Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Artur MAS, pres CiU al Parlament TERTÚLIA Josep Maria TERRICABRAS Juanjo LÓPEZ BURNIOL Esther GIMÉNEZ-SALINAS Joan TÀPIA Mercedes GARCÍA-ARAN, catedràtica dret penal Pilar PALAU, advocada membre de Themis Lead: La llei de violència de gènere CONNEXIÓ BARCELONA/ MARTA CASAGOLDA Lead: Es retira el Maradona de les Rambles Christian VILLENA, condemnat per encobrir un crim David BUENO, advocat Lead: Versions del crim del forn de cal DENÚNCIA MAGDALENA OLIVER Sara GONZÁLEZ, Lead: No podia sortir el Brasil amb el seu gos Maria Josep SOLER Lead: Estrena de "Mozart nu" CONNEXIÓ LLORET/ JORDI SANUY Josep Lluís BLANCO, atleta de 3.000 obstacles Lead: A la recerca de la medalla olímpica ECOLOGIA DOMÈSTICA/ JOSEP LLUÍS GALLEGO Lead: Reciclatge dels mòbils ANEM A SOFÀS/ JORDI LLAVINA Araceli SEGARRA, escriptora i alpinista Lead: Una col.lecció infantil " La Tina a l'Everest" i "La Tina a l'Antàrtida"

13:15 TVist - + info
tancar

+ info

Està amb nosaltres el Lluís Marco per parlar de tots els projectes televisius i teatrals. A més a més, el Marc ens ensenyarà com sopar amb els ulls embenats i el Pere Font comentarà com es lliga per internet.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Conills de bosc al Montsant
14:30 Telenotícies migdia
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1563
tancar

Cap. 1563

En Marc l¿hi fa cada cop més grossa, a la Noèlia. La Trini comprèn que s¿ha ficat a la gola del llop. O de la Roser, que és pitjor. La Irene demana a en Marcel que la perdoni i que ho tornin a intentar. L'Àngela rep la visita d¿un productor. L'Ivan torna a fer-ne una de les seves, però l'Eli descobrirà una cosa d'ell que no s'esperava.

16:31 El club - + info
tancar

+ info

El cantant Jaume Sisa passa per ¿El Club¿ per presentar-nos el seu nou disc que porta per títol ¿Ni cap ni peus¿, en què l¿autor reivindica el sexe com a font d¿alegria. L¿Albert Om visita per primera vegada a la vida Montserrat i ho seguirem amb connexions en directe des del programa. La parella que ens comentarà l¿actualitat del dia està formada pels periodistes Víctor Amela i Màrius Carol. I a l¿espai dels Mossos ens donaran consells de cara a la nostra seguretat. I en la secció ¿Impactes visuals¿, la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran.

18:28 Cine de cine - L'última primavera
tancar

L'última primavera

L'any 1936, un poblet costaner de Cornualles viu força allunyat dels grans esdeveniments que sacsegen Europa. Janet i Ursula Widdington són dues dones grans, germanes, que viuen soles. Un dia, després d'una tempesta, la seva vida tranquil·la es veurà alterada per la presència d'un nàufrag, a qui recullen a casa seva. Es tracta d'un jove polonès que no parla anglès, però les dues germanes aniran descobrint, a poc a poc, detalls del seu passat i de la seva personalitat, i també recuperaran sentiments que ja tenien oblidats.

20:12 Just kidding
20:25 Bocamoll - Cap. 91
21:00 Telenotícies vespre
21:55 No em ratllis.Especial (No em taladris) - Cap. 45
tancar

Cap. 45

Llum Barrera i Joel Joan, al "No em ratllis!" - El programa emet demà el segon especial amb els joves com a protagonistes, i amb el subtítol "No em taladris!" - El dia de Sant Jordi, amb el subtítol "No m'atabalis!"i la gent gran com a protagonistes, els convidats seran Risto Mejide i Ferran Monegal - El programa s'acomiadarà el 30 d'abril amb l'especial "No t'empatollis!", en què els infants preguntaran coses de política al president José Montilla "No em ratllis!" emetrà demà el segon especial dedicat als adolescents, amb el subtítol "No em taladris!". Els convidats seran, aquesta vegada, els actors Llum Barrera i Joel Joan, que parlaran amb els nois i les noies presents al plató sobre temes ben diversos: les relacions amb pares i germans, els estudis, les drogues i l'alcohol, el futur, etc. Després d'aquests dos especials dedicats als adolescents, el programa que dirigeix i presenta Júlia Otero completarà l'abril amb dues edicions extraordinàries més: el dimecres dia 23, diada de Sant Jordi, i amb el subtítol "No m'atabalis!", s'emetrà un especial en què la gent gran serà la protagonista i els convidats seran el publicitari Risto Mejide i el periodista Ferran Monegal. El programa s'acabarà el dimecres 30, amb un altre especial, "No t'empatollis!", en què els infants tornaran a ser els protagonistes i parlaran sobre la política amb el president de la Generalitat, José Montilla.

23:08 Un quart de 3
23:58 La nit al dia - + info
tancar

+ info

A La Nit al Dia, - Pedro Arrojo, president Fundació Nova Cultura de l'Aigua i també - Milo Manara, dibuixant de còmics

01:34 Invasió - Història d'un peix
tancar

Història d'un peix

Després de sobreviure a un accident de cotxe que la deixa ferida i amb el futur incert del seu embaràs, la Larkin és recollida per un home les sospitoses accions del qual fan que ella en qüestioni els motius. Mentrestant, la Mariel tracta, desesperadament, de refer els vincles emocionals amb els seu fill, en Jesse.

02:15 Pel·lícula - La capsa de Pandora
tancar

La capsa de Pandora

Mia DuBois és una prestigiosa psicòloga una mica decebuda del seu matrimoni. Quan Mia rep una nova pacient, Tammy, comença a interessar-se pel que la noia li explica sobre la seva vida sexual. D'aquesta manera, Mia coneixerà un club d'intercanvi de parelles i de sexe lliure, on es trobarà amb Hampton, un home molt atractiu amb qui començarà una perillosa doble vida.

03:51 TVist - + info
tancar

+ info

Està amb nosaltres el Lluís Marco per parlar de tots els projectes televisius i teatrals. A més a més, el Marc ens ensenyarà com sopar amb els ulls embenats i el Pere Font comentarà com es lliga per internet.

04:22 El club - + info
tancar

+ info

El cantant Jaume Sisa passa per ¿El Club¿ per presentar-nos el seu nou disc que porta per títol ¿Ni cap ni peus¿, en què l¿autor reivindica el sexe com a font d¿alegria. L¿Albert Om visita per primera vegada a la vida Montserrat i ho seguirem amb connexions en directe des del programa. La parella que ens comentarà l¿actualitat del dia està formada pels periodistes Víctor Amela i Màrius Carol. I a l¿espai dels Mossos ens donaran consells de cara a la nostra seguretat. I en la secció ¿Impactes visuals¿, la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Àfrica - Veus de la selva
tancar

Veus de la selva

La conca del Congo és un dels ecosistemes més eficients de la terra. Allà, hi ha una gran diversitat de vida salvatge, però la gran extensió de selva tropical reposa sobre sòls extremament fràgils. Sembla impossible que ningú hi pugui viure, però amagats sota els arbres hi ha les llars de prop de trenta mil Baka. Els Baka creuen que els van treure del cel perquè feien massa soroll. La seva música és rica i complexa, els ecos de paraules i rialles es barregen amb els sons dels ocells, dels insectes i dels primats. I fa poc, un so més esfereïdor ha entrat a les seves vides: el de les serres mecàniques.

07:55 Secrets de la natura - El picot negre: tota la història
08:21 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Saykkulam, la gruta de la il·luminació, Corea del Sud
08:37 Les tribus - La tribu matís
09:31 A la recerca de la felicitat - Cuba
10:26 Graduï's, ara en secundària: matemàtiques - La cadena de la vida
tancar

La cadena de la vida

Àmbit de la Comunicació

10:56 El que sabien els antics - Greece
11:46 Remeis naturals - Les ensenyances dels ancians
12:10 60 minuts - El paradís dels assassins
tancar

El paradís dels assassins

Després de sis anys de suspensió, el Congrés de Guatemala s'està replantejant tornar a aplicar la pena de mort, però el país es veu incapaç d'acabar amb la impunitat de la majoria d'assassinats. Sobretot els que fan referència a les morts violentes de dones, la violència de gènere, que està causant estralls d'una forma mai vista i els assassins tenen una autèntica impunitat, potser com no pasa a cap altre país del món. Ningú investiga, ningú paga per aquests crims.

13:02 (S)avis - Cap. 4 Fabià Estapé
tancar

Cap. 4 Fabià Estapé

En aquesta ocasió l'equip de Savis es desplaça fins a Lleó on viu des de fa un temps i des d'on enyora Catalunya, Fabian Estapé. L'economista mediàtic i polèmic per excel·lència és entrevistat pel seu 'descobridor', mediàticament parlant, i bon coneixedor del personatge, Josep Cuní.

14:05 In situ - In Situ Redux ALBERT BOIRA "Metro"
14:08 Futbol int.
14:39 Túrmix clàssics - Cap. 7
15:12 Cançons - Amb el mar al nostre costat
15:31 Les panteres de les neus - Les panteres de les neus
16:26 Secrets de la natura - El conill de les Illes Amami: el conill de les ombres
16:52 Bèsties clip - Les abelles
16:57 Zoom - Cavalcades a les muntanyes - El Marroc
17:00 Bèsties clip - el falcó pelegri
17:06 Thalassa - Petita diomede
tancar

Petita diomede

Estret de Bering Durant aquest mes de març farem la volta al món pels quatre estrets. Començarem aquest itinerari per l'estret de Bering, que separa el continent asiàtic del continent americà, un món glaçat ple d'històries. Un altre viatge al fons del mar Un reportatge sobre l'escafandrisme de com es feia fa cent anys. Coneixerem els rudimentaris estris dels primers bussos.

17:46 El medi ambient - Les àligues marcenques del Maresme
17:50 El medi ambient - Laurissilva, el bosc relíquia
17:55 L'aventura de Jeff Corwin - Tailàndia: el regne de Siam
18:39 City folk (versió curta) - Estocolm - 10
tancar

Estocolm - 10

En Josef Baranyi acaba de fer 60 anys, una edat força respectable per a una persona que mira de guanyar-se la vida amb un negoci de rickshaws en una ciutat i un país on aquesta feina es considera més aviat pròpia d'esclaus. Però en Joseph no veu que tingui cap altra opció. Ell ha de continuar endavant amb la seva manera de veure les coses.

18:50 Paisatges de Grècia - Ios
19:15 Tot un món - Cap. 245
tancar

Cap. 245

Chen You, un empresari de Barcelona, i Ni Jawen, dissenyadora de moda i patronista a Santa Coloma de Gramenet, representen dues generacions dins de la comunitat xinesa. La diferència d'edat i l'experiència viscuda fa que sovint tinguin punts de vista divergents, però tots dos coincideixen en un punt: els ciutadans d'origen xinès que viuen a Catalunya han passat de viure per treballar a treballar per viure.

19:20 Tot un món - Cap. 248
tancar

Cap. 248

El futur de la pesca és incert. Es tracta d'un món dur i cada cop hi ha menys gent que s'hi vulgui dedicar. La necessitat de mà d'obra fa que es contracti gent en origen a d'altres països. És el cas de Jonny Panaque, del Perú i d'en Magatte i en Kalidou del Senegal. Dos dels 146 ciutadans senegalesos que, després de fer un curs de formació de pesca s'han començat a incorporar a embarcacions com la "Vila de Llançà 3a.". L'adaptació a la barca i a les tècniques d'aquí no sempre és fàcil.

19:30 Cànon Mites - Jerusalem
20:28 Les tribus - La tribu Akie
21:23 Mons petits
21:32 quèquicom - El cordó umbilical i la curació de la leucèmia
tancar

El cordó umbilical i la curació de la leucèmia

Quèquicom viu el cas del Joel, un nen que necessita un donant de cèl·lules progenitores sanguínies per superar una leucèmia. Ni la seva germana ni cap dels seus familiars resulten compatibles, de manera que la seva vida depèn de que algú hagi donat sang de cordó umbilical amb les seves característiques. Des de la Unitat d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital de la Vall d'Hebron, de Barcelona, el programa de divulgació científica del 33 explica què és la leucèmia i filma un trasplantament de cèl·lules mare procedents de cordó umbilical.

21:59 Loto 6/49
22:03 (S)avis - Cap. 4 Fabià Estapé
tancar

Cap. 4 Fabià Estapé

En aquesta ocasió l'equip de Savis es desplaça fins a Lleó on viu des de fa un temps i des d'on enyora Catalunya, Fabian Estapé. L'economista mediàtic i polèmic per excel·lència és entrevistat pel seu 'descobridor', mediàticament parlant, i bon coneixedor del personatge, Josep Cuní.

23:12 Silenci? - + info
tancar

+ info

Rodatges fiasco, repàs dels rodatges més desastrosos de la història El que té al cap un director abans de rodar té poc a veure amb el que surt a la gran pantalla. Però encara menys amb el que passa durant el rodatge. El guionista i realitzador Òscar Aibar ha decidit explicar en un llibre la filmació de la seva pel·li Atolladero. Making off; explica l'infern d'un cineasta i situa aquesta pel·li de culte en la tradició de grans rodatges fiasco de la història del cine. De la mà d'Aibar, aquest reportatge de "Silenci?" fa un repàs dels rodatges més infernals de la història del cine, des d'Apocalypse Now de Coppola fins a Viaje a Darjeeling, de Wes Anderson.

23:44 Loops! - Cap. 125
tancar

Cap. 125

Aquest dimecres a "Loops!": ballem Tecktonik a París i acompanyem The Pepper Pots de gira al Japó. A "Loops!" hem anat fins a París, ciutat d'origen del Tecktonik, per conèixer de prop aquest nou fenomen que revoluciona les pistes de ball, els carrers i, fins i tot, internet, gràcies als vídeos molts dels seus seguidors van penjar a Youtube. Aquesta original dansa, que barreja elements del dance, el hip-hop i el tecno, promet convertir-se en tot un estil urbà a tot el món.

00:11 Loops! Concert - SOL LAGARTO (Senglar Rock)
tancar

SOL LAGARTO (Senglar Rock)

Aquest dimecres a "Loops! Concert" SOL LAGARTO al Senglar Rock 07 Aquest dimecres, a "Loops! Concert", el rock'n'roll d'una banda de Barcelona creada ara fa 10 anys: Sol Lagarto. El que veureu és l'actuació que van fer a Lleida el 29 de juny dins el festival Senglar Rock. Allí van tocar el repertori del seu darrer disc d'estudi, "Mundo Circo", tot i que també van deixar caure alguna versió i van avançar algun dels temes que mesos després sortirien a "Prorrogado", la reedició que han fet de l'últim disc. No us perdeu Sol Lagarto al Senglar Rock 2007.

00:36 Cànon Mites - Jerusalem
01:34 Museus d'art del món - Cap. 5 Mestre i alumna: l'obra de l'amor
01:59 quèquicom - El cordó umbilical i la curació de la leucèmia
tancar

El cordó umbilical i la curació de la leucèmia

Quèquicom viu el cas del Joel, un nen que necessita un donant de cèl·lules progenitores sanguínies per superar una leucèmia. Ni la seva germana ni cap dels seus familiars resulten compatibles, de manera que la seva vida depèn de que algú hagi donat sang de cordó umbilical amb les seves característiques. Des de la Unitat d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital de la Vall d'Hebron, de Barcelona, el programa de divulgació científica del 33 explica què és la leucèmia i filma un trasplantament de cèl·lules mare procedents de cordó umbilical.

02:26 (S)avis - Cap. 4 Fabià Estapé
tancar

Cap. 4 Fabià Estapé

En aquesta ocasió l'equip de Savis es desplaça fins a Lleó on viu des de fa un temps i des d'on enyora Catalunya, Fabian Estapé. L'economista mediàtic i polèmic per excel·lència és entrevistat pel seu 'descobridor', mediàticament parlant, i bon coneixedor del personatge, Josep Cuní.

03:27 Silenci? - + info
tancar

+ info

Rodatges fiasco, repàs dels rodatges més desastrosos de la història El que té al cap un director abans de rodar té poc a veure amb el que surt a la gran pantalla. Però encara menys amb el que passa durant el rodatge. El guionista i realitzador Òscar Aibar ha decidit explicar en un llibre la filmació de la seva pel·li Atolladero. Making off; explica l'infern d'un cineasta i situa aquesta pel·li de culte en la tradició de grans rodatges fiasco de la història del cine. De la mà d'Aibar, aquest reportatge de "Silenci?" fa un repàs dels rodatges més infernals de la història del cine, des d'Apocalypse Now de Coppola fins a Viaje a Darjeeling, de Wes Anderson.

03:52 Loops! - Cap. 125
tancar

Cap. 125

Aquest dimecres a "Loops!": ballem Tecktonik a París i acompanyem The Pepper Pots de gira al Japó. A "Loops!" hem anat fins a París, ciutat d'origen del Tecktonik, per conèixer de prop aquest nou fenomen que revoluciona les pistes de ball, els carrers i, fins i tot, internet, gràcies als vídeos molts dels seus seguidors van penjar a Youtube. Aquesta original dansa, que barreja elements del dance, el hip-hop i el tecno, promet convertir-se en tot un estil urbà a tot el món.

04:17 Loops! Concert - SOL LAGARTO (Senglar Rock)
tancar

SOL LAGARTO (Senglar Rock)

Aquest dimecres a "Loops! Concert" SOL LAGARTO al Senglar Rock 07 Aquest dimecres, a "Loops! Concert", el rock'n'roll d'una banda de Barcelona creada ara fa 10 anys: Sol Lagarto. El que veureu és l'actuació que van fer a Lleida el 29 de juny dins el festival Senglar Rock. Allí van tocar el repertori del seu darrer disc d'estudi, "Mundo Circo", tot i que també van deixar caure alguna versió i van avançar algun dels temes que mesos després sortirien a "Prorrogado", la reedició que han fet de l'últim disc. No us perdeu Sol Lagarto al Senglar Rock 2007.

04:43 Túrmix clàssics - Cap. 19
05:12 Túrmix clàssics - Cap. 7
05:42 De la terra - De la terra
05:52 De la terra - De la terra
06:02 El medi ambient - Energia intel.ligent
06:06 El medi ambient - El cranc de riu al Montsant
06:09 El medi ambient - Satèl.lits: més enllà de l'ull
06:12 Remeis naturals - Les ensenyances dels ancians
06:35 Fora del mapa - Botswana
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Dia nocturn
tancar

Dia nocturn

El simi Monus ha segrestat el sol. En absència de l'astre, tot el planeta se sumeix en la nit eterna. Els nostres amics, en Gaspatxo i companyia, reben l'encàrrec d'alliberar-lo i tornar el dia a la Terra...

07:34 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Gràcies al fermall orientadors ja no em perdo
08:00 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Un invent perfecte per rebre el professor a casa
08:31 Codi: Lyoko - Codi terra
tancar

Codi terra

Per fi en Jeremy ha enllestit el programa de desvirtualització que ha de fer que l'Aelita es converteixi en una persona de carn i ossos! Finalment podran estar tots junts i acabar definitivament amb el Súper Ordinador. L'operació desvirtualització està en marxa! T'ho perdràs?!

08:54 Els petits fantasmes - L'Enric afaga un núvol
tancar

L'Enric afaga un núvol

Què passa quan t'estàs a dins del mar massa estona? Pregunta-ho a l'Enric, que ha agafat un bon núvol! En Jordi li explicarà que és com agafar un refredat, però una mica més humit. Aviat, però, l'Enric s'adonarà que no és gaire divertit tenir un núvol que et segueix per tot arreu. I segons el doctor Au, per curar-lo, els seus amics l'han de fer riure!

09:02 mic 3
09:02 Ja arriba en Noddy! - El cotxe d'en Noddy perd la veu
tancar

El cotxe d'en Noddy perd la veu

A en Noddy, tot conduint pel camp, li ha caigut el clàxon del cotxe prop d'una granja i s'ha posat a sonar per demanar auxili, però els animals s'han pensat que era un altre animal. Ara en Noddy va desesperat per la Ciutat de les Joguines buscant maneres d'avisar els vianants per no aixafar-los!

09:13 Ja arriba en Noddy! - En Noddy entra al mirall
tancar

En Noddy entra al mirall

En Noddy, que ja saps que és curiós de mena, ha arribat a casa de l'Orelles i ha tocat una cosa que no havia de tocar. De cop i volta, s'ha trobat en un món on tot el que coneix està de cap per avall i del revés. D'entrada, pot semblar divertit, però al cap d'una estona ja en comença a estar una mica tip.

09:24 Yoko! Jakamoko! Toto! - La veu
tancar

La veu

La Yoko avui s'ha llevat amb ganes de cantar. Fins i tot ha trobat una nota musical que fa vibrar la closca d'en Yakamoko! Continua cantant i en troba una altra que fa vibrar en Toto. També en buscarà més per fer vibrar les abelles, un llangardaix... A veure si es quedarà sense veu...?

09:30 Bumba
09:36 Pepa, la porqueta - Cap. 52
tancar

Cap. 52

La senyora Gasela ha decidit que aquest any, al casal, representarien l'obra de la Caputxeta Vermella. Tothom està molt content, i alguns una mica nerviosos. La Pepa farà de Caputxeta, en Daniel serà el llop, la Rebeca l'àvia, i en Pere, que té una mica de vergonya, farà de caçador. Ja està tot a punt! Que comenci l'espectacle!

09:41 Tork - L'abella Tork
tancar

L'abella Tork

L'Iris ha organitzat una excursió pels cargols que finalitza al rusc de les abelles on menjaran mel. Quan en Tork intenta ajudar les abelles a fabricar mel més de pressa, les coses empitjoren. Podran acabar la mel a temps abans que arribin els cargols?

09:48 Una mà de contes - Muààà!
tancar

Muààà!

Els petons són els grans protagonistes d'aquesta història. El text original de Joles Sennell ha estat adaptat per Eulàlia Carrillo i el llenguatge dels sentits ha quedat reflectit per les il·lustracions de l'artista plàstica Francesca Llopis. La música ha estat enregistrada en directe per Jaume Sisa partint de la tècnica de la improvisació.

09:55 Explica'm un conte - L'home més fort del món
10:02 Món salvatge - L'ós bru
10:06 Made in Catalunya - IMC
tancar

IMC

Empresa dedicada a la creació de joguines electròniques que exporta a tot el món. La seva estratègia empresarial (tal com ells l'expliquen) es basa en que els seus clients (distribuïdors - venedors de joguines) guanyin diners venent els seus productes. Han obert una oficina a Singapur amb personal català per donar a l'abast amb les demandes del mercat oriental.

10:10 Made in Catalunya - Gas Natural - Autobús
tancar

Gas Natural - Autobús

Des que s'ha posat en marxa el Protocol de Kyoto, la millora del medi ambient és una de les consignes de treball per a moltes empreses. Gas Natural ha estat un dels principals impulsors de l'ús d'energies menys contaminants, els autobusos que van amb gas natural en són un bon exemple. El gas natural s'està convertint en l'energia pont entre els combustibles procedents del petroli, i l'hidrogen, el combustible del futur.

10:14 Fòrum Júnior - Condicions adverses
10:39 Pinzellades d'art
10:45 Beverly Hills - Servei neutral
11:26 Beverly Hills - Interrompem la programació
12:11 Club Super3
12:11 El xou dels espies - L'aranya secreta
tancar

L'aranya secreta

Els Impostors en porten alguna de cap, i no hi ha res més perillós per la seguretat que un complot dels Impostors! El seu objectiu és crear una nova era glacial, provocant tot d'explosions de gel, amb la intenció d'apoderar-se de tot el planeta. I el pitjor de tot és que L'UZZ no té manera d'aturar-los! La clau serà l'aparició d'una aranya diminuta...

12:26 Rei - Prunes ronses i krènits
tancar

Prunes ronses i krènits

En Xiroi s'ha comprat un krènit, un monstre enorme, per protegir Sota de la Tieta Primera, que està organitzant una invasió, però resulta que el krènit s'ha tornat boig. En Russell se'n va a Vora Sota per advertir la Tieta i descobreix que també tenen problemes amb els krènits! Com poden vèncer aquestes bèsties? Potser amb unes altres bèsties, com els ipi-clipis?!

12:53 La màgica Do-Re-Mi - El retrat pel dia de la mare
tancar

El retrat pel dia de la mare

Avui és el Dia de la Mare. Per la Shiori és un dia molt trist, perquè va perdre la mare quan era més petita. La Maseru, que ara té una madrastra, tampoc no s'ho passa gens bé. La senyoreta Seki intentarà que per les dues nenes torni a ser un dia molt especial.

13:22 Rantaro - Allò que es van deixar els bandit / En Tassa de Te i en Galeta / Els tres bandits
13:47 Domo
13:57 3xl.cat
13:57 El detectiu Conan - En Conan contra en Kid Cat, el lladre (2)
14:23 Inuyasha - La memòria perduda d'en Kohaku
tancar

La memòria perduda d'en Kohaku

Un grup de dimonis volen prendre a un Kohaku totalment amnèsic el fragment de l'esfera que el manté viu, el grup decideix ajudar-lo.

14:48 Dawson's creek - Històries d'amor
tancar

Històries d'amor

En un programa benèfic de Lovelines es fan palesos els problemes latents entre Joey i Eddie, Jen i C.J. i Jack i David. Direcció: Joshua Jackson Guió: Jason M. Palmer

15:29 Doctor Who - Cap. 12 El llop ferotge
tancar

Cap. 12 El llop ferotge

El Doctor, Rose i el capità Jack s'han de debatre entre vida i mort a bord de la Game Station, però una amenaça encara més perillosa que encara no es veu els sotja... El Doctor s'adona que la raça humana al complet ha quedat ben encegada mentre l'Armageddon s'aproxima a gran velocitat.

16:14 3xl.cat
16:14 Tots cinc - Aquí i ara
17:00 Curiositats del món animal - Fat cat
17:06 mic 3
17:06 Bumba
17:12 Les coses de casa - La roba i les agulles d'estendre
tancar

La roba i les agulles d'estendre

Mitges, pantalons, faldilles i mitjons. Bruses, samarretes i unes calcetes. Ai, quin vent! Ai, que xopes! Encara acabaran com unes sopes! Una agulla li diu a l'altre que, com sigui, ella salta. Les calcetes de colors, fan un bot i toquen el dos. Les hem de salvar, abans que es posin a plorar!

17:14 Pepa, la porqueta - Cap. 53
tancar

Cap. 53

La Pepa i en Jordi s'ho passen molt bé fent bombolles amb la taronjada, però a la mare no li fa gaire gràcia. A més, hi ha una manea molt més divertida de fer bombolles! Amb aigua i sabó, és clar! Avui la mare els donarà un potet que sembla màgic! I el pare tindrà una idea genial amb una raqueta de tennis! Això sí que és divertit! No t'ho perdis!

17:23 Tork - Epidèmia musical
tancar

Epidèmia musical

Una misteriosa epidèmia musical ha envaït el bosc. Tothom canta i balla sense parar. Trobaran els nostres amics la solució al misteri?

17:34 Una mà de contes - El primer petó
tancar

El primer petó

Aquest conte parla sobre la descoberta del primer amor. En aquesta història un nen haurà de fer mans i mànigues per aconseguir donar el seu primer petó a l'Helena, la seva enamorada. L'artista internacional Gusti il·lustra aquest conte original de l'escriptora de literatura infantil i juvenil Victòria Bermejo. En aquesta ocasió, però, ha estat adaptat per Lluís Arcarazo. La música original ha estat enregistrada en directe per Jaume Sisa.

17:42 Explica'm un conte - Frederic, l'escarabat piloter enamorat
17:52 Club Super3
17:52 Tinc un coet - Massa hipòcrita
tancar

Massa hipòcrita

Després de treure's el xip de la moderació, el Coet no pot parar de menjar: pilotes, reproductors de CD, el cotxe de la germana d'en Vinnie... I el pitjor de tot és que si sobrepassa la massa crítica, explotarà en un milío de bocinets! Com s'ho pot fer en Vinnie per recuperar el seu amic volador... que ja no vola. Molt fàcil! Li ha d'ensenyar a dir que no!

18:09 Combat Xaolín - Operació Drac
tancar

Operació Drac

Un cop cada 1500 anys, en Dojo ha d'estar tancat dins d'una gàbia durant 24 hores. Si en surt, viatjarà per tot el planeta devorant Shen Gong Wus... i tot el que es trobi pel camí. L'Omi té la missió d'evitar-ho, però en Dojo és molt llest... i ni t'imagines del que és capaç d'arribar a fer!

18:35 Espies de veritat - Fugim de l'illa de la Whoop!
tancar

Fugim de l'illa de la Whoop!

La Britney, companya de les espies, ha patit un accident amb un helicòpter de la WHOOP en una illa perduda per l'Oceà Atlàntic, on hi ha reclosos els enemics més perillosos de les nostres heroïnes: humans, robots, mutants, alienígenes... I els sistemes de seguretat no funcionen!

18:56 Domo
19:04 Keroro - En Keroro i els robots de combat! A formar! / Un bon lloc sota els cirerers! A f
tancar

En Keroro i els robots de combat! A formar! / Un bon lloc sota els cirerers! A f

En Víper, l'arxienemic de la tropa, ha aparegut just quan estaven provant els nous robots de combat personalitzats. Després de la lluita de rigor, als nostres amics alienígenes els sortirà una feina encara més complicada: buscar lloc pel pícnic dels Hinata sota els cirerers! Una missió molt més difícil del que sembla! Si no, pregunta-ho a en Keroro!

19:30 Info k
19:41 Méteo K - Cap. 5
19:45 3xl.cat
19:45 One piece - Qui serà el guanyador? Confrontació de forces de les fruites del diable
tancar

Qui serà el guanyador? Confrontació de forces de les fruites del diable

El capità Buggy està molt furiós perquè recorda que el barret que té en Ruffy és de Shanks. En Ruffy, en veure que el capità ha danyat el seu barret, decideix enfrontar-s'hi.

20:11 Somnis d'estiu
20:38 Samantha ups! - La Samantha a la perruqueria
tancar

La Samantha a la perruqueria

La Samantha treballa a la perruqueria i continua fent progressos a la feina.

20:44 Doctor Who - Cap. 13 El comiat
tancar

Cap. 13 El comiat

Rose Tyler s'ha enfrontat a perills i ha vist miracles de la mà del Doctor. Ara, amb la Terra immersa en una guerra èpica, la seva amistat està en joc. Davant la massacra humana, el Doctor es veu obligat a emprendre accions terribles. Tornaran a veure's els nostres viatgers del temps?

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1563
tancar

Cap. 1563

En Marc l¿hi fa cada cop més grossa, a la Noèlia. La Trini comprèn que s¿ha ficat a la gola del llop. O de la Roser, que és pitjor. La Irene demana a en Marcel que la perdoni i que ho tornin a intentar. L'Àngela rep la visita d¿un productor. L'Ivan torna a fer-ne una de les seves, però l'Eli descobrirà una cosa d'ell que no s'esperava.

22:00 Pel·lícula catalana - Fragments
tancar

Fragments

En Toni ha de fer un reportatge sobre unes excavacions arqueològiques i se'n va a un poble amb el seu amic London que s'encarregarà dels textos. En London s'enamora de la Sara, l'arqueòloga de les excavacions, i en Toni se sent atret per la Laura a qui li fa fotos d'amagat. Tant en Toni com la Laura tenen unes relacions conflictives amb les seves respectives parelles. L'estat d'ànim dels dos propicia un acostament físic.

23:30 Pel·lícula - Dominada pel pànic
tancar

Dominada pel pànic

Walter Richmond és un alt executiu americà que va a Amsterdam amb la seva dona i la seva filla per tancar un negoci i, de pas, fer una mica de turisme. La filla de Walter, Melissa, és muda a causa d'una malaltia, però conserva l'oïda. Els Richmond s'allotgen en un hotel de luxe i coincideixen amb l'arribada d'un cantant famós. La presència de l'estrella provoca uns aldarulls a l'hotel i Melissa, amb la confusió, s'espanta i es perd per l'edifici. En un pati de servei la nena és testimoni d'un assassinat i haurà d'esquivar el criminal fugint pels carrers d'Amsterdam.

01:05 Beverly Hills - Amors i desamors
01:46 Beverly Hills - Amb aquest anell
02:30 Dallas - Històries per anar a dormir / El conte abans de dormir
tancar

Històries per anar a dormir / El conte abans de dormir

Ray i Jenna comuniquen les bones notícies a Bobby i la resta dels Ewing. Tot i tractar-se d'una relació recent, Bobby prefereix tallar els seus vincles amb Lisa Alden a causa de Christopher però decideix acostar-se a una altra dona del seu passat.

03:17 Dallas - Amants i altres mentiders
tancar

Amants i altres mentiders

Dandy defensa desesperadament els seus aparells de perforació retenint els treballadors amb una arma. JR, amb l'ajut involuntari d'April Stevens, continua perseguint Wetstar i Kimberly.

04:05 Pel·lícula - Dominada pel pànic
tancar

Dominada pel pànic

Walter Richmond és un alt executiu americà que va a Amsterdam amb la seva dona i la seva filla per tancar un negoci i, de pas, fer una mica de turisme. La filla de Walter, Melissa, és muda a causa d'una malaltia, però conserva l'oïda. Els Richmond s'allotgen en un hotel de luxe i coincideixen amb l'arribada d'un cantant famós. La presència de l'estrella provoca uns aldarulls a l'hotel i Melissa, amb la confusió, s'espanta i es perd per l'edifici. En un pati de servei la nena és testimoni d'un assassinat i haurà d'esquivar el criminal fugint pels carrers d'Amsterdam.

05:40 Just kidding
05:45 Dallas - Històries per anar a dormir / El conte abans de dormir
tancar

Històries per anar a dormir / El conte abans de dormir

Ray i Jenna comuniquen les bones notícies a Bobby i la resta dels Ewing. Tot i tractar-se d'una relació recent, Bobby prefereix tallar els seus vincles amb Lisa Alden a causa de Christopher però decideix acostar-se a una altra dona del seu passat.

06:30 El cor de la ciutat - Cap. 1563
tancar

Cap. 1563

En Marc l¿hi fa cada cop més grossa, a la Noèlia. La Trini comprèn que s¿ha ficat a la gola del llop. O de la Roser, que és pitjor. La Irene demana a en Marcel que la perdoni i que ho tornin a intentar. L'Àngela rep la visita d¿un productor. L'Ivan torna a fer-ne una de les seves, però l'Eli descobrirà una cosa d'ell que no s'esperava.