Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - La desconeguda perdiu xerra
tancar

La desconeguda perdiu xerra

La perdiu xerra és una espècie lligada als prats de muntanya que passa desapercebuda per a molta gent, potser perquè és molt menys abundant que la perdiu roja i molt menys mediàtica que la perdiu blanca. La seva població fa anys que està caient en picat, i la causa del declivi és, una vegada més, l'alteració de l'hàbitat.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Capó rostit
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1901
tancar

Cap. 1901

Missió especial per a la Montse: reconciliar en Narcís i la Neus. L'Íngrid està aclaparada per les atencions d'en Beni. No se'n sap avenir. No és per a ella, això... En Fidel posa en marxa un pla de xoc per recuperar l'Àlex. La Maise el ve a veure i li fa costat. Els avis se'n van a la neu. La Pilar encara no sap si anar-hi o no.

16:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Divendres entrevista la model, dissenyadora, cantant i ara també actriu Bimba Bosé. Amb ella parlarem de totes les seves facetes, i especialment de l'última pel·lícula en què ha participat: "El consul de Sodoma", que s'estrenarà durant el mes de gener. També ens vindrà a visitar l'Andreas Haeringer, el nen prodigi del piano, qui ens mostrarà les seves habilitats.

17:55 Les germanes McLeod - Cap. 104 Coses que fem per amor
tancar

Cap. 104 Coses que fem per amor

Alex ajuda Jasmine McLeod a superar la por als cavalls i durant el procés s'adona que s'està enamorant d'ella.

18:45 Rex - Cap. 45 Un pla mortal
19:40 Bocamoll
20:15 Esport Club - Cap. 78
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Caçadors de bolets
22:25 Banda Ampla
00:10 Pel·lícula - Turbulències 2: Por de volar
tancar

Turbulències 2: Por de volar

Tots els passatgers del Jumbo 747 que va de Seattle a Los Angeles tenen por a volar. És un viatge que forma part d'una teràpia per superar aquesta fòbia. Però el vol no serà gens plàcid, perquè un terrorista s'ha infiltrat enmig dels passatgers amb una bomba de gas nerviós.

01:45 Divendres - + info
tancar

+ info

Divendres entrevista la model, dissenyadora, cantant i ara també actriu Bimba Bosé. Amb ella parlarem de totes les seves facetes, i especialment de l'última pel·lícula en què ha participat: "El consul de Sodoma", que s'estrenarà durant el mes de gener. També ens vindrà a visitar l'Andreas Haeringer, el nen prodigi del piano, qui ens mostrarà les seves habilitats.

03:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Els animals, interiorment - Vides extremes
tancar

Vides extremes

Aquest episodi explora els límits de la resistència animal. Els óssos blancs fan servir els seu gruixut abric de pell per convertir la llum en calor i així poder sobreviure en el fred de l'Àrtic. La hibernació és una de les maneres de suportar l'hivern, però l'estranya marmota de Vancuver es debat entre la vida i la mort. Les granotes de bosc entren en un estat de mort aparent en congelar el 65 % del seu cos per mantenir-se en vida.

07:50 El diari dels grans fèlids
08:15 Viure Catalunya - Vallfogona de ripolles
08:25 Mars del món - El Bòsfor. Vil·les sumptuoses i cavalls de tir
tancar

El Bòsfor. Vil·les sumptuoses i cavalls de tir

Istanbul no és una ciutat a la vora de la mar, sinó una ciutat al mar. El Bòsfor connecta el mar Negre amb el Màrmara, Àsia i Europa. Aquí els dos continents es toquen. Aquest documental mostra la ciutat d'Istanbul des de la seva perspectiva marítima: les seves illes, els seus ponts, els seus navegants. Amb 50.000 vaixells a l'any, el Bòsfor és una de les vies marítimes més transitades del món.

09:10 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Hawaii. La llar de Pelé, la deessa del foc. Estats Units
09:30 Horitzons
09:30 Primavera Navajo - Primavera Navajo
tancar

Primavera Navajo

La comunitat indígena més gran dels Estats Units lluita per preservar la seva identitat enmig d'una Amèrica que s'inclina més per imposar els seus propis valors. Navajo springtime narra aquesta lluita a través dels seus protagonistes: una nació orgullosa de la seva història i de les seves tradicions; en definitiva, orgullosa d'existir.

10:20 Terres, homes, aventures - Wovon Jungen träumen: Hoch über der Savanne / Boys' dreams: High above the savannah
11:05 Les costes d'Europa des del cel
11:10 Fonaments de la fe - Islam
tancar

Islam

Poc després de la mort del profeta, fa 1.400 anys, les divisions polítiques dins l'Islam van escindir els xiïtes dels sunnites. Al llarg dels anys, mentre els cinc pilars de l'Islam s'han mantingut intactes, moltes influències culturals han anat modelant la forma en què es practica la religió islàmica; mentre que en uns llocs, per exemple, les dones van totalment tapades, en d'altres només han de vestir de forma decorosa i fins i tot poden seguir la moda actual.

11:30 L'Ànima del 33 - REPORTATGE UMPAH-PAH
11:35 Horitzons
11:35 El restaurant xinès més gran del món - Obligacions familiars
12:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Godoy, que actua a l¿obra ¿Verás que todo es mentira¿, escrita i dirigida per Andreu Buenafuente i Berto Romero. A més, veurem l'actuació del grup Glissando.

12:40 Singulars - SERGI VERDÚ
tancar

SERGI VERDÚ

Sergi Verdú és enginyer de telecomunicacions i catedràtic d'Enginyeria Elèctrica a la Universitat de Princeton, als Estats Units. És l'investigador més jove que ha rebut el premi Claude Shannon, el més important en teoria de la informació. El seu llibre "Detecció Multiusuari" ja és un clàssic. Aquest expert en telecomunicacions ens parlarà de la manera com Internet ha canviat el món en només 30 anys. I ja que és un programa en què es parla de comunicació, en el reportatge d'aquesta edició parlem d'un altre tipus de comunicació. Més antiga i que encara perdura: la que fan servir els campaners.

13:20 Taller - L'últim vestit de la Júlia
tancar

L'últim vestit de la Júlia

La Júlia porta tota la vida cosint vestits pels gitanos de Gràcia. Creu que als seus 80 anys ja és hora de retirar-se: el vestit de noces de la Maritxi serà l'últim de la seva carrera. "L'últim vestit de la Júlia" ens parla d'una dona incansable que estima el seu ofici; una artesana capaç de fer autèntiques obres d'art. És la història d'una paia a qui les dones gitanes estimen i aprecien com a ningú.

13:50 Blog Europa
14:05 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ LE PETIT RAMON
14:10 RITMES
14:10 Ritmes cat
15:00 Planeta Terra
15:00 Els colors del Pirineu - Tardor
16:00 Sessió de preguntes al President de la G
16:35 Planeta Terra
16:35 El pescador aventurer - Cuba
17:05 L'Ànima del 33 - Qüestionari Ferran Carvajal
17:10 Planeta Terra
17:10 Batecs de natura - Ocells al port del Fangar
17:15 60 minuts - El sostre del món se'ns fon damunt del cap
tancar

El sostre del món se'ns fon damunt del cap

En el context de l'esperada cimera de Copenhaguen, destinada a escriure les pàgines del futur sobre la sostenibilitat i el canvi climàtic mundials, "60 minuts" emet un documental que mostra com el desglaç afecta la serralada més elevada del món: els Himàlaies. La comunitat científica ha descobert que el sistema de muntanyes on hi ha el cim més alt del món, l'Everest, és vulnerable: la prova d'això és que les glaceres es fonen de manera vertiginosa. El pitjor de tot és que els resultats poden ser funestos per als habitants de la falda d'aquestes muntanyes: d'aquí a cinquanta anys, un terç del país pot desaparèixer.

18:10 Itineraris - El Nord de Xipre. Un paradís de la natura entre l'Orient i l'Occident
18:55 Enciclopèdia breu - Michael Faraday
19:00 Canon Panorama - Pròxima parada: Cuba
tancar

Pròxima parada: Cuba

Vet aquí una història sobre les pel·lícules i el cinema, la seva importància i la seva capacitat d'unir gent. El cinema és un gresol on hom pot intercanviar energies i viatjar molt lluny. En aquest documental tan creatiu sentirem i experimentarem el cine i els cineastes cubans, però també coneixerem la realitat cinematogràfica de Noruega. S'establiran paral·lelismes entre els dos països: Cuba amb el seu ritme de vida calorós i la freda Noruega. Potser al capdavall són realitats complementàries.

19:55 L'Ànima del 33 - REPORTATGE UMPAH-PAH
20:00 Mars del món - El Canadà. Riu Sant Llorenç
tancar

El Canadà. Riu Sant Llorenç

A la tardor, els boscos de colors semblen màgics. Viatgem des de Mont-real, una ciutat de 3 milions d'habitants, fins al punt en què el riu Sant Llorenç s'obre a l'Atlàntic. Al llarg del recorregut coneixerem no només la gent que viu del riu sinó també tot allò que l'envolta.

20:45 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Les tombes de Koguryo. Preparats per al combat per tota l'eternitat. Corea del Nord
21:00 Els meus nois - Cap. 38 El passat al Facebook
tancar

Cap. 38 El passat al Facebook

Bobby se sent amenaçat quan P. J. es posa en contacte amb un excompany de la universitat a través del Facebook.

21:20 Pendent
21:30 Loto 6/49
21:35 Karakia - Del cor d'Europa
tancar

Del cor d'Europa

La nova Europa que s'està construint ens permet conèixer més de prop cultures com l'eslovaca, diluïda anys enrere sota el paraigua de Txèquia i els altres països de l'est. El període comunista, les carències i el tancament exterior no van minvar el seu pòsit de tradicions, que ara, lluny del país, han sabut mantenir aquells veïns nostres que en són originaris. La gastronomia eslovaca és plena d'ingredients i de productes compartits amb els països veïns, eslaus o hongaresos, però farcida de gustos propis i originals.

22:10 Cronos - Els jueus: història d'un poble (1)
tancar

Els jueus: història d'un poble (1)

"Cronos" presenta el primer dels dos capítols de la producció "Els jueus: història d'un poble". Els jueus són un dels pobles més singulars de la Història de la Humanitat. Fa uns tres mil·lennis, els primers jueus habiten al voltant de la ciutat de Jerusalem. Tenen una característica poc habitual entre les cultures d'aleshores: són monoteistes. Els jueus viuen en una zona conflictiva per la seva geografia: és el pas natural entre el Mediterrani i l'Índic, els dos grans mars de l'Antiguitat. Per això, ha estat una zona disputada per les grans potències de tots els temps. Tots voldran establir-se a Judea i controlar la regió.

23:00 Valor afegit
23:30 Ànima
00:05 Sputnik
00:50 Canon Panorama - Pròxima parada: Cuba
tancar

Pròxima parada: Cuba

Vet aquí una història sobre les pel·lícules i el cinema, la seva importància i la seva capacitat d'unir gent. El cinema és un gresol on hom pot intercanviar energies i viatjar molt lluny. En aquest documental tan creatiu sentirem i experimentarem el cine i els cineastes cubans, però també coneixerem la realitat cinematogràfica de Noruega. S'establiran paral·lelismes entre els dos països: Cuba amb el seu ritme de vida calorós i la freda Noruega. Potser al capdavall són realitats complementàries.

01:45 Tresors animals - La vicunya, l'or dels Andes
02:10 Karakia - Del cor d'Europa
tancar

Del cor d'Europa

La nova Europa que s'està construint ens permet conèixer més de prop cultures com l'eslovaca, diluïda anys enrere sota el paraigua de Txèquia i els altres països de l'est. El període comunista, les carències i el tancament exterior no van minvar el seu pòsit de tradicions, que ara, lluny del país, han sabut mantenir aquells veïns nostres que en són originaris. La gastronomia eslovaca és plena d'ingredients i de productes compartits amb els països veïns, eslaus o hongaresos, però farcida de gustos propis i originals.

02:45 Valor afegit
03:10 Ànima
03:40 Enciclopèdia breu - Michael Faraday
03:45 Viure Catalunya - Vallfogona de ripolles
03:55 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Hawaii. La llar de Pelé, la deessa del foc. Estats Units
04:10 En Suggs i la seva missió a Itàlia - Pizza and puppets
tancar

Pizza and puppets

Suggs fa una ruta musical per la ciutat que va sentir cantar Caruso per primera vegada, prova les seves habilitats amb les titelles napolitanes i balla una tarantel·la.

04:35 El mirall del món - Tailàndia: el regne dels elefants
tancar

Tailàndia: el regne dels elefants

A Tailàndia, els elefants asiàtics estan força estesos, encara que el nombre d'exemplars està disminuint. Surin celebra una gran festa dedicada als elefants i a Chiang Mai coneixem Lek Sangduen Chailert, que la revista Time Magazine va proclamar heroïna d'Àsia el 2006 per la seva dedicació als elefants. A Bangkok visitarem una de les atraccions turístiques més conegudes de Tailàndia.

05:05 Els colors del Pirineu - Estiu
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ LE PETIT RAMON
06:10 RITMES
06:10 Ritmes clàssica - + info
tancar

+ info

El diàleg orquestral en el barroc (1a part). Le Concert des Nations. Jordi Savall, director. Manfredo Kraemer, violí concertino.

Progrmació BD ....
07:00 Gat i gos - No us poseu drets
07:30 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Normalment l'Erky i el Perky ja les passen magres a la Cuina. Però és que avui, a més, estan hipnotitzats i disposats a fer contentes totes les cuques que es troben! Primer passaran per les antenes de la Margaret, després per les del Moldy, i finalment per les del Frenzel, que els ordenarà que vagin a casa de la Margaret... a robar-l'hi tot el menjar!

07:40 Al país del Pare Noel
07:50 Doraemon - 1ª Hist.: El robot tombador. 2ª Hist.: El llac del llenyataire
tancar

1ª Hist.: El robot tombador. 2ª Hist.: El llac del llenyataire

En Nobita està tip de les pallisses d'en Gegant, com de costum. Sort que aquesta vegada en Doraemon se li ha presentat amb un robot que si li poses 10 iens per la ranura de l'esquena i li dius el nom de la persona que vols tombar, no para fins que la tomba! No t'ho perdis! Més tard, en Gegant li prendrà el guant de beisbol a en Nobita, que ja en té una altra de preparada!

08:14 Doraemon - La profecia d'en Doraemon / La noia blanca i pura com un llir
tancar

La profecia d'en Doraemon / La noia blanca i pura com un llir

En Sewashi i en Doraemon, que han vist un àlbum de fotos d'en Nobita del futur, volen evitar que pateixi un accident molt greu. De vegades, però, ja se sap que el remei és pitjor que la malaltia! Després seran en Doraemon i en Nobita els que faran un viatge al passat per saber qui era la noia tan misteriosa que va conèixer el pare de petit. Els hi acompanyes?!

08:50 Contes clàssics - En Jack i la mongetera
09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 42 La història del millor amic del Gary
tancar

Cap. 42 La història del millor amic del Gary

Després d'una petita picabaralla entre el Rialles i el Pessigolles, que diuen que ja no són amics, el Nelson ens explicarà la història del Gary, el dromedari, i el Zed, la zebra més ben plantada i més popular entre tots els animals. Vols saber com es va adonar, el Zed, que el Gary era molt especial? S'hi va haver d'enfadar... i anar fins al desert!

09:10 Louie - Louie, dibuixa'm un far
tancar

Louie, dibuixa'm un far

Tot navegant, en Louie i la Yoko gairebé han ensopegat amb una roca enorme que s'han trobat molt a prop de la costa. Com s'ho poden fer per avisar les altres embarcacions? És clar! En Louie ha tingut una gran pensada: dibuixarà un far! D'aquesta manera els altres mariners estaran ben alerta i podran esquivar el perill.

09:20 Pingu - En Pingu se'n va a la fira
tancar

En Pingu se'n va a la fira

Avui en Pingu se'n va a la fira amb tota la família. Hi ha moltes atraccions, i és clar, en Pingu vol pujar a tot arreu. Amb tantes coses, al final s'ha començat a marejar i tot. Sort en tindrà de la Pinga, que li donarà un cop de mà...

09:30 Els Hoobs - Bambú sec
tancar

Bambú sec

En Groove fa dies que busca bastons per hubnet i al final ha acabat amb una hubipila de bambú sec. Ell ho troba hubiguatxi, però a l'Iver i a la Tula no és que els faci massa gràcia, precisament. Què en farà, en Groove, de tot aquest bambú?

10:05 Info k
10:15 En Matt i els monstres - Històries de la família Average
tancar

Històries de la família Average

Per celebrar que l'Agència Antimonstres ha capturat el monstre que fa mil, avui els Average ens parlaran dels seus inicis. Tot va començar fa vuit anys, l'Ellen i en Bruce acabaven d'arribar a Ciutat Alegre, en Matt encara era un nadó... Poc es pensaven que ensopegar amb en Xic els canviari tant la vida. Vols saber com va anar tot?! Doncs no t'ho perdis!

10:30 Sakura, la caçadora de cartes - Un festival a les fosques
10:55 Blue dragon - Cap. 33 El paradís de les calces
tancar

Cap. 33 El paradís de les calces

El primer i el segon capítol dels Extra Set van ajudar a augmentar la Força del Drac Blau d'en Shu i la del Minotaure d'en Jiro. En Marumaro està convençut que el tercer parla de la Força de la seva ombra, el Tigre Sabre. I està decidit a arribar fins al final, encara que sigui sol i hagi de reunir tots els Déus protectors del poble de Debi.

11:15 El detectiu Conan - El telèfon mòbil descuidat. (Primera part)
tancar

El telèfon mòbil descuidat. (Primera part)

En Kogoro i en Conan són a la cafeteria Poirot, i l'Azusa, una cambrera que hi treballa, li demana a en Kogoro que l'ajudi a trobar el propietari d'un telèfon mòbil que un client s'ha descuidat al local. L'Azusa ha contestat tres trucades que ha rebut el mòbil extraviat. Quan contesta per tercera vegada, una veu li diu: "Ets la seva amant, oi? Digue-li que s'hi posi, o et mato!". Més tard, la policia de tràfic, entra al cafè amb la factura de l'home. Resulta que acaba de morir atropellat, i duia aquesta factura al damunt. Al cap d'una estona, el telèfon torna a sonar...

11:39 El detectiu Conan - El telèfon mòbil descuidat. (Segona part)
tancar

El telèfon mòbil descuidat. (Segona part)

La companyia telefònica els informa dels llocs des d'on el mòbil ha rebut les tres últimes trucades: un telèfon públic d'una estació de tren, una botiga d'esports i un restaurant que es diu Colombo. En Conan dedueix que el propietari del mòbil s'ha equivocat de local perquè els dos tenen nom de detectius: volia anar al Colombo i ha anat al Poirot. El cuiner del cafè Colombo els diu que un dels seus clients habituals li ha preguntat si algú li havia donat un telèfon mòbil perdut. De fet... què són les estranyes xifres que hi ha al mòbil? Si no tenen forma de números de telèfon... quina informació molt valuosa guarden? Serà capaç de lligar tots els caps, aquest cop, en Conan?

12:00 El xou de la granota - Cap. 16 Un amfibi siberià
tancar

Cap. 16 Un amfibi siberià

El Científic, per fer contenta la senyoreta Peach, ha fet servir la seva màquina del temps per convertir l'estany en una pista de gel. Aviat, però, hi apareixerà la fura amb el seu gran estil. El que havia de ser un dia tranquil de patinatge sobre gel, es pot acabar convertint en un malson per la senyoreta Peach... i pel Científic, és clar!

12:10 Hattori el ninja - El pare perd els seus diners
12:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La maledicció dels ninots de la festa de les princesetes
13:10 Al país del Pare Noel
13:15 Sakura, la caçadora de cartes - Un festival a les fosques
13:40 Sweesters -virtual room- - La marginada
tancar

La marginada

L'Olívia no sap si acceptar al seu grup a la marginada de la classe.

13:45 Sweesters -virtual room- - Retorn al passat
13:50 Tags
14:05 Imp - Luxe
14:06 Imp - Rock
14:15 El detectiu Conan - La tragèdia del torneig de pesca. (Primera part)
tancar

La tragèdia del torneig de pesca. (Primera part)

En Conan i tots els altres participen en un torneig de pesca de llobarros. Al vespre, a l'hostal on s'estan, coneixen en Funaki, un escriptor free-lance, i en Masubuchi, el favorit per proclamar-se campió aquest any. Poc després, en Conan surt a fer un tomb i els veu discutint acaloradament. Quan torna a l'hostal, veu a la paret el retrat d'un peix enorme que havia pescat en Kensuke Kanie, un pescador que va morir uns sis mesos abans.L'endemà, en Funaki apareix mort d'un cop al cap exactament al mateix lloc on va aparèixer mort en Kensuke Kanie. En Conan dedueix que no es tracta d'una coincidència sinó de dos assassinats molt ben planejats...

14:39 El detectiu Conan - La tragèdia del torneig de pesca. 2ª part
tancar

La tragèdia del torneig de pesca. 2ª part

En Funaki -la víctima- i el senyor Masubuchi havien discutit el dia abans a grans crits. En Masubuchi, per tant, és sospitós però... de moment, és el guanyador del torneig d'aquest any! La Saori, per cert, ha quedat en segon lloc. La Sonoko, mentrestant, ha deduït que en Funaki no ha mort al lloc on l'han trobat. Una càmera de fotografies amb un rodet per revelar, un tren de muntanya i una taca negra a l'armilla de la víctima porten a la resolució del cas. I... pot ser que així també es resolgui el crim comès sis mesos abans?

15:00 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La maledicció dels ninots de la festa de les princesetes
15:30 Doraemon
16:10 Gat i gos - No us poseu drets
16:40 Keroro - La Natsumi i la Koyuki s'estrenen a l'escenari! En Keroro i els paparazzi! A for
tancar

La Natsumi i la Koyuki s'estrenen a l'escenari! En Keroro i els paparazzi! A for

La Natsumi i la Koyuki s'han apuntat a participar en una obra de teatre, però la Natsumi es posa molt nerviosa quan ha d'actuar en públic i no les acaba de tenir totes. Sort que en Keroro i companyia l'ajudaran! Això si els col·laboradors del diari de l'escola no el descobreixen! Ja sospiten que és extraterrestre i avui han entrat a casa dels Hinata!

17:10 Pau, la petita guineu roja - La mudança
tancar

La mudança

En Pau té la impressió que el seu cau és fosc i no massa còmode, comparat amb la caseta que hi ha al fons del jardí. Si fos més gran i estigués més ben il·luminat segur que s'hi sentiria més bé. Avui el nostre amiguet està decidit a trobar un lloc més agradable per viure. L'hi acompanyes? Ell està convençut que serà fàcil, però em fa l'efecte que s'equivoca...

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - Juguem a fet i amagar
tancar

Juguem a fet i amagar

Com que fa bon dia, els Megaminimals juguen al pati a fet i amagar. La Cassie vol parar, però no li toca i, enfadada, s'amaga dalt d'un arbre. Els seus amics la busquen espantats perquè no apareix, però ella, mentrestant s'ha fet amiga d'una família d'esquirols.

17:20 La Neli i en Cèsar - Cap. 43 En Cèsar sense la Neli. Un puzle de fotos
tancar

Cap. 43 En Cèsar sense la Neli. Un puzle de fotos

La Neli se n'ha anat sola de vacances i en Cèsar s'ha quedat un mica trist. El primer dia ja li ha demanat a en Leo si es volia quedar a dormir a casa. La Neli, en canvi, sembla que ho porta força bé, això d'estar sense en Cèsar. O no...?! Vols dir que no pot trobar cap excusa per tornar a casa...? En el fons, el troba tant a faltar...!

17:30 Bob, el manetes - La gran idea d'en Bob
17:50 Una mà de contes - EL NEN INVISIBLE I LA NENA VOLADORA
18:10 El xai Shaun - Nit en blanc
18:20 En Leon - Cap. 26 4x400m
tancar

Cap. 26 4x400m

En Leon estava a punt de caçar una tortuga, però ha aparegut un guepard, que és molt més ràpid que ell, i l'hi ha pispat. El guepard corre molt de pressa, però també es cansa de seguida. Avui en Leon i el guepard faran com la llebre i la tortuga... No t'ho perdis!

18:25 Pat i Stan - Cap. 13 Tots a l'escenari
tancar

Cap. 13 Tots a l'escenari

El Pat i l'Stan assagen una obra de teatre que ha escrit l'Stéphanie, decidits a impressionar-la amb els seus dots d'actor. L'Stéphanie i la Lili també actuaran i el Jean-Luc s'encarregarà dels decorats. La funció està a punt de començar! Quin dels dos Romeos es guanyarà el cor de l'Stéphanie?! Aviat ho sabrem!

18:40 Al país del Pare Noel
18:45 En Matt i els monstres - Històries de la família Average
tancar

Històries de la família Average

Per celebrar que l'Agència Antimonstres ha capturat el monstre que fa mil, avui els Average ens parlaran dels seus inicis. Tot va començar fa vuit anys, l'Ellen i en Bruce acabaven d'arribar a Ciutat Alegre, en Matt encara era un nadó... Poc es pensaven que ensopegar amb en Xic els canviari tant la vida. Vols saber com va anar tot?! Doncs no t'ho perdis!

19:05 Blue dragon - Cap. 34 El retorn d'en Gillian
tancar

Cap. 34 El retorn d'en Gillian

Ara que en Manumaro ha aconseguit alliberar la Força del Tigre Sabre, la Kluke i la Buquet no tenen clar cap a quines ruïnes s'han de dirigir. Mentrestant, en Gillian, que està decidit a recuperar la seva dignitat, ho aprofitarà per contraatacar amb un exèrcit de robots que són una autèntica obra d'art.

19:30 Info k
19:45 Els Podcats - Cap. 55 Precàlcul
19:55 Els Podcats - Cap. 56 Correu brossa
20:20 Tags
20:35 La missió dels Maddigan - Cap. 9 Fora del mapa
tancar

Cap. 9 Fora del mapa

L'Yves, jugant a cartes, ha guanyat un mapa que ha de mostrar als nostres herois el camí cap a Solis. El problema és que el camí els ha dut a un lloc on no han estat mai: fora del mapa. El pitjor, però, és que tot plegat era un estratagema d'uns pirates que estan decidits a esclavitzar-los.

06:00 mic 3
06:00 Megaminimals - La ploma màgica
tancar

La ploma màgica

Els Megues estan construint un castell i, el Pickle, sense voler, el tomba. S'enfaden amb ell i se'n va a jugar al jardí on troba una ploma. Al utilitzar-la sobre els seus amics els fa riure i per això, ràpidament. arriba a la única conclusió possible. La ploma és màgica.

06:10 La Neli i en Cèsar - Cap. 42 El meu arbre bonic
tancar

Cap. 42 El meu arbre bonic

La Neli i en Cèsar estan molt contents! Aviat serà Nadal i ja tenen l'arbre del jardí ben decorat. De nit, però, ha fet molt vent i se'ls ha endut tots els adorns. Ara n'hauran de buscar de nous. La Neli ha tingut una idea, i en Cèsar, encara que no ho vegi gaire clar, ha decidit donar-li un cop de mà. Vols saber quina una en porten de cap?!

06:15 Bob, el manetes - El pansit fa una casa
06:25 Els Hoobs - Clar i transparent
tancar

Clar i transparent

Avui la Tula no veu res gens clar. Des del hubmòbil veu unes flors, però estan borroses. Que potser té alguna cosa a la vista? Què ho fa que les veu tan estranyes, aquestes flors?

06:55 Explica'm un conte - L'ogre que tenia moltes lleganyes
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On l'àvia es desmaia
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1901
tancar

Cap. 1901

Missió especial per a la Montse: reconciliar en Narcís i la Neus. L'Íngrid està aclaparada per les atencions d'en Beni. No se'n sap avenir. No és per a ella, això... En Fidel posa en marxa un pla de xoc per recuperar l'Àlex. La Maise el ve a veure i li fa costat. Els avis se'n van a la neu. La Pilar encara no sap si anar-hi o no.

22:00 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Martí i en Miquel ensenyen les fotografies a en Xavier, que els diu que en poden treure diners. La Mercè segueix tenint problemes per l'anunci i se'n ressenteix el supermercat. Els afectats pels enderrocaments de les cases fan una assemblea. Per defensar-se, perdonen la Mercè. L'Anna procura que la Rosa i la Victòria facin les paus.

22:24 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Marc ha arribat d'Alemanya però hi haurà de tornar. L'Anna intenta posar-s'hi en contacte. Els afectats dels pisos i l'Andreu fan l'ocupació dels nous pisos. Un, anomenat Walter, que és alemany, pregunta per en Ricard. L'Anna, contenta, rep la visita d'en Jaume Balcells, el seu amic de Nova York. La Rosa accepta fer negoci amb en Bernat.

22:55 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio es troba molt sol al supermercat per la tancada dels pisos nous. Intenten difamar la Mercè. En Manel ha estat detingut. En Jaume diu a l'Anna que donarà suport a la tancada, en contra del seu pare. L'Helena i l'Enric no poden fer el viatge per culpa d¿una malaltia del fill de l'Enric. L'Antonio, molt disgustat per l'actitud de la Rosa, decideix marxar de casa seva.

23:20 Extres Coproduccions - El gran Vázquez
tancar

El gran Vázquez

Barcelona, anys 60. És primavera i Vázquez respira la vida a plens pulmons. Els seus personatges -"Las hermanas Gilda", "Anacleto" "La Familia Cebolleta"¿- triomfen entre els "tebeos" de l'Editorial Bruguera. Mentrestant, el millor dibuixant de "tebeos" d'Espanya disfruta del que vol quan ell vol, no paga res, esquiva amb enginy els creditors , es mofa i estafa els seus caps i es casa ben alegrement col·leccionant una família darrere l'altra.

23:25 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Ara que ha confessat el seu secret, la Mati està feta un mar de dubtes. L'Aurora podria estar embarassada. El Tomàs vol treure informació sobre l'Estel, però el Salvador exigeix parlar-ne només amb la Gemma. Però, lluny d'allà, l'espectador rebrà noves pistes...

23:57 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'Aurora es fa la prova de l'embaràs. El Tomàs vol evitar que el Salvador pugui ser declarat boig. El Salvador fa arribar un missatge al Recasens. Segueixen els dubtes del Quim entre la Mireia i l'Alba. El Tentacle reapareix en escena... La Gemma s'entrevista amb el Salvador. Ell té un pla...

00:25 Beverly Hills - La gimcana
01:06 Beverly Hills - L'arbre genealògic
01:50 Riviera - + info
tancar

+ info

Sybella torna a la seva addicció a les píldores, i quan està drogada accepta que ella no ha crescut realment.

02:15 Extres Coproduccions
02:20 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Martí i en Miquel ensenyen les fotografies a en Xavier, que els diu que en poden treure diners. La Mercè segueix tenint problemes per l'anunci i se'n ressenteix el supermercat. Els afectats pels enderrocaments de les cases fan una assemblea. Per defensar-se, perdonen la Mercè. L'Anna procura que la Rosa i la Victòria facin les paus.

02:44 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Marc ha arribat d'Alemanya però hi haurà de tornar. L'Anna intenta posar-s'hi en contacte. Els afectats dels pisos i l'Andreu fan l'ocupació dels nous pisos. Un, anomenat Walter, que és alemany, pregunta per en Ricard. L'Anna, contenta, rep la visita d'en Jaume Balcells, el seu amic de Nova York. La Rosa accepta fer negoci amb en Bernat.

03:15 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio es troba molt sol al supermercat per la tancada dels pisos nous. Intenten difamar la Mercè. En Manel ha estat detingut. En Jaume diu a l'Anna que donarà suport a la tancada, en contra del seu pare. L'Helena i l'Enric no poden fer el viatge per culpa d¿una malaltia del fill de l'Enric. L'Antonio, molt disgustat per l'actitud de la Rosa, decideix marxar de casa seva.

03:40 Joking around
03:45 Nova ficció
04:35 Beverly Hills - La gimcana
05:16 Beverly Hills - L'arbre genealògic