Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Marina GELI, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya TERTÚLIA Milagros PÉREZ OLIVA Manuel MILIÁN MESTRE Lluís BASSETS Eusebi CIMA OCUPACIÓ TXELL ORTIZ Carlos RIVADULLA, emprenedor Josep ANYOLS, emprenedor Lead: Ecofrego, un cubell de fregar ecològic DENÚNCIA / MAGDALENA OLIVER Frederic DONAIRE, veí de Martorell Joan MITJANS, advocat + Reportatge Lead: Queixes per les esquerdes provocades per les obres de l'Ave a Martorell Ruth COSO Mayka NAVARRO Lead: Proves de testimonis falsos en acusacions contra els Mossos d'Esquadra Maria Josep SOLER Xavier ESPARÓ, artista Lead: Presentem un pintor amateur CONNEXIÓ BARCELONA / POL MARSÀ Lead: Avui comença la vacunació per la grip A Francesc ORELLA Mar ULLDEMOLINS Lluís Maria GÜELL Lead: "Les veus del Pamano", la gran estrena de TV3 CARA A CARA Jamel EL MEZIANI, membre comitè cultural islàmic de Vic Xavier OLIVELLA, professor Ies Montserrat Lead: L'ús del vel als espais públics

13:05 TVist - + info
tancar

+ info

Ens visita l'actor Pep Cruz. En Pep dóna vida al personatge d'en Josep Monràs de "Ventdelplà". En Monràs té un futur incert després d'haver comés un delicte. Amb el Pep parlarem de tot plegat i li farem construir la primera paret de la noca casa del seu amic Jaume Hostalrich, incendiada recentment. En Pep es quedarà per ajudar-nos a descobrir que passarà en els propers capítols dins de "Ventdelplà", la secció. I amb el nostre informatiu sabrem que passarà dilluns a la programació de TVC.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Microcogeneració , una alternativa eficient
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Daus de bacallà amb romesco
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1880
tancar

Cap. 1880

En Paco aconsegueix una falsa coartada, però aquest cop s'ha passat. La K i la Paquita ja se n'han sortit. Ha vingut la Blanca per parlar amb en Fede i s'endú un moc. La Cecília aconsella a la seva jove que no afluixi. Mentre la Neus i en Narcís van fent preparatius de casament, les dones decideixen com volen cobrar l'aposta del partit.

16:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Avui a "Divendres" el Mag Lari ens visita per parlar del seu últim llibre "La màgia de Michael Jackson". A més a més, des de Sort (on es troba l'Espartac), una mentalista interactuarà amb Mag Lari i també ens mostrarà alguna de les seves habilitats, com doblegar culleres amb la ment. Finalment, Kurt Savoy, el xiulador de les bandes sonores de l'Oest, ens farà una demostració i ens presentarà el llibre "Silbidos de gloria".

17:55 Les germanes McLeod - Cap. 83 El dia del pare
tancar

Cap. 83 El dia del pare

A Tess se li presenta una batalla difícil quan Peter li reclama la custòdia de Charlotte. Alex demana ajuda al seu pare, l'advocat Bryce.

18:45 Rex - Cap. 25 Segrestat
19:40 Bocamoll
20:15 Esport Club - Cap. 58
20:35 Espai Terra - ESPAI TERRA
tancar

ESPAI TERRA

Dilluns sobrevolarem amb Toni Nadal la zona menys mediterrània de Catalunya: el Baix Aran. Aigües braves i aigües termals recorren aquests paratges de vistes privilegiades on la natura desborda pertot. Fins i tot descobrirem els entrellats del caviar... aranès.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Les veus del Pamano - Les veus del Pamano
23:20 Àgora - + info
tancar

+ info

"Impost de successions: heretar i no pagar?" i "Llibertat d'informació a Itàlia" Aquest dilluns, "Àgora" parlarà del tan controvertit impost de successions a Catalunya. Un impost que s'aplica de manera diversa a les diferents comunitats autònomes, i del qual a Catalunya se n'estudia la reforma. A la taula seurà Antoni Duran-Sindreu, professor de Règim Fiscal de la Universitat Pompeu Fabra i director del màster de Fiscalitat de l'IDEC-UPF; Juan-José López Burniol, notari; Alexandre Pedrós, catedràtic d'Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona, i Maria Antònia Truyols, directora de l'Agència Tributària de les Illes Balears. Xavier Bosch també tractarà el tema de la llibertat de premsa a Itàlia amb els periodistes i escriptors italians Rosaria Capacchione, periodista del diari "ll Mattino" de Nàpols; Marco Politi, expert vaticanista i periodista del diari "La Repubblica", i Luca Telese, periodista del diari "Il Fatto 'iQuotidiano" de Roma. Amb ells analitzarà la qüestió des dels àmbits de la màfia, el Vaticà i Silvio Berlusconi.

00:30 Pel·lícula - Nou vides
tancar

Nou vides

La pel·lícula retrata la vida de nou dones i els drames que les envolten. Sandra és a la presó. Diana repren una relació antiga però està embarassada del seu marit actual. Holly vol que el seu padrastre reconegui el mal que li ha fet. Sonia explica un secret als seus amics. Samantha, una adolescent, pateix la relació destructiva dels seus pares. Lorna mira d'ajudar el seu exmarit després que la dona d'ell s'hagi suïcidat. Ruth és infidel al seu home. I Maggie permet que la seva vida es vegi eclipsada pels interessos de la seva filla.

02:20 Divendres - + info
tancar

+ info

Avui a "Divendres" el Mag Lari ens visita per parlar del seu últim llibre "La màgia de Michael Jackson". A més a més, des de Sort (on es troba l'Espartac), una mentalista interactuarà amb Mag Lari i també ens mostrarà alguna de les seves habilitats, com doblegar culleres amb la ment. Finalment, Kurt Savoy, el xiulador de les bandes sonores de l'Oest, ens farà una demostració i ens presentarà el llibre "Silbidos de gloria".

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 L'exploració del món salvatge - L'Àrtida
08:05 El món submarí salvatge - Les serps marines. Els rèptils verinosos de les profunditats
08:35 L'àtom - Duel de titans
09:30 Horitzons
09:30 L'Amazònia amb Bruce Parry - + info
tancar

+ info

Bruce agafa el transport públic per primera vegada en la seva ruta per l'Amazones, fet que acaba resultant tota una aventura. Després de penjar l'hamaca en un racó de bord, Bruce i la resta de passatgers es desperten amb una batuda contra el tràfic de cocaïna i presencien com un desventurat contrabandista és detingut i condemnat com a mínim a cinc anys de presó. El ritme del viatge comença a baixar quan Bruce coneix Tapioca, una llegenda viva de la qual es diu que és capaç de "sentir" els peixos. Plegats s'endinsen en els boscos inundats de la reserva de Mamiraua per mirar de trobar un arapaima, el peix d'aigua dolça més gran del món. També s'afegeix a un grup d'exploradors, concretament uns científics que busquen caimans, unes criatures molt semblants als cocodrils i en greu perill d'extinció.

10:20 Tresors del passat - El Gran Drac
10:50 Terres, homes, aventures - El monjo maratonià de Kyoto
tancar

El monjo maratonià de Kyoto

El monjo japonès Hoshino Endo ha escollit una forma molt especial de pregar. Cada nit va a córrer 30 km a través dels boscos de cedres que hi ha a la muntanya de Hiei. No ho fa per competir esportivament, sinó per buscar la llum. La seva meta és deslliurar-se dels lligams del seu ego, bandejar els seus desitjos i, alhora, dedicar-se totalment als altres. I ara ja no es pot fer enrere. Un cop ha començat, un gyogia ha de seguir fins al final.

11:35 L'Ànima del 33 - Reportatge: Larry David v/s Woody Allen
11:40 Horitzons
11:40 El geni francès - El lacatge
12:10 World sport - World Sport
12:30 Motor a fons
13:30 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

-- Entrevistes exclusives de Cinema 3 amb Colin Farrell, Ben Kingsley i Sergi López, protagonistes respectivament de "Triage", "50 hombres muertos" i "Partir". -- Dues estrenes catalanes. "Eloise" i "Negre Buenos Aires". Ens en parlen els seus directors, Jesús Garay i Ramon Térmens. -- Tot sobre "2012" de Roland Emmerich amb declaracions del director i dels actors John Cusack i Tandie Newton. -- Enquesta entorn "Celda 211" número 1 a la taquilla del cap de setmana ... i recordem la presència de Cinema 3 a Berlín pocs dies després de l'enderrocament del mur.

14:00 L'Ànima del 33 - Actuació: Golden Apple Quartet - En blanco y negro
14:05 RITMES
14:05 Ritmes concert - Katie Melua
15:00 Planeta Terra
15:00 Viatges al límit amb Art Wolfe - L'Àsia salvatge: el Nepal i l'Índia
15:24 Viatges al límit amb Art Wolfe - Mèxic: la península de Baixa Califòrnia
15:45 Món natural - El tauró blanc - Una llegenda viva
tancar

El tauró blanc - Una llegenda viva

Mike Rutzen és el número 1 mundial en immersions amb taurons blancs. En més de 100 ocasions ha nedat amb ells fora de la gàbia. La seva capacitat innata per comunicar-se amb els taurons mitjançat el llenguatge corporal ha fet que sempre en surti il·lès. Ara el seu principal repte consisteix a bussejar amb aquests grans depredadors mentre cacen i mengen. Ningú ha estudiat mai el comportament dels taurons blancs a tan poca distància.

16:40 El món submarí salvatge - Els solraigs. Els perillosos caçadors de les profunditats
17:15 L'Ànima del 33 - Reportatge: Títols de Crèdit
17:20 Thalassa - + info
tancar

+ info

"Els pioners de la costa algeriana": La geografia d'Algèria és un balcó que dóna al Mediterrani però els algerians s'alimenten molt poc del mar. Alguns peixos i cap marisc. Kamel porta un vell projecte des de fa 20 anys. Malgrat totes les dificultats, finalment ha aconseguit obrir una granja marina. Ell només veu avantatges als seus conreus del mar: la contractació de joves i una alternativa a la sobrepesca. "Odón de Buen": Actualment, ben poca gent sap que a Portopí, a Mallorca, l'any 1906, un catedràtic de la Universitat de Barcelona, que es deia Odón de Buen, va posar en marxa el primer laboratori de Biologia Marina del Mediterrani espanyol, que va ser la llavor de l'Institut Espanyol d' Oceanografia, creat al cap de vuit anys. Seguint les empremtes d'Odón de Buen, els deixebles més avançats impulsen sistemàticament, els estudis oceanogràfics del litoral espanyol.

18:05 El senyor de Tumuc-Humac - El senyor de Tumuc-Humac
tancar

El senyor de Tumuc-Humac

La regió de Tumuc-Humac, al cor de la selva amazònica, és una àrea de difícil accés on suposadament ningú no hi ha viscut mai. Però, si fem cas de la llegenda local, en aquesta zona va viure Kailawa, un guerrer i xaman poderós que va unificar i governar la comunitat dels Wayanas. Una expedició científica va dedicar un mes a investigar el misteri d'aquesta llegenda amazònica.

18:55 Homenatge al bisbe Joan Carrera - + info
tancar

+ info

El 33 emet l'acte d'Homenatge al Bisbe Joan Carrera en el primer aniversari de la seva mort. L'acte es va celebrar dilluns, 9 de novembre, a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Diverses personalitats del món polític, acadèmic i eclesial van recordar el qui va ser bisbe auxiliar de Barcelona durant 17 anys. L'homenatge, en què també va participar la Coral Sant Jordi, el va organitzar el Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans, i s'hi van adherir més de 60 institucions eclesials i entitats de la societat civil. Durant l'acte es van repassar els quatre àmbits que van marcar la trajectòria del bisbe Carrera: l'Església, la comunicació, el compromís social i Catalunya.

19:55 L'Ànima del 33 - Reportatge: Gary Hustwit
20:00 L'àtom - La clau del cosmos
20:50 In situ
21:00 Els meus nois - Cap. 19 Un galtes a la ciutat
tancar

Cap. 19 Un galtes a la ciutat

P.J. descobreix que poca cosa té en comú amb Lyssa, una antiga companya d'universitat, i amb els nois es fan creus de com ha canviat Brendan des que el van nomenar un dels solters més sexis de la ciutat.

21:20 Pendent
21:30 Futbol Cat.
21:55 L'home dels lleons
22:25 (S)avis - + info
tancar

+ info

Armand de Fluvià, ens parla de la importància de conèixer els nostres avantpassats i de com la sang, fins i tot avui en dia, continua sent un dels lligams més potents.Actualment, és una de les persones que coneix més bé la institució de la Monarquia i la noblesa, les seves funcions al llarg del temps i alhora els canvis que el segle XXI ha provocat directament o indirectament en aquesta institució. Els símbols, els escuts, la història, les classes socials i les tradicions i el seu trencament en formar part d'un moviment progai són alguns dels temes que sorgeixen durant la conversa amb aquest gran personatge, polièdric i fascinant.

23:25 Pendent
23:30 Ànima - + info
tancar

+ info

Mayte Vieta, que està exposant a l'Espai 13 de la Fundació Miró, presenta el tríptic de fotografies de gran format "Cossos de llum" a "Ànima". Quatre guionistes de ficció que ens expliquen els secrets de la seva feina seran els protagonistes del reportatge del magazín. Per últim hi haurà l'actuació del grup d'Alondra Bentley, una de les noves veus del folk femení.

00:05 Segle XX - Llibertat sense fronteres
tancar

Llibertat sense fronteres

Els temps de l'RDA

01:00 Taller - Terra de fang
01:25 Cànon
01:25 Cànon Visions - El melodrama
01:50 Cànon Visions - Les pel.lícules d'espies
02:15 La meva cuina grega
02:40 Futbol Cat.
03:05 (S)avis - + info
tancar

+ info

Armand de Fluvià, ens parla de la importància de conèixer els nostres avantpassats i de com la sang, fins i tot avui en dia, continua sent un dels lligams més potents.Actualment, és una de les persones que coneix més bé la institució de la Monarquia i la noblesa, les seves funcions al llarg del temps i alhora els canvis que el segle XXI ha provocat directament o indirectament en aquesta institució. Els símbols, els escuts, la història, les classes socials i les tradicions i el seu trencament en formar part d'un moviment progai són alguns dels temes que sorgeixen durant la conversa amb aquest gran personatge, polièdric i fascinant.

04:00 Ànima - + info
tancar

+ info

Mayte Vieta, que està exposant a l'Espai 13 de la Fundació Miró, presenta el tríptic de fotografies de gran format "Cossos de llum" a "Ànima". Quatre guionistes de ficció que ens expliquen els secrets de la seva feina seran els protagonistes del reportatge del magazín. Per últim hi haurà l'actuació del grup d'Alondra Bentley, una de les noves veus del folk femení.

04:30 Zoom
04:35 Viure Catalunya - Pi (La Cerdanya)
04:45 Tresors del passat - El Gran Drac
05:15 Viatges al límit amb Art Wolfe - L'Àsia salvatge: el Nepal i l'Índia
05:39 Viatges al límit amb Art Wolfe - Mèxic: la península de Baixa Califòrnia
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33 - Actuació: Golden Apple Quartet - En blanco y negro
06:10 RITMES
06:10 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

Avui tindrem a La Brigada, Kitsch, Sanpedro, Antonia Font, Mazoni, Sanjosex, Nour, Rosa Luxemburg, Jaumet, Joan Miquel Oliver, Whisyn's, Mazoni i Albert Fibla.

Progrmació BD ....
07:00 Gat i gos - Crideu el gat i gos
07:30 Erky Perky - + info
tancar

+ info

L'Erky i el Perky cada dia tenen més clar que a la Cuina, ells dos, són l'últim mico. De fet, n'estan ben tips, de viure amb la Margaret i companyia. En realitat, el que els passa és que enyoren la paradeta de frànkfurts... Però han de ser optimistes i mirar de trobar la part positiva de viure a la Cuina, com ara... com ara... Quina és la part positiva de viure a la Cuina?!

07:50 Doraemon - 1ª Hist.: L'elefant aspiradora. 2ª Hist.: El televisor de la realitat
tancar

1ª Hist.: L'elefant aspiradora. 2ª Hist.: El televisor de la realitat

Després d'una petita discussió en Doraemon i en Nobita han deixat de ser amics. Tots dos s'han dit que no es volen tornar a veure mai més. Ves, són les coses que passen quan dues persones s'estimen tant... Per cert, avui en Nobita, després de quedar-se sense poder veure el vídeo en 3D d'en Suneo, coneixerà els televisors del segle XXII. No t'ho perdis!

08:15 Doraemon - 1ª Hist.: Les insígnies de la cigala y la formiga. 2ª Hist.: Els minidores i els
tancar

1ª Hist.: Les insígnies de la cigala y la formiga. 2ª Hist.: Els minidores i els

En Doraemon està molt empipat perquè en Suneo i en Gegant han deixat en Nobita penjat i al final ha hagut de fregar la classe tot sol. El pitjor de tot és que demà segur que li faran el mateix. O no...?! Per cert, avui les minidores s'enduran en Nobita a les termes. El que passa és que en Nobita s'estimaria més anar-hi amb la Shizuka, és clar...

08:50 Contes clàssics - El rosinyol
tancar

El rosinyol

Fa molt de temps, a la Xina, hi vivia un emperador molt poderós que volia tenir les coses més boniques del món. Un bon dia, un viatger li va comentar que havia sentit dir que hi havia un ocell que tenia el cant més bonic que havia sentit mai. Aquell dia, l'emperador va sortir del seu palau per primera vegada... a fer un viatge que li canviaria la vida!

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 21 La història de l'ant Melanie
tancar

Cap. 21 La història de l'ant Melanie

Avui la Lucy està una mica enfadada amb la Trudy. És tant sapastre, que li ha trencat la seva ploma preferida. Els animals també tenen una amiga que és molt sapastre: la Melanie. És clar que ella no ho pot evitar. Amb unes peülles i unes banyes tan enormes, pobra... Això sí, una vegada va salvar tots els seus amics! Vols saber la seva història?!

09:10 Louie - Louie, dibuixa'm un castor
tancar

Louie, dibuixa'm un castor

Avui els nostres amiguets volen fer una lludriguera, però de seguida s'adonen que no és tan fàcil com sembla. Han de portar un munt de branques i no saben ni per on començar. Qui els hi podria ajudar? És clar! En Louie, com de costum, ha tingut una idea molt bona. Dibuixarà un castor perquè els ajudi a fer un lludriguera ben bonica!

09:20 Pingu - L'avi d'en Pingu està malalt
09:25 Bumba
09:40 Els Hoobs - La gotera
tancar

La gotera

Els hubs estan desesperats! No saben què fer per aturar aquesta gotera tan empipadora que no para de fer malbé el quadre de la Tula. D'on ve, la gotera? No sé si hi té res a veure que en Groove estigui jugant al hubiestany...?

10:05 Info k
10:20 Asha - Cap. 45 Ella és la millor
tancar

Cap. 45 Ella és la millor

Els alumnes de la classe de l'Asha se sotmeten a un test d'intel·ligència. Els resultats són sorprenents i l'Asha haurà d'aprendre a acceptar-los. I al mateix temps, juntament amb els Carotes, lluitarà contra la difusió d'aspectes privats de tots els alumnes que es van sotmetre al test...

10:40 Sakura, la caçadora de cartes - La llarga marató de la Sakura
11:05 Play - Cap. 33
11:30 El detectiu Conan - Les nines de l'altar a la llum del crepuscle (2a part)
11:52 El detectiu Conan - El mirador de la tanca trencada
12:20 Hattori el ninja - Ginju s'ha obli. de plorar / Pànic prova nin. / M'agra
12:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Kumahatxi i Sauiri, animadors de beisbol
13:15 Sakura, la caçadora de cartes - La llarga marató de la Sakura
13:40 Sweesters -virtual room- - Veu interior
tancar

Veu interior

Una veu misteriosa parla amb la Ji Lan!

13:45 Sweesters -virtual room- - Morimer
13:50 Tags
14:05 Imp - Trampes
14:06 Imp - L'entrepà
14:20 El detectiu Conan - Un lloc sota la llum del sol
14:42 El detectiu Conan - L'heroi de la màscara bruta (1a part)
15:05 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Kumahatxi i Sauiri, animadors de beisbol
15:30 Doraemon - 1ª Hist.: L'elefant aspiradora. 2ª Hist.: El televisor de la realitat
tancar

1ª Hist.: L'elefant aspiradora. 2ª Hist.: El televisor de la realitat

Després d'una petita discussió en Doraemon i en Nobita han deixat de ser amics. Tots dos s'han dit que no es volen tornar a veure mai més. Ves, són les coses que passen quan dues persones s'estimen tant... Per cert, avui en Nobita, després de quedar-se sense poder veure el vídeo en 3D d'en Suneo, coneixerà els televisors del segle XXII. No t'ho perdis!

15:55 Doraemon - 1ª Hist.: Les insígnies de la cigala y la formiga. 2ª Hist.: Els minidores i els
tancar

1ª Hist.: Les insígnies de la cigala y la formiga. 2ª Hist.: Els minidores i els

En Doraemon està molt empipat perquè en Suneo i en Gegant han deixat en Nobita penjat i al final ha hagut de fregar la classe tot sol. El pitjor de tot és que demà segur que li faran el mateix. O no...?! Per cert, avui les minidores s'enduran en Nobita a les termes. El que passa és que en Nobita s'estimaria més anar-hi amb la Shizuka, és clar...

16:10 Gat i gos - Crideu el gat i gos
16:40 Keroro - Mois i la primera destrucció de la Terra! A formar! / La desfeta d'en Tamama! A
tancar

Mois i la primera destrucció de la Terra! A formar! / La desfeta d'en Tamama! A

Mois, la reina del terror, que segons Nostradamus havia d'arribar l'any 1999 per destruir la Terra, per fi ha fet cap al nostre planeta, però amb cinc anys de retard. Quan ja està a punt d'anar per feina, ensopega amb en Keroro que, per casualitat, l'havia cuidat de petita. Potser encara la podrà convèncer que es faci enrere...! No se sap mai, amb això de les profecies!

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - El germanet de l'Eric
tancar

El germanet de l'Eric

L'Eric està trist perquè aviat naixerà el seu germanet i pensa que els seus pares estimaran més al petit. Els megaminimals li animen i li fan sentir especial i estimat. Tots li parlen de la sort que és tenir un germanet per a jugar amb ell i estimar-lo. L'Eric content farà una manualitat per el seu germanet.

17:20 La Neli i en Cèsar - Cap. 21 El gran concert de la Neli i en Cèsar. Portem el ritme!
17:30 Bob, el manetes - El Llampec, repartidor d'algues
tancar

El Llampec, repartidor d'algues

En Bob està construint una granja per cultivar algues per la cosina del senyor Rasclet i el Llampec s'ha ofert voluntari per anar fins a la platja a buscar els plançons abans que les màquines acabin la feina. Aviat, tot plegat es convertirà en una cursa d'allò més emocionant! Però per la sorra costa molt de moure's. Com s'ho farà el Llampec per guanyar?!

17:50 Una mà de contes - Cantar com els àngels
tancar

Cantar com els àngels

Conte basat en l'obra del MNAC "Mare de Déu dels Àngels i Sants", cap a l'any 1385. Autor: Pere Serra.

18:10 El xai Shaun - Un ramat lliure
tancar

Un ramat lliure

Avui en Shaun i companyia no s'ho han pensat dues vegades i han pujat a l'autobús per anar a la fira que s'ha instal·lat al poble. Una oportunitat així no la poden deixar escapar! És ple d'atraccions i de paradetes molt divertides. La pega és que al granger no li ha fet tanta gràcia i en Bitzer ja està a punt per anar-les a buscar. Ara sí que comença l'acció!

18:20 En Leon - Cap. 4 Enamorada
tancar

Cap. 4 Enamorada

En Leon ja saps que sempre es fica en tota mena d'embolics, però no s'havia trobat mai que el perseguís una hipopòtam enamorada per tota la sabana... Fins avui! Es pot fer tot el tip de córrer que vulgui, però el que no pot fer és amagar-se!

18:30 Pat i Stan - Cap. 21 L'Stéphanie enamorada
18:45 Asha - Cap. 45 Ella és la millor
tancar

Cap. 45 Ella és la millor

Els alumnes de la classe de l'Asha se sotmeten a un test d'intel·ligència. Els resultats són sorprenents i l'Asha haurà d'aprendre a acceptar-los. I al mateix temps, juntament amb els Carotes, lluitarà contra la difusió d'aspectes privats de tots els alumnes que es van sotmetre al test...

19:05 Play - Cap. 45
19:30 Info k
19:45 Els Podcats - Cap. 11 L'enemic final
tancar

Cap. 11 L'enemic final

Avui, en Senzo aprendrà a les males que no és tan fàcil ser el "boss" d'un vídeojoc. El "boss" és el que se'n diu l'enemic final, l'últim monstre d'un nivell a qui cal vèncer per passar al nivell següent. Només els temeraris es guanyen el dret a enfrontar-s'hi... I només els més temeraris poden fer d'enemic final! Ja es pot preparar, avui, en Senzo!

19:56 Els Podcats - Cap. 12 L'emoticona
tancar

Cap. 12 L'emoticona

A la Bella li passa sovint que té una crisi d'emoticones, és a dir, que és incapaç de controlar les emocions. I, esclar, vés a saber què pot sortir! Una emoticona és, senzillament, una icona d'emoció. De fet, no és gaire greu...si no és que vols amagar els sentiments per qualsevol cosa... A qui et sembla que li agrada, la Bella? Avui potser ho sabrem!

20:20 Tags
20:35 Agents secrets - Cap. 4 Operació làctica
tancar

Cap. 4 Operació làctica

L'Agència ha ordenat a en Jack, al Número 8 i a les bessones que investiguin les Sugar Kitten, un grup de pop que està arrasant per tot el món, literalment! Tot plegat podria ser cosa de la discogràfica Sunnyside, que amb la seva música estan decidits a controlar el cervell dels adolescents amb l'objectiu d'acabar dominant tot el planeta.

06:00 Megaminimals - El castell
tancar

El castell

Avui els Megaminimals juguen amb les construccions. Però com que cadascú fa la seva, al final és un desastre i no surt res. Miss Meadows els demana que es posin d'acord. En Larry proposa fer un castell entre tots i els surt molt bé. Ara, només falta jugar.

06:10 mic 3
06:10 La Neli i en Cèsar - Cap. 20 Por escènica
tancar

Cap. 20 Por escènica

La Neli avui ha descobert que té por escènica. Cada vegada que ha de parlar en públic, ja sigui a la classe o al pati davant de tots els amics, es queda sense paraules, paralitzada i incapaç de dir ni piu. Sort que aviat sabrà que als seus amics també els passa mateix, però tots tenen una manera de tranquil·litzar-se. Vols saber com s'ho fan?!

06:15 Bob, el manetes - El Carbassot s'atabala
tancar

El Carbassot s'atabala

Avui toca instal·lar un sistema per reciclar aigua per les orquídies del senyor Rasclet. En Bob ja ha explicat a tothom que és una feina complicada i que s'han de seguir tots els passos en ordre. El Carbassot de seguida s'ha adonat que els pomers que tenia tantes ganes de plantar s'hauran d'esperar. I això d'esperar-se és molt pesat! Quina una en farà?!

06:25 Els Hoobs - Gegants
tancar

Gegants

La Tula està fent els vestits per representar en "Jan i la Mongetera Gegant". L'Iver està molt il·lusionat, perquè vol fer de gegant, evidentment. Però com es fa per fer de gegant? Els pitibadocs els ensenyaran que no és pas tan fàcil com sembla.

06:55 Explica'm un conte - El papa contra els xais ferotges
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On en Cem es fica a la boca del llop
tancar

On en Cem es fica a la boca del llop

En Metin i la Doris rivalitzen per saber qui dels dos educa millor els fills. Mentre la Doris fa tot el que pot per intentar acceptar els sentiments de la seva filla per en Cem, a en Metin se li presenta una tasca encara més dura: el seu fill li ha demanat que vagin junts a un bordell. Mentrestant, la tieta Diana anima la Yagmur perquè es posi en contacte per e-mail amb el seu admirador secret. La Yagmur pateix un xoc cultural, o simplement és massa tibada?

21:25 El cor de la ciutat - Cap. 1880
tancar

Cap. 1880

En Paco aconsegueix una falsa coartada, però aquest cop s'ha passat. La K i la Paquita ja se n'han sortit. Ha vingut la Blanca per parlar amb en Fede i s'endú un moc. La Cecília aconsella a la seva jove que no afluixi. Mentre la Neus i en Narcís van fent preparatius de casament, les dones decideixen com volen cobrar l'aposta del partit.

21:55 Extres Coproduccions - Els condemnats
tancar

Els condemnats

Condemnats és un drama de suspens coproduït per Televisió de Catalunya, BNC, Versus entertainment i Sagrera TV, que narra la història de dos exguerrillers que es retroben al cap de 30 anys en una excavació il·legal, on buscaran el cos d'un tercer company que va desaparèixer llavors. La tensió i els secrets amagats durant aquest temps afloraran a mesura que s'acostin a la impredictible solució final, en què no tot serà com semblava.

22:00 De professio: API - Petits anuncis
22:30 Carme i david - Poesia a domicili
tancar

Poesia a domicili

Reunió excepcional a casa: la Carme rep una famosa poetesa que va pel món vestida amb mirinyaque i pamela. Ella, la Sinfonia Mac.Greggor, vol fer una lectura poètica exclusivament per a dones i, si de cas, algun jove ambigu com el psiquiatra de la Carme. David es tanca a la seva habitació, consagrat al video. I l'aparició de la més pintoresca poetesa que han vist les lletres catalanes desencadena una bojeria de la famosa marca Rosa Maria Sardà.

23:00 Quart segona - Entre l'espasa i la paret
tancar

Entre l'espasa i la paret

Quan s'està habituat a pagar un llogues molt baix, si se'ns afegeix la possibilitat de comprar el pis que tenim llogat; l'hem de comprar o no, malgrat que, fets els comptes, no ens acabin de sortir els números? L'Eulàlia fa aquesta consulta a la gent que, quotidianament, es mou per casa.

23:25 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'Esteve confessa a la Mercè el que li va passar amb l'Aixa. La policia arriba al cau. El Salvador està decidit a matar la Ció i fugir amb la Gemma. L'Alfred veu coses estranyes entre la Mònica i el Joplin.

00:00 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Salvador, que té segrestat el rodamón, s'ho fa venir bé per trobar-se amb la Mati. La Gemma, alliberada, amaga algunes coses del segrest al Guillem. El Quim i la Carme es posen d'acord pel que fa a l'Oriol.

00:35 Beverly Hills - Llei i desordre
01:18 Beverly Hills - Rectificant
02:00 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent llença un altre pla per parar el casino. Stefan accepta la proposició de Gabriella per ser la model del casino. En el retorn de Sybella al seu cercle social, Laurent acusa l'Edward de ser un total fracàs com a marit.

02:25 Extres Coproduccions
02:30 De professio: API - Petits anuncis
03:00 Carme i david - Poesia a domicili
tancar

Poesia a domicili

Reunió excepcional a casa: la Carme rep una famosa poetesa que va pel món vestida amb mirinyaque i pamela. Ella, la Sinfonia Mac.Greggor, vol fer una lectura poètica exclusivament per a dones i, si de cas, algun jove ambigu com el psiquiatra de la Carme. David es tanca a la seva habitació, consagrat al video. I l'aparició de la més pintoresca poetesa que han vist les lletres catalanes desencadena una bojeria de la famosa marca Rosa Maria Sardà.

03:30 Quart segona - Entre l'espasa i la paret
tancar

Entre l'espasa i la paret

Quan s'està habituat a pagar un llogues molt baix, si se'ns afegeix la possibilitat de comprar el pis que tenim llogat; l'hem de comprar o no, malgrat que, fets els comptes, no ens acabin de sortir els números? L'Eulàlia fa aquesta consulta a la gent que, quotidianament, es mou per casa.

03:55 Joking around
04:10 Cròniques de la veritat oculta
04:35 Beverly Hills - Llei i desordre
05:18 Beverly Hills - Rectificant