Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els parcs nacionals dels Estats Units - Yosemite
09:53 PLAN
09:53 L'Equador
10:58 Món natural - La costa dels taurons
tancar

La costa dels taurons

La costa de Sud-àfrica acull més de 100 espècies de taurons., uns animals encara més impactants que els seus veïns de la sabana, com els lleons, els lleopards i les hienes. N'hi ha de tota mena, des de solrajos fins a taurons blancs, passant per taurons tigre i taurons balena. Però, per què n'hi ha tanta varietat i abundància? I la resta de residents de la zona, tenen cap possibilitat de sobreviure amb uns veïns tan temibles al voltant? Les cries de foca duen una vida força dura en aquesta regió. A terra les persegueixen les hienes i els xacals famolencs, i en la primera capbussada per anar a buscar aliment, la passen magra amb els enormes taurons tigre. Tanmateix, és tot un conjunt de circumstàncies complexes les que cada any menen aquestes indefenses criatures a enfrontar-se amb monstres d'una tona.

11:58 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 12 La ratera
tancar

Cap. 12 La ratera

El segrest de la dona de Charley posa a prova Sarah i Derek. Hauran d'esquivar Cromartie per garantir un rescat segur, però a costa de què? Mentrestant, John també es troba en una situació delicada perquè se sent entre l'espasa i la paret amb Cameron i Riley.

12:45 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 13 Alison de Palmdale
tancar

Cap. 13 Alison de Palmdale

Un defecte de programari fa que Cameron oblidi qui és i els Connor li perden la pista. Jody, una noia del carrer, acull Cameron i totes dues acaben en un centre d'inserció social. Allà, Cameron coneix un assistent social que li desperta alguns records llunyans. Mentrestant, Catherine Weaver es reuneix amb l'agent Ellison per parlar del seu futur a ZeiraCorp i Ellison burxa una mica en el passat d'ella.

13:39 La salut al cistell - + info
tancar

+ info

El convidat serà el Màgic Andreu, conegut per tots els catalans per la seva màgia explosiva i els seu humor descarat. La Màbel anirà amb ell al mercat d'Hostafrancs de Barcelona. Els productes destacats seran: la sèpia, la llonganissa de Vic i el kiwi. El programa visita Vilanova i la Geltrú per veure com es pesca la sèpia. Explica d'on ve la paraula "kiwi" i parla de les varietats groga i verda d'aquesta fruita. I entre moltes altres coses també ensenya el procés productiu de la llonganissa de Vic (reconeguda amb una IGP) i desvela la diferència que hi ha entre la llonganissa, l'espetec i el fuet, ,així com un truc per estovar la llonganissa quan està massa seca. El tema del dia serà el peix, ,un dels aliments més característics de la dieta mediterrània i fonamental per l'alt valor nutritiu que té. Es parlarà de les espècies de peix blanc i blau, de les diferents maneres de produir peix i de les espècies més capturades a Catalunya.

14:30 Telenotícies migdia
15:43 Tarda de cine - Desafiament perillós
tancar

Desafiament perillós

Lana és una experta en sistemes de seguretat que aconsegueix violar les alarmes i tots els dispositius d'una exposició de diamants, però a l'hora d'agafar les joies sona una alarma secreta amb la que no comptava i l'atrapen. Però sorprenentment a la seva bossa no hi troben diamants, sinó pedres falses. La companyia d'assegurances té només 48 hores per trobar les joies veritables i no els queda cap més opció que demanar a Lana que els ajudi.

17:36 Pel·lícula - La venjança de la Pantera Rosa
tancar

La venjança de la Pantera Rosa

Per demostrar als mafiosos nord-americans que són gent de confiança, els responsables de la "French Connection" assassinen Clouseau, el famós inspector de policia. L'exinspector Dreyfus surt de l'hospital psiquiàtric per investigar aquest assassinat. Però Clouseau en realitat s'ha salvat de l'atemptat i, des de l'ombra, fa la seva pròpia investigació. Clouseau salva la vida a Simone, l'amant de Douvier, cap de la droga a França, que volia desfer-se de la noia. Les revelacions de Simone porten Clouseau a Hong-Kong, mentre Dreyfus té una nova crisi d'histèria.

19:28 Camins misteriosos - Nets de cor
tancar

Nets de cor

En Declan, la Peggy i la Miranda s'endinsen en la jungla de l' Índia per trobar "l'home sagrat", que suposadament té uns poders sobrenaturals per curar. Però un guia incompetent i una sèrie d'estranys accidents posen la seva vida en perill.

20:27 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

L'Arròs de Pals i el porc Duroc no són dos dels productes catalans més coneguts entre el gran públic però tenen un alt valor gastronòmic que cal tenir molt en compte. Precisament per això, el programa ha sortit a buscar-los, i en el d'aquesta setmana presenta, d'una banda, un dels tresors més ben considerats de les terres empordaneses, l'arròs de Pals, i, de l'altra, descobreix les excel·lents singularitats de la carn de porc Duroc. Quan es parla d'arròs és del tot inevitable pensar en el delta de l'Ebre sense tenir en compte, però, que a l'Empordà s'està recuperant un cultiu molt vinculat a les seves terres i especialment a Pals. Acompanyats per l'Albert Grassot, "Al vostre gust" mostra com la geografia marca un cultiu que està guanyant adeptes cada dia.

21:00 Telenotícies vespre
21:52 Minisèrie - No t'enamoris a la cuina
tancar

No t'enamoris a la cuina

Des de la petita trattoria dels seus pares, Evelina somia convertir-se en una gran xef internacional. Es compra totes les revistes i segueix les classes en vídeo d¿un dels grans: Ferran Barrera, el xef de l¿Ambra. Un dia arriba una carta que capgira el seu destí. Evelina ha estat acceptada per fer un estatge al millor restaurant de Barcelona: l¿Ambra. Contra l¿oposició del seu pare i amb el suport de la seva mare, Evelina ho deixa tot i es planta a la Ciutat Comtal. Però un cop instal·lada, les cose no són tan boniques com s¿imaginava.

01:35 Pel·lícula - Tercera identitat
tancar

Tercera identitat

L'any 1956, l'artista nord-americana Sally Tyler viu a Beirut amb el seu marit Paul, corresponsal del New York Times. Paul sempre té molta feina i el matrimoni se'n ressent. Sally és una dona brillant i intel·ligent, i en una de les seves sortides sola per la ciutat coneix Leo Cauffield, un home atractiu.

03:10 Guàrdia de costes - La subhasta del peix
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Ritmes concert - Olívia Ruiz
tancar

Olívia Ruiz

Néta de republicans espanyols exiliats al sud de França, Olívia Ruiz va néixer a Carcassona el dia que va començar la dècada dels 80. El seu pare era un músic inquiet que va educar la seva filla en la música popular amb un important toc llatí. Però va ser l'Star Academy (L'Operación Triunfo francesa) qui va fer de l'Olívia una cantant molt popular a França. Ella, però, va saber fugir del programa i de la seva influència per fer-se un espai propi on construir la seva personalitat musical. Una personalitat amb què sedueix el públic del seu país amb una original barreja d'arrels llatines, chanson i música pop hereva de la tradició de la varieté francesa. Avui us oferim un fragment d'un dels concerts que formaven part de la seva gira "Chocolat Show". Un esplèndid espectacle que mostra molt clarament com la música popular francesa es troba en un esta de forma excel·lent. Tot un exemple.

07:27 De prop - Fumero & Bover
tancar

Fumero & Bover

Si el jazz català viu, en aquests moments, un dels sues moments més brillants és, en part, gràcies a músics com l'Albert Bover o l'Horacio Fumero. Aquest joves veterans formen part de les generacions precedents a l'actual, son mestres que han fet del jazz més que una manera de viure, una forma de creació, una actitud amb la que afirmar un llenguatge propi, d'aquí i d'ara, amb el que deixebles i aficionats es poden identificar amb un jazz tan universal com propi i donar-li una denominació d'origen que ha posat Barcelona i Catalunya en el mapa internacional del jazz actual. Tots dos sols, sobre la immensitat d'un escenari, emocionen am deu peces magistrals.

08:23 Ritmes col·leccions
08:54 Ritmes Fusió - Nino Galissa
tancar

Nino Galissa

Nascut a Guinea Bissau, en Nino Galissa fa molts anys que viu a Barcelona, on ha format la seva família i viu gairebé com un músic trasplantat. Ell forma part d'una família de griots africans (els griots són aquells músics que a l'Àfrica de l'Oest recorren els pobles per transmetre notícies i històries de manera oral amb l'acompanyament del seu instrument musical, en aquest cas la kora) gairebé com els antics trobadors, o com els més recents cantautors. El seu instrument és la kora, de la qual és tot un mestre. La kora és una mena d'arpa feta amb una carbassa i un pal de fusta que pot recordar la sonoritat d'un piano. Galissa acaba de publicar el seu quart disc, "Africa Today", un treball en què parla dels problemes d'Àfrica, de l'emigració, del record d'aquells que van morir, de Barcelona i de la integració de l'emigrant allà on va a treballar.

09:50 Ritmes cat
10:21 Sputnik - Diari de Woodstock
tancar

Diari de Woodstock

Al tercer i últim dia de festival, Joe Cocker, The Band i Jimi Hendrix ofereixen concerts inoblidables. El cantant britànic anima els assitents a col·locar-se, Hendrix deconstrueix l'himne dels Estats Units en una actuació que passarà a la història i els integrants d'una comuna hippie, The Hog Farm, s'encarreguen de la seguretat. Woodstock és un èxit artístic i de públic, però els organitzadors miren de salvar el festival del desastre financer. Aquesta setmana, l'Sputnik us ofereix l'últim capítol de la sèrie "Diari de Woodstock", una crònica del més llegendari dels festivals de rock de la història.

11:21 Ritmes.cat - Hit parade
11:47 TR3S C
11:56 Singulars - + info
tancar

+ info

"Singulars", tindrà com a convidat Fernando Pedro Méndez, advocat i registrador de la propietat. Fernando Pedro Méndez té la Gran Creu de Sant Raimon de Penyafort, la màxima condecoració que es pot concedir a un jurista a Espanya. Ha assessorat els governs de Rússia, Brasil i Mèxic i, actualment, assessora el d'Espanya. L'any 1993 va aconseguir, amb un article publicat a la premsa, que es puguin subrogar les hipoteques. Fernando Pedro Méndez, un assessor de luxe.

12:37 Rutes per a viatgers intrèpids - Ghana: vivint entre multituds
tancar

Ghana: vivint entre multituds

Ghana és un país petit però amb una de les densitats de població més gran de tot el continent. Kumassi, antiga capital del reialme de l'ètnia ashanti, és un clar exemple d'aquesta superpoblació. De Ghana també coneixeran la seva artesania, coneguda sobretot per l'elaboració dels teixits Kente, la indumentària pròpia dels ashanti. Finalitzen el trajecte per la costa de la regió central de Ghana amb una visita als diferents forts, testimonis de l'època colonial i del comerç d'esclaus.

13:05 Quarts de nou. Especial La Bisbal del Penedès - + info
tancar

+ info

LLORENÇ DEL PENEDÈS, UNA PLAÇA CASTELLERA AMB LLARGA TRADICIÓ El programa "QUARTS DE NOU" del proper diumenge es farà des de la festa major d'una de les viles amb més tradició castellera de les comarques del Penedès, Llorenç. La colla veïna dels Nens del Vendrell hi actuen d'amfitrions i estaran acompanyats de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona que oferiran, com a mínim, castells de la gamma alta de vuit. A Llorenç del Penedès no només hi ha afició sinó que molts dels seus habitants són castellers actius d'altres colles de la comarca i per la festa major (dissabte a la nit) s'apleguen cada any per fer una actuació castellera. El "QUARTS DE NOU" d'aquest diumenge recollirà també la diada de Firagost a Valls, segona trobada a la plaça del Blat de les dues colles de Xiquets locals, on s'anuncien intents de castells de nou.

15:26 En Mike el boig i en Mark - Mar i muntanya
16:16 L'última oportunitat per salvar - L'última oportunitat per salvar els orangutans
17:04 Nuremberg: els nazis a judici - Albert Speer
tancar

Albert Speer

El primer capítol de la sèrie "Nuremberg: els nazis a judici", dedicat a Albert Speer, arquitecte de Hitler. Això va passar a la ciutat de Nuremberg. Els guanyadors de la Segona Guerra Mundial van portar a judici els principals dirigents nazis que van poder ser detinguts. N'hi havia dos que destacaven per sobre dels altres: Hermann Goering, el número dos del règim, antic cap de la Luftwaffe, drogoaddicte i corrupte. I l'altre era Albert Speer, arquitecte de Hitler i antic ministre nazi d'armaments durant la guerra.

18:04 World sport - World Sport
18:28 Barcelona extrem - Barcelona Extrem 2009 (4)
18:57 Bowling - Bowling: Ciutat de Barcelona
19:29 World sport - Zona de ball (2)
20:29 El secret del gol - El secret del gol
20:57 Futbol - Nàstic - Vila-real
21:52 Loto 6/49
21:58 Zona zàping - Zona zàping
22:04 Futbol - Nàstic - Vila-real
23:07 World sport - Comandante
tancar

Comandante

Oliver Stone canvia un cop més de gènere per a presentar-nos un retrat intimista de Fidel Castro, un home present a l'escenari internacional des de fa més de mig segle. Després de tres dies de rodatge, Stone ens ofereix -extret de més de 30 hores d'entrevistes i converses- un retrat íntim i humà del líder cubà. Compartint el risc amb Castro, Stone es posa davant la càmera i crea un clima proper que afavoreix respostes del líder cubà difícils d'obtenir d'una altra manera, aconseguint reflexions inèdites sobre l'estat del seu govern, l'actual situació política internacional i reveladors detalls de la història del segle XX. En conclusió, un sorprenent "cara a cara" que ens ajuda a comprendre millor com Cuba, petita antagonista de la major potència mundial, ha sobreviscut íntegra durant més de quatre dècades.

00:45 Cicle ciència ficció - Jocs de guerra
tancar

Jocs de guerra

David Lightman és un estudiant de disset anys de Seattle. És intel·ligent, però no és gaire amic d'estudiar. Amb l'ordinador de casa, David accedeix a l'ordinador de l'institut i canvia les notes de les avaluacios. Els videojocs són la seva gran passió. Un dia, la pantalla n'hi presenta un: "La guerra nuclear total". David hi comença a jugar, però descobreix que ha accedit al sistema de comandament de míssils de defensa dels Estats Units. Ningú no ha guanyat mai i David ho provarà. Quan s'adona que allò no és un joc, ja és massa tard. El món serà destruït al cap d'unes hores.

02:34 Clàssica - + info
tancar

+ info

70è aniversari de l'Orquestra Filharmònica d'Israel

03:16 Nydia - + info
tancar

+ info

- Enric Casasses: en els orígens, música i poesia eren indestriables. Indestriables en les epopeies clàssiques o en les cançons dels trobadors. Potser per això, els poetes sempre s'han sentit tan a prop de la música. També és el cas del poeta amb qui avui hem conversat a "Nydia": Enric Casasses. - Gilles Apap: Gilles Apap és capaç de posar-se a improvisar enmig d'una cadenza(?) d'un concert de Mozart. L'increïble violinista, guanyador del premi Yehudi Menuhin, ha vingut a Catalunya convidat per l'Orquestra Simfònica del Vallès. I hem assistit al seu de taller d'improvisació.

03:41 Rodasons - + info
tancar

+ info

La programació especial d'estiu del "Rodasons" consta d'una sèrie de concerts enregistrats amb unitat mòbil durant les dues últimes temporades, la majoria fets en el marc del Festival Tradicionàrius de Barcelona. Avui veurem a "Ai Ai Ai" a la plaça Rius i Taulet (13 de juny del 2008).

04:08 Expedients de l'espai - La Lluna
04:18 El medi ambient - Les Closes de la Fonollera
04:21 Les costes d'Europa des del cel
04:28 Robots al llom de camells - Robots al llom de camells
tancar

Robots al llom de camells

A Qatar ja no es veuen nens muntant dromedaris. Ara, els genets són robots. Aquest petit emirat del golf Pèrsic ja fa anys que impulsa el desenvolupament de robots. Hi han invertit milions de dòlars i han posat a prova models cada cop més perfeccionats. I per fi sembla que hagin trobat la solució: un robot de tan sols quatre quilos, amb un fuet controlat a distància i uns altaveus per donar les ordres als animals. És tota una revolució en les carreres de camells tradicionals i un gran pas cap al futur. Els camells de carreres actuals no tenen res a veure amb aquells animals del desert d'altres èpoques. Aquests camells nous tenen unes potes molt més llargues, són prims com llebrers i arriben a velocitats de 40 quilòmetres per hora.

05:11 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen. En el capítol d'avui veurem a: Gecko Turner; John Lee Hooker, Bonnie Raitt; Johnny Clegg; La Excepcion; Hank Williams; Ruben Blades; Cheb Mami; Jimmy Cliff; Bidinte; Manu Dibango; Gertrudis I Lichis; Lucky Dube; i Remate.

06:01 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: La Bien Querida; La Caja De Pandora; David Gray; The Sea And Cake; Kitsch; The White Stripes; Whiskyn¿S; Madonna, Justin Timberlake I Timbaland; Hablando En Plata; Pet Shop Boys; Dizzee Rascal; Els Pets; Ix!; Nueva Vulcano.

06:51 Ritmes.clips - PASTORA: Me tienes contenta
06:55 Ritmes.clips - JOSEP THIÓ: Els teus cels
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Rovelló - El gos que sabia massa
tancar

El gos que sabia massa

Passejar pel bosc acostuma a ser bo. Avui descobrirem que no sempre és així. Per culpa de ser en el lloc equivocat, en el moment més inoportú, en Rovelló veurà el que no havia de veure i en sortirà malparat, molt malparat.

07:33 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Thor, el viking
tancar

Les tres bessones i Thor, el viking

L'Avorrida ha castigat les tres bessones a l'Asgard, el món dels déus vikings. Thor, el déu del tro, les enxampa menjant pomes màgiques de la deessa Íduun, gràcies a les quals els déus es mantenen joves. Aleshores, apareix en Loki, un déu envejós...

07:59 mic 3
07:59 Louie - Louie, dibuixa'm un trineu
tancar

Louie, dibuixa'm un trineu

Avui ha caigut una nevada d'aquelles que fan història. La Yoko, la Louise i en Louie es moren de ganes de sortir a jugar al jardí. A més, en Louie, com de costum, ha tingut una pensada de les seves: dibuixarà un trineu! Quin tip de pujar i baixar que es faran! I també poden fer curses! Qui et sembla que guanyarà?! T'hi apuntes?!

08:07 Pepa, la porqueta - L'Excursió amb l'autobús de l'escola
tancar

L'Excursió amb l'autobús de l'escola

Avui la Pepa, en Jordi i tots els seus amics se'n van d'excursió a la muntanya amb l'autobús de l'escola. Tots es porten el dinar de casa, perquè faran un pícnic. I ja saps que quan hi ha pícnics sempre apareixen els ànecs! També aprendran què és l'eco i cantaran la seva cançó preferida! No t'ho perdis, que avui s'ho passaran molt bé tota la colla!

08:16 Elias, el vaixell remolcador - El pampalluc
tancar

El pampalluc

Avui Cala Bonica s'ha despertat amb un enrenou que ningú no s'esperava. Els nostres amics s'han vist envaïts pels vaixells paparazzi, que busquen un ocell famós que es veu que volta per la zona. La Gruassa, la Ruda i el Jovial no han vist res, per això els paparazzi han decidit anar a veure el Pampalluc, que ja no sap què fer per treure-se'ls del damunt. L'Elias potser l'hi pot ajudar...

08:30 Fadapaca - Cap. 6 Ulleres estratosfèriques
08:51 Club Super3
08:51 Els petits fantasmes - Compte què desitges!
tancar

Compte què desitges!

La Lucy no té ni idea de les conseqüències que portarà el fet d'haver desitjat que en Jordi se'n vagi a viure al terrat i que l'Eduard deixi de ser tan gandul. I és que aviat s'adonarà que en Jordi ha desaparegut i que l'Eduard no pot parar de fer feina! A més, resulta que ara només li queda un desig. Per qui serà? Per en Jordi, o per l'Eduard?!

09:04 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'Eliot, que està cuidant el conillet de la Lucrèce tot el cap de setmana, ha decidit posar-lo sota les làmpares de calor protònica fosforescent del pare perquè no passi fred. Ben aviat, però, s'adonarà que el conillet s'ha convertit en un monstre gegant que devora tot el que troba! L'única manera de sortir-se'n és deixar el conillet com era abans. Però com?!

09:16 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

Avui, la mare ha portat l'Eliot i tota la colla a veure una pel·lícula d'una nau que es perd a l'espai. El personal del cinema van vestits igual que els personatges de la pel·lícula i l'Eliot ja ha conegut el capità Blight! Aviat, a més, després de la traïció d'un membre de la tripulació de la nau, hauran de travessar tots la pantalla per donar un cop de mà al seu heroi! No t'ho perdis!

09:35 La legió de superherois - + info
tancar

+ info

L'únic que pot impedir que el malvat Impèriex es faci amo de tot l'univers en ple segle XXXXI és el clon del Superman. Després d'un primer fracàs, però, s'adonarà que ha de viatjar cap al passat a demanar ajut al Superman original i al millor equip de superherois que hi ha hagut en tota la història: la Legió de Superherois!

10:00 Els padrins màgics
10:12 Els padrins màgics
10:29 Keroro - Per Nadal, batalla campal. A formar!
tancar

Per Nadal, batalla campal. A formar!

Després de veure que totes les festes de Nadal li han fallat, en Keroro ha sabut que l'Estat Major els ha enviat un regal que els podria ajudar a envair Pokopen: en Kiruru, el famós robot militar de Keron. Pot ser que es tracti d'una arma de nova tecnologia? O potser els l'han enviat per expulsar-los de la missió? El que tenen clar és que no permetran que els esguerri Nadal!

10:56 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

L'últim invent de la senyora Mandarina, el súper tònic bio-vitaminat, ha provocat una reacció en cadena, és a dir, un desastre rere l'altre. Ella té clar que contra aquest encadenament fatal només hi ha un remei: el Rebobinador, la màquina que rebobina la realitat. Avui se'n faran un tip, de rebobinar! Primer cal saber on ha començat la cadena de desastres! No t'ho perdis!

11:02 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La visita de la cosina de la Vaca, la Heidi, ha trasbalsat tota la família. La Heidi és suïssa i només parla de calés i de llacs, però és que, a més, vol enredar tothom perquè inverteixin en el seu banc! Fins i tot els animals del zoo! De fet, ara tothom està convençut de posar els seus estalvis al banc Heidi... i la Heidi se la sap molt llarga! No t'ho perdis!

11:13 3xl.cat
11:13 El detectiu Conan - La història d'amor dels investigadors de la policia metropolitana 6. 1a part
tancar

La història d'amor dels investigadors de la policia metropolitana 6. 1a part

Els inspectors Takagi i Sato viuen una història d'amor i ara sembla que envien en Takagi a fer una investigació a la central metropolitana de Tottori, on la policia persegueix uns lladres que han comès robatoris per tot el país. Però just llavors, un home mor apunyalat, i els inspectors Takagi i la seva estimada Sato han d'anar immediatament a resoldre el cas...

11:36 El detectiu Conan - La història d'amor dels investigadors de la policia metropolitana 6. 2a part
tancar

La història d'amor dels investigadors de la policia metropolitana 6. 2a part

En Tagaki té temptacions de trigar força a resoldre el cas que li han encomanat perquè així no caldrà que se separi de la Sato, però al final supera la temptació i fa el que hauria de fer qualsevol bon policia: resoldre el cas el més aviat possible. I en Conan l'ajudarà a fer-ho perquè ves per on, la coartada del sospitós depèn d'un programa de televisió, i en Conan sap del cert que s'emet en dos horaris diferents...

12:00 Penjat per tu - Confusions
tancar

Confusions

Malgrat la reconciliació de la vigília, la presència d'en Jess fa trontollar la relació entre l'Alex i l'Alice. L'Eva també vol passar pàgina i es mostra molt discreta pel que fa a un noi nou que ha conegut a la platja. La Gwen i l'Alex es tornen a trobar i descobreixen que cada cop hi ha més complicitat entre ells...

12:24 Penjat per tu - La mar verda
tancar

La mar verda

L'Alex es desperta i s'adona que és en ple bosc, amb llit i tot. De fet, és al mig del bosc amb tots els mobles de casa seva! L'Alice i l'Eva també hi són, però d'en Léo no n'hi ha ni rastre. No és cap somni. Tot això els passa de veritat. Per què? Qui els ha posat en aquesta situació? Què ha passat? L'Alex i l'Alice hauran de passar aquesta nova prova que els portarà al límit d'ells mateixos.

12:49 Townies - Acció de gràcies
tancar

Acció de gràcies

La Denise i en Ryna conviden els seus amics el dia d'acció de gràcies, i resulta ser un dia ple de malentesos.

13:11 15 love - Els jocs dels manàgers
tancar

Els jocs dels manàgers

La Christa ja li ha dit a la Sunny que, com que no s'acaben d'entendre massa bé, potser s'haurà de buscar una altra clienta. Sabent que l'escollida podria ser la Tanis, la Sunny no es pensa quedar de braços plegats. D'altra banda, la Cody ha de fer un documental impactant sobre la veritat dels joves tennistes... un documental que portarà molta cua!

13:36 Em dic Eve - La mort
tancar

La mort

L'Eve se sent culpable de no haver anat a veure la Phillippa a l'hospital. Era molt bona companya de classe i s'ha mort d'una malaltia. Una altra cosa que l'amoïna és el funeral. Té por que, per culpa dels nervis, sigui incapaç de controlar-se el riure. La Sylvie encara està pitjor. I és que està convençuda que l'esperit de la Phillipa la persegueix!

13:59 Minúscul - Cap. 69 Teranyines
tancar

Cap. 69 Teranyines

Després de teixir un munt de teranyines per un apartament molt modern, les tres aranyes que coneixerem avui s'han quedat ben quietes esperant que aparegui algun insecte per l'hora de sopar. De sobte, arriba una mosca molt grossa i una de les aranyes es posa a perseguir-la... Comencen les corredisses! No t'ho perdis!

14:05 Minúscul - Cap. 70 La llauna
tancar

Cap. 70 La llauna

Una aranya ha trobat una llauna i l'ha convertit en una trampa per caçar mosques. Aviat n'apareixerà una que s'acostarà a la zona de perill... amb moltes ganes de jugar a fet i amagar! I la veritat és que a l'aranya també li agrada molt, aquest joc. Pot ser que acabin vivint juntes a la llauna...?! No t'ho perdis!

14:11 Els increïbles germans Adrenalini - Les navalles de l'atracció
tancar

Les navalles de l'atracció

En Xan no podia començar pitjor la seva carrera cinematogràfica a Bollywood. Un director l'havia agafat per fer de dolent en una pel·lícula, però després de quedar-se sense bigoti, també s'ha quedat sense paper. L'Adi, en canvi, ha tingut molta més sort. També sense bigoti, sembla que té tots els números perquè li donin el paper d'heroi!

14:18 Els increïbles germans Adrenalini - El bagul de l'esperança
tancar

El bagul de l'esperança

En Xan ha engegat a rodar un somni de l'Enk, que s'imaginava que s'ho estava passant d'allò més bé a Hawaii. Però la cosa no es quedarà pas així! Ara l'Enk deixarà tancat en Xan dins d'un bagul en un número d'il·lusionisme. El que no sap l'Enk és que aviat arribarà el carter per endur-se el bagul, ni més ni menys, que a Hawaii!

14:27 3xl.cat
14:27 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El destí d'en Yusuke. El perill a l'aguait
14:49 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - Els visitants de les tenebres
15:12 El detectiu Conan - Qui fa les deduccions? 1a part
tancar

Qui fa les deduccions? 1a part

En Heiji Hattori i la Kazuha Tohyama, d'Osaka, visiten en Kogoro i la Ran. Els dos visitants volen convidar el pare i la filla, però no es posen d'acord si ha de ser a un partit de beisbol o a una representació de teatre. Per solucionar la disputa, en Kogoro proposa que qui guanyi un duel de deduccions serà qui decideixi l'espectacle que vagin a veure. Es tracta de solucionar el misteri de l'assassinat d'en Kenji Tsujiya, un propietari d'una fàbrica de joguines, mort ja fa un mes. L'assassí el va lligar a la cadira i el va matar a cops de pal de golf. Al despatx del senyor Tsujiya tot està encara com després del crim, i en Conan i tota la colla hi van a investigar. Al voltant del cadàver van aparèixer quatre cubs de fusta amb una de les cares tacades de tinta i en Heiji dedueix que contenen un últim missatge que va deixar la víctima abans de morir. Els quatre empleats sospitosos tenen coartades poc sòlides. El cas sembla molt embolicat, i amb poques pistes. Qui guanyarà el duel de deduccions?

15:35 El detectiu Conan - Qui fa les deduccions? 2a part
tancar

Qui fa les deduccions? 2a part

Cadascun dels quatre sospitosos de l'assassinat del senyor Kenji Tsujiya, director d'una fàbrica de joguines, té una obsessió estranya. L'Aiko, la comptable, els guants. En Hasami, el comercial, les ulleres de sol. En Nakagami's, el planificador, les gorres. I l'Iwatomi, el vicepresident, les sabates de golf. La Kazuha dedueix que el missatge dels cubs de fusta és clar: es tracta del nom del vicepresident, el senyor Iwatomi i per tant, ell és el culpable del crim. Però en aquell moment arriba un trucada que deixa clar que el senyor Iwatomi tenia una coartada perfecta. Com és, doncs, que la víctima va identificar el senyor Iwatomi si és impossible que ell sigui l'assassí? Encara s'embolica més, el cas? Qui guanyarà finalment aquest apassionant joc de deduccions?

16:02 Club Super3
16:02 Erky Perky - + info
tancar

+ info

L'Erky i el Perky estan convençuts que han trobat la fabulosa ciutat perduda de la floridura, una font de menjar que la Margaret Malcarada no coneix! L'avellana del Moldy! Ell diu que fa anys que la té i que a dins hi ha un tresor. L'únic que han de fer l'Erky i el Perky és obrir-la i repartir-se el botí. Sense acabat tocats de la closca, és clar!

16:19 Els barrufets - Els barrufets de pa de pessic / El secret del pou
tancar

Els barrufets de pa de pessic / El secret del pou

El barrufet Savi està convençut que guanyarà el concurs de cuina! Ha triat una recepta del Llibre de Màgia del Gran Barrufet! No sap pas la sorpresa que li espera! A ell i a tot el poble! Què ho fa que en Pocatraça es passa nit i dia davant del pou del poble? Quin desig deu haver demanat que sigui tan secret? I en Gargamel? Quina una en té pensada? Pots comptar...!

16:47 SamSam - Una pífia galàctica
tancar

Una pífia galàctica

Un tret del superestabornidor d'en SamSam ha fet malbé la nau d'en Barbaferotge. Ha estat sense voler, però el cap dels piraterribles s'ha pensat que havia sigut cosa del Rei Marxel I i ha declarat la guerra al planeta Marx. A més, sembla que la cosa no va de broma. Ara en SamSam té molta feina, si vol que aquest parell facin les paus...!

16:53 SamSam - En Marxel és massa amable
tancar

En Marxel és massa amable

En SamSam ha decidit convèncer en Marxel I que sigui més amable amb els habitants del seu planeta. I, per estrany que et sembli, se n'ha sortit! El que sorprèn més, però, és que ara, els marxians, sense tenir ningú que els mani, han decidit anar-se'n tots cap al planeta dels Monstres. En Marxel ha de tornar a aprendre a ser autoritari! I qui n'hi ensenyarà?!

17:04 Pau, la petita guineu roja - Dia de mercat
tancar

Dia de mercat

Avui l'Eixerit ha convençut en Pau, en Carbasseta i la Poppy que l'acompanyin al mercat. Els ha explicat que allà hi ha molt menjar, de totes menes, i que es podran atipar com lladres! Fins i tot hi ha una peixateria, plena de coses que són per llepar-se'n els dits! El que no els ha dit, però, és que també hi ha un peixater que no està per orgues...

17:09 Pau, la petita guineu roja - En Carbasseta fa un rescat
tancar

En Carbasseta fa un rescat

En Carbasseta sempre ha de decidir si fer costat a en Pau o a la Poppy, i ja en comença a estar una mica tip. A ell li agrada jugar amb tots dos a la vegada... I si no, que el deixin estar en pau! Avui els tres germans es ficaran en un bon embolic i en Carbasseta se n'haurà de sortir tot sol, sense que l'ajudi ningú! Potser és que s'està fent gran...!

17:15 mic 3
17:15 Zoomix - + info
tancar

+ info

A la vaca Hattie el que li agrada més és pasturar tranquil·lament pel camp. Quan fa molta calor s'ajeu a l'ombra d'un arbre i amb la cua espanta les mosques. Es passa tot el dia menjant herba fresca. Es pot arribar a cruspir tot un carretó ple de fenc! I és que la Hattie pesa el mateix que tots els nens i nenes de la teva classe junts! En vols saber més coses?!

17:20 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Riko i en Teo s'han trobat amb un paisatge preciós ple de núvols de tot de formes i colors diferents. "Tant de bo poguessin arribar a tocar-los", pensen tots tres. Dit i fet, doncs! Però necessiten algun estri per agafar-los. Podrien provar de fer llassos amb unes lianes... I els núvols els podrien fer servir per fer-se vestits... Però, vols dir que hi arribaran?!

17:29 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

En Teo estava a punt de fer la migdiada en un prat preciós i un xai l'ha desvetllat per demanar-li que li faci una esquiladeta. Ben mirat, amb les urpes que té, no li costaria gaire. I si va per feina, encara tindrà temps de fer la becaina. Dit i fet, doncs! El que no sap és que aviat vindran tots els altres xais demanant si és aquí on esquilen de franc! Poc dormirà, avui, en Teo!

17:44 Club Super3
17:44 Els quatre fantàstics - La cura
tancar

La cura

En Reed ha ideat una alta cura per en Ben i resulta que, aquesta vegada, ha funcionat! En Ben torna a ser humà! Només hi ha una pega: que no es recorda dels 4 Fantàstics. Només recorda la seva vida d'abans del vol que el va convertir en un superheroi. Precisament ara que són un menys, l'Home Talp aprofitarà per atacar amb totes les seves forces!

18:12 Espies de veritat - De pobre noi a heroi
tancar

De pobre noi a heroi

En Virgil, després de veure les noies arribar a la universitat vestides d'espies, ha descobert que l'Alex no és una noia qualsevol. Ara té més clar que mai que la manera d'impressionar-la és convertint-se en un superheroi: l'Home Megamusculat! Com s'ho farà? Fent servir una poció increïble, però amb uns efectes secundaris desastrosos!

18:33 Espies de veritat - Superwoohp!
tancar

Superwoohp!

L'Alex i la Sam encara no s'ho poden creure. I és que aquest any, el premi a l'agent més SuperWOOHP ha sigut per la Clover, per haver detingut el senyor Midó. A partir d'ara tindrà accés exclusiu a la limusina voladora, una ajudanta-robot i un despatx al costat d'en Jerry! Aviat, però, li pujaran els fums al cap i comenceran els problemes de debò...

19:00 3xl.cat
19:00 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - Un record inesborrable. El naixement d'en Hiei
19:22 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El secret de l'ull maligne surt a la llum
19:45 Love Hina - T'estimo! declaració d'amor dins d'una caverna
tancar

T'estimo! declaració d'amor dins d'una caverna

El senyor Seta ha d'inspeccionar unes excavacions i Keitaro fa de cangur de Sara, que al principi fa veure que és bona nena però que en realitat és molt difícil de controlar: s'escapa de l'habitació de Keitaro i és perseguida per diverses residents de Hinata-sou. De sobte, en plena persecució, torna el senyor Seta, i Naru, que se'l troba al davant, es posa molt vermella. Keitaro s'adona que el senyor Seta és l'amor platònic de Naru.

20:08 Club Super3
20:08 Keroro - Això no t'ho puc dir, és secret. A formar! / Aspiradora, ara i sempre. A formar!
tancar

Això no t'ho puc dir, és secret. A formar! / Aspiradora, ara i sempre. A formar!

En Kogoro i la Rabi han de demanar un favor a en Keroro, que els haurà de protegir de l'enemic. L'únic problema és que no li poden dir de qui es tracta. Com s'ho farà per protegir-los, si no sap de qui?! Més tard, la tropa Keroro ens explicarà el nou pla per envair Pokopen: convertir els aparells domèstics en soldats! No t'ho perdis!

20:32 Samantha ups! - Consignes de seguretat
20:37 Samantha ups! - Halloween
tancar

Halloween

"Samantha ups!" és una comèdia francesa que parodia situacions de la vida real i crea un fort vincle entre els personatges de la sèrie i els teleespectadors, els quals es veuen constantment involucrats en situacions quotidianes.

20:43 Invasió - Rèquiem
Progrmació BD ....
21:30 Jet lag - "Pur parler"
tancar

"Pur parler"

L'Esther va molt justa de diners. En demana a la Carla i la Diana, que s'escaquegen de deixar-n'hi. Aleshores, les convenç per fer tràfic de caviar rus. Elles finalment accepten. La Sílvia s'obsessiona amb l'astrologia. Creu sincerament que els horòscops del diari li prediuen el que li passarà durant el dia. La Mariona i el Mario es barallen per l'ordre en què posaran els cognoms al seu fill quan neixi. L'Andreu els dóna la solució.

21:59 Jet lag - Esclar, esclar, esclar...
tancar

Esclar, esclar, esclar...

La Sílvia i la Diana formen un duo musical. Quan acaben el primer concert al bar, la gent només li diu coses a la Sílvia. La Diana té la sensació que ningú li fa cas, ni la valoren. Apareixen gelosies i ganes de protagonisme que faran que el duo trontolli. L'Esther fa de mànager del nou grup. La Carla comença a rebre missatges escrits al mòbil d'algú que sembla un amant seu, tot i que ella no recorda qui és. Decideix tenir una cita amb el noi per veure si l'identifica. La Mariona té les cames inflades de l'embaràs i es passa tot el dia asseguda darrere la barra del bar.

22:35 Extres Coproduccions - No t'enamoris a la cuina
tancar

No t'enamoris a la cuina

Des de la petita trattoria dels seus pares, Evelina somia convertir-se en una gran xef internacional. Es compra totes les revistes i segueix les classes en vídeo d'un dels grans: Ferran Barrera, el xef de l'Ambra. Un dia arriba una carta que capgira el seu destí. Evelina ha estat acceptada per fer un estatge al millor restaurant de Barcelona: l'Ambra. Amb l'oposició del seu pare i amb el suport de la seva mare, Evelina ho deixa tot i es planta a la Ciutat Comtal. Però un cop s'hi ha instal·lat, les coses no són tan boniques com s'imaginava.

22:40 Dinamita
23:04 Dinamita
23:30 De professio: API - L'amic
tancar

L'amic

L'inspector d'Hisenda, el senyor Cucurella, havia donat la paga i senyal d'un pis per ala seva filla. Ara el pis no li interessa i demana al senyor Millet si pot rescindir el contracte privat d'arres. El Sr. Nillet troba una solució millor.

00:00 Tot un senyor - Un pis per al senyor delegat
tancar

Un pis per al senyor delegat

L'alta direcció de la "Caixa Segura" ha decidit construir un pis per al nou delegat de Vilavallram. Un arquitecte jove i emprenedor es fa càrrec del projecte.

00:30 Sóc com sóc - Sense tupinades
tancar

Sense tupinades

Els grans magatzems del senyor Ribalta participaran en l'elecció de mis EUROMAGATZEMS que se celebrarà a Londres. Per a tal esdeveniment s'ha de seleccionar la dependenta més adequada.

00:55 Invasió - Rèquiem
01:40 Jet lag - "Pur parler"
tancar

"Pur parler"

L'Esther va molt justa de diners. En demana a la Carla i la Diana, que s'escaquegen de deixar-n'hi. Aleshores, les convenç per fer tràfic de caviar rus. Elles finalment accepten. La Sílvia s'obsessiona amb l'astrologia. Creu sincerament que els horòscops del diari li prediuen el que li passarà durant el dia. La Mariona i el Mario es barallen per l'ordre en què posaran els cognoms al seu fill quan neixi. L'Andreu els dóna la solució.

02:10 Lobster comedies
02:30 Clàssics del cinema - Em van fer un criminal
tancar

Em van fer un criminal

El protagonista del film, John Garfield, acabava de firmar un contracte de 7 anys per a la Warner, després d'haver estat una de las estrelles del "Group Theatre". Vuit anys després, Garfield tornaria a practicar la boxa a "Body and Soul", sota la direcció de Robert Rossen i amb guió de Abraham Polonsky, dues futures víctimes del Comitè d'Activitats Anti-americanes, com també ho seria John Garfield, per haver firmat un manifest per l'alliberament dels "deu de Hollywood". Abandonat per tothom, Garfield va morir d'un atac de cor el 1952.

04:00 Clàssics del cinema - Dimecres boig
tancar

Dimecres boig

Gràcies a les proeses de Harold Diddlebock, el seu equip de futbol guanya un partit important. El patrocinador de l'equip li dóna feina de comptable a la seva empresa de publicitat. Vint anys després és un empleat model, però això no impedeix que l'acomiadin sense explicacions. Decebut i amargat, s'emborratxa per primera vegada a la seva vida i l'alcohol l'ajuda a alliberar-se de molts prejudicis. Juga a les curses i guanya molts diners, amb els quals compra un circ. Amb l'ajuda d'un lleó ensinistrat, aconsegueix tirar endavant el negoci.

05:30 Clàssics del cinema - Inspector general
tancar

Inspector general

"Inspector general" és una versió lliure de la novel·la de Gogol. Danny Kaye interpreta l'ajudant d'un venedor d'elixirs que viatja per les fires i a qui confonen amb un temible inspector general. Aquest fet comporta una sèrie de divertides situacions i permet a Dany Kaye realitzar alguns dels millors números musicals i donar curs al seu esclatant i comunicatiu bon humor. Henry Koster, conscient de l'eficàcia còmica de Danny Kaye, va fixar la càmera sobre l'actor. Danny Kaye va ser el còmic més destacat de la segona meitat dels anys cinquanta. Va ser llançat espectacularment per Samuel Goldwyn amb "Rumb a Orient" (Up in Arms, 1944). El 1954 va rebre un Oscar especial. A partir del 1963 es va anar allunyant gradualment del cinema per treballar per a la televisió i posteriorment per a la Unicef.