Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui ens visita Jordi Dolader, el vicepresident de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya. A la tertúlia ens acompanyen Manuel Miliám, Antoni Dalmau, Joan Josep Qieralt i Maria Eugènia Cuenca. En el temps de denúnica la Francisca Paredes explica com el seu fill de 8 anys va morir mentre jugava a ofegar-se. La Teresa Callau ens parla de la seva passió per la pintura al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

13:06 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Poliestirè amb grafit, un nou aïllant tèrmic
tancar

Poliestirè amb grafit, un nou aïllant tèrmic

El Neopor és un nou material aïllant que l'empresa BASF fabrica a la seva planta de Ludwigshafen, a l'oest d'Alemanya. Com altres materials de poliestirè, les boles de Neopor expandides contenen aire, que evita les pèrdues de calor. Però aquí s'hi ha afegit grafit, que n'augmenta l'eficiència i permet disminuir la despesa de calefacció a l'hivern i d'aire condicionat a l'estiu.

14:30 Telenotícies migdia
15:45 Cuines - Fetge gras after-eight
15:53 La Riera - Cap. 47
tancar

Cap. 47

La nova vida d'en Nil. En Claudi creu que aguantarà poc. En Lluís culpa tothom de la seva situació, quan l'únic responsable és ell. Avui s'enganxa de mala manera amb en Joan. L'Ernest cau a la trampa de rivalitzar amb en Jordi, però la Sònia els ha de parar els peus a tots dos. La Mercè, que està fent un retrat de mossèn Esteve, veu que el seu amic està preocupat.

16:36 Divendres - + info
tancar

+ info

Comencem la setmana a Lloret de Mar parlant amb els ciutadans de la localitat, uns dels més afectats pel temporal de neu. Un tema que abordarem també amb el síndic de greuges, Rafael Ribó, que serà a l'entrevista del programa. Com és habitual, Màrius Serra ens explicarà quines són les particularitats de la parla de Lloret i repassarem les darreres tendències en joies amb Marc Giró.

18:26 Les germanes McLeod - Cap. 157 La gran temptació
tancar

Cap. 157 La gran temptació

El marit de Moira es presenta a Gungellan per demanar-li que torni amb ell. Mentrestant, Regan descobreix que el brot de febre paratifoide a Drover's és obra de Sandra i Jodi aprèn una lliçó sobre vincles familiars.

19:16 Rex - Cap. 104 Famosa a qualsevol preu
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:54 Entrevista al President de la Generalitat - + info
tancar

+ info

L'entrevista, a càrrec de la periodista i directora de TVC Mònica Terribas, tindrà una durada de 45 minuts i forma part de les entrevistes institucionals que TV3 fa periòdicament al president i al cap de l'oposició per analitzar la situació política. Dilluns s'abordaran, entre altres temes, l'acord del finançament, la sentència pendent del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut i els nous reptes per a Catalunya com la gestió de rodalies.

22:42 Crackòvia - Cap. 59
tancar

Cap. 59

TV3 presenta "Crackòvia", una visió de l'actualitat esportiva a través del gag. En aquesta edició, s'estrena la secció "1 contra 1", en la qual un personatge real s'enfronta al seu personatge de ficció en un peculiar qüestionari. Carles Puyol es veurà les cares amb l'altre Carles Puyol (Jordi Rios).

23:16 Àgora - + info
tancar

+ info

Xavier Bosch parlarà de les conseqüències que ha tingut a Catalunya, i més concretament a Girona, la gran nevada de fa set dies. El temporal de neu va fer malbé la xarxa elèctrica i va afectar més de dos- cents mil abonats. També, entrevista amb Roser Clavell, viceconsellera d'Afers Exteriors i Cooperació de la Generalitat de Catalunya, amb qui parlarà del Pla d'Acció Exterior del Govern de Catalunya.

00:50 Pel·lícula - Steel
tancar

Steel

Steel és un heroi justicier que té la missió d'enfrontar-se a una banda de criminals que tenen un armament molt perillós amb el qual amenacen la pau mundial. Steel, amb la seva cuirassa d'acer, haurà de combatre'ls i destruir-los.

02:20 Divendres - + info
tancar

+ info

Comencem la setmana a Lloret de Mar parlant amb els ciutadans de la localitat, uns dels més afectats pel temporal de neu. Un tema que abordarem també amb el síndic de greuges, Rafael Ribó, que serà a l'entrevista del programa. Com és habitual, Màrius Serra ens explicarà quines són les particularitats de la parla de Lloret i repassarem les darreres tendències en joies amb Marc Giró.

04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:03 Identitats - Pere Jorda
07:59 Tot un món
08:04 Planeta Terra
08:04 Estils de vida salvatge - Viure a l'aguait
08:56 A fons - L'Equador
09:19 Viure Catalunya - Vilaller
09:29 Horitzons
09:29 Vora el mar - Més enllà del Gran Blau
tancar

Més enllà del Gran Blau

Una silueta va lliscant silenciosament per una corda vertical: es tracta d'un bussejador que fa immersió a pulmó lliure. Encara avui ens preguntem, per què bussejar sense ampolla? Per què aguantar la respiració 2, 3, 4 minuts i anar més enllà dels límits fins a l'asfixia i la pèrdua de coneixement? Què busquen els bussejadors tan lluny de la superfície?

09:56 Els moments més perillosos de... - Els moments més perillosos de National Geographic
tancar

Els moments més perillosos de National Geographic

Des de l'atac d'un elefant fins a un tornado mortífer. National Geographic ens presenta les situacions més esgarrifoses que s'han registrat mai.

10:48 Rutes de l'art - Síria: Alep i el Nord
11:32 L'Ànima del 33
11:41 Horitzons
11:41 L'art de menjar - Paletes de fruites
tancar

Paletes de fruites

Per què el menjar té un paper tan destacat en l'obra de Picasso? Quin simbolisme li atribuïa? I què és el que realment li agradava menjar a l'artista? Oliver Peyton comença l'expedició a Barcelona, on tasta l'agosarada cuina catalana de quan Picasso era jove, que va inspirar algunes de les seves futures obres.

12:09 RITMES
12:09 Ritmes concert - R Hawley (FIB)
tancar

R Hawley (FIB)

Antic guitarrista dels Pulp i col·laborador habitual de Jarvis Cocker, Richard Hawley (Sheffield, UK, 1967) és un dels artistes britànics sorgits dels 90 que ha sabut trobar un territori propi on ha desenvolupat el seu amor a les sonoritats vintage i la seva devoció pel que fa als crooners del rock & roll com ara Roy Orbison o Scott Walker. Després de cinc discos en solitari, és ja un artista indiscutible en el panorama britànic del nou segle.

12:49 Hat trick Espanyol
13:20 Hat trick Barça
14:20 L'Ànima del 33
14:30 Planeta Terra
14:30 Mediterrània submarina - Calp
14:57 Els 60 animals més perillosos del món
15:25 Els 60 animals més perillosos del món
15:56 National Geographic: Specials - Odzala: les illes de la jungla
tancar

Odzala: les illes de la jungla

Enmig de la república del Congo, es troba un dels indrets més aïllats d'Àfrica: el Parc Natural Odzala. I dintre d'aquest parc, es troben unes clarianes, riques en aigua i minerals, encara més amagades, que els nadius en diuen "bais". En aquests "bais" hi conviuen elefants, búfals, goril·les, peixos i insectes, en total llibertat i amb un paper primordial en la cadena tròfica que fa que aquest lloc sigui únic.

16:56 Secrets de la natura - Els papions gelada: viure a les altures
17:22 Thalassa - Sota el vent nuclear / Les barques de la Llacuna
tancar

Sota el vent nuclear / Les barques de la Llacuna

"Sota el vent nuclear": Anirem a les Gambier. El tranquil arxipèlag de la Polinèsia es va utilitzar durant anys per proves nuclears. Les mentides i el silenci del govern francès van multiplicar els seus efectes nocius. "Les barques de la Llacuna" mostra la llacuna de Cabras, a Sardenya, trobarem "Is fassois", unes barques molt especials.

18:07 Horitzons
18:07 Les Rocoses - Les Rocalloses. Primera part. Canadà. Vida a muntanya entre la neu i el glaç
19:03 Cànon
19:03 Cànon Visions - Dolores del Río: de Hollywood a Mèxic
tancar

Dolores del Río: de Hollywood a Mèxic

Aquesta història mexicana va començar al Festival de Cinema de Canes l'any 1946. En aquella ocasió, una pel.lícula mexicana, María Candelaria, va ser guardonada amb la Palma d'Or, i això demostrava que alguna cosa estava canviant a Mèxic. La protagonista de la pel.lícula, dirigida per Emilio Fernández, va ser Dolores del Río, que va fer una interpretació insuperable.

19:56 L'Ànima del 33
20:03 Taller - Trets familiars
tancar

Trets familiars

En Martí i la Mariana són un matrimoni de Barcelona que tenen dos nens, en Fermí i en Nicolai. La seva vida és com la de moltes famílies catalanes, però no ho han tingut gaire fàcil. Tant en Martí com la Mariana han hagut de lluitar molt per tenir una família, sobretot contra la pròpia por. Tots dos van néixer cecs. Els protagonistes d'aquesta història ens narren com és la seva vida de cada dia i com van prendre la decisió de formar una família.

20:32 Futbol Cat.
21:00 La Riera - Cap. 47
tancar

Cap. 47

La nova vida d'en Nil. En Claudi creu que aguantarà poc. En Lluís culpa tothom de la seva situació, quan l'únic responsable és ell. Avui s'enganxa de mala manera amb en Joan. L'Ernest cau a la trampa de rivalitzar amb en Jordi, però la Sònia els ha de parar els peus a tots dos. La Mercè, que està fent un retrat de mossèn Esteve, veu que el seu amic està preocupat.

21:37 Cronos - + info
tancar

+ info

Al segle XVIII, el regne més gloriós d'Europa s'enfronta a un poderós enemic, el poder del seu propi poble. Un home inspiraria la nació per derrocar la monarquia i construir una nova república que naixeria de la sang. "La Revolució Francesa" (The French Revolution) examina el cas de la transformació de la civilització occidental. La França del segle XVIII és una de les nacions més riques de la Terra, amb un rei molt poderós, un gran nivell d'educació de la societat i l'exèrcit més fort d'Europa. Però la població està descontenta pel comportament dels reis, que duen una vida decadent plena d'excessos. A París, la idea de la igualtat generada a partir de la Il·lustració pren forma, però un hivern molt cru i una mala collita deixen el ciutadà francès afamat i cada cop més ressentit. La ira es converteix en ràbia, i la ràbia en violència. Amb l'execució de Robespierre, l'any 1794, i conseqüentment després de la desaparició del "terror", la revolució sobreviu. Però França entra en un període d'incertesa, congelada pel temor a l'aparició d'un nou "terror" o per un retorn de la monarquia opressiva. Després de cinc anys d'estar estancats, el poder es consolida novament en mans d'un sol home, Napoleó Bonaparte. "La Revolució Francesa" és un documental de dues hores que presenta les figures clau de la Revolució, entre altres, el rei Lluís XVI i Maria Antonieta; Robespierre, Georges Danton, Jean-Paul Marat i Charlotte Corday. A més, ofereix representacions dramàtiques, il·lustracions i pintures de l'època i diverses publicacions i comentaris d'experts per arrodonir la narració. Crèdits Productor executiu: Beth Dietrich Segarra Productora: The History Channel per a Partisan Pictures

22:32 Singulars - Marcel Coderch
tancar

Marcel Coderch

El nostre convidat és enginyer de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Barcelona, on va ser el primer de la seva promoció, i és també màster i doctor en enginyeria elèctrica i en ciències informàtiques per l'Institut de Tecnologia de Massachussets, el prestigiós M.I.T.

23:17 Ànima - + info
tancar

+ info

L'escriptor barceloní Enrique Vila-Matas visita el plató del programa "Ànima", amb un nova novel·la a punt de publicar-se, "Dublinesca". El programa també rep els dos protagonistes de l'obra de teatre "Dos menos", els veterans José Sacristán i Héctor Alterio. "Ànima" inclou un reportatge amb el cantant Miguel Bosé.

00:12 Segle XX - Un destí comú
tancar

Un destí comú

Capítol dedicat als tres països que formaven el Magreb francès de l'època: el Marroc, Algèria i Tunísia. Tres territoris amb estatus diferents: mentre que Algèria formava part de França i els jueus algerians eren ciutadans francesos des del 1870, Tunísia i el Marroc eren protectorats on els habitants jueus eren, en la seva immensa majoria, súbdits marroquins o tunisians.

01:08 Taller - Trets familiars
tancar

Trets familiars

En Martí i la Mariana són un matrimoni de Barcelona que tenen dos nens, en Fermí i en Nicolai. La seva vida és com la de moltes famílies catalanes, però no ho han tingut gaire fàcil. Tant en Martí com la Mariana han hagut de lluitar molt per tenir una família, sobretot contra la pròpia por. Tots dos van néixer cecs. Els protagonistes d'aquesta història ens narren com és la seva vida de cada dia i com van prendre la decisió de formar una família.

01:36 Cànon
01:36 Cànon Visions - Dolores del Río: de Hollywood a Mèxic
tancar

Dolores del Río: de Hollywood a Mèxic

Aquesta història mexicana va començar al Festival de Cinema de Canes l'any 1946. En aquella ocasió, una pel.lícula mexicana, María Candelaria, va ser guardonada amb la Palma d'Or, i això demostrava que alguna cosa estava canviant a Mèxic. La protagonista de la pel.lícula, dirigida per Emilio Fernández, va ser Dolores del Río, que va fer una interpretació insuperable.

02:27 Futbol Cat.
02:54 Singulars - Marcel Coderch
tancar

Marcel Coderch

El nostre convidat és enginyer de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Barcelona, on va ser el primer de la seva promoció, i és també màster i doctor en enginyeria elèctrica i en ciències informàtiques per l'Institut de Tecnologia de Massachussets, el prestigiós M.I.T.

03:36 Ànima - + info
tancar

+ info

L'escriptor barceloní Enrique Vila-Matas visita el plató del programa "Ànima", amb un nova novel·la a punt de publicar-se, "Dublinesca". El programa també rep els dos protagonistes de l'obra de teatre "Dos menos", els veterans José Sacristán i Héctor Alterio. "Ànima" inclou un reportatge amb el cantant Miguel Bosé.

04:26 Pel·lícula - Cita mortal a l'Up & Down
tancar

Cita mortal a l'Up & Down

Un funcionari de presons de Barcelona és assassinat. La policia acusa un jove delinqüent que va ser el seu protegit a la presó, peró la mare del jove, una pidolaire, cerca l¿ajut del detectiu Carvalho. Aquest i el seu ajudant, Biscúter, segueixen la pista del Navajas, un altre protegit del funcionari. Biscúter és atacat a ganivetades pel Navajas i les indagacions de Carvalho el porten a la discoteca "Up & Down", just en el moment que el Navajas assassina un dels convidats, un noi de casa bona. Ara Carvalho haurà d¿esbrinar el secret de tots dos casos.

06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - Cris Juanico: "Pell de melicotó"
06:03 Ritmes.clips
06:04 L'Ànima del 33
06:10 L'Ànima del 33
06:16 Travelogue of masterpieces
06:21 Travelogue of masterpieces
06:26 RITMES
06:26 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Kibo, Kop, Cesk Freixas, Angelina i els moderns, Silvia Perez Cruz, Marc Parrot, Joan Miquel Oliver, Jaumet, Raydibaum, Senior i Cram.

Progrmació BD ....
07:04 Els desastres del Rei Artús - L'home coet
tancar

L'home coet

Aquest cop a la Ginebra se li ha ficat al cap que vol veure uns focs artificials. L'Artús anirà fins al cim d'una muntanya perduda de l'Himàlaia a veure el Drac de Foc, antic company d'escola d'en Merlí i fabricant dels millors focs d'artifici del món. Abans, però, s'hauran d'enfrontar a una terrible bandada de conills de Noruera albins! Que no els passi res!

07:31 LMN'S
07:45 El xai Shaun - Quan la calor és insuportable
tancar

Quan la calor és insuportable

Avui és un dia d'aquells que no hi ha manera que s'acabi. Fa una calor que no s'aguanta i en Shaun i companyia ja no saben què fer per refrescar-se. De fet, sí que saben què fer. Es podrien anar a remullar a l'estany, però resulta que el granger hi està prenent el sol i el té tot per ell. Com s'ho poden fer? Segur que en Shaun ja en té alguna de pensada...

07:53 En Leon - Cap. 17 Com a la tele
tancar

Cap. 17 Com a la tele

Avui en Leon ha descobert tot de material d'un científic en una tenda de campanya. Fins i tot hi ha vídeos i televisors! De fet, aviat descobrirà unes tècniques per caçar que semblen força interessants. I fins i tot les podria posar en pràctica! No t'ho perdis!

08:00 Doraemon - El rellotge de sorra / La càmera oportuna
08:29 Doraemon - La pomada que mostra força interior/ La llanterna de la metamorfosi
08:56 Mila - El cocodril i el mico
tancar

El cocodril i el mico

La Mila avui t'explicarà la història d'en Kolo, el cocodril més bo del món. Resulta que en Bana, un mico molt trapella, sempre l'enredava perquè l'ajudés a travessar el riu, fins que va arribar el dia que en Kolo va diu prou. Havia de trobar la manera de fer-lo escarmentar i com que era molt astut, aviat se li va acudir una idea genial. La vols saber?!

09:07 mic 3
09:07 Carrer del zoo 64 - Cap. 67 La història del Jazz, el rei del carnaval
09:19 Megaminimals - Uns grans mags
09:29 Bumba
09:38 L'aneguet lleig i jo - Cap. 16 L'increïble Ànecgrill
tancar

Cap. 16 L'increïble Ànecgrill

Ho sabies que empassant-se un grill, en Lletget és capaç de convertir-se en un superheroi?! Donem la benvinguda a l'increïble Ànecgrill! Però un superheroi no és ningú sense un arxienemic! I d'això se n'encarrega en Ratso, convertint-se en la Rata Maula, amb el seu superajudant, el Cos de Serp, en Wesley! No t'ho perdis, que comença l'acció!

10:02 Info k
10:18 Explica'm un conte - En Trintrín, la Pepeta i en Pistrinc
10:28 Espies de veritat - Salvem la líder
10:49 Espies de veritat - El gelater malvat
11:14 Inuyasha - El dimoni que uneix aquest món amb l'altre
11:36 Inuyasha - El dimoni que guarda el fragment de l'Esfera dels quatre esperits
11:58 El xou de la granota - Cap. 33 El conte del xou de la granota
tancar

Cap. 33 El conte del xou de la granota

Hi havia una vegada una princesa que sempre anava amb una capa de color vermell. Un dia la seva mare li va dir que anés a casa de la seva padrina, la bruixa, que estava molt malalta, a portar-li galetetes, un potet de mantega i una granoteta per curar-la. Però hi havia un llop que es volia menjar la princesa... I una fura que es volia cruspir la granoteta!

12:09 L'hotel zombi - Fent de zombicangur
tancar

Fent de zombicangur

En Sam, la Maggot i en Fungus estan molt contents de poder fer de cangurs del fill de la senyoreta Justine. En Harvey també està ben cofoi, perquè li encanten els zombis! D'altra banda, en Rictus i la Funerela avui van al restaurant que acaba d'inaugurar en Flambini, la competència, que confondrà en Xef i en Wilson amb els seus ajudants!

12:36 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El que havia de ser un eclipsi normal i corrent s'ha acabat convertint en l'esdeveniment més estrany dels últims anys. I és que no s'acaba mai! Aviat els nostres herois descobriran que en Nopa, un alienígena amb moltes ganes de gresca, està a punt d'inaugurar la discoteca més exclusiva de la galàxia: el club Singletown! Però, qui és, en realitat, aquest tal Nopa?!

13:01 Espies de veritat - Salvem la líder
13:23 Espies de veritat - El gelater malvat
13:45 Tags
14:06 Inuyasha - El dimoni que uneix aquest món amb l'altre
14:31 Inuyasha - El dimoni que guarda el fragment de l'Esfera dels quatre esperits
14:52 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Lulú està molt enfadada perquè diu que en Chico li ha pispat 4 euros de la guardiola. La senyora Mandarina, davant de la violència de la seva filla, ha decidit crear un invent miraculós, que li obrirà la porta al premi Nobel, és clar. Aviat coneixerem la Vil Lulú, la versió dolenta de la nostra Lulú. I d'en Chico... I de la mateixa senyora Mandarina! No t'ho perdis!

15:02 Doraemon - El rellotge de sorra / La càmera oportuna
15:24 Doraemon - La pomada que mostra força interior/ La llanterna de la metamorfosi
15:50 Espies de veritat - Víctimes de la moda
tancar

Víctimes de la moda

La famosa dissenyadora de moda que també va aparèixer al capítol "Un toc salvatge" ha tornat. Vol venjança. Amb la seva nova línia de roba de moda, planeja arribar al cim de la indústria de la moda. Pretén matar qualsevol persona que s'atreveixi a portar les seves peces de roba, incloent-hi l'Alex, la Sam i la Clover.

16:11 Espies de veritat - Joguines assassinades
tancar

Joguines assassinades

Un fabricant de joguines d'alta tecnologia fa servir microxips militars perquè els ninots semblin més reals. Les joguines, però, comencen a pensar per elles mateixes amb l'única intenció d'arribar a dominar el planeta. Avui s'hi juguen molt!

16:37 Keroro - En Keroro se'n va de casa! A formar!
tancar

En Keroro se'n va de casa! A formar!

Arrel d'una discussió amb la Natsumi, en Keroro ha decidit abandonar la casa dels Hinata per anar-se'n a viure tot sol. D'entrada, tot són flors i violes. Estan molt més bé cadascú a casa seva. Però, vols dir que no es trobaran a faltar, aquest parell? Si no poden viure l'un sense l'altre! Quant trigaran a adonar-se'n? Només és qüestió de temps...

17:02 Pau, la petita guineu roja - Una joguina que borda
tancar

Una joguina que borda

Avui en Pau, la Poppy i en Carbasseta han entrat en una botiga de joguines! Quin festival, oi?! Quin tip de jugar que es faran! A més, es poden fer amics de tota la colla d'animals que volten per allà. Són animals de joguina, però tant se val...! Però, i el gos que hi ha a la cantonada? És de joguina, o és de veritat?! Ai, que encara hauran de córrer!

17:07 Pau, la petita guineu roja - En Pau i la llauna de sardines
tancar

En Pau i la llauna de sardines

En Pau i l'Eixerit s'han trobat una llauna de sardines dins d'un contenidor d'escombraries, però no troben la manera d'obrir-la. Han d'estar per llepar-se'n els dits, aquestes sardines, però no se'n surten. Un darrere l'altre, els seus amics aniran intentant d'obrir-la, a canvi d'una sardina, és clar. Qui et sembla que serà l'heroi, avui? No t'ho perdis!

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El Súper Esquitx!
tancar

El Súper Esquitx!

Avui, en Bob i companyia han d'anar a fer un espigó flotant a la vora del riu i uns amarradors per la casa flotant de l'Ela Stevenson. L'Esquitx, la nova màquina amfíbia de la Vall dels Gira-sols, ha recuperat unes fustes que li han caigut al Pansit i, el primer dia de feina, ja s'ha convertit en el Súper Esquitx! Ara voldrà continuar sent una supermàquina, però entre poc i massa...

17:26 El carrer dels ocells - La festa de disfresses
tancar

La festa de disfresses

Avui hi ha festa de disfresses i tothom ho té tot a punt. La Dolça es disfressarà de Caputxeta Vermella, la senyora Alafina de bombera, i la Rudy... és una sorpresa! L'únic que no té clar de què es pot disfressar és en Samuel, que volia anar de pomera, però resulta que la Dolça se li ha menjat la poma. Com es pot arreglar, això?!

17:39 Les endevinalles de la Rac-Rac - La serp
17:46 Una mà de contes - Si és bon canvi per tu, és bon canvi per mi
17:59 El xai Shaun - Quan la calor és insuportable
tancar

Quan la calor és insuportable

Avui és un dia d'aquells que no hi ha manera que s'acabi. Fa una calor que no s'aguanta i en Shaun i companyia ja no saben què fer per refrescar-se. De fet, sí que saben què fer. Es podrien anar a remullar a l'estany, però resulta que el granger hi està prenent el sol i el té tot per ell. Com s'ho poden fer? Segur que en Shaun ja en té alguna de pensada...

18:10 L'aneguet lleig i jo - Cap. 16 L'increïble Ànecgrill
tancar

Cap. 16 L'increïble Ànecgrill

Ho sabies que empassant-se un grill, en Lletget és capaç de convertir-se en un superheroi?! Donem la benvinguda a l'increïble Ànecgrill! Però un superheroi no és ningú sense un arxienemic! I d'això se n'encarrega en Ratso, convertint-se en la Rata Maula, amb el seu superajudant, el Cos de Serp, en Wesley! No t'ho perdis, que comença l'acció!

18:36 En Leon - Cap. 17 Com a la tele
tancar

Cap. 17 Com a la tele

Avui en Leon ha descobert tot de material d'un científic en una tenda de campanya. Fins i tot hi ha vídeos i televisors! De fet, aviat descobrirà unes tècniques per caçar que semblen força interessants. I fins i tot les podria posar en pràctica! No t'ho perdis!

18:42 El meu amic gegant - Cap. 24 Hally
tancar

Cap. 24 Hally

Per culpa d'un error de fabricació, un dels robots amb intel·ligència artificial de l'SDC s'ha humanitzat i ha decidit donar sentit a les hores que li queden de vida, abans d'autodestruir-se automàticament per mal funcionament. S'unirà als nostres herois per salvar tants alienígenes com pugui de l'SDC. Compte, però, que es podria tractar d'una trampa...

19:02 Gat i gos - Dolça Lola
19:30 Info k
19:45 Espies de veritat - Víctimes de la moda
tancar

Víctimes de la moda

La famosa dissenyadora de moda que també va aparèixer al capítol "Un toc salvatge" ha tornat. Vol venjança. Amb la seva nova línia de roba de moda, planeja arribar al cim de la indústria de la moda. Pretén matar qualsevol persona que s'atreveixi a portar les seves peces de roba, incloent-hi l'Alex, la Sam i la Clover.

20:10 Espies de veritat - Joguines assassinades
tancar

Joguines assassinades

Un fabricant de joguines d'alta tecnologia fa servir microxips militars perquè els ninots semblin més reals. Les joguines, però, comencen a pensar per elles mateixes amb l'única intenció d'arribar a dominar el planeta. Avui s'hi juguen molt!

20:35 Els Podcats - Cap. 46 Invencibilitat
tancar

Cap. 46 Invencibilitat

En Mimo s'estima més anar sobre segur i fer servir la invencibilitat per conèixer l'enemic final del joc d'avui. En Senzo, en canvi, creu que tenir invencibilitat permanent no té cap gràcia, és com anar de passeig, és carregar-se el plaer de jugar... La Gala també farà servir la invencibilitat, però per organitzar un concert espectacular!

20:46 Tom i Jerry - El ratolí perdut
20:52 Tom i Jerry - El ratolí ve a sopar
21:00 Tom i Jerry - Es ven un ratolí
21:06 Tom i Jerry - L'agent super-ratolí
21:13 Tags
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:06 Tork - El fantasma del bosc
tancar

El fantasma del bosc

Els animals del bosc estan espantats perquè senten sorolls i riures estranys a la nit que els fan molta por. En Tork, l'Iris i en Batt comencen a investigar preguntant als animals del bosc. Fins que l'Iris creu que ha resolt el misteri. Les sospites de l'Iris són certes: el fantasma del bosc és el Batt, que és somnàmbul, i a la nit fa voltes pel bosc fent sorolls i llums diverses.

06:13 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui la Laia està molt contenta, perquè vindrà en Morten a jugar a casa amb ella. En Morten és el germà d'en Marcel, que se n'anirà amb en Carles al Museu dels Insectes. Ara ella també podrà tenir un amic veí, igual que en Carles! Té una pila de jocs preparats, però el que no sap és que Morten és molt vergonyós i li costa una mica fer amics... Com s'ho farà per fer-lo riure?!

06:24 Pau, la petita guineu roja - Petjades a la neu
tancar

Petjades a la neu

Quina nevada! Tot el jardí de casa és ple de neu! Quin tip de jugar que es faran avui en Pau, la Poppy i en Carbasseta! Segur que l'Eixerit també s'hi apunta! Poden fer ninots de neu, córrer, patinar... I la neu és plena de petjades. Poden jugar a endevinar qui les ha fet! I les dues línies paral·leles que van fins a dalt de tot del turó, qui les deu haver fet?

06:29 Explica'm un conte - Pastissot i Res de res
06:36 L'hotel zombi - Fent de zombicangur
tancar

Fent de zombicangur

En Sam, la Maggot i en Fungus estan molt contents de poder fer de cangurs del fill de la senyoreta Justine. En Harvey també està ben cofoi, perquè li encanten els zombis! D'altra banda, en Rictus i la Funerela avui van al restaurant que acaba d'inaugurar en Flambini, la competència, que confondrà en Xef i en Wilson amb els seus ajudants!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Les cuineres 1
21:37 Samantha ups! - Les cuineres 2
21:40 Freqüència 04
22:05 Extres Coproduccions - Febrer
22:10 Quico (de l'1 al 26) - Ella sempre diu que si
tancar

Ella sempre diu que si

En Quico i la seva nòvia es reconcilien i la seva família no s'ho pren gens bé. Entre tots tramaran un pla per separar-los, però l'efecte que provocarà serà tot el contrari. En Quico i la Raquel anuncien que es casen.

22:38 Quico (de l'1 al 26) - Matrimoni de conveniencia
tancar

Matrimoni de conveniencia

Els preparatius de casament d'en Quico i la Raquel ja han començat, però un viatge inesperat de la nòvia a Madrid ho esguerra tot. Què farem amb el casament?

23:05 Laura
23:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Ara ja sabem qui té el revòlver. Però el Cesc segueix sospitant de la "banda". La Marina continua barrinant com es pot acostar al Carles. L'Iñaki sabrà que el Salvador ja no és amb la Carla. Però ella el buscarà... L'Aurora i el David troben una voluntària per fer de mare de lloguer.

00:24 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Reaccions a l'oferiment de la Fàtima... La Carla vol convèncer el Salvador que es quedi a casa seva. La banda rival de la del Roman llança una provocació.

00:55 Babylon 5 - La roda de foc
01:37 Babylon 5 - OBJECTES EN MOVIMENT
02:20 Extres Coproduccions
02:25 Quico (de l'1 al 26) - Ella sempre diu que si
tancar

Ella sempre diu que si

En Quico i la seva nòvia es reconcilien i la seva família no s'ho pren gens bé. Entre tots tramaran un pla per separar-los, però l'efecte que provocarà serà tot el contrari. En Quico i la Raquel anuncien que es casen.

02:53 Quico (de l'1 al 26) - Matrimoni de conveniencia
tancar

Matrimoni de conveniencia

Els preparatius de casament d'en Quico i la Raquel ja han començat, però un viatge inesperat de la nòvia a Madrid ho esguerra tot. Què farem amb el casament?

03:20 Laura
04:05 Just for laughs
04:10 Cròniques de la veritat oculta
04:35 Babylon 5 - La roda de foc
05:17 Babylon 5 - OBJECTES EN MOVIMENT