Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i els fantasmes de la Pedrera
tancar

Les Tres Bessones i els fantasmes de la Pedrera

Les Bessones compartiran amb Antoni Gaudí un dels moments més importants de la seva vida: la construcció de la Pedrera! Però abans, tots quatre se les hauran de tenir amb uns éssers fantasmagòrics.

08:32 Kong - Els incriminats
tancar

Els incriminats

Els homes d'en De La Porta han organitzat un robatori d'un arsenal d'armes secretes del govern de tal manera que sembla que en Jason i en Tann en són els culpables. Després de la seva detenció per part d'agents de l'F.B.I., la Lua i en Kong seran els encarregats de posar les coses a lloc. Cal trobar proves... i vèncer un gat i un mandril mutants!

08:56 Hattori el ninja - Guany. prop. de la mare/vigil. gos del presi/ella
09:23 Doraemon - Guix especial per canviar la data
tancar

Guix especial per canviar la data

El guix especial per canviar la data - Noves espècies

09:53 Doraemon - Record de la sabata vermella
tancar

Record de la sabata vermella

El record de la sabata vermella - Les cintes de la capacitat

10:10 L'hotel zombi - Bojos pel cinema
tancar

Bojos pel cinema

La senyoreta Justine ha dividit els alumnes en grups perquè facin un curtmetratge. En Sam, la Maggot i en Fungus tenen clar que el faran de zombis. Ho tenen tot a mà! Els decorats, els actors, els extres... L'única pega és que avui en Xef ha fet sopa de granota i a tothom li ha agafat el singlot. I com es fa perquè passi, el singlot? Amb un bon ensurt, és clar!

10:36 Els increïbles germans Adrenalini - Els dofins de la perdició
tancar

Els dofins de la perdició

Amb l'objectiu d'impressionar l'entrenadora d'un oceanari, de la qual se n'ha enamorat en Xan, avui els Adrenalini ens faran tot el seu repertori d'acrobàcies aquàtiques. El públic sembla que està molt content. Als dolfins, en canvi, no els fa cap gràcia quedar-se en segon terme i ja han ideat un pla per espantar els germans. Però, és possible espantar els Adrenalini?!

10:53 Keroro - A partir d'avui, aquií mano jo! A formar!
tancar

A partir d'avui, aquií mano jo! A formar!

La comandància de Keron ha enviat un missatge per nombrar en Tamama nou líder de la tropa. D'entrada, en Tamama té intenció de seguir els passos del seu estimat Keroro, però aviat canviarà d'idea i es convertirà en un tirà dels que fan història. Els alíenígenes han de fer-hi alguna cosa! Li han de parar el peus com sigui, a aquest dictador despiatat!

11:22 Keroro - Quin dia tan bèstia, a cals Hinata! A formar!
tancar

Quin dia tan bèstia, a cals Hinata! A formar!

En Keroro està decidit a recuperar la kerobola per arreglar una de les seves estimades maquetes. Però avui la mala sort acompanya al nostre amic i la kerobola comença a fer còpies d'ell mateix. I no hi ha qui l'aturi! T'imagines la casa dels Hinata plena de Keroros?! Quin maldecap, oi?! A més, no hi ha manera de fer-los marxar! Quina creu!

11:44 Automobilisme - Entrenaments G. P. d'Austràlia
13:52 La Fòrmula més animada - La fórmula més animada
14:17 Tot un món - Cap. 281
tancar

Cap. 281

Espai de diàleg En un moment en què les ordenances de civisme intenten governar els usos de l'espai públic, el geògraf urbanista Jordi Villel es mostra contrari a aquestes normes impositives i defensa la cerca d'un esperit de convivència sorgit de la societat. Per a Villel, el col·lectiu immigrat és un dels més vulnerables ja que l'ús més intents que fan d'aquest espai públic genera una situació d'inseguretat entre els autòctons.

14:30 Telenotícies migdia
15:36 Jesús - Jesús
17:22 Jesús
19:02 Just kidding
19:16 Just kidding
19:32 Just kidding
20:02 Salut ! - Prevenir els problemes de la pell
tancar

Prevenir els problemes de la pell

La pell és l'òrgan més gran del nostre cos. Amb una superfície de prop de 2 metres quadrats, compleix una funció de vital importància: ens protegeix d'agressions exteriors. Però quan la pell es deteriora, les conseqüències poden ser molt greus.

20:34 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, el "Piumoc", un embotit típic de la Garrotxa i els productes de Josep Pàmies, un pagès de Balaguer pioner en el cultiu de flors comestibles. Piumoc El "Piumoc" és un embotit típic de la Garrotxa caigut en l'oblit i que alguns cansaladers recuperen animats per cuiners com els del col·lectiu "Cuina Volcànica" de la Garrotxa. El programa es desplaça a l'obrador de Pere Vilanova, a Tortellà, per veure com s'elabora el piumoc, amb el costelló de porc com a ingredient bàsic, i la cuinera Judith Oliveras cuinarà un plat amb piumoc i fesols de Santa Pau, un altre dels productes típics de la comarca. Toni Massanès, director de la Fundació Alícia, i coordinador del llibre "Corpus de la cuina catalana" explicarà el perquè d'un interès creixent per recuperar aquests productes locals, fruit d'una tradició, una cultura i una zona determinada. El jardiner de l'ànima "Al vostre gust" visita Josep Pàmies, un pagès de Balaguer pioner en el cultiu de flors comestibles i immers en la batalla contra els productes transgènics. Pàmies parlarà de vegetals desconeguts que comencen a tenir un paper en l'alta gastronomia i de productes molt beneficiosos per la salut com l'estèvia reboudiana, una planta amb poder edulcorant tres vegades més potent que el sucre i que podria substituir controvertits edulcorants, des del punt de vista de la salut, com la sacarina o l'espartam, en el cas, esclar, que es pogués comercialitzar per a l'ús industrial com passa en altres països. Per a qui vulgui saber com es pot aplicar l'estèvia, l'Íngrid Farré, del departament científic de la Fundació Alicia, i el cuiner Jaume Biarnès ensenyaran a preparar-ne algunes postres.

21:00 Telenotícies vespre
21:42 Avantmatx - Cap. 337
21:57 El partit - València - Sevilla
22:57 El partit - Zona futbol
23:00 El partit - València - Sevilla
23:59 El vestidor
00:09 Pel·lícula - El color de la venjança
tancar

El color de la venjança

Eddie Burns és un policia d'homicidis retirat. Quan la seva germana Cassie desapareix sense deixar rastre, Eddie torna a la feina per perseguir el misteriós Charlie Strom, un sàdic que el farà endinsar-se en el món de les drogues i la pornografia.

01:52 Pel·lícula - La balada del rossinyol
tancar

La balada del rossinyol

Mo Lewis, una prostituta de Los Angeles, decideix canviar la seva vida i buscar-se un marit. Mo vol anar al festival de cinema de Cannes per trobar algun home ric però com que no té diners per al viatge, demana un préstec a un vell amic, el gàngster Frankie "Fingers". Frankie li deixa els diners amb la condició que ella li porti un paquet de França. Un cop a Cannes, Mo coneix una dona i totes dues s'enamoren del mateix home. Mo s'adonarà aviat que està ficada en un bon embolic a causa de Frankie.

03:21 Stargate - Congelats
04:03 Videoclips catalans - Ja t'ho diré: "L'univers"
04:30 Automobilisme - G. P. d'Austràlia
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:03 El medi ambient - Vehicles amb gas natural
07:06 El medi ambient - Terra Alta, jaciment a cel obert
07:09 Músiques del món - Califòrnia
tancar

Califòrnia

NICKEL CREEK (CALIFÒRNIA - EUA) Califòrnia, als EUA, és també conegut amb el sobrenom de Golden State (la nació daurada), per la riquesa natural del seu territori. El bluegrass és un dels estils més genuïns dels EUA, rejovenit ara pels Nickel Creek, una jove banda de l'àrea de San Diego formada per dos nois i una noia. Discografia: "Nickel Creek"(2000).

07:13 Músiques del món - Sud-àfrica
tancar

Sud-àfrica

LUCKY DUBE (Sud-àfrica) La República de Sud-àfrica va ser el primer estat africà que va desenvolupar una indústria musical amb editores discogràfiques i estudis de gravació. Lucky Dube és un intèrpret de música reggae i les seves cançons parlen de problemes socials amb una dosi de fina ironia. Discografia: "Trinity" (1995) i "Soul Taker" (2001), entre altres.

07:17 Músiques del món - Bolívia
tancar

Bolívia

K'ALA MARKA (Bolívia) Bolívia es caracteritza pel fort contrast entre la zona andina i les terres baixes. Més de la meitat de la població la componen indis natius. El grup K'ala Marka el formen dos músics que interpreten, amb un ritme modern, cançons inspirades en els antics indis dels Andes. Discografia: "Aguas claras" (1992) i "Por la igualdad de razas y derechos" (2001).

07:21 Músiques del món - Índia
tancar

Índia

RAVI SHANKAR (Índia) L'Índia és un estat federal i cada territori té la seva pròpia cultura. L'instrument del país més conegut mundialment és el sitar. Ravi Shankar és el músic que més ha popularitzat el sitar, a través de concerts arreu del món. Discografia: "Tana Mana" (1989) i "Concert for Peace" (1995).

07:25 Les costes d'Europa des del cel
07:32 Les costes d'Europa des del cel
07:39 Les costes d'Europa des del cel
07:47 Mars del món - Neufundland - Kanadas schroffe Schoenheit im Atlantic / Newfoundland - Canada's rugged Atlantic beauty
tancar

Neufundland - Kanadas schroffe Schoenheit im Atlantic / Newfoundland - Canada's rugged Atlantic beauty

Newfoundland és a l'extrem nord d'Amèrica del Nord. La majoria de la gent associa aquest nom a solitud, indret feréstec i aventura. Aquesta illa té uns paisatges únics, a molts dels quals només es pot arribar amb vaixell o helicòpter.

Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - Escolteu
07:25 La vaca Connie - El porquet poruc
tancar

El porquet poruc

En Paddy, el porquet, passeja pel bosc tot buscant una pilota que ha perdut. Al final, la veu a sota d'un roure i comença a menjar glans. De sobte, una ombra l'espanta i surt corrents. En Patch i la Connie intentaran ajudar-lo a no tenir més por, i a descobrir qui hi ha darrere de l'ombra.

07:31 La vaca Connie - Buscant menjar
tancar

Buscant menjar

La Connie surt a jugar al bosc amb en Patch i, de sobte, sent un sorollet molt divertit. És la seva panxa, que fa rum-rum! És clar, avui s'ha descuidat d'esmorzar i s'ha passat tot el matí menjant fruites del bosc. Quin mal de panxa! Sort de l'àvia Clara, que coneix un munt de remeis...

07:38 Bumba
07:45 Les tres bessones bebès - El peix de colors
07:50 Les tres bessones bebès - Que s'escapa l'estel
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i els fantasmes de la Pedrera
tancar

Les Tres Bessones i els fantasmes de la Pedrera

Les Bessones compartiran amb Antoni Gaudí un dels moments més importants de la seva vida: la construcció de la Pedrera! Però abans, tots quatre se les hauran de tenir amb uns éssers fantasmagòrics.

08:32 Kong - Els incriminats
tancar

Els incriminats

Els homes d'en De La Porta han organitzat un robatori d'un arsenal d'armes secretes del govern de tal manera que sembla que en Jason i en Tann en són els culpables. Després de la seva detenció per part d'agents de l'F.B.I., la Lua i en Kong seran els encarregats de posar les coses a lloc. Cal trobar proves... i vèncer un gat i un mandril mutants!

08:57 Hattori el ninja - Guany. prop. de la mare/vigil. gos del presi/ella
09:23 Doraemon - Guix especial per canviar la data
tancar

Guix especial per canviar la data

El guix especial per canviar la data - Noves espècies

09:52 Doraemon - Record de la sabata vermella
tancar

Record de la sabata vermella

El record de la sabata vermella - Les cintes de la capacitat

10:09 L'hotel zombi - Bojos pel cinema
tancar

Bojos pel cinema

La senyoreta Justine ha dividit els alumnes en grups perquè facin un curtmetratge. En Sam, la Maggot i en Fungus tenen clar que el faran de zombis. Ho tenen tot a mà! Els decorats, els actors, els extres... L'única pega és que avui en Xef ha fet sopa de granota i a tothom li ha agafat el singlot. I com es fa perquè passi, el singlot? Amb un bon ensurt, és clar!

10:37 Els increïbles germans Adrenalini - Els dofins de la perdició
tancar

Els dofins de la perdició

Amb l'objectiu d'impressionar l'entrenadora d'un oceanari, de la qual se n'ha enamorat en Xan, avui els Adrenalini ens faran tot el seu repertori d'acrobàcies aquàtiques. El públic sembla que està molt content. Als dolfins, en canvi, no els fa cap gràcia quedar-se en segon terme i ja han ideat un pla per espantar els germans. Però, és possible espantar els Adrenalini?!

10:52 Keroro - A partir d'avui, aquií mano jo! A formar!
tancar

A partir d'avui, aquií mano jo! A formar!

La comandància de Keron ha enviat un missatge per nombrar en Tamama nou líder de la tropa. D'entrada, en Tamama té intenció de seguir els passos del seu estimat Keroro, però aviat canviarà d'idea i es convertirà en un tirà dels que fan història. Els alíenígenes han de fer-hi alguna cosa! Li han de parar el peus com sigui, a aquest dictador despiatat!

11:21 Keroro - Quin dia tan bèstia, a cals Hinata! A formar!
tancar

Quin dia tan bèstia, a cals Hinata! A formar!

En Keroro està decidit a recuperar la kerobola per arreglar una de les seves estimades maquetes. Però avui la mala sort acompanya al nostre amic i la kerobola comença a fer còpies d'ell mateix. I no hi ha qui l'aturi! T'imagines la casa dels Hinata plena de Keroros?! Quin maldecap, oi?! A més, no hi ha manera de fer-los marxar! Quina creu!

11:43 Patates i dracs - Ram de patates
tancar

Ram de patates

Avui és l'aniversari de la Melody. En Riri la vol impressionar regalant-li la rosa més bonica de tot el regne i en Merlí l'hi ajudarà. Ha construït una màquina que fa uns rams preciosos. Però compte, que Sir Big Top, ha anemaçat de vèncer el Drac amb la Kiki, una rata invencible.

11:51 Patates i dracs - Història prehistòrica
tancar

Història prehistòrica

En Merlí ha desglaçat un home prehistòric que feia 200.000 anys que era a la glacera del regne. El Rei Hugo, veient que estava acostumat a lluitar amb dinosaures, l'envia cap a la cova perquè acabi amb el Drac. L'home de les cavernes, s'acaba instal·lant a la cova, i el Drac, al castell, és clar.

11:59 Jugamón - En Pablo i els països
tancar

En Pablo i els països

En Pablo i la seva família venen d'Equador. És molt bromista i li agradaria tenir un gos gran a casa. Ens portarà a una plaça del Carmel per jugar als paÏsos i pagar penyores.

12:19 Info K dia a dia
12:37 Sheena - Danys col·laterals
13:19 quèquicom - Rescat a la neu
tancar

Rescat a la neu

Rescat a la neu La reportera Samantha Vall s'enterra sota mig metre de neu per comprovar si són eficaços els sistemes electrònics de localització de víctimes d'allaus. Toni Mestres demostra des del plató com funcionen les antenes direccionals en què es basen aquests detectors, i explica què passa dins d'un núvol perquè es pugui formar la neu. Per la seva banda, el biòleg Pere Renom descriu com la neu modifica el paisatge i conforma la vegetació. A més a més, el genetista i antropòleg Jaume Bertranpetit intenta respondre la pregunta: "Qui som el humans?" Amb la primavera augmenta el risc d'allaus. Els bombers de la Generalitat se serveixen de tecnologies avançades per trobar els accidentats. L'ARVA es basa en les antenes direccionals i el RECCO, en el radar. Samantha Vall en va provar l'efectivitat patint durant gairebé deu minuts la claustrofòbia dels soterrats, fins que per fi la van rescatar. Però, quins són els principis físics que hi ha al darrere d'aquests invents? Els explica Antoni Mestres, el científic del programa, des del plató. El reporter i biòleg Pere Renom, des de Masella, explica els estatges naturals que forma la neu segons l'altura, de manera que qualsevol esquiador o excursionista aprendrà a mirar el paisatge amb ulls de naturalista. El mateix reporter explica com es genera la neu artificial des de les instal·lacions de la Molina. Jaume Bertranpetit La secció "Qui?" es dedica a Jaume Bertranpetit, que sempre ha volgut respondre la pregunta de qui som els humans. Ho va intentar primer com a antropòleg i ara, com a genetista. Dirigeix la Unitat de Biologia Evolutiva de la Universitat Pompeu Fabra, on investiga l'origen i la història de les poblacions a partir de la diversitat genètica. És un dels experts que coneixen millor el que ens ha fet i ens fa humans. "Quèquicom" és un programa que té el suport del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI).

13:47 Codi 3xl
13:47 One piece - Els somnis no es fan realitat? En Bellamy contra l'aliança Saruyama
tancar

Els somnis no es fan realitat? En Bellamy contra l'aliança Saruyama

Després de patir les molèsties causades per tota mena d'insectes del bosc, la Robin aconsegueix capturar l'ocell del sud. Mentrestant, en Bellamy ha aprofitat per robar-li els lingots d'or a en Cricket i als seus amics els micos. En Ruffy promet que els recuperarà.

14:09 One piece - L'home dels 100 milions de bellys. El poder més fort del món i el pirata Barba N
tancar

L'home dels 100 milions de bellys. El poder més fort del món i el pirata Barba N

En Ruffy localitza en Bellamy en una taverna, i d'un sol cop de puny tira a terra el seu enemic. Al capdavall, el cap del Barret de Palla ja val cent milions de bellys! A l'altra punta del món es reuneixen els cinc ancians que volen trobar un substitut d'en Cocodril. S'ha convocat una reunió dels guerrers del rei de tots els mars.

14:31 Codi 3xl - Codi 3XL - Ginàpolis 3
tancar

Codi 3XL - Ginàpolis 3

Harry Potter i Joan Masdeu al Ginàpolis del Codi3XL... tremoleu que la Gina entra en acció.

14:44 Kimagure Orange Road - Una autosuggestió perillosa! La transformació d'en Kyosuke
tancar

Una autosuggestió perillosa! La transformació d'en Kyosuke

En Kyosuke i el seu cosí s'intercanvien els cossos amb la intenció que el primer pugui llegir els sentiments de la Madoka. Però, després d'estar-se tot el dia dins el cos d'en Kazuya, la cosa no funciona, i en Kyosuke vol tornar al seu estat normal. Però el seu cosí petit s'hi resisteix perquè vol aprofitar-se més del nou cos que té.

15:10 Codi 3xl - Codi 3XL - Zapcodi Look
15:22 Hora Tòquio
15:22 Get Backers - El preu de la traïció
15:46 Harlock saga: l'anell dels nibelungs - L'or del rhin (acte sisè)
16:12 Atrapa-sons - La contaminació acústica i el silenci
16:29 mic 3
16:29 Pingu - + info
tancar

+ info

L'avi d'en Pingu en sap molt, de fer ceràmica! Li surten uns gerros preciosos! En Pingu està molt content, perquè avui també ho podrà provar. Però, és clar, no és tan fácil com sembla. A més, si no fas cas del que et diuen, el fang pot sortir disparat per tot arreu i fer molta trencadissa!

16:34 Pingu - + info
tancar

+ info

Que poc que ha durat el barret nou de la mare! En Pingu i la Pinga s'hi han posat a jugar i l'han fet malbé. Ara l'hauran d'arreglar sense que la mare se n'adoni. Vols dir que se'n sortiran? Ja s'hi poden fixar bé, que la mare n'estava molt, del seu barret nou.

16:42 Pau, la petita guineu roja - Jo i la meva ombra
tancar

Jo i la meva ombra

En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han quedat sorpresos quan han descobert que hi ha una mena de coses de color negre i que es mouen que no paren de seguir-los tot el dia. Són les seves ombres, és clar! Però és que ells no ho sabien! Avui aprendran que, amb les ombres, es poden fer un munt de coses, i molt divertides! T'hi apuntes?!

16:51 mic 3
16:51 Capelito - Capelito alliberador
tancar

Capelito alliberador

Avui en Capelito ha rescatat una papallona de la pluja, però quan l'ha volgut eixugar, li ha barrejat tots els colors. Ara el que ha de fer és tornar-li a pintar les ales. El resultat, però, és desastrós. Com s'ho pot fer per ajudar-la?

16:57 Hora Local
16:57 Rovelló - Llisot, home lliure!
tancar

Llisot, home lliure!

En Llisot, després de veure una pel×lícula al cinema de Navell, i cansat de treballar al camp, decideix deixar-ho tot i anar-se'n a viure al bosc en llibertat. Ben aviat s'adonarà que la cosa no és tan fàcil com sembla.

17:23 La brigada dels fossers - La nit del malastruc
tancar

La nit del malastruc

En Làpida llegeix en un llibre una maledicció: si a algú li cau un llamp mentre està cavant una tomba, es tornarà malastruc fins a la nit següent. Un llamp cau damunt d'en Boris i es converteix en un malestruc que porta la mala sort als fossers.

17:36 La brigada dels fossers - El clònic de Boris
tancar

El clònic de Boris

El doctor Frankenstein fa un clònic d'en Boris. Li surt idèntic en aparença, però amb un caràcter completament oposat. El clònic va al cementiri dels fossers i crea el caos i la confusió.

17:49 Sidèria
17:49 Invasió - Els creients
18:34 Evangelion - Mentida i silenci
tancar

Mentida i silenci

MENTIDA I SILENCI Amb motiu d'una nova boda d'un antic company d'estudis, Misato, Ritsuko i Kaji tornen a reflexionar sobre el seu futur personal. Shinji i Gendo es comuniquen mútuament més que de costum. Una visita a la tomba de la mare de Shinji ha renovat el vincle entre el pare i el fill. Misato, mentrestant, revela l'autèntica raó per què Kaji li agrada. MALALTA PER MORIR,I... Shinji comença a creure's que és un bon pilot d'evangelions. El seu índex de sincronització i la seva autoestima augmenten amb cada elogi que li fan. Però, per desgràcia, l'excés de confiança el fa caure en un nou parany dels àngels. Es troba atrapat dins l'evangelion, sense poder-ne sortir i amb els recursos interns esgotant-se a poc a poc. La seva mort sembla imminent, però la resta de NERV fa tot el que pot per arrencar-lo de les urpes de l'àngel.

18:58 Sheena - Combat a Maltaka
19:41 Codi 3xl
19:41 Edgemont - Tornar a començar
tancar

Tornar a començar

En Mark parla amb la Jennifer i l'hi explica tot sobre la seva relació amb la Laurel, i llavors ella el deixa. L'Erin s'ha d'armar de valor perquè tot l'institut s'assabenta del que ha passat entre ella i en Gil. A més a més, ella i l'Anika es tornen a fer amigues i declaren la guerra a en Chris.

20:03 Edgemont - Terceries
tancar

Terceries

L'Anika aconsegueix revifar les flames de la passió entre en Mark i la Laurel gràcies a una juguesca. Per culpa de la seva postura, la Kat es veu expulsada de l'institut. En Chris mira de reconciliar-se amb l'Anika, però no se'n surt. I a la Jennifer li passa pel cap de tornar amb en Mark.

20:29 Cowboy bebop - El jazz de júpiter (ii)
tancar

El jazz de júpiter (ii)

Tots els indicis assenyalen Bishas. Spike busca Giulia, Jet busca Faye i Faye aconsegueix que Gren reveli els seus secrets. Spike està desesperat i Giulia continua sense aparèixer. Serà Gren, qui faci possible la solució del misteri abans que sigui massa tard?

20:51 Cowboy bebop - Rapsòdia bohèmia
tancar

Rapsòdia bohèmia

S'estan produint una sèrie de robatoris tecnològicament molt sofisticats als peatges interestel·lars. Una generosa recompensa espera qui porti el culpable davant la justícia, però són detinguts més de 20 acusats. La tripulació de la Bebop vol capturar el cervell que hi ha darrere el conjunt de les operacions, però l'única pista que té és una peça d'escacs.

21:15 La màgia dels il·lusionadors
21:18 La màgia dels il·lusionadors
21:27 Imp - Macarrons
21:28 Imp - Llum Negra
Progrmació BD ....
21:31 Laura
22:14 Laura
23:00 Vic Mackey - Kavanaugh
23:47 Vic Mackey - Fumat
00:31 Vic Mackey - De ratolins i d'en Lem
01:18 Vic Mackey - Postpart
02:27 Diagnòstic: Assassinat - Un cadàver inquiet
tancar

Un cadàver inquiet

El financer Robin mort sobtadament a casa del Dr. Sloan, però quan l'assistència arriba a l'escena, el cos ha desaparegut. Tothom està convençut que tot han estat figuracions d'en Mark, però el Dr. Sloan intentarà per tots els mitjans validar la seva teoria.

03:13 Diagnòstic: Assassinat - Màgia assassina
tancar

Màgia assassina

La companyia de mags Clark & Madison es trenca quan en Paul Madison decideix anar per lliure. En Mark decideix ajudar el seu amic Clark quan l'Eddie es converteix en el principal sospitós de la mort d'en Madison.

03:58 Clàssics en blanc i negre - Em van fer un criminal
tancar

Em van fer un criminal

Un boxejador, acusat injustament d'assassinat, fuig cap a l'oest i s'instal·la en una granja per a delinqüents juvenils. Allà intentarà reintegrar-se a la vida normal.

05:30 Clàssics en blanc i negre - El gran Gabbo
tancar

El gran Gabbo

Gabbo és un excepcional ventríloc que es comporta millor amb el seu ninot Otto que no pas amb la seva companya, Marie. Per tant, no és estrany que ella acabi deixant-lo. Marie esdevé una gran estrella de Broadway, i, mentre Gabbo intenta que ella torni, el ninot Otto es va apoderant de la personalitat de Gabbo. Diversos números musicals s'intercalen enmig de la història.