TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Albert RIVERA, president de Ciutadans TERTÚLIA Juan José LÓPEZ BURNIOL Lluís FOIX Sílvia CÓPPULO Joaquim MOLINS CONNEXIÓ PARLAMENT DE CATALUNYA / ANNA FIGUERA Lead: Debat de pressupostos sense llei d'acompanyament TEMA: TRASPLANTADA DE PULMÓ Sandra GONZALEZ, trasplantada de pulmó Paco BALASTEGUI, marit de trasplantada de pulmó Lead: El dia a dia d'una persona trasplantada de pulmó Jordi SANUY Lead: Gemma Mengual es retira Laura BORRÀS Lead: 200 anys del naixement del geni literari Charles Dickens CONNEXIÓ BARCELONA / FERRAN VERGÉS ((Joan MATEU, pt Consell Superior Avaluació Sistema Educatiu )) Lead: Avui es fan les primeres proves d'avaluació externa als alumnes de 4t d'ESO TEMA: GUATEMALTENC Wilmer ARIAS CALMEL, tetraplègic per un tret Xavier ADSARÀ, director Fundació Nuestros Pequeños Hermanos Lead: La lluita per poder guanyar autonomia TEMA: ESCOPETARRA César LÓPEZ, músic i activista colombià Lead: L'escopetarra: un instrument fet amb una arma LA DENÚNCIA - MAGDALENA OLIVER Iolanda ALFARO, presidenta Associació de Concessionaris del Mercat de la Independència Albert VÉLEZ, vicepres. Ass. Concessionaris del Mercat de la Independència Lead: Els paradistes del Mercat de la Independència de Terrassa passen molt fred ENTREVISTA + ACTUACIÓ QUICO EL CÈLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES Lead: "La barraca", el nou disc de Quico el èlio, el Noi i el mut de Ferreries amb Pep Gimeno "Botifarra" Daniel CÓRDOBA Lead: Torna l'hàbit d'escriure a mà Xavi ORTELLS Lead: Concert de Giulia y los Tellerini, el grup que va captivar Woody Allen

13:12 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - Els riscos d'una economia petrodependent
tancar

Els riscos d'una economia petrodependent

L'any 2011 el preu mitjà del petroli va ser el més alt de la història: 111 dòlars. Això, juntament amb a la devaluació de l'euro respecte al dòlar, comporta greus problemes a les economies europees.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Filets de rèmol amb galeres
tancar

Filets de rèmol amb galeres

El cuiner Jaume Font del "Restaurant Sa Punta"' de la platja de Pals ens prepara un "Filets de rèmol amb galeres".

15:51 La Riera - Cap. 432
tancar

Cap. 432

LA VICTÒRIA DE LA LÍDIA La Mercè i en Claudi se n'han sortit. Els informes han desaparegut, i la Lídia ha guanyat... de moment. En Miquel dubta de si ha fet bé acceptant el xantatge, perquè en Lluc no mostra el més mínim interès per col·laborar amb ell en la investigació. En Daniel no es vol rendir amb la Isabel, però la noia se'l vol treure del damunt. A contracor, esclar. A Can Riera, l'Olga descobreix que alguna cosa passa entre la Marina i la Nora.

16:34 Divendres - + info
tancar

+ info

L'espectacle del Terrat Pack ha prolongat temporada a Barcelona. En parlarem amb Andreu Buenafuente, Berto Romero, Jose Corbacho i Ana Morgade. Màrius Serra tornarà a posar a prova el català en un nou Derbi de variants amb una alineació de luxe: Ramon Molins (per Lleida), Màbel Martí (per València), Montse Palau (per Tarragona), Quim Masferrer (per Girona), Queta Karmany (per les Balears) i Enric Gomà (per Barcelona). Les mines de sal seran les protagonistes des de Súria.

18:18 Julie Lescaut - Sense perdó
20:00 Telenotícies vespre
20:26 Zona Champions - Zona Champions
20:38 Futbol: Champions League - A. C. Milan - Arsenal F. C.
22:46 Zona Champions - Zona Champions
23:15 Sense ficció - Monarquia o república
00:38 Les germanes McLeod - Cap. 213 Flaixos i problemes
tancar

Cap. 213 Flaixos i problemes

La Grace, la Jaz, el Marcus i el Frank van a la ciutat per presentar les seves objeccions al ministre responsable de la construcció de la presa. Mentrestant, a Drover's, el Phil mira d'arreglar les coses amb la Moira i li fa un regal molt personal que l'agafa de sorpresa.

01:20 Ventdelplà - Cap. 113
tancar

Cap. 113

Malgrat els seus esforços, la Teresa veu que la seva història amb el David s'acaba. El pitjor de tot és que sembla que el David no faci res per posar-hi remei. Per la Nuri i l'Alfons la convivència amb l'Alba continua sent molt difícil. A més, l'Aleix, el fill d'Alfons vindrà a Ventdelplà. El Jaume no sap com ha de tractar el Joan a partir d'ara. L'Anaïs arriba al poble per visitar la Mònica. La Vero continua sortint de marxa i evadint-se dels problemes.

02:11 Jazz a l'estudi - Amador/Medeiros/Galiana
03:10 Jazz a l'estudi - Perico Sambeat
04:10 Divendres - + info
tancar

+ info

L'espectacle del Terrat Pack ha prolongat temporada a Barcelona. En parlarem amb Andreu Buenafuente, Berto Romero, Jose Corbacho i Ana Morgade. Màrius Serra tornarà a posar a prova el català en un nou Derbi de variants amb una alineació de luxe: Ramon Molins (per Lleida), Màbel Martí (per València), Montse Palau (per Tarragona), Quim Masferrer (per Girona), Queta Karmany (per les Balears) i Enric Gomà (per Barcelona). Les mines de sal seran les protagonistes des de Súria.

05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Explorant els deserts - + info
tancar

+ info

El viatge pels deserts d'Àfrica comença a la part septentrional del Namib. És la zona dels nòmades himba i els seus immensos ramats de bestiar. Michael Martin i Elke Wallner també visiten explotacions agrícoles situades al límit del Namib i sobrevolen amb ultralleuger un mar de dunes al sud del desert.

07:32 Explorant els deserts - + info
tancar

+ info

L'última etapa d'aquest viatge a través dels deserts de la Terra ens porta del Sàhara central fins al Nil. Michael Martin i Elke Wallner segueixen camins poc transitats que van des de Tassili del Hoggar fins a l'oasi pintoresc de Djanet, al sud d'Algèria. Un cop més, cal canviar rodes i parts desgastades de la moto abans d'aventurar-se pels cingles laberíntics de les muntanyes Tadrart del desert Ténéré.

08:02 El Mekong: l'ànima d'un riu
08:50 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

Simon posa rumb a Madrid i Belgrad per conèixer millor aquests dos compositors fascinants. La música d'Albéniz i de Falla inunda de vida la ciutat de Madrid. A Belgrad explorarem la trajectòria d'Stephan Mokranjac, un heroi per als serbis i creador de la música nacionalista que rau al cor de la cultura sèrbia. El conegut tango d'Albéniz sonarà de la mà de Richard Tognetti i també sentirem diverses peces corals de Mokranjac.

09:17 Bon viatge
09:27 Madrid des de l'aire - + info
tancar

+ info

Ens mostra una serra en què, a causa del procés d'industrialització, s'han anat desnaturalitzant algunes zones. I una altra serra, cap a l'est, als contraforts de Somosierra, coneguda tradicionalment com la "Sierra pobre", constituïda per pissarres i sòls d'aprofitament limitat i pobles aïllats de difícil comunicació.

09:58 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

Les miniverdures, cada cop més presents a la cuina, i el bacallà, protagonistes d'aquesta edició. Les miniverdures són hortalisses de mida molt petita que ara s'utilitzen força a la cuina d'alt nivell. Amb la visita a un pagès del Maresme que les cultiva i a un cuiner de Barcelona que en prepara un plat, el programa posarà en evidència la distància que hi ha entre el que cobra el pagès i el que paga el cuiner.

10:16 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
10:43 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

La Päivi i l'Ali Juma Hassan es van conèixer a Zanzíbar. Al principi, la Päivi tenia dubtes sobre si una relació amb un home negre de l'altra punta del món arribaria a funcionar. Però quan ella i l'Ali es van enamorar, tots els dubtes es van esfumar. Ara la parella té una filla de dos anys i mig, la Mariam, i viu a Hèlsinki. La Päivi estudia disseny industrial a la universitat. L'Ali estudia càtering i treballa com a xef en un restaurant. Ser un matrimoni mixt en un país com Finlàndia és un repte per a tots dos. Però comparteixen uns valors i uns sentiments que els donen força per lluitar contra les pressions de la societat que els envolta. Somien instal·lar-se d'aquí a uns anys a Zanzíbar, on pensen construir una casa.

10:55 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Dalanda, del Senegal a Girona
tancar

Dalanda, del Senegal a Girona

La Dalanda té 19 anys. Va néixer a Senegal, però quan tenia 7 anys va anar a viure a Girona amb la seva família. Forma part d'una associació de joves que organitza festes per a immigrants d'origen africà. D'aquesta forma tenen espais on trobar-se i disfrutar, on poden superar en part els problemes de discriminació que sovint pateixen el nois negres a les discoteques. Per ser noia, no ha patit directament aquesta discriminació. A la segona part del programa, els protagonistes de Notòpic reflexionen sobre com se senten mirats pels autòctons.

11:13 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Sidy, del Senegal a Vic
tancar

Sidy, del Senegal a Vic

En Sidy té 20 anys. Va néixer a Dakar, al Senegal, però quan tenia 16 anys va anar a viure a Vic amb la seva família. Fa poc que s'ha independitzat i ara comparteix pis amb tres nois autòctons. En Sidy treballa com a ajudant de cuiner en un restaurat i es prepara per començar a estudiar hostaleria. En el temps lliure juga a futbol amb l'equip de l'Oar Vic, on fa de centrecampista. També dedica temps a fer classes de català a altres joves senegalesos.

11:30 Karakia - Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)
tancar

Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)

Un nou país, un nou clima, nous amics, família i feina. En pocs anys, la vida d'en Moussa ha canviat de dalt a baix. Tot i això, el record de Dakar, del barri de Yembel on vivia, dels seus nombrosos germans, continua molt present a Lleida. Una de les coses que més li agrada ara és donar a conèixer la seva cultura als nous amics.

11:50 Tot un món. D'aquíd'allà. Senegal i Gàmbia - Ambulants
tancar

Ambulants

Alhassane Dème i Abdoulaye Niang són dos cosins que van néixer en un petit poble al Sahel. Fa vuit anys que l'Alhassane va venir a Barcelona, i sis anys que l'Abdoulaye va decidir seguir els seus passos. Tot i que al seu país tenien altres oficis, van haver de treballar en la venda ambulant fins que van obtenir el permís de residència. En l'actualitat, l'Alhassane acaba de tornar de treballar al País Basc i està buscant feina, i l'Abdoulaye fa d'ajudant de transportista.

12:01 Cronos - La grip espanyola. Les víctimes oblidades
tancar

La grip espanyola. Les víctimes oblidades

El desastre mèdic més gran de la Història. L'epidèmia de grip que va començar el 1918 és considerada la causant d'entre cinquanta i cent milions de morts en tot el món en menys de dos anys. Aquesta epidèmia, coneguda internacionalment com la grip espanyola, és anomenada així pel fet que la va patir el mateix rei Alfons XIII i més del 70% de la població de Madrid... En canvi a França i a Anglaterra era secret d'estat per no facilitar informació a l'enemic austríac i alemany.

12:59 Camps de batalla animals
13:24 Camps de batalla animals
13:48 Els 60 animals més perillosos del món
14:18 Els 60 animals més perillosos del món
14:47 Viure a sang freda
15:02 Ciència bàsica
15:32 Com funcionen les màquines - + info
tancar

+ info

La sínia de London Eye pot pujar fins a 800 persones a 40 pisos d'alçada, sobrevolant el Tàmesi. Abocat i potent, el prototip de moto aquàtica "Samba" fa que un principiant pugui imitar els trucs dels dobles com un autèntic professional. La presa Hoover més enllà de la foto de postal: indagarem en el mecanisme intern de l'energia hidroelèctrica. També examinarem els semàfors urbans i les xarxes que els fan funcionar. Episodi 4: Super Ferris wheel 'London Eye', A high-powered jet ski, Hoover Dam, the Traffic light

16:00 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Dalanda, del Senegal a Girona
tancar

Dalanda, del Senegal a Girona

La Dalanda té 19 anys. Va néixer a Senegal, però quan tenia 7 anys va anar a viure a Girona amb la seva família. Forma part d'una associació de joves que organitza festes per a immigrants d'origen africà. D'aquesta forma tenen espais on trobar-se i disfrutar, on poden superar en part els problemes de discriminació que sovint pateixen el nois negres a les discoteques. Per ser noia, no ha patit directament aquesta discriminació. A la segona part del programa, els protagonistes de Notòpic reflexionen sobre com se senten mirats pels autòctons.

16:18 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Sidy, del Senegal a Vic
tancar

Sidy, del Senegal a Vic

En Sidy té 20 anys. Va néixer a Dakar, al Senegal, però quan tenia 16 anys va anar a viure a Vic amb la seva família. Fa poc que s'ha independitzat i ara comparteix pis amb tres nois autòctons. En Sidy treballa com a ajudant de cuiner en un restaurat i es prepara per començar a estudiar hostaleria. En el temps lliure juga a futbol amb l'equip de l'Oar Vic, on fa de centrecampista. També dedica temps a fer classes de català a altres joves senegalesos.

16:38 Karakia - Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)
tancar

Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)

Un nou país, un nou clima, nous amics, família i feina. En pocs anys, la vida d'en Moussa ha canviat de dalt a baix. Tot i això, el record de Dakar, del barri de Yembel on vivia, dels seus nombrosos germans, continua molt present a Lleida. Una de les coses que més li agrada ara és donar a conèixer la seva cultura als nous amics.

16:58 Via llibre
17:24 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

Un vaixell de fusta és com una persona. Cada vaixell té la seva pròpia personalitat, i no se'l pot abandonar. Aquesta és la història d'una família que viu en dos grans vaixells ancorats al port del centre de Hèlsinki. És també la història del seu amor profund cap a aquests vaixells, que els serveixen com a font de subsistència i com a casa. En Juha Stillman se'n va anar a viure en un pàrquing quan tenia 16 anys. Des d'aleshores, ha optat per formes de vida alternatives. Fa uns anys, la Johanna Palenius va fer un viatge en vaixell organitzat per en Juha, i allà va començar la seva història d'amor. Ara tenen tres fills i estan a punt de tenir-ne un altre.

17:36 Valor afegit - + info
tancar

+ info

El programa mostra el model de la Cooperativa Agrària de Guissona. "Valor afegit" dóna tota mena de detalls sobre aquest gegant econòmic de les terres de Lleida, que va néixer com una petita cooperativa agrícola. La clau del seu èxit: tancar tot el cercle de producció, des de l'elaboració de pinsos fins a la venda directa dels seus productes carnis a 400 establiments repartits per tot Catalunya.

18:05 60 minuts - El Senegal, estat d'emergència
tancar

El Senegal, estat d'emergència

Al Senegal, l'última esperança d'aturar la desertificació i l'expansió del desert del Sàhara és el "gran mur verd". En menys de 25 anys, la temperatura mitjana del país ha augmentat un grau i les precipitacions han disminuït un 30%. El "gran mur verd", un bosc de quinze quilòmetres d'amplada i set-cents de llargada, que anirà de Dakar a Djibouti, intentarà parar els peus al desert, un desert que avança de forma que eixuga terres de cultiu i fa inviable viure a milers de camperols, que es veuen obligats a abandonar les seves terres buscant lloc a la capital, Dakar.

18:59 Singulars - Jaume Llopis: Només les empreses ens trauran de la crisi.
tancar

Jaume Llopis: Només les empreses ens trauran de la crisi.

Entrevistem Jaume Llopis, llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i professor de l'IESE. Amb àmplia experiència empresarial, durant 34 anys ha estat director d'empreses multinacionals com Nestlé o Carnation i de grans grups familiars com Borges o Sarrió. Ha estat membre de 39 consells d'administració. Aquest coneixement del món de l'empresa és el que aboca en les seves classes i els seus llibres, i és el que volem que ens expliqui.

19:44 Madrid des de l'aire - + info
tancar

+ info

Ens mostra una serra en què, a causa del procés d'industrialització, s'han anat desnaturalitzant algunes zones. I una altra serra, cap a l'est, als contraforts de Somosierra, coneguda tradicionalment com la "Sierra pobre", constituïda per pissarres i sòls d'aprofitament limitat i pobles aïllats de difícil comunicació.

20:10 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

Les miniverdures, cada cop més presents a la cuina, i el bacallà, protagonistes d'aquesta edició. Les miniverdures són hortalisses de mida molt petita que ara s'utilitzen força a la cuina d'alt nivell. Amb la visita a un pagès del Maresme que les cultiva i a un cuiner de Barcelona que en prepara un plat, el programa posarà en evidència la distància que hi ha entre el que cobra el pagès i el que paga el cuiner.

20:33 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
21:05 La Riera - Cap. 432
tancar

Cap. 432

LA VICTÒRIA DE LA LÍDIA La Mercè i en Claudi se n'han sortit. Els informes han desaparegut, i la Lídia ha guanyat... de moment. En Miquel dubta de si ha fet bé acceptant el xantatge, perquè en Lluc no mostra el més mínim interès per col·laborar amb ell en la investigació. En Daniel no es vol rendir amb la Isabel, però la noia se'l vol treure del damunt. A contracor, esclar. A Can Riera, l'Olga descobreix que alguna cosa passa entre la Marina i la Nora.

21:45 quèquicom - Piscines, clor i salut
tancar

Piscines, clor i salut

"Quèquicom" detalla les normes que s'han de seguir per fer un bon ús de les piscines. Les piscines són adequades tant per practicar-hi la natació com per fer-hi rehabilitació, però convé respectar les normes d'higiene per evitar reaccions adverses. D'això en parlarà el programa científic del 33, amb el reportatge de Pere Renom i Dani Vallvé titulat "Piscines, clor i salut".

22:14 quèquicom - Ter, un riu a domicili
tancar

Ter, un riu a domicili

"Quèquicom" divulgar la gran funció que fa per als ciutadans el riu Ter, un riu que té molts terminals en els domicilis de les famílies catalanes, ja que prop de 6 milions de persones, nou de cada deu catalans, reben per les aixetes de casa aigua seva. El Ter és el riu català que té una captació més gran d'aigua: des del 1959 més del 50% del cabal acaba lluny de la seva llera. El reporter del programa Miquel Piris és un d'aquests ciutadans i ha fet un viatge a través d'una aixeta de casa seva i de la canonada corresponent, per descobrir d'on ve, què li ha passat pel camí i com han tractat l'aigua que li arriba.

22:42 Opera en texans - Salomé
tancar

Salomé

La perversió a escena. Una obra d'art només és una obra d'art si sacseja les consciències. I "Salomé" les sacseja. Oscar Wilde i Richard Strauss es posen d'acord per transformar el mite de Salomé en un espectacle de luxúria i obsessions. "Òpera en texans " recomana no tenir por de Richard Strauss perquè la seva música captiva: si hi ha un compositor brillant al segle XX, aquest és Strauss.

23:08 Generació Digital - Música
tancar

Música

El "Generació Digital" d'aquesta setmana se centra en la música digital, i en parla amb Els Amics de les Arts, que acaben de publicar el seu nou disc, "Espècies per catalogar", i que es confessen uns fanàtics dels videojocs. El programa també mostra un bon plegat d'alternatives legals per sentir música a la xarxa, i descobrirà què fa falta per endinsar-se en nous universos sonors d'una manera senzilla, barata i divertida.

23:40 Sputnik - David Bowie: Deliri d'un actor
00:39 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

Simon posa rumb a Madrid i Belgrad per conèixer millor aquests dos compositors fascinants. La música d'Albéniz i de Falla inunda de vida la ciutat de Madrid. A Belgrad explorarem la trajectòria d'Stephan Mokranjac, un heroi per als serbis i creador de la música nacionalista que rau al cor de la cultura sèrbia. El conegut tango d'Albéniz sonarà de la mà de Richard Tognetti i també sentirem diverses peces corals de Mokranjac.

01:08 El Mekong: l'ànima d'un riu
01:56 Les illes del litoral francès
02:07 quèquicom - Piscines, clor i salut
tancar

Piscines, clor i salut

"Quèquicom" detalla les normes que s'han de seguir per fer un bon ús de les piscines. Les piscines són adequades tant per practicar-hi la natació com per fer-hi rehabilitació, però convé respectar les normes d'higiene per evitar reaccions adverses. D'això en parlarà el programa científic del 33, amb el reportatge de Pere Renom i Dani Vallvé titulat "Piscines, clor i salut".

02:32 quèquicom - Ter, un riu a domicili
tancar

Ter, un riu a domicili

"Quèquicom" divulgar la gran funció que fa per als ciutadans el riu Ter, un riu que té molts terminals en els domicilis de les famílies catalanes, ja que prop de 6 milions de persones, nou de cada deu catalans, reben per les aixetes de casa aigua seva. El Ter és el riu català que té una captació més gran d'aigua: des del 1959 més del 50% del cabal acaba lluny de la seva llera. El reporter del programa Miquel Piris és un d'aquests ciutadans i ha fet un viatge a través d'una aixeta de casa seva i de la canonada corresponent, per descobrir d'on ve, què li ha passat pel camí i com han tractat l'aigua que li arriba.

02:59 Opera en texans - Salomé
tancar

Salomé

La perversió a escena. Una obra d'art només és una obra d'art si sacseja les consciències. I "Salomé" les sacseja. Oscar Wilde i Richard Strauss es posen d'acord per transformar el mite de Salomé en un espectacle de luxúria i obsessions. "Òpera en texans " recomana no tenir por de Richard Strauss perquè la seva música captiva: si hi ha un compositor brillant al segle XX, aquest és Strauss.

03:25 Generació Digital - Música
tancar

Música

El "Generació Digital" d'aquesta setmana se centra en la música digital, i en parla amb Els Amics de les Arts, que acaben de publicar el seu nou disc, "Espècies per catalogar", i que es confessen uns fanàtics dels videojocs. El programa també mostra un bon plegat d'alternatives legals per sentir música a la xarxa, i descobrirà què fa falta per endinsar-se en nous universos sonors d'una manera senzilla, barata i divertida.

03:54 Jazz a l'estudi - Biel Ballester
04:54 Jazz a l'estudi - Victor de Diego
05:53 Videoclips catalans - PAU VALLVÉ, Amic dels cirerers
05:55 Videoclips catalans - XAVI VIDAL & BERNI MORA, La defensa
06:00 Videoclips catalans - L'ATELIER, Cap a l'oest
06:03 Videoclips catalans - JOSEP ROMEU, Que pari tot
06:06 Videoclips catalans - JOAN MASDÉU, Desapareixo
06:10 Globeriders
Progrmació BD ....
07:04 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

Després de destrossar sense adonar-se'n el ninot de neu de la seva germana, l'Eliot poc es pensava que l'acabaria perseguint per tota la ciutat! És més, ara hi ha dotzenes de ninots que estan disposats a envair-los! El líder dels ninots de neu és immens, però l'Eliot té clar que un exèrcit sense líder no és un exèrcit. L'han d'aturar com sigui! No t'ho perdis!

07:22 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Cleopatra
tancar

Les tres bessones i Cleopatra

Les tres bessones ajuden Juli Cèsar a aconseguir l'amor de Cleopatra i a desfer els entrebancs que els posa Potino, que naturalment s'alia amb la Bruixa Avorrida per tirar endavant el seu pla d'esdevenir faraó d'Egipte.

07:50 Doraemon - Les pigues copiadores / els minisatèl·lits
tancar

Les pigues copiadores / els minisatèl·lits

Les pigues copiadores - Els minisatèl·lits

08:14 Doraemon - En gegant i la yaiko / la galleda de fotomuntatge
tancar

En gegant i la yaiko / la galleda de fotomuntatge

En Gegant i la Yaiko - La galleda de fotomuntatge

08:42 Léonard - Gos infidel
tancar

Gos infidel

Diuen que el gos és el millor amic de l'home, i la veritat és que a en Basile li aniria molt bé tenir un bon amic. Per això avui ha decidit inventar-se el Robogós, un gos que parla i que l'ajudarà a fer tota la feina que li encomana el mestre. El problema és que aquest nou amic li ha sortit una mica massa exigent... i enlloc d'estalviar-li feina, encara n'hi dóna més!

08:51 Léonard - La febre de l'or
tancar

La febre de l'or

Ha arribat el dia miserable dels impostos i el gran mestre, com de costum, està ben arruïnat. Això de fer de geni no està gaire ben pagat. La solució és trobar or, i per trobar or, l'ha de buscar, i per buscar-lo s'inventarà un robot que li agradi l'or! El problema és que al robot que s'ha inventat li agrada una mica massa, l'or! Atureu el lladre!

09:02 mic 3
09:02 Zoobabu - Gavina
09:08 Els cap de drap - L'Alfred i l'Alfreda
09:17 Pingu - En Robby fa surf de neu
09:26 Animals divertits - El rinoceront s'ha refredat
09:29 En Thomas i els seus amics - En Kevin vol ser una màquina de vapor
09:40 En Thomas i els seus amics - El xiulet torçat
09:50 Bob, el manetes - Runós, el ràpid
10:00 Bob, el manetes - L'explosió del senyor Antic
10:10 Bob, el manetes - En Bob i els teixons
10:20 Pepa, la porqueta - El porquet petit
10:25 Pepa, la porqueta - La volta amb bicicleta
10:30 Pepa, la porqueta - La caseta i el castell
10:35 Les endevinalles de la Rac-Rac - El castor
10:42 Bali - Cap. 24 Fa molta calor!
tancar

Cap. 24 Fa molta calor!

Avui fa tanta calor que en Bali ja no sap què fer per refrescar-se. Ni amb la banyera fresca que li ha preparat el pare no li passa la calor! En somnis apareixerà enmig d'un desert i hi coneixerà un... ninot de neu! Ell sí que li podrà explicar totes les maneres possibles d'estar ben fresquet...! S'ha acabat passar calor! O no?! Aviat ho sabrem...

10:54 Bali - Cap. 22 No ploris, Tamara!
tancar

Cap. 22 No ploris, Tamara!

Avui, la Tamara s'ha presentat a classe amb ulleres. Tots els nens i tots les nenes li diuen que li queden molt bé, però a ella no li acaba de fer gaire gràcia... En Bali, després d'un dels seus somnis en un país ple de joguines, trobarà la manera d'animar la seva amigueta. Com et sembla que s'ho farà?! Avui aprendràs un munt de coses! No t'ho perdis!

11:06 Bali - Cap. 20 I xap!
tancar

Cap. 20 I xap!

Avui en Bali està una mica nerviós perquè té una prova de natació molt important. Haurà de nedar pel fondo de la piscina gran, i no ho acaba de veure gaire clar. Sort que quan està a punt de tocar-li a ell, entrarà en un somni on podrà fer de submarinista per descobrir un món ple de colors! Potser ara li haurà passat la por... A tu, què et sembla?!

11:17 Bali - Cap. 18 Dormo a ca la Tamara!
tancar

Cap. 18 Dormo a ca la Tamara!

Quina emoció! Avui, en Bali serà la primera vegada que es quedarà a dormir a casa de la Tamara! De dia va tot molt bé, però quan arriba l'hora d'anar a dormir, en Bali comença a posar-se una mica nerviós. I és que tot és molt diferent, és clar! En somnis, entrarà dins d'una cova molt fosca... per aprendre un munt de coses! L'hi acompanyes?!

11:32 Contes clàssics - La gallineta vermella
11:37 Contes clàssics - Narcís
11:42 Contes clàssics - La casa vella
11:47 Contes clàssics - Rip Van Winkle
11:52 Contes clàssics - Per què els cangurs tenen bossa
11:58 Un minut al museu - Etr - Peter Klasen
12:00 Un minut al museu - Barretada dos - Roy Lichtenstein
12:04 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

Una malaltia ben estranya ha deixat tots els turistes de l'illa de Balu Balu de color verd. L'Spirou té clar que cal investigar el fenomen a fons, i ho farà al costat de la Secundina! En Fantàstic, en canvi, només pensa en les vacances... i aviat es tornarà verd! A més, la gent afectada s'han començat a convertir en arbres! Quina una en porta de cap, aquesta vegada, en Zorglub?!

12:31 Bugs Bunny i els seus amics - El super conill
12:39 Bugs Bunny i els seus amics - Un venedor persistent
12:45 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill criat a Manhattan
12:53 Bugs Bunny i els seus amics - Mass ratolí per a un sol gat
13:00 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill caigut
13:13 El llibre de la selva - La pilota de goma
tancar

La pilota de goma

El Mowgli s'ha trobat una pilota feta de saba d'arbre i s'ha tornat tan egoista que ara ningú no vol jugar amb ell. L'únic que li va al darrere és el Shere Khan, per proposar-li de jugar a "menjar-se el cadell d'home". Com sempre, el Mowgli haurà de confiar en els seus amics perquè no se'l cruspeixi el tigre. Però avui ningú no vol saber res d'ell!

13:24 El llibre de la selva - La set
tancar

La set

Després de molts dies de sequera, el Shere Khan s'ha instal·lat davant de la poca aigua que queda a la selva i no deixa que s'hi acosti ningú. A més, ha deixat clar a tots els animals que només els deixarà beure a un preu: el cadell d'home. El Mowgli té clar que tard o d'hora s'haurà d'entregar, si no vol que tots els seus amics es morin de set...

13:38 Els pingüins de Madagascar - Pam, patapam! / El casc
tancar

Pam, patapam! / El casc

En Rico, de cop i volta, s'ha posat a les ordres del rei Julien i ha començat a solucionar-li tots els problemes a base de patapams! Ara la feinada serà aturar-lo! Comença l'Operació Recuperem en Rico! No t'ho perdis! Més tard, en Julien robarà l'últim invent d'en Kowalski: un casc que fa realitat tot el que penses! Ja es poden anar preparant els pingüins!

14:02 Els pingüins de Madagascar - Alarma rèptil / Colomassa a dojo
tancar

Alarma rèptil / Colomassa a dojo

El Capità i companyia tenen clar que en Roger no pot continuar vivint a les clavegueres de la ciutat. Per això han posat en marxa l'Operació "Salvem l'Al·ligàtor." Però, vols dir que hi està gaire d'acord en Roger?! Més tard els pingüins hauran d'aturar en Frankie, el colom de les tifes blaves, que està decidit a atacar el delegat de parcs de Nova York.

14:29 Martin Mystery - El dia de les ombres (primera part)
tancar

El dia de les ombres (primera part)

Avui en Martin s'ha despertat, després d'una nit plena d'experiments sobrenaturals, i s'ha adonat que està sol a la ciutat. Només hi ha una altra persona, la Caitlin, i una força invisible que fa servir les ombres per atraure la gent cap a una dimensió sinistra. Fins i tot ha atacat El Centre!

14:51 Martin Mystery - El dia de les ombres (segona part)
tancar

El dia de les ombres (segona part)

La Caitlin, la M.O.M, la Diana i en Java estan atrapats a la dimensió de les ombres. En Martin ha creat un pla per atrapar la seva pròpia ombra i, d'aquesta manera, poder accedir a l'entrada del món de les ombres. Però el Barak té uns altres plans, i uns altres poders gairebé invencibles...

15:16 El detectiu Conan - L'assassinat de l'atracament al banc
15:38 El detectiu Conan - L'assassinat de l'artista vagabund
16:02 Inuyasha - La flor de pedra i el primer amor d'en Shippo
tancar

La flor de pedra i el primer amor d'en Shippo

En Shippo s'enamora de la Satsuki, que pretén ressuscitar el seu germà mort amb un fragment fals de l'Esfera.

16:24 Inuyasha - La seducció de la bella misteriosa
tancar

La seducció de la bella misteriosa

La Sango i en Miroku investiguen una princesa dimoni que es dedica a prendre la joventut als nois.

16:50 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la Caputxeta Vermella
tancar

Les tres bessones i la Caputxeta Vermella

La Caputxeta Vermella no té temps d'anar a casa de la seva àvia: té una entrevista a la televisió. L'Avorrida es troba el llop, a qui retreu que no fa la seva feina¿ Ell li diu que està retirat, que ja no persegueix ningú. Ella l'entrenarà i el llop tornarà a estar en forma per perseguir les Bessones, que apareixen a casa de l'àvia vestides de Caputxeta. Allà hi ha l'Avorrida disfressada d'àvia...

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - Pansit, l'estrella
17:26 La Lua i el món - El cirerer que no volia créixer
17:29 Zoobabu - Vaca
17:34 En Thomas i els seus amics - En Thomas i l'estel fugitiu
17:47 L'hora del Timmy - El Timmy fa música
18:04 Una mà de contes - El tsar saltan
tancar

El tsar saltan

Quan el tsar Saltan es va casar amb la duquessa Alexandra, les dues germanes de la noia van agafar un atac d'enveja i en van muntar una de ben grossa: mentides i invents que van canviar la vida de la duquessa i el fill que esperava. Però, al cap de molts anys, tot es va descobrir...

18:18 La Supermots - L'univers del sandvitx
tancar

L'univers del sandvitx

En Chuck, tip de viure al soterrani de casa de la seva mare, ha decidit construir-se un amagatall ben sinistre per convertir-se en el superdolent més dolent de tota la ciutat. Per això ha fet un parc temàtic creat únicament per destruir la Supermots i el Capità Galtes. En podran fugir, els nostres herois?! I en Chuck, no trobarà a faltar la seva mare...?!

18:30 La Supermots - Enfrontament a l'amagatall secret de la nau espacial
tancar

Enfrontament a l'amagatall secret de la nau espacial

En l'últim enfrontament entre la Supermots i en Dos Cervells, el malvat doctor ha acabat ruixant-se amb el seu raig del son i ara la Beti el transportarà fins a la presó mentre dorm. Però, què passa si es desperta i descobreix l'amagatall secret de la nau espacial de la Supermots?! Avui aprendràs què volen dir les paraules "engrescar-se" i "entretenir-se"!

18:41 La Supermots - La Violeta, superheroïna
tancar

La Violeta, superheroïna

Avui la Violeta s'ha convertit, com per art de màgia, en l'Emmarcadora, una superheroïna que defensa la justícia. La Beti hi ha tingut alguna cosa a veure, i és que això de fer sempre de superheroïna, amb tantes responsabilitats, es pot acabar fent una mica pesat... Amb els lladres se'n va sortint, la Violeta. A veure què farà quan aparegui el Carnisser...!

18:57 El llibre de la selva - El Bagheera al poblat dels homes
tancar

El Bagheera al poblat dels homes

El Baloo i companyia han descobert una plaga als arbres de la selva. Si el paràsit s'escampa, moriran tots els arbres i serà el fi de l'hàbitat dels nostres amics. Els elefants han recordat que existeix un oli que pot curar els arbres, però per aconseguir-lo hauran d'anar al poblat dels homes. El Bagheera i el Mowgli correran aquest risc tan gran. Els hi acompanyes?!

19:08 El llibre de la selva - La trampa humana
tancar

La trampa humana

El Bagheera ha descobert una trampa que han posat els homes i ha anat corrents a explicar-ho al Baloo, que està donant lliçons de supervivència al Mowgli. El Shere Khan, que era allà a la vora, ho ha sentit tot i ho aprofitarà per atrapar el Baloo. Feia molt de temps que esperava aquest moment. Ara ja té via lliure per caçar el Mowgli...

19:18 El llibre de la selva - El pitó adormit
tancar

El pitó adormit

El Mowgli s'ha quedat sense el seu amulet de la sort i ha acusat el Bala de ser un trampós. El Baloo li ha explicat al Mowgli que aquestes baralles amb el seu germà són perquè creixi fort i perquè aprengui les lleis de la selva, i que s'hauria de disculpar. Ara, sense l'amulet, també s'haurà d'enfrontar al Shere Khan... i tot sol!

19:30 Info k
19:46 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Sherlock Doo ( parts 1 i 2 )
tancar

Sherlock Doo ( parts 1 i 2 )

L'Scooby i companyia s'han apuntat al prestigiós concurs d'Investigadors de Misteris, que se celebra a la casa d'en Sherlock Holmes. Aquesta nit, als concursants els tocarà investigar el misteri del Carboncle Blau, un dels cassos que el mateix Holmes va deixar per resoldre. Per cert, corre el rumor que el seu fantasma encara volta per la casa...

20:09 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Un duel esgarrifós amb un monstre de pel·lícula/ i.a.i.a.o
tancar

Un duel esgarrifós amb un monstre de pel·lícula/ i.a.i.a.o

L'Scooby-Doo i companyia es faran passar per dibuixants i guionistes per enxampar el misteriós Gos Monstruós, que ha robat l'última pel·lícula del famós Taquilla Banana. Més tard, els tocarà resoldre el misteri de la granja del senyor MacDonald, on algú hi està fent experiments genètics per convertir els animals en monstres esgarrifosos!

20:36 Els pingüins de Madagascar - Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona
tancar

Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona

Quan la direcció del zoo va decidir instal·lar tot de càmeres web al zoològic dels nostres amics, poc es pensaven que en Recluta s'acabaria convertint en una estrella de la xarxa! N'hi diuen el Patinet! Vols saber per què?! Més tard, el Capità, sense voler, farà que en Julien perdi la corona de rei. I l'hauran d'anar a buscar a les clavegueres..., que són plenes de rates!

21:03 Tom i Jerry - Dr. Jerry, l'investigador
21:10 Tom i Jerry - En Jerry es torna boig
21:16 Bugs Bunny i els seus amics - La llebre savia
21:24 Tom i Jerry - Impacient
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Mitjanota i la ventilació
06:04 Megaminimals - Classe de gimnàstica
06:10 Megaminimals - Un talp al jardí
06:16 La vaca Connie - La Connie i les endevinalles
06:28 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

Avui, l'Eliot ha descobert que el diari de la seva germana és, en realitat, un llibre d'encanteris molt poderós. A més, resulta que el llibre ha desaparegut! I ha estat en Victor, que l'hi ha robat! L'Eliot està decidit a plantar-li cara, però ara en Victor és un mag capaç de tot! Fins i tot de convertir-los tots en gripaus! No t'ho perdis!

06:40 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

Avui, la Mimi no podrà anar a l'escola perquè ha agafat un virus molt dolent. De fet, l'Eliot i en Kétou estan convençuts que es tracta d'un virus supermurri que s'ha instal·lat al cos de la seva amiga i que prova de comunicar-se amb ells a través dels grans vermells que té la Mimi a la cara. És com un codi secret que cal desxifrar abans no sigui massa tard!

06:52 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

La Mimi ha decidit presentar el gos de la seva àvia al gran concurs d'exhibició. L'Eliot, que no vol ser menys, també hi presentarà la Plantofa, convençut que és la gossa més intel·ligent del món. Ara, només l'ha d'entrenar i el premi ja és seu! El concurs es presenta molt mogudet... i és que tant la Mimi com l'Eliot es pensen que tot s'hi val! No t'ho perdis!

Progrmació BD ....
21:35 Bola de drac - Son Goku en plena crisi
tancar

Son Goku en plena crisi

El combat de la gran final entre en Son Goku i en Jackie Xun fa hores que dura i el sol es comença a amagar. Finalment el mestre ha deixat anar el seu kamehame i quan en Son Goku estava a punt de caure derrotat, els rajos de la lluna plena l'han transformat en una bèstia enorme. Ara, amb la força brutal d'en Son Goku, pot passar qualsevol cosa...

21:59 Bola de drac - La final
tancar

La final

El kamehame d'en Jackie Xun ha destrossat mig estadi on es disputa el 21è Torneig Mundial d'Arts Marcials, però l'increïble atac anava dirigit a la Lluna, no pas a en Son Goku, que ha tornat a la seva forma original. Ara que s'han acabat els atacs sorpresa i les transformacions, el combat continua cos a cos i més obert que mai. Aviat coneixerem el campió.

22:27 Skins - Tothom
tancar

Tothom

Després d'una aposta per decidir qui es queda amb l'Effy, en Freddie, en Cook i en JJ es tanquen en una habitació amb ella per aclarir la situació. En Cook, desil·lusionat, li demanarà al seu pare si se'n pot anar amb ell, però la seva reacció farà que en Freddie, en JJ, l'Effy i en Cook comencin una aventura que no tenen ni idea de fins on els pot portar.

23:13 Skins - Thomas
tancar

Thomas

S'han acabat les vacances d'estiu i comença un nou curs a l'institut Roundview. Per celebrar-ho, res millor que una festa al local d'en Thomas, però amb un final molt tràgic. El suïcidi de la Sophia farà que en Thomas es replantegi moltes coses: la seva fe, la seva família, i fins i tot la relació amb els seus amics i amb la Pandora. Comencen un munt de canvis i una investigació per saber qui va vendre l'èxtasi a la Sophia.

00:08 Waterloo Road - Cap. 39 T3E19
tancar

Cap. 39 T3E19

En Jack Rimmer, l'antic director del Waterloo Road, ha tornat a aparèixer per demanar a la Davina que se'n vagi amb ell a Dubai, on ha trobat una feina molt ben pagada com a director d'un altre institut. Ara la Davina s'haurà de decidir entre la vida a Rochdale amb en Tom o començar una nova aventura amb en Jack.

01:02 Farscape - L'hem ben cagat (iii): la bomba
tancar

L'hem ben cagat (iii): la bomba

Després de frustrar el pla de fugida de Crichton, Scorpius nega ser un espia scarrà. Vol que Crichton l'ajudi a destruir un conreu de flora scarrana que, segons ell, també els proporcionarà un millor mitjà per evadir-se.

01:48 One piece - L'espadatxí Zoro contra el tallavaixells T-Bone
tancar

L'espadatxí Zoro contra el tallavaixells T-Bone

Després de matar el gegant marí, en T-Bone ha saltat del vagó de passatgers i s'ha posat a perseguir el Puffing Tom a peu, però el Rocketman aviat l'atrapa. Llavors, en T-Bone i en Zoro lluiten aferrissadament, i en Zoro finalment s'emporta la victòria. A bord del Puffin Tom, en Wanze intenta desesperadament derrotar en Sanji, però en Sanji li demostra que és més fort.

02:14 Skins - Tothom
tancar

Tothom

Després d'una aposta per decidir qui es queda amb l'Effy, en Freddie, en Cook i en JJ es tanquen en una habitació amb ella per aclarir la situació. En Cook, desil·lusionat, li demanarà al seu pare si se'n pot anar amb ell, però la seva reacció farà que en Freddie, en JJ, l'Effy i en Cook comencin una aventura que no tenen ni idea de fins on els pot portar.

03:06 Waterloo Road - Cap. 39 T3E19
tancar

Cap. 39 T3E19

En Jack Rimmer, l'antic director del Waterloo Road, ha tornat a aparèixer per demanar a la Davina que se'n vagi amb ell a Dubai, on ha trobat una feina molt ben pagada com a director d'un altre institut. Ara la Davina s'haurà de decidir entre la vida a Rochdale amb en Tom o començar una nova aventura amb en Jack.

03:59 Skins - Tothom
tancar

Tothom

Després d'una aposta per decidir qui es queda amb l'Effy, en Freddie, en Cook i en JJ es tanquen en una habitació amb ella per aclarir la situació. En Cook, desil·lusionat, li demanarà al seu pare si se'n pot anar amb ell, però la seva reacció farà que en Freddie, en JJ, l'Effy i en Cook comencin una aventura que no tenen ni idea de fins on els pot portar.

04:47 Waterloo Road - Cap. 39 T3E19
tancar

Cap. 39 T3E19

En Jack Rimmer, l'antic director del Waterloo Road, ha tornat a aparèixer per demanar a la Davina que se'n vagi amb ell a Dubai, on ha trobat una feina molt ben pagada com a director d'un altre institut. Ara la Davina s'haurà de decidir entre la vida a Rochdale amb en Tom o començar una nova aventura amb en Jack.

05:39 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" s'acomiada fins la temporada que ve i ho fa ensenyant què va passar a la festa que es va celebrar dissabte a la nit amb milers d'"apeemes" a Montjuïc. El conegut Josie, showman i estilista, s'enfrontarà a les seves pífies en el "Pressing APM?". També es veurà l'autèntic comiat de Zapatero al Congrés, s'emetrà una nova edició de l'"Sputnik" i hi haurà els cinc "millors" de la setmana.