Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - El fals barrufet / El barrufet nadó
tancar

El fals barrufet / El barrufet nadó

L'Hogatha, que està molt enfadada perquè els barrufets li van destruir el seu medalló màgic, s'ha convertit en un barrufet per venjar-se dels nostres amiguets blaus. Se'n sortirà? En Gargamel ja n'ha fet una altra de les seves. Ara s'ha transformat en un nadó perquè l'adopti la Barrufeta. Està molt ben pensat, és cert, però enredar el Gran Barrufet no és tan fàcil.

08:33 Kong - Les urpes gegants
tancar

Les urpes gegants

En Jason, en Tann, la Lua i en Kong són a Nova York. Hi han anat per mirar d'aturar un seguit de robatoris de coses relacionades amb les Pedres Sagrades. Aviat descobriran que el professor De La Porta hi està al darrere i que el seu objectiu és reunir la informació necessària per arribar a activar el poder de les Pedres. I això seria un desastre...!

09:02 Hattori el ninja - Tèc.per fer les paus/foraster estrany/demanem desi
09:29 Doraemon - L'anell del suport
tancar

L'anell del suport

L'anell del suport - El disc de la memòria

10:00 Doraemon - El telèfon televisiu
tancar

El telèfon televisiu

El telèfon televisiu - El revolver per introduir ànimes

10:20 Codi: Lyoko
10:50 Codi 3xl
10:50 Turc per principiants - On tothom té co...co...complexos
tancar

On tothom té co...co...complexos

La Doris no es vol casar de blanc perquè troba que no és prou bonica i demana una boda ecologista més del seu estil. Curiosament, serà la Yagmur qui s'ocuparà de les inseguretats de la futura núvia. En Cem, per part seva, ha descobert que hi ha molts joves estrangers que quequegen a causa de la por que els fa la llengua del nou país. També ha descobert que cantar ajuda, i resulta que l'Ulla, la filla gens enrotllada del pastor protestant, porta el cor del grup de joves de l'església. Dit i fet: en costa i en Cem gairebé fan que s'enfonsi l'església.

11:14 Turc per principiants - On arriba l'Ulla
tancar

On arriba l'Ulla

La Lena i en Cem encara estan enfadats. En Cem està dolgut perquè la Lena ha fet l'amor abans que ell i per això li diu que és una fresca. La Doris aconsella a la Lena que trenqui amb en Cem. Però la Lena decideix tornar-s'hi d'una altra manera i es fa amiga de l'Ulla. Per desgràcia, però, l'Ulla li troba totes les gràcies a en Cem. I la Doris? Doncs de moment fa tot el que pot per evitar que el seu compte corrent i el d'en Metin es converteixin en un de sol. És que té algun secret? Sí! Cada mes li passa una quantitat a en Markus, el seu ex, perquè pugui pagar el terreny que tenen a l'Amazones i pugui ajudar la tribu xamànica dels Mehikanu a superar l'època de sequera.

11:48 Samantha ups!
12:00 L'aventura de Jeff Corwin - Uganda: una història de cocodrils
12:53 La tata - La tata (ii)
13:16 La tata - La tata (ii)
13:51 Zona zàping - Zona Zàping
14:16 Tot un món - L'escola afectiva
tancar

L'escola afectiva

Escola afectiva La Fathia Benhammou és mestra d'educació infantil. Especialitzada en intervenció socioeducativa, diversitat cultural i exclusió social, fa 10 anys que treballa a la Fundació Bofill. L'anàlisi i la diagnosi del camp educatiu li ha permès veure les contradiccions i proposar millores en aquest àmbit. La Fathia planteja la necessitat d' una escola més afectiva. Una escola que potenciï les activitats de cooperació i d'empatia entre l'alumnat.

14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cicle James Bond - L'espia que em va estimar
tancar

L'espia que em va estimar

Dos submarins nuclears, un de soviètic i un de nord- americà, desapareixen misteriosament. L¿agent soviètic, Anya Amasova i uns microfils que contenen els plans dels sistemes electrònics de defensa dels submarins nuclears. Malgrat que dos dels seus contactes moren en mans d¿un gegant anomenat Jaws, Anya i James aconsegueixen els microfilms i des d¿ara treballen amb coordinació. Sospiten de Karl Stromberg, propietari d¿una companyia de navegació, que viu en un laboratori submergit en alta mar. A bord d¿un caça-submarins arriben fins a un petroler gegantesc que pertany a Stormberg. Quan s¿hi acosten, aquest obre unes portes i se¿ls empassa. L¿interior del vaixell és en realitat una base de submarins nuclears.

17:53 Pel·lícula - En directe des de Bagdad
tancar

En directe des de Bagdad

Es tracta de l'experiència real del productor de la CNN Robert Wiener a la guerra d'Irak, durant l'any 1990. Robert i la seva companya, la periodista Ingrid Formanek, van haver de desafiar un munt d'obstacles de tot tipus per mirar de fer arribar la informació a la cadena de televisió. Els seus esforços van valer la pena quan, finalment, es van retransmetre en directe per la CNN els bombardejos de Bagdad a tot el món.

19:53 El meu heroi - Episodi pilot
tancar

Episodi pilot

Sèrie 1 (6x30) En Termoman i la infermera Janet Dawkins s'enamoren i descobreixen que les relacions interplanetàries són molt problemàtiques. Els pares d'ella creuen que aquest babau irlandès propietari d'una botiga de productes naturals no li arriba ni a la sola de les sabates al Dr. Crispin, carismàtic però d'allò més vanitós. A més a més, és difícil encobrir les desaparicions freqüents d'en George quan el rescat d'algú en perill reclama la presència d'en Termoman. La Jane, per la seva part, encara ha d'aprendre a no posar el vestit d'heroi a la rentadora justament quan el necessita. Però bé, si res no funciona, sempre es pot esborrar la memòria. (Capítol 1: Episodi pilot) Un dia com qualsevol altre a la consulta de Northolt. El Dr. Piers Cripin es mira a la infermera Janet, gairebé tant com a si mateix, la Sra. Raven, la recepcionista, espanta els pacients i la mare de la Janet apareix per convèncer la seva filla que es casi amb el doctor. Janet acaba de tornar d'unes vacances on una estranya ràfega de vent la va empènyer al Grand Canyon, però sortosament en Termoman va ser a temps de rescatar-la. Ella no espera de cap manera tornar a veure el seu heroi salvador, per això quan en George Sunday, un peculiar irlandès hipocondríac, entra al centre de salut, la Janet no lliga caps.

20:21 El meu heroi - Endevina qui vindrà a dinar
tancar

Endevina qui vindrà a dinar

En George i la Janet van a viure junts, malgrat que els seus companys de feina no entenen què li troba a aquest irlandès tan estrambòtic. Piers està ansiós perquè la Janet presenti en George als seus pares, ja que està del tot convençut que els causarà mala impressió. A l'Ella, la mare de la Janet, tot allò que fa la seva filla li sembla malament i el pare, l'Stanley, no pot evitar protegir gairebé de forma malaltissa el seu angelet; és per això que la jove parella té els nervis a flor de pell quan arriben els pares a dinar el diumenge. En George ha rebut instruccions estrictes de comportar-se "normalment", però no pot resistir a la temptació de rostir el pollastre i escalfar la sopa amb l'alè. Després de tal desastre, en George considera que és millor no utilitzar els seus poders especials per apagar les manyoples de la cuina que s'estan cremant...

21:00 Telenotícies vespre
21:43 Avantmatx
21:56 El partit - València - Barcelona
22:58 Zona futbol - Zona Futbol
23:00 El partit - València - Barcelona
00:00 El vestidor
00:34 Pel·lícula - Vull el cap d'Alfredo García
tancar

Vull el cap d'Alfredo García

Teresa, filla d'un terratinent mexicà, ha estat seduïda per un tal Alfredo Garcia i s'ha quedat embarassada. El pare de la noia promet un milió de dòlars a qui li porti el cap del seductor. Benny, que ocasionalment toca el piano en un bar, coneix la notícia. Sap que Garcia es va matar anant en cotxe i que l'han enterrat en un poble. Amb la seva amiga Elita busca la tomba d'Alfredo i, quan la troba, algú l'estaborneix. Quan es desperta, troba Elita morta al seu costat. Benny va a la caça dels assassins.

02:20 Pel·lícula - El meu cor
tancar

El meu cor

Londres, dècada de 1930. Dinah és una dona rebel i extravagant que pertany a una família molt tradicional. Entre Dinah i el seu cunyat Rickie sorgeix un amor apassionat que desencadenarà molts problemes familiars.

03:49 Pel·lícula - Shiloh 2: La història del Shiloh
tancar

Shiloh 2: La història del Shiloh

Marty Peterson es pensava que, després d¿haver rescatat el gos Shiloh dels maltractes que li feia el seu amo Judd Travers, s¿havien acabat els problemes. Però com que Judd està ple de rancúnia, comença a reclamar el que considera el "seu" gos i Marty té por de perdre el millor amic que ha tingut. Per això es proposa canviar els sentiments del vell Judd.

05:19 Riviera - + info
tancar

+ info

Edward i Sybella tornen a St. Hilaire per intentar entendre millor les circumstàncies de la mort del seu fill. Sam no permet que Jennifer i Sam Junior se'n vagin de França fins que ell sàpiga com organitzar la seva nova situació.

05:44 Videoclips catalans - Ja t'ho diré: "L'univers"
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient
07:05 Músiques del món
07:15 Els asmat - Els asmat
tancar

Els asmat

Filmat al cor del país del Papús, aquest documental ens ajuda a descobrir un dels pobles més desconeguts del món. Els Asmats, a més de ser un temibles caçadors de caps, són uns esplèndids escultors. Amb motiu del casament d'un jove de la tribu podrem conèixer millor la història d'aquest poble.

08:05 Aroma - A la recerca de l'olor temptadora
08:50 Els animals van ser els primers - L'atracció
09:45 Els últims instants d'un poble antic - Els últims instants d'un poble antic
tancar

Els últims instants d'un poble antic

Els arqueòlegs destapen les restes d'un misteri xinès de fa 4.000 anys. Quina va ser la catàstrofe que va eliminar una tribu sencera? A la província xinesa de Qinghai, els habitants fa temps que troben restes humanes. S'envia un equip d'arqueòlegs a la zona per investigar el fet i el que troben són esquelets d'una tribu sencera desconeguda, misteriosament eradicada per algun antic desastre. Els científics descobreixen indicis que apunten a una inundació del riu Groc, però la posició dels cossos suggereix un esdeveniment molt més catastròfic. Cap inundació hauria agafat per sorpresa tanta gent. A mesura que els científics avancen en la seva investigació, el misteri es va aclarint: es va tractar d'un terratrèmol, amb l'epicentre al seu assentament. Els autors d'aquest documental converteixen les conclusions de l'equip en un drama científic, reconstruint la història d'aquesta antiga tragèdia.

10:40 Enginy natural - Estufes, neveres i aire condicionat
11:05 Una cursa contra el gel - Una cursa contra el gel
tancar

Una cursa contra el gel

Cent anys després de la primera expedició culminada amb èxit, l'aventurer Arved Fuchs travessa el Passatge Nord-oest. A bord del vaixell "Dagmar Aaen", un cúter reforçat de més de 70 anys, sap que no cal un motor de molta potència ni un acer molt especial. L'expedició, que s'ha d'enfrontar al gel i a les tempestes, durarà 14 mesos.

12:00 Imax - Un oasi marí
tancar

Un oasi marí

Submergint-nos en l'espectacular mar de Cortés, trobem un món subaquàtic d'una vida marina extraordinària. Nedem entre balenes, dofins, taurons i rajades per després aixecar el vol fins a les muntanyes nevades de la Baixa Califòrnia, que ens deixen sense alè, com també la bellesa del desert tropical que hi ha a tocar. És una experiència inoblidable: dos paradisos indomables que coexisteixen l'un al costat de l'altre.

12:35 Cànon Visions - Vittorio De Sica
tancar

Vittorio De Sica

De Sica va dir: "Em vaig fer director de cinema perquè havia de donar forma al petit món que tinc dins meu. Així vaig poder escapar: sabia que seria capaç de fer el que he fet i vull continuar fent-ho. L'únic que vull és ser el que he estat i el que sóc; potser això no és ser gaire ambiciós, però sóc un burgès, un burgès com n'hi ha molts." Aquest documental de la RAI inclou entrevistes amb amics íntims de De Sica, persones que van ser els seus col·laboradors més propers. Un dels més importants és Zavattini, guionista de "Lladres de bicicletes" i "Dues dones". També recull les opinions de gent del carrer, ja que De Sica també deia: "Prefereixo donar els papers de les meves pel·lícules a no professionals, perquè els italians són actors de naixement."

13:30 TR3S C
13:45 Esports 33
13:45 Futbol Cat. - Futbol Cat.
14:20 Futbol int. - Futbol int.
15:00 Forat 18 : Circuit Europeu - Forat 18: Circuit Europeu
15:30 Transworld sport - Transworld Sport
16:30 Gimnàstica artística - Gimnàstica artística femenina: Trofeu seleccions entre Catalunya - Ucraïna - Alemanya
18:00 Notícies - Notícies
18:30 Futbol - Eibar - Elx
20:30 Parlament - + info
tancar

+ info

LA NOVA LLEI ELECTORAL, A "PARLAMENT" La creació d'una llei electoral és un dels temes destacats del programa "Parlament" d'aquesta setmana. Catalunya és l'única comunitat autònoma que no en disposa d'una pròpia i el govern ha demanat a una comissió d'experts l'elaboració d'un informe com a punt de partida per a la redacció de la llei. El programa "Parlament" recull les conclusions d'aquest informe i les discrepàncies dels grups sobre una norma que no s'elaborarà fins passades les eleccions generals. També aquesta setmana, el conseller de la Vicepresidència, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha anunciat més cooperació i més presència catalana internacional. El conseller ha presentat el pla director del 2007 en aquestes matèries, que, tot i algunes queixes de l'oposició, ha aconseguit un ampli consens. A l'entrevista, té la paraula Xavier Dilmé, diputat del grup parlamentari de Convergència i Unió. Amb ell, el programa "Parlament" visita la Bisbal de l'Empordà. I el reportatge d'aquesta setmana recorda l'entrada en vigor del reial decret de regulació d'activitats cinematogràfiques ara fa 30 anys. Aquest fet va suposar la supressió real de la censura a l'estat espanyol. El programa "Parlament" recull el record i les opinions que alguns diputats conserven de la censura i de la seva supressió.

20:50 Rodasons - + info
tancar

+ info

LA BENITERRÀNIA al Tradicionàrius + I MUVRINI a la Fira Mediterrània El grup valencià La Beniterrània és liderat pels cantants Josep Aparicio ,"Apa", i Teresa Segarra, i entre els seus músics hi figuren els components del grup Jerez-Texas. Amb aquesta formació, el 2006 van guanyar el premi Tradicionàrius a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, i per tant a l'hivern del 2007 van actuar a l'esmentat Festival Tradicionàrius, on vam fer el reportatge que obre el Rodasons d'avui. Pel que fa al segon reportatge del programa, el protagonitza un dels grups més representatius de les músiques d'arrel europees, i concretament mediterrànies: els corsos I Muvrini, que van inaugurar la X Fira Mediterrània de Manresa, l'1 de novembre passat, amb un concert al Teatre Kursaal. rodasons@tv3mail.com

21:20 Loto 6/49
21:25 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

--- Entrevista a Ang Lee amb motiu de l'estrena del Lleó d'Or de Venècia, "Deseo, peligro", censurada a la Xina --- Marianne Faithfull parla del seu paper molt compromès a "Irina Palm".. --- Enquesta sobre la discutida "Brújula dorada" --- "El bosque del luto" i "El custodio", dues perles al mes de Desembre

22:00 Nit de la cultura balear - + info
tancar

+ info

El 33 transmetrà dissabte, a partir de les 21.30 i des del teatre Principal de Palma de Mallorca, la Nit de la Cultura balear, la gala que, organitzada per l'Obra Cultural Balear, mostra cada any la cultura feta a les illes Balears i s'entreguen els Premis 31 de desembre, que arriben a la 21a edició. L'edició d'aquest any retrà homenatge al poeta i novel·lista Blai Bonet, mort ara fa 10 anys, i serà presentada per Núria Solé, de Televisió de Catalunya, i Dani Bagur, d'IB3. La celebració servirà, a més a més, de sortida als actes de celebració dels 45 anys de l'Obra Cultural Balear, que s'allargaran tot el 2008. El programa de la Nit inclou dos blocs. El primer inclourà les actuacions de Cappela; del grup de rock Fora des Sembrat; del cantautor vilafranquí Tomeu Penya; del grup de pop Anegats i del cantautor menorquí Miquel Mariano, autor de la cançó "Verigut", que estarà acompanyat pel guitarrista Joan Bibiloni i per la veu de Lluís Sintes. A més, l'actor Miquel Àngel Llonovoy farà un dels seus coneguts monòlegs i el grup Corcada Teatre interpretarà un fragment de l'obra "A pèl", basada en textos de Blai Bonet. El segon bloc estarà integrat per l'espectacle "L'illa de la calma", amb música d'Antoni Parera Fons, interpretacions al piano d'Andreu Riera i veus de Lluís Sintes, Cappela i el Cor del Teatre Principal. També inclourà un recital poètic a càrrec d'Agnès Llobet i Jaume Gomila, amb textos de Guillem d'Efak, Anselm Turmeda, Damià Pons, Miquel Martí i Pol, Miquel Àngel Riera, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Jaume I, Pere Quart, Josep Palau i Fabre, Damià Huguet, Miquel Mestre i José Carlos Llop. La Nit de la Cultura balear s'acabarà amb la interpretació, per part de tots els participants, de La Balanguera.

00:10 Millennium - No som racistes ?
tancar

No som racistes ?

El Millennium d'aquest dissabte vol fer-nos reflexionar si realment no som racistes, tal i com sovint afirmem. Per fer-ho, es realitza una entrevista al jugador del FCBarcelona, Lilian Thuram i una taula de debat, que compta amb la presència de Verena Stolcke, Xavier Rubert de Ventós, Begoña Sánchez i Carles Lalueza.

01:45 Clàssica - Corcert a l'Auditori Pau Casals
02:35 Nydia - + info
tancar

+ info

Entrevista al coreògraf i ballarí Nacho Duato Nacho Duato, director de la Compañía Nacional de Danza, és el protagonista del primer reportatge de NYDIA. Duato va ser fa uns quants dies a Sant Cugat del Vallès per presentar una nova coreografia: "Hével". Després, el compositor nord-americà Peter Bacchus ens ofererirà una nova visió dels instruments de la cobla com la tenora, el tible o el flabiol, amb què interpreta música contemporània al costat del Grup XXI. Àurea de Sarrà i Josefina Cirera, les muses del noucentisme, són la descoberta històrica d'aquesta setmana. A més, notícies amb l'Esbart del Montgrí, recomanacions editorials i discogràfiques, i un fragment de la sardana "Cant d'enyorança", d'Albert Carbonell, a càrrec de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, dirigida per Antoni Ros Marbà.

03:00 Rodasons - + info
tancar

+ info

LA BENITERRÀNIA al Tradicionàrius + I MUVRINI a la Fira Mediterrània El grup valencià La Beniterrània és liderat pels cantants Josep Aparicio ,"Apa", i Teresa Segarra, i entre els seus músics hi figuren els components del grup Jerez-Texas. Amb aquesta formació, el 2006 van guanyar el premi Tradicionàrius a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, i per tant a l'hivern del 2007 van actuar a l'esmentat Festival Tradicionàrius, on vam fer el reportatge que obre el Rodasons d'avui. Pel que fa al segon reportatge del programa, el protagonitza un dels grups més representatius de les músiques d'arrel europees, i concretament mediterrànies: els corsos I Muvrini, que van inaugurar la X Fira Mediterrània de Manresa, l'1 de novembre passat, amb un concert al Teatre Kursaal. rodasons@tv3mail.com

03:25 De la terra
03:35 El medi ambient
03:40 El jardí vivent - Un bloc de pisos
04:05 Una odissea tribal - Baralles de bastons i discos als llavis
04:55 El planeta amb música
05:05 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - ELS BERROS DE LA CORT
tancar

ELS BERROS DE LA CORT

Els Berros de la Cort és un grup format per músics provinents de diferents companyies del món de la música, teatre i l'espectacle de Girona i que, amb la intenció de descobrir noves formes d'expressió al carrer, reinterpreten la música medieval. El grup ha agafat de base el repertori medieval català, ha introduït alguns temes propis, així com versions tradicionals d'altres països, i els hi ha fet un tractament harmònic, de dinàmiques i de tímbrica molt actual. Una ruta de festa i força medieval, de contes, personatges i instruments únics. El seu so es basa en una contundent percussió i instruments de vent de doble canya, com la tarota o la gralla. També hi afegeixen sacs de gemecs, corns i cornamuses. L'espectacle està servit. Amb el Berros de la Cort, la música popular puja a l'escenari sense cap perjudici.

05:27 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - LES ORIENTALES
tancar

LES ORIENTALES

"Les Orientales", és el nom d'un projecte/espectacle ideat pel realitzador i arranjador musical GIL ANIORTE PAZ. El seu objectiu és retre homenatge al repertori dels grans temes del "music-hall" algerià entre els anys 40 al 60. Els intèrprets d'aquest espectacle són les cantants: Sylvie Denia, de Marsella, i Mona Boutchebak, d'Algèria. També hi participa el grup algerià-marsellès, Barrio Chino. Hi participa, com a artista convidada, la reconeguda cantant franco-tunisenca AMINA ANNABI. Tots, sota la direcció general de Gil Aniorte-Paz.

05:50 Túrmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món. LOS TIKI PHANTOMS - Vulcan SAPO - Halls BEEF - Highlights CARNAL - Pocs cops MADEE - Secret chamber CARLA BRUNI - Quelqu'n m'a dit STERLIN - They love you LOS PLANETAS - David y Claudia RAYDIBAUM - Gallactic breadbear MAPLE - Save me ANTÒNIA FONT - Astronauta rimador BUNBURY & NACHO VEGAS - Dias extraños SINGLE - Su recuerdo FEIST - Inside and out JEFF BUCKLEY - Everybody here wants you

06:45 Ritmes.clip
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - Fes la teva
07:25 La vaca Connie - La guineu rondinaire
tancar

La guineu rondinaire

Ha caigut una tempesta d'aquelles que fan història. La Connie, que ha sortit a passejar, s'ha trobat una papallona molt despistada, que quan plou, sempre se li mullen les ales. La vaqueta i els seus amics li ensenyaran que observant el cel, es pot saber quan caurà un xàfec.

07:32 La vaca Connie - L'ocell Wally
tancar

L'ocell Wally

Ha arribat l'hivern i la Connie, com de costum, ha sortit a passejar pel bosc. De cop i volta, comença a nevar i la neu fa desaparèixer el camí. Hi ha altres maneres d'orientar-se? La natura és tan sàvia que ens ajuda fins i tot quan ens perdem pel bosc.

07:40 Bumba
07:45 Pau, la petita guineu roja - La veuassa d'en Carbasseta
tancar

La veuassa d'en Carbasseta

En Pau té molt estil a l'hora d'udolar... I quina veu! Ho fa molt bé. A en Carbasseta li agradaria molt poder udolar com el seu germà... i avui està decidit a aprendre'n! Abans, però, li tocarà viure una aventura d'aquelles que no s'obliden mai, i que et fan créixer! A més, li tocarà aprendre'n tot sol, d'udolar. No t'ho perdis!

07:50 Pau, la petita guineu roja - El so de la música
tancar

El so de la música

Avui l'Eixerit s'emporta en Pau, la Poppy i en Carbasseta a passejar... I és que els té una sorpresa preparada! Els durà a una botiga de música! Podran tocar tota mena d'instruments, remenar tots els estris, mirar-se les partitures... sense que els vegi ningú, és clar! Que si no, s'hauran de fer un tip de córrer! Els hi acompanyes?!

08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - El fals barrufet / El barrufet nadó
tancar

El fals barrufet / El barrufet nadó

L'Hogatha, que està molt enfadada perquè els barrufets li van destruir el seu medalló màgic, s'ha convertit en un barrufet per venjar-se dels nostres amiguets blaus. Se'n sortirà? En Gargamel ja n'ha fet una altra de les seves. Ara s'ha transformat en un nadó perquè l'adopti la Barrufeta. Està molt ben pensat, és cert, però enredar el Gran Barrufet no és tan fàcil.

08:35 Kong - Les urpes gegants
tancar

Les urpes gegants

En Jason, en Tann, la Lua i en Kong són a Nova York. Hi han anat per mirar d'aturar un seguit de robatoris de coses relacionades amb les Pedres Sagrades. Aviat descobriran que el professor De La Porta hi està al darrere i que el seu objectiu és reunir la informació necessària per arribar a activar el poder de les Pedres. I això seria un desastre...!

09:06 Hattori el ninja - Tèc.per fer les paus/foraster estrany/demanem desi
09:33 Doraemon - L'anell del suport
tancar

L'anell del suport

L'anell del suport - El disc de la memòria

10:04 Doraemon - El telèfon televisiu
tancar

El telèfon televisiu

El telèfon televisiu - El revolver per introduir ànimes

10:23 Codi: Lyoko
10:53 Codi 3xl
10:53 Turc per principiants - On tothom té co...co...complexos
tancar

On tothom té co...co...complexos

La Doris no es vol casar de blanc perquè troba que no és prou bonica i demana una boda ecologista més del seu estil. Curiosament, serà la Yagmur qui s'ocuparà de les inseguretats de la futura núvia. En Cem, per part seva, ha descobert que hi ha molts joves estrangers que quequegen a causa de la por que els fa la llengua del nou país. També ha descobert que cantar ajuda, i resulta que l'Ulla, la filla gens enrotllada del pastor protestant, porta el cor del grup de joves de l'església. Dit i fet: en costa i en Cem gairebé fan que s'enfonsi l'església.

11:17 Turc per principiants - On arriba l'Ulla
tancar

On arriba l'Ulla

La Lena i en Cem encara estan enfadats. En Cem està dolgut perquè la Lena ha fet l'amor abans que ell i per això li diu que és una fresca. La Doris aconsella a la Lena que trenqui amb en Cem. Però la Lena decideix tornar-s'hi d'una altra manera i es fa amiga de l'Ulla. Per desgràcia, però, l'Ulla li troba totes les gràcies a en Cem. I la Doris? Doncs de moment fa tot el que pot per evitar que el seu compte corrent i el d'en Metin es converteixin en un de sol. És que té algun secret? Sí! Cada mes li passa una quantitat a en Markus, el seu ex, perquè pugui pagar el terreny que tenen a l'Amazones i pugui ajudar la tribu xamànica dels Mehikanu a superar l'època de sequera.

11:51 Samantha ups!
12:00 Info K dia a dia
12:16 El món perdut - El cor de la tempesta
12:59 quèquicom - Tomàquets: a la recerca del gust perdut
tancar

Tomàquets: a la recerca del gust perdut

Investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya estan a les portes d'un descobriment que podria modificar els hàbits alimentaris de tot el món. Fins ara, la congelació no era un sistema adequat per conservar fruites sucoses com ara les cireres o els tomàquets. El professor Josep Maria Nacenta de la UPC ha desenvolupat un sistema de congelació que respecta el gust, l'olor i la textura de la fruita en un grau força elevat. Amb aquest sistema es podria collir el fruit en el moment ideal de maduració a la planta i no com ara, que la majoria maduren dins càmeres frigorífiques camí dels mercats i grans superfícies. A l'Escola d'Agricultura de Barcelona, hi treballa un grup de tast que busca la varietat que agrada més als catalans per tal de facilitar-ne el cultiu als agricultors. Pels membres del projecte Esporus, Centre de Conservació de Biodiversitat Cultivada, la clau és conservar les llavors de les varietats que tradicionalment s'han cultivat a Catalunya. El reporter Miquel Piris fa una recerca per recuperar el gust del tomàquet i ho posa en pràctica cultivant tomàquets amb un pagès del Maresme, Santi Noé, que des de fa anys utilitza el sistema d'agricultura integrada. Al plató, Toni Mestres explica com s'aconsegueix aquest nou tipus de congelació que no destrueix l'estructura interna dels teixits vegetals.

13:27 Codi 3xl
13:27 One piece - Kozanen, el guerrer de l'exèrcit rebel, i la seva promesa la Vivi
13:49 One piece - El duel de l'Ace contra l'Escorpí
14:13 Codi 3xl - Codi 3Xl - Xifres, lletres i flaixos
tancar

Codi 3Xl - Xifres, lletres i flaixos

Una estudianta de periodisme i una altra de fotografia han rebut el primer encàrrec professional per una revista de gran tirada. Han de fer una entrevista als actors protagonistes d'una pel·lícula d'èxit: La habitación de Fermat. El Codi 3XL les segueix en el primer treball periodístic que fan.

14:26 Fruits basket - Com ets, realment
tancar

Com ets, realment

Sense el seu braçalet, en Kyo pateix una transformació horripilant, que el converteix en una criatura fosca i deforme, la veritable naturalesa del gat del Zodíac. La Tohru és testimoni d'aquest canvi i ara té l'obligació d'enfrontar-se al mateix nucli de la maledicció de la família Sohma. Ella representa l'única esperança de la família: si ella falla, es pot arribar a perdre tot.

14:50 Codi 3xl - Codi 3XL - Biciats
tancar

Codi 3XL - Biciats

Ets un fan de la bici i la fas servir per anar a tot arreu? O més aviat pertanys al grup que creu que circular en bici per ciutat té més inconvenients que avantatges? La Míriam i la Laia expliquen, al Codi 3XL, per què es decanten per una opció o per l'altra. I, ben mirat, segur que no són tan irreconciliables.

15:02 Hora Tòquio
15:02 Get Backers - Explosió: la fúria de l'emperador llampec
15:26 Love Hina - Ràpida aproximació. Un viatge en parella a Kyoto
tancar

Ràpida aproximació. Un viatge en parella a Kyoto

Arriba el dia de l'examen d'ingrés a la Universitat de Tòquio. Els amics de la residència acomiaden Keitaro i Naru desitjant-los molta sort, però els dos candidats no deixen de patir tota mena d'incidents desagradables. Aconseguiran arribar al lloc de l'examen?

15:49 Atrapa-sons - Atrapa-sons de la natura
16:09 mic 3
16:09 Pingu - + info
tancar

+ info

En Pingu té una bicicleta molt vella i gairebé no pot ni seguir els amics. A la botiga n'hi havia una d'al·lucinant, però resulta que l'hi han comprat a en Pingo. Ara, que potser si el pare l'hi ajuda, en Pingu pot convertir la seva andròmina atrotinada en una bicicleta d'últim model!

16:14 Pingu - + info
tancar

+ info

En Pingu s'ha compromès a ensenyar a la seva germaneta a nedar, però el que fan els pingüins més grans sembla molt divertit. Es tiren a l'aigua des de tan amunt com poden. En Pingu no vol ser menys i també ho provarà. Quan és dalt de tot, però, ja no ho veu tan clar. I la Pinga, on es deu haver ficat?

16:21 Bob, el manetes - La vista d'ocell d'en Corró
16:31 Bob, el manetes - La casa en un vaixell de la Wendy
16:46 Hora Local
16:46 Les Tres Bessones - L'espai
tancar

L'espai

Les Bessones senten l'anunci d'un viatge que faran els fills dels astronautes que estan voltant per l'espai. Aprofitant tres baixes d'última hora s'hi apuntaran i s'adonaran que l'ambició no té límits, ni a l'espai intergalàctic.

17:13 Rovelló - Contes a la vora del foc
tancar

Contes a la vora del foc

Quina tragèdia! Al Mas Tolosa s'ha espatllat el televisor! Sort que en Pauet, tal com es feia antigament, se sap un munt de contes per explicar a la vora del foc. Fins i tot en Fredolic s'afegeix a la festa, però amb unes altres intencions...

17:39 Sidèria
17:39 Invasió - Testimoni cec
tancar

Testimoni cec

Les indicacions de Nostradamus porten Cade a un hospital on ha de trobar un aliat cec.

18:25 Evangelion - Un sostre desconegut
18:48 Sheena - Sheena (pilot)
19:32 Codi 3xl
19:32 Som així - + info
tancar

+ info

És el penúltim episodi d'aquesta increïble obra mestra de la televisió. En Jamie pren el punt de vista per última vegada. Prepareu-vos a plorar.

19:55 Som així
20:21 HUMANG
20:21 El nan roig - Cap enrere
20:47 El nan roig - Aïllats
21:15 La màgia dels il·lusionadors - .
21:25 Imp - Domòtica
21:27 Imp - Txatis
Progrmació BD ....
21:30 El meu heroi - Episodi pilot
tancar

Episodi pilot

Sèrie 1 (6x30) En Termoman i la infermera Janet Dawkins s'enamoren i descobreixen que les relacions interplanetàries són molt problemàtiques. Els pares d'ella creuen que aquest babau irlandès propietari d'una botiga de productes naturals no li arriba ni a la sola de les sabates al Dr. Crispin, carismàtic però d'allò més vanitós. A més a més, és difícil encobrir les desaparicions freqüents d'en George quan el rescat d'algú en perill reclama la presència d'en Termoman. La Jane, per la seva part, encara ha d'aprendre a no posar el vestit d'heroi a la rentadora justament quan el necessita. Però bé, si res no funciona, sempre es pot esborrar la memòria. (Capítol 1: Episodi pilot) Un dia com qualsevol altre a la consulta de Northolt. El Dr. Piers Cripin es mira a la infermera Janet, gairebé tant com a si mateix, la Sra. Raven, la recepcionista, espanta els pacients i la mare de la Janet apareix per convèncer la seva filla que es casi amb el doctor. Janet acaba de tornar d'unes vacances on una estranya ràfega de vent la va empènyer al Grand Canyon, però sortosament en Termoman va ser a temps de rescatar-la. Ella no espera de cap manera tornar a veure el seu heroi salvador, per això quan en George Sunday, un peculiar irlandès hipocondríac, entra al centre de salut, la Janet no lliga caps.

21:59 El meu heroi - Endevina qui vindrà a dinar
tancar

Endevina qui vindrà a dinar

En George i la Janet van a viure junts, malgrat que els seus companys de feina no entenen què li troba a aquest irlandès tan estrambòtic. Piers està ansiós perquè la Janet presenti en George als seus pares, ja que està del tot convençut que els causarà mala impressió. A l'Ella, la mare de la Janet, tot allò que fa la seva filla li sembla malament i el pare, l'Stanley, no pot evitar protegir gairebé de forma malaltissa el seu angelet; és per això que la jove parella té els nervis a flor de pell quan arriben els pares a dinar el diumenge. En George ha rebut instruccions estrictes de comportar-se "normalment", però no pot resistir a la temptació de rostir el pollastre i escalfar la sopa amb l'alè. Després de tal desastre, en George considera que és millor no utilitzar els seus poders especials per apagar les manyoples de la cuina que s'estan cremant...

22:28 Vic Mackey - La diana
23:13 Vic Mackey - Maltractades
23:57 Vic Mackey - Tempesta
00:42 Vic Mackey - Cicatrius
01:27 Guàrdia de costes - El coratge d'un fill
tancar

El coratge d'un fill

Després de veure com el fill, Roby, entra a escola, Claudia es troba amb el seu amant, casat, en el iot del sogre d'aquest. Quan la dona d'ell li demana que torni a port, el motor es nega a engegar-se. Tot i que sap que Claudia té pànic al mar, Donato la deixa en un bot fins que ell torni. A l'hospital, Totò recupera el coneixement però tem pel seu pare. Ell no ho sap però Rinaldo està en coma. Elena ha aconseguit analitzar una mostra de l'únic barril que se salvà del magatzem i ha descobert que contenia gas mostassa, un verí prohibit arreu que s'utilitza en contextos bèl·lics. La descoberta planteja ulteriors incògnites sobre la seva presència en les aigües de Tropea. L'home que cercava Amina l'acaba enxampant, però Lo Foco i Melluso estan decidits a rescatar-la. Margherita fa l'intent d'explicar a Toni la seva relació amb Angelo, però, com ja s'ho veia a venir, Toni reacciona malament i, tot irat, declara el seu odi pel vell amic. L'aparició d'un testimoni amb informació sobre l'explosió, fa retornar l'esperança. Tristament, això coincideix amb la notícia de la mort de Rinaldo.

02:17 Guàrdia de costes - Desafiament sota l'aigua
tancar

Desafiament sota l'aigua

Després de molt de temps d'espera, Tropea rep l'honor d'organitzar un conegut concurs de pesca submarina i la Guàrdia de Costes s'encarrega de vigilar amb cura tots els procediments. L'esportivitat del concurs es posa en dubte quan un dels dos màxims aspirants al títol, Vincenzo Tardini, mor sota aigua. Totes les sospites recauen en el seu antic rival, Riccardo Lecci. Angelo i el capità Zannoni uneixen forces per resoldre la investigació de l'explosió del magatzem. Plegats, analitzen les proves que els conduiran a Vito Scibecca, un home amb antecedents i presumptivament membre de la 'ndrangheta (agrupació de crim organitzat) de Reggio de Calàbria. Mentre els carabinieris segueixen el rastre de Scibecca, Lo Foco i Melluso busquen Amina. Temen que l'hagin obligat a prostituir-se. La troben en un restaurant àrab i ella els assegura que està bé. No gaire convençuts, Lo Foco i Melluso han d'acceptar que Amina no tornarà amb ells. Elena descobreix que el gas mostassa dels barrils té una composició similar a la del gas produït a Itàlia durant la Segona Guerra Mundial. Angelo es va sentint cada vegada més atret pels encants d'Elena mentre Toni s'immisceix en la seva relació amb Margherita. Aquell mateix vespre, fent una volta amb cotxe pel poble, Melluso localitza Amina en un cantó de la carretera.

03:10 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

--- Entrevista a Ang Lee amb motiu de l'estrena del Lleó d'Or de Venècia, "Deseo, peligro", censurada a la Xina --- Marianne Faithfull parla del seu paper molt compromès a "Irina Palm".. --- Enquesta sobre la discutida "Brújula dorada" --- "El bosque del luto" i "El custodio", dues perles al mes de Desembre

03:38 Lobster comedies - A la una de la matinada
03:53 Clàssics en blanc i negre - Serenata nostàlgica
tancar

Serenata nostàlgica

SERENATA NOSTÀLGICA (Penny Serenade) Producció: George Stevens per a Columbia, 1941 Direcció: George Stevens / Durada: 120 minuts Guió: Morrie Ryskind, segons la novel.la de Martha Cheavens Música: W. Franke Harling Fotografia: Joseph Walker (blanc i negre) Intèrprets: Irene Dunne (Julie Gardiner), Gary Grant (Roger Adams), Beulah Bondi (Miss Oliver), Edgar Buchanan (Applejack), Ann Doran (Dotty) Julie Gardiner està escoltant una cançó, "Penny Serenade", que li fa recordar el seu passat. Era dependenta d'una botiga de música quan va conèixer el periodista Roger Adams, amb qui es va casar. La parella va anar al Japó a causa de la feina de Roger. Allà, de resultes d'un terratrèmol, Julie va perdre el seu fill. Quan tornen als Estats Units adopten un bebè, ja que Julie no en pot tenir cap més. La vida transcorre feliçment fins a la mort sobtada de la nena. El disgust separa els esposos i només una nova adopció podria tornar a acostar-los.

05:50 Clàssics en blanc i negre - Un gran tipus
tancar

Un gran tipus

James Cagney, un dels gàngsters més famosos del cinema dels anys 30, va demostrar que era un actor de gran versalitat capaç d'actuar en qualsevol gènere. En la seva admirable carrera va aportar gran dinamisme i vitalitat a qualsevol paper i es va convertir en l'encarnació de l'americà mitjà. "Un gran tipus" va ser la primera pel.lícula independent de Cagney fora de la Warner, i hi interpreta un ex-boxejador que es converteix en inspector del mercat de carns que lluita contra la corrupció.