Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui entrevistarem Josep Huguet, conseller de Innovació, Universitats i Empresa. Connectarem amb Pol Marsà des de la Vall d'en Bas per parlar sobre la variant polèmica. Amb Josep Maria Solé, president del Col·legi de Metges de Tarragona; amb Carme Sabater, directora coordinadora d'usuaris en sanitat; i amb Maria Teresa Bassons, vocal del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona; debatrem el fet d'abusar de la medicina. Amb Magdalena Oliver tractarem els problemes que pot causar la obesitat, i amb Marta Casagolda seguirem les mobilitzacions contra la reforma universitària. Seguidament, parlarem de l'estrena de la Plaça del Diamant al TNC, amb M. Josep Soler i Josep Benet i Jornet. I també tractarem les noies d'or amb Margarita Puig, Núria Feliu, Sílvia Soler i el dramaturg J. Benet i Jornet.

13:11 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Naturlàndia
14:31 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Filet de vedella dels pirineus amb mistela blanca
15:52 El cor de la ciutat - Cap. 1470
tancar

Cap. 1470

La Sandra, que se sent traïda per l¿avi, i que se les torna a tenir amb la Trini, pren una decisió dràstica. La Paquita va prenent consciència dels seus sentiments. En Rafa aconsegueix el seu objectiu amb la revista porno. En David dóna una sorpresa no necessàriament agradable a en Marc. En Sàhara rep una proposta de feina que complica moltes vides.

16:24 El club - + info
tancar

+ info

L'actor Eduard Farelo passa per "El CLub" per parlar-nos de la seva trajectòria professional. Ara el podem veure a "Ventdelplà" fent el paper de Genís, un Mosso d'Esquadra que han acomiadat de la feina. La parella que ens comentarà l'actualitat i que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia està formada pel periodista Màrius Carol i el cantant Joan Reig. Parlarem del programa "La Masia de 1907", en què dues famílies catalanes han fet un viatge en el temps i han passat dos mesos vivint tal com es vivia a la Catalunya rural de principis del segle passat: en una casa sense aigua corrent, sense electricitat, fent-se càrrec de l'hort i del bestiar.

18:21 Cine de cine - Evasió a Atenea
tancar

Evasió a Atenea

Durant la Segona Guerra Mundial, en un camp de presoners d'una illa grega, Zeno planeja fugar-se junt amb d'altres resistents. A més d'aconseguir la llibertat, també volen recuperar un tresor d'incalculable valor que els nazis tenen amagat en un monestir, al capdamunt de la muntanya més alta de l'illa.

20:21 Just kidding
20:28 La cuina de l'Isma
21:00 Telenotícies vespre
21:55 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el rei Joan Carles (Toni Albà) i el president de Veneçuela (Carlos Latre) són els protagonistes més destacats del programa. Després de l'enfrontament a la cimera iberoamericana de Xile, el rei i Chávez es troben al plató sota la mirada de Toni Soler, el president Zapatero (Queco Novell) i el president de la Generalitat (Sergi Mas). Precisament Montilla també aporta uns moments històrics a Polònia quan apareix al balcó de la Generalitat per proclamar la independència de Catalunya, tot i que la rauxa inicial és desactivada ràpidament per ZP. D'altra banda, Artur Mas (Bruno Oro) és entrevistat per Mònica Terribas (Agnès Busquets) i demostra que ha adoptat amb molta fidelitat les formes de Sarkozy. En el programa també intervenen Federico Jiménez Losantos (Queco Novell) i José María Aznar (Bruno Oro), el general Franco (Manel Lucas), Berndt Schuster (Carlos Latre), Ángel Acebes (Bruno Oro), Joan Saura i Ferran Adrià (Cesc Casanovas), i Santi Santamaria (Carles Latre).

22:33 Un lloc per viure - CAPÍTOL 9
tancar

CAPÍTOL 9

La Isabel i l'Òscar es podran instal.lar a la casa de fusta que s'han fet a Sant Antoni de Vilamajor. Ells sempre s'han volgut construir una casa de fusta perquè pensen que és mes acollidora. Ara hi començaran a viure. L'Elisa té 58 anys i estan a punt de fer-la fora del pis on viu. Per això ha anat al SOJ, el Servei d'Orientació Jurídica del Col.legi d'Advocats de Barcelona, per demanar assessorament. La comunitat de veïns d'una finca del Poble-sec s'ha reunit per acordar obres de millora a la finca. S'hi ha de posar ascensor i rehabilitar-ne la façana. Però el que han de fer primer és posar-se d'acord. Visc en un lloc diferent Carlos Montoliu és el 32è baró de l'Albi. Viu al Castell de Montsonís, a Artesa de Segre. Sup. habitable: 1.500 m2 distribuïts en 5 plantes. Té 30 habitacions i 10 lavabos. El castell no es pot heretar sense les finques i sempre ha passat de pares a fills a través de l'hereu. Per això s'ha mantingut tal com era fa 900 anys. I l'arquitecte Francesc Pla ens parlarà dels temes següents: - Mitgeres vives Rehabilitar una façana pot ser reparar una paret envellida. Però es pot anar més enllà . Com la iniciativa de l'arquitecte Àlex Giménez, que va proposar rehabilitar una façana mitgera fent-hi obertures. - Posar-se d'acord. L'ascensor Posar d'acord una comunitat de veïns per posar ascensor a l'edifici no sempre és fàcil. De vegades només depèn de la voluntat dels veïns però hi ha edificis on les dificultats van més enllà. - Terrats col.lectius El terrat és l'espai comú d'un edifici més desaprofitat per la comunitat de veïns. El terrat pot tenir diferents usos i això és el que planteja un projecte de l'arquitecta Eva Prats.

23:19 Material sensible - BORDÀS
tancar

BORDÀS

Francesc Bordàs és, sense cap mena de dubte, un pioner i per partida doble del cinema aficionat a Catalunya. Primer perquè va començar a filmar a finals dels anys vint, però sobretot també perquè ho va fer retratant uns escenaris poc comuns per a la majoria de catalans d'aquelles èpoques. En les seves fantàstiques pel·lícules hi ha perles com un viatge amb paquebot a Nova York, ciutat que després sobrevolaria i rodaria des d'una avioneta, un altre viatge a Tànger que faria amb avió comercial sortint des d'un rústic aeroport del Prat enmig de plantacions de carxofes, i també hi ha un desplaçament fins a Àustria amb un cotxe de propietat. Aquesta passió pel motor el va dur a filmar també moltes carreres automobilístiques al circuit de Terramar, a Sitges, i de motos en circuits oberts per tot el país. Per descomptat també filmaria insistentment la seva colla d'amics, entre els quals hi havia un jove Pompeu Fabra, i la família més pròxima, especialment el fill de la seva germana conduint un cotxe de joguina.

23:51 La nit al dia
01:14 Vic Mackey - Revés
01:59 Pel·lícula - L'última primavera
tancar

L'última primavera

L'any 1936, un poblet costaner de Cornualles viu força allunyat dels grans esdeveniments que sacsegen Europa. Janet i Ursula Widdington són dues dones grans, germanes, que viuen soles. Un dia, després d'una tempesta, la seva vida tranquil·la es veurà alterada per la presència d'un nàufrag, a qui recullen a casa seva. Es tracta d'un jove polonès que no parla anglès, però les dues germanes aniran descobrint, a poc a poc, detalls del seu passat i de la seva personalitat, i també recuperaran sentiments que ja tenien oblidats.

03:34 TVist
04:14 El club - + info
tancar

+ info

L'actor Eduard Farelo passa per "El CLub" per parlar-nos de la seva trajectòria professional. Ara el podem veure a "Ventdelplà" fent el paper de Genís, un Mosso d'Esquadra que han acomiadat de la feina. La parella que ens comentarà l'actualitat i que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia està formada pel periodista Màrius Carol i el cantant Joan Reig. Parlarem del programa "La Masia de 1907", en què dues famílies catalanes han fet un viatge en el temps i han passat dos mesos vivint tal com es vivia a la Catalunya rural de principis del segle passat: en una casa sense aigua corrent, sense electricitat, fent-se càrrec de l'hort i del bestiar.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Horitzons
07:00 Una odissea tribal - La promesa Himba
07:49 Graduï's, ara en secundària: matemàtiques - Damunt d'una terra encesa
tancar

Damunt d'una terra encesa

ÀMBIT DE LA COMUNICACIÓ

08:11 El jardí vivent - Murs vegetals
08:38 Al voltant del món amb Stephane Peyron - Anna, kempere, ologolai, quatre anys després
09:31 Iaies cuineres - Iaies cuineres
tancar

Iaies cuineres

El documental recull l'experiència del col·lectiu "La cuina a Sils", que treballa per recuperar la memòria històrica culinària TV3 emetrà divendres, dia 25, a partir de les 19.35, "Iaies cuineres", un documental en què es fa un viatge a l'art de la cuina tradicional a través de l'experiència d'un grup d'un centenar de persones grans que treballen per recuperar i mantenir viva la memòria històrica de la cuina catalana. Al llarg de 42 minuts, les imatges mostren aquestes persones, moltes d'elles àvies, parlant de cuina i treballant en els fogons perquè no es perdin els plats que van aprendre a fer de joves. El documental, una producció de Televisió de Catalunya i Aiguaviva Films S.L, amb la direcció i realització de Robert Bellsolà, és un homentage a aquelles persones anònimes que es van agrupar en el col·lectiu La Cuina a Sils, ja que va ser en aquesta població de la comarca de la Selva on van iniciar les activitats fa ja més de 10 anys. Al llarg d'aquest temps, les iaies cuineres han publicat 6 llibres, han participat en múltiples actes gastronòmics (fires, sopars, mostres, jornades, xerrades i presentacions), i han aparegut en nombrosos mitjans de comunicació. Aquestes àvies han passat de l'anonimat a ser conegudes pels mitjans de comunicació i a veure reconegut l'esforç de cuinar tota la seva vida per als de casa. S'han convertit en les "iaies de Catalunya". Un al·legat en favor dels plats tradicionals i contra la cuina ràpida Per a la realització de "Iaies cuineres", l'equip del documental ha fet un seguiment de 6 mesos de les activitats de les protagonistes: les integrants del col·lectiu La Cuina a Sils. Amb les seves reflexions davant dels fogons i les imatges en primer pla dels plats que cuinaven, s'ha elaborat un "road documentary", on no falten els moments d'humor i on es transmet un esperit profund d'alegria de viure. Les imatges de "Iaies cuineres" són, a més, tot un al·legat en favor dels plats tradicionals del país i contra la cuina ràpida. Les protagonistes del documental transmeten a través de la pantalla les bones emocions i sensacions que es poden viure davant d'una cassola i preparant un menjar.

10:14 Expedients de l'espai - A l'infinit
10:25 Els hereus de la Terra - Indis, tancs i canons
tancar

Indis, tancs i canons

PARAGUAY, INDIOS, TANQUES I CAÑONES Cuategui va viure a la selva fins als 35 anys. Per a ell i la seva tribu, els Aché del riu Acunday, tot va canviar a finals dels setanta quan van contactar per primer cop amb els blancs. Cuategui va ajudar a reconstruir aquella trobada i ens acosta als Ayoreo, els Ishir i els Makà, el món dels quals va canviar radicalment després de la guerra del Chaco.

11:19 Novgorod: cartes de l'Edat Mitjana - Novgorod: cartes de l'Edat Mitjana
tancar

Novgorod: cartes de l'Edat Mitjana

Novgorod, al nord-oest de Rússia, és una de les poques ciutats que no va ser destruïda pels invasors mongols. Del seu passat il·lustrat es conserven catedrals i icones dels segles X al XII, però encara són més sorprenents les nombroses cartes escrites sobre fusta de bedoll, que han sobreviscut més de 1.000 anys en el subsòl d'aquesta antiga ciutat i que ens revelen fets de la vida quotidiana a l'Edat Mitjana. Aquesta producció documenta els tresors trobats durant les excavacions de l'estiu del 2003.

12:11 Togethertv - Tennyson Setoy
12:13 Paletes - Caravaggio: Ângels i botins
12:46 Cronos - + info
tancar

+ info

Durant sis dies i sis nits un terrible incendi va cremar del tot la ciutat més gran de l'antiguitat: Roma. Som a l'any 64 després de Crist i molts veuen la mà del mateix emperador, Neró, darrere de l'incendi. Té raons per fer-ho ? Neró té grans idees sobre com hauria de ser la ciutat i destruir-la és un primer pas per complir els seus somnis. I, a més a més, culpant els cristians de l'incendi, destrueix de passada uns quants enemics... Però no tot és tan clar: un incendi casual durant un càlid juliol no és, ni de bon tros, descartable... Avui Cronos els convida a participar en un judici: "Neró: innocent o culpable?" Amb l'ajuda del millors coneixedors de l'època mirarem de comprendre com es va poder produir un incendi que va matar desenes de milers de persones. Neró tenia una personalitat cruel que l'havia dut a assassinar la seva pròpia mare i la seva esposa... Però Neró estimava Roma i costa de creure que fos capaç de destruir-la per satisfer la seva ambició. Neró: innocent o culpable?

13:35 quèquicom - Diabetis: quan el dolç amarga
tancar

Diabetis: quan el dolç amarga

14:01 Loops! Concert - NOUR (Senglar 07)
tancar

NOUR (Senglar 07)

A "Loops! Concert", Nour en directe. Barregen català, àrab, francès i castellà en un mateix àlbum. De moment, el primer. I és que, tot i ser músics experimentats, els protagonistes d'avui han debutat aquest 2007. Un debut que vam poder comprovar en directe en la passada edició del Senglar Rock. Parlem de Nour, el nou projecte del que va ser líder dels Cheb Balowski, Yacine Belahcine i Benet. Loops! Concert, Nour al Senglar Rock.

14:30 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - RELK
tancar

RELK

RELK és el nom d'una formació fundada al 2001 a Arenys de Munt. Des dels inicis ha estat un grup molt compromès amb la lluita per l'alliberament dels pobles, la injustícia social i la conscienciació mediambiental. Relk fan una música folk molt espiritual i abstracta alhora, amb característiques pròpies del pop-rock d'avantguarda. Hi són especialment cuidats, d'una banda el component poètic de les seves lletres, i d'altra la música electrònica.

14:52 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - JAUNE TOUJOURS
tancar

JAUNE TOUJOURS

Jaune Toujours és el nom d'una banda de Brussel·les formada per sis músics. Van aparèixer ara fa 16 anys i des de llavors han mantingut la seva barreja d'estils marcada pel so de l'acordió i una bona secció de vents. Una part de la filosofia de Jaune Toujours, es que no entenen la música sense compromís, multicultural i alter-mundista.

15:19 Cançons - Fent camí
15:29 A dins de l'arca de Noè - Històries de la sabana
16:22 Campions de la natura - Óssos i gossos
tancar

Óssos i gossos

Carrie Hunt se serveix de gossos karelians finlandesos per evitar problemes amb els óssos. A Montana, els gossos els mantenen allunyats dels espais d'acampada als parcs nacionals.

16:46 El planeta amb música
16:50 El planeta amb música
16:57 Thalassa - Oman, el menjar dels Déus, La passió del maquetista
tancar

Oman, el menjar dels Déus, La passió del maquetista

Oman, el menjar dels Déus Als confins de la Península Aràbiga es troba el sultanat d'Oman. En aquestes terres àrides, entre el desert més gran del món i l'Oceà Índic, van néixer les històries d'aventures més fabuloses sobre els comerciants àrabs. La passió del maquetista Els millors maquetistes de Catalunya treballen al taller del Museu Marítim. Són gairebé seixanta apassionats que construeixen, del no res, el seu delit pel mar.

17:37 Bèsties clip - Les Serps
17:43 El medi ambient - Els peixos de Flix
17:46 El medi ambient - El Parc Agrari de Sabadell
17:50 Vides privades - El front de l'ebre
tancar

El front de l'ebre

La memòria de la guerra civil, evocada en el paisatge on va tenir lloc la batalla definitiva. Una experiència definitiva. Una experiència que ha marcat la vida de tots aquells que van participar com a soldats en qualsevol dels dos bàndos, i també dels que la van patir com a veïns dels pobles situats a la línia del front. Els personatges que apareixen en el reportatge expliquen les seves vivències des d'alguns dels llocs que van ser escenari d'aquest capítol de la guerra civil com són Gandesa, Cambrils, Puigpelat, la Fatarella, Corbera d'Ebre i Reus. "Vides privades" és una sèrie ideada i dirigida per Francesc Escribano i Joan Úbeda. Guió i realització del reportatge "El front de l'Ebre": Joan Gallifa i Blanca de la Torre. Imatge: Lluís Jené. Muntatge: Joan Pavia. Producció: Víctor Carrera i Ruth Casanovas.

18:25 Tarasca - Poetes maleïts: Francesc Pujols
tancar

Poetes maleïts: Francesc Pujols

FRANCESC PUJOLS Barcelona 1882 - Martorell, 1962 Els alumnes de pintura de l¿Escola Da Vinci reinterpreten i treballen textos de Francesc Pujols en els seus dibuixos fent servir diverses tècniques. Joaquim Auladell, apropa a l'obra del poeta. Francina Alsina, grafòloga, descobreix els trets rellevants de la personalitat del poeta perfilats pel testimoni de dues persones de Martorell que van s¿hi van relacionar.

18:55 Nòmades de la condició humana - Els rastres de l'evolució
tancar

Els rastres de l'evolució

Biruté Galdikas a Borneo. Els rastres de l'evolució La Dra. Biruté Galdikas és, junt amb Jane Goodall i amb la desapareguda Diane Fossey, una de les tres grans científiques que han dedicat la seva vida a l'estudi els grans simis. Refugiada a la seva base de Camp Leakey (Indonèsia), Galdikas porta més de 30 anys dedicada a l'estudi dels orangutans. Hem acompanyat la Dra. Galdikas al cor de la jungla de Borneo i hem conegut els grans eixos del seu combat vital: l'esforç per preservar l'hàbitat de l'orangutan i per desemmascarar els misteris d'un primat que constitueix una font d'informació valuosíssima per entendre l'evolució de l'espècie humana.

19:25 Tot un món - El Model Vic-Osona
19:35 Cànon Ciència - Leonardo da Vinci, l'home que ho volia saber tot
20:26 Bàsquet - Panathinaikos - AXA F. C. Barcelona
22:19 Temps d'aventura - Geocaching: caçadors de tresors.
tancar

Geocaching: caçadors de tresors.

Geocaching: buscadors de tresors Dijous que ve practicarem una nova activitat esportiva per a la qual ens caldran dos elements imprescindibles: el GPS... i el mapa. Amb aquests mitjans aconseguirem unes coordenades que ens han d'indicar la localització exacta d'un tresor. Ens trobem davant de la versió tecnològica d'aquell joc infantil en què per trobar el tresor calia seguir una sèrie d'enigmes i pistes. La diferència és que, ara, per amagar i trobar els tresors, només cal un GPS. En el programa parlarem del Festival de cinema de muntanya i aventura de Torelló. També podrem veure un grup de submarinistes catalans en aigües del Mar Roig i una excursió, en el nostre apartat de "Racons", a l'emblemàtic cim de Midi d'Osseau. També us farem saber què heu de fer per participar en la segona edició de Racons, el llibre més aventurer de TV3 i com guanyar l'última bicicleta del programa.

22:51 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Convidat: Emili Teixidor (Roda de Ter, 1933) A la primera part, Emili Manzano parla amb l'escriptor i periodista Emili Teixidor de les obres i dels escriptors que han marcat la seva vida. Emili Teixidor acaba de publicar l'assaig La lectura i la vida (Columna, 2007) i és autor, entre altres, de les novel·les Retrat d'un assassí d'ocells (1988), El llibre de les mosques (1999) i Pa negre (2003). Ha rebut els premis Nacional de Literatura, Serra d'Or, Sant Jordi, Lletra d'Or, Maria Àngels Anglada i el Premi de la Generalitat de Catalunya. Actualment col·labora també en diversos mitjans de comunicació. A la segona part, Marina Espasa, Carles Álvarez i Víctor Amela s'incorporen a la conversa per recomanar llibres de nova edició. El programa acaba amb la intervenció de Tornasol.

23:49 Sputnik - + info
tancar

+ info

L'amor lliure Fa quaranta anys, el món es va fixar en San Francisco, la capital d'un moviment contracultural que volia canviar el món a base de pau i amor. Coincidint amb aquest aniversari, estrenem "Summer of love", una sèrie dedicada al moviment hippy, que va tocar sostre a l'estiu del 1967, conegut com "l'estiu de l'amor". El primer capítol de la sèrie es fixa, precisament, en la revolució sexual. Artistes i ideòlegs del moviment hippy recorden com va néixer la idea de l'amor lliure en un programa que segueix el rastre d'aquella revolució sexual fins a l'actualitat. Al primer capítol de "Summer of love" apareixen, entre d'altres, Yoko Ono, Michelle Phillips (The Mamas & The Papas), l'escriptora i pionera de les groupies Pamela Des Barres i els fundadors del grup de performances The Cockettes. El programa inclou imatges de Janis Joplin, The Doors i The Grateful Dead.

00:46 Cànon Ciència - Leonardo da Vinci, l'home que ho volia saber tot
01:37 Paletes - Caravaggio: Ângels i botins
02:08 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Convidat: Emili Teixidor (Roda de Ter, 1933) A la primera part, Emili Manzano parla amb l'escriptor i periodista Emili Teixidor de les obres i dels escriptors que han marcat la seva vida. Emili Teixidor acaba de publicar l'assaig La lectura i la vida (Columna, 2007) i és autor, entre altres, de les novel·les Retrat d'un assassí d'ocells (1988), El llibre de les mosques (1999) i Pa negre (2003). Ha rebut els premis Nacional de Literatura, Serra d'Or, Sant Jordi, Lletra d'Or, Maria Àngels Anglada i el Premi de la Generalitat de Catalunya. Actualment col·labora també en diversos mitjans de comunicació. A la segona part, Marina Espasa, Carles Álvarez i Víctor Amela s'incorporen a la conversa per recomanar llibres de nova edició. El programa acaba amb la intervenció de Tornasol.

03:05 Sputnik - + info
tancar

+ info

L'amor lliure Fa quaranta anys, el món es va fixar en San Francisco, la capital d'un moviment contracultural que volia canviar el món a base de pau i amor. Coincidint amb aquest aniversari, estrenem "Summer of love", una sèrie dedicada al moviment hippy, que va tocar sostre a l'estiu del 1967, conegut com "l'estiu de l'amor". El primer capítol de la sèrie es fixa, precisament, en la revolució sexual. Artistes i ideòlegs del moviment hippy recorden com va néixer la idea de l'amor lliure en un programa que segueix el rastre d'aquella revolució sexual fins a l'actualitat. Al primer capítol de "Summer of love" apareixen, entre d'altres, Yoko Ono, Michelle Phillips (The Mamas & The Papas), l'escriptora i pionera de les groupies Pamela Des Barres i els fundadors del grup de performances The Cockettes. El programa inclou imatges de Janis Joplin, The Doors i The Grateful Dead.

04:00 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - RELK
tancar

RELK

RELK és el nom d'una formació fundada al 2001 a Arenys de Munt. Des dels inicis ha estat un grup molt compromès amb la lluita per l'alliberament dels pobles, la injustícia social i la conscienciació mediambiental. Relk fan una música folk molt espiritual i abstracta alhora, amb característiques pròpies del pop-rock d'avantguarda. Hi són especialment cuidats, d'una banda el component poètic de les seves lletres, i d'altra la música electrònica.

04:22 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - JAUNE TOUJOURS
tancar

JAUNE TOUJOURS

Jaune Toujours és el nom d'una banda de Brussel·les formada per sis músics. Van aparèixer ara fa 16 anys i des de llavors han mantingut la seva barreja d'estils marcada pel so de l'acordió i una bona secció de vents. Una part de la filosofia de Jaune Toujours, es que no entenen la música sense compromís, multicultural i alter-mundista.

04:47 De la terra - De la terra
04:57 El medi ambient - El creixent reciclatge del vidre
05:00 El planeta amb música
05:05 El planeta amb música
05:10 Expedients de l'espai - A l'infinit
05:20 Al voltant del món amb Stephane Peyron - Els iuracs, pastors de l'hivern
06:09 A dins de l'arca de Noè - Històries de la sabana
06:54 Campions de la natura - Óssos i gossos
tancar

Óssos i gossos

Carrie Hunt se serveix de gossos karelians finlandesos per evitar problemes amb els óssos. A Montana, els gossos els mantenen allunyats dels espais d'acampada als parcs nacionals.

Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Nono Chan - La senyoreta serà una gran escriptora / El diari de creixement del Pochi
tancar

La senyoreta serà una gran escriptora / El diari de creixement del Pochi

La senyoreta Fujiwara ha pensat que potser els alumnes l'ajudarien a escriure la novel·la que vol presentar a concurs. Ja pensarà a enviar-la? - El Pochi s'ha presentat a casa amb una gosseta. Potser encara acabarà fent-li la competència... I els amos, on són...?

07:31 Jacob Dos-Dos - En Jacob Dos-Dos i el rescat del robot
08:03 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El tràngol d'en Tongari: No pot faltar ni un sol dia a l'escola!
08:37 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Un record de joventut: El tricicle automàtic dels senyors Kumada
09:03 mic 3
09:03 L'ós de la gran casa blava - Els nois sempre seran nois
09:28 Louie - Louie, dibuixa'm un dofí
tancar

Louie, dibuixa'm un dofí

Avui els nostres amiguets són a la platja! Però a la Yoko li fa una mica de por l'aigua, perquè encara no sap nedar. En Louie, que vol ajudar la seva amiga, li dibuixarà un dofí perquè li ensenyi a nedar! A veure si d'aquesta manera li passa la por! I tu, que ens saps, de nedar? I de dibuixar dofins, que en saps? Fixa't bé com ho fa en Louie!

09:35 Bumba
09:41 Pau, la petita guineu roja - Pablo and the tin of sardines
09:47 Explica'm un conte - L'explorador i la màquina del temps
09:53 Explica'm un conte - El refredat del formatge
09:59 Ciències de la Terra per a nens - Tot sobre la meteorització i l'erosió
tancar

Tot sobre la meteorització i l'erosió

Alts, perillosos i sempre impressionants. Els volcans entren en erupció amb gran força i tenen una gran importància en la formació del Planeta. Per mitjà de gràfics, indagarem en les profunditats dels volcans durant i després de l'erupció.

10:22 Món salvatge - El voltor comú
10:27 Món salvatge - La cabra salvatge femella
10:31 Món salvatge - El trencalòs
10:37 Beverly Hills - Un cap de setmana a Palm Springs
11:21 Beverly Hills - El preu de la fama
12:04 Vitaminix - Potasi (K)
tancar

Potasi (K)

Saps per què les mones es passen tot el dia jugant i no paren mai de moure's? Perquè mengen molts plàtans, i els plàtans porten molt potassi. Si tens ganes de fer la mona, de potassi, també en trobaràs a les verdures verdes, a la poma, a les patates, a les llenties i a l'alvocat.

12:06 Vitaminix - Seleni (Se)
tancar

Seleni (Se)

Saps per què les balenes són capaces de fer 10.000 quilòmetres pels oceans sense haver de descansar ni sortir de l'aigua? Perquè no paren de menjar peixos, que porten molt seleni. Vols saber quins altres aliments en porten, per poder jugar sense cansar-te? La Sofia t'ho explicarà...

12:09 SamSam - La mascota d'en Barbaferotge
tancar

La mascota d'en Barbaferotge

En SamSam s'ha endut un disgust molt gran quan s'ha adonat que el SamOsset ha desaparegut. El disgust encara serà més gran quan descobreixi que el seu estimat osset és a mans del temible Barbaferotge que, a més, està decidit a convertir-lo en la seva mascota! En SamSam haurà de ser molt valent i molt enginyós, si vol tornar a veure el SamOsset...

12:19 Club Super3
12:19 La recerca del foc - Els esquenes roges
tancar

Els esquenes roges

La decisió està presa. En Galil, l'Artor, en Brunt i la Losi abandonaran la tribu. Ells estan convençuts que el foc és per tothom, no només per en Beeble. Aviat coneixeran els Esquenes Roges, una tribu molt primitiva que no han vist mai el foc. Una tempesta apagarà el foc de la tribu dels adults, que també hauran d'emprendre el viatge a la recerca del foc.

12:45 Surfistes del cel - Terror a la ciutat
tancar

Terror a la ciutat

En Cíber, el ciberdelinqüent amb cervell artificial, i la seva colla de malvats bioborgs han dut a terme un dels seus plans malèfics i han aconseguit capturar el Surfista 1. Els altres Surfistes del Cel hauran d'actuar contra rellotge per salvar el seu cap i per evitar que en Cíber es quedi amb el casc de visions virtuals de l'Allan Hollister, una peça clau!

13:13 Megaman, el ciberguerrer - Quin mal geni
tancar

Quin mal geni

El senyor Match està convençut que l'única manera de recuperar la força és eliminant per sempre en Megaman. Un malentès farà que la Maylu sigui víctima del caos infernal que en Torchman ha provocat per tota la ciutat. Ara són la Roll i la Maylu els que s'hi han d'enfrontar. Hi arribarà a temps en Megaman, abans que quedin tots socarrimats?

13:45 Codi 3xl
13:45 El detectiu Conan - L'esperit que apareix el dia de la mort de Buda - La solució
tancar

L'esperit que apareix el dia de la mort de Buda - La solució

No hi ha cap dubte que les morts que han tingut lloc a casa de la família Kunitomo tenen a veure amb un accident de vaixell que va passar fa tretze anys, en què van morir uns amics de la família perquè els van abandonar en un vaixell que s'enfonsava. Es tracta doncs d'una venjança? Hi té a veure alguna cosa, que en Watabiki, un dels supervivents, tingui un germà bessó? I encara queden per contestar tot de preguntes força importants: Qui va causar que el vaixell s'enfonsés? Què hi havia a la misteriosa bossa que es va enredar amb l'hèlix? Qui l'havia tirat al mar?

14:19 One piece - Galley la company. El gran moll 1
tancar

Galley la company. El gran moll 1

Després d'alguns maldecaps, els pirates aconsegueixen recuperar els diners i, en Ruffy, la Nami i l'Usopp visiten el gran moll de l'empresa Galley La Company. Els impressiona la seva grandiositat i la popularitat de l'Iceburg, però mentre l'Usopp admira un canó, els homes de la família Franky l'ataquen. Un dels desballestadors que treballen a les drassanes troba les dues maletes i les torna a en Ruffy i la Nami, però l'Usopp... ha desaparegut! A més, reben una altra mala notícia. Segons la gent de les drassanes, el problema del Going Merry no es pot arreglar de cap manera.

14:45 Dawson's creek - El petó (segona temporada)
tancar

El petó (segona temporada)

La perspectiva d'anar a estudiar un any a París posa en dubte l'amistat de Dawson i Joey, però un petó ho capgira tot. Dawson ho explica a Pacey i la germana de Joey vol saber més detalls; a la vegada s'assabenten que l'avi de Jennifer ha mort, fet que crea un ambient incòmode. Pacey fa una broma a una estudiant nova, Andie, que s'acaba de traslladar a Capeside. Aquesta, per tornar-s'hi, promet a Pacey que li presentarà Christy Livingston, la noia dels seus somnis.

15:28 Codi 3xl
15:28 Turc per principiants - On l'ex torna a la civilització
tancar

On l'ex torna a la civilització

Les sospites de la Doris s'ha fet realitat: el seu irresponsable ex, en Markus comença a infiltrar-se en la seva vida, i vol veure els seus fills. A la Doris no li fa cap gràcia perquè per alguna cosa ha passat d'ells durant 13 anys. A més, sempre ha sigut un home terriblement gelós, i ara la Doris està a punt de casar-se amb en Metin! Mentrestant, l'Ulla, la filla del pastor protestant, comença a ficar-se de cap en una complicada relació a tres bandes amb en Cem i la Lena.

15:52 Codi 3xl - Codi 3XL - Per un grapat d'euros
tancar

Codi 3XL - Per un grapat d'euros

Que fas tu per aconseguir un grapat d'euros? N'hi ha que es busquen la vida i treballen mentre estudien... Quina és la teva fòrmula?

16:05 Som així - + info
tancar

+ info

La Sooz era una persona força tancada i depressiva. En temporades anteriors de "Som així", ho havíem vist molt sovint, sobretot en els moments en què va tocar fons i es va intentar suïcidar dues vegades. Però últimament la Sooz és una persona molt més feliç que abans. Té molta més confiança en ella mateixa i en tot el que fa. La Sooz que veiem és molt més madura i adulta.

16:33 Club Super3
16:33 Naturalment Sadie
16:58 Curiositats del món animal - The great hunter
17:05 mic 3
17:05 Louie - Louie, dibuixa'm un cotxe
tancar

Louie, dibuixa'm un cotxe

No hi ha dret! Sempre que en Louie i la Yoko fan una cursa, guanya la Yoko. Perquè té ales, és clar! Com s'ho pot fer en Louie per córrer més de pressa? És clar! Dibuixant un cotxe! Però ara sempre guanyarà en Louie! La solució és molt senzilla: dibuixarà un altre cotxe per la Yoko. D'aquesta manera podran fer una cursa de cotxes! T'hi apuntes?!

17:13 Bumba
17:19 Pau, la petita guineu roja - Uns cadells molt embullats
tancar

Uns cadells molt embullats

En Pau s'ha trobat una teranyina al jardí i s'ha quedat bocabadat. Ha de ser molt divertit, això de tenir una teranyina. Ell també se'n podria fer una! I se la podria fer de llana! Però una teranyina és un parany! Què passarà si cau a la seva pròpia trampa? Qui l'ajudarà a sortir-ne? Bé que hi ha d'haver algú que vingui a rescatar-lo, oi?!

17:28 Explica'm un conte - Elfs i fades
17:44 Club Super3
17:44 La Creepie creix - Nit de por
tancar

Nit de por

Aquesta nit la Crisàlide fa la súper-mega-festa de "La nit de la por" i la Creepie hi està convidada! També hi aniran la Carla i la Melanie, que s'enduran una sorpresa... terrorífica!

18:06 El xou dels espies - Mirall, mirallet
tancar

Mirall, mirallet

Un cometa que passa per davant del sol està provocant coses molt estranyes als miralls. Els reflexos tenen vida pròpia i estan entrant al nostre món a través dels miralls! Però el pitjor de tot és que han segrestat la Líder Mundial, en directe, a la tele! En Victor i l'Anita l'hauran de salvar amb l'ajut dels seus reflexos abans que es tanquin els portals!

18:28 Equip Galaxy - Mini brigades
18:57 Keroro - Normes de cortesía galàctiques! A formar! La momoka i la declaració d'amor! A fo
tancar

Normes de cortesía galàctiques! A formar! La momoka i la declaració d'amor! A fo

En Fuyuki i la Natsumi estan molt contents amb en Kururu perquè últimament està més amable que mai. En Keroro, que veu que la cosa funciona, intentarà imitar-lo, encara que potser els resultats no siguin els mateixos. A més, avui, la Momoka, amb en Paul de còmplice, provarà de totes les maneres que se li acudeixin de fer que en Fuyuki se li declari. No t'ho perdis!

19:30 Info k
19:41 Un forat a la butxaca - Com comprem?
19:53 Club Super3
19:53 Naturalment Sadie
20:26 Codi 3xl
20:26 Som així - + info
tancar

+ info

La Sasha passa la nit en blanc. Nota que n'està passant alguna, però no sap exactament de què es tracta. Mentre mira de lligar caps, la Sasha s'adona que en Rob i la Nicki han estat flirtejant de valent. A la Sasha no li fa gens de gràcia que la traeixin així. Es prepara un bon merder.

20:50 Codi 3xl - Codi 3XL - Amics pels pèls
tancar

Codi 3XL - Amics pels pèls

Si creus que el teu millor amic és la parella, un germà o un col·lega de classe... t'equivoques. El Codi 3XL descobreix els vostres millors amics de debò. Et sorprendrà!

21:03 Fòrum Júnior - Condicions adverses
21:28 Imp - Rock
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1470
tancar

Cap. 1470

La Sandra, que se sent traïda per l¿avi, i que se les torna a tenir amb la Trini, pren una decisió dràstica. La Paquita va prenent consciència dels seus sentiments. En Rafa aconsegueix el seu objectiu amb la revista porno. En David dóna una sorpresa no necessàriament agradable a en Marc. En Sàhara rep una proposta de feina que complica moltes vides.

21:55 Estació d'enllaç - La indulgència
tancar

La indulgència

Oi que en una estació de tren poden passar moltes coses? En aquest primer episodi, a més de conèixer els personatges que ens acompanyaran cada setmana, assistirem a les trifulgues d'un home jove, en Joan, qui, si ho arriba a saber, no hauria posat mai els peus a l'estació d'enllaç.

22:37 Estació d'enllaç - Un regal inesperat
tancar

Un regal inesperat

A Cervera s'ha comès un atracament. Els nostres personatges de l'Estació d'Enllaç en viuran les conseqüències d'una manera inesperada. Ells i algunes altres persones que passaven per allà... Actors convidats: Joan Lluís Bozzo (viatjant 1), Jordi Milan (viatjant 2)

23:14 Jutjant l'Amy - Un mirall dolorós
23:56 Pel·lícula - Bellesa perversa
tancar

Bellesa perversa

BELLESA PERVERSA (Crowned and dangerous) Idioma versió original: anglès Producció: Columbia Pictures, Katie Face Productions i Stu Segall Productions, 1997 (Estats Units) Direcció: Christopher Leitch / Durada: 88 minuts Guió: Alan, Carey i Chad Hayes Fotografia: Robert Primes (color) Música: Jeff Eden Fair i Starr Parodi Intèrprets: Yasmine Bleeth (Danielle Stevens), Jill Clayburgh (Cathy Stevens), Cassidy Rae (Shauna Langley), Gates McFadden (Patrice), Oliver Muirhead (Brian), Mathea Webb (Carla) Una noia, model i reina de concursos de bellesa, és assassinada. La investigació policial comença i les sospites recauen en tres persones molt properes a la víctima: un antic amant de la noia, una altra model, rival seva en els concursos, i la seva pròpia mare.

01:25 Casats... i amb fills - Crimes against obesity
01:47 Videoclips de cinema
01:50 Videoclips de cinema
01:54 Videoclips de cinema
01:59 Dallas - Waterloo a Southfork
02:46 Dallas - Barbacoa dels Ewing
03:34 Pel·lícula - Bellesa perversa
tancar

Bellesa perversa

BELLESA PERVERSA (Crowned and dangerous) Idioma versió original: anglès Producció: Columbia Pictures, Katie Face Productions i Stu Segall Productions, 1997 (Estats Units) Direcció: Christopher Leitch / Durada: 88 minuts Guió: Alan, Carey i Chad Hayes Fotografia: Robert Primes (color) Música: Jeff Eden Fair i Starr Parodi Intèrprets: Yasmine Bleeth (Danielle Stevens), Jill Clayburgh (Cathy Stevens), Cassidy Rae (Shauna Langley), Gates McFadden (Patrice), Oliver Muirhead (Brian), Mathea Webb (Carla) Una noia, model i reina de concursos de bellesa, és assassinada. La investigació policial comença i les sospites recauen en tres persones molt properes a la víctima: un antic amant de la noia, una altra model, rival seva en els concursos, i la seva pròpia mare.

05:02 Dallas - Tornar a començar
05:50 Jutjant l'Amy - Un mirall dolorós
06:34 El cor de la ciutat - Cap. 1470
tancar

Cap. 1470

La Sandra, que se sent traïda per l¿avi, i que se les torna a tenir amb la Trini, pren una decisió dràstica. La Paquita va prenent consciència dels seus sentiments. En Rafa aconsegueix el seu objectiu amb la revista porno. En David dóna una sorpresa no necessàriament agradable a en Marc. En Sàhara rep una proposta de feina que complica moltes vides.