Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins d'estiu" entrevistem a Josep Maria Pelegrí, secretari general de Unió Democràtica de Catalunya. Al tema del dia ens preguntem si s'ha de limitar l'ús del foc a les festes populars amb diversos convidats i experts. També veurem com hi ha menys activitat aèria a l'aeroport de Barcelona, parlarem dels preparatius per a les festes del barri de Gràcia i "El petit de Cal Eril" ens presenten el seu primer disc "Sargantanes al sol".

12:07 Quin país - Cap. 20
12:37 Majoria absoluta - Invasions
tancar

Invasions

L'arribada d'uns veïns ultramoralistes es converteix en un malson per als Anglada, perquè, dia sí dia també, arrelen a la casa per disfrutar amb el superàvit de descendència que hi ha a la família, i perquè, alhora, s'alien amb el Kòstia i la Norma, que volen fer la comunió malgrat l'anticlericalisme dels seus pares.

13:31 Joking around
13:47 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Voltats de taurons
14:30 Telenotícies migdia
15:45 Les germanes McLeod - Cap. 20 Torna, Casanova
tancar

Cap. 20 Torna, Casanova

Tess està obsessionada amb la seva nova teoria psicològica i creu que pot analitzar el comportament de tothom. El que no sap és que no està preparada ni per entomar les veritats que destapa ni per respondre's a si mateixa.

16:42 Històries del cor - Cap. 20
tancar

Cap. 20

En el capítol d'avui repàs a la família Vidal-Bosch (temporada 3): Jordi es venja de Rut. El musical. Inici relació Marcel/Núria. La trama dels porters de discoteca. Quim, alcohòlic. Relació Quim/Iolanda. L'homosexualitat de Max. I els problemes Clara/Dani.

18:02 Tarda de western - L'home de l'oest
tancar

L'home de l'oest

Link Jones agafa el tren per anar a Fort Worth, Texas. Durant el viatge, quatre lladres ataquen el comboi i deixen a terra Link i dos companys ocasionals de viatge: Billie Ellis, una cantant de "saloon", i Sam Beasley, un jugador professional. Link els condueix fins a una granja per poder passar la nit.

19:58 Joking around
20:06 Joking around
20:19 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:52 La gran pel·lícula - Quines vacances!
tancar

Quines vacances!

Bob Munro promet a la seva dona Jamie i als seus fills adolescents que aniran de vacances a Hawaii. Però inesperadament canvia els plans i els fa anar tots a Colorado en una autocaravana, mirant d'evitar, d'aquesta manera, perdre la seva feina. Tot plegat esdevé un desastre.

23:44 Pel·lícula - Pluto Nash
tancar

Pluto Nash

L'any 2087, a la Lluna, Pluto Nash és l'amo d'un local nocturn amenaçat per la màfia. Pluto es nega a vendre el seu club als mafiosos i aleshores haurà de fugir amb el seu robot guardaespatlles i amb Dina, una noia americana. Tots plegats es trobaran embolicats en un seguit d'aventures.

01:25 Pel·lícula - El secret del meu veí
tancar

El secret del meu veí

Dave Purcell passa una mala època. S'acaba de separar i el restaurant està a punt de fer-li fallida. Però el seu veí Phonce té una idea per atraure clients: fa córrer que a la zona hi viu un ocell molt difícil de veure i, aleshores, tot d'aficionats a l'ornitologia fan que el restaurant esdevingui un èxit. Per altra banda, Phonce ha trobat deu quilos de cocaïna i també en vol fer negoci, però el paquet atrau personatges que no s'interessen pels ocells, precisament, i els problemes per als dos amics estan assegurats.

03:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins d'estiu" entrevistem a Josep Maria Pelegrí, secretari general de Unió Democràtica de Catalunya. Al tema del dia ens preguntem si s'ha de limitar l'ús del foc a les festes populars amb diversos convidats i experts. També veurem com hi ha menys activitat aèria a l'aeroport de Barcelona, parlarem dels preparatius per a les festes del barri de Gràcia i "El petit de Cal Eril" ens presenten el seu primer disc "Sargantanes al sol".

04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:03 Planeta Terra
07:03 Viatges per la natura - L'aventurat retorn dels salmons al Rin
tancar

L'aventurat retorn dels salmons al Rin

Durant molts segles, en cap altre riu europeu hi havia tants salmons com al Rin. Constituïen la part més important de les captures dels pescadors locals, els quals n'atrapaven més de 250.000 exemplars annuals. Però durant el segle XX, la industrialització va convertir el riu en una claveguera. Els verins i metalls pesants abocats a l'aigua, els canals i les rescloses van provocar que durant els anys 50 els salmons s'extingissin. Es van acabar els temps en què els peixos nedaven riu amunt.

07:49 El regne salvatge - Entre el cel i la terra
08:17 Viure Catalunya - Gràcia (Barcelonès)
08:28 Els jocs de l'Amazònia - Els jocs de l'Amazònia
tancar

Els jocs de l'Amazònia

Al Brasil, cada any s'encén la flama olímpica per anunciar la inauguració dels Jocs de la Gent Indígena, els Jocs de l'Amazones. Aquesta vegada, l'esdeveniment té lloc a Porto Seguro i compta amb la participació de 800 atletes de 30 grups indígenes diferents que competeixen en esports tradicionals com ara llançament de javelina, tir amb arc i competició de piragua. És també una bona ocasió perquè aquests pobles defensin i glorifiquin la riquesa d'una cultura ancestral i puguin restablir un orgull ferit en massa ocasions. Aquest programa narra la història de dues tribus, les estrelles verdaderes dels Jocs, que s'embarquen en el viatge de la seva vida per prendre part en una aventura increïble. Dues tribus, dues travessies, dues aventures sorprenents amb un únic objectiu: participar als Jocs... i guanyar!

09:22 Tot un món - Arrels de l'art
tancar

Arrels de l'art

Des de la seva galeria, Edith Mbella ens explica com, quan es tracta de peces africanes, el ritual i la religiositat de l'art tradicional primen sobre el factor estètic. Amb una vinculació inherent a les seves arrels, l'artista reflexiona sobre el paper de l'art com a mitjà d'expressió a la societat.

09:27 Tinc un dubte
09:30 Horitzons
09:30 Pedres vives - Heliòpolis-Baalbek: el gegantisme al servei dels déus
09:59 Els rius i la vida - El Mississippi
10:53 Un món en perill: Trilogia de Kenya - Els òrfes de tsaro
tancar

Els òrfes de tsaro

Un món en perill: Trilogia de Kenya - Els òrfes de tsaro

11:47 Gino D'Acampo: un italià a Mèxic
12:12 30 Minuts, l'any dels 25 - Urani empobrit: una arma de doble tall
tancar

Urani empobrit: una arma de doble tall

El reportatge d'investigació més ampli sobre la polèmica de l'urani empobrit. Un debat que torna a l'actualitat: alguns dels soldats americans que tornen de l'Iraq podrien estar malalts a causa del DU, i el Congrés dels Estats Units vol que s'investigui més. Les armes d'urani empobrit -un metall molt dens que és un residu de la indústria nuclear- penetren el blindatge dels tancs molt fàcilment. Els militars americans i d'altres països estan encantats de tenir-les en els seus arsenals i les han utilitzat en les dues guerres del Golf i a Kosovo. Però molta gent diu, entre ells diversos científics, que són molt perilloses perquè són tòxiques i perjudiquen els combatents de tots els bàndols, la població civil i el medi ambient. El Pentàgon i l'OTAN ho neguen radicalment.

13:04 Herois quotidians - Cap. 7
13:31 Un color nou - "Las dos Fridas", de Frida Kalho
tancar

"Las dos Fridas", de Frida Kalho

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen el quadre "Las dos Fridas", de Frida Kahlo. Activitat: Dibuix amb retoladors (treballs de parella). En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan dibuixos amb retoladors, per parelles. La seva col·laboració, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració complementen les aproximacions divertides i lúcides a l'obra de Kahlo.

13:55 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

Nol van der Vegt va fundar amb la seva dona Lia, el 'Waste Watchers', una organització de voluntaris que volten per diferents parts d'Amsterdam augmentar la seguritat i p`revenir la pulució. Quan Nol està de servei a la ciutat, constansment manté el contacte amb la Lia per informar-la de tot el que troba. Ells es queixen que no tenen cap mena d'ajut dels gover local. Tot i això no volen abandonar. Volen evitar que la seva estimada ciutat decaigui cada cop més. No fa tant quan creixien en l'antic barri de Jordaan d'Amsterdam i la gent es preocupaven els uns dels altres.

14:08 Ritmes poprock
14:59 Planeta Terra
14:59 La frontera blanca - Una frontera en moviment
15:55 Baby planet - La sala de maternitat de la natura
16:46 Secrets de la natura - El Loris esvelt: el fantasma del bosc
17:13 Mares - + info
tancar

+ info

A l'últim capítol de "Mares" seguirem la Isabel, que vol parir a casa. La Isabel vol tenir el seu primer fill sense la tecnologia ni els protocols que habitualment s'apliquen en els parts hospitalaris. Amb l'ajuda d'una llevadora i en companyia de la seva parella i d'unes amigues vol començar i acabar el procés a casa. La seguirem des dels primers moments de contraccions i sabrem si aconsegueix el seu objectiu. La Glòria i en Gregori, després de dos anys de gestions, finalment podran portar de Colòmbia les dues nenes.

17:41 Veterinaris - + info
tancar

+ info

En l'últim capítol de "Veterinaris" ens retrobarem amb el Carlitos, el conill obès que vam conèixer al primer capítol de la sèrie. Després de 5 mesos de seguir un règim estricte, la seva propietària, la senyora Helena, el porta al veterinari per fer-li un control de pes. La Ruth, la propietària de la Cindy, una gossa prenyada, va a la clínica ARS. L'animal s'ha posat de part. La veterinària, la Cristina, decideix fer-li una cesària per no córrer riscos, sobretot de cara a la salut de les cries. El Rudy, veterinari rural, porta la seva gossa al veterinari, un especialista en petits animals. Hi va amb els seus fills. Al zoo de Barcelona, tot està a punt perquè la Sandy, una orangutan amb problemes de convivència amb el mascle del parc, se'n vagi cap a Holanda. La Sandy va al zoo d'Apeldoorn, on l'espera una nova família d'orangutans.

18:19 Asiemut - Asiemut
tancar

Asiemut

En la vida diària ens hem d'enfrontar amb un munt de decisions, i cada un de nosaltres emprèn el seu propi viatge i segueix la seva pròpia direcció. El viatge d'Olivier i Melanie és, literalment, un recorregut de 8.000 quilòmetres. Aquest documental és la crònica d'un viatge amb bicicleta d'aquesta parella canadenca tan valenta, que han anat des de les estepes de Mongòlia i l'Himàlaia fins a arribar a la badia de Bengala.

19:16 Gino D'Acampo: un italià a Mèxic
19:39 Cànon Lletres - El deure dels poetes
tancar

El deure dels poetes

A la recerca de Shakespeare (Capítol 3: El deure dels poetes)

20:37 De la Puna al Manu: la memòria inca - De la Puna al Manu: la memòria inca
tancar

De la Puna al Manu: la memòria inca

En aquests altiplans del Perú hi viu una gent molt especial: els descendents directes dels inques, un poble amb una història i unes tradicions singulars que durant la seva època d'esplendor va arribar a controlar un imperi immens, de la Puna al Manu.

21:31 Karakia - "Har Dil Ka India", comunitat índia
tancar

"Har Dil Ka India", comunitat índia

En aquest segon capítol visitarem la cuina d'un dels restaurants indis de Barcelona. Parlarem de curris, espècies, chutneys i del tandoor, un forn obert on es cou un dels pans més típics, el nan. Passarem l'hora del te amb la família de la Kiran, filla de pare d'indi i mare catalana i parlarem amb ella i el seu pare sobre la pobresa a l'Índia, sobre alguns dels tòpics que dominen des de l'Occident. Finalment coneixerem la Sunny i la Sheri, una escriptora i la seva companya de pis, propietària d'una botiga i divulgadora de la cultura índia. Elles ens faran conèixer l'Índia més actual, l¿Índia que es mou al ritme de les pel·lícules de Bollywood.

22:07 10 cites - Cap. 10 Calixto i Pupi
22:26 Thalassa - Peix espasa: una pesca d¿hivern. Chagos, una visita al paradís.
tancar

Peix espasa: una pesca d¿hivern. Chagos, una visita al paradís.

Al primer reportatge "Peix espasa, una pesca d'hivern" veurem com el Parrell és un dels quatre palangrers que a Catalunya té llicència per pescar peix espasa, una captura no tradicional al litoral català que avui dóna bons rendiments. Els darrers anys, la temporada d'aquest peix migratori i lluitador, s'allarga fins ben entrat l'hivern. Aquest any, la temporada ha durat cinc mesos i de feina, no n'ha faltat. Després, a "Chagos, visita al paradís": els refugiats de l'arxipèlag de Chagos sortiran de Maurici per fer una visita històrica a les seves illes natals. Aquest viatge, fa trenta-vuit anys que el somien. Des d'aquell dia en què el govern britànic els va deportar per convertir Diego Garcia en la base militar americana més gran del món. Aquest viatge és el premi de bastants anys d'altes negociacions amb el govern britànic.

23:14 Sputnik - Diari de Woodstock
tancar

Diari de Woodstock

Al tercer i últim dia de festival, Joe Cocker, The Band i Jimi Hendrix ofereixen concerts inoblidables. El cantant britànic anima els assitents a col·locar-se, Hendrix deconstrueix l'himne dels Estats Units en una actuació que passarà a la història i els integrants d'una comuna hippie, The Hog Farm, s'encarreguen de la seguretat. Woodstock és un èxit artístic i de públic, però els organitzadors miren de salvar el festival del desastre financer. Aquesta setmana, l'Sputnik us ofereix l'últim capítol de la sèrie "Diari de Woodstock", una crònica del més llegendari dels festivals de rock de la història.

00:14 Tinc un dubte
00:19 Ritmes concert - Olívia Ruiz
tancar

Olívia Ruiz

Néta de republicans espanyols exiliats al sud de França, Olívia Ruiz va néixer a Carcassona el dia que va començar la dècada dels 80. El seu pare era un músic inquiet que va educar la seva filla en la música popular amb un important toc llatí. Però va ser l'Star Academy (L'Operación Triunfo francesa) qui va fer de l'Olívia una cantant molt popular a França. Ella, però, va saber fugir del programa i de la seva influència per fer-se un espai propi on construir la seva personalitat musical. Una personalitat amb què sedueix el públic del seu país amb una original barreja d'arrels llatines, chanson i música pop hereva de la tradició de la varieté francesa. Avui us oferim un fragment d'un dels concerts que formaven part de la seva gira "Chocolat Show". Un esplèndid espectacle que mostra molt clarament com la música popular francesa es troba en un esta de forma excel·lent. Tot un exemple.

00:46 Territoris Dansa - + info
tancar

+ info

Avui a Territoris Dansa apostem pel treball dels joves realitzadors i realitzadores que van resultar guanyadors del concurs de projectes de videodansa 2007, que convoca l'Associació per a la creació NU2's, Televisió de Catalunya i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Una parella és a punt de trencar perquè ell està bloquejat. Una dansa mental l'ajudarà a desbloquejar-se i a trobar una sortida.

01:19 Cànon Lletres - El deure dels poetes
tancar

El deure dels poetes

A la recerca de Shakespeare (Capítol 3: El deure dels poetes)

02:14 Cases ecològiques - Arroyo House
02:39 Karakia - "Har Dil Ka India", comunitat índia
tancar

"Har Dil Ka India", comunitat índia

En aquest segon capítol visitarem la cuina d'un dels restaurants indis de Barcelona. Parlarem de curris, espècies, chutneys i del tandoor, un forn obert on es cou un dels pans més típics, el nan. Passarem l'hora del te amb la família de la Kiran, filla de pare d'indi i mare catalana i parlarem amb ella i el seu pare sobre la pobresa a l'Índia, sobre alguns dels tòpics que dominen des de l'Occident. Finalment coneixerem la Sunny i la Sheri, una escriptora i la seva companya de pis, propietària d'una botiga i divulgadora de la cultura índia. Elles ens faran conèixer l'Índia més actual, l¿Índia que es mou al ritme de les pel·lícules de Bollywood.

03:13 Thalassa - Peix espasa: una pesca d¿hivern. Chagos, una visita al paradís.
tancar

Peix espasa: una pesca d¿hivern. Chagos, una visita al paradís.

Al primer reportatge "Peix espasa, una pesca d'hivern" veurem com el Parrell és un dels quatre palangrers que a Catalunya té llicència per pescar peix espasa, una captura no tradicional al litoral català que avui dóna bons rendiments. Els darrers anys, la temporada d'aquest peix migratori i lluitador, s'allarga fins ben entrat l'hivern. Aquest any, la temporada ha durat cinc mesos i de feina, no n'ha faltat. Després, a "Chagos, visita al paradís": els refugiats de l'arxipèlag de Chagos sortiran de Maurici per fer una visita històrica a les seves illes natals. Aquest viatge, fa trenta-vuit anys que el somien. Des d'aquell dia en què el govern britànic els va deportar per convertir Diego Garcia en la base militar americana més gran del món. Aquest viatge és el premi de bastants anys d'altes negociacions amb el govern britànic.

03:55 Ritmes concert - Olívia Ruiz
tancar

Olívia Ruiz

Néta de republicans espanyols exiliats al sud de França, Olívia Ruiz va néixer a Carcassona el dia que va començar la dècada dels 80. El seu pare era un músic inquiet que va educar la seva filla en la música popular amb un important toc llatí. Però va ser l'Star Academy (L'Operación Triunfo francesa) qui va fer de l'Olívia una cantant molt popular a França. Ella, però, va saber fugir del programa i de la seva influència per fer-se un espai propi on construir la seva personalitat musical. Una personalitat amb què sedueix el públic del seu país amb una original barreja d'arrels llatines, chanson i música pop hereva de la tradició de la varieté francesa. Avui us oferim un fragment d'un dels concerts que formaven part de la seva gira "Chocolat Show". Un esplèndid espectacle que mostra molt clarament com la música popular francesa es troba en un esta de forma excel·lent. Tot un exemple.

04:21 Territoris Dansa - + info
tancar

+ info

Avui a Territoris Dansa apostem pel treball dels joves realitzadors i realitzadores que van resultar guanyadors del concurs de projectes de videodansa 2007, que convoca l'Associació per a la creació NU2's, Televisió de Catalunya i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Una parella és a punt de trencar perquè ell està bloquejat. Una dansa mental l'ajudarà a desbloquejar-se i a trobar una sortida.

04:52 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: La Bien Querida; La Caja De Pandora; David Gray; The Sea And Cake; Kitsch; The White Stripes; Whiskyn¿S; Madonna, Justin Timberlake I Timbaland; Hablando En Plata; Pet Shop Boys; Dizzee Rascal; Els Pets; Ix!; Nueva Vulcano.

05:42 El medi ambient - El pèl dels mamífers
05:45 Van ser feliços i van menjar...
06:06 La frontera blanca - Una frontera en moviment
Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Els Fruittis - Dia nocturn
tancar

Dia nocturn

El simi Monus ha segrestat el sol. En absència de l'astre, tot el planeta se sumeix en la nit eterna. Els nostres amics, en Gaspatxo i companyia, reben l'encàrrec d'alliberar-lo i tornar el dia a la Terra...

07:32 Els Fruittis - Els arbres parlants
tancar

Els arbres parlants

En Monus ha convertit els membres de la tribu dels samay en arbres parlants. En Gaspatxo, tan oportú com sempre, es deixarà atrapar pel simi que també el convertirà en arbre.

07:54 mic 3
07:54 El teatre de l'Isop - El vent i el sol
tancar

El vent i el sol

Ni a crits no li fan cas els Boletes a l'Isop, que està intentant escriure una obra i no es pot concentrar del xivarri que fan. A la Presy, en canvi, sí que se l'han escoltat. Els ho ha demanat amb bones paraules i això ha inspirat l'Isop a escriure la faula del vent i el sol. El vent i el sol fan una aposta a veure qui és capaç de treure-li l'abric a un viatger. Qui et sembla que guanyarà?

08:07 Les tres bessones bebès - No t'enfadis, mama
08:15 La Franny i les sabates màgiques - Quina murga de mosques!
tancar

Quina murga de mosques!

Avui els peus de la Franny la duran a viure una aventura inoblidable al cor de l'Àfrica. De seguida hi coneixerà el Banyut, un rinoceront que està molt enfadat perquè els insectes se l'estan menjant viu. Abans era amic d'un esplugabúfals, un ocell que es cruspeix tots els insectes, però es veu que s'han discutit. Com el pot ajudar la Franny?!

08:29 Una mà de contes - Un casament amb sorpreses
tancar

Un casament amb sorpreses

Conte basat en l'obra del MNAC "La vicaria". Anys 1868-1870. Autor: Marià Fortuny.

08:41 Club Super3
08:41 Zoe Kezako - Cap. 38 L'amiga invisible
tancar

Cap. 38 L'amiga invisible

Avui tots els amics i les amigues de la Zoe estan tan enfeinats que no n'hi ha cap que pugui anar a patinar amb ella. La solució és crear una amiga invisible: la Brunette. Després d'explicar mil i una històries de la seva amiga, totes inventades, sona el telèfon. T'imagines qui pot ser?! La Brunette en persona! Però, d'on ha sortit?!

08:57 Els barrufets - Saltant i tossint
tancar

Saltant i tossint

En Gargamel n'ha tornat a fer una altra de les seves. Aquest cop ha escampat una mena de bacteris per tot el bosc que fan que no puguis parar de tossir i de saltar. Aviat veuràs tots els barrufets amb un atac d'estarnuts incontrolable! Sort que el Gran Barrufet està convençut que hi ha d'haver un antídot. Però, d'on el treurà? I qui l'ajudarà?!

09:25 Doraemon - El volant per conduir qualsevol objecte
tancar

El volant per conduir qualsevol objecte

El volant per conduir qualsevol objecte - El joc perquè dormi el nadó

09:51 Doraemon - Dozing sticker / "i love you" ice
tancar

Dozing sticker / "i love you" ice

El gel per declarar l'amor - Els gomets del dormilega

10:18 Espies de veritat - El retorn de la Geraldine
tancar

El retorn de la Geraldine

Després de la mala experiència amb en Blaine, la Clover està a punt de viure una altra situació que encara la podria deixar més enfonsada. I és que resulta que ara la Sam i l'Alex no volen saber res d'ella. Després d'acusar-la de dues coses que no ha fet, comunicaran a en Jerry que ja no volen treballar més amb ella. Qui hi deu haver darrere de tot això?!

10:46 Spirou i Fantàstic
11:14 Hattori el ninja - Quin embolic amb el conte de...
11:39 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

En Matt està molt estrany últimament: no té gana, treu males notes i, el pitjor de tot, a les llibretes de l'escola ja no hi dibuixa monstres! En Xic és el que està més preocupat per la falta d'interès pels monstres d'en Matt. Què li deu passar?! A l'Agència Antimonstres el necessiten... i urgentment! Sense en Matt no és el mateix... i els monstres ataquen!

11:52 Els increïbles germans Adrenalini - Les rodes de la destrucció
tancar

Les rodes de la destrucció

L'espectacle és a punt de començar! Els bojos pels camions ja vibren amb el gran campió, que aviat sortirà a donar-ho tot a la pista! Això si no apareixen abans els germans Adrenalini, és clar! Són especialistes en engegar espectacles a rodar! Sobretot si no són els seus! I sobretot després que els hagin robat el seu estimat camió! Això ja és massa!

11:59 Els pirates robacalçotets - Calçotets per a l'eternitat
12:03 Angus i Cheryl - A martellades
tancar

A martellades

L'Angus clava uns quants quadres i pòsters a la seva habitació. La Cheryl ho fa a la seva. Com era d'esperar, tot es complica i la paret comença a tremolar.

12:05 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La senyora Mandarina acaba de perfeccionar un mirall màgic com el de la Blancaneu, i aquest cop sí que està convençuda que li donaran el Nobel. La pega és que el mirall només està preparat per analitzar la bellesa humana. Per això, quan la Vaca s'hi ha posat davant, li ha donat una puntuació de menys 347 sobre 20! Avui pot ser un dia desastrós!

12:15 Rantaro - La barba espessa / Els ulls freds i brillants / Els caquis secs del senyor Akaroshi
12:41 Angus i Cheryl - Dobles parelles
tancar

Dobles parelles

En Buddie i l'Amanda gaudeixen d'una tarda al parc amb ensurts, gelats i sorpreses d'enamorats. L'Angus intenta copiar-los però la Cheryl serà un os dur de convèncer...

12:48 Valérian i Laureline - Temps lliure
tancar

Temps lliure

Any 2416. Per fi en Valérian i la Laureline es troben cara a cara amb el doctor Albert, que els ha estat observant a través del temps i de l'espai. També descobriran, en un viatge al passat, que la Terra no va desaparèixer, i que en el segle XXVII està governada per un tirà. Què han de fer? Buscar la Terra, lluitar contra els Vlagos, o derrocar el tirà del futur? Quin dilema!

13:19 3xl.cat
13:19 Bo-Bobo - Aquí no sobreviu ni l'apuntador!
tancar

Aquí no sobreviu ni l'apuntador!

Si l'Over semblava invencible, què n'hem de dir de la seva forma endimoniada..., la imparable Noia Torpede! El seu poder anul·la els dels lluitadors de l'absurd, la millor basa dels nostres amics. I és que aquesta noia no suporta ni una sola ximpleria. Sabeu per què? Perquè és la seva missió!

13:43 Angus i Cheryl - Beisbol
tancar

Beisbol

Com? Una noia que colpeja més bé que un noi? L'Angus està realment desconcertat i disposat a fer tot el que pugui per tal que la Cheryl falli...

13:45 Angus i Cheryl - Un contra un
tancar

Un contra un

La Cheryl està jugant a bàsquet i, de cop i volta, la pilota es queda aturada a la cistella. Sort que per allí hi volta l'Angus també... per complicar la situació.

13:51 El detectiu Conan - Un retorn perillós: l'indret de la promesa
14:14 El detectiu Conan - Una capsa de música reveladora (part 1)
14:38 One piece - L'heroi d'Alabasta i la ballarina de bord
15:00 One piece - L'arribada al país de la sorra! La pols que porta pluja i rebel·lions
15:21 Angus i Cheryl - Guerra de neu
tancar

Guerra de neu

Tota la ciutat està nevada i l'Angus i la Cheryl decideixen traspassar la seva rivalitat al fred i al gel. Però ja se sap com creixen les boles de neu...

15:25 Get Backers - Recuperar els gira-sols. Misteriosos. Segona part
15:50 Somnis d'estiu
16:18 Club Super3
16:18 Equip Galaxy - Balleu sense parar
tancar

Balleu sense parar

En Brett, en Josh i la Yoko no se'n poden estar. Volen anar al nou centre d'oci on diuen que hi ha els videojocs més difícils de tot l'univers. La Yoko de seguida es quedarà al·lucinada amb el joc de la competició de ball virtual i guanyarà la màquina! Aviat, però, la màquina es voldrà venjar capturant la Yoko per tota l'eternitat! Quin tip de ballar!

16:45 La màgica Do-Re-Mi - La gran aventura de la Floreta!
tancar

La gran aventura de la Floreta!

Les noies no paren de treballar a la pastisseria màgica. Hi ha molta feina! Tanta, que gairebé s'han oblidat de la Flor. De fet..., on és la Flor?! Ha desaparegut! Mentre la busquen desesperadament, la Flor viurà una aventura que no oblidarà mai de la vida, i tu segur que tampoc...

17:09 Lucy: quina mandra! - La màquina de fer pessigolles
tancar

La màquina de fer pessigolles

Avui en Paul només vol que li facin pessigolles. La mare està molt enfeinada, però la Lucy sempre està disposada a fer riure el seu germanet. Ara, que si s'ha de passar tot el dia movent els dits tan de pressa, es cansarà moltíssim. No t'ho perdis, perquè la Lucy avui està decidida a inventar-se la primera màquina de fer pessigolles!

17:18 mic 3
17:18 Zoomix - + info
tancar

+ info

Entre els matolls de la sabana, el lleopard Nebu espera la seva oportunitat. Vigila un ramat de gaseles... De vegades s'ha d'esperar hores i hores per enxampar desprevinguda la seva presa. Quan la té, se l'emporta a dalt d'un arbre i se la cruspeix. Té una mossegada molt poderosa i unes dents molt fortes. Si en vols saber més coses, en Zoomix te les explica!

17:21 Zoomix - + info
tancar

+ info

El flamenc Ruber sempre té els peus a l'aigua. De vegades tots dos, de vegades només un. Viu en una llacuna, que és on troba el menjar. Li agraden les algues, els cucs i les gambes. De fet, té les plomes roses de tantes gambes que menja! Els seus pollets són ben diferents: de color gris, amb el bec recte i les potes curtes! En vols saber més coses?!

17:25 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Riko i en Teo s'han trobat un arbre gegant amb tota mena de fruites, ideal per fer una macedònia. Però compte, que és ple d'ocells i s'estan menjant la fruita! Ara toca buscar un altre arbre, però que no sigui de pastanages, que avui no toca fer amanida! Ben mirat, si no troben fruita, també poden fer una macedònia divertida. Però, de què?!

17:36 Bob, el manetes - En Bob i el porter
tancar

En Bob i el porter

En Bob està construint un parc que innaugurarà el germà del senyor Fardell, en David, un porter famós. La Panxona vol convèncer el Carbassot per jugar un partit de futbol, però no hi ha manera. I quan arribi en David Fardell, que jugaran?

17:50 Una mà de contes - El plegador de carrers
18:00 Club Super3
18:00 Mila - El Tupulupú
tancar

El Tupulupú

La història d'avui va passar fa molt i molt temps, quan tothom encara es vestia amb llençols i cortines. Resulta que l'horrible rei Minus tenia un monstre lleig i esgarrifós tancat dins d'un laberint que es menjava tota la gent. Tothom estava molt espantat i van anar a demanar ajut a en Ciprià, l'home més fort del món. Però, vols dir que era tan dolent, aquell monstre?!

18:08 Pau, la petita guineu roja - Un dia de pluja
tancar

Un dia de pluja

En Pau, que veu que la Fromage, la granota, està una mica avorrida, li ha proposat d'anar-se'n al canal, a veure si els passa alguna aventura. Ja saps que a en Pau, amb la curiositat que té de conèixer coses noves, no hi ha res que l'aturi. I si volien aventures, aquest parell, avui en viuran una que no se l'haurien imaginat mai de la vida. Els hi acompanyes?

18:15 Tinc un coet - Massa hipòcrita
tancar

Massa hipòcrita

Després de treure's el xip de la moderació, el Coet no pot parar de menjar: pilotes, reproductors de CD, el cotxe de la germana d'en Vinnie... I el pitjor de tot és que si sobrepassa la massa crítica, explotarà en un milío de bocinets! Com s'ho pot fer en Vinnie per recuperar el seu amic volador... que ja no vola. Molt fàcil! Li ha d'ensenyar a dir que no!

18:32 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Apareix i desapareix per fer una broma pesada. En Korosuke és un brètol?
19:02 Animàlia - + info
tancar

+ info

L'espora que ha expulsat avui el Nucli ha anat a parar a l'Enllà i més Enllà, la terra on viuen els personatges de ficció. Es tracta de l'espora de la concòrdia, i fins que no la recuperin ningú no estarà d'acord amb ningú en res! A més, ha anat a parar a mans d'en Dagmont, un drac que l'Iggy haurà de convèncer perquè Animàlia no es quedi paralitzada! No t'ho perdis!

19:32 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

En Matt està molt estrany últimament: no té gana, treu males notes i, el pitjor de tot, a les llibretes de l'escola ja no hi dibuixa monstres! En Xic és el que està més preocupat per la falta d'interès pels monstres d'en Matt. Què li deu passar?! A l'Agència Antimonstres el necessiten... i urgentment! Sense en Matt no és el mateix... i els monstres ataquen!

19:44 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

El dentista ho ha confirmat, en Chico ha de portar ferros a les dents. Té les dents separades, li costa dir certes paraules, tira capellans... És inevitable. Aviat descobrirà, però, que a les nenes els agrada! Et pots imaginar qui més vol que li posin un aparell dental?! La Vaca, és clar! Estàs preparat per a una transformació que passarà a la història?! No t'ho perdis!

19:53 3xl.cat
19:53 Angus i Cheryl - A martellades
tancar

A martellades

L'Angus clava uns quants quadres i pòsters a la seva habitació. La Cheryl ho fa a la seva. Com era d'esperar, tot es complica i la paret comença a tremolar.

19:55 Angus i Cheryl - Dobles parelles
tancar

Dobles parelles

En Buddie i l'Amanda gaudeixen d'una tarda al parc amb ensurts, gelats i sorpreses d'enamorats. L'Angus intenta copiar-los però la Cheryl serà un os dur de convèncer...

19:59 One piece - L'arribada al país de la sorra! La pols que porta pluja i rebel·lions
20:21 One piece - Els bons es tornen a trobar! L'Ace, puny de foc!
20:43 Angus i Cheryl - Guerra de neu
tancar

Guerra de neu

Tota la ciutat està nevada i l'Angus i la Cheryl decideixen traspassar la seva rivalitat al fred i al gel. Però ja se sap com creixen les boles de neu...

20:46 Dawson's creek - Res de tot això
tancar

Res de tot això

A Dawson se li presenta un dilema ètic quan Eve li du una còpia d'un examen molt important d'accés a la universitat.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 20
tancar

Cap. 20

En el capítol d'avui repàs a la família Vidal-Bosch (temporada 3): Jordi es venja de Rut. El musical. Inici relació Marcel/Núria. La trama dels porters de discoteca. Quim, alcohòlic. Relació Quim/Iolanda. L'homosexualitat de Max. I els problemes Clara/Dani.

22:35 Ventdelplà - Cap. 197
tancar

Cap. 197

El Genís es fixa en l'agenda de la Nuri. L'Alba li demana d'anar a patrullar i ell l'enganya sobre la feina. L'Enric està disposat a admetre el seu error i, si cal, a deixar la medicina. El Manel informa que vénen uns amics ecologistes i a ella els agradaria col·locar-los a la casa rural. La Berta diu a la Dora que no votarà el partit del Llibert. El Julià i la Nicole estan a punt d'embolicar-se.

23:25 Extres Coproduccions - No t'enamoris a la cuina
tancar

No t'enamoris a la cuina

Des de la petita trattoria dels seus pares, Evelina somia convertir-se en una gran xef internacional. Es compra totes les revistes i segueix les classes en vídeo d'un dels grans: Ferran Barrera, el xef de l'Ambra. Un dia arriba una carta que capgira el seu destí. Evelina ha estat acceptada per fer un estatge al millor restaurant de Barcelona: l'Ambra. Amb l'oposició del seu pare i amb el suport de la seva mare, Evelina ho deixa tot i es planta a la Ciutat Comtal. Però un cop s'hi ha instal·lat, les coses no són tan boniques com s'imaginava.

23:30 Ventdelplà - Cap. 198
tancar

Cap. 198

La Teresa explica a la Roser que no sap què fer sense la Nuri. En Genís encara contribueix més a distanciar les dues amigues. La Mònica i en Julià tenen bon "feeling". L'Esteve anima la Nicole a fer el que senti. En Llibert és regidor d'urbanisme i la Dora ho aprofita per demanar-li accions contra el "puticlub". En Xavi ensenya a en Jaume el primer número del suplement i aquest es mostra content. En Jaume es planteja obrir altre cop la casa rural.

00:20 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

Sembla que la pressió de l'Aguiló està a punt de donar resultats. El Salvador es va ensorrant... El Guillem ha marxat de casa i l'han de trobar: comença el rodatge. El David i l'Aurora segueixen tenint problemes de confiança.

00:50 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

L'Aurora troba el Guillem en un estat lamentable. La confessió del Salvador trasbalsa tothom, però ell juga la carta amagada. Una coincidència ens farà descobrir coses de la senyora Cèlia.

01:15 Beverly Hills - L'amor és cec
01:56 Beverly Hills - Me n'alegro per tu, de veritat
02:40 Riviera - + info
tancar

+ info

Christophe, Sam i Diego formen una associació. Ghislaine confirma les sospites de Daniel sobre la mort del seu pare.

03:05 Riviera - + info
tancar

+ info

Elizabeth diu a Christophe que deixarà de treballar per Flair i que planeja escriure una novel·la. Sam i Gabriella se senten incòmodes quan es troben per primer com després de la seva cita.

03:30 Ventdelplà - Cap. 197
tancar

Cap. 197

El Genís es fixa en l'agenda de la Nuri. L'Alba li demana d'anar a patrullar i ell l'enganya sobre la feina. L'Enric està disposat a admetre el seu error i, si cal, a deixar la medicina. El Manel informa que vénen uns amics ecologistes i a ella els agradaria col·locar-los a la casa rural. La Berta diu a la Dora que no votarà el partit del Llibert. El Julià i la Nicole estan a punt d'embolicar-se.

04:20 Extres Coproduccions
04:25 Ventdelplà - Cap. 198
tancar

Cap. 198

La Teresa explica a la Roser que no sap què fer sense la Nuri. En Genís encara contribueix més a distanciar les dues amigues. La Mònica i en Julià tenen bon "feeling". L'Esteve anima la Nicole a fer el que senti. En Llibert és regidor d'urbanisme i la Dora ho aprofita per demanar-li accions contra el "puticlub". En Xavi ensenya a en Jaume el primer número del suplement i aquest es mostra content. En Jaume es planteja obrir altre cop la casa rural.

05:15 Joking around
05:35 Beverly Hills - L'amor és cec
06:16 Beverly Hills - Me n'alegro per tu, de veritat