Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Alberto FERNANDEZ DÍAZ, president grup municipal PPC Ajuntament de Barcelona TERTÚLIA Antoni PUIGVERD Anna SALLÉS Núria RIBÓ Isabel NADAL TEMA: TREBALLADORES DOMÈSTIQUES Isabel ORELLA, treballadora domèstica i presidenta de Sindillar / Sindihogar Juan Antonio RUBIO, director comercial empresa neteges Hermanos Cant Faustino DE LA FUENTE, graduat social i advocat laboralista Lead: S'acaba el termini per regularitzar les empleades de la llar CONNEXIÓ BARCELONA / LAURA GIMENO ((Montse JENÉ, periodista)) Lead: Avui és el Dia Mundial del Donant de Sang Lead: Homenatge als donants de sang CONNEXIÓ BARCELONA / FERRAN VERGÉS Lead: Quina és la qualitat de l'aigua del mar? Ramon FOLCH Lead: El foc com a element vital i de festa GENT DE TELE Txell ORTIZ Jordi LLOMPART Lead: Jordi Llompart, un periodista aventurer LA DENÚNCIA - MAGDALENA OLIVER Juan Antonio SASTRE, va tenir una franquícia de MRW Lead: Atenció amb la lletra petita de les franquícies TEMA: CUINA AMB 4 INGREDIENTS Mireia FONT, cuinera autodidacta Lead: Plats amb quatre ingredients que fan la volta al món ACTUACIÓ + ENTREVISTA JOAN ISAAC Interpreta: "Per envellir demano poc" (directe, veu i piano, 4'05") Lead: "Piano, piano", un disc reflexiu de Joan Isaac Lisi ANDRÉS Lead: La Beckett recupera el cor embalsamat de Francesc Macià Maria Josep SOLER Lead: Estampats artístics de grans dissenyadors Lead: Inaguració de la botiga Bottega Veneta, el luxe de la marroquineria Núria FELIU Lead: "Boig per tu", el clàssic de Sau que ha traspassat generacions

13:19 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Viles florides: promure el verd urbà
tancar

Viles florides: promure el verd urbà

Viles florides: promure el verd urbà Disset poblacions de deu comarques participen en la primera edició d'un certamen que vol promoure el verd urbà i les seves diverses funcions, com ara absorbir contaminants o regular la humitat i la temperatura.

14:30 Telenotícies migdia
15:43 Cuines - Seitó amb sorbet de tomàquet
tancar

Seitó amb sorbet de tomàquet

Joan Diego Sánchez-Luna del Restaurant 20 a la rambla, Tarragona, ens prepara un " Seitó amb sorbet de tomàquet ".

15:49 La Riera - Cap. 511
tancar

Cap. 511

En Roger Prats cita la Lídia per dir-li que sap a què ha estat jugant amb ell. El cas de l'Imma mobilitza l'Isaac contra el seu pare. En Víctor es vol apartar de la corrupció, però hi està massa emmerdat. L'Ona comença a atabalar una mica en Lluc i la Marina juga les seves cartes. I la Judit, que s'està compadint d'en Roger, potser li fa concebre esperances i tot.

16:31 Divendres
18:24 Julie Lescaut - Pirates
20:15 Esport Club
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

El Toni Nadal ens porta aquesta setmana a conèixer una mica més l'Alta Ribagorça, la comarca amb menys ajuntaments de tot Catalunya. El Pont de Suert, la capital, va créixer a mitjans del segle passat gràcies a les hidroelèctriques. Aquest és un territori de boscos i pastures que, en aquesta època de l'any, omplen de verd la fesomia del país. Com que a l'hivern ha nevat molt poc i la sequera ha estat considerable, els incendis també han estat un problema en aquests indrets. El Toni anirà a veure la feina que fan els agents rurals del Departament d'Agricultura per investigar les causes dels incendis.

21:00 Telenotícies vespre
21:55 Veterinaris - + info
tancar

+ info

La Gala és un dels gossos més espectaculars que ha passat per "Veterinaris". La seva propietària ha de prendre una decisió difícil. També estarem pendents de la Tula, la petita Tití, que ha entrat a la clínica d'exòtics amb símptomes d'estar gestant. Però el Javi, el veterinari, no ho veu clar. I si és un embaràs psicològic? I farem companyia a l'Alba, una auxiliar de veterinària molt amoïnada perquè el seu gat s'haurà de passar una bona estona al quiròfan.

22:32 Polònia - Temporada 2011-2012
tancar

Temporada 2011-2012

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició destaca l'estrena de "Rajoy Story", on es descobreix que Mariano Rajoy (Queco Novell) ha fet un amic nou. Tots dos són joguines en mans d'Angela Merkel (Fermí Fernàndez). El president Artur Mas (Bruno Oro) visita Justo Molinero (Carlos Latre). L'estrella radiofònica té una proposta per al president de la Generalitat que no podrà rebutjar: "Can Zam Vegas". A més, el Govern creu haver trobat la fórmula definitiva per solucionar el dèficit català. Volen transformar Catalunya en un banc, i així poder rebre diners directament d'Europa. A més, la banca espanyola celebra, eufòrica, que els ha tocat íntegrament el rescat de l'eurogrup. El TN estrena una nova presentadora, Agnès Marquès, interpretada per Alba Florejachs, i s'ofereix un viatge al passat per mostrar com han canviat les relacions entre els diversos pobles d'Europa. Fa 2.000 anys, eren els grecs i els romans, els que sentien compassió dels germànics. D'altra banda, es presenta el tràiler del que sens dubte serà la pel·lícula d'aquest estiu: "El banquer". La història d'un home que no tenia mai la culpa de res, perquè ell era banquer.

23:08 La bèstia - Cap. 10 Decantament
tancar

Cap. 10 Decantament

Per ajudar a derrotar Ezekiel, un assassí de categoria mundial buscat pel departament, Conrad apunta Peter Carrick, un blanquejador de diners britànic amb una afició a les grans timbes de pòquer que pot ser justament l'esquer adequat per capturar l'assassí. A canvi d'immunitat, Carrick accepta fer una timba multimilionària on tothom suposa que també jugarà Ezekiel. Tot i que Carrick no vol que hi hagi cap efectiu de la policia present, Conrad envia Barker i Ellis encoberts a un magatzem abandonat de Chicago on es jugarà la partida perquè ocupin els seus llocs a la taula al costat del rus Andre Patxenkov, una reina del carrer local, un líder de culte religiós espanyol i Billy Fischer, un americà que sempre és al voltant de les grans partides de pòquer. Quan els organitzadors s'assabenten que Fischer és un estafador, és colpejat i tancat en una habitació posterior mentre els altres continuen el joc. Quan la xicota de Carrick, Marla, es mostra preocupada per Fischer, Barker ho utilitza com una oportunitat per interrogar l'home ferit sobre els altres. I quan Fischer demana un inhalador del seu maletí, Barker descobreix una altra bossa amb una insígnia que recorda d'un somni recurrent sobre un assassinat matusser anys enrere a Macedònia. Amb la sospita que Patxenkov és en realitat Ezekiel, Barker ordena a Ellis que perdi la propera mà i poder tornar als carrers per veure què poden descobrir sobre ell. Després d'evitar pels pèls un atac dels guardaespatlles russos, Ellis descobreix, tanmateix, que Patxenkov és realment un agent secret que investiga la màfia russa. Amb la missió de fer saber a Barker que Patxenkov no és el seu home, Ellis fa que Todd entri a l'ordinador de l'organitzador perquè enviï un missatge codificat a Barker. Mentre la partida es redueix a dos jugadors pel premi de vint milions de dòlars, Barker veu com Marla porta la bossa amb la insígnia a Carrick i descobreix que en realitat és ell la persona que busquen. Quan revela els seus contactes de l'FBI, Barker proposa una aposta col·lateral que o bé alliberarà o bé enxamparà Carrick. Quan Carrick agafa una pistola i fa fora l'equip de seguretat de la partida, surt corrent i Ellis l'atura. Però de seguida que Barker els atrapa l'amenaça de matar Ellis per detenir Carrick. Finalment, després de fer tornar Carrick al bar, Barker explica com Carrick va ser responsable de l'assassinat de l'ambaixador americà i la seva filla de 5 anys a Macedònia quinze anys enrere -i aleshores el mata, però només després d'obtenir la seva declaració jurada enregistrada sobre els agents corruptes responsables del cop, amb el nom en clau de Guant Vermell.

00:05 Breaking bad - Cap. 2 El gat és al sac...
tancar

Cap. 2 El gat és al sac...

El primer tracte fracassa i fa que Walt i Jesse s'hagin de desfer de dos cadàvers mentre Skyler sospita que el seu marit en porta alguna de cap. Dirigit per: Adam Bernstein Escrit per: Vince Gilligan

00:56 Bombers de Nova York - Cap. 83 Adéu
tancar

Cap. 83 Adéu

En Tommy i la Sheila es troben en un embolic amb la Janet i en Mickey i s'adonen de la veritat de la seva pròpia relació. En Damian intenta deixar el cos, però la companyonia del grup el convenç de tornar.

01:36 Ventdelplà - Cap. 198
tancar

Cap. 198

La Teresa explica a la Roser que no sap què fer sense la Nuri. En Genís encara contribueix més a distanciar les dues amigues. La Mònica i en Julià tenen bon "feeling". L'Esteve anima la Nicole a fer el que senti. En Llibert és regidor d'urbanisme i la Dora ho aprofita per demanar-li accions contra el "puticlub". En Xavi ensenya a en Jaume el primer número del suplement i aquest es mostra content. En Jaume es planteja obrir altre cop la casa rural.

02:32 Jazz a l'estudi - CSM & Chicuelo
tancar

CSM & Chicuelo

Avui assistim a la màgica fusió del conegut i el·logiat trio CSM format pel contrabaixista Javier Colina, el bateria Marc Miralta i el saxofonista Perico Sambeat amb el guitarrista flamenc Chicuelo, i ho fan acompanyats per la veu d'Alba Carmona i la percussió d'Isaac Vigueras. Tot un luxe.

03:32 Jazz a l'estudi - Barcelona Bluegrass Band
tancar

Barcelona Bluegrass Band

Joan Pau Cumellas a l'harmònica i Lluís Gómez al banjo són els responsables d'aquest original projecte que recorre Europa des de l'any 2009. Proposen melodies de gust"old time", senzilles i amb lloc per l'improvisació gràcies al talent, la complicitat i bon gust dels seus components, que completen Miguel Talavera a la guitarra i el dobro, Robbie K. Jones al caixó i Maribel Rivero al contrabaix.

04:32 Divendres
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:07 Relats d'altres terres: Indonesia - + info
tancar

+ info

Kabú és un pescador amb arpó. Du aquest do a la sang i és l'estandard d'una tradició agonitzant. La seva forma de viure ja no és gens fàcil i, per això, després de patir una mala temporada de pesca, Kabú decideix iniciar un viatge perillós cap a unes aigües que no coneix. La seva embarcació és fràgil, però el seu objectiu és buscar catxalots.

07:59 Batecs de natura
08:06 La volta al món en 80 jardins
09:07 Ferrocarrils romàntics
09:35 A fons
09:59 Éssers de sang freda
10:50 Els diaris del Pacífic Sud
11:07 60 minuts - Matrimoni per mail
tancar

Matrimoni per mail

Només als Estats Units es calcula que cada any al voltant de 16.000 matrimonis són fruit de relacions que sorgeixen a partir de catàlegs en línia. Aquest "60 minuts" fa el seguiment de dos homes nord-americans durant el viatge que fan per trobar l'amor de la seva vida a la ciutat industrial de Togliatti, coneguda com "la Detroit de Rússia". Des de la primera trobada cara a cara amb la núvia potencial fins al final "sí, accepto" que fa la unió oficial, el reportatge ofereix una mirada sorprenent sobre el que poden arribar a fer algunes persones per trobar la companyia de la seva vida. Gary Arfstrom i Richards James són dos dels nord-americans que estan buscant l'amor a l'estranger. Un és un submarinista de 36 anys i l'altre, un mestre d'escola de 52 anys. Tot i que cada història tindrà un desenllaç diferent, les seves experiències posen en relleu com n'és de difícil, trobar la núvia russa ideal. Des del moment de conèixer la família de la noia a l'antiga Unió Soviètica fins a l'arribada als Estats Units, la història està plena d'alts i baixos emocionals. El reportatge també recull el testimoni de diverses noies que tenen el seu perfil en línia, i explica què motiva milers de dones russes solteres a casar-se amb homes grans que no parlen el seu idioma. Des d'universitàries de 22 anys que no troben parella a la universitat fins a dones de 30 anys i escaig que busquen desesperadament formar una família. Cada any, aproximadament 10.000 dones estrangeres es casen amb homes nord-americans. Hi ha agències a gairebé tots els continents del món que prometen a milers de dones dels països en desenvolupament l'oportunitat d'una vida millor. Però no totes tenen un final feliç. David Knabel, exclient d'una agència matrimonial internacional i la seva companya russa, Elena, posen de manifest algunes de les pràctiques i reptes de la indústria. Layli Miller-Mur, fundadora del Centre de Justícia Tahirih, un grup de defensa legal per a dones immigrants, també alerta sobre els perills als quals s'enfronten algunes dones quan el seu idil·li de conte de fades s'acaba convertint en un malson. Una producció de la BBC

12:00 El documental - Selva de cocodrils
tancar

Selva de cocodrils

Quines opcions tenen els sud-africans blancs quan s'efronten a les seves pors al crim, a la violència i a l'home negre? Alguns tenen els recursos adequats i d'altres són enginyosament resolutius. Les conseqüències són la regressió i l'aillament, o la llibertat de la por. Com els cocodrils, la gent espantada i amb bons recursos poden sobreviure sense evolucionar. Però algunes persones refusen sotmetre's a les seves pors.

12:54 City folk (versió curta)
13:07 Extremadura des de l'aire
13:35 La meva cuina grega
14:00 Forquilla i motxilla
14:29 Salvar els ases dels suburbis - Salvar els ases dels suburbis
tancar

Salvar els ases dels suburbis

Aquest documental explica la història d'una parella d'anglesos excèntrics que deixen el confort de la seva vida de jubilats per anar-se'n a l'Índia a dur a terme una missió. Volen salvar els ases. Pels habitants de les barriades de barraques de Nova Delhi, els ases són una eina de treball imprescindible que funciona incansable set dies a la setmana, vuit hores al dia. Aquests ases arriben a treballar tant, que moren d'esgotament abans d'arribar als cinc anys. Decidits a aturar aquest procés, Jean i Bob Harrison deixen la seva vida al nord de Londres per dedicar-se a recórrer els carrers polsosos de la capital índia amb l'objectiu de recollir els ases mig morts que es vagin trobant per intentar recuperar-los.

15:24 Ferrocarrils romàntics
15:54 La volta al món en 80 jardins
16:58 Blog Europa - Cap. 107
tancar

Cap. 107

- París - L'Ariadna Duran i els cotxes elèctrics. París és la primera ciutat del món que ofereix als seus ciutadans una xarxa de cotxes elèctrics de lloguer perquè en facin ús quan els necessitin. Aquesta mesura revolucionària s'anomena Autolib. i a més de reduir el soroll i la contaminació de la ciutat, presenta nombrosos avantatges per moure's per la zona urbana. És una mesura molt innovadora ja que suposa un canvi de concepte dels mitjans de transport i proposa un canvi en els desplaçaments per la zona urbana. Després de la seva bona acollida a França, no es destaca que altres ciutats es plantegin adoptar sistemes de les mateixes característiques. - Florència- La Marta Alemany i els desnonaments. Tots els dies assistim a innombrables desnonaments. Florència, una ciutat assetjada pel turisme és també víctima d'aquest fenomen. La ciutat dels Medici també acull a famílies sense sostre gràcies a la mobilització de diversos col·lectius, com és el cas del Movimento di Lotta per la casa (Moviment de Lluita per la Casa). - Copenhaguen - L'Aina Pociello i els tattoos. Nyhavn o Nou Port és una de les zones més turístiques de la ciutat de Copenhaguen però el que poca gent sap és que entre els seus carrers estrets i dins els seus petits locals es va iniciar una cultura del tatuatge que va dessignar aquesta ciutat com la capital del tattoo dels països escandinaus durant més de 100 anys. Som-hi doncs, a descobrir l'origen del que ara és una moda tan extesa. - Praga- El Víctor Sala i el teatre Cimrman. Aquest teatre és un dels més estranys del món! Un teatre dedicat a un personatge fictici, Jára Cimrman, i on s'escenifiquen obres suposadament escrites per ell. La paròdia a la seriositat, el sentiment de "perdedor" de les nacions petites i una fina ironia entre línies fan que els txecs riguin d'alló més i portin omplint aquest teatre durant dècades.

17:16 El documental - Qatar, la carrera
tancar

Qatar, la carrera

Retrat d'un alt càrrec d'una multinacional hidroelèctrica i d'un empresari qatarià que dirigeix l'entrenament dels seus camells per participar en una important carrera internacional.

18:14 Opera en texans - Faust
tancar

Faust

Pactar amb el diable té les seves conseqüències. Aquest és el drama de Faust, un home a les portes de la mort que paga un preu altíssim per tornar a ser jove. "Òpera en texans" també ha fet un pacte amb el diable, en aquest cas amb el cantant que va fer de diable al Liceu, el gran baix baríton Erwin Schrott, i l'ha seguit durant els instants previs a una funció. "Faust", l'òpera francesa en estat pur.

18:42 Opera en texans - Bel canto
tancar

Bel canto

"Casta Diva", "Una furtiva lagrima"... les melodies més precioses de tots els temps. Així és el bel canto. Melodies, melodies i més melodies. No us perdeu aquest programa perquè us emocionarà i perquè coneixereu els secrets del Messi del bel canto, el millor del món, el peruà Juan Diego Flórez. Ha estat tot un plaer poder parlar amb ell asseguts al piano. Us explicarà com aconseguir que Rossini, Bellini i Donizetti ens facin plorar fins a la darrera llàgrima. I per acabar, una versió genial de Joan Garriga i La Troba Kung-Fú.

19:09 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

"No t'ho perdis" oferirà demà les seves recomanacions culturals setmanals. Quan arriba l'estiu també arriba el Festival Grec, aquest any amb una inauguració per a tots els públics, amb La Troba Kung-Fú i altres sorpreses. La calor també arrossega altres festivals: el Faraday i el Pop Arb són a tocar, i els seus organitzadors comparteixen experiències al Primavera Pro, davant de la càmera. Les recomanacions seguiran, amb la temperatura pujada, al Fire!!!, el festival de cinema gai i lèsbic, que arriba al juliol a Barcelona. I acabaran amb dos records de l'exili: amb el detall de "Barcelona-París, un camí de llibertat", la retrospectiva que 5 centres d'art dediquen a Javier Vilató, nebot de Picasso; i amb "La balada dels històrics anònims", la narració del periple viscut per Josep Tarradellas com a custodi del cor embalsamat del president Macià després de la Guerra Civil, que Antoni, el nét de Tarradellas, ha teatralitzat.

19:35 Extremadura des de l'aire
20:00 La meva cuina grega
20:28 Forquilla i motxilla
21:00 Cuines - Seitó amb sorbet de tomàquet
tancar

Seitó amb sorbet de tomàquet

Joan Diego Sánchez-Luna del Restaurant 20 a la rambla, Tarragona, ens prepara un " Seitó amb sorbet de tomàquet ".

21:06 La Riera - Cap. 511
tancar

Cap. 511

En Roger Prats cita la Lídia per dir-li que sap a què ha estat jugant amb ell. El cas de l'Imma mobilitza l'Isaac contra el seu pare. En Víctor es vol apartar de la corrupció, però hi està massa emmerdat. L'Ona comença a atabalar una mica en Lluc i la Marina juga les seves cartes. I la Judit, que s'està compadint d'en Roger, potser li fa concebre esperances i tot.

21:46 Ho porto a la sang - Ho portes a la sang
tancar

Ho portes a la sang

Vuit històries de vida, vuit entrevistes en què donants i receptors de sang s'expliquen davant d'una càmera. Donar i rebre sang, dues accions indispensables i fonamentals. Però qui s'amaga dins de l'anonimat d'aquest miracle quotidià? Persones, eleccions, la vida mateixa. Sensibilitzar sobre la naturalesa d'un gest senzill, la donació de sang, és l'objectiu que es proposa aquest documental, a través de la història de vuit experiències diferents, però d'alguna manera concordants. Si les estadístiques de les donacions parlen per si soles, a vegades les sensacions poden fer molt més: donar una visió precisa, i alhora empàtica, sobre el valor insubstituïble d'un bé preciós com la sang. Els protagonistes Judith La Judith té dues feines: advocada i mare de tres filles. Durant el seu tercer embaràs ha hagut d'afrontar una prova difícil: un part complicat i alguns dies a la corda fluixa entre la vida i la mort. Per sobreviure, durant la intervenció que l'ha salvada ha rebut 23 bosses de sang. Un gest d'amor que per miracle està vinculat a un altre: donar la vida i alhora retornar a la vida. Marta La Marta ha viscut l'alegria d'esperar un nen com fan totes les dones, amb alegria i ànsia. Però a diferència de les altres, durant aquest període ha compartit amb la seva germana la preocupació per un nebot nascut amb una cardiopatia. Unides per una profunda estima, totes dues han superat moments difícils fent una elecció comuna: donar la sang del cordó umbilical per regalar el somni d'un renaixement feliç a una altra persona, justament com els ha passat a elles. Maria Àngels La Maria Àngels té 39 anys i des de petita coneix a la perfecció la forma d'una agulla. Malalta de talassèmia, necessita rebre transfusions de sang cada mes per compensar la manca d'hemoglobina causada per aquesta malaltia genètica. L'hospital, però, és també el seu espai laboral, on treballa com a infermera regalant somriures als malalts. Cristina La Cristina fa d'actriu des dels vint anys i en fa cinc que ha saltat a l'escena com a clown entre els llits de St. Joan de Déu. El seu objectiu? Fer pujar la moral dels malalts més petits. A l'hospital la Cristina és Gelocatila, l'assistent tècnica de manteniment que amb la seva bata de botons màgics aconsegueix transformar la injecció més dolorosa en un joc. Manuel En Manuel, andalús, fa 40 anys que va començar la seva aventura com a immigrant a Barcelona. Creix mamant Bakunin a causa de les lectures del seu pare, anarquista. A la ciutat viu els anys més calents de la lluita obrera. Entra al FRAP i viu la dura experiència de la presó. Avui, després d'haver sofert un trasplantament de fetge, ha abandonat la política i fa de testimoni voluntari en un hospital. A causa de la seva malaltia ha rebut molta sang. Josep En Josep no hauria dit mai que un dia seria mosso d'esquadra i que la feina començada per instint es convertiria en la seva vocació. Ara és intendent a la comissaria de Manresa, on coordina 160 persones. La seva feina se la coneix molt bé, tot i que a vegades pot ser difícil i complicada. Gairebé tant com veure una agulla: ara fa vint anys que va donar sang per primera vegada. Mauricio Si hi ha alguna cosa sense la qual en Mauricio no pot viure és la música, que l'acompanya sempre, també a la feina quan carrega la seva reflex per immortalitzar els músics sobre les tarimes dels concerts. La música estava sonant també fa dos mesos, el dia que el seu cor va fallar de sobte a causa d'una dissecció de l'aorta. Encara no s'ha adonat del que li ha passat, però en té una idea bastant clara: sense la sang que moltíssims anònims han donat, segurament ara no podria afrontar el Primavera Sound, un dels seus esdeveniments musicals preferits. Marta La passió pel dibuix, la Marta l'ha heretada de la seva mare i gràcies a ella també va vèncer la por de donar forma a les fisonomies sense mirar el paper. La seva teoria és clara: tothom

22:13 Espai Terra 33 - + info
tancar

+ info

A l'"Espai Terra 33" d'aquesta setmana en Tomàs Molina ens presenta un resum dels millors reportatges de la setmana. La reportera Cori Calero ens porta a conèixer uns éssers que tenen un nom mitològic però que són ben reals: coneixerem les nàiades. Aquests animals, pràcticament extingits, són essencials per a la vida dels rius, perquè depuren les aigües i són el perfecte indicador que el riu està sà. A més, el doctor Martí Boada ens porta ben a prop de Ripoll, a la localitat de Llaés on hi ha una de les concentracions més grans d'arbres monumentals del país. D'altra banda, el meteoròleg Toni Nadal, de la mà de l'historiador berguedà Albert Rumbo, ens aproparà totes les figures i la imatgeria de la Patum de Berga, festa declarada Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per la Unesco. Coneixerem la història de totes les comparses, com els Gegants i els Nans; el ball de Turcs i Cavallets, les Guites i l'Àliga, per posar uns exemples. I finalment el locutor de ràdio Justo Molinero ens guiarà per una zona de muntanya molt propera al mar, el Parc de la Serralada Litoral, a la comarca del Maresme.

22:40 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Parlem amb Wes Anderson del seu últim film, "Moonrise Kingdom", que s'estrena aquesta setmana. Entrevistem la directora i la protagonista d'"Evelyn", Isabel de Ocampo i Cindy Díaz, una pel·lícula sobre les xarxes de prostitució. Gabriel Velázquez, el director de "Sud express", ens presenta el seu últim film, "Iceberg", guanyador de la menció especial al Festival de Gijón 2011. Repassem les estrenes més comercials de la cartellera i avancem una pel·lícula francesa que pot fer-se un bon lloc en la cartellera, "Le Skylab", amb entrevistes a la directora, Julie Delpy, i a dos dels protagonistes, Eric Elmosnino i Aure Atika. I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen de les grans dames del cine francès.

23:10 Pel·lícula - Una casa a la fi del món
tancar

Una casa a la fi del món

Bobby és un nen de nou anys que observa la societat americana dels anys 60. Al cap de poc, una tragèdia el deixa sense família i aleshores va a viure amb Jonathan i la seva mare, Alice. Bobby i Jonathan creixen junts i es fan amics inseparables. Al cap dels anys, Bobby va a visitar Jonathan a Nova York i coneix la seva companya de pis, Clare. Aleshores s'estableix un triangle que podria posar en perill l'amistat dels dos joves.

00:43 Pel·lícula - The frost (El gebre)
tancar

The frost (El gebre)

Després de la mort accidental del seu únic fill Eyolf, la Rita i l'Alfred senten tal remordiment que es veuen abocats a una ferotge lluita de mútua destrucció. El seu sentiment de culpa els obliga a reconèixer una veritat dolorosa: han estat tan obsessionats amb les seves petites necessitats egoistes que van oblidar d'estimar al seu fill.

02:28 Salvar els ases dels suburbis - Salvar els ases dels suburbis
tancar

Salvar els ases dels suburbis

Aquest documental explica la història d'una parella d'anglesos excèntrics que deixen el confort de la seva vida de jubilats per anar-se'n a l'Índia a dur a terme una missió. Volen salvar els ases. Pels habitants de les barriades de barraques de Nova Delhi, els ases són una eina de treball imprescindible que funciona incansable set dies a la setmana, vuit hores al dia. Aquests ases arriben a treballar tant, que moren d'esgotament abans d'arribar als cinc anys. Decidits a aturar aquest procés, Jean i Bob Harrison deixen la seva vida al nord de Londres per dedicar-se a recórrer els carrers polsosos de la capital índia amb l'objectiu de recollir els ases mig morts que es vagin trobant per intentar recuperar-los.

03:19 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Parlem amb Wes Anderson del seu últim film, "Moonrise Kingdom", que s'estrena aquesta setmana. Entrevistem la directora i la protagonista d'"Evelyn", Isabel de Ocampo i Cindy Díaz, una pel·lícula sobre les xarxes de prostitució. Gabriel Velázquez, el director de "Sud express", ens presenta el seu últim film, "Iceberg", guanyador de la menció especial al Festival de Gijón 2011. Repassem les estrenes més comercials de la cartellera i avancem una pel·lícula francesa que pot fer-se un bon lloc en la cartellera, "Le Skylab", amb entrevistes a la directora, Julie Delpy, i a dos dels protagonistes, Eric Elmosnino i Aure Atika. I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen de les grans dames del cine francès.

03:47 Jazz a l'estudi - Jon Robles Group
tancar

Jon Robles Group

El saxofonista basc-andalús Jon Robles ens ofereix tot el seu talent compositiu i virtuosisme interpretatiu acompanyat-se aquest cop de grans músics i amics amb els quals la complicitat es reflexa a cada instant. Dee Jay Foster al contrabaix, Ramón Angel Rey a la bateria, Dani Pérez a la guitarra, i la clarinetista Georgina Calvo.

04:47 Jazz a l'estudi - Cece Gianotti
tancar

Cece Gianotti

El compositor i multiinstrumentista italo-canadenc Cece Gianotti ens presenta el seu nou projecte'The Great Scape', un conjunt de temes evocadors i suggerents, oscil.lant entre el jazz i el blues. S'acompanya d'excel.lents músics de l'escena catalana, com són Francesc Chaparro a la percussió, el xilòfon i el piano; Jordi Picazos amb diferents instruments de corda; Matias Miguez, al baix, i Gabriel Amargant, al clarinet i saxo.

05:47 Videoclips catalans - WILSIDE, Quatre roses
05:51 Videoclips catalans - JOAN PAU, Torna enrere
05:55 Videoclips catalans - 4t1ª, El món en un cafè
06:00 Videoclips catalans - CLEPTON, Sentit únic
06:04 Videoclips catalans - PULPOPOP, Tots els motors
06:08 Videoclips catalans - LA BIEN QUERIDA, Productes de neteja
06:10 Videoclips catalans - N'GAI N'GAI, Sunglasses
06:16 Els animals més letals del món
Progrmació BD ....
07:22 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Els viatges d'Ulisses
tancar

Les tres bessones i Els viatges d'Ulisses

Les Tres Bessones acompanyen l'Ulisses en el seu llarg viatge de retorn a casa. L'ajuden a vèncer el cant de les sirenes, el gegant Polifem¿, i fins i tot l'ajuden a lliurar-se de la Bruixa i de tots els pretendents que té la seva estimada, la Penèlope, que l'espera pacientment a Ítaca, la seva terra.

07:49 Doraemon - Els guants de neu / La xarxa de mares
08:14 Doraemon - La grua que torna els favors / El barret que dóna valentia
08:41 Lila - Amics
tancar

Amics

La Lila desitja agradare als nens que vénen a jugar aquest vespre a casa -i que no coneix-. Per això els impressiona fent-los creure -ni més ni menys- que és una súper-heroïna!

08:47 Lila - El concert de primavera
tancar

El concert de primavera

La Lila desitja no haver d'assajar pel concert de primavera però la flauta no sona pas, tota sola i és que per fer bé les coses cal una mica d'esforç.

08:56 mic 3
08:56 Zoobabu - Estruç
09:01 Els cap de drap - Ens ataquen els esquirols
09:10 Pingu - En pingu vol fer trampes
09:15 Pingu - En Pingu fa d'alpinista
09:23 Animals divertits - La clònia de suricates
09:26 En Thomas i els seus amics - En Hiro vol ajudar
09:36 En Thomas i els seus amics - En Toby i el bosc dels xiulets
09:47 Bob, el manetes - L'esmorzar de la Mixa
09:57 Bob, el manetes - El Bolquet dorm fora de casa
10:07 Bob, el manetes - El Carbassot i el corb
10:17 Pepa, la porqueta - La festa de l'escola
10:22 Pepa, la porqueta - L'aniversari de la mare
10:27 Pepa, la porqueta - La fada de les dents
10:37 Asha - Cap. 22 Ei, sóc jo !
tancar

Cap. 22 Ei, sóc jo !

L'Asha i la seva família acaben de tornar del Marroc. I en sortir al carrer, l'Asha no pensa a treure's el hiyab... De seguida s'adona que la gent, fins i tot amics com el Roc i veïns coneguts, la miren de manera estranya i amb desconfiança. I al·lucina. I pren una decisió: no es traurà el mocador fins que la gent la tracti com abans!

10:49 Asha - Cap. 24 Globament escalfats
tancar

Cap. 24 Globament escalfats

L'alcalde engega una campanya per fomentar el reciclatge en benefici de la sostenibilitat. Però la campanya fa servir massa material promocional i la ciutat acaba generant més residus que mai... I els contenidors de recollida selectiva no donen l'abast! El Carotes hauran d'intervenir-hi urgentment.

11:06 Lou! - + info
tancar

+ info

La Lou faria qualsevol cosa per anar a un concert de hip-hop amb la Mina, però la mare li ha deixat ben clar que encara és massa petita per sortir tota sola de nit. La Lou, en canvi, té clar que hi anirà de totes maneres, sense que ho sàpiga la mare, és clar. Però la mare avui ha quedat per sortir amb en Richard, i també aniran de concert... Al mateix concert!

11:19 Lou! - + info
tancar

+ info

Per fi han arribat les vacances d'hivern! I la Lou ja ho té tot planejat! Es pensa passar tots els dies, totes les hores, tots els minuts amb en Tristany, que també es queda a casa. A última hora, però, ell ha decidit que se'n va a esquiar amb el seu oncle, i quan ho ha dit a la Lou, ella li ha dit que també se'n va a esquiar, al mateix lloc que ell! Però, com s'ho farà?!

11:34 Contes clàssics - El bigoti del tigre
tancar

El bigoti del tigre

Fa molt de temps, vivia a Corea la Yun Ok, que estimava molt el seu fill Hansu, i estava molt emocionada perquè, després de molts anys a la guerra, per fi tornava a casa. Quan va arribar, però, es va adonar que havia canviat molt. Ara ja no reia mai. De fet, ni tan sols somreia. Vols saber com s'ho va fer la Yun Ok perquè el seu fill tornés a ser feliç?!

11:39 Contes clàssics - La bella dorment
11:44 Contes clàssics - El petit holandès
11:50 Un minut al museu - Recipient amb ornamentacions astrològiques
11:51 Un minut al museu - Gerra
11:52 Un minut al museu - Aiguamans en forma de paó
11:54 Un minut al museu - Nit estrellada
11:59 Léonard - Camaleó
tancar

Camaleó

Atenció, perquè el famós lladre Gat Negre corre per la contrada i està entrant a totes les cases! El Senyor ha ordenat el toc de queda, i això vol dir que els vilatans tenen ordre de quedar-se tancats a casa tot el dia. Sort que el gran mestre té la solució perfecta: una poció perquè en Basile canviï de cara a voluntat i pugui seguir el lladre sense que el reconegui. Funcionarà?!

12:08 Léonard - Aroma de geni
tancar

Aroma de geni

Avui el gran mestre ha creat un invent que revolucionarà completament la indústria del lleure. Es tracta dels aerosols de vacances, un producte que oferirà als clients les vacances que ells mateixos triïn. En Basile ha triat una illa idíl·lica, deserta i remota. El que no s'esperava és trobar-s'hi caníbals, pirates i taurons! Au, doncs, bones vacances!

12:17 Léonard - Robatori casolà
tancar

Robatori casolà

T'imagines una casa que es defensi tota sola dels lladres? Doncs en Léonard, a més d'imaginar-se-la, se l'ha inventat! Segons ell, aquest invent revolucionari permetrà que tothom pugui dormir tranquil. Fins i tot en Basile, que avui li tocarà despertar-se per posar-lo a prova! Fent de lladre, és clar! Que no li passi res!

12:30 Master Hamsters - L'estrella negra del sushi! L'última venjança del mestre suspès!
tancar

L'estrella negra del sushi! L'última venjança del mestre suspès!

En Mitsuru, l'aspirant a cuiner de sushi, ha decidit tornar-se a presentar a l'examen de mestres. En Gaudi, l'Alec i l'Steve estan disposats a fer qualsevol cosa per ajudar-lo, sense que ho sàpiga el Mestre Superior, és clar! En Mitsuru els ha enviat a una granja perquè li portin uns ous especials, però resulta que les gallines fa temps que no en ponen cap. Què els deu passar?!

12:52 Master Hamsters - Estrella d'arts marcials! Quin mestre hàmster és el més fort?
tancar

Estrella d'arts marcials! Quin mestre hàmster és el més fort?

El Gran Premi H-1 és una competició per determinar quin és l'hàmster treballador més fort de tots. Començarà amb un dels plats forts del torneig, el combat entre en Gaudi i l'Steve. Més tard s'enfrontaran la Sylvie i la Jean, i l'últim aparellament serà entre l'Alec i el misteriós Calçotets Lee, mestre de kungfu de l'estrella petanera. Qui serà el gran campió?!

13:20 Què hi ha, Scooby-Doo? - Pompeia i circumstància
tancar

Pompeia i circumstància

Les vacances per Itàlia de l'Scooby-doo i companyia aviat deixaran de ser vacances. I és que segons el capità Guzman, les aparicions d'un gladiador viu són fruit d'una llegenda que assegura que va sobreviure al Vesubi com un zombi. Encara ara volta per Pompeia sembrant el caos i destruint tot el que troba. Una missió feta a mida per la nostra colla!

13:39 Què hi ha, Scooby-Doo? - El Nadal de l'Scooby-Doo
tancar

El Nadal de l'Scooby-Doo

L'Scooby-doo i companyia, decidits a passar la Nit de Nadal a l'apartament de l'oncle de la Daphne, han vist com, per culpa del mal temps, s'hauran de quedar en un petit poble anomenat Winter Hollow, on resulta que no celebren el Nadal, perquè cada any, per aquesta època, apareix l'home de neu sense cap... i destrossa tot el que troba!

14:05 Fanboy i Chum Chum - Cap. 38 Roboamor / El Cascamofespí
tancar

Cap. 38 Roboamor / El Cascamofespí

El Fanboy i el Chum Chum estan decidits a ajudar el Dolarnator a trobar algú especial per compartir la vida. Una bona candidata podria ser la Julie Androide, la nova robot de l'Oz. Acabarà sent la robot dels seus somnis?!

14:27 Fanboy i Chum Chum - Cap. 27 Sóc l'Àrtic Man! / Fora Toy Story
tancar

Cap. 27 Sóc l'Àrtic Man! / Fora Toy Story

Després de passar-se tot un dia protegint l'univers dels malpensats i dels malobrants, l'increïble Àrtic Man ha decidit fer una visita als seus fans número u i s'ha aturat al Fancau a donar una sorpresa al Fanboy i al Chum Chum. El problema és que no hi ha manera que el reconeguin! Més tard, el Fanboy i el Chum Chum decidiran deixar les joguines... per sempre! Se'n sortiran?!

14:52 Martin Mystery - On hi ha pèl, hi ha terror...
tancar

On hi ha pèl, hi ha terror...

Mentre netejava unes gàbies al Centre, una espècie d'home-llop ha esgarrapat en Martin. D'entrada, no li ha donat importància, però a Torrington li han començat a passar coses estranyes. Li creix més pèl del compte, té pèrdues de consciència i, el pitjor de tot, és que comencen a desaparèixer alumnes...

15:14 Martin Mystery - L'atac dels nanets de jardí
tancar

L'atac dels nanets de jardí

Després que un grup d'adolescents hagin robat tot de gnoms del jardí d'una velleta, al Centre han rebut un informe d'unes criatures diminutes que tenen tot un poble aterrit. En Martin i la Diana descobriran que, a través d'un encanteri, ara són els adolescents els que s'han convertit en gnoms.

15:39 Els pingüins de Madagascar - Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien
tancar

Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien

Als nens cada dia els agraden més els Morts de peluix que venen a la botiga del zoo. De fet, en Julien, que n'està molt gelós, ja se n'ha encarregat. Els ha fet tornar tots a la fàbrica, fins i tot el Mort de veritat! Més tard, en Maurice subornarà tots els animals del zoo perquè celebrin el Dia del Rei Julien. L'únic que no hi està d'acord és el Capità, però què pot fer-hi?!

16:01 Els pingüins de Madagascar - El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: Peus reials
tancar

El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: Peus reials

Els pingüins, davant de la insistència del rei Julien, han decidit desafiar els lèmurs al joc de capturar la banderola. I s'hi han jugat el televisor! I l'equip de música! I...! Qui guanyi, s'ho emporta tot! Que comenci el joc! Més tard, el rei Julien farà fora en Mort del seu hàbitat, perquè no para de trepitjar-lo. Qui li pot treure aquesta mania? Els pingüins?!

16:26 Les Tres Bessones - Les tres bessones i l'Illa del Tresor
tancar

Les tres bessones i l'Illa del Tresor

L'Avorrida ha traslladat les Bessones a la història de l'illa del tresor, on hauran de demostrar el seu enginy i valentia enfrontant-se als malvats pirates que també busquen el tresor. Tot i que la Bruixa ajuda els pirates, les nenes i el seu amic John Silver demostraran que són més llestos...

16:49 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Sandokan
tancar

Les tres bessones i Sandokan

Les Bessones aprofiten que la seva àvia s'ha adormit per fer un passeig en barca. L'Avorrida, que sempre les vigila, les enxampa i les castiga a conèixer en Sandokan, a qui troben lluitant per salvar el príncep Nyssa de les urpes d'en Brooke. Les nenes ajudaran en Sandokan a alliberar el poble de Sarawak.

17:12 mic 3
17:12 Bob, el manetes - El Carbassot s'atabala
17:24 La Lua i el món - Multiplicats
17:27 Zoobabu - Cangur
17:31 En Thomas i els seus amics - L'amiga alta d'en Thomas
17:45 L'hora del Timmy - El robot Timmy
17:59 Una mà de contes - El petit avet
tancar

El petit avet

Aquesta és la història d'un avet que, des que va néixer, esperava impacient que algú l'escollís per ser el seu arbre de Nadal. Un dia, el seu somni es va fer realitat. El van engalanar i es va estar al costat de la llar de foc tot el Nadal. Però un cop acabades les festes...

18:12 Clifford, el gran gos vermell - Prendre la decisió encertada / La gossa i el llop
tancar

Prendre la decisió encertada / La gossa i el llop

El Bistecs s'ha trobat una joguina que li havia caigut al senyor Pinso i se l'ha quedat. La consciència no el deixa dormir, i aviat haurà de decidir si l'hi torna o no. Però és que és tan divertit jugar amb un eriçó de goma! Més tard, la Cleo començarà a gastar bromes al Clifford i al Bistecs sense adonar-se que li pot acabar passant com al noi del conte del Pere i el Llop.

18:43 La Supermots - Fetge picat
tancar

Fetge picat

El Carnisser està posant a la venda tot d'obres d'art esplèndides i està guanyant una fortuna. El més sospitós de tot és que ningú no sap d'on les treu, les obres. A més, des de quan col·lecciona art, el Carnisser? La Supermots sap que en porta alguna de cap, una maquinació malvada de les seves. Pot ser que s'hagi convertit en un falsificador professional?!

18:55 La Supermots - Arrest domiciliari
tancar

Arrest domiciliari

Mentre li pinten la cel·la de color groc mostassa i vermell quetxup, en Chuck s'haurà d'estar d'arrest domiciliari a casa dels Dolça. La Beti té clar que si el té a casa no podrà cometre cap delicte. Però això també vol dir que els altres Supermalvats de la ciutat tindran via lliure per fer de les seves! Això pot ser un caos! Avui aprendràs què volen dir les paraules "alliberar" i "esvalotar-se".

19:06 La Supermots - L'esprai de la iaia May
tancar

L'esprai de la iaia May

"L'esprai elixir sigui feliç de la iaia May" et fa sentir deu anys més jove i et dóna força per fer qualsevol cosa. La Supermots està convençuda que aquí hi ha gat amagat i pensa descobrir quina en porta de cap. També té clar que si aquesta nit la iaia May surt a la televisió, tota la ciutat li voldrà comprar l'elixir i es farà milionària. Però, com ho pot evitar?!

19:17 La Supermots - La besàvia May
tancar

La besàvia May

Després de l'últim atracament al saló de bellesa Devin, la senyora Bel ha condemnat la Iaia May a una pena d'entre sis i dotze mesos d'arrest domiciliari... a casa de la seva mare, la Besàvia May! Però ara resulta que han descobert la font de la joventut... i que està instal·lada al centre comercial! Vols dir que es quedarà a casa la Iaia May?!

19:30 Info k
19:47 Espies de veritat - Uns nois de somni
20:12 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Els fantasmes dels astronautes antics
tancar

Els fantasmes dels astronautes antics

L'Scooby-Doo i companyia han decidit apuntar-se amb l'oncle de la Velma a una perillosa expedició a la selva sud-americana per trobar un robí que es diu l'Esfera Celeste. El robí és el que dóna accés al tresor del temple perdut de Sirius, que diuen que el van construir els astronautes de l'antiguitat i on encara hi volten els seus fantasmes!

20:38 Scooby-Doo, on ets? - El cas del vaixell fantasma
tancar

El cas del vaixell fantasma

L'Scooby-Doo i companyia s'han ficat de ple en la investigació sobre l'assalt que hi ha hagut de tres naus mercants en una sola setmana. Segons en C. L. Magnus, el propietari de la naviliera, ha estat cosa del fantasma del pirata Barba-Roja, que busca venjança. El misteri està servit. Ara només falta resoldre'l! T'ho perdràs?!

21:02 Tom i Jerry - La nit de Nadal
21:11 Tom i Jerry - El gatet enginyós
21:17 Bugs Bunny i els seus amics - La llebre del Sahara
21:24 Tom i Jerry - Quina son tinc!
06:01 mic 3
06:01 La vaca Connie - La Connie ajuda les flors
06:08 Megaminimals - Les carbasses trapelles
06:14 Megaminimals - Safari fotogràfic
06:21 Megaminimals - En Pepet Superstar
06:27 La Lua i el món - Amb el Pol al camp
06:35 Inuyasha - Rèquiem per a en Jakotsu
06:57 Inuyasha - El duel amb en Bankotsu, l'últim i el més poderós dels fantasmes ressuscitats
Progrmació BD ....
21:34 Bola de drac Z - El cel es converteix en un camp de batalla. En Cor Petit ha tornat a caure a les mans de la família del dimoni
tancar

El cel es converteix en un camp de batalla. En Cor Petit ha tornat a caure a les mans de la família del dimoni

La boira negra del fill d'en Gàrlic ha convertit tothom en dimoni. No se n'han salvat ni la Xixi, ni en Iamxa, ni la Bulma, ni tan sols el Follet Tortuga! Després que en Cor Petit torni a caure a les mans de la família del dimoni, en Son Gohan i en Krilin aniran a la recerca de l'única substància capaç d'anular els efectes de la boira negra: l'aigua sagrada.

22:02 Bola de drac Z - La lluita amb en Cor Petit. El llac màgic de la ràbia
tancar

La lluita amb en Cor Petit. El llac màgic de la ràbia

El mestre Karin explica a en Son Gohan i a en Krilin que l'aigua sagrada és al palau del Totpoderós, però aviat es trobaran amb un obstacle inesperat: en Cor Petit convertit en dimoni i disposat a eliminar-los. En Son Gohan, en contra de la seva voluntat, es veurà obligat a enfrontar-se al seu mestre. Mentrestant, en Vegeta continua buscant en Son Goku per l'espai.

22:25 Corre i madura! - Menjo monedes
tancar

Menjo monedes

En Dick, per evitar que la policia el multi per anar borratxo, s'empassa tot de monedes de coure i se li comencen a tornar parts del cos de color verd. La Chloe per fi decideix sortir amb en Matt, però només si ell comença a fer una dieta més saludable. I per assegurar-se que compleix el tracte, li examinarà la caca! Per cert, la Jas se'n va a Londres!

22:53 Psychoville - T1E3
tancar

T1E3

El senyor Lomax anirà a una subhasta per comprar el cocodril Nyaqui i hi coneixerà les germanes Crabtree, les bruixes d'eBay. També sabrem com va perdre la mà el senyor Jelly. Disfressats de maquilladors, en David i la seva mare liquidaran la seva pròxima víctima. I en Robert prepara una venjança per a la Debbie de les que no s'obliden.

23:24 Món 3xl - FERIDES OBERTES
tancar

FERIDES OBERTES

La incursió dels Rebels a la Plataforma Telema arriba a la fi. Les conseqüències del que ha passat seran com ferides obertes que trigaran molt temps a tancar-se... si és que es poden arribar a tancar. I la pregunta flota a l'aire: què ha passat, amb la Zoï?

23:33 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" descobrirà una ment privilegiada. Un nen que, amb només 11 anys, és capaç de parlar al revés. En Peyu el posarà a prova fent que digui frases de l'APM? d'aquesta manera. A més, comença la fase final del concurs "Vull ser com l'Homo APM?" per trobar el millor imitador de frases del programa. Així que es repassaran els millors vídeos de tots els que l'audiència ha fet arribar al programa i se seleccionarà el primer finalista. Es recordarà alguna de les perles de la presidenta Esperanza Aguirre, Buenafuente farà la seva darrera entrevista a José María Aznar i es presentarà l'anunci de la nina més "choni" del mercat. No hi faltarà el "Minut de glòria", amb una dona que farà callar Manuel Torreiglesias, i "Això és el Bronx", amb les millors fuetades de la tele.

00:27 Sónar around the world - Sónar around the world
tancar

Sónar around the world

Barcelona acollirà, entre el 14 i el 16 de juny, la catorzena edició del Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia, el Sónar, un esdeveniment nascut a Barcelona que, gràcies al seu èxit indiscutible, fa cinc anys que traspassa fronteres.

01:35 One piece - Els assassins ataquen! Comença la gran batalla sobre gel!
tancar

Els assassins ataquen! Comença la gran batalla sobre gel!

Amb un submarí en forma de tauró, la Nami i en Franky descobreixen que els que mouen els icebergs són els pingüins. Poc després, es veuen atacats per en Hockera, el tercer fill de la família Accino. Després de descobrir que la bandera dels Pirates del Barret de Palla podria ser a Lovelyland, s'inicia la gran batalla contra la família Accino.

02:01 Evangelion - Batalla decisiva, la: la nova ciutat de tòquio 3
02:26 Corre i madura! - Menjo monedes
tancar

Menjo monedes

En Dick, per evitar que la policia el multi per anar borratxo, s'empassa tot de monedes de coure i se li comencen a tornar parts del cos de color verd. La Chloe per fi decideix sortir amb en Matt, però només si ell comença a fer una dieta més saludable. I per assegurar-se que compleix el tracte, li examinarà la caca! Per cert, la Jas se'n va a Londres!

02:57 Psychoville - T1E3
tancar

T1E3

El senyor Lomax anirà a una subhasta per comprar el cocodril Nyaqui i hi coneixerà les germanes Crabtree, les bruixes d'eBay. També sabrem com va perdre la mà el senyor Jelly. Disfressats de maquilladors, en David i la seva mare liquidaran la seva pròxima víctima. I en Robert prepara una venjança per a la Debbie de les que no s'obliden.

03:28 El nan roig - Cap. 37 Tikka per emportar
03:55 El nan roig - Cap. 38 Prepareu-me un regal
04:26 Comedy Inc.
04:50 Blog Europa - Cap. 101
tancar

Cap. 101

- Bourdeus - L'Aida Fernandez i el Garage Moderne. A França, les associacions contribueixen de manera molt important a l'economia del país. N'hi ha de tot tipus: culturals, d'estudiants, de voluntaris... A Bordeus, entre d'altres, trobem el Garage Moderne, un taller mecànic associatiu que combina l'aprenentatge de la mecànica per als socis amb diverses activitats culturals. - Lovaina-la-Nova- La Sara Canals i els discapacitats. La ciutat de Lovaina-la-Nova es va construir damunt de carreteres subterrànies. Aquesta estructura tant peculiar aporta molta comoditat als habitants i estudiants que viuen aquí. Però qui en surt més beneficiat és el col·lectiu de discapacitats.: a Lovaina-la-Nova, els minusvàlids hi han trobat un nivell de vida molt més còmode del que ofereixen les grans ciutats. - París - L'Ariadna Duran i els Jardins Partagés. La primavera ha arribat amb força a la ciutat. Les plantes han començat a florir i els horts urbans han començat a retrobar-se amb el color verd. Els Jardins Partagés estan gestionats per entitats veïnals que lluiten per evitar que la gent de la ciutat es desvinculi completament de les activitats del camp. Els horts fomenten l'aprenentatge de coneixements sobre agricultura, reforcen els lligams entre la gent del barri i, a més, són espais que aposten clarament per la inserció social. - Istambul - La Gemma de Ramon i el te. El çay (te) és LA BEGUDA, l'escapada, el plaer, el relax i les converses de la ciutat d'Istanbul. El ritme frenètic dels carrers d'aquesta metròpolis s'atura quan els seus habitants tenen un got de te a les mans. - Copenhaguen- L'Aina Pociello i el rugby femení. Tot i la primera impressió que pugui crear un esport de contacte com el rugby, es tracta d'un joc basat en el respecte i el joc net; i és practicable sigui quina sigui la teva estatura, gènere o edat.

05:11 Imp - El refredat
05:14 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" descobrirà una ment privilegiada. Un nen que, amb només 11 anys, és capaç de parlar al revés. En Peyu el posarà a prova fent que digui frases de l'APM? d'aquesta manera. A més, comença la fase final del concurs "Vull ser com l'Homo APM?" per trobar el millor imitador de frases del programa. Així que es repassaran els millors vídeos de tots els que l'audiència ha fet arribar al programa i se seleccionarà el primer finalista. Es recordarà alguna de les perles de la presidenta Esperanza Aguirre, Buenafuente farà la seva darrera entrevista a José María Aznar i es presentarà l'anunci de la nina més "choni" del mercat. No hi faltarà el "Minut de glòria", amb una dona que farà callar Manuel Torreiglesias, i "Això és el Bronx", amb les millors fuetades de la tele.