Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Champions Magazin
10:23 Travelogue of masterpieces
10:31 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Valparaíso. Una ciutat com l'arc iris. Xile
10:46 Planetari
10:46 Cultures vives - Els mestres de la fusta
11:42 El planeta indòmit - La Gran Barrera d'esculls
12:29 Exploradors d'avui - Els sexes i els sacerdots
12:58 Extraordinary dogs - El poder en moviment
13:22 Rex - Cap. 66 Gas tòxic
14:15 Tot un món - Peix fresc!
tancar

Peix fresc!

Yifang Sun i Jia Luo són xineses i treballen de peixateres a la Boqueria. Fa cinc anys que van venir a Catalunya i es van buscar aquesta feina, que trenca el tòpic que els asiàtics treballen en restaurants o basars. Malgrat treballar en un mercat molt reconegut i visitat per molts turistes, elles també noten l'efecte de la crisi. No obstant això, els agrada la seva feina, sobretot treballar de cara al públic.

14:30 Telenotícies migdia
15:44 Zona zàping
16:13 Tarda de cine - El genet pàl·lid
tancar

El genet pàl·lid

Uns pistolers assalten un poblat miner de Califòrnia, fan malbé les eines dels miners i els intimiden perquè se'n vagin. Hull Barret, un dels miners, és al poble i pateix l'agressió dels pistolers que tornen de terroritzar el poblat. Un desconegut defensa Hull i després l'acompanya a casa. Tothom pren el desconegut per un pistoler solitari, però descobreixen que porta el collet eclesiàstic. L'home s'instal·la a casa dels Hull i els ajuda a fer front als pistolers, que volen apoderar-se de la zona perquè hi ha indicis que se'n pot extreure or.

18:11 Pel·lícula - La mama inspectora: com segrestar en 10 passos fàcils
tancar

La mama inspectora: com segrestar en 10 passos fàcils

La inspectora Maddie Monroe ha de descobrir la identitat d'uns perillosos segrestadors abans que la seva millor amiga es converteixi en la víctima següent.

19:39 Just for laughs
20:25 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
22:00 Pel·lícula - Poder absolut
tancar

Poder absolut

Luther és un mestre del robatori, que fa la seva feina amb molta cura i precisió. Abans de retirar-se planeja el seu últim cop: saquejar la mansió de Walter Sullivan, un multimilionari que està de vacances al Carib. L'inesperat retorn de la dona de Sullivan complica l'afer i fa que Luther presenciï un assassinat en què està implicat el president dels Estats Units. Perseguit pels escortes del president i per la policia, Luther haurà d'espavilar-se per salvar la seva pell i la de la seva filla Kate.

00:05 Pel·lícula - Snowboarder
tancar

Snowboarder

Gaspard és un jove snowboarder amb molt de talent, el somni del qual és convertir-se en un professional, com el campió Josh Attersen. La vida de Gaspard fa un tomb quan Josh li proposa formar part del seu equip a Suïssa.

01:52 Jazz a l'estudi - Perico Sambeat
02:52 Jazz a l'estudi - Joan Diaz
tancar

Joan Diaz

Un dels pianistes de jazz més inquiets, que combina les seves actuacions amb la composició de bandes sonores per al cinema.

04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:09 Viure i escriure: Jacint Verdaguer - Viure i escriure: Jacint Verdaguer
tancar

Viure i escriure: Jacint Verdaguer

Jacint Verdaguer és considerat el fundador de la literatura catalana contemporània i un dels més grans escriptors de tots els temps. Format en el romanticisme tardà i incorporat al moviment de la Renaixença, excel·lí en tots els gèneres que conreà. La seva contribució amb una obra que abasta la poesia èpica i lírica, l'oratòria, i la prosa narrativa i periodística, va ser decisiva per a la consolidació de la llengua i la literatura catalanes.

08:07 Arquitectures - La Chocolaterie Menier
08:33 La gent de la factoria d'Andy Warhol
09:26 Martin Scorsese: l'emoció per la música - Martin Scorsese: l'emoció per la música
tancar

Martin Scorsese: l'emoció per la música

A Nova York, Martin Scorsese parla de la música en els seus llargmetratges i de la influència de grans compositors com Bernard Herrmann o Bernstein. Des de "Mean streets" fins a "L'aviador", el programa repassa la filmografia d'aquest director posant èmfasi en les bandes sonores.

10:20 Nydia - Roger Mas i Cobla Sant Jordi // Centre de dansa de Catalunya
tancar

Roger Mas i Cobla Sant Jordi // Centre de dansa de Catalunya

El cantautor Roger Mas ha iniciat un treball creatiu al costat de la cobla Sant Jordi. Dues filosofies i dos llenguatges que s'uneixen. Una experiència que Roger Mas ens explica des de Solsona. Roser Muñoz i Joan Boix són dos primers ballarins amb llarga trajectòria i prestigi internacional. Al segon reportatge de NYDIA ens parlen de l'experiència de viure la dansa des dels escenaris europeus al Centre de Dansa de Catalunya.

10:47 Rodasons - Pep Gimeno "Botifarra" (1a part)
tancar

Pep Gimeno "Botifarra" (1a part)

El passat 21 de gener, el XXIV Festival Tradicionàrius i el nou cicle Bandautors van posar-se d'acord per organitzar conjuntament un doble concert al Petit Palau de la Música de Barcelona, on van intervenir dos dels intèrprets amb més projecció de la música tradicional valenciana: Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra".

11:13 Tons
11:27 De prop - Outro Tardor 10
tancar

Outro Tardor 10

"De prop" tanca la temporada de concerts amb un resum de les actuacions que s'han ofert al programa les últimes dotze setmanes. Des del 9 de febrer, a l'escenari de "De prop" han actuat Sabor de Gràcia, Guillamino, Toti Soler, Giulia valle, Oliva Trencada; Carme Canela & Jordi Matas; Le Petit Ramon; Ismael Dueñas, Remigi Palmero, Linn Youk, Lluís coloma i Dept.

12:42 Sampler d'amor - Pasqual Maragall recita Salvador Oliva
12:44 Sputnik - "El diable i Daniel Johnston 2ªpart"
12:46 Sputnik - + info
tancar

+ info

Es pot separar l'obra d'un artista de la seva vida? En el cas de Daniel Johnston és del tot impossible. Les seves cançons les habiten dimonis, fantasmes i superherois de còmic com el Capità Amèrica. Perquè Daniel Johnston té greus trastorns de personalitat. I són aquests desordres els que donen forma a la seva obra.

13:42 Sputnik - "El diable i Daniel Johnston 2ªpart"
13:43 Pegasus a l'Auditori - + info
tancar

+ info

Amb motiu del trentè aniversari de la banda Pegasus, el 33 recupera dins de "La nit de l'espectacle" l'actuació que el grup va fer el 16 de novembre del 2008 a l'Auditori, a Barcelona, dins el marc del 40è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. La banda catalana Pegasus celebra els seus 30 anys d'història.

14:39 TR3S C
14:49 Tutankamon: els secrets del Rei nen - Tutankamon: els secrets del Rei nen
tancar

Tutankamon: els secrets del Rei nen

L'any 1922 Lord Carnarvon va iniciar les excavacions de la tomba del rei Tutankamon. Vuitanta-cinc anys més tard, el seu rebesnét viatja a Egipte per veure com les investigacions més recents contribueixen a desemmascarar el faraó vertader. Lord Carnarvon treballa estretament amb un destacat egiptòleg, el doctor Zahi Hawass examinant de nou les peces que s'exhibeixen al museu del Caire i moltes altres que no s'havien mostrat mai.

15:39 Món natural - La fortalesa del tigre
tancar

La fortalesa del tigre

En aquest episodi podrem veure les coses increïbles que poden fer els insectes al cap de 300 milions d'anys de pràctiques a l'aire, i els compararem amb els progressos que han fet els homes des que els germans Wright van volar per primera vegada l'any 1903. Com pot una papallona fer un gir de 180º amb un sol moviment d'ala? Com poden volar els insectes a 11.000 metres d'alçada? Les imatges ens ho descobreixen.

16:33 Els 60 animals més perillosos del món - El making of
17:04 Segle XX - Felix Kersten, el metge del diable
17:56 Dies de transició - Manifestacions amnistia
tancar

Manifestacions amnistia

Diumenge 1 de febrer de 1976, milers de ciutadans van envair els carrers de Barcelona per demanar l'amnistia. Ni tan sols era una manifestació legal, però va superar totes les previsions. Ningú no s'ho esperava: ni les autoritats ni els convocants ¿la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona- preveien una resposta tan massiva. Era com si aquell dia s'hagués perdut la por.

18:30 Dies de transició - La fuga de Segovia
tancar

La fuga de Segovia

5 d'abril del 1976, Segòvia. Vint-i-nou presos polítics, la majoria etarres, s'escapen del penal de la ciutat per un túnel excavat des dels lavabos. És la fuga més massiva que es recorda a l'estat espanyol: "La grande evasion", la va titular Le Monde en primera pàgina. Entre els fugitius hi havia cinc catalans. Un d'ells, Oriol Solé Sugranyes, va acabar mort pels trets de la guàrdia civil. Tots cinc catalans eren molt joves, però complien llargues condemnes per terrorisme o activitats de lluita armada.

19:03 Sampler d'amor - Laia Marull recita Anna Lacruz
19:06 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

En Jory Prins té vint anys i es considera "gòtic". Es pinta els cabells de color negre i es maquilla la cara a l'estil gòtic. En Jory l'ha pujat només la seva mare. El seu pare va abandonar la família quan ell va néixer i, des de la infantesa, en Jory ha tingut diferents malalties: tics, dislèxia, és hiperactiu i té problemes d'aprenentatge. A més, a causa d'una malaltia seriosa que va tenir als ulls, només té un 40 per cent de visió i ha d'anar a una escola especial per a cecs. Malgrat tot això, en Jory té un caràcter força extravertit, amb una certa tendència, això sí, a fixar-se en la part fosca de la vida.

19:15 Generació Digital - + info
tancar

+ info

En aquesta segona edició del programa ensenyaran la faceta més digital de la periodista de TV3 Laia Ferrer, que ens explicarà com les noves tecnologies l'ajuden amb la feina de periodista. La Laia, que viatja per tot el món seguint la Fórmula 1, recomanarà pàgines web útils per planificar viatges i explicarà a quins jocs està enganxada.

19:39 quèquicom - La vida privada de les bèsties
tancar

La vida privada de les bèsties

"Quèquicom" mostrarà imatges de la vida "privada" dels animals. Amb el títol "La vida privada de les bèsties" oferirà un reportatge de Sam Vall i Dani Vallvé sobre la manera quotidiana d'actuar de diverses espècies. El naturalista Jaume Sañé ofereix unes imatges espectaculars del tiberi d'uns voltors. Gràcies a una càmera col·locada a l'interior d'un cérvol mort, es veuen aquestes aus necròfagues arrencant amb el seu poderós bec la carn de l'animal mort.

20:11 quèquicom - El cervell i la parla
tancar

El cervell i la parla

Per primera vegada, podrem veure com es forma l'àrea del llenguatge en el cervell d'un nen gràcies a imatges preses amb la ressonància magnètica. A més a més, "Quèquicom" presencia una operació de cervell que identifica l'àrea de la parla. L'Institut d'Alta Tecnologia de Barcelona, a través d'una ressonància magnètica funcional, obté imatges de l'interior del cervell.

20:39 Sense ficció - Anatomia d'un Rei
tancar

Anatomia d'un Rei

Un documental que explica l'enigma de la mort del monarca més valerós de la corona catalanoaragonesa. Un recorregut per la història que comença amb l'obertura i l'estudi d'una de les últimes tombes reials que mai no havia estat profanada. Arqueologia, art, medicina forense, genètica, enginyeria, antropologia, restauració i moltes altres disciplines participant alhora en un ambiciós projecte científic.

21:51 Sampler d'amor - Sol Picó recita Dolors Miquel
21:54 Loto 6/49
21:58 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana a "Cinema 3": Mathieu Amalric presenta "Tournée", la pel·lícula per la qual va guanyar la Palma d'Or de Canes al millor director, el català Jaume Collet-Serra estrena "Sin identidad" un thriller d'intriga rodat a Berlín, comèdia espanyola. Reportatge sobre "No lo llames amor... llámalo X" amb entrevistes al director Oriol Capel i als actors Kira Miró i Paco León.

22:38 Sala 33 - Benvingut a Farewell-Gutmann
tancar

Benvingut a Farewell-Gutmann

El director de l'empresa Farewell-Gutmann ha mort. Adela, Lázaro i Fernando, del departament de Recursos Humans, són els candidats per ocupar el seu càrrec. Però l'aparició d'un executiu de la central (Luger) per determinar quin serà l'escollit, posarà en alerta als tres candidats. Condemnats a conviure professionalment entre les mateixes quatres parets, acabaran per descobrir que "l'infern són els altres".

00:41 Sala 33 - Andrés dedos de aguja
tancar

Andrés dedos de aguja

"Andrés, dedos de aguja" (2010), una brevíssima però imponent peça d'animació dirigida per la debutant Berta Chueca, que es mou en uns paràmetres estètics propers a l'univers creatiu de Tim Burton.

00:45 Filmoteca 33 - Weekend (v.o.s.)
tancar

Weekend (v.o.s.)

Una parella casada en crisi surt de París per passar un cap de setmana al camp. En lloc d'uns dies suposadament idíl·lics, es troben enmig d'un malson quan es veuen atrapats en un embús terrible.

02:24 Nydia - Roger Mas i Cobla Sant Jordi // Centre de dansa de Catalunya
tancar

Roger Mas i Cobla Sant Jordi // Centre de dansa de Catalunya

El cantautor Roger Mas ha iniciat un treball creatiu al costat de la cobla Sant Jordi. Dues filosofies i dos llenguatges que s'uneixen. Una experiència que Roger Mas ens explica des de Solsona. Roser Muñoz i Joan Boix són dos primers ballarins amb llarga trajectòria i prestigi internacional. Al segon reportatge de NYDIA ens parlen de l'experiència de viure la dansa des dels escenaris europeus al Centre de Dansa de Catalunya.

02:50 Rodasons - Pep Gimeno "Botifarra" (1a part)
tancar

Pep Gimeno "Botifarra" (1a part)

El passat 21 de gener, el XXIV Festival Tradicionàrius i el nou cicle Bandautors van posar-se d'acord per organitzar conjuntament un doble concert al Petit Palau de la Música de Barcelona, on van intervenir dos dels intèrprets amb més projecció de la música tradicional valenciana: Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra".

03:15 Viure i escriure: Jacint Verdaguer - Viure i escriure: Jacint Verdaguer
tancar

Viure i escriure: Jacint Verdaguer

Jacint Verdaguer és considerat el fundador de la literatura catalana contemporània i un dels més grans escriptors de tots els temps. Format en el romanticisme tardà i incorporat al moviment de la Renaixença, excel·lí en tots els gèneres que conreà. La seva contribució amb una obra que abasta la poesia èpica i lírica, l'oratòria, i la prosa narrativa i periodística, va ser decisiva per a la consolidació de la llengua i la literatura catalanes.

04:12 Martin Scorsese: l'emoció per la música - Martin Scorsese: l'emoció per la música
tancar

Martin Scorsese: l'emoció per la música

A Nova York, Martin Scorsese parla de la música en els seus llargmetratges i de la influència de grans compositors com Bernard Herrmann o Bernstein. Des de "Mean streets" fins a "L'aviador", el programa repassa la filmografia d'aquest director posant èmfasi en les bandes sonores.

05:06 Exploradors d'avui - Els sexes i els sacerdots
05:31 Tendències - + info
tancar

+ info

Hi va haver un temps en què malcriar un nen volia dir teixir-li un parell de botetes a mà. Ara, en canvi, els pares que tenen un sentit de l'estatus social apliquen la seva passió per tot allò que és de disseny per als més menuts. Això vol dir que aquells petits luxes de preus escandalosos s'estan convertint en un negoci suculent.

05:57 RITMES
05:57 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - La Kinke Beat: Tiros y tirones
06:04 Els animals més letals del món - Austràlia
06:55 Batecs de natura - El voltor comú
Progrmació BD ....
07:16 Rovelló - Ja no sempre estic content
tancar

Ja no sempre estic content

És en Rovelló i sempre està content, tant si és de dia com si es fa de nit..." Això diu la cançó i és el que passa a tots els episodis. En aquest, però, en Rovelló decidirà deixar d'estar content. I és clar, es quedarà sol com un mussol.

07:40 Rovelló - El Llisot està gelós
tancar

El Llisot està gelós

El Llisot i l'Oriana tenen una baralla d'enamorats... Al xicot se li acudeix que el Rovelló pot aconseguir que ells dos facin les paus... Però en comptes d'això, el gos aconsegueix que el Llisot es posi gelós... I no només el Llisot...

08:05 De què va? - El nebot del mag: NARNIA
tancar

El nebot del mag: NARNIA

En Digory acaba de descobrir que el seu oncle és mag, i que ha enviat la seva amiga Polly a un altre món. No s'ho pensa dues vegades i marxa a rescatar-la, però tornar a casa no serà tan fàcil com podia semblar...

08:18 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Cleopatra
tancar

Les tres bessones i Cleopatra

Les tres bessones ajuden Juli Cèsar a aconseguir l'amor de Cleopatra i a desfer els entrebancs que els posa Potino, que naturalment s'alia amb la Bruixa Avorrida per tirar endavant el seu pla d'esdevenir faraó d'Egipte.

08:40 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Frankenstein
tancar

Les tres bessones i Frankenstein

Les Tres Bessones apareixen a la consulta del Dr. Frankestein, que en aquesta ocasió és un veterinari que pot crear animals al gust de tothom: gallines amb cua de peix, vaques amb ales, etc. Aquesta curiosa habilitat li comporta un excés de feina i necessita ajudants. L'Anna la Teresa i l'Helena s'hi apunten de seguida.

09:06 mic 3
09:06 Elias, el vaixell remolcador - On és l'Elias?
09:18 Els cap de drap - El niu de la Mumu
09:28 L'hora del Timmy - El vaixell del Timmy
09:45 Doraemon - Esternuts / Essencia territorial / La quadrícula del temps
10:11 Doraemon - El control màgic / El transportador / T'agradaria ser un núvol?
10:31 Doraemon - El míssil intel·ligent / Els supercomfits / Les ulleres hipnotitzadores
10:55 Els pingüins de Madagascar - El regne dividit / L'intocable
tancar

El regne dividit / L'intocable

Arran d'una discussió, en Julien ha decidit que a partir d'ara dividiran el regne. Ell es quedarà sol en una meitat i en Maurice i en Mort viuran a l'altra. La pega és que, com que se sent sol, ha començat a fer la punyeta als pingüins, que ara faran el que calgui perquè els lèmurs facin les paus! Per cert, al zoo ha arribat una granota que li diuen l'Intocable. Vols saber per què?

11:24 Els pingüins de Madagascar - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

11:45 Els pingüins de Madagascar - Capità o capitana? / En Phil és un marrà
tancar

Capità o capitana? / En Phil és un marrà

Després que l'Alice comentés que un dels pingüins és femella, el Capità ha tingut una crisi d'identitat. És capità? O capitana?! La Marlene està decidida a convèncer el Capità que no cal que deixi de fer de comando perquè sigui una noia! Per cert, en Phil i en Mason s'han discutit i en Mason s'ha instal·lat amb els pingüins! Que no els passi res!

12:11 Fanboy i Chum Chum - El codi viking / El gran misteri de la bicicleta
tancar

El codi viking / El gran misteri de la bicicleta

En Fanboy i en Chum Chum s'emocionen quan el seu amic viking Thorvald els visita des de Valhalla. Malauradament, en Thorvald ha pedut un objecte i necessita l'ajuda dels dos amics per trobar-lo. La bici d'en Lenny ha estat robada! En Fanboy i en Chum Chum investiguen els fets!

12:33 Fanboy i Chum Chum - Combat de bruixots / Tinc el teu nas
tancar

Combat de bruixots / Tinc el teu nas

Avui arriba un noi nou a l'escola, en Kyle, i en Fanboy i en Chum Chum estan decidits fer-li passar una bona estona, tant si li agrada com si no. El dia de la foto de classe, els dos amics es posen d'acord per intercanviar-se els nassos. En Fanboy es posa gelós de l'èxit que té en Chum Chum i li demana que li torni el seu antic nas però en Chum Chum no ho vol.

12:56 Fish & chips
13:27 Iron Man: les aventures de l'Home de Ferro - Tranquils, és en Happy
13:48 Iron Man: les aventures de l'Home de Ferro - Incontrolable
14:15 Espies de veritat - Salvem la líder
14:41 Espies de veritat - El gelater malvat
15:02 Espies de veritat - Tractaments radicals
15:28 Els Dalton - EL nadal dels Dalton
15:35 Els Dalton - Són bojos, els Dalton
15:42 Els Dalton - Els Dalton s'enlairen
15:48 Els Dalton - Fugida somnàmbula
15:59 Bugs Bunny - Un pilot orellut
16:06 Bugs Bunny - El conill d'Índies
16:13 Bugs Bunny - El cavallerós cavaller Bugs
16:19 Bugs Bunny - Prohibit aparcar
16:28 El xou del Correcamins - Brunzit a tota pastilla !/ Un piuet arraconadet/ A cops de bots
16:52 Els Tom i Jerry petits - L'embolic de la ratosirena / Tens sorra a la cara / En Droopy a l'espai exterior
17:19 mic 3
17:19 Els cap de drap - El tren
17:26 Els cap de drap - La caseta de l'arbre
17:34 La Franny i les sabates màgiques - Quin cacau!
17:48 L'hora del Timmy - El Timmy va per feina
18:04 Glumpers - Tatuatge
18:08 Suckers - Malabars
tancar

Malabars

El Travis, tres pilotes i ganes de fer-ho bé. Amb això n'hi ha prou per a un bon xou...

18:13 Els pingüins de Madagascar - Bona acció / Un empatx de xips de formatge
tancar

Bona acció / Un empatx de xips de formatge

Després d'observar que els nois escoltes fan una bona acció cada dia, el capità ha decidit que els pingüins van curts de bones accions. Això vol dir que comença l'Operació Bona Acció, a la seva manera, és clar. Aparteu les criatures! Més tard, el Recluta i en Mort quedaran atrapats dins d'una màquina expenedora! Com en sortiran, sense agafar un empatx?

18:35 Els pingüins de Madagascar - La fúria del cangur / Rata infiltrada
tancar

La fúria del cangur / Rata infiltrada

Aquesta nit, en lloc d'instrucció, toca "nit de jocs"! La pega és que el Capità ha proposat de jugar a la "patata calenta", però amb una bomba de veritat! Al final, el que hi sortirà perdent és en Leonard, que acabarà a la gàbia d'en Joey, el cangur... Que no li passi res! Per cert, qui farà d'agent infiltrat per descobrir quina una en tramen les rates? En Mort?

19:01 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Després de negar-li l'entrada al Club dels Caçamonstres, en John ha decidit fer-se d'un nou grup secret per lluitar contra l'amenaça alienígena: el Club dels Cascamonstres. El que no sap és que són àliens disfressats! En Danny, en Chris, la Sam i la Cathy tampoc no tindran gaire sort avui. I és que la directora Rollins els vol fer del club de mitja!

19:23 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Arrel de la misteriosa desaparició de tot d'aparells d'alta tecnologia a Singletown, els nostres amics han decidit entrar en acció. Aviat descobriran que el responsable dels robatoris és un veloci-mòrfic, un àlien tan ràpid que és invisible a l'ull humà. L'única manera d'aturar-lo és amb el torpedimòbil del senyor Smith. I ho han de fer abans que la ciutat acabi sent un caos!

19:49 Marsupilami - Ha vingut de l'espai exterior
20:12 Marsupilami - L'olor de l'aventura
20:41 Tom i Jerry - Festa nacional
20:47 Tom i Jerry - Quina son tinc!
20:54 Tom i Jerry - Quin fred que fa!
21:02 Tom i Jerry - Ha arribat la primavera
21:09 Tom i Jerry - Atrapat amb sortida
21:16 Tom i Jerry - Migdia reial
21:23 Tom i Jerry - Una festa molt moguda
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - On és la festa?
06:13 Megaminimals - En Pepet Superstar
06:19 Tork - El millor amic d'en Tork
06:27 L'aneguet lleig i jo - Cap. 9 El vol d'en Lletget
tancar

Cap. 9 El vol d'en Lletget

Avui en Lletget ha dit una mentida que portarà molta cua! Li havia quedat el frisbi dalt d'un arbre i ha explicat a tothom que l'ha recuperat volant. Això ha fet que es convertís en el superheroi del corral. Un ànec tan petit que vola! En Ratso, evidentment, en voldrà treure suc, però primer haurà de demostrar que en Lletget vola de veritat! Com s'ho farà?!

06:49 L'aneguet lleig i jo - Cap. 10 El gall fanfarró
tancar

Cap. 10 El gall fanfarró

L'arribada d'un gall ben plantat, educat, atent i molt juganer ha revolucionat tot el corral. Tothom l'admira, fins i tot en Ratso! En Lletget, a més, el veu com el pare ideal... i això, és clar, a en Ratso li ha començat a fer pujar la mosca al nas. Però el pitjor és que el molt penques es vol fer nòvio de la Daphne! I això ja passa de mida!

Progrmació BD ....
21:30 Crackòvia - Cap. 103 Crackòvia
tancar

Cap. 103 Crackòvia

En aquesta edició, Florentino Pérez continua intentant que algú faci cas de les seves denúncies contra el Barça, portant-les a totes les instàncies imaginables. I a les inimaginables també. "Crackòvia" fa l'últim viatge al futur, per saber com acaba el relat d'un envellit Mourinho sobre els quatre enfrontaments entre el Barça i el Madrid. També es veurà com la tensió acumulada entre els jugadors en aquests partits pot afectar la selecció espanyola.

22:06 Comedy Inc.
22:37 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? farà de dependent en un grans magatzems i no aconseguirà vendre ni un llibre, però sí generar força confusió entre la clientela. Gonzo, el polèmic reporter d'"El Intermedio", passarà per la "Televisió és cultura"; hi haurà un repàs de tot el que han donat de si els clàssics contra el Madrid; es farà un homenatge a José Mourinho; Zapatero i Belén Esteban coincidiran a "La Caja" i es parodiaran alguns dels anuncis més populars.

23:13 Més Dinamita - Cap. 13 Si ho sé no ho pregunto
tancar

Cap. 13 Si ho sé no ho pregunto

Sobre la (in)conveniència de fer la típica pregunta "Què, com et va tot?" a segons qui.

23:37 Més Dinamita - Cap. 1 Parli'm de vostè
00:08 El nan roig - Cap. 34 El polimorf emofalcó 2
00:38 Els informàtics - Homes sense dones
tancar

Homes sense dones

Douglas contracta Jen com la seva nova assistent, amb la qual cosa Moss i Roy tornen a ser els amos de l'oficina. Com s'ho manegaran sense ella? I com s'ho farà ella per frenar les insinuacions no desitjades de Douglas?

01:02 The inbetweeners - Cap. 15 Wills dilemma
01:28 Crackòvia - Cap. 103 Crackòvia
tancar

Cap. 103 Crackòvia

En aquesta edició, Florentino Pérez continua intentant que algú faci cas de les seves denúncies contra el Barça, portant-les a totes les instàncies imaginables. I a les inimaginables també. "Crackòvia" fa l'últim viatge al futur, per saber com acaba el relat d'un envellit Mourinho sobre els quatre enfrontaments entre el Barça i el Madrid. També es veurà com la tensió acumulada entre els jugadors en aquests partits pot afectar la selecció espanyola.

02:03 Comedy Inc.
02:34 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? farà de dependent en un grans magatzems i no aconseguirà vendre ni un llibre, però sí generar força confusió entre la clientela. Gonzo, el polèmic reporter d'"El Intermedio", passarà per la "Televisió és cultura"; hi haurà un repàs de tot el que han donat de si els clàssics contra el Madrid; es farà un homenatge a José Mourinho; Zapatero i Belén Esteban coincidiran a "La Caja" i es parodiaran alguns dels anuncis més populars.

03:09 Més Dinamita - Cap. 13 Si ho sé no ho pregunto
tancar

Cap. 13 Si ho sé no ho pregunto

Sobre la (in)conveniència de fer la típica pregunta "Què, com et va tot?" a segons qui.

03:34 Més Dinamita - Cap. 1 Parli'm de vostè
04:04 El nan roig - Cap. 34 El polimorf emofalcó 2
04:33 Crackòvia - Cap. 103 Crackòvia
tancar

Cap. 103 Crackòvia

En aquesta edició, Florentino Pérez continua intentant que algú faci cas de les seves denúncies contra el Barça, portant-les a totes les instàncies imaginables. I a les inimaginables també. "Crackòvia" fa l'últim viatge al futur, per saber com acaba el relat d'un envellit Mourinho sobre els quatre enfrontaments entre el Barça i el Madrid. També es veurà com la tensió acumulada entre els jugadors en aquests partits pot afectar la selecció espanyola.

05:04 Comedy Inc.
05:29 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? farà de dependent en un grans magatzems i no aconseguirà vendre ni un llibre, però sí generar força confusió entre la clientela. Gonzo, el polèmic reporter d'"El Intermedio", passarà per la "Televisió és cultura"; hi haurà un repàs de tot el que han donat de si els clàssics contra el Madrid; es farà un homenatge a José Mourinho; Zapatero i Belén Esteban coincidiran a "La Caja" i es parodiaran alguns dels anuncis més populars.