Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 PLAN
09:00 Construint el futur - Els edificis dels segle XXI
09:49 Exploradors d'avui - Huracà
10:15 La volta al món en 80 tresors - D'Austràlia a Cambodja
11:14 Món natural - Escurçons mortals
tancar

Escurçons mortals

Fins i tot a l'Àrtic hi ha perill de topar-se amb una serp verinosa. Aquests rèptils causen moltes morts cada any i els verins que inoculen al mossegar provoquen paràlisi nerviosa, necrosi dels teixits i, si no es disposa d'antídot, la mort i tot.

12:05 Joking around
12:30 Sheena - Jocs psicològics
13:11 Sheena - Danys col·laterals
14:00 Zona zàping
14:20 Tot un món
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - Oliver Twist
tancar

Oliver Twist

A l'Anglaterra del segle XIX, Oliver Twist és un nen que malviu en un orfenat fins que el fan fora. Llavors entra a treballar d'aprenent en una funerària però s'escapa i marxa a Londres. Allà cau en mans d'uns delinqüents que l'obliguen a robar. En un robatori enxampen Oliver, però un home caritatiu l'acull a casa seva i li ofereix una vida feliç que perilla, perquè els lladres per a qui treballava decideixen segrestar-lo.

17:50 Pel·lícula - Missió no autoritzada
tancar

Missió no autoritzada

Una noia de dotze anys, experta escaladora, es proposa robar un banc d'alta seguretat amb l'ajut de dos amics: un geni de la informàtica i un altre especialitzat en mecànica. Els tres joves volen els diners perquè el pare de la noia, que està molt malalt, pugui pagar-se una operació quirúrgica que li salvaria la vida.

19:30 Camins misteriosos - Motius per plorar
tancar

Motius per plorar

Mentre es fa un funeral per un home que ha mort assassinat per un tiroteig, suceeix una cosa increïble; apareix una imatge en un vidre d'un home que plora llàgrimes de sang. Just al mig de la investigació d'en Declan, un altre miracle té lloc a la comunitat. Tots pensen que és un missatge perquè pari la violència i perquè les bandes resolguin els seus problemes. En Declan es troba amb el dilema moral de descobrir que no es tracta d'un miracle en una comunitat amb una gran necessitat de respostes.

20:25 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, el "Piumoc", un embotit típic de la Garrotxa i els productes de Josep Pàmies, un pagès de Balaguer pioner en el cultiu de flors comestibles. Piumoc El "Piumoc" és un embotit típic de la Garrotxa caigut en l'oblit i que alguns cansaladers recuperen animats per cuiners com els del col·lectiu "Cuina Volcànica" de la Garrotxa. El programa es desplaça a l'obrador de Pere Vilanova, a Tortellà, per veure com s'elabora el piumoc, amb el costelló de porc com a ingredient bàsic, i la cuinera Judith Oliveras cuinarà un plat amb piumoc i fesols de Santa Pau, un altre dels productes típics de la comarca. Toni Massanès, director de la Fundació Alícia, i coordinador del llibre "Corpus de la cuina catalana" explicarà el perquè d'un interès creixent per recuperar aquests productes locals, fruit d'una tradició, una cultura i una zona determinada. El jardiner de l'ànima "Al vostre gust" visita Josep Pàmies, un pagès de Balaguer pioner en el cultiu de flors comestibles i immers en la batalla contra els productes transgènics. Pàmies parlarà de vegetals desconeguts que comencen a tenir un paper en l'alta gastronomia i de productes molt beneficiosos per la salut com l'estèvia reboudiana, una planta amb poder edulcorant tres vegades més potent que el sucre i que podria substituir controvertits edulcorants, des del punt de vista de la salut, com la sacarina o l'espartam, en el cas, esclar, que es pogués comercialitzar per a l'ús industrial com passa en altres països. Per a qui vulgui saber com es pot aplicar l'estèvia, l'Íngrid Farré, del departament científic de la Fundació Alicia, i el cuiner Jaume Biarnès ensenyaran a preparar-ne algunes postres.

21:00 Telenotícies vespre
21:40 Sense ficció - Embarcament immediat. BCN, l'origen
tancar

Embarcament immediat. BCN, l'origen

"Embarcament immediat. BCN, l'origen" Emissió: dissabte 13 de juny, 21.40 Barcelona està a punt d'estrenar una nova terminal a l'aeroport del Prat. Amb aquest motiu, Sense Ficció emet "Embarcament immediat. BCN, l'origen". Un documental de producció pròpia que permet, a través de la història, comprendre per què tenim aquest model d'aeroport, quines són les seves característiques i quines les seves limitacions. "Embarcament immediat" explica les raons per les quals, des dels inicis de l'aviació a Catalunya, l'aeroport es va instal·lar al terme del Prat de Llobregat. Als anys 20, fins i tot s'hi van arribar a concentrar tres aeròdroms. Amb el pas del temps, s'ha intentat, en més d'una ocasió, traslladar l'aeroport a un altre lloc. Tots els intents han fracassat. "Embarcament immediat" segueix també l'itinerari de Josep Canudas, el cap dels Serveis d'Aeronàutica de la Generalitat republicana. Ell ja va ser testimoni del primer vol que es va fer a Barcelona, a l'hipòdrom de Can Tunis, al febrer del 1910 -vol que el documental reprodueix en 3D-. Canudas dedica tots els seus esforços a dotar Barcelona d'un aeroport que estigui al nivell d'altres ciutats europees. És el primer a comprendre que un aeroport no és només un lloc on s'enlairen i aterren avions, sinó que és un motor de desenvolupament econòmic. Seguir els esforços de Canudas ha permès recuperar imatges de les primeres dècades del segle XX que reflecteixen tot el que el món de l'aviació tenia d'aventura i de risc. I, precisament, calia assumir una bona dosi de risc per muntar al 1919 una línia de correu aeri internacional. És el que fa Pierre George Latécoère, que perquè els seus avions vagin de Tolosa a Casablanca, al Marroc, fa de Barcelona la primera escala de la línia. Latécoère farà un dels tres aeròdroms que acollirà el Prat. Els testimonis de l'època parlen de les condicions del terreny, de les lleis que imposen els aiguamolls i els canyissars a l'hora de condicionar una pista d'aterratge. Unes lleis i unes dificultats que encara veiem reflectides avui, en la construcció de la T-1. L'aeroport que s'està fent ara és fruit del pacte firmat a mitjans dels anys 90 entre totes les administracions. El documental entrevista tots els que aleshores hi van establir les bases del nou model d'infraestructura. "Embarcament immediat" explora com és la convivència entre els conreus, els avions i els ocells que tenen el seu hàbitat als espais naturals protegits. Una passejada pel delta del Llobregat, per descobrir paisatges i llocs inaccessibles que envolten l'aeroport i que fan que ara, durant un enlairament o un aterratge, el territori es contempli amb una altra mirada. Fitxa Direcció i guió: Montserrat Besses Realització: Àngel Leiro Producció: Tona Julià Documentació: Miracle Tous Ajudant de realització i muntatge: Joan Simó Imatge: Carles de la Encarnación

22:55 Pel·lícula - L'aviador
tancar

L'aviador

La pel·lícula és una biografia de Howard Hughes, magnat de l'aviació i cineasta que va viure la seva època daurada a Hollywood a partir de l'any 1924. Hugues, que aleshores tenia 19 anys, es va quedar orfe i va heretar el gran negoci familiar. Interessat en el món del cinema, va invertir molts diners produint pel·lícules i va tenir relacions sentimentals amb actrius famoses: Ava Gardner, Katharine Hepburn i Jean Harlow. Més tard es va interessar per l'aviació i, quan tenia 33 anys, va fer la volta al món en un avió dissenyat per ell mateix.

01:40 Pel·lícula - Risc
tancar

Risc

James Hayson, un escriptor frustrat, es dedica a fer treballs menors després que una tragèdia li marqués la vida. James, enmig d'aquesta crisi existencial, va a una reunió d'excompanys de l'institut i retroba tres amics d'abans.

03:15 Bombers de Nova York - Cap. 50 Cicle
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

EL PUCHERO DEL HORTELANO --- TU ERES ESO SONU NIGAM --- JUST CHILL XERRAMEQU TIQUIS MIQUIS --- CANTO CELTAS CORTOS --- TU ERES EL MEJOR SONEROS DE VERDAD --- A BUENA VISTA DANIELA MERCURY --- BEAT LAMENTO JORGE DREXLER --- TRANSPORTE MIQUEL GIL --- CAVALL D¿ARABIA FUFÜ-AI --- CHA CHA BEN HARPER --- BETTER WAY BOB DYLAN --- COLD IRONS BOUND L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

07:55 Ritmes col·leccions - + info
tancar

+ info

Conèixer el passat és una manera de conèixer el present i fins i tot una part del futur. El passat de la nostra música dóna forma a la música que es fa avui dia, música que mai acaba d'oblidar que havia existit abans. RITMES COL·LECCIONS parteix d'aquest punt de vista per oferir als espectadors actuacions musicals a plató dels anys 60 i 70, així com clips dels anys 70 i 80 per capbussar-se en una època en què la música pop començava a prendre la forma que a grans trets ha mantingut fins als nostres dies.

08:25 De prop - MIquel Gil
tancar

MIquel Gil

Miquel Gil dins l'escena de la música popular i tradicional catalana va significar tot un revulsiu. En Miquel ha incorporat una visió renovada de la música popular i tradicional, ha sabur trencar perjudicis i ortodòxies i ha mostrat que el que és local pot arribar a ser el més universal. "Eixos" és el seu últim disc.

09:25 Ritmes cat
10:15 Sputnik - Sónar 2009 : Sota Zero
11:00 Ritmes concert - RITMES CONCERT "ORBITAL"
tancar

RITMES CONCERT "ORBITAL"

En la 16ena edició del Festival Sonar de Músiques Avançades ens trobem, com un dels caps de cartell, els ORBITAL, un dels grups essencials del que va ser el moviment electrònic a principis dels anys 90. A Ritmes Concert creiem que és una bona ocasió per rescatar la gravació del concert que l'Sputnik va fer en la segona edició del Sonar, l'any1995, on els ORBITAL van actuar a la carpa del Poble Espanyol. Aquell va ser un concert memorable on l'Sputnik va mostrar una manera nova d'enregistrar un concert de música electrònica. A part de l'indiscutible valor d'aquell concert dels Orbital, avui podreu tornar a comprovar la qualitat d'aquella gravació televisiva, que, un cop més, va demostrar que l'equip del programa Sputnik obria camins per a l'enregistrament de música en viu amb imaginació i molt de talent.

11:50 TR3S C
12:00 Traces, el nou circ - Traces, el nou circ
tancar

Traces, el nou circ

El col·lectiu canadenc "Les set doigts de la main" és un dels grups més innovadors i revolucionaris en el món del circ. Actualment, la companyia està de gira mundial amb l'espectacle "Traces", un muntatge que combina magistralment les acrobàcies, la dansa contemporània, el dibuix i l'estètica urbana. El 33 ofereix el reportatge "Traces, el nou circ", un document que mostra la intensa preparació a què se sotmeten els membres d'aquesta jove companyia així com les tècniques i els elements que introdueixen en l'espectacle per aconseguir una nova visió del circ.

12:25 Caminar amb cavernícoles - Caminar amb cavernícoles
13:20 Euskal Herria: la mirada màgica - Camps i fortaleses, Navarra sud
tancar

Camps i fortaleses, Navarra sud

9: Camps i fortaleses, Navarra sud Al sud de la serra del Perdón, el paisatge de Navarra es transforma en una immensa estora de contrastos, on tot gira segons el pols de la terra i el clima. Traspassant la serra del Perdón hi ha una altra Navarra. És la de terres roges i extensions ondulades, la d'immensos camps de blat, la d'horitzons infinits. Cap al sud hi ha les terres de Baldizarbe, on apareix Santa Maria d'Eunate. Un temple enigmàtic, una còpia de la tomba de Crist que hi ha a Jerusalem, que va ser refugi dels pelegrins a Santiago. Puente la Reina sempre ha estat una vila d'acollida on tots els camins de pelegrinació es troben. Tornant darrere les petjades del pelegrí, es troba un altre poble fortificat, Zirauki. Una autèntica fortalesa a les portes de Tierra Estella. ESTELLA: és la joia romànica de Navarra. Fa mil anys tan sols era una població d'agricultors que parlaven euskera. En realitat eren dues viles en una i mai ben avingudes. Cada una situada en un costat del riu Ega. Encara avui, en un costat i l'altre, els temples dominen la vila vella: San Pedro de la Rúa, San Miguel, Santo Domingo i el Santo Sepulcro. Mirant a Estella hi ha el monestir d'Iratxe. Un lloc on la unió del poder i la cultura va servir per crear una universitat. Sobrevolant una infinitat d'ones de terra extensa s'arriba a la Solana, la millor terra navarresa per criar blat i ordi, que sempre està custodiada per la silueta emergent de San Gregorio Ostiense, una torre afilada. De tot Navarra, Àlaba i la Rioja, centenars de pelegrins arriben per Pentacosta a aquests paratges, van al peu de la serra de Juan, on tenen un gran santuari, la Mare de Déu de Codes. Volant cap al sud, de sobte sorprèn un atapeït nucli medieval dominat per la torre de Los Arcos. ARTAJONA: És el millor exemple de ciutat emmurallada. Els habitants d'Artajona van tenir sempre fama de valents, i no en va, perquè fins i tot les dones van defensar aquest poble a cops de pedra quan el comte de Lerin els el va voler arrabassar. OLITE: És la joia de la corona, la ciutat medieval navarresa més bella. Unx és un poble fortalesa des del qual els reis de Pamplona van controlar fa mil anys els musulmans que dominaven l'Ebre. Unx és una prolongació de la muntanya. LAS BÁRDENAS: L'erosió deixa las Bárdenas trencada i desbordada, i només l'esforç humà permet aquí alguns cultius miraculosos. Són quatre-cents quilòmetres quadrats de desert propietat de l'Estat, però d'explotació reservada a només dinou pobles de l'entorn. Planúries infinites, altiplans inabordables i agulles de terra que amenacen de caure formen aquest paisatge extraordinari. TUDELA: És una ciutat pont, encreuada de cultures i avui metròpolis del sud. Els seus tres barris primitius, el cristià, el jueu i el musulmà, giren entorn de la plaça de Los Fueros, que és, com li correspon, el punt de trobada i l'escenari de festa. Dominant el riu Aragón, Gallipienzo, un camuflatge perfecte sobre precipicis. Va trobar una defensa en la muntanya, però també la seva condemna, ja que és inaccessible si no s'hi va a peu, i això ha obligat a construir un poble nou a la plana i abandonar la vella glòria. SANGÜESA: Els pelegrins s'hi van trobar amb el màgic temple de Santa María la Real, que els rebia al peu de l'estret Carrer Major. El castell de Xabier, la casa natal del navarrès més universal, el missioner jesuïta Francisco Javier, va ser, en el passat, partida de Los Jaso, una família de valerosos guerrers medievals. Destruït el segle XVI, va ser restaurat el XIX.

13:55 Rutes per a viatgers intrèpids - Marroc per la porta del Sàhara
tancar

Marroc per la porta del Sàhara

Inicien la ruta per l'Àfrica a la ciutat de Nador on arriben amb el ferri procedent d'Almeria. Visiten les ciutats de Marràqueix i Essaouria, i per acabar comparteixen un tagin a casa de la Fàtima, una marroquina de Sidi Ifni. Abans de continuar cap al Sàhara Occidental, paren al mercat de Guelmim per comprar els queviures necessaris per continuar el viatge cap al desert.

14:20 Lonely Planet: sis graus - Cap. 12 Ciutat del Cap
tancar

Cap. 12 Ciutat del Cap

La presentadora Asha Gill queda amb Chris Ntombemhlophe, un xaman africà que comunica directament amb els avantpassats i que la fa ballar en estat de trànsit en un dels districtes negres més grans de la ciutat. Chris també li presenta la diva Odidi Mfenyana, que reclama el pentinat afro pels africans. Amb la presentadora de ràdio Lisa Chait, Asha assisteix a una festa de carnaval molt escandalosa, amb reina de la primavera inclosa, i visita un projecte de construcció d'habitatge en els suburbis de la ciutat. Asha i un grup de voluntaris intentaran convertir una barraca de llauna en una casa de maons nova de trinca en només cinc dies.

15:05 Batecs de natura
15:15 Vela - Vela: Ocean Race
15:45 Handbol : Selecció Catalana - Handbol: Catalunya - Egipte
17:15 Handbol : Selecció Catalana - Notícies
17:15 Automobilisme - Automobilisme: World Series d'Hungaroring
18:30 Futbol - Girona - Tenerife
20:30 Futbol - Notícies
20:30 Parlament
20:50 Tot un món - Obrint vies
tancar

Obrint vies

Són joves immigrants d'entre 16 i 25 anys que ara viuen a Martorell. Formen part d'Arrels, un projecte d'integració i ocupació que, a Martorell, coordina Sandra Queraltó. La vintena de nois que participen al projecte Arrels aprenen català i castellà, però la Sandra també els ensenya tècniques per facilitar-los l'entrada al mercat laboral. Per això, aprenen a fer un currículum o simulen entrevistes de feina. Els nouvinguts compaginen les classes amb activitats a fora de l'aula, com ara l'escalada. Un esport amb què els joves es relacionen entre els companys i els fa conscients que s'ha de fer un esforç per aconseguir qualsevol fita.

20:56 Tot un món - Construir futur
tancar

Construir futur

Construir futur L'Institut Gaudí de la Construcció forma, des de fa anys, paletes, enrajoladors i altres especialistes de la construcció. Aquest és un dels sectors que més persones immigrades ocupa en l'actualitat i un dels que més directament han notat els efectes de la crisi. El peruà Carlos Alejandro Ravelo i Hugo Victoriano Espinoza, de l'Equador van treballar de paletes fins que les seves empreses els van acomiadar. El Mohamed Auchorif, del Marroc, que també havia treballat en diverses constructores, és ara un dels formadors dels cursos de formació continua i d'especialitats de l'Institut Gaudí que aquests mesos fan el Carlos i l'Hugo i que els han de preparar per afrontar el futur amb més i millors eines.

21:05 Nydia - + info
tancar

+ info

21:30 Loto 6/49
21:35 Cinema tres
22:10 Sala 33 documental - 3055 Jean Leon
tancar

3055 Jean Leon

3055 JEAN LEON Producció: Bausan Films, S.L., Televisió de Catalunya amb la participació de TVE. Direcció i guió: Agustí Vila/ Durada: 93' Direcció de fotografia: Xavier Gil, David Omedes, Diego Dussuel Muntatge: Ernest Blasi So directe: Amanda Villavieja, Elena Coderch Música: Ian Briton Ceferino Carrión va deixar Espanya com a polissó en un vaixell de càrrega. Quan va arribar a Los Angeles ja s'anomenava Jean Leon, un home que es transfomava a sí mateix contínuament. Qui va ser, Jean Leon? Va ser un conductor de taxi o va ser el cambrer de confiança de Frank Sinatra? El propietari del mític restaurant "La Scala" de Beverly Hills o qui va donar de sopar a Marilyn Monroe el seu últim dia? La seva vida va ser la pròpia del món de la ficció, i aquí ens l'expliquen Paul Newman, Dennis Hopper, Angie Dickinson, Robert Wagner, entre d'altres... La llegenda de Jean Leon va seduir el Hollywood daurat. Jean Leon va crear a Beverly Hills "La Scala", el restaurant més concorregut per les "celebrities" i va dur a les seves taules el vi Jean Leon, un dels més apreciats del món. Jean Leon Jr., fill de Jean Leon, investiga en la vida del seu pare partint de la seva última etapa a Tailàndia. Jean Leon, Ceferino Carrión, va néixer a Santander l'any 1928. Als dinou anys va fugir com a pròfug a França i, des d'allà, es va embarcar com a polissó al celler d'un transatlàntic, rumb als Estats Units. A Los Angeles va treballar de cambrer al "Villa Capri", el restaurant de Frank Sinatra, i va establir una gran amistat amb James Dean, Natalie Wood i molts estudiants d'art dramàtic. L'any 1955, va obrir el seu propi restaurant, "La Scala", que es va convertir en el restaurant de moda a Hollywood. Jean Leon va servir a Marilyn Monroe l'últim sopar abans de la seva tràgica mort, va acollir a cinc presidents dels Estats Units, va donar de menjar a importants capos de la màfia, va ser testimoni d'acords que donarien lloc a mítiques pel·lícules... L'any 1962, va tornar exitós a Espanya i va crear al Penedès un dels més apreciats vins de la seva terra natal. Va navegar a bord del seu iot "La Scala a mare" per a assolir la seva nova ambició: reproduir el restaurant "La Scala" a Phuket, Tailàndia. Un últim somni que mai aconseguiria. Un càncer de laringe el va obligar a abandonar el seu viatge. Va morir a Los Angeles l'any 1996, acompanyat dels seus fills i allunyat dels seus nombrosos amics dels qui no es va voler acomiadar.

23:50 Cicle Jim Jarmush (v.o.s) - La nit a la Terra (v.o.s.)
tancar

La nit a la Terra (v.o.s.)

La pel·lícula connecta cinc històries situades a diferents ciutats del món: Los Angeles, Nova York, París, Roma i Helsinki. El nexe d'unió és que totes les situacions es produeixen en un taxi, on client i conductor estableixen el breu contacte que dura el trajecte i que posa de manifest la complexitat i bellesa de les relacions humanes.

01:55 Clàssica
02:45 Nydia - + info
tancar

+ info

03:10 Rodasons - + info
tancar

+ info

THE DUBLINERS a L'Auditori (3a part) Amb 47 anys d'existència, The Dubliners és una de les formacions més llegendàries de la música folk d'arreu del món. Des del 1962, aquesta banda irlandesa ha estat una de les principals impulsores de la renovació de la tradició musical de la seva illa, i ha arribat a enregistrar 180 discos i a influir en molts altres artistes, de Van Morrison a The Pogues. L'11 de febrer, The Dubliners van reaparèixer a Barcelona, amb un concert a L'Auditori organitzat pel XXII Festival Tradicionàrius i l'associació El Feile. Una unitat mòbil del Rodasons en va enregistrar l'actuació, i avui us oferim la tercera part de les cinc en què l'hem dividida. THE DUBLINERS L'Auditori (Barcelona), 11 de febrer del 2009 XXII Festival Tradicionàrius Tercera part 1.- Banjo solo 2.- The auld triangle 3.- When the boys come rolling home 4.- Fiddlers Green 5.- All for me Grog Formació: Barney McKenna: banjo tenor, mandolina i veus John Sheahan: violí, tin whistle, mandolina i veus Séan Cannon: veu solista i guitarra Eamonn Campbell: guitarra, mandolina i veus Patsy Watchorn: veu solista i banjo

03:35 El medi ambient
04:30 Històries d'objectes - Treballar
05:20 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

CAPONNAM --- SOL D¿HORABAIXA XAVIER BARO --- PER SANT BLAI CHRIS THOMAS --- KICKIN¿ TRUE BLUES THE CHRISTIANS --- THE BOTTLE CRIS JUANICO, ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MUSICS --- VOLA¿M A SA LLUNA IMMIGRASONS --- MENUDA SABOR DE GRACIA --- PESCAILLA LARUMBE --- POR LA CALLE RAIMON --- SOLILOQUI SOLIPSISTA GUILLEM D¿EFAK --- CANÇO PER A LES DONES LA GRAN ORQUESTA REPUBLICANA --- LOCO L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

06:05 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

JOSH ROUSE --- LOVE VIBRATION DEPECHE MODE --- WRONG MANDO DIAO --- DANCE WITH SOMEBODY DEPT --- QUAN ET MIRO ALS ULLS PET SHOP BOYS --- LOVE ETC. MY CHEMICAL ROMANCE --- DESOLATION ROW GRACE JONES --- WILLIAM¿S BLOOD LENNY KRAVITZ --- DANCIN TIL DAWN BESIDE --- FEEL FREE ANIMIC --- LES FULLES FAN D¿OCELL El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra.

06:45 Ritmes.clips
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Rovelló - Rovelló, no et deixaré mai
tancar

Rovelló, no et deixaré mai

"Rovelló, no et deixaré mai" sembla una frase ingènua. La veritat és que representarà el començament de molts maldecaps per a tothom, fins i tot per al senyor Canut. Com s'acabarà aquest embolic?

07:35 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la flauta màgica
tancar

Les Tres Bessones i la flauta màgica

Mentre les Bessones van cap a Viena per assistir a la representació de la Flauta Màgica, l'Avorrida les castiga. La Reina de la Nit les segrestarà a la Viena del segle XVIII per evitar que s'estreni l'òpera de Mozart, amic de les nenes.

08:00 mic 3
08:00 Louie - Louie, dibuixa'm un pastís
tancar

Louie, dibuixa'm un pastís

Avui la Yoko ha organitzat un pícnic, però s'ha descuidat una cosa: el pastís! Hi ha molt convidats i tots són molt llaminers. Com s'ho faran? Això rai! Sort que en Louie és un artista i n'hi pot dibuixar un! Però, és clar, ha de ser un pastís molt especial! Com es fa per dibuixar un pastís que sigui per llepar-se'n els dits? Ho vols saber?! No t'ho perdis!

08:10 Pepa, la porqueta - Animalons
tancar

Animalons

La Pepa i en Jordi estan ajudant l'avi a collir verdures de l'hort. La Pepa, dins d'un enciam, s'hi ha trobat un cargol molt golafre i ara vol jugar a fer veure que ella també és un cargol. En Jordi també s'hi apunta! Tenen uns cistells que els faran de closca i aviat arribaran tots els seus amiguets. Però a l'hort de l'avi n'hi ha més, d'animalons! Els vols descobrir?!

08:15 Elias, el vaixell remolcador - Diumenge
tancar

Diumenge

Els diumenges són molt alegres a Cala Bonica. Tothom canta i està content. Avui, a més, l'Elias i el Dormilega han decidit anar a l'Illa de la Bufera a visitar l'Helinor! A mig matí, però, els avisen que hi ha un vaixell que està en perill i l'Elias i l'Helinor han de sortir corrents al rescat. Com s'ho ara el Dormilega per tornar tot sol a Cala Bonica? Vols dir que se'n sortirà?!

08:30 Club Super3
08:30 Pau, la petita guineu roja - En Carbasseta se supera
tancar

En Carbasseta se supera

En Carbasseta és molt menut i sovint els altres se'n riuen. Li diuen que és molt baixet i ell, de vegades, no s'ho acaba d'agafar gaire bé. Però ser petitó també té els seus avantatges. Et pots ficar per llocs on els més ganàpies no poden ni entrar, per exemple. Ja ho diuen que en el pot petit, hi ha la bona confitura. Aprofita-ho, Carbasseta!

08:35 Pau, la petita guineu roja - Què és, això?
tancar

Què és, això?

Avui en Pau, l'Eixerit i en Gil, la gavina, faran d'exploradors. Se n'aniran fins a l'abocador municipal per veure què hi troben. Els humans llencen un munt de coses, i ben estrambòtiques! A més, segur que n'hi ha moltes que es poden aprofitar. Només cal tenir-hi traça i una mica d'imaginació. Els hi acompanyes?!

08:45 L'illa de la Lili - Alonso Bombolles
tancar

Alonso Bombolles

Els nuks, una tribu de criatures diminutes i molt bufones, han atrapat els nostres amics. Els nuks alimenten una bèstia amb tentacles que es diu Alonso. L'Alonso es menja els records de les seves víctimes i produeix unes bombolles de sucre, que és el que alimenta els nuks. Com s'ho faran la Lili i companyia si no recorden res?! Només els faltava això!

09:05 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

Avui l'Eliot i companyia han anat a la piscina municipal per inaugurar-la. Seran els primers de banyar-s'hi... i l'Eliot el primer de descobrir que al fons de la piscina hi viu un monstre! Hi ha aparegut un banyador, que segur que l'ha escopit el monstre després d'haver-se empassat un nen. L'Eliot ha d'aturar el monstre abans que tothom es tiri a la piscina!

09:19 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'Eliot no pensa permetre que els grans acabin amb els milions de bestioletes que viuen a la catifa de casa i s'ha convertit en el rei d'Acària, protector d'un poble que el necessita més que mai. En Kétou farà de camarlenc i la Mimi de reina. Tots tres junts lluitaran contra l'arxienemic del àcars: la temible aspiradora! No t'ho perdis!

09:30 Els dibuixos d'en Zeke
10:00 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Avui en Timmy està més content que mai! Farà de Clot, el noi del mentó prodigiós, a la pel·lícula multimilionària sobre el Mentó Roig, protagonitzada per l'Adam West, el de la tele! Ara només li falta entrar dins del personatge, i per fer-ho es ficarà dins del còmic, sense saber que es pot trobar amb el seu arxienemic, el cassoleta de Bronze! Que no li passi res!

10:12 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

La Vicky ha fet servir sèrum de la veritat per descobrir els secrets més amagats d'en Timmy i ara li està fent la vida impossible. La solució és demanar a en Cosmo i a la Wanda que li aconsegueixin el diari de la Vicky, per poder-s'hi tornar. La Vicky també en té molts, de secrets íntims... i molt romàntics! Fins on serà capaç d'arribar, en Timmy?!

10:25 Keroro - Una illa deserta, i plena de noies. A formar! / Les sabates vermelles del terror
tancar

Una illa deserta, i plena de noies. A formar! / Les sabates vermelles del terror

En Keroro s'ha infiltrat de polissó al iot de luxe de la Momoka, amb tanta mala sort que ha acabat naufragant amb totes les altres noies. Com s'ho farà ara perquè no el descobreixin les amigues de la Natsumi?! De tornada a Tòquio el sergent té pensat un altre pla per envair el planeta: unes sabates diabòliques. I la primera víctima serà...

10:55 3xl.cat
10:55 El detectiu Conan - Cinquè episodi de la història d'amor dels policies. 1ª part
tancar

Cinquè episodi de la història d'amor dels policies. 1ª part

L'inspector Takagi i la inspectora Sato han quedat per passar el dia a Marine Land. Ell porta un anell a la seva motxilla perquè vol aprofitar la sortida per proposar-li a la Sato que es casin. La relació ha fet posar molt gelosos els altres oficials, i tots han fet cap a Marine Land per vigilar la parella! De sobte, en Takagi s'adona que li han canviat la motxilla i que en la que porta ara... hi ha una bossa amb heroïna! De moment, en Conan -que era al parc convidat per l'inspector Shiratori- només pot deduir que la motxilla és d'un esportista que, a més, és esquerrà...

11:19 El detectiu Conan - Cinquè episodi de la història d'amor dels policies. 2ª part
tancar

Cinquè episodi de la història d'amor dels policies. 2ª part

El parc de Marine Land s'omple de gent que vol veure l'espectacle de focs artificials. L'home que porta la motxilla de l'inspector Takagi (pensant-se que és la motxilla plena d'heroïna), seu a veure l'espectacle, i al seu costat seu... l'Asakichi Yakura, un delinqüent molt buscat per la policia. La inspectora Sato se li llença al damunt, però el sospitós aconsegueix fugir. La inspectora el segueix, però quan veu l'atracció de la gran roda queda paralitzada: ha recordat l'inspector Matsuda, que va morir en l'explosió d'una gran roda com aquella. Entre en Conan i en Takagi, però, acaben aturant en Yakura. La motxilla, mentrestant, ha caigut al mar, i l'anell s'ha perdut. Li farà igualment l'oferta de matrimoni, l'inspector Takagi a la inspectora Sato?

11:40 Info K dia a dia
12:00 3xl.cat
12:00 Penjat per tu - Misteriosa Alice
tancar

Misteriosa Alice

L'Alice ha desaparegut. Els bombers i la policia no n'han trobat ni rastre. L'Alex no entén res. Quan torna al pis de la seva àvia s'emporta una sorpresa descomunal, perquè hi troba l'Alice! Els dos joves queden per veure's aquell vespre, però durant el dia l'Alex rep una trucada de l'Alice dient-li que no ha d'intentar veure-la mai més. L'Alex no ho vol acceptar i, amb l'ajuda d'en Léo, entren al pis de l'Alice. Allà els espera una altra sorpresa: el pis fa dos anys que és buit! Llavors decideixen que el millor serà anar a buscar l'Eva, l'amiga de l'Alice. Quan finalment la troben, ella els hi fa saber que l'Alice li ha dit que l'Alex no li agrada gens perquè el troba massa pesat.

12:27 Penjat per tu - La dent de Megalodon
tancar

La dent de Megalodon

L'Alice ha desaparegut i ha deixat a l'arbre de l'Alex una capsa i una carta. A la carta li diu que no creu en les històries d'amor i que, per tant, no el vol veure més. A la capsa hi ha una dent d'un fòssil típic de Nova Caledònia. L'Alex està convençut que l'Alice és a Nova Caledònia. I està convençut de dues coses més: que l'Alice l'estima i que un gran amor només es troba un cop a la vida. Conclusió: ha d'anar a Nova Caledònia a reunir-se amb l'Alice!

12:50 Vampirs a l'internat - El retrat
tancar

El retrat

En el context del seu idil·li, Sherry convenç Drew que pinti un retrat d'ella, però l'obra té uns efectes totalment inesperats i, a més, porta a la revelació del passat de Drew i del seu autèntic nom.

13:15 15 love - Cartes d'amor
tancar

Cartes d'amor

Un any més arriba el torneig contra l'escola de tennis de Brentwood per aconseguir la cobejada Copa Crockett. Cascadia no l'ha guanyat mai, aquesta competició! D'altra banda, el pare d'en Cameron li ha dit que s'ha cansat de pagar i que ha d'abandonar l'acadèmia. A més, l'Adena no para de rebre cartes d'amor. Qui deu ser el seu admirador secret?!

13:40 M.I.- High - Cap. 23 L'atac de l'asteroide
tancar

Cap. 23 L'atac de l'asteroide

L'Asteroide K13 està a punt de xocar amb el planeta, tal com diu la profecia de la secta de l'Orde del Nou Despertar. El pitjor del cas, però, és que l'únic científic que ho pot evitar, el doctor Van Quark, ha desaparegut. La Daisy té una informació vital, però el seu pare l'ha tancat en el búnker secret del govern. La fi del món és més a prop que mai...

14:05 Minúscul - Cap. 33 De color rosa
tancar

Cap. 33 De color rosa

Quina feinada que tenen avui les formigues! Ara és l'època de treballar. Han d'omplir el formiguer de menjar per poder passar l'hivern. Hi ha una formiga, però, que no para de portar objectes llampants, de tota mena de colors... Fins i tot un de color rosa! Llàstima que al cap no li fan cap gràcia... Com s'ho farà per entrar sense que la vegin?

14:10 Minúscul - Cap. 34 A la recerca del xupa-xup rosa
tancar

Cap. 34 A la recerca del xupa-xup rosa

Una colònia de formigues s'han trobat un xupa-xup rosa i no s'ho han pensat dues vegades: se l'enduran al formiguer. Aviat, però, arribaran les mosques, que també farien el que fos per poder-se cruspir això que fa tan bona pinta. Està clar que se l'emportarà el més fort. Que comenci el combat i que guanyi el millor!

14:15 Tags
14:30 3xl.cat
14:30 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - L'ombra sinistra del germà d'en Toguro
14:53 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - L'explosió de ràbia. El contraatac d'en Kuwabara
15:15 El detectiu Conan - El cas de la mansió misteriosa de la banda de malfactors (1)
15:39 El detectiu Conan - El cas de la mansió misteriosa de la banda de malfactors (2)
16:05 Club Super3
16:05 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Avui s'ha girat la truita a la Cuina. La Margaret Malcarada s'ha quedat atrapada dins d'un gerro i l'Erky sap que ja no ha de fer cas ni d'en Cecil. És l'inici d'una nova era! Una era on la Margaret ja no dóna ordres, on es poden trobar dues engrunes seguides sense haver de passar comptes amb la Malcarada... I s'ha d'aprofitar, que no se sap quant pot durar!

16:20 Els barrufets - La font de la barrufajoventut
tancar

La font de la barrufajoventut

Els barrufets han descobert la font de la joventut, vigilada per un troll molt dolent, que, a més, ha robat el llibre màgic del Gran Barrufet. I si convencen en Gargamel que vagi a la font, per veure si se les té amb el troll? D'aquesta manera potser podrien recuperar el llibre màgic... Ara, que també pot ser que en Gargamel es faci amic del troll...

16:45 SamSam - Una dent contra els piraterribles
tancar

Una dent contra els piraterribles

En SamSam està molt content! Avui li ha caigut una dent de llet! Saps què vol dir això? Que demà, quan es desperti, a sota del coixí hi tindrà una moneda que li haurà deixat un angelet! De nit, però, passa una cosa terrible! En Barbaferotge decideix robar-li la dent! En SamSam per aquí no hi passa! La pensa recuperar peti qui peti!

16:52 SamSam - La mascota d'en Barbaferotge
tancar

La mascota d'en Barbaferotge

En SamSam s'ha endut un disgust molt gran quan s'ha adonat que el SamOsset ha desaparegut. El disgust encara serà més gran quan descobreixi que el seu estimat osset és a mans del temible Barbaferotge que, a més, està decidit a convertir-lo en la seva mascota! En SamSam haurà de ser molt valent i molt enginyós, si vol tornar a veure el SamOsset...

17:00 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

La família de puces que viu a l'esquena d'en Loopdidoo tenen clar que a la primera oportunitat tocaran el dos. I és que avui hi ha guerra de coixins! Aprofitant una ploma que surt volant del coixí de la Petúnia, les puces s'hi enfilen per començar una nova vida. En Loopdidoo, però, no està disposat a perdre una ploma i ja té el caçapapallones a punt. Pobres puces... que no els passi res!

17:07 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Kivala li ha assegurat a en Loopdidoo que amb la dosi de bava que li ha anat a parar al morro n'hi ha prou i de sobres per convertir-lo en gripau. En Loopdidoo s'ho ha ben empassat i està convençut que aviat es convertirà en un amfibi. I més quan la Petúnia li ha seguit la veta a en Kivala. Avui toca aixecar-li la camisa a en Loopdidoo. No t'ho perdis!

17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:20 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Ha arribat la primavera i en Riko s'ha enamorat bojament d'una flor. Té els pètals en forma de cor, és una obra d'art, i en Riko no pot deixar d'observar-la. S'ha quedat ben embadalit. En Teo, en canvi, té ganes d'anar a nedar, tal com havien quedat. Però compte, que s'ha aixecat el vent i es podria emportar la flor! Només la pot salvar en Teo! Ho farà?!

17:30 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Riko i en Teo s'han trobat un globus d'aire calent i estan disposats a fer un viatge que no oblidaran mai de la vida. I és que en Riko ha proposat d'anar a veure les cosines de l'Ava, a l'Àfrica! L'aventura serà llarga i plena de sorpreses. Hauran de travessar molts països, moltes muntanyes, i fins i tot el mar! Els hi vols acompanyar?!

17:40 Club Super3
17:40 Codi: Lyoko - Records
18:10 Espies de veritat - El gran Arnold
18:31 Espies de veritat - Mania per la manicura
18:50 3xl.cat
18:50 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - En Yusuke: l'altíssim preu per arribar fins al límit
tancar

En Yusuke: l'altíssim preu per arribar fins al límit

...LÍMIT

19:13 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - La fi del combat. El xoc final
19:40 Jugamón - La Micaela i el kubb.
20:00 Naturalesa fantàstica - La macroevolució d'uns petits ocells - Les Galápagos. Els pinsans de les Galápagos
20:25 Info K dia a dia
20:45 Invasió - Demà
Progrmació BD ....
21:30 Jet lag - En destrucció
tancar

En destrucció

La Mariona, aprofitant que l'Esther i l'ANdreu s'han comprat una camera de vídeo, decideix gravar un curtmetratge trencador amb el qual vol passar a la posteritat. Per altra banda, la Carla i la Sílvia estan enganxades a un programa de televisió però no ho volen acceptar, i la Diana, per trencar aquesta rutina televisiva compra un Trivial. Però sembla que en un primer moment, aquest canvi no convenç.

21:59 Jet lag - Carmina
tancar

Carmina

Des de que l'Esther ha marxat de casa per viure amb l'Andreu les noies van més justes que mai. A contracor, decideixen llogar una habitació a una amiga del Mario. La noia en qüestió, la Carmina, és perfecte. Massa pel gust de les noies. L'Esther està obsessionada triant nom per la seva futura filla i la Diana passa una temporada de bona sort.

22:25 Extres Coproduccions - L'Edèn
22:30 Ali G - Pau
22:56 Ali G - La història
23:23 Ali G - La realitat
23:50 De moda - Mimì i Rodolfo
tancar

Mimì i Rodolfo

Quan la Raquel creia que volia tornar amb en David, el veu amb la Marta. La Laura descobreix que té un do pel cant líric, però només com a afició. La Paula procura que en Víctor dubti de la seva homosexualitat, però no ho aconsegueix.

00:46 De moda - Veritat o acció
01:35 Invasió - Demà
02:20 Jet lag - En destrucció
tancar

En destrucció

La Mariona, aprofitant que l'Esther i l'ANdreu s'han comprat una camera de vídeo, decideix gravar un curtmetratge trencador amb el qual vol passar a la posteritat. Per altra banda, la Carla i la Sílvia estan enganxades a un programa de televisió però no ho volen acceptar, i la Diana, per trencar aquesta rutina televisiva compra un Trivial. Però sembla que en un primer moment, aquest canvi no convenç.

02:49 Jet lag - Carmina
tancar

Carmina

Des de que l'Esther ha marxat de casa per viure amb l'Andreu les noies van més justes que mai. A contracor, decideixen llogar una habitació a una amiga del Mario. La noia en qüestió, la Carmina, és perfecte. Massa pel gust de les noies. L'Esther està obsessionada triant nom per la seva futura filla i la Diana passa una temporada de bona sort.

03:15 Lobster comedies
03:30 Clàssics del cinema - Esposes frívoles (v.o.s.)
tancar

Esposes frívoles (v.o.s.)

Poc després de la primera guerra mundial, a Montecarlo, un rus viu dels diners que treu a les dames de l'alta societat fent-se passar per noble. Es fa anomenar comte Karamzin i té l'ajut de dues de les seves amants, que es fan passar per les seves cosines. Karamzin té un objectiu: seduir la senyora Hughes, la dona de l'ambaixador dels Estats Units.

04:50 Clàssics del cinema - Desviació
tancar

Desviació

Un pianista fa autoestop des de Nova York a Los Angeles per reunir-se amb la seva promesa. Un dels conductors que el porta mor d'una sobredosi de pastilles, i el pianista, instintivament, amaga el cadàver i es queda el cotxe, els diners i la documentació. Pel camí puja una autoestopista que descobreix els fets i li fa xantatge fins al punt de convertir-lo en el seu esclau i arruinar-li la vida.

05:55 Clàssics del cinema - El col·legial (v.o.s.)
tancar

El col·legial (v.o.s.)

Ronald és un alumne estudiós i intel·ligent, però detesta els esports. El dia de la clausura del curs, Ronald vol parlar amb Mary, la noia de qui està enamorat, però ella el planta per anar-se'n amb l'atlètic Jeff Brown. Incapaç de suportar la indiferència de Mary, Ronald decideix practicar alguns esports, però fracassa en els intents. Un dia rep una trucada de Mary demanant-li ajuda perquè Jeff s'ha tancat a la seva habitació per comprometre-la. Ronald es precipita a salvar la seva estimada.