Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Banc de Sag i Teixits, un edifici model
tancar

Banc de Sag i Teixits, un edifici model

El nou edifici del Banc de Sang i Teixits s'està acabant de construir a Barcelona. Es tractarà d'un centre públic de referència en què es processaran sang i teixits humans i se n'obtindran derivats. La generació d'energia i l'aïllament han estat pensats per reduir fins a la desena part la despesa en refrigeració, ja que la sang i els derivats s'han de conservar en unes condicions de temperatura especials.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Nigiri sushi
15:50 La Riera - Cap. 62
tancar

Cap. 62

En Lluís fa costat al pare i el pare li correspon, però ell ho torna a esguerrar tot. Es busca substituta per a la Maribel i en Nil ho vol aprofitar per lligar. En Joan s'assabenta que els seus pares faran una gran despesa de cara al casament de la Mireia i la ràbia se'l menja.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Parlarem de l'origen de les supersticions, amb el periodista Pepe Rodríguez. També ens acompanyarà el cantant Sergio Dalma, que ve a presentar-nos el seu últim disc, precisament, titulat "Trece"".

18:25 Les germanes McLeod - Cap. 172 Al lloc equivocat
tancar

Cap. 172 Al lloc equivocat

Un home encantador i ben plantat, anomenat Marcus Turner, arriba a Drover's i s'enamora de Stevie. Mentrestant, el comiat de Kate finalment entristeix Jodi i Tayler mira de fer-se un lloc entre les noies de Drover's tot oferint-se per fer el marcatge.

19:20 Rex - Cap. 119 Correu a l'assassina
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dimarts ens submergirem entre tonyines a l'Atmella de Mar. Salvador Sala ens explicarà com es pesca aquest peix blau i coneixerem diferents teories sobre la viabilitat de la seva cria en captivitat. Viurem l'experiència de nedar entre 2.000 tonyines vermelles.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més
22:20 La Mari - Tornar a començar - L'únic camí
tancar

L'únic camí

LA MARI - Tornar a començar Producció: Televisió de Catalunya, In Vitro Films i Canal Sur, 2009 Direcció: Ricard Figueras Guió: Pau Garsaball i Ricard Figueras Director de fotografia: Xavier Gil Músic: Joan Manuel García Pelayo i Mané Larregla Productora executiva TVC: Elisa Plaza Intèrprets: Ana Fernández (Mari), Ramón Madaula (Enric), María Galiana (Genara), Anna Lizarán (Amparo), Juli Mira (Robles), Candela Fernández (Pepa), Maggie Civantos (Estrella), David Bosch (Paco), Carlos Hipólito (Iván), Carla Campra / Carla Maldonado (Mariona), Antonio Dechent (Julio), Carmela Poch (Anna) i Miguel Zurita (Pedro) Als episodis anteriors, vàrem deixar la Mari amb dues notícies de primera plana: el seu embaràs i la mort de Franco. Dues notícies d'aquesta envergadura poden fer canviar la vida i la Mari no és una excepció. Sense motiu de reivindicació urgent, la Mari es llença a la criança i guarda del seu nadó amb la mateixa empenta amb què abans va decidir deixar el seu analfabetisme o lluitar per un barri digne. Però els marrecs exigeixen menys, i la Mari troba a faltar una vida més viscuda. L'Enric proposa a la Mari una fugida a Alosno per tractar despertar-la d'alguna manera. Es retroben amb la Pepa i el Pedro a les processons de Setmana Santa. Al poble, la germana de la Mari i el seu marit viuen moments de gran angoixa: la mina es tancarà i el poble morirà amb ella. Altre cop a Barcelona, quan la Mari descobreix que la seva petita Mariona sobreviu, i inclús engreixa, quan en tenen cura son pare i sons germans, sortirà del seu tancament i tindrem la Mari de sempre, la que té molt clar que una persona no és ningú si no pot defensar-se amb la paraula i els raonament. La història diària d'un país li va donant raons de pes. Per aquest moitu, la Mari, esdevé mestra, i fins i tot arribarà a ser directora d'una escola. Aquesta serà la seva lluita en la nova etapa. Una lluita plena de batalles: el programa que se li imposa per ser mestra, les noves tendències pedagògiques, un personal docent més atent a les teories que a l'exercici diari de ser a les aules... La Mari lluita amb totes les seves armes en la seva partiuclar creuada en la qual la cultura ha de acabar imposant-se a la violència i a la por. I, malgrat les injustícies, així segueix la Mari, amb força, aprofitant cada segon per fer alguna cosa de profit, empenyent els demés i de tant en tant, demanat que l'empenyin a ella.

00:40 Entre línies
01:10 The nine. Després de la por - Els de fora
tancar

Els de fora

Jeremy i Lizzie s'enfronten al seu secret sorgit en el banc. Franny troba quelcom misteriós que es va deixar Eva. Apareix l'ex dona de Nick, Juliana (Sasha Alexander), que durà molts maldecaps. L'actriu convidada Jobeth Williams fa el paper de la mare de Jeremy, Sheryl.

01:50 Pel·lícula - Els turons tenen ulls
tancar

Els turons tenen ulls

Els Carter són una família que fan un viatge a través de Califòrnia. Quan creuen el desert de Nou Mèxic se'ls espatlla el cotxe al costat d'una zona tancada on anys enrere s'havien fet proves nuclears. Aviat les vacances es transformen en un infern quan uns individus que practiquen canibalisme els ataquen.

03:30 Divendres - + info
tancar

+ info

Parlarem de l'origen de les supersticions, amb el periodista Pepe Rodríguez. També ens acompanyarà el cantant Sergio Dalma, que ve a presentar-nos el seu últim disc, precisament, titulat "Trece"".

05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - Miquel Porter i Moix
08:00 Planeta Terra
08:00 National Geographic: Specials - ELS TITANS DENTUTS
tancar

ELS TITANS DENTUTS

A primera vista, l'Àrtic glaçat sembla un lloc desolat. Però sobre els blocs de gel hi viuen uns grans mamífers que tenen una existència molt activa i lluiten contra els seus depredadors per sobreviure. Tenen un pes aproximat d' una tona i uns ullals i bigotis característics. Són les morses. Aquest documental ens mostra les morses menjant el seu plat favorit, les cloïsses, i com les femelles cuiden els seus cadells, sempre a l'aguait dels seus depredadors: les orques i els óssos polars.

08:55 Animals com nosaltres - Campament per a grassos
09:30 Horitzons
09:30 Tots al tren! - Tots al tren! Cuba
10:20 Gent del planeta - El llegat de les illes Marqueses
tancar

El llegat de les illes Marqueses

La Polinèsia Francesa. Les illes Marqueses estan situades a la part septentrional de la Polinèsia Francesa. Són un conjunt d'illes minúscules que estan tan allunyades de qualsevol continent que els habitants solien dir que els seus veïns més propers eren els déus. I tanmateix la seva cultura, tradicions i idioma s'han estès per tot el Pacífic sud. Tot cercant nous hàbitats, els illencs d'èpoques passades es van arribar a establir a Hawaii i l'illa de Pasqua. L'arribada de missioners europeus va acabar radicalment amb la vida tradicional a les Marqueses ja que la població es va veure obligada a renunciar a la seva cultura i costums. Avui en dia, els habitants de les Marqueses, especialment les noves generacions, estan començant a redescobrir les seves arrels.

11:10 Quaderns de viatge - Armènia
11:38 Tendències - + info
tancar

+ info

Ara com ara, els grans creadors de contingut d'Internet a l'Índia són els llocs matrimonials. Aquesta indústria creix a un ritme del 70 % anual i no mostra cap indici d'anar a la baixa. En un país on els matrimonis convinguts eren la norma fins ara, els casaments a través de la xarxa estan contribuint a provocar una mena de revolució cultural.

12:10 Clàssica - + info
tancar

+ info

70è aniversari de l'Orquestra Filharmònica d'Israel

13:05 Ànima - + info
tancar

+ info

L'escriptor Quim Monzó visita el plató d'ÀNIMA, amb el llibre "Esplendor i glòria de la Internacional Papanates" publicat recentment. L'entrevista es fa l'endemà de tancar-se l'exposició sobre la seva obra que s'ha fet al centre Arts Santa Mònica. La visita de Monzó, anunciada fa unes setmanes, es va haver d'anul·lar a conseqüència de la nevada del 8 de març. El programa tindrà obra a plató del fotògraf Joan Fontcuberta, a qui ha visitat al seu estudi coincidint amb una nova exposició a la galeria Manel Mayoral de Barcelona i amb la publicació del llibre "La cámara de Pandora". A ÀNIMA també es mostrarà com el Teatre Lliure ha abordat escènicament els períodes polítics de la dictadura, la transició i la democràcia. I tot això, amb la banda sonora, que, aquest dilluns, vindrà firmada, amb diferents reportatges, pels grups Mishima, Marlango i per l'actriu i cantant Maria de Medeiros.

14:00 El Màster de TV3 - Homes d'aigua
tancar

Homes d'aigua

El riu Ter és bàsic per al subministrament d'aigua a l'àrea metropolitana de Barcelona i el seu cabal és transvassat en un 70%. En un any de sequera extrema, el reportatge, fent un seguiment del curs del riu Ter, entrevista homes i dones que viuen del riu o treballen per conservar-lo i defensar-lo. Els regants del Ter expliquen el cas de l'empresa Puigneró, que va cometre delicte ecològic.

14:30 Planeta Terra
14:30 Euskal Herria: la mirada màgica - Al peu de l'Orhi, els pirineus centrals bascos
tancar

Al peu de l'Orhi, els pirineus centrals bascos

L'Orhi és una muntanya carregada de màgia, que ens guiarà per les alçades pirinenques. Des d'aquest indret es veuen tots els confins d'Euskal Herria. D'allí se surt cap a Otxagabia, considerada la cinquena essència dels pobles pirinencs. Darrere seu hi ha el santuari de Muskilda. L'helicòpter vola sobre la serra d'Abodi fins a arribar a la selva d'Irati, el bosc natural més extens d'Europa.

14:55 Planeta viu - La formació de la terra
15:55 Gaseles impales: els primers mesos - Gaseles impales: els primers mesos
tancar

Gaseles impales: els primers mesos

A les grans planures africanes, els predadors han d'aprofitar totes les oportunitats que se'ls presenten. El guepard i la gasela són contrincants naturals. A tots dos els impulsen uns instints ancestrals molt interioritzats: l'un té l'instint de perseguir i l'altra, l'instint de fugir. Aquest documental ens explica la vida de dues cries d'antílop: un petit impala que viu als boscos d'acàcies i una gasela de Thompson que aviat empendrà el viatge amb el ramat.

16:45 Animals com nosaltres - Uns vénen ... i uns altres se'n van
17:15 Segle XX - La veritat és en un altre lloc
18:05 Horitzons
18:05 Discovery atlas: descobrint França - + info
tancar

+ info

França és un dels països més provocadors de la Terra. La seva política, la seva actitud, la seva determinació descarada i tenaç per resistir i desafiar qualsevol influència forana en la manera de fer les coses són un distintiu de la identitat francesa. El documental us embarcarà en un viatge increïble i sorprenent a les profunditats de la pura essència de l'experiència francesa.

19:00 Cànon
19:00 Cànon Sons
19:27 Cànon Sons
20:00 L'Ànima del 33
20:15 Blog Europa
20:35 Motor a fons
21:00 La Riera - Cap. 62
tancar

Cap. 62

En Lluís fa costat al pare i el pare li correspon, però ell ho torna a esguerrar tot. Es busca substituta per a la Maribel i en Nil ho vol aprofitar per lligar. En Joan s'assabenta que els seus pares faran una gran despesa de cara al casament de la Mireia i la ràbia se'l menja.

21:40 Karakia - Els colors del verd -1
tancar

Els colors del verd -1

Una de les comunitats que ha crescut més en els darrers anys a Catalunya és la dels colombians. Vénen sobretot del centre del país, on hi ha la capital, Bogotà, i en menys nombre també de la costa del Carib. La majoria ho fan perquè busquen millors opcions de vida per a ells i els seus, però també n'hi ha que arriben fugint d'un país amb problemàtiques polítiques i socials que fan difícil viure-hi.

22:15 Karakia - Els colors del verd-2
tancar

Els colors del verd-2

Colòmbia és un dels països més variats de l'Amèrica Llatina pel que fa a cultura, clima i paisatge. Hi trobem tota la gamma de verds possibles reflectits a les aigües del Carib, cobrint l'espessa selva del Chocó o esquitxant les planícies on es conrea un dels millors cafès del món.

22:55 Latituds - + info
tancar

+ info

L'expansió, a les darreres dècades, de l'agricultura industrial per a l'exportació ha generat en la majoria de països del sud un procés de concentració de la propietat en molt poques mans, que expulsa de la terra a petits i mitjans agricultors. A Brasil -on hi ha els latifundis més grans del món- moltes terres són improductives mentre amplis sectors de la societat viuen en la pobresa.

23:20 60 minuts - Pirate hunting
00:25 La cursa de l'espai - La cursa per la supervivència
tancar

La cursa per la supervivència

L'"Star Squadron" rus contra els "Original Seven" dels Estats Units: vet aquí la pintoresca història entre bastidors de dos equips d'astronautes que competeixen en una carrera que suposarà un pas de gegant en un entorn desconegut. Ningú sap del cert si el cos humà suportarà les condicions extremes d'un viatge a l'espai, però, malgrat això, tots estan més que disposats a arriscar la vida per la glòria de ser els primers.

01:15 Blog Europa
01:30 Cànon
01:30 Cànon Sons
01:57 Cànon Sons
02:25 Motor a fons
02:50 Karakia - Els colors del verd -1
tancar

Els colors del verd -1

Una de les comunitats que ha crescut més en els darrers anys a Catalunya és la dels colombians. Vénen sobretot del centre del país, on hi ha la capital, Bogotà, i en menys nombre també de la costa del Carib. La majoria ho fan perquè busquen millors opcions de vida per a ells i els seus, però també n'hi ha que arriben fugint d'un país amb problemàtiques polítiques i socials que fan difícil viure-hi.

03:25 Karakia - Els colors del verd-2
tancar

Els colors del verd-2

Colòmbia és un dels països més variats de l'Amèrica Llatina pel que fa a cultura, clima i paisatge. Hi trobem tota la gamma de verds possibles reflectits a les aigües del Carib, cobrint l'espessa selva del Chocó o esquitxant les planícies on es conrea un dels millors cafès del món.

04:00 Latituds - + info
tancar

+ info

L'expansió, a les darreres dècades, de l'agricultura industrial per a l'exportació ha generat en la majoria de països del sud un procés de concentració de la propietat en molt poques mans, que expulsa de la terra a petits i mitjans agricultors. A Brasil -on hi ha els latifundis més grans del món- moltes terres són improductives mentre amplis sectors de la societat viuen en la pobresa.

04:25 Pel·lícula - El camí del Víctor
tancar

El camí del Víctor

L'Alina és una jove mare equatoriana que porta els seus fills Víctor i Emma a Espanya perquè visquin a Sevilla amb ella i la seva actual parella, un home brusc i cruel que no veu amb bons ulls l'arribada dels nens. El seu fill Raül els fa la vida impossible des que arriben. L'Alina treballa com a dona de fer feines a cada de la Rosa, una infermera que acaba de sortir d'una relació amorosa frustrada i que dedica el temps lliure a col·laborar en un centre social que fa activitats en un barri marginal de la ciutat. L'Alina es comença a trobar malament i es mor i la Rosa es fa càrrec dels nens. En Víctor té problemes d'adaptació, però la Rosa aconsegueix que torni a riure. Just quan les coses comencen a anar bé, torna a aparèixer en Raül i torna a desestabilitzar la vida del nen a qui la psicòloga recomana que comenci un tractament de manera immediata.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33
06:15 Travelogue of masterpieces
06:25 RITMES
06:25 Ritmes concert - Chad Vangaalen
tancar

Chad Vangaalen

Aquest jove canadenc, nascut a la ciutat de Calgary, a l'estat canadenc d'Alberta el 1978, s'està creant, disc a disc, una sòlida reputació com a cantant molt personal que defineix un territori propi en l' escena independent nord-americana d'avui. Si bé va començar la seva carrera el 1998, va ser el 2004 quan, a partir del seu fitxatge pel segell de Seattle, SUB POP, quan es va donar a conèixer arreu del món, sempre -això sí- dins l'àmbit de la música independent.

Progrmació BD ....
07:10 Daniel, el trapella - El truc de la gorra del pelut
07:32 Daniel, el trapella - Un vehicle lluner traïdorenc
08:00 Doraemon - Proposta de matrimoni / La màquina de fer reserves / La disfressa d'ós rentador
08:08 Doraemon - La llibreta màgica / La nena de les sabates vermelles / La investigació
08:45 Lou! - Un gat sense nom
tancar

Un gat sense nom

A la Lou se li ha presentat un gatet molt bufó a l'habitació. Li encantaria quedar-se'l, però sap que la mare no els suporta i que se n'ha de desfer abans que torni de comprar. El problema és que el gat s'ha instal·lat a casa com si fos un okupa... i no hi ha manera de fer-lo fora! Qui l'hi pot ajudar?!

09:00 mic 3
09:00 Bob, el manetes - El Pansit i la marea alta
09:10 Louie - Louie, dibuixa'm un gat
tancar

Louie, dibuixa'm un gat

Avui la Yoko i en Louie han sortit a fer un pícnic. Porten moltes coses per menjar, però el que els agrada més és el formatge. Està per llepar-se'n els dits. I si no, preguntar-ho al ratolí que els l'ha pispat! Com s'ho faran per recuperar-lo? En Louie ho té molt clar: dibuixarà un gat perquè l'atrapi. Això sí, ha de ser un gat que no sigui gaire gandul...!

09:15 Les coses de casa - El ganivet i la forquilla
tancar

El ganivet i la forquilla

La forquilla s'alça i amb les seves puntes, comença a fer preguntes, al trist ganivet. Vols que amics siguem, o bé que ens casem? Però el seu destí, amb un plat al mig, és un gran patir. És un amor impossible, sembla que no hi ha sortida, encara que saltin guspires, quan juguen amb un pèsol al joc de les cardires.

09:30 La Supermots - Robots a la biblioteca
09:43 La Supermots
09:44 La Supermots - Senyor Peix gros
09:55 Info k
09:57 La Supermots
09:58 La Supermots
10:05 SamSam - Els monstres es conviden
tancar

Els monstres es conviden

Avui en SamSam ha organitzat una festa que, a més de ser còsmica, promet ser molt divertida. D'entrada, perquè els seus tres millors amics s'hi han presentat disfressats de monstres. Però, i si són monstres de veritat? Com se'n podrà desempallegar si el SamPare i la SamMare estan tan convençuts que són els amics del seu fill?

10:11 SamSam - En SamSam, invisible
tancar

En SamSam, invisible

En SamSam s'ha adonat que la SamMare i el SamPare no li fan gens de cas. De fet, fan ben bé com si no hi fos. Ara que, ben mirat, van tan atrafegats que és normal que no tinguin gaire temps pel seu fill. En SamSam, però, creu que hi podria haver una altra explicació. Potser és que no el veuen, perquè s'ha tornat invisible!

10:20 Espies de veritat - Creus en la màgia?
tancar

Creus en la màgia?

Les espies busquen un lladre d'obres d'art i, després d'analitzar un seguit de pistes, s'adonen que el sospitós és un mag que suposadament era mort.

10:41 Espies de veritat - El col·leccionista d'ànimes
tancar

El col·leccionista d'ànimes

Les espies han de plantar cara a un personatge d'allò més pervers que roba ànimes als joves de tot el país per tal de conservar la seva pròpia joventut. Qui sap si també perillen, les ànimes de les nostres amigues?

11:05 Tsubasa: les cròniques perdudes - Un miracle trist interminable
tancar

Un miracle trist interminable

Després d'abandonar el país de Piffle, en Syaoran i companyia arriben a un altre món que, d'entrada, els resulta molt familiar. És un país que ja havien visitat i on aviat descobriran que hi havia una altra ploma a l'interior d'una banya d'un drac. La Sorata està disposada a ajudar-los, però a canvi d'un altre miracle. De què es deu tractar?!

11:29 Tsubasa: les cròniques perdudes - Un objectiu a la vida
tancar

Un objectiu a la vida

Aquesta vegada els nostres herois van a parar al mig de l'oceà i tenen sort que els rescata un vaixell. Però la calma dura poc, perquè s'acosta una tempesta. En plena confusió, en Syoran i en Fujitaka, un noi que coneix al vaixell, cauen a l'aigua i es perden. Una inscripció que parla del cant de Déu els podria mostrar el camí de tornada. Tota una aventura!

12:00 Els desastres del Rei Artús - Darrere de la taronja taronja
tancar

Darrere de la taronja taronja

Avui la princesa Ginebra només vol una taronja. Una taronja rodona, sucosa i, és clar, taronja. Poc s'imagina el rei Artús que per fer contenta la seva estimada haurà de participar en l'exposició hípica de Camelot, travessar tota Espanya, córrer davant dels toros a Pamplona i plantar cara al toro gegant de dos caps que respira foc de València!

12:30 L'abella Maia - Cap. 35 El doble d'en Flip
tancar

Cap. 35 El doble d'en Flip

En Flip avui ha tingut visita del seu germà bessó, en Flap, una llagosta matussera que en fa una darrere l'altra. Al bosc, tothom n'ha patit les conseqüències, fins i tot la Maia i en Willi. Les culpes, és clar, se les endú totes en Flip.

13:00 Espies de veritat - Creus en la màgia?
tancar

Creus en la màgia?

Les espies busquen un lladre d'obres d'art i, després d'analitzar un seguit de pistes, s'adonen que el sospitós és un mag que suposadament era mort.

13:21 Espies de veritat - El col·leccionista d'ànimes
tancar

El col·leccionista d'ànimes

Les espies han de plantar cara a un personatge d'allò més pervers que roba ànimes als joves de tot el país per tal de conservar la seva pròpia joventut. Qui sap si també perillen, les ànimes de les nostres amigues?

13:45 Tags
14:00 Tsubasa: les cròniques perdudes - Un miracle trist interminable
tancar

Un miracle trist interminable

Després d'abandonar el país de Piffle, en Syaoran i companyia arriben a un altre món que, d'entrada, els resulta molt familiar. És un país que ja havien visitat i on aviat descobriran que hi havia una altra ploma a l'interior d'una banya d'un drac. La Sorata està disposada a ajudar-los, però a canvi d'un altre miracle. De què es deu tractar?!

14:24 Tsubasa: les cròniques perdudes - Un objectiu a la vida
tancar

Un objectiu a la vida

Aquesta vegada els nostres herois van a parar al mig de l'oceà i tenen sort que els rescata un vaixell. Però la calma dura poc, perquè s'acosta una tempesta. En plena confusió, en Syoran i en Fujitaka, un noi que coneix al vaixell, cauen a l'aigua i es perden. Una inscripció que parla del cant de Déu els podria mostrar el camí de tornada. Tota una aventura!

14:55 Els Podcats - Cap. 6 Efectes de so
tancar

Cap. 6 Efectes de so

La Gala i la Bella fan proves amb els efectes de so i visuals, però cada vegada estan més engrescades. Si no saben parar a temps, la cosa pot acabar molt malament... Per cert: acaben de rebre un missatge d'en Mimo que els diu que queden a l'esplanada per fer el concert més multitudinari de la seva vida! Però allà no hi ha ningú... Què deu passar?!

15:00 Doraemon - Proposta de matrimoni / La màquina de fer reserves / La disfressa d'ós rentador
15:08 Doraemon - La llibreta màgica / La nena de les sabates vermelles / La investigació
15:45 Espies de veritat - Salvem la líder
16:06 Espies de veritat - El gelater malvat
16:30 Keroro - Eh? Qui sóc jo? I vosaltres? A formar!
tancar

Eh? Qui sóc jo? I vosaltres? A formar!

Quin desastre! Tots els membres de la tropa Keroro han perdut la memòria! No recorden absolutament res! Ni tan sols el seu nom! No saben ni qui són, ni on són, ni a què han vingut a la Terra! Què els deu haver passat?! A més, per acabar-ho d'adobar, el sistema d'autodestrucció de la base s'ha posat en funcionament! Que algú faci alguna cosa!!!

17:00 Els petits fantasmes - Fantasmes voladors
tancar

Fantasmes voladors

Avui els Petits Fantasmes han rebut una carta d'allò més misteriosa. El segell té motius escocesos i només hi ha un full en blanc. La Lucy, seguint unes instruccions, en farà un avió de paper i ben aviat es trobaran tots quatre volant per damunt del llac. O potser és el Llac Ness?! El cas és que en McGregor els té una sorpresa preparada. Una sorpresa mostruosa!

17:07 Els petits fantasmes - Festa fantasmal
tancar

Festa fantasmal

Avui en Jordi té tanta gana que donaria el que fos per menjar-se uns núvols ben tendrets. L'Enric, la Lucy i l'Eduard també s'hi apuntarien, al tiberi. Per això han decidit que cada un prepararà un plat sorpresa. Ara, que això de cuinar no és tan fàcil com sembla. Sort en tindran d'un dels seus avantpassats, un xef francès especialista en llaminadures!

17:15 mic 3
17:15 Pingu - En Pingu fa de pastisser
tancar

En Pingu fa de pastisser

En Pingu ha après a fer pastissos a la pastisseria i ara en vol fer un ell sol. Saps què li passa a un pastís quan li tires més llevat del compte? Per molt estrany que quedi però, segurament que serà per llepar-s'hi els dits.

17:20 Els cap de drap
17:30 L'hora del Timmy - El Timmy demana perdó
17:45 Una mà de contes - El jaguar desagraït
17:55 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Tot remenant per les golfes de casa la Petúnia ha trobat el seu àlbum de col·leccionista de plantes... que encara té tot de fulls en blanc! En Loopdidoo l'ajudarà a acabar-lo i en Bagú els dirà on poden trobar un trèvol de quatre fulles! La pega és que els trèvols són a sota d'un arbre on hi ha un eixam d'abelles... que si les molestes tenen molt males puces!

18:05 La Supermots - Robots a la biblioteca
18:18 La Supermots
18:19 La Supermots - Senyor Peix gros
18:32 La Supermots
18:33 La Supermots
18:40 Animalades al corral - El gran circ del corral / Porcmalió
19:04 Animalades al corral - Xinxesmania / La familia fura
19:30 Info k
19:45 Els Podcats - Cap. 65 El Mag
tancar

Cap. 65 El Mag

La Gala ha guanyat una vara màgica que només la poden fer servir mags de nivell 16, si no l'encanteri es pot girar directament en contra del que l'ha fet. I veient en Mimo tan convençut que la domina a la perfecció, l'ha desafiat a transformar la Bella en un cavall, o en un drac, o en un porc, o en un nan del caos, o en un troll... Què triarà?

19:55 Espies de veritat - Salvem la líder
20:16 Espies de veritat - El gelater malvat
20:40 Els Tom i Jerry petits - Toys will be toys/ droopy delivers/ my pal
21:10 Tags
21:25 Sincopats - El cistell
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - La música calma les feres
tancar

La música calma les feres

Alguns animals no es guien per la vista, com per exemple els ratpenats. L'Iris proposarà un joc a en Tork i en Batt: buscar bolets sense veure-hi. Sense el sentit de la vista en Tork i en Batt descobriran que moure's pel bosc no és tan fàcil, tot i que pot arribar a ser molt divertit.

06:15 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui en Carles i la Laia estan molt contents perquè van a jugar a casa d'en Marcel. De cop i volta, es posa a ploure i tot és un avorriment. Fins i tot el Xiulet fa cara de pomes agres. Sort que en Marcel té una capsa de joguines especial amb un repte d'allò més temptador. Seran capaços de jugar a tots els jocs de la capsa abans que pari de ploure?!

06:25 SamSam - Els monstres es conviden
tancar

Els monstres es conviden

Avui en SamSam ha organitzat una festa que, a més de ser còsmica, promet ser molt divertida. D'entrada, perquè els seus tres millors amics s'hi han presentat disfressats de monstres. Però, i si són monstres de veritat? Com se'n podrà desempallegar si el SamPare i la SamMare estan tan convençuts que són els amics del seu fill?

06:31 SamSam - En SamSam, invisible
tancar

En SamSam, invisible

En SamSam s'ha adonat que la SamMare i el SamPare no li fan gens de cas. De fet, fan ben bé com si no hi fos. Ara que, ben mirat, van tan atrafegats que és normal que no tinguin gaire temps pel seu fill. En SamSam, però, creu que hi podria haver una altra explicació. Potser és que no el veuen, perquè s'ha tornat invisible!

06:45 Els desastres del Rei Artús - Darrere de la taronja taronja
tancar

Darrere de la taronja taronja

Avui la princesa Ginebra només vol una taronja. Una taronja rodona, sucosa i, és clar, taronja. Poc s'imagina el rei Artús que per fer contenta la seva estimada haurà de participar en l'exposició hípica de Camelot, travessar tota Espanya, córrer davant dels toros a Pamplona i plantar cara al toro gegant de dos caps que respira foc de València!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - La Samantha canvia la decoració 2
21:37 Samantha ups! - Cap de setmana de caça 1
21:40 Freqüència 04
22:05 Temps de silenci - NOBLESA
tancar

NOBLESA

En Franco és mort. Comença una nova etapa històrica. Però no serà fàcil. Els presos polítics continuen a la presó i el règim s'esforça a sobreviure. A can Dalmau ha mort la Victòria. La casa és ara propietat d'en Ramon. La Marta se sent incapaç d'acceptar la seva nova situació i de renunciar als seus privilegis. L'Antonio continua a la presó i la Núria prepara el seu divorci, però se sent sola...

22:55 Temps de silenci - Transició
tancar

Transició

El nou rei desperta sentiments contradictoris. I encara més després del nomenament d'Adolfo Suárez. L'Avelina el veu com l'última oportunitat perquè l'Antonio surti de la presó. Però el mateix Antonio no vol que intercedeixi. La gent es va fent gran. En Ramon s'ha de plantejar baixar el ritme. Però no confia prou en el Jaume. Està a punt d'arribar l'indult reial, però la Núria i l'Antonio s'han d'enfrontar amb tots els obstacles que han aparegut al llarg de la seva separació.

23:50 Extres Coproduccions - La Mari 2
23:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'Elisa posa en marxa un nou pla per aconseguir el Víctor. El Tomàs vol descobrir quin lligam hi ha realment entre la Mati i el Salvador. El Víctor aixeca les sospites del Robert Lamb. El Salvador recupera el llibre "Laberint d'ombres". Però les coses amb l'Iñaki empitjoren. El Recasens descobreix que el segrest de l'Abel no serà fàcil. El Ramon cau en la desesperació. La Sol l'ha estat enganyant.

00:24 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Gemma, després de parlar amb la Mati, té clar que és inevitable una trobada amb el Salvador... Tornen la Vane i el Cesc. La colla, convidada pel Cesc a can Aymerich: problemes... Al Jordi no li agrada gens la relació de dependència que hi ha de la Carla cap al Salvador. La Fàtima serà conscient de quin és el problema de l'Aurora... El Tomàs ha lligat caps. La Mati està acorralada...

00:55 Babylon 5 - A l'ombra de z'ha'dum
01:36 Babylon 5 - Confessions i lamentacions
02:20 Freqüència 04
02:45 Temps de silenci - NOBLESA
tancar

NOBLESA

En Franco és mort. Comença una nova etapa històrica. Però no serà fàcil. Els presos polítics continuen a la presó i el règim s'esforça a sobreviure. A can Dalmau ha mort la Victòria. La casa és ara propietat d'en Ramon. La Marta se sent incapaç d'acceptar la seva nova situació i de renunciar als seus privilegis. L'Antonio continua a la presó i la Núria prepara el seu divorci, però se sent sola...

03:35 Temps de silenci - Transició
tancar

Transició

El nou rei desperta sentiments contradictoris. I encara més després del nomenament d'Adolfo Suárez. L'Avelina el veu com l'última oportunitat perquè l'Antonio surti de la presó. Però el mateix Antonio no vol que intercedeixi. La gent es va fent gran. En Ramon s'ha de plantejar baixar el ritme. Però no confia prou en el Jaume. Està a punt d'arribar l'indult reial, però la Núria i l'Antonio s'han d'enfrontar amb tots els obstacles que han aparegut al llarg de la seva separació.

04:30 Extres Coproduccions
04:35 Babylon 5 - A l'ombra de z'ha'dum
05:16 Babylon 5 - Confessions i lamentacions