TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció i presentació: Lídia HerediaSubdirecció: Montse MoraRealització: Ramon LarumbeProducció: Lluís BacarditCoordinació: Ferran MartínezEquip de Redacció: Marta Arrufat, Virgínia Arqué, Marta Blanco, Pere Bosch, Xavi Duran, Sara Fernández, Xavier Figueras, Cristina Macias, Ernest Maymó, Isabel Nadal, Olga Nolla, Anna Poch, Marc Prats, Gemma Puig, Eduard Querol, Jordi Ramos, Toni Puntí, Mònica Sanjosé, Equip de Coordinació: Gisele Hebrard, Esther Marquina, Pepa PonsEquip de Producció: Joaquim Arnaiz, Montse Cecília, Núria Pilar Sorribas, Àngels Vandellós, Montse VendrellEquip de Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse TrilloSecretària de redacció: Esther Cases

11:00 Notícies 3/24
11:56 Notícies 3/24
12:27 Notícies 3/24
13:27 Notícies 3/24
13:54 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:47 Cuines - Crema de calçots
tancar

Crema de calçots

Una bona manera de menjar els calçots si no tenim l'opció de coure'ls a la brasa és com els fa en Marc Ribas en aquesta recepta: crema de calçots.

16:01 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Jordi confessa a en Quim que es va quedar la butlleta. Com s'ho deurà agafar? A més, ara que tindrà diners, li surt una sorprenent possibilitat de feina. Esclar que ell sempre fa volar coloms. La Gemma plega de la consultoria i se'n vol endur la Sandra. No sabem què li respondrà. En Litus es vol endur la Pilar al poble i la Marta no ho vol de cap manera.

16:38 Tot es mou
20:00 Telenotícies vespre
20:26 Zona Champions - Zona Champions
20:42 Futbol: Champions League - Manchester United - Sevilla
21:42 Avanç informatiu
21:47 Futbol: Champions League - Manchester United - Sevilla
22:50 El futur de l'aigua
00:15 El futur de l'aigua: El xat
01:01 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324", analitzem la sentència del TEDH en què empara la crema de fotografies del rei com un acte de llibertat d'expressió. També parlem de l'informe que ha presentat Amnistia Internacional en què acusa Espanya d'abusar de la llei per reprimir la llibertat d'expressió, i de la proposta d'ERC al Congrés dels Diputats per despenalitzar les injúries a la Corona.Entrevistem la Dra. Mmantsetsa Marope, directora de l'Oficina Internacional d'Educació de la Unesco; Benet Salellas, advocat, i Adriana Ribas, coordinadora d'Amnistia Internacional a Catalunya.

02:31 Gran Reserva. Cultura - Luis del Olmo
tancar

Luis del Olmo

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del tresor" amb el comunicador Luis del Olmo.De Ponferrada a Barcelona passant per Astúries, el periodisme que encarna Luis del Olmo ha fet del micròfon, més que un mitjà de comunicació, un veritable estat d'ànim. L'evocació musical de la seva estimada Orencita, la passió pel golf, l'aversió cap a Jiménez Losantos i fins i tot un intent de suïcidi per amor configuren alguns dels espais que aquest dimarts transita del Olmo a "L'illa del tresor". Al seu costat, Joan Barril i Joan Ollé rescaten la memòria sensorial en una cata de vins, i comparteixen contes abans d'anar a dormir, mentre sentim com els versos de Joan Maragall esdevenen claqué i passegem pel París més picant de la belle époque.

02:57 Joséphine - Sense control
tancar

Sense control

La Joséphine té per missió ajudar un home, en Christophe, que ha tingut un accident i s'ha quedat paraplègic. En Christophe no accepta la seva nova situació i no vol tornar a treballar a la seva empresa d'interiorisme, ven el cavall que ha de permetre a la seva filla Paola convertir-se en amazona professional i no vol parlar amb la seva exdona d'ençà de l'accident. De mica en mica la Joséphine capgira la situació i fa canviar d'actitud en Christophe, que al final recupera la seva empresa, que havia estat a punt de perdre, recupera el cavall de la seva filla i per tant a ella també i també recupera la confiança de la seva exdona.

04:32 Blues a l'estudi - BLUE HEART
tancar

BLUE HEART

Xavier Soranells i la seva banda ens presenten el seu nou material. Un repertori en què sentirem blues rural, blues contemporani i alguns temes de textura més roquera. En cada tema Soranells i els seus busquen l'emoció, la intensitat i l'energia; evocant sons del rock-blues dels 60 i 70. L'acompanyen Eudald Boluda a la bateria i Miki Santamaria al baix, Abel Boquera als teclats i el mateix Xavier Soranells a la guitarra i veu.

Progrmació BD ....
21:23 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Jordi confessa a en Quim que es va quedar la butlleta. Com s'ho deurà agafar? A més, ara que tindrà diners, li surt una sorprenent possibilitat de feina. Esclar que ell sempre fa volar coloms. La Gemma plega de la consultoria i se'n vol endur la Sandra. No sabem què li respondrà. En Litus es vol endur la Pilar al poble i la Marta no ho vol de cap manera.

22:01 Pel·lícula - Última sospita
tancar

Última sospita

ÚLTIMA SOSPITA (The Glass house)A causa d'un accident de cotxe, la Ruby i en Rhett es queden sense pares. Com que ella té 16 anys i el seu germà en té 11, van a viure amb uns antics amics de la família, en Terrence i l'Erin Glass, en una mansió de Malibú. La relació es complica perquè els Glass tenen problemes econòmics i descobreixen que els germans són hereus d'una generosa fortuna.Direcció: Daniel SackheimIntèrprets: Leelee Sobieski (Ruby Baker), Diane Lane (Erin Glass), Stellan Skarsgard (Terry Glass), Bruce Dern (Alvin Begleiter) Kathy Baker (Nancy Ryan), Trevor Morgan (Rhett Baker)Idioma versió original: anglèsProducció: Columbia Pictures i Original Film, 2001 (Estats Units)Durada: 101 minutsGuió: Wesley StrickFotografia: Alar Kivilo (color)Música: Christopher Young

23:38 Cinema a mitjanit - Emergo
tancar

Emergo

EMERGOProductora: Versus entertainment, 2011Director: Carlos TorrensGuionista: Rodrigo Cortés Director de fotografia: Óscar DuránMusica: Víctor ReyesIntèrprets: Francesc Garrido (Heseltine), Fiona Glascott (Ellen Keagan), Rick González (Paul Ortega), Kai Lennox (Alan White), Gia Mantegna (Caitlin White),Michael O'Keefe (Dr. Helzer), Damian Roman (Benny White), Laura Martuscelli (Cynthia) i Fermí Reixach (Lamson)Un grup multidisciplinar d'investigació paranormal arriba a un pis en el fa poc que hi viu una família, per estudiar els fenòmens estranys que s'hi produeixen. Trucades telefòniques sense resposta, ombres estranyes, fenòmens llumínics, objectes que es mouen sols, sons d'origen desconegut, llums que exploten sense cap raó aparent. Amb el propòsit d'enregistrar els fets de manera científica, empren els mitjans tècnics més avançats: filmació infrarroja, fotografia digital, enregistraments psicofònics, detecció de moviment, sensors d'alteracions del camp magnètic...Mentre avancen en les seves investigacions, i deforma incontenible, les misteriores manifestacions comencen a fer-se més i més violentes...

00:53 La gent normal - Quan falten els pares
tancar

Quan falten els pares

Com marca perdre la mare o el pare quan s'és petit? S'acaba esborrant aquella figura o al contrari, malgrat l'absència, agafa un pes i una presència més grans?El periodista Xavier Sardà va perdre la mare quan tenia 8 anys, la Berta Diumaró va perdre el pare quan en tenia 5. L'absència d'ells ha condicionat la seva vida perquè els ha fet supervivents d'una pèrdua tan important. En parlen i comparteixen experiències amb l'escriptor Xavier Bosch i el periodista Xavi Ortells, que van viure la mort de la mare quan eren joves i encara la troben a faltar.La mare de la il·lustradora Carme Solé va morir quan ella tenia 9 anys. El que li va costar més d'assumir va ser no poder veure-la mai més. Ha reflectit l'enyorament i la tristesa que va sentir en els seus dibuixos de criatures desvalgudes, pels quals sempre ha mostrat predilecció.El capítol també presenta la traumàtica experiència de la Sílvia i la Carmina que van perdre de manera sobtada els dos pares alhora en un accident de trànsit, un impacte que les ha marcat i que les va fer grans de cop.I el pare que queda, com viu l'absència del que mor? Ho explica el Josep M., que es va enfrontar a la mort de la seva dona quan els fills encara eren petits. No ha pogut omplir el buit que va deixar, però ha lluitat per mantenir el caliu familiar.

01:32 A taula - A Trás-Os-Montes
tancar

A Trás-Os-Montes

Joaquim Fernandes Santos viu a Arcos, un poblet de les remotes muntanyes de l'extrem més septentrional de Portugal. La seva vida ha transcorregut sempre aquí i fa ben poc s'hi ha construït una casa per a la seva dona Paula i els dos fills.

01:58 km33 - Polinèsia,la meva terra és el mar
tancar

Polinèsia,la meva terra és el mar

El Santi i la Míriam són dos mariners que viatgen a la Polinèsia. Descobreixen illes paradisíaques, postes de sol inoblidables i una cultura que viu del mar. Segueixen una competició de piragües, lloguen un catamarà i es banyen entre taurons. I a més a més: Polinèsia francesa, números i coordinades per situar la Polinèsia al món. Destins de somni: opcions a l'abast de tothom per visitar illes paradisíaques. On el vent et porti: navegar pel món amb velers, canoes i embarcacions tradicionals.

02:40 Cinema a mitjanit - Emergo
tancar

Emergo

EMERGOProductora: Versus entertainment, 2011Director: Carlos TorrensGuionista: Rodrigo Cortés Director de fotografia: Óscar DuránMusica: Víctor ReyesIntèrprets: Francesc Garrido (Heseltine), Fiona Glascott (Ellen Keagan), Rick González (Paul Ortega), Kai Lennox (Alan White), Gia Mantegna (Caitlin White),Michael O'Keefe (Dr. Helzer), Damian Roman (Benny White), Laura Martuscelli (Cynthia) i Fermí Reixach (Lamson)Un grup multidisciplinar d'investigació paranormal arriba a un pis en el fa poc que hi viu una família, per estudiar els fenòmens estranys que s'hi produeixen. Trucades telefòniques sense resposta, ombres estranyes, fenòmens llumínics, objectes que es mouen sols, sons d'origen desconegut, llums que exploten sense cap raó aparent. Amb el propòsit d'enregistrar els fets de manera científica, empren els mitjans tècnics més avançats: filmació infrarroja, fotografia digital, enregistraments psicofònics, detecció de moviment, sensors d'alteracions del camp magnètic...Mentre avancen en les seves investigacions, i deforma incontenible, les misteriores manifestacions comencen a fer-se més i més violentes...

03:53 La gent normal - Quan falten els pares
tancar

Quan falten els pares

Com marca perdre la mare o el pare quan s'és petit? S'acaba esborrant aquella figura o al contrari, malgrat l'absència, agafa un pes i una presència més grans?El periodista Xavier Sardà va perdre la mare quan tenia 8 anys, la Berta Diumaró va perdre el pare quan en tenia 5. L'absència d'ells ha condicionat la seva vida perquè els ha fet supervivents d'una pèrdua tan important. En parlen i comparteixen experiències amb l'escriptor Xavier Bosch i el periodista Xavi Ortells, que van viure la mort de la mare quan eren joves i encara la troben a faltar.La mare de la il·lustradora Carme Solé va morir quan ella tenia 9 anys. El que li va costar més d'assumir va ser no poder veure-la mai més. Ha reflectit l'enyorament i la tristesa que va sentir en els seus dibuixos de criatures desvalgudes, pels quals sempre ha mostrat predilecció.El capítol també presenta la traumàtica experiència de la Sílvia i la Carmina que van perdre de manera sobtada els dos pares alhora en un accident de trànsit, un impacte que les ha marcat i que les va fer grans de cop.I el pare que queda, com viu l'absència del que mor? Ho explica el Josep M., que es va enfrontar a la mort de la seva dona quan els fills encara eren petits. No ha pogut omplir el buit que va deixar, però ha lluitat per mantenir el caliu familiar.

04:32 Thalassa - El fotògraf dels pescadors
04:51 Passió per caminar - Els camins de Corca Dhuibhne i Ciarraí. Irlanda
tancar

Els camins de Corca Dhuibhne i Ciarraí. Irlanda

Al Comtat de Kerry, Bradley Mayhew combina dos dels camins més bonics d'Irlanda. El camí de Dingle ofereix penya-segats abruptes i vistes impressionants sobre l'oceà Atlàntic, mentre que el camí de Kerry s'endinsa per la península de Kerry a tocar de les muntanyes més altes d'Irlanda. En Bradley passa per ruïnes celtes, explora illes pròximes a la costa i descobreix uns quants pubs pel camí. Al llarg de l'itinerari coneix gent que li parla dels costums, de les llegendes i de la vida quotidiana de l'"illa verda".

05:43 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:01 La vaca Connie - L'animal que podia canviar de color
tancar

L'animal que podia canviar de color

L'àvia Clara ha proposat un joc a la Connie i a en Patch. Han de trobar un animal que pugui canviar de color sempre que vulgui. Avui els nostres amics recorreran tota la comarca i aprendran moltes coses de la natura, que és molt sàvia. Però, n'hi ha d'animals que poden canviar de color?

06:07 La vaca Connie - Perduts a la neu
tancar

Perduts a la neu

Ha arribat l'hivern i la Connie, com de costum, ha sortit a passejar pel bosc. De cop i volta, comença a nevar i la neu fa desaparèixer el camí. Hi ha altres maneres d'orientar-se? La natura és tan sàvia que ens ajuda fins i tot quan ens perdem pel bosc.

06:14 La vaca Connie - Buscant l'aranyeta
tancar

Buscant l'aranyeta

La Connie s'ha trobat una formiga que transporta un pot de mel i està molt cansada. Com s'ho poden fer per ajudar-la? Potser si amb en Patch trobessin la senyora aranya, els faria una hamaca perquè la formiga pogués descansar...? Però, on es deu haver amagat, la senyora aranya?

06:21 La vaca Connie - La Connie i les endevinalles
tancar

La Connie i les endevinalles

L'àvia Clara ha proposat una endevinalla a en Patch i a la Connie perquè coneguin més bé els costums dels animals que viuen al bosc i al llac. Evidentment, per trobar la solució hauran d'anar a demanar ajuda a tots els seus amics. T'agraden les endevinalles?

06:32 Zoom, el dofí blanc - El drac marí
tancar

El drac marí

El Sam torna de vacances a l'illa i surt a jugar amb la Timéti, l'Auru i el Yann. Van a fer submarinisme prop de les restes d'un vaixell abandonat i el noi hi veu un monstre marí. La llegenda apunta que és un drac que guarda un gran tresor, i els quatre nois el volen anar a buscar per viure una aventura.

06:44 Zoom, el dofí blanc - El pop Paco
tancar

El pop Paco

La Marina ha de fer de cangur del pop Paco mentre l'oncle Patrick va a la capital a fer una conferència. Al poble se celebren les olimpíades de Maotou. Hi ha proves per a tots els gustos i totes les edats. Hi ha gent que fa juguesques per saber qui guanyarà i quan alguns veuen que el pop ferit té el do d'endevinar-ho se'n volen aprofitar.

06:55 Zoom, el dofí blanc - Atrapat!
tancar

Atrapat!

Les grans pluges de l'estació han fet caure tots els cocos madurs a terra i ja es comencen a podrir. Tot el poble s'ha de posar a recollir-los per evitar que facin més pudor i que arribin els mosquits. L'Auru es fa l'orni i s'amaga dintre d'una cova per no haver de treballar, però les coses no sempre surten com tots voldríem...

07:06 Zoom, el dofí blanc - El dia del tro
tancar

El dia del tro

L'estació de pluges fa dies que hauria d'haver arribat a l'illa de Maotou, però encara hi fa molta calor i tothom pateix les conseqüències de la sequera i la xafogor. En Papà Tuanaku i els nois van a casa del Ramana a demanar-li que invoqui la pluja i el vell xaman balla una dansa per entrar en contacte amb el déu tro.

07:21 Doraemon - El buscador d'empipats / La cinta de l'horitzó
tancar

El buscador d'empipats / La cinta de l'horitzó

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:43 Doraemon - El tònic de l'emoció / Els cupons de descompte
tancar

El tònic de l'emoció / Els cupons de descompte

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

08:08 Els germans Kratt - El lèmur daurat
tancar

El lèmur daurat

A Madagascar, la Patricia, que és membre del Club d'Amics dels Kratt, comunica a l'equip una bona notícia: ha nascut una cria de lèmur daurat, que és un animal molt escàs i amenaçat. L'equip decideix quedar-se més temps a l'illa per estudiar aquest lèmur tan rar. Aquesta vegada s'hauran de veure les cares amb la perversa Donita Donata, que es vol fer un vestit amb un lèmur per assistir a una festa.

08:32 Pirata i Capitano - El tresor de l'ogre Xivarri
tancar

El tresor de l'ogre Xivarri

L'ogre Xivarri té moltes ganes de ser pirata, però ha de passar unes quantes proves molt difícils. La Pirata s'ofereix per ajudar-lo a preparar-les, però li costa molt aprendre i, quan es posa a fer les proves, no en supera ni una. Com que l'última que ha de passar és la de trobar un tresor, el porten a una illa on n'hi ha tants que sembla segur que en trobarà un..., però ni així.

08:53 El xai Shaun - La barca
tancar

La barca

El granger ha agafat en Bitzer perquè l'ajudi a arreglar una barca vella, però a la primera de canvi, les ovelles i els porcs, amb en Shaun al capdavant, converteixen la reforma en un joc de pirates amb totes les de la llei. Per tots els xais esquilats! Això no ho supera ni el mateix Barbanegra! Tothom a bord, que comença l'aventura!

09:00 El xai Shaun - En Timmy ha crescut
tancar

En Timmy ha crescut

En Timmy, sense adonar-se'n, s'ha cruspit un tomàquet que havien regat amb un fertilitzant miraculós i s'ha convertit en una mena de King Kong dels xais. En Shaun té dues feines: mirar que no el descobreixin i procurar que torni a la seva mida normal. I no sé pas quina de les dues és més complicada!

09:06 El xai Shaun - Què passa, gos?
tancar

Què passa, gos?

Un globus aerostàtic acaba d'aterrar al camp on pasturen les ovelles. Elles, molt encuriosides, se l'han mirat de dalt a baix i, sense saber gaire com, s'hi han enlairat amb rumb desconegut. Ara el que està desesperat és en Bitzer, que fa mans i mànigues per recuperar el seu ramat sa i estalvi!

09:12 El xai Shaun - Tancat
tancar

Tancat

El granger, mentre s'estava preparant per anar a dormir, s'ha quedat tancat a fora de casa en pijama. Al final ha decidit que passarà la nit al corral amb els xais, però ronca tan fort que no deixa dormir ningú. En Shaun ja ha engegat un dispositiu per portar-lo fins al seu llit sense despertar-lo. Vols dir que se'n sortirà?!

09:18 El xai Shaun - Quic-quiri-Shaun!
tancar

Quic-quiri-Shaun!

El gall ha desaparegut i ara no hi ha ningú que desperti els animals de la granja. Quan en Shaun descobreix que ha estat cosa de la guineu, decideix iniciar una missió de rescat d'allò més temerària amb en Bitzer. Seran a temps de trobar el gall perquè pugui despertar la resta de la granja? O hauran de buscar algun altre mètode per fer llevar tothom?!

09:24 El xai Shaun - L'inquilí astut
tancar

L'inquilí astut

Quan un dels porcs intenta fer-se amic del Timmy, els seus companys el desterren per tenir un comportament molt poc porcí. Les ovelles el porten a la granja i intenten convertir-lo en l'arquetip de la sofisticació porcina. Però ja saben bé qui han convidat a casa seva?

09:30 El xai Shaun - El bany
tancar

El bany

Avui toca banyar-se! Sí, home! I un be negre amb potes rosses! L'aigua està tan freda que no hi ha cap ovella del ramat que gosi ficar-hi ni la llana. En canvi, el granger té una banyera plena d'aigua calentona... Quina delícia! En Shaun ja està pensant la manera d'organitzar un escamot per anar... a la recerca de l'aigua calenta! Els hi acompanyes?

09:40 Gat i gos - Una patinada / Hipnoenredat
tancar

Una patinada / Hipnoenredat

Vilaveïna s'ha convertit en un paradís dels esports d'hivern. El partit d'hoquei sobre el llac gelat el dominen els Llardosos. Aleshores, surt el sol i...El Gos s'ha comprat un joc per aprendre a hipnotitzar i el Gat ha agafat el Winslow de conillet d'Índies. Potser funciona i tot!

10:02 Gat i gos - Cantants famosos / Docugatigos
tancar

Cantants famosos / Docugatigos

"Gat i gos" és la història d'un animal molt especial. Si te'l mires de davant pots deduir que és un gat. Però, espera, ara que s'ha girat hi veig un gos! Efectivament, no estem al·lucinant, sinó que tenim davant una bestiola que és gat per un costat i gos per l'altre. Si a aquesta anatomia insòlita hi afegim una manifesta incompatibilitat de caràcters, la combinació pot resultar explosiva.

10:26 Bola & Bill - Un gos ben educat
tancar

Un gos ben educat

El pare del Bola s'ha dedicat a posar el Bill pels núvols davant d'un client, que ara el vol conèixer. El problema és que el Bill es nega a donar la pota i fer les coses que fan els gossos normals. Abans que arribi el client, cal prendre mesures dràstiques. I pel Bill, no hi ha res més dràstic que un curset de bones maneres canines... a càrrec de la senyora Stick!

10:38 Bola & Bill - El Bill es posa a règim
tancar

El Bill es posa a règim

Ha arribat el dia del concurs del Gos Més Talentós. L'any passat, el Bill va perdre davant del Rocket, i el Bola està convençut que avui guanyaran. El problema és que el Bill odia l'aigua, i l'any passat el van banyar abans del concurs. Perquè no li torni a passar, fingeix que està malalt i no hi pot participar. Llavors el porten al veterinari i les coses es compliquen... i de quina manera!

10:49 Bola & Bill - El Max contraataca
tancar

El Max contraataca

El Bola, el Bill i la Carolina volen veure un episodi nou de la seva sèrie preferida, "El gos Max", però es troben que se'ls ha espatllat la tele. Intenten anar a casa d'algun amic a mirar-lo, però a cap li va bé. Només els queda el recurs de provar-ho amb la senyora Stick, ensabonant-la una mica, però el Caporal no està disposat a permetre-ho.

11:04 Yakari - Volar planant
tancar

Volar planant

En aquest episodi, el Yakari i el Fill del Tro van pel bosc i es troben l'Arc del Cel, que cull plantes per fer els seus remeis. N'hi falta una de concreta i el Yakari sap on trobar-la. Se n'hi van corrent fent una cursa a veure qui hi arriba primer sense tocar a terra. L'esquirol volador, que els veu mentre recull nous per l'hivern, també s'hi afegeix.

11:16 Yakari - Sabotatge al dic dels castors
tancar

Sabotatge al dic dels castors

En aquest episodi, el Yakari i el Fill del Tro passegen pel bosc i, de sobte, es troben els castors, que estan molt enfeinats. La crescuda del riu els ha fet malbé el dic i l'han de reparar. Però és que, a més, algú es dedica a sabotejar-los la feina. I, evidentment, el Yakari decideix ajudar-los i investigar què passa.

11:27 Yakari - El Tomahawk sagrat
tancar

El Tomahawk sagrat

En aquest episodi, la tribu del Yakari es prepara per fer la migració anual cap al sud. Com a part del ritual, al tipi del Consell d'Ancians s'exposen els objectes sagrats de la tribu. Els nens van a admirar-los i els crida l'atenció especialment un tomahawk que pertanyia a l'avi del Roc Tranquil. Mentrestant, els caçadors discuteixen sobre qui té més dret i més mèrits per anar al capdavant de la tribu i dirigir-la durant el viatge, i els nostres amics consideren que, per una vegada, podrien ser ells. El Roc Tranquil haurà de dedidir.

11:39 Yakari - El Pota Blanca
tancar

El Pota Blanca

En aquest episodi, el Yakari té un somni en què veu un puma jove que està en perill i ell el vol salvar. El somni el deixa molt impressionat, i l'endemà en parla amb el Fill del Tro. Llavors el Cérvol Lent li demana que vagi al bosc a buscar escorça de bedoll per reparar les canoes. I ell i el Fill del Tro se n'hi van. Però, quan hi són, comencen a passar coses que li recorden el somni que ha tingut.

11:50 Yakari - La clariana dels esperits
tancar

La clariana dels esperits

En aquest episodi, el Yakari es troba un animal al seu tipi que no havia vist mai. És un bassarisc. L'animalet li explica que s'ha quedat sense cau i que no sap on anar perquè els altres animals el fan fora del bosc. Al nostre amic li sap molt de greu i decideix trobar-li un lloc per viure tranquil. Però no serà gens fàcil.

12:06 Les noves aventures de Peter Pan - Petit per sempre
tancar

Petit per sempre

En Michael està enfadat perquè els seus pares el volen posar sol en una habitació perquè consideren que ja és prou gran, de manera que quan arriba al País de Mai Més, animat pels nens perduts, decideix que s'hi vol quedar a viure. Però les aventures del dia, amb una malèfica Porta dels Malsons que porta els seus germans a una altra dimensió, el faran canviar de parer.

12:28 Les noves aventures de Peter Pan - Mico de repetició
tancar

Mico de repetició

En John està en època d'exàmens i està de mal humor. Al País de Mai Més els natius celebren un ritual en què invoquen els tòtems de la tribu perquè els protegeixin. En aquesta ocasió en John és l'elegit pel seu animal totèmic: un mico que el primer que fa és prendre-li les ulleres i el Gran Llibre de Mai Més. Empaitat per en John, el mico es va a refugiar al "Bandera Pirata" i el Gran Llibre amb tots els secrets de Mai Més cau en mans del capità Garfi.

12:55 Salve, rei Julien! - Una mentida molt, molt grossa
tancar

Una mentida molt, molt grossa

El rei Julien descobreix els preparatius d'una festa d'aniversari i es pensa que no l'han convidat. Sense que ho vegi ningú, decideix tastar el pastís, però l'enxampen, i llavors diu que no ha sigut ell sinó un drac molt alt i gros, cosa que esvera molt els lèmurs del regne. Perquè no li descobreixin la mentida, el rei Julien es fa construir un drac, però esclar, la cosa es complica.

13:22 El detectiu Conan - El telèfon mòbil descuidat (2a part)
tancar

El telèfon mòbil descuidat (2a part)

La companyia telefònica els informa dels llocs des d'on el mòbil ha rebut les tres últimes trucades: un telèfon públic d'una estació de tren, una botiga d'esports i un restaurant que es diu Colombo. En Conan dedueix que el propietari del mòbil s'ha equivocat de local perquè els dos tenen nom de detectius: volia anar al Colombo i ha anat al Poirot. El cuiner del cafè Colombo els diu que un dels seus clients habituals li ha preguntat si algú li havia donat un telèfon mòbil perdut. De fet... què són les estranyes xifres que hi ha al mòbil? Si no tenen forma de números de telèfon... quina informació molt valuosa guarden? Serà capaç de lligar tots els caps, aquest cop, en Conan?

13:45 El detectiu Conan - La tragèdia del torneig de pesca (1a part)
tancar

La tragèdia del torneig de pesca (1a part)

En Conan i tots els altres participen en un torneig de pesca de llobarros. Al vespre, a l'hostal on s'estan, coneixen en Funaki, un escriptor free-lance, i en Masubuchi, el favorit per proclamar-se campió aquest any. Poc després, en Conan surt a fer un tomb i els veu discutint acaloradament. Quan torna a l'hostal, veu a la paret el retrat d'un peix enorme que havia pescat en Kensuke Kanie, un pescador que va morir uns sis mesos abans.L'endemà, en Funaki apareix mort d'un cop al cap exactament al mateix lloc on va aparèixer mort en Kensuke Kanie. En Conan dedueix que no es tracta d'una coincidència sinó de dos assassinats molt ben planejats...

14:08 Shin Chan - Ei, que aprenc etiqueta a taula! / Ei, que en Masao ingressa a l'hospital! / Ei, que l'Ultraheroi s'enfronta a
tancar

Ei, que aprenc etiqueta a taula! / Ei, que en Masao ingressa a l'hospital! / Ei, que l'Ultraheroi s'enfronta a

La Nanako vol convidar en Shin Chan a dinar en un hotel de luxe, però el nen no sap com va l'etiqueta a taula. En Masao es posa malalt de la tensió que li produeix haver d'interpretar els papers estrambòtics de marit que li assigna la Nene. El pobre Hiroshi ha de menjar sempre salsitxes perquè són de la marca de l'Ultraheroi i la Misae va darrere dels cromos del comte Flor.

14:33 Shin Chan - Ei, que la mare se'n va / Ei, que l'exèrcit de Kasukabe té una segona base secreta / Ei, que la senyoreta Mats
tancar

Ei, que la mare se'n va / Ei, que l'exèrcit de Kasukabe té una segona base secreta / Ei, que la senyoreta Mats

Ei, que la mare se'n va / Ei, que l'exèrcit de Kasukabe té una segona base secreta / Ei, que la senyoreta Matsusaka no té diners

14:57 Bola de drac Z - En Cor Petit contra l'invencible Cèl·lula
tancar

En Cor Petit contra l'invencible Cèl·lula

En Cor Petit demostra tot el seu coratge intentant aturar l'invencible Cèl·lula per donar temps de fugir a l'A-17 i a l'A-18. Sense els superguerrers en acció, el Supernamek només té l'opció d'aguantar tant com pugui per ajornar el que és inevitable, una acció que fins i tot li podria costar la vida.

15:20 Bola de drac Z - L'últim recurs: l'androide 16
tancar

L'últim recurs: l'androide 16

Amb en Cor Petit fora de combat i veient que l'A-17 no té gran cosa a fer davant d'en Cèl·lula, l'androide 16 passa a l'acció per primera vegada amb l'objectiu de defensar els seus companys. D'entrada, el posa entre l'espasa i la paret, però el poder de regeneració d'en Cèl·lula podria acabar sent un factor decisiu.

15:45 Quin crac, l'Angelo! - La millor taula de totes
tancar

La millor taula de totes

Quan comença el curs, els alumnes poden triar la taula on seuran i això provoca una gran competició. La Tracy fa trampes i a l'Angelo li toca la pitjor taula. Com s'ho farà per aconseguir la millor taula de totes?

15:56 Quin crac, l'Angelo! - Quina murga conduir
tancar

Quina murga conduir

L'Angelo volia que el pare el portés a la platja, però no pot. És una llàstima que només hi hagi un conductor a la família, i per això l'Angelo es proposa que la seva germana es tregui el carnet de conduir i el porti a tot arreu. Però costarà, perquè l'Elena només té setze anys i a més a més no hi té gaire la mà trencada, en això de conduir...

16:06 Quin crac, l'Angelo! - Futbolmania
tancar

Futbolmania

L'equip de futbol d'en Sherwood, en Manetti i companyia es classifica per a la final de la competició de futbol, però necessiten diners per poder-hi viatjar. Aprofitant que l'entrenador Zonka marxa el cap de setmana, l'Angelo organitza un partit molt especial per poder recaptar fons.

16:17 Quin crac, l'Angelo! - Nous vells amics
tancar

Nous vells amics

L'Angelo descobreix que el professor, el senyor Foot, li té mania perquè de petit era amic del seu pare i es van barallar. És per això que farà el possible perquè facin les paus, tot i que descobrirà que de vegades és pitjor el remei que la malaltia.

16:31 Turbo F.A.S.T - L'illa de sucre / La mala ratxa
tancar

L'illa de sucre / La mala ratxa

L'equip F. A. S. T. té un accident d'avió i queda atrapat en una illa deserta molt misteriosa feta de sucre i llaminadures. Sembla el paradís, però aviat s'adonaran que no estan sols.La Foc té una mala ratxa a les curses i decideix deixar de competir. Aquest fet li canvia el caràcter i es torna dolça i amable, però la resta de l'equip prefereix la Foc d'abans -geniüda però sincera-, i volen que guanyi una cursa al més aviat possible.

16:53 Turbo F.A.S.T - Dues cites i poca festa / Rècord fallit
tancar

Dues cites i poca festa / Rècord fallit

El Turbo es mor de ganes d'anar a una festa que és només per parelles i no en té. Sense voler, queda per anar-hi amb dues acompanyants alhora i les feines seran per salvar la situació i que no l'enxampin.Increïblement, l'Ombra Blanca comença a guanyar curses sense parar, seguint els consells i el sistema del Derrapa, que ho atribueix tot al poder de la superstició. Aprofitant la ratxa, intentarà batre el rècord de victòries consecutives.

17:15 Nils Holgersson - L'estrella de pedra
tancar

L'estrella de pedra

El Nils es desperta de nit, i el cel estrellat que veu l'emociona tant que convenç el seu amic Martin que el porti a volar una estona. Durant el vol, veuen una estrella de pedra que diuen que té el poder de concedir desitjos. El Nils la vol anar a buscar quan cau, però el malvat Follet Negre també la veu, i la vol per reforçar els seus poders. Així doncs, el Martin i el Nils s'hauran d'enfrontar al Follet Negre i el seu sequaç, el corb Corbak.

17:28 Nils Holgersson - La cigonya polissó
tancar

La cigonya polissó

El Nils es troba una cria de cigonya que ha perdut els seus pares i decideix ajudar-la a buscar-los sense dir-ne res a l'Akka, perquè està convençut que no voldrà canviar la ruta per trobar-se amb les cigonyes. Després d'inventar-se mil i una històries, arriben a un lloc on coincideixen amb la guineu Riota. Tard o d'hora l'Akka haurà de saber la veritat, i ningú sap com reaccionarà.

17:39 Nils Holgersson - El tornado
tancar

El tornado

El Nils i els seus amics s'han d'enfrontar a un tornado en ple vol i decideixen buscar refugi. L'Akka els fa anar a tots a una cabanya, però el Nils l'adverteix que no resistirà el vent. Quan arriba el tornado, s'endú la cabanya, i l'Akka cedeix el comandament al Nils, que els portarà a tots a un far on, malgrat les dificultats, aconseguiran protegir-se del tornado.

17:51 Nils Holgersson - Un cop de pota
tancar

Un cop de pota

L'Akka està molt refredada, i la Lina s'ofereix per fer-li un remei a base de plantes. Mentre són al bosc buscant les plantes amb el Nils i el Martin, apareix la guineu Riota, i la Lina li paralitza una pota amb la seva flauta màgica. Més tard, un caçador s'emporta la Lina sense voler, i el Nils, el Martin i el Riota es veuen obligats a col·laborar per salvar la seva amiga. Ara només falta que s'entenguin!

18:02 El Mic i els seus amics - La neu i el mar
tancar

La neu i el mar

Quan fa fred podem fer ninots de neu, i quan fa calor podem anar al mar a veure les onades.

18:28 La caleta de la Lily - A casa
tancar

A casa

Una parella de pingüins arriba a l'illa buscant desesperadament un lloc adequat per tenir-hi el pollet que esperen. Els pingüins necessiten que algú els aculli a casa seva, però els habitants de l'illa només pensen en la vetllada musical que ofereix Lord Cérvol al seu castell. Fins que la Lily reacciona i tots corren a ajudar els nouvinguts. Però, quan arriben, la mare ja ha post l'ou, d'on neix finalment un pollet femella preciós.

18:35 La caleta de la Lily - El dia de Santa Escalunya
tancar

El dia de Santa Escalunya

A la Caleta del Tronc, Santa Escalunya és el dia que es commemora l'arribada a l'illa dels primers colons, els seus avantpassats. Tothom es vesteix d'època i recrea la històrica travessia de la Morsa Errant, i enguany la Lily en serà la convidada d'honor. Tota la colla s'enfila en una barca remolcada pel tren de la Lloca i canten una bonica i emotiva cançó que els recorda els seus orígens, mar enllà.

18:47 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La Princesa Fragància
tancar

La Princesa Fragància

La Rose, una companya de classe de la Marinette, és una fervent admiradora del príncep Ali, del regne de Kowar, que està de visita a París, i intenta posar-se en contacte amb ell. Però, com és habitual, la Chloé s'interposa i acapara tot el protagonisme. L'Esfinx aprofitarà el desengany i la ràbia de la Rose per aconseguir els prodigis de Ladybug i Gat Noir.

19:08 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Guitarrista Malvat
tancar

El Guitarrista Malvat

Al Jagged Stone, l'estrella del rock, li surt un competidor jove i arrogant, anomenat XY, que el desbanca en la llista dels més venuts i deixa el Jagged en segon lloc. La discogràfica pressiona el Jagged, perquè canviï d'estil, però s'hi nega en rodó. L'Esfinx, llavors, aprofita la ràbia i la frustració del cantant per obtenir els prodigis de Ladybug i el Gat Noir.

19:30 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip:Direcció i presentació: Laia ServeraProducció: Edgar GerRealització: Marta De LucasCap d'edició: Eva VarasRedacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria VilanovaAjudant de realització:Jordi YsasPostproducció vídeo: Lluís XufréProducció Executiva: Belén Samper

19:45 Pat, el gos - El gran robatori del Pat
tancar

El gran robatori del Pat

La Lola ha de presentar un treball a classe sobre els pirates, però, per una trapelleria del Caputxet, el treball va a parar entre els plànols que la mare de la Lola ha de presentar al museu. Per poder-lo recuperar, el Pat s'aliarà amb els seus rivals habituals, els coloms.

19:53 Pat, el gos - La comandant Sandy
tancar

La comandant Sandy

Buscant entre les seves joguines velles, la Lola troba la Comandant Sandy, una nina robòtica molt agressiva que té atemorit el Pat. Per sort sembla que ja no funciona, però els malèfics coloms arxienemics del Pat l'arreglaran per mirar de fer-li la guitza.

19:59 Pat, el gos - La impressora 3D
tancar

La impressora 3D

La mare de la Lola s'ha comprat una nova impressora 3D i la Lola té la intenció de fer-la servir en tornar d'escola per fer regals per als seus pares. Abans, però, el Pat l'haurà de recuperar de les urpes dels coloms.

20:06 Pat, el gos - On és el tanc?
tancar

On és el tanc?

En Víctor ha de marxar a casa d'una tieta i deixa el seu gos Tanc a càrrec de la Lola. Però quan torna, el Tanc ha desaparegut i no el troben enlloc. El Pat s'haurà d'encarregar de trobar-lo i tornar-lo a casa sa i estalvi.

20:13 Pat, el gos - Enrenou al museu
tancar

Enrenou al museu

La Lola ha d'anar de visita amb l'escola al Museu d'Història Natural, però el Pat s'adona que a dins de la motxilla se li ha colat de polissó el Caputxet i decideix seguir-los per evitar que el gatet entremaliat faci cap malesa al museu.

20:20 Pat, el gos - Mister Perfecte
tancar

Mister Perfecte

Els pares de la Lola s'han comprat un robot per a les feines domèstiques, però quan surten a fer uns encàrrecs, la Lola no pot resistir la temptació d'engegar-lo. El trio de coloms, envejosos de mena, també el voldran per a ells. Només el Pat podrà evitar la catàstrofe.

20:33 Les aventures del gat amb botes - Flautus Maximus
tancar

Flautus Maximus

El Gat i els seus amics s'acosten a la tercera porta, darrera la qual s'amaga la tercera germana Eldritch. De sobte, senten un soroll, però quan entren comproven que no hi és. Deu haver sortit per la finestra? És invisible? La Duquessa segueix aterrida i amb moltes ganes de marxar d'aquell lloc, que la inquieta i li fa venir molta por, però que alhora li resulta familiar. Sigui com sigui, sense sospitar-ho, el misteri de les germanes Eldritch s'està a punt de resoldre.

20:56 El detectiu Conan - Una parella perillosa
tancar

Una parella perillosa

L'"escarabat" del doctor Agasa, per variar, s'espatlla quan aquest torna d'una fira d'invents. Per si no n'hi hagués prou, el doctor també perd la cartera i decideix trucar a en Conan per veure si en Kogoro el pot anar a buscar. Però en Kogoro no hi és, i una parella estranya i inquietant s'atura a la parada d'autobús on s'esperen el doctor i l'Ai, que l'acompanya, i s'ofereix a portar-los.

Progrmació BD ....
06:13 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:35 El Club de la Mitjanit
08:33 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

08:49 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

09:39 Biketrial - Trial BTT Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona
09:54 Capacitats - Judo: Superació i valors
10:05 Programes Externs Esports - Triatló TriLife part 3
10:54 Les costes de Brasil - El Nord-Est
tancar

El Nord-Est

El viatge per les costes brasileres continua pel nord-est del país. Al delta del riu Parnaíba, pescarem crancs als manglars amb l'Alberto. A Fortaleza, en Raimundo lluita perquè la pesca tradicional no es perdi. Prop de Natal, a Genipabu, els dromedaris són els reis de les dunes. Anirem a l'estuari de Mamanguape a veure els manatís i a Olinda a participar en una desfilada de gegants. I, finalment, visitarem una plantació de canya de sucre a l'estat d'Alagoas.

11:47 Thalassa - L'aventura de les anguiles
12:07 Passió per caminar - Caminant per Andalusia
tancar

Caminant per Andalusia

La primavera és la millor època de l'any per fer excursions per Andalusia. A l'extrem sud d'Espanya els matolls i els arbres floreixen, els prats són verds i la temperatura, moderada. Un sender de llarg recorregut uneix els anomenats "pobles blancs" d'Andalusia, on encara s'observen rastres dels àrabs que fa segles van conquerir la regió. De camí a Ronda, Bradley Mayhew passa per boscos d'alzines i muntanyes calcàries i descobreix dues de les grans passions dels andalusos: les corrides i la Setmana Santa.

13:00 km33 - Las Vegas Gran Canyon. La gran aposta
tancar

Las Vegas Gran Canyon. La gran aposta

L'Anna i l'Adrià fugen als Estats Units en busca de contrastos. Amb un 4x4 recorren els impressionants parcs naturals de Zion, Bryce i el Grand Canyon, una ruta plena de moments màgics i amb una natura espectacular. El viatge acaba a Las Vegas, la ciutat del joc, on tot és possible.

13:45 Thalassa - Els pescadors de la llacuna
14:07 A taula - A la Camarga
tancar

A la Camarga

La humida Camarga amb els seus al·luvions ofereix les millors condicions per a la plantació de fruites i verdures. La producció d'arròs també té una llarga tradició.

14:33 A taula - A les Dolomites
tancar

A les Dolomites

Les Dolomites, declarades oficialment des del 26 de juny de 2009 patrimoni natural de la Unesco, es considera que és una de les zones de muntanya més boniques i més impressionants del món.

15:00 Viure als Pirineus - Un arqueòleg dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un arqueòleg dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Pèir Cóts és un arqueòleg historiador que s'ha passat al món de la hostaleria. És un canvi d'activitat radical i s'adona que és molt més absorbent del que es pensava

15:25 Viure als Pirineus - Un pilot dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un pilot dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Zigzaguejar a 200 quilòmetres per hora entre els pics de la serralada dels Pirineus, esmunyir-se entre els núvols i la boira, portar càrregues de centenars de quilos fins a més de 2.000 metres d'altitud, fer viure l'economia de la muntanya... Heus aquí algunes de les activitats que porta a terme diàriament aquest home excepcional.Jean Brosset és tota una figura a la seva feina. Té 55 anys, és pilot professional d'helicòpter i treballa en una de les millors empreses de la regió de Pau.En Jean és el pilot a qui sempre es recorre quan cal fer alguna intervenció complicada. Les missions no s'assemblen mai les unes amb les altres, de vegades cal fer pujar algú a l'helicòpter hissant-lo o transportar des de passatgers fins a una rulot, o barrils de quitrà. En Jean no sap mai de quina mena acabaran sent les operacions que li encarreguen. A més, als Pirineus, la meteorologia i les estacions fan la seva feina tan apassionant com perillosa.

15:54 Passió per caminar - Per les gorgues de Creta. Grècia
tancar

Per les gorgues de Creta. Grècia

L'E4 és un sender de llarg recorregut que a Creta recorre tota l'illa i passa per una sèrie de gorges espectaculars, moltes de les quals van a parar a la platja. Aquest itinerari combina l'excursionisme amb el mar, el menjar grec amb l'esperit de resistència cretenc. Aquesta ruta és un autèntic tresor ocult per als excursionistes. Bradley Mayhew descobreix amb gent del país el menjar, les tradicions i la història d'aquesta illa singular.

16:48 Thalassa - Els oblidats de l'Orinoco
17:05 A la recerca de la vella Rússia - Kiev, mare de totes les ciutats russes
tancar

Kiev, mare de totes les ciutats russes

Kíev és una de les ciutats més antigues de l'Europa de l'Est. En aquest documental en descobrim els monuments més coneguts i també alguns racons que passen desapercebuts per a aquells que no coneixen la ciutat. També en coneixerem la gent i la manera com viuen la seva ciutat. Des d'artistes fins a jubilats que ballen al parc.

17:58 Descobrim la cuina coreana amb Gizzi Erskine - El gochujang
tancar

El gochujang

Aquest episodi gira a l'entorn d'un dels ingredients preferits dels coreans: el gochujang, la pasta fermentada de bitxo. Gizze Erskine visitarà una planta d'elaboració tradicional de gochujang per veure com es fa. Un dels cuiners de moda de Seül li ensenyarà a preparar una recepta de carn de porc saltada amb gochujang. També aprofitarà per fer un tomb per un dels mercats de menjar de carrer més concorreguts de Seül, i finalment cuinarà un guisat de pollastre picant típicament coreà, però amb un toc europeu.

18:25 Zona Champions - Zona Champions
20:21 Zona UFEC
20:38 Top gols La Lliga - Jornada 28
20:55 Ok Lliga - Liceo-FC Barcelona Lassa
tancar

Liceo-FC Barcelona Lassa

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

22:31 Zona Champions - Zona Champions: Roma-Xakhtar
23:00 El Club de la Mitjanit
01:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:26 Zona Champions - Zona Champions: Roma-Xakhtar
01:38 Futbol: Champions League - Manchester United - Sevilla
03:26 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

03:50 Bàsquet: Eurolliga - Ax Armani Olimpia Milan-R. Madrid
05:14 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

05:37 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina