Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:30 Champions Magazin - Champions Magazín
08:56 Automobilisme - 3a sessió entrenaments lliures del G. P. de Bahrain
10:05 Planetari
10:05 Trekking pel món - El Camerun
11:09 Thalassa - La febre del raor
tancar

La febre del raor

Coneixerem el món que envolta la pesca del petit raor, un peix que prolifera a les aigües de les Illes Balears. Aquest peix, a Catalunya també conegut com a llorito o rosó, és cobejat per molts, i és considerat un dels més deliciosos del nostre litoral. Quan comença la temporada, centenars de pescadors surten al mar a cercar-lo. És quan arriba la febre del raor.

11:27 Thalassa - La Saga dels William Fife
tancar

La Saga dels William Fife

Són joies de la navegació amb més de cent anys d'història. Van ser dissenyades a finals del s. XIX i representen el nivell més alt de construcció clàssica. Ràpids, elegants, són vaixells que enamoren. Pertanyien a les drassanes Fife, situades a Fairley, un poble mariner escocès. D'aquí en va sorgir la famosa nissaga dels Fife, de la qual William Fife III va ser l'últim representant.

11:43 Automobilisme - Qualificació del G. P. de Bahrain
13:21 Crackòvia - Cap. 58
tancar

Cap. 58

En aquesta edició, Núñez (Carlos Latre) convida Joan Gaspart (Pep Plaza) a sopar a casa seva i li presenta la seva assistenta: la Nuñín (Agnès Busquets). Tamudo (Carlos Latre) busca la manera que els seus companys surtin més a "Crackòvia". Guardiola (Pep Plaza) munta un videoclub al vestuari per motivar els seus jugadors i Laporta (Queco Novell) vol renovar tothom abans de deixar la presidència.

13:55 Zona zàping
14:16 Tot un món - Pà amb tomàquet
tancar

Pà amb tomàquet

Neil Willet va arribar a Barcelona amb una imatge preconcebuda de la ciutat, creada després de llegir "Homenatge a Catalunya", de George Orwell. El Neil explica que aviat es va sentir millor a la capital catalana que no pas al seu propi país, Anglaterra, i va decidir establir-s'hi. L'experiència dels primers anys, viscuda amb entusiasme, ens la relata al llibre "Pa amb tomàquet", en què fa referències constants a la cultura catalana i juga a trencar tòpics, alhora que ens explica alguns dels aspectes que el van sorprendre més en arribar, com, per exemple, poder demanar el menú en un restaurant.

14:30 Telenotícies migdia
15:42 Tarda de cine - Fanfan la Tulipa
tancar

Fanfan la Tulipa

A França, durant el segle XVIII, un jove aventurer anomenat Fanfan fuig d'un matrimoni forçat i entra a formar part de l'exèrcit del rei Lluís XV. Adeline, la filla d'un sergent, n'és la responsable, ja que fingeix llegir-li el futur a Fanfan i li diu que si es fa soldat tindrà una carrera brillant i una vida afortunada. Per aconseguir aquest destí venturós el jove es trobarà enmig d'un munt d'aventures i d'intrigues polítiques i amoroses.

17:26 Pel·lícula - El diable a les quatre
tancar

El diable a les quatre

Una avioneta pilotada per Jacques aterra a Talua, una illa minúscula del Pacífic, per deixar-hi tres criminals i el pare Perreau, que s'ha traslladat per rellevar l'irascible pare Doonan. Un terratrèmol i una erupció volcànica abaten l'illa i Doonan convenç els nouvinguts per saltar en paracaigudes i rescatar el personal sanitari i els nens de l'hospital de les muntanyes. Doonan i el grup provaran de dirigir-se cap a la platja salvant tota mena d'obstacles: l'illa està a punt de desaparèixer dins l'oceà i la cursa per arribar a la platja es fa frenètica.

19:45 Quin país - Cap. 20
20:21 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:52 El partit - Sevilla F. C. - Deportivo
23:59 Pel·lícula - El detonador
tancar

El detonador

Un agent secret de la CIA, Sonni Griffith, viatja sol a Polònia per mirar d'impedir la venda il·legal d'una arma nuclear, però el traficant el descobreix i fracassa en la seva missió. Poc després li encarreguen una altra feina: escortar una dona russa anomenada Nadia fins als Estats Units. Griffith s'adona que qui persegueix Nadia és el mateix traficant d'armes a qui ell havia intentat detenir.

01:35 El partit - Sevilla F. C. - Deportivo
03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 El millor d'Austràlia - Els Alps australians
07:55 Mediterrània submarina - Sardenya Meridional
09:12 Jardineria del segle XXI - Els jardins encantats d'Ivan Hicks
09:39 RITMES
09:39 Ritmes col·leccions
10:09 Ritmes poprock Hit Parade
10:35 Sputnik
11:23 RITMES
11:23 Ritmes.cat - Hit parade
11:47 TR3S C
11:57 quèquicom - En el ventre de la mare
tancar

En el ventre de la mare

La reportera Samantha Vall, embarassada de 5 mesos i mig, veu la cara del seu fill gràcies a una ecografia en tres dimensions. A partir d'aquí, "Quequicom" fa un viatge al ventre de la mare, assisteix a una operació fetal i coneix el mètode cangur, una nova manera de cuidar els prematurs.

12:21 Karakia - Le plat pays-2
tancar

Le plat pays-2

Amb només cinc anys, el nombre de belgues residents a Catalunya s'ha duplicat i ara ja en són prop de 5.000. Aquesta és una tendència que coincideix amb altres països d'Europa, que han augmentat amb escreix el nombre de nouvinguts que han escollit la nostra terra per viure-hi. Com ja vam veure, però, en el primer capítol, Bèlgica és un país petit amb algunes estadístiques de país gran.

12:59 Karakia - Entre sorra i mar
tancar

Entre sorra i mar

Algèria batega entre la sorra del desert i la mar Mediterrània. És un país ple de contrastos que intentarem conèixer a través d'aquells habitants que han vingut a Catalunya. En Karim i en Boualem, procedents de la Cabília, ens descobriran els orígens del cuscús i ens acostaran a una cultura mil·lenària lligada a les joies, la llengua i la música.

13:38 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La morositat i els seus efectes seran estudiats a "Valor afegit". La morositat s'escampa com una gran taca d'oli i s'ha convertit en un altre dels grans problemes econòmics que s'agreuja encara més en temps de crisi. Les empreses espanyoles triguen una mitjana de cent dies a fer efectius els pagaments, el doble que França o el Regne Unit. Les administracions públiques, que són pagadores segures, són pagadores tardanes.

14:04 Temps de neu
14:33 World sport - World Sport
14:58 KM 0 - Km 0
15:24 Esport Club
15:32 Inside Grand Prix - F1: Inside Grand Prix
15:57 Esport Club
15:59 Futbol - F. C. Barcelona Atlètic - C. F. Sporting Maonès
16:48 Esport Club
16:59 Futbol - F. C. Barcelona Atlètic - C. F. Sporting Maonès
17:53 Esport Club
17:58 Futbol - Llevant - Nàstic
18:50 Esport Club
19:00 Futbol - Llevant - Nàstic
19:52 Esport Club
20:30 Parlament - + info
tancar

+ info

La gran nevada de dilluns va causar dos problemes de gestió immediats. El primer, el col·lapse d'una bona part de les vies de l'àrea metropolitana i de les comarques de Girona. El segon, les 33 torres elèctriques tombades per la neu i els 200.000 abonats que es van quedar sense llum. De tot això, se'n va parlar al ple, en què l'oposició es va mostrar molt crítica.

20:53 Tot un món - Una lliçó
tancar

Una lliçó

La periodista i escriptora Patricia Gabancho és una de les conferenciants del Programa Paco Candel a l'Aula que compta amb el suport de la Secretaria per a la Immigració i del Departament d'Educació. Es tracta de xerrades organitzades des de la Fundació Paco Candel i fetes per persones d'origen immigrant, que expliquen la seva experiència en instituts com l'Antoni Torroja de Cervera.

20:58 Tot un món - Artesania Mexicana
tancar

Artesania Mexicana

La "piñata" és un dels elements més vistosos i populars a les festes infantils, tant a Mèxic com a la resta de l'Amèrica Llatina. Aquesta tradició s'està incorporant aquí amb èxit. Així ho ha vist l'Alejandra Hernández, informàtica i "mariachi", que ha creat una petita empresa per difondre l'artesania en paper: fan "papelotes" o estels, "papel picado" i "piñatas", tot fet a mà, i que asseguren la diversió a les festes d'aniversari de nens i nenes.

21:04 Nydia - Sardanes per a invidents & La companyia de dansa Factoria Mascaró
tancar

Sardanes per a invidents & La companyia de dansa Factoria Mascaró

A la seu de la ONCE a Barcelona el sardanista Jordi Fort imparteix cursos de danses per a invidents. Fort, invident, ha desenvolupat un mètode propi per tal que els invidents visquin plenament la dansa de la sardana. La companyia de dansa Factoria Mascaró, dirigida per Joan serra i Quim Serra, commemora dotze anys de sòlida trajectòria en el món de la dansa catalana. Hem parlat amb ells d'aquests dotze anys i del seu darrer espectacle: "El jardí tancat".

21:26 Loto 6/49
21:31 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana a "Cinema 3" - Dues produccions catalanes: "La bomba del Liceu", de Carles Balagué, i "Ens veiem demà", de Xavier Berraondo - Entrevista a Harrison Ford, que estrena "Medidas extraordinarias". - Matt Damon i Paul Greengrass, un altre cop junts després de la saga Bourne a "Green zone: distrito protegido". - Emilio Aragón estrena "Pájaros de papel", el seu debut en la direcció cinematogràfica. - I finalment repàs dels Oscars 2010 i l'opinió del públic sobre els premiats.

22:12 Sala 33 - Jo, el desconegut
tancar

Jo, el desconegut

L'Arnau és un jove de disset anys amb una vida totalment despreocupada. Al institut s'enamora de l'Olga, una ànima inquieta que s'enrola a qualsevol causa social. A partir d'aquí la seva vida canvia. Per fer mèrtis amb l'Olga, s'apunta a totes les activitats en les quella participa, incloent anar a cuidar avis el cap de setmana a l'associació de la que l'Olga és voluntària. Així és com coneix al Ramon, un home d'un passat llibertari confús que té un principi d'Alzeheimer.

00:10 Sala 33 - Reacción
00:25 Filmoteca 33. Cicle Altres mirades - El guerrer pacífic
tancar

El guerrer pacífic

La pel·lícula està basada en l'autobiografia de Dan Millman, un esportista que va ser campió olímpic. Malgrat el seu èxit, Dan no se sentia ple ni satisfet. Però la seva vida va canviar quan va conèixer un home, Sòcrates, que li va ensenyar a viure com un guerrer pacífic.

02:22 Clàssica - Cor Vivaldi 20è. Aniversari
03:23 Rodasons - + info
tancar

+ info

Després d'haver complert setze anys de presència a la pantalla, i coincidint amb l'emissió número 750, el Rodasons obre un parèntesi en la seva programació habitual de concerts de música folk per presentar una sèrie d'espais dedicats a tres de les convocatòries musicals més importants que es produeixen a Catalunya i que tenen com a protagonista principal o compartida la música d'arrel.

03:46 Nydia - Sardanes per a invidents & La companyia de dansa Factoria Mascaró
tancar

Sardanes per a invidents & La companyia de dansa Factoria Mascaró

A la seu de la ONCE a Barcelona el sardanista Jordi Fort imparteix cursos de danses per a invidents. Fort, invident, ha desenvolupat un mètode propi per tal que els invidents visquin plenament la dansa de la sardana. La companyia de dansa Factoria Mascaró, dirigida per Joan serra i Quim Serra, commemora dotze anys de sòlida trajectòria en el món de la dansa catalana. Hem parlat amb ells d'aquests dotze anys i del seu darrer espectacle: "El jardí tancat".

04:08 Enciclopèdia breu - François Rabelais
04:15 RITMES
04:15 Ritmes cat - Homenatge a Ovidi
04:40 Cuidem el planeta - + info
tancar

+ info

Ben amunt dels Andes, allà on els còndors locals van ser perseguits fins gairebé extingir-se, s'han posat en llibertat sis exemplars per donar una nova oportunitat a l'espècie. Gràcies a un gran esforç de conservació s'ha aconseguit millorar el nombre d'individus, però tot i així els còndors segueixen sent una espècie vulnerable.

05:02 RITMES
05:02 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Kibo, Kop, Cesk Freixas, Angelina i els moderns, Silvia Perez Cruz, Marc Parrot, Joan Miquel Oliver, Jaumet, Raydibaum, Senior i Cram.

05:37 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: La bien querida, Jason Mraz, Delafe y las flores azules, Top models, Àlex Ferreira, Jamie Cullum, Scoot Matthew, Air, Senior i Amaia Montero.

06:36 Planeta Terra
06:36 Naturalesa fantàstica - Els ocells més majestuosos del cel - Japó: L'àguila daurada
Progrmació BD ....
07:00 Les Tres Bessones - L'Atlàntida
tancar

L'Atlàntida

Les Bessones han anat a parar a l'Atlàntida, l'illa que el gegant Hèrcules mira de protegir d'en Milionetis, que hi vol construir tot d'edificis. Les nenes ajudaran el gegant i els atlants a lluitar contra ell i l'Avorrida, que s'han associat.

07:23 Les Tres Bessones - Robin Hood
tancar

Robin Hood

L'Avorrida ha enviat les Bessones a un bosc preciós, el bosc de Sherwood. Allà, viuran tot d'aventures amb en Robin Hood i els seus amics. Fins i tot acabaran coneixent el rei Ricard, Cor de Lleó!

07:45 SamSam - En SamSam no té son
tancar

En SamSam no té son

Avui la SamMare i el SamPare tenen ganes de passar una vetllada romàntica. En SamSam se n'anirà a dormir d'hora i així podran quedar-se tots dos sols. Però, precisament avui, en SamSam no té son i té moltes ganes d'apuntar-se a la festa. Ja és mala sort! El SamPare serà l'encarregat de portar-lo a dormir. Si és que pot, és clar...

07:50 Explica'm un conte - Les bèsties de les pomes
07:51 SamSam - El monstre sense nom
tancar

El monstre sense nom

D'excursió amb l'escola, en SamSam s'ha trobat amb un monstre que no diu ni piu. Ben aviat el nostre superheroi còsmic començarà a embarbussar-se amb les paraules fins que es quedarà sense vocabulari. S'anirà oblidant de tots els noms i de tots els llocs que coneix. Però el pitjor és que tot el que oblida, comença a desaparèixer! Com s'ho farà, ara?!

07:55 Lou! - Por escènica
08:07 Lou! - A la pell de la Sra. Xusma
08:30 mic 3
08:30 Figures - Els quatre amics
tancar

Els quatre amics

Hi havia una vegada quatre amics: l'elefant, la mona, el paó i el conill. Vet aquí que un bon dia van trobar llavors de baies i les van plantar. Al cap d'un temps va créixer un arbust que era massa alt i cap d'ells no arribava al capdamunt per agafar les sucoses baies. Aleshores tots junts van tenir una idea genial. Te la pots imaginar?!

08:40 La Franny i les sabates màgiques - Pinta bé!
08:50 Pingu - En Pingu fa d'arquer
tancar

En Pingu fa d'arquer

En Pingu s'ha trobat un arc i una fletxa i surt com un llamp a veure l'avi, perquè li ensenyi a fer-ho anar. Com que no ha estat gaire atent a les explicacions, quan dispara trenca un munt de coses. Què et sembla, que el castigaran?

09:00 El xai Shaun - El bany
tancar

El bany

Avui toca banyar-se! Sí, home! I un be negre amb potes rosses! L'aigua està tan freda que no hi ha cap ovella del ramat que gosi ficar-hi ni la llana. En canvi, el granger té una banyera plena d'aigua calentona... Quina delícia! En Shaun ja està pensant la manera d'organitzar un escamot per anar... a la recerca de l'aigua calenta! Els hi acompanyes?

09:10 En Leon - Cap. 4 Enamorada
tancar

Cap. 4 Enamorada

En Leon ja saps que sempre es fica en tota mena d'embolics, però no s'havia trobat mai que el perseguís una hipopòtam enamorada per tota la sabana... Fins avui! Es pot fer tot el tip de córrer que vulgui, però el que no pot fer és amagar-se!

09:14 En Leon - Cap. 5 La veu aguda
tancar

Cap. 5 La veu aguda

Avui en Leon comprovarà que perseguir una zebra et pot deixar sord. I és que amb aquesta veueta tan aguda! Però és clar, a la sabana s'hi val tot per salvar la pell... I l'oïda!

09:20 Doraemon - 1ª Hist.: El dia del gandul! 2ª Hist.: En Nobita, el gat de la casa!
tancar

1ª Hist.: El dia del gandul! 2ª Hist.: En Nobita, el gat de la casa!

Com que està convençut que hi hauria d'haver més dies de festa, en Nobita aprofitarà un aparell d'en Doraemon per declarar el Dia del Gandul. Però, és clar, si tothom fa el gandul, qui li farà el dinar?! Ben mirat, potser no és tan bona idea... Més tard, en Nobita es trobarà un gat abandonat, però, per convèncer la mare que l'hi deixi quedar, s'haurà de convertir ell en gat. Te l'imagines?!

09:44 Doraemon - 1ª Hist.: Intercanvi de mares. 2ª Hist.: Si en Nobita no hagués nascut
tancar

1ª Hist.: Intercanvi de mares. 2ª Hist.: Si en Nobita no hagués nascut

Ni la Shizuka, ni en Suneo, ni en Nobita no estan contents amb les mares que els han tocat. Però estan de sort que en Doraemon té un aparell que els permetrà intercanviar-se-les. Avui, més d'un s'endurà una sorpresa! No te la perdis! Més tard, sabent que el pare d'en Nobita hauria pogut ser pintor, els nostres amics viatjaran al passat per intentar canviar el futur. T'hi apuntes?!

10:09 Doraemon - 1ª Hist.: Viatge a la ciutat del futur. 2ª Hist.: El rellotge-horari
tancar

1ª Hist.: Viatge a la ciutat del futur. 2ª Hist.: El rellotge-horari

A en Nobita li fa molta ràbia que tothom se'n vagi de vacances. A més, no té ningú per anar a la piscina. I aquest cop no el pot ajudar ni en Doraemon, que se n'ha d'anar corrents al futur. I si el segueix d'amagatotis? Més tard, en Doraemon traurà un aparell per ajudar en Nobita a fer un horari ordenat. La pega és que ell serà el primer de provar-lo. Que no li passi res!

10:35 Els Podcats - Cap. 41 Teletransport
tancar

Cap. 41 Teletransport

En Mimo té un equip de teletransport en fase experimental. Si funciona li permetrà desplaçar-se d'un lloc a l'altre sense moure ni un dit. Controlarà l'espai temps i, amb una mica de sort, no farà mai més tard als concerts! Llàstima que a la vida real encara no existeix el teletransport. Resoldria una pila de problemes!

10:45 Els Podcats - Cap. 42 Ninja
tancar

Cap. 42 Ninja

Avui els nois estan disposats a qualsevol cosa per convertir-se en mestres ninja. En Mimo, de fet, ja té el cinturó de la invisibilitat, portat directament del temple del Mico Sagrat. El problema és que l'ha canviat per la guitarra d'en Senzo, la Red-Fire! I el codi dels ninges és molt seriós! Un negoci tancat és un negoci tancat!

10:55 Els Podcats - Cap. 43 Píxel
tancar

Cap. 43 Píxel

Avui tornem a la prehistòria dels jocs, quan encara es veia tot pixelat. Els Podcats fins i tot jugaran al menjaclosques, però compte que es poden quedar atrapats al laberint! La Bella gairebé la devora un monstre, però només s'alimenta de píxels grossos. Sort que és un monstre ben especial! És melòman i domesticat! I si fan un concert en terres dels menjaclosques?!

11:05 Els Podcats - Cap. 44 Intel·ligència artificial
tancar

Cap. 44 Intel·ligència artificial

Avui en Senzo i en Mimo se les hauran amb autèntiques bèsties de guerra. I és que han decidit augmentar al màxim la intel·ligència artificial dels trolls! Però compte, que els trolls intel·ligents vés a saber on poden petar! Per cert, no et perdis la Z-6-D-2, la súper cangur de dracs! Serà l'encarregada de vigilar el drac de la Gala durant el concert!

11:10 Els pingüins de Madagascar - El regne dividit / L'intocable
tancar

El regne dividit / L'intocable

Arran d'una discussió, en Julien ha decidit que a partir d'ara dividiran el regne. Ell es quedarà sol en una meitat i en Maurice i en Mort viuran a l'altra. La pega és que, com que se sent sol, ha començat a fer la punyeta als pingüins, que ara faran el que calgui perquè els lèmurs facin les paus! Per cert, al zoo ha arribat una granota que li diuen l'Intocable. Vols saber per què?

11:15 Els Podcats - Cap. 45 Geek
tancar

Cap. 45 Geek

Avui la Gala ha posat un repte molt complicat a en Mimo. Li ha dit que es jugava el que fos que no era capaç de passar-se tot un dia sense els jocs i els seus amics de la xarxa. En Mimo està decidit a demostrar-li que no és un geek, que segons ell porten tots ulleres de cul de got i tenen molts grans. Però saps què és, en realitat, un geek?!

11:34 Els pingüins de Madagascar - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

12:00 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

El que havia de ser un eclipsi normal i corrent s'ha acabat convertint en l'esdeveniment més estrany dels últims anys. I és que no s'acaba mai! Aviat els nostres herois descobriran que en Nopa, un alienígena amb moltes ganes de gresca, està a punt d'inaugurar la discoteca més exclusiva de la galàxia: el club Singletown! Però, qui és, en realitat, aquest tal Nopa?!

12:22 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

En Gilbert, que continua estant boig per la Cathy, ha tornat a Singletown a fer-ne una altra de les seves. Aquesta vegada s'hi ha presentat amb un regal d'agraïment al club per haver-lo ajudat a reduir la seva gran col·lecció de còmics. Es tracta d'un Mec-mec rialler, un aparell que farà petar de riure a tots els habitants de la ciutat! I amb unes conseqüències imprevisibles!

12:44 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

La desaparició i reubicació de tot d'objectes a Singletown ha fet saltar l'alarma al Club dels Caçamonstres. Aviat descobriran que és l'Schwoomp, un alienígena que està obsessionat amb l'ordre i la neteja, i que té molt clar que l'única opció que té és eliminar els elements que embruten més la ciutat: les persones! Se l'ha d'aturar com sigui!

13:10 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

En Zeke encara no s'ho acaba de creure: li ha tocat la Maxine de parella per fer el treball de socials! És la seva gran oportunitat per passar a l'atac. Quan acabin el treball s'haurà adonat que és un tio increïble, enrotllat, genial i, sobretot, divertit! Ara, que per ser tan divertit com l'Steve potser haurà de fer un dibuix dels seus! Estàs preparat per pixar-te de riure?!

13:32 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Decidit a demanar-li a la Maxine si vol anar al ball amb ell, en Zeke s'ha adonat que aquest any no podran fer equip de relleus femení perquè la Lisa se'n va del barri. En Zeke és conscient que no acaba d'entendre massa com pensen les noies, per això ha decidit dibuixar-se ell amb cervell de noia. Un petit error, però, farà que pugui entrar a l'equip de relleus! En Zeke és una noia?!

13:54 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Conscient que els seus pares no s'entenen gaire bé i que el sopar a Chez Guai del dia de Sant Valentí perilla, un sopar on també hi serà la Maxine, en Zeke ha decidit dibuixar-se de Cupido. El problema és que no té gaire punteria i ara resulta que la Rachel s'ha enamorat d'en Jay, en Chester d'un osset de peluix i l'Ike d'un penjador! Té solució, tot això?!

14:15 La màgica Do-Re-Mi - La Flor comença a gatejar: Pànic a Can Harukaze!
tancar

La Flor comença a gatejar: Pànic a Can Harukaze!

Avui la Do-Re-Mi ha decidit portar la Flor a veure la Majòrica i la Lala, que fa temps que no dormen d'una tirada. De cop i volta, però, s'adona que la Flor ha desaparegut. Simplement és que ha començat a gatejar i se n'ha anat a fer de les seves...

14:40 La màgica Do-Re-Mi - La prova de gateig de la Flor
tancar

La prova de gateig de la Flor

La Flor ja és tota una experta gatejant. Avui precisament ha de passar la pròxima revisió mèdica, que consisteix, ni més ni menys, que a gatejar. Sembla que ho té fàcil, oi, per aprovar? De vegades, però, hi ha imprevistos que s'han de solucionar...

15:10 La màgica Do-Re-Mi - La Dodó se'n va de casa!
tancar

La Dodó se'n va de casa!

Moltes de les feines que ha de fer la Do-Re-Mi amb la Flor les hi fa fer a la Dodó. La fada, cansada d'haver de treballar com una esclava, se'n va de casa. Sabent que han estat sempre tan unides, creus que sabran viure l'una sense l'altra?

15:30 L'abella Maia - Cap. 22 La Maia substitueix una formiga
tancar

Cap. 22 La Maia substitueix una formiga

La Maia hi està tan bé, al regne de les formigues! En Willi, en canvi, després de l'incident amb el cavall, quan es va arribar a pensar que era una formiga, no hi està tan content, entre els tèrmits. Però, és clar, també vol estar amb la seva amigueta.

15:53 L'abella Maia - Cap. 23 L'alliberament del grill
tancar

Cap. 23 L'alliberament del grill

La Maia ha conegut un grill que està tancat dins d'una capsa. Precisament avui, que els grills fan una festa amb ball! La nostra amiga no es pot quedar de braços plegats i procurarà alliberar-lo. El gat, però, els ho posarà molt difícil.

16:17 L'abella Maia - Cap. 24 La Maia se'n va de viatge
tancar

Cap. 24 La Maia se'n va de viatge

Avui hi ha tanta boira que els nostres dos amiguets s'han perdut pel bosc. No poden pas volar, perquè ensopegarien amb els arbres, i caminant no arribarien mai. A més, ningú no els sap dir cap on han d'anar. Potser en Flip ho sabrà...

16:45 Pat i Stan - Cap. 26 Foradomania
tancar

Cap. 26 Foradomania

El professor Chi Chi té exactament 45 minuts, 7 segons i 2 dècimes per evitar que un cometa molt perillós destrossi el planeta Terra. En Pat i l'Stan seran els encarregats de prémer el botó del coet del professor, però resulta que en Pat ha perdut la clau per engegar-lo! La va enterrar al jardí perquè no l'agafés el Momo! Com s'ho faran ara per trobar-la?!

16:53 Pat i Stan - Cap. 27 Stan, contacte extraterrestre
tancar

Cap. 27 Stan, contacte extraterrestre

L'Stan en comença a estar una mica tip, de veure en Pat jugant a fer l'extraterrestre. De fet, ha decidit que avui aniran a casa del professor Chi Chi, perquè en Pat vegi que els extraterrestres existeixen de veritat. En Pat, però, n'hi té una de preparada... i l'Stan podria acabar amb un bufanúvols de l'estrella Alfa de Centaure! No t'ho perdis!

17:01 Pat i Stan - Cap. 28 Els babaus del cosmos
tancar

Cap. 28 Els babaus del cosmos

En Pat i l'Stan han decidit donar una sorpresa a l'Stéphanie el dia del seu aniversari, per això han anat a buscar el coet vell del professor Chi Chi. Objectiu: la Lluna! L'enlairament és tot un èxit, però acaben aterrant en un planeta on hi creixen tota mena de plantes absolutament fabuloses. Quin misteri, oi?! On deuen ser?!

17:10 mic 3
17:10 Zoomix - + info
tancar

+ info

L'ostra Biba es passa tota la vida agafada a una roca. Pel voltant li passen tota mena d'animals marins: pops, peixos, dofins... Però la Biba sap que té una closca molt dura que la protegirà. A la closca li creixen algues que l'ajuden a camuflar-se i s'alimenta d'animalons que filtra amb l'aigua que s'empassa. En Zoomix en sap moltes més coses... i te les vol explicar!

17:15 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui en Carles, la Laia i l'Arnold busquen maneres per fer passar la calor. Al final queda clar que la millor és menjar-se un bon gelat, però l'Arnold, sense voler, ha tirat el de la Laia a terra. Ell no li vol demanar perdó i ella ja no en vol saber res, del seu veí. Vols dir que no s'hi repensarà la Laia quan vegi la piscina que té l'Arnold?! Ben mirat, és tota una temptació!

17:25 Pingu - En Pingu aprèn música amb l'avi
17:35 Una mà de contes - Les bruixes de Bruixis
tancar

Les bruixes de Bruixis

Conte basat en l'obra del MNAC "Poble escalonat", cap a l'any 1909

17:45 Petites faules - + info
tancar

+ info

Un dia, un ratolí que s'havia trobat un tros de formatge molt gros, va caure dins d'un forat i va començar a demanar auxili. Els crits els va sentir un gos, que es va plantar allà davant i li va dir que estava convençut que tot sol se'n sortiria. El gos, rai, no el va ajudar, però de tant que el va animar, què et sembla que va passar?!

17:50 El meu amic gegant - Cap. 19 El formidable Wormby
tancar

Cap. 19 El formidable Wormby

Avui tot són malentesos. En Linus i l'Iris no es volen ni veure. En Cornell, en canvi, s'ha convertit en un dels seus millors amics. Fins i tot la Chase sembla que es vulgui lligar en Sandborn! Tot plegat ho provoca un wormby, un alienígena que emet unes ones ultrasòniques que capgiren el que sent tothom que és a la vora. L'han de trobar com sigui!

18:06 El meu amic gegant - Cap. 20 Te'l menjaries
tancar

Cap. 20 Te'l menjaries

En Linus avui s'ha compromès a fer-se càrrec del gosset de la Jenny. El que no s'esperava és la reacció d'en Boom, que tremola només de veure'l. A més, resulta que se'ls ha escapat! Més tard, els agents Chase i Sandborn posaran en marxa el seu últim projecte: fer servir un zgrumpf per patrullar la ciutat, el depredador natural d'en Boom, que és clavat al gosset de la Jenny!

18:23 El meu amic gegant - Cap. 21 Capità Univers
tancar

Cap. 21 Capità Univers

L'última missió dels nostres herois ha estat un fracàs per culpa de l'aparició sobtada del Capità Univers, un superheroi llegendari molt respectat, però una mica vellet. Ara hauran de recuperar un ciprex que és a mans de l'SDC... I ho hauran de fer al costat del Capità Univers, mirant que no prengui mal, però sense que s'ofengui, és clar...

18:39 El meu amic gegant - Cap. 22 Ronk i Zotz
tancar

Cap. 22 Ronk i Zotz

En Boom té un amanitaphtum, una malaltia del seu planeta. L'únic remei que es coneix, el Boomidolç, és a la galàxia d'en Boom. I com que en Glasson està hivernant, l'hi hauran de portar els seus altres dos amics d'infantesa, en Ronk i en Zotz. El problema és que només arribar a la Terra, l'SDC ha capturat en Zotz... i portava ell el remei!

18:55 Doraemon - 1ª Hist.: El dia del gandul! 2ª Hist.: En Nobita, el gat de la casa!
tancar

1ª Hist.: El dia del gandul! 2ª Hist.: En Nobita, el gat de la casa!

Com que està convençut que hi hauria d'haver més dies de festa, en Nobita aprofitarà un aparell d'en Doraemon per declarar el Dia del Gandul. Però, és clar, si tothom fa el gandul, qui li farà el dinar?! Ben mirat, potser no és tan bona idea... Més tard, en Nobita es trobarà un gat abandonat, però, per convèncer la mare que l'hi deixi quedar, s'haurà de convertir ell en gat. Te l'imagines?!

18:55 El meu amic gegant - Cap. 23 Gabotz el Conqueridor
tancar

Cap. 23 Gabotz el Conqueridor

Gabotz el Conqueridor, un alienígena llegendari, ha arribat a la Terra exigint la submissió total i absoluta de tot el planeta. Els nostres herois han d'arribar a un acord amb el dictador abans que la cosa empitjori, perquè sense saber-ho, en Gabotz està servint de propaganda per a l'SDC. Aleshores, arriba la sorpresa que no s'esperava ningú...

19:19 Doraemon - 1ª Hist.: Intercanvi de mares. 2ª Hist.: Si en Nobita no hagués nascut
tancar

1ª Hist.: Intercanvi de mares. 2ª Hist.: Si en Nobita no hagués nascut

Ni la Shizuka, ni en Suneo, ni en Nobita no estan contents amb les mares que els han tocat. Però estan de sort que en Doraemon té un aparell que els permetrà intercanviar-se-les. Avui, més d'un s'endurà una sorpresa! No te la perdis! Més tard, sabent que el pare d'en Nobita hauria pogut ser pintor, els nostres amics viatjaran al passat per intentar canviar el futur. T'hi apuntes?!

19:44 Doraemon - 1ª Hist.: Viatge a la ciutat del futur. 2ª Hist.: El rellotge-horari
tancar

1ª Hist.: Viatge a la ciutat del futur. 2ª Hist.: El rellotge-horari

A en Nobita li fa molta ràbia que tothom se'n vagi de vacances. A més, no té ningú per anar a la piscina. I aquest cop no el pot ajudar ni en Doraemon, que se n'ha d'anar corrents al futur. I si el segueix d'amagatotis? Més tard, en Doraemon traurà un aparell per ajudar en Nobita a fer un horari ordenat. La pega és que ell serà el primer de provar-lo. Que no li passi res!

20:05 En Leon - Cap. 17 Com a la tele
tancar

Cap. 17 Com a la tele

Avui en Leon ha descobert tot de material d'un científic en una tenda de campanya. Fins i tot hi ha vídeos i televisors! De fet, aviat descobrirà unes tècniques per caçar que semblen força interessants. I fins i tot les podria posar en pràctica! No t'ho perdis!

20:09 En Leon - Cap. 18 Encanteri
tancar

Cap. 18 Encanteri

Avui en Leon està decidit a fer servir un llangardaix que sap fer la dansa del ventre per hipnotitzar un springbok. Si li surt bé l'encanteri, avui ja té dinar! I si no, ell haurà passat un bona estona... i tu t'hauràs fet un tip de riure!

20:10 La missió dels Maddigan - Cap. 5 Greentown
tancar

Cap. 5 Greentown

Fa tant de temps que no mengen bé, que l'Yves ha proposat de desviar-se del camí per anar a Greentown, una mena de paradís on diuen que els llits són com núvols, la beguda és celestial i el menjar és per llepar-se els dits! Aviat, però, tots cauran en una mena d'encanteri. Tots, menys en Boomer, que avui li tocarà treure les castanyes del foc!

20:33 La missió dels Maddigan - Cap. 6 Epidèmia
tancar

Cap. 6 Epidèmia

Una epidèmia mortal ha afectat la Fantasia dels Maddigan i posa en perill la seva missió d'arribar a Newton per aconseguir un altre convertidor i portar-lo a Solis. La Garland, en Timon i en Boomer seran els encarregats d'anar a buscar en Pokka, un home que diuen que cura totes les malalties. L'Ozul i la Maska ho aprofitaran per atacar.

21:00 Tom i Jerry - Jerry i el peix daurat
21:21 Tom i Jerry - El ratolí vienès
21:43 Tom i Jerry - El petit ànec
21:53 Tom i Jerry - Alerta amb el meu fill
06:00 mic 3
06:00 Les endevinalles de la Rac-Rac - La gallina
06:05 La Franny i les sabates màgiques - Pinta bé!
06:15 Figures - Els quatre amics
tancar

Els quatre amics

Hi havia una vegada quatre amics: l'elefant, la mona, el paó i el conill. Vet aquí que un bon dia van trobar llavors de baies i les van plantar. Al cap d'un temps va créixer un arbust que era massa alt i cap d'ells no arribava al capdamunt per agafar les sucoses baies. Aleshores tots junts van tenir una idea genial. Te la pots imaginar?!

06:30 Els Fruittis - Expedició perill
tancar

Expedició perill

El Consell del poble creu oportú que els Fruittis petits, a part de matemàtiques i d'història, haurien d'aprendre a l'escola coneixements pràctics sobre els perills que els esperen a la selva. Els nostres amics surten d'expedició per fer un inventari d'aquests perills...

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Edgemont - Secrets i mentides
tancar

Secrets i mentides

La Jennifer enxampa en Mark i la Laurel petonejant-se. La pàgina web de l'Erin i l'Anika per criticar en Chris les fica en un bon merder. En Mark s'adona que no coneix la Laurel tan bé com es pensava. En Craig mira de fer-se enrere d'una cita amb la Kat, però al final encara s'embolica més. La Jennifer es pensa que en Jordan li vol demanar per sortir.

21:55 L'un per l'altre - Renovar-se o morir
tancar

Renovar-se o morir

La Maria va a una festa d'antics alumnes i troba que tothom és molt modern. Decideix que ella i el Toni estan antiquats i s'han de posar al dia. Organitzen una festa on tothom va a l'última i el Toni i la Maria fan el que poden per integrar-se. Finalment, però, els amics moderns resulten ser uns impresentables i el Toni els fa fora sense contemplacions.

22:27 L'un per l'altre - L'estafa perfecta
tancar

L'estafa perfecta

El Cabanes es presenta a l'hostal amb tot d'ecultures que li ha deixat en herència una parenta llunyana. Un alemany que s'allotja a l'hostal descobrirà una figura d'un important escultor. El Calafell, la Maria, El Toni i la Rosa s'empescaran la manera d'estafar el Cabanes i quedar-se amb la figureta, encara que, finalment, els estafats seran ells mateixos.

23:05 Extres Coproduccions - Ens veiem demà
23:10 Psico Expres - Sortint de l'armari
tancar

Sortint de l'armari

El Toni es connecta amb el Gabinet perquè té un greu problema: és homosexual i xoca amb la incomprensió del seu pare. Això farà que els components de Psico Express també es plantegin les seves pròpies inclinacions sexuals.

23:38 Psico Expres - Virus i fantasmes
tancar

Virus i fantasmes

La Sussa tracta les al·lucinacions de l'Aurèlia, una pacient que veu fantasmes i sent veus a casa seva. Al gabinet, una empresa de psicologia molt important, els fa un seguiment per incloure'ls en el seu grup. El cas que porta la Sussa servirà d'examen, però, a més a més, hauran de fer unes proves mèdiques i psicotècniques que no agraden gens ni al Javi ni al Neo. Actors convidats: Eduard Farelo, Melanie Olivares, Roser Batalla, Jaume Bernet, Xavi Rubio.

00:05 Quico (de l'1 al 26) - Interiors
tancar

Interiors

A Quico el nomenen director de l'agència on treballa, però el seu primer client és la seva exdona.

00:33 Quico (de l'1 al 26) - Emmanuelle
tancar

Emmanuelle

La nòvia d'en Quico, la Raquel, gelosa perquè es pensa que en Quico li ha estat infidel, se'n vennjarà tot sotmetent-lo a un tractament de xoc molt original.

01:05 Laura - 40 són 40
tancar

40 són 40

La Laura fa quaranta anys, el Ramon fa un canvi radical de vida, el David fa una aproximació a l'Olga, el Jesús fa mala cara i el Pere no sap què fer.

01:55 Lobster comedies
02:10 Clàssics del cinema - Un gran tipus
tancar

Un gran tipus

James Cagney, un dels gàngsters més famosos del cinema dels anys 30, va demostrar que era un actor de gran versalitat capaç d'actuar en qualsevol gènere. En la seva admirable carrera va aportar gran dinamisme i vitalitat a qualsevol paper i es va convertir en l'encarnació de l'americà mitjà.

03:20 Clàssics del cinema - Pluja
tancar

Pluja

Uns viatgers es troben plantats sense mitjans de transport a Pago Pago durant una epidèmia. Entre ells hi ha una prostituta i un missioner que la desitja ardentment.

04:35 Lobster comedies
04:45 Clàssics del cinema - El maquinista de la general
tancar

El maquinista de la general

Johnnie Gray té dos amors: la seva locomotora, anomenada "La General" i la seva promesa Annabelle Lee. Esclata la guerra entre el Nord i el Sud i Johnnie vol allistar-se, però li diuen que pot ser més útil conduint la seva locomotora. Annabelle, decebuda, no vol saber res de Johnnie fins que porti l'uniforme de l'exèrcit confederat. Un escamot de soldats nordistes s'apodera de la locomotora en què viatjava Annabelle. Johnnie es llença en persecució de La General, superant totes les dificultats que se li presenten.