Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

CONNEXIÓ LA ROCA DEL VALLÈS/ POL MARSÀ Lead: Reincersió laboral dels presos. ENTREVISTA Joan COSCUBIELA, Secr.Gral. CC.OO. Catalunya TERTÚLIA Antoni PUIGVERD Mar Jiménez Joan B.CULLA Rafael Vilasanjuan TEMA DEL DIA Josep PUIGPELAT, pagès cereals Joan Carles MASSOT, ramader de vacú Jaume BERNIS, ramader de porcí Jaume PONT, vicepresident de Prolec Josep Maria MARSAL, director de la Federació Avícola Catalana Lead: Els preus dels aliments pels núvols PERE MIR, portaveu partit llibertats cíviques Lead: Un govern s'ha d'implicar en la internacional Gay? Gisela RODRÍGUEZ Lead: Malestar als voltants d'una narcosala DENÚNCIA MAGDALENA OLIVER Carles GARCIA Lead: Es busca l'autor d'un atropellament Francesc JAURENA, membre de la Comissió de Drets dels Nous Models de Família del Col.legi d'Advocats Adelina ROCOSA, advocada Lead: El sentit de les parelles de fet MENJAR BÉ/ MAGDA CARLAS Lead: La xocolata és afrodisiaca? ANEM A SOFÀS/ ANTONI BOLINCHES Lead: Ja no queden homes solters com calen

13:12 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Deteriorament biològic de monuments
14:30 Telenotícies migdia
15:34 Cuines - Amanida de llenties amb pernil ibèric
15:46 El cor de la ciutat - Cap. 1468
tancar

Cap. 1468

La Sandra s¿implica cada dia més amb els okupes. A la Trini li costa callar que en Peris i l¿Àngela es casen. En Francisco haurà de fer un pacte. L¿Àngela no aconsegueix que en Peris superi del tot l¿absència de la Cinta. La Cecília sent comentaris sobre el que 'es fa' a la perruqueria i demana ajuda a en Paco per desemmascarar la Sara, perquè la Montse no vol ni sentir a parlar d¿aquestes bestieses. Gràcies a en David, la Marta ha trobat feina a la Lydia. En Marc no se¿l treu del damunt¿ Sessió d¿hipnosi moguda per a en Xavi.

16:17 El club - + info
tancar

+ info

El conseller d'Interior Joan Saura passa per "El Club" per parlar-nos de l'actualitat política. Amb ell parlarem dels últims desplegaments dels Mossos d'Esquadra, entre altres temes. La parella que ens comentarà l'actualitat i que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia està formada pels periodistes Antoni Bassas i Carlos Pérez de Rozas. El periodista Carles Capdevila ens parlarà de notícies i fotografies curioses que moltes vegades ens passen per alt. I en el "Revival" musical, repassarem les cançons que han marcat els últims 25 anys de la nostra vida. I repassarem què ha donat de si la setmana amb l'actor Joan Pera.

18:30 Cine de cine - Passos en la boira
tancar

Passos en la boira

Stephen Lowry mata la seva dona i Lily, una de les seves serventes, que és coneixedora del crim, aprofita per fer-li xantatge. Lowry intenta desfer-se del testimoni de Lily una nit de boira, però s'equivoca i mata una altra dona. Gràcies a Lily, justament la persona que més odia, és exculpat. Conduït pel desig de matar-la, Lowry trama un pla enganyós.

20:00 Just kidding
20:27 La cuina de l'Isma - + info
tancar

+ info

L'Isma baixa de l'hort per ensenyar-nos a plantar, collir, conservar i cuinar pèsols, mongetes, faves, cebes tendres, carxofes¿ i fins i tot calçots! El veurem arremangar-se, pujar al damunt del tractor i treballar la terra. Durant la setmana de l'hort, farem faves ofegades amb l'expert en agricultura ecològica Mariano Bueno, i coca de ceba confitada amb el xef del restaurant Mulsum de la Riera de Gaià, Àlex Segú. L'Isma ens oferirà, a més, altres receptes, que tenen com a protagonistes principals els vegetals i les hortalisses. La setmana de l'hort també inclourà un reportatge de petits horts urbans que podem instal·lar fàcilment en un balcó o en una terrassa. També aprendrem, dins l'espai Treball de Camp, a fer una salsa romesco per als calçots! Tot plegat, amanit amb la recomanació de llibres, webs i consells al voltant de les verdures i l'ecologia.

21:00 Telenotícies vespre
21:47 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, respondrà les preguntes sempre incòmodes de "Silenci?". A més a més, José Luis Rodríguez Zapatero farà el discurs que a molts catalans els agradaria haver sentit; Mònica Terribas i Tomàs Molina protagonitzaran un episodi de "Friends"; hi haurà una escena emblemàtica de "Casablanca" i un homenatge a la sèrie "La dona biònica". D'altra banda, s'estrenarà la secció "Onega News", en què el periodista Fernando Ónega farà un punyent comentari d'actualitat; es parodiaran els anuncis més coneguts i s'escolliran els cinc millors moments televisius a "Els millors".

22:11 Ventdelplà - Cap. 201
tancar

Cap. 201

La Nuri segueix buscant feina. El Genís té l'Alba molt controlada. La Clara veu que l'Enric té un col·lapse de pacients i que es comporta de manera obsessiva. El Monràs s'ho fa venir bé perquè la Berta estigui tot el dia fora de Ventdelplà. La Nicole ajuda el Jaume a la casa rural. Ella i l' Esteve s'entenen bé. La Mònica s'assabenta que la Nicole no es vol vendre els cavalls.

23:18 La zona fosca - El cistell de Can Tunis
tancar

El cistell de Can Tunis

El 22 de setembre del 1962 apareixen unes restes humanes dins un cistell de la platja de Can Tunis. Els diaris publiquen una notícia molt breu, ja que no se sap qui és la víctima ni què ha passat. En un primer moment s'especula que podrien ser les restes d'un nen. La policia es troba davant d'un puzle macabre. A través de la reconstrucció de la cara de la víctima i de les empremtes digitals que aconsegueixen prendre de les mans que hi ha al cistell aconsegueixen identificar la víctima, un contrabandista conegut com el cateto. A la Barcelona portuària dels 60 el contraban era molt habitual, les investigacions de la policia porten fins a un altre contrabandista, el risas, que havia de tancar un tracte amb la víctima. Un cop detingut acaba confessant que es van discutir, el va matar i esquarterar per desfer-se del cos.

23:51 La nit al dia - + info
tancar

+ info

Els convidats d'avui de La Nit al Dia són: - Manuel Conthe, expresident de la CNMV i també - Edward O. Wilson, Premi Internacional Catalunya

01:14 Vic Mackey - Propagació
01:58 Pel·lícula - Komodo
tancar

Komodo

En algun moment de la dècada de 1970, uns ous de drac de Komodo, un extraordinari rèptil parent dels dinosaures, arriben a la costa d'una illa del Nord de Carolina. Han passat més de vint anys i Patrick Connelly, un noi de quinze anys, i la seva família van a passar l'estiu en aquesta illa. Els Connelly són atacats pels terribles animals i Patrick aconsegueix escapar-se, però queda traumatitzat. L'àvia de Patrick porta el noi a Victoria Juno, una terapeuta que mirarà d'esbrinar què va passar realment fent que Patrick s'enfronti amb les seves pors en el mateix escenari on van ocórrer els fets.

03:18 TVist
03:57 El club - + info
tancar

+ info

El conseller d'Interior Joan Saura passa per "El Club" per parlar-nos de l'actualitat política. Amb ell parlarem dels últims desplegaments dels Mossos d'Esquadra, entre altres temes. La parella que ens comentarà l'actualitat i que protagonitzarà el "Cara a cara" del dia està formada pels periodistes Antoni Bassas i Carlos Pérez de Rozas. El periodista Carles Capdevila ens parlarà de notícies i fotografies curioses que moltes vegades ens passen per alt. I en el "Revival" musical, repassarem les cançons que han marcat els últims 25 anys de la nostra vida. I repassarem què ha donat de si la setmana amb l'actor Joan Pera.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Horitzons
07:00 Han trucat a la porta del sol - Han trucat a la porta del sol
tancar

Han trucat a la porta del sol

Partint del Salar de Uyuni, a Bolívia, Pierre i el seu fill Jean-Marc s'embarquen en un viatge en bicicleta a través de la serralada dels Andes, un viatge que els portarà a la Porta del Sol, a Tiahuanaco, al Perú. Bernard Gillain els acompanya amb la càmera. Recorren més de 2.000 km de pistes a alçades entre 3.500 i 5.300 metres i en el camí coneixen centenars d'indis quètxues i aimares que adoren Pacha Mama, la Mare Terra que els alimenta, i Pacha Tata, el Rei Sol que surt cada dia per donar color a la terra. Un viatge iniciàtic d'un mes de durada, prou temps perquè els tres ciclistes s'adonin que el sol no brilla per tots als Andes.

07:52 Graduï's ara en Secundària: comunicació - La màquina de l'escriptura
08:16 Enginy natural - Vaixells, aletes i vestits de bany
08:43 Al voltant del món amb Stephane Peyron - Els iuracs, pastors de l'hivern
09:34 Els defensors de la natura - Tombopata: el regne dels guacamais
tancar

Tombopata: el regne dels guacamais

De vacances per França, la Pouna, en Tom, en Martin i el Piyou, s'han quedat glaçats en veure un cérvol que, mentre intentava travessar la via, ha anat a parar dalt d'un tren que es dirigeix, ni més ni menys, cap a París! El caos regna pels carrers de la gran ciutat i el pobre animal només pot comptar amb els Defensors de la Natura!

10:02 Imerina: paraules dels altiplans - Imerina: paraules dels altiplans
tancar

Imerina: paraules dels altiplans

La regió muntanyosa de l'altiplà de Madagascar s'anomena Imerina. La gent que hi viu són coneguts com els merines. En relació amb les regions de la costa, Imerina té trets diferencials: un relleu complicat, un clima relativament fred i una sobrepoblació crònica. Homes o dones, treballadors estacionals o nens de ciutat, cadascú ha de trobar la seva pròpia solució per sobreviure. Els merines han fet créixer un ampli trencaclosques de minisolucions per a les seves necessitats econòmiques tot mantenint les tradicions.

10:54 Ciència al límit - Serps
11:21 La venjança del faraó: el tresor perdut d'Egipte - La venjança del faraó: el tresor perdut d'Egipte
tancar

La venjança del faraó: el tresor perdut d'Egipte

L'arqueòleg Zahi Hawass du a terme una campanya internacional per recuperar els tresors egipcis robats al llarg dels darrers 200 anys. Des de l'època en què les legions napoleòniques van arribar a Alexandria, l'any 1798, la vall del Nil ha estat saquejada sense parar i Zahi Hawass creu que això s'ha d'aturar. Aquest documental examina les històries que hi ha al darrere de tres de les peces més importants d'Egipte i explica com es van descobrir, on són ara i els intents de Hawass de retornar-les a casa.

12:11 Paletes - Manuscrit persa: els jardins del paradís
12:41 Àgora - + info
tancar

+ info

"Polítics en temps de crisi" Debat amb Oriol Pujol, Joan Ferran, Joan Ridao, Carina Mejías, Salvador Milà i Albert Rivera. L'Àgora d'aquesta setmana tractarà del possible distanciament entre la ciutadania i la classe política catalana. El clima de descontentament general creix i existeix una possible creixent desafecció de Catalunya vers Espanya. Per parlar d'aquest tema, a la taula hi haurà portaveus i diputats del Parlament de Catalunya: Oriol Pujol, Joan Ferran, Joan Ridao, Carina Mejías, Salvador Milà i Albert Rivera. "Àgora" vol analitzar aquest nou clima de desencantament polític que regna a Catalunya enmig de la pitjor crisi d'infraestructures que es recorda al país. La participació en el referèndum de l'Estatut no va arribar al 60% i en les passades eleccions autonòmiques va ser del 56%. La participació global a les eleccions municipals del juliol superava escassament el 53%. Però el temps corre i a dia d'avui és una incògnita traduir en xifres de possible abstenció el descontentament general que viu Catalunya. Caos de Rodalies, l'Estatut bloquejat i en mans del Tribunal Constitucional i uns papers de Salamanca que no volen tornar. El president Montilla va advertir a l'executiu espanyol: "La desafecció catalana pot tenir greus conseqüències". Què ha passat a Catalunya perquè caigui la participació en les últimes eleccions? O potser els polítics catalans no comparteixen els mateixos interessos que els ciutadans? El govern espanyol reacciona davant les peticions de la majoria de catalans? Amb el descontentament encara present a Catalunya i una política cada vegada més pujada de to, Xavi Coral tractarà les claus d'aquest sacsejat clima polític amb portaveus i diputats dels diferents grups parlamentaris catalans. A la taula hi haurà Oriol Pujol (CiU), Joan Ferran (PSC-CpC), Joan Ridao (ERC), Carina Mejías (PP), Salvador Milà (ICV-EUiA) i Albert Rivera (Grup Mixt).

14:01 Loops! - + info
tancar

+ info

Aquest dimecres a "Loops!", concerts a llocs estranys, els nous músics brasilers, i acompanyem Muchachito Bombo Infierno en la seva visita a Sevilla La indústria musical està en continu moviment, es reinventa cada dia. Per això constantment sorgeixen noves propostes que volen captar l'atenció del públic. Una mostra en són els concerts virtuals, a les webs, al Second Life o fins i tot actuacions dins d'un ascensor. Són concerts estranys, una nova etapa dins la música en directe, experiències diferents que acosten la música al públic. A "Loops!" parlem dels nous músics brasilers, coincidint amb la visita del trio brasiler Bonde de Rolê, que aquest dimarts presenten l'últim disc a Barcelona. És un dels màxims exponents de la nova fornada del funk carioca, donat a conèixer arreu del món gràcies al fenomen MIA. Un nou moviment que inclou també artistes com Adriana Calcanhotto, Bebel Gilberto o Moreno Veloso. Visto lo visto és el nom del nou àlbum de la banda barcelonina Muchachito Bombo Infierno, que estan en plena gira per tot Espanya. Els hem acompanyat en la seva visita a Sevilla, un lloc molt especial per ells, on van fer gala de les seves ganes de gresca i van deixar patent l'enorme complicitat que tenen amb la gent de les terres andaluses. I com sempre, tancarem el programa amb el repàs del més destacat de l'actualitat musical de la setmana. En l'agenda d'aquesta setmana, destaquem els concerts de Wilco i Interpol a Razzmatazz i la presentació del nou disc de Rosa Luxemburg.

14:30 Turmix documentals - Classic albums: Frank Zappa
tancar

Classic albums: Frank Zappa

"Frank Zappa: Apostrophe / Over-nite sensation" A la història del rock, hi ha hagut pocs músics tan innovadors i atrevits com el compositor, guitarrista i cantant Frank Zappa. Les seves cançons barregen tota mena de músiques, des del rock més cru fins la música contemporània més complexa. I tot servit amb un sentit de l'humor irreverent que ho qüestionava tot: les classes dominants, però també el moviment hippie. Aquesta setmana descobrirem Frank Zappa a través de dos dels seus discos més influents. Apostrophe(') -el seu únic àlbum que va entrar a les llistes dels més venuts- i Over-nite sensation, gravats l'any 1973, són dues de les millors obres d'un artista únic que va portar el rock un pas més enllà. Al seu voltant, Zappa va reunir alguns dels músics més inquiets dels seus temps, com el guitarrista Steve Vai, el teclista George Duke o el cantant i trombonista Napoleon Murphy Brock. Tots ells apareixen en aquest programa i donen claus per entrendre la música de Zappa. "Frank Zappa: Apostrophe (`) / Over-nite sensation" forma part de la prestigiosa sèrie nord-americana "Classic Albums", dedicada als àlbums més importants de la història del pop i el rock.

15:18 Cançons - La soletat no acompanya
15:31 A l'ombra dels gegants vermells - A l'ombra dels gegants vermells
tancar

A l'ombra dels gegants vermells

L'any 1964 es va descobrir l'arbre més gros del món, el "Coastal Redwood". Ara sentim parlar d'un arbre encara més gros i aquest documental segueix les passes de dues expedicions, primer a través de Califòrnia i després a l'Extrem Orient, a la Xina, per trobar-lo. Aquestes històries van estretament lligades a la lluita dels animals que conviuen amb aquests magnífics arbres: els óssos negres de Califòrnia i els pandes Gegant i Vermell a la Xina.

16:25 Campions de la natura - Els linxs
tancar

Els linxs

Clayton Apps ha estat treballant amb un equip internacional per protegir el linx de les Muntanyes Rocalloses d'Amèrica del Nord.

16:49 El planeta amb música
16:54 El planeta amb música
17:00 Thalassa - Niky i el vaixell bombolla, Una barca per somiar
tancar

Niky i el vaixell bombolla, Una barca per somiar

Niky i el vaixell bombolla En Niky és un nen de nou anys, ros i amb els ulls verds, que des de fa gairebé tres anys viu en un veler de 26 metres que els seus pares, la Paola i en Paolo, van construir al jardí de casa seva, prop de Milà, al nord d'ltàlia. En Niky té asma intrínseca, una forma poc freqüent d'asma que reacciona amb el clima, les temperatures baixes, la humitat, la contaminació, els virus i les bactèries. Se li declara l'asma a divuit mesos i la malaltia empitjora cada any. Per oferir al seu fill l'aire pur i el sol que necessita per viure, els seus pares construeixen una embarcació, una casa per a en Niky. Una barca per somiar La història dels germans Collado, que han retrobat a les costes de Bodrum, Turquia, l'encís mariner de la seva infantesa a Tossa de Mar.

17:43 El medi ambient - Prevenció d'iincendis, una feina rendible
17:46 El medi ambient - Androcymbium torna a Gata
17:50 Tarasca - Poetes Maleïts: Gabriel Ferrater
tancar

Poetes Maleïts: Gabriel Ferrater

Poetes Maleïts ¿Poetes maleïts¿ és la sèrie que obrirà el ¿Tarasca¿ d¿aquesta temporada. El repte és mostrar l¿obra de quatre poetes catalans a través de la televisió. I sobretot es vol fer arribar la poesia a la gent jove. Per aconseguir-ho s'han escollit estudiants joves d¿una disciplina artística i se¿ls ha proporcionat un dossier amb fragments de l¿obra del poeta. Ells són els encarregats de reinterpretar-la i rellegir-la a la seva manera, en només una setmana. La càmera ja hi és quan els alumnes reben els textos. El resultat, espectacular. GABRIEL FERRATER Reus, 1922 - Sant Cugat del Vallès, 1972 Els encarregats de fer reviure l¿obra de Gabriel Ferrater són els alumnes de l'Escola Massana. El resultat és la interpretació de l¿obra de Ferrater a través de les escultures dels alumnes. A més, els amics de tertúlia de Ferrater a Sant Cugat, Paco Soler i Pep Codó, en parlen. Carmen Tejedor, psiquiatra, en valora la personalitat, i Maria Àngels Cabré, biògrafa del poeta, destaca els moments clau de la seva vida.

18:17 Nòmades de la condició humana - Pau i espiritualitat
tancar

Pau i espiritualitat

El Dalai Lama a França, Itàlia i l' Índia. Pau i espiritualitat Vam seguir el Dalai Lama en una gira europea que el va portar fins a Estrasburg, on va parlar de la situació del Tibet i on fou homenatjat pel Parlament Europeu. També el vam acompanyar a la ciutat italiana de Cecina, on va impartir ensenyaments religiosos i conferències multitudinàries, i a l' Índia, a l'ofici solemne del Kalachakra, al qual van assistir més d¿un milió de fidels arribats de tot el món. El Dalai Lama defensa la cultura de la pau i el diàleg com a forma de superació dels conflictes i, en la seva reflexió sobre l¿espiritualitat, conclou que l¿home pot viure sense treballar la seva fe religiosa, però no sense constituir la seva existència al voltant dels valors humans.

18:49 En camp contrari - L'eutanàsia
tancar

L'eutanàsia

Una malaltia degenerativa ha reclòs un cirurgià barceloní en una cadira de rodes, amb les quatre extremitats paralitzades. Reivindica que la llei permeti que l'ajudin a morir quan encara es redueixi més la seva capacitat de comunicació. Durant quatre dies, hostatjarà a casa seva un altre cirurgià, lleidatà, que li nega aquest dret per raons ètiques i religioses. Guió i realització: Pol Izquierdo - Xavier Garcia Imatge: Carlos Díaz Muntatge: Marilú Prieto So: Baldo Aboy Producció: Ruth Casanovas - Toni Galobardes

19:22 Tot un món - Immigrants i UE
19:29 Cànon Ciència
20:23 Bàrbars - Els mongols
tancar

Els mongols

Els mongols: els qui van crear l'imperi més gran imperi de la història. Els mongols són els protagonistes del Cronos d'avui. La pel·lícula ens mostra amb tot el detall d'una gran producció les seves conquestes: genets, cavalls, batalles, tresors i la mítica Samarkanda, a l'Àsia central. Els mongols eren uns conqueridors que, per cert, acostumaven a fer piràmides a les entrades de les ciutats amb els caps dels executats. I eren piràmides de milers de cranis cadascuna. Tot junt forma el gran espectacle de la història dels Mongols.

21:08 Cançons - El color de la pell
21:20 Cançons - Exercisis de constància
21:32 Karakia - The melting pot? - 1
tancar

The melting pot? - 1

Els Estats Units d'Amèrica són un país relativament jove, fruit de la colonització del continent per part dels europeus i de les successives migracions de gent d'arreu del món. Això fa que la societat nord-americana sigui una barreja de diferents tradicions culturals i ètnies, tot i que és la tradició anglosaxona la que hi predomina.

22:13 60 minuts - La síndrome del marit jubilat
tancar

La síndrome del marit jubilat

"60 Minuts", 13 de novembre del 2007 LA SÍNDROME DEL MARIT JUBILAT. (Retired Husband Syndrome. Un reportatge de BBC. Gran Bretanya) Al Japó, les dones els han batejat amb el malnom de "fulles humides" perquè són enganxosos o com una mena de mals endreços que elsi agradaria llençar a les escombraries. Consideren els homes jubilats com una nosa, una molèstia que tenen a casa i que els agradaria que no hi fos. Les dones no estan gens acostumades a tenir els marits a casa, perquè han estat durant anys vivint soles, com a conseqüència dels horaris laborals dels homes que es pasen tot el dia a fora. Per això, quan es jubilen i es tornen pensionistes, s'han d'enfrontar amb les seves dones. En molts països, l'arribada de la jubilació significa un nou retrobament de la parella, que intenta refer la vida buscant activitats conjuntes entre tots dos i es converteix en una mena d'època daurada. La parella sol buscar la jubilació amb joia. Al Japó, l'arribada de la jubilació significa un moment de gran estrès i la porta oberta a molts fracassos matrimonials. El Japó és el país del món on hi ha més divorcis a l'edat de més de 60 anys i la xifra no para de créixer. Normalment, és la dona la que demana el divorci, després de mes de 30 anys de convivència, durant els quals el marit s'ha dedicat gairebé en exclusiva a la feina, i això ha fet que les dues vides, la dels homes i la de les dones, transcorreguéssin completament a part. La majoria de les dones, que crexien amb un gran respecta pel marit, busquen com fer front als seus interessos fora del matrimoni, i creen la seva pròpia xarxa de suport amb els seus amics. La jubilació del marit i la seva presència diària i durant moltes hores a casa mostra com la parella està emocionalment desconnectada, sense que tingui res a dir-se, ni res a fer en conjunt. Descobreixen, quan estan junts, que són una mena de desconeguts, l'un de l'altre. Es considera que un 60 per cent de les dones del Japó tenen mal de cap, depressió i altres fenòmens relacionats amb aquesta síndrome que ha tingut el seu propi nom: La síndrome del marit retirat. En els pròxims dos anys, al voltant de set milions de japonesos s'hauran de retirar i això pot significar una explosió de divorcis i de nous enfrontament entre homes i dones.

23:08 Valor afegit - + info
tancar

+ info

El màrqueting dels sentits s'ha introduït ja en el món comercial com una tècnica més de venda i serà analitzat a "Valor afegit" amb el lema "L'economia de les emocions". Cada dia és més difícil diferenciar la qualitat dels productes, en aquest món comercial tan saturat. Per això les empreses busquen convèncer el consumidor potenciant la part emocional dels seus productes i dels punts de venda. Olors, sabors, sons, tacte... tots els sentits entren en joc per fer passar el client per caixa. El programa econòmic del 33, que dirigeix i presenta Albert Closas, rebrà també al plató el catedràtic Ramon Adell, que comentarà l'actual crisi financera mundial, una mena d'"escudella" d'hipoteques escombraria, excessos crediticis, riscos d'inflació... i rècords a l'alça en les borses espanyoles.

23:43 Futbol int.
00:11 Forat 18 - Forat 18
tancar

Forat 18

"FORAT 18" inicia demà una nova etapa i estrena format visitant tots els camps de golf de Catalunya. El programa del 33 dedicat al golf i al "pitch and putt", que dirigeix l'Enric López Vilalta, oferirà el primer reportatge de la sèrie, sobre el camp PGA Catalunya de Caldes Malavella. El reportatge explicarà les característiques tècniques, serveis, situació, forats més emblemàtics, i oferta cultural i turística que hi ha a la zona del camp de golf de Caldes de Malavella, que inclou dos recorreguts de 18 forats i un hotel de 5 estrelles. A més, "Forat 18" demà mostrarà què porten a la bossa els millors professionals espanyols, com Sergio García o José Manuel Lara.

00:38 Cànon Ciència
01:31 Paletes - Manuscrit persa: els jardins del paradís
02:01 Karakia - The melting pot? - 1
tancar

The melting pot? - 1

Els Estats Units d'Amèrica són un país relativament jove, fruit de la colonització del continent per part dels europeus i de les successives migracions de gent d'arreu del món. Això fa que la societat nord-americana sigui una barreja de diferents tradicions culturals i ètnies, tot i que és la tradició anglosaxona la que hi predomina.

02:36 60 minuts - La síndrome del marit jubilat
tancar

La síndrome del marit jubilat

"60 Minuts", 13 de novembre del 2007 LA SÍNDROME DEL MARIT JUBILAT. (Retired Husband Syndrome. Un reportatge de BBC. Gran Bretanya) Al Japó, les dones els han batejat amb el malnom de "fulles humides" perquè són enganxosos o com una mena de mals endreços que elsi agradaria llençar a les escombraries. Consideren els homes jubilats com una nosa, una molèstia que tenen a casa i que els agradaria que no hi fos. Les dones no estan gens acostumades a tenir els marits a casa, perquè han estat durant anys vivint soles, com a conseqüència dels horaris laborals dels homes que es pasen tot el dia a fora. Per això, quan es jubilen i es tornen pensionistes, s'han d'enfrontar amb les seves dones. En molts països, l'arribada de la jubilació significa un nou retrobament de la parella, que intenta refer la vida buscant activitats conjuntes entre tots dos i es converteix en una mena d'època daurada. La parella sol buscar la jubilació amb joia. Al Japó, l'arribada de la jubilació significa un moment de gran estrès i la porta oberta a molts fracassos matrimonials. El Japó és el país del món on hi ha més divorcis a l'edat de més de 60 anys i la xifra no para de créixer. Normalment, és la dona la que demana el divorci, després de mes de 30 anys de convivència, durant els quals el marit s'ha dedicat gairebé en exclusiva a la feina, i això ha fet que les dues vides, la dels homes i la de les dones, transcorreguéssin completament a part. La majoria de les dones, que crexien amb un gran respecta pel marit, busquen com fer front als seus interessos fora del matrimoni, i creen la seva pròpia xarxa de suport amb els seus amics. La jubilació del marit i la seva presència diària i durant moltes hores a casa mostra com la parella està emocionalment desconnectada, sense que tingui res a dir-se, ni res a fer en conjunt. Descobreixen, quan estan junts, que són una mena de desconeguts, l'un de l'altre. Es considera que un 60 per cent de les dones del Japó tenen mal de cap, depressió i altres fenòmens relacionats amb aquesta síndrome que ha tingut el seu propi nom: La síndrome del marit retirat. En els pròxims dos anys, al voltant de set milions de japonesos s'hauran de retirar i això pot significar una explosió de divorcis i de nous enfrontament entre homes i dones.

03:22 Valor afegit - + info
tancar

+ info

El màrqueting dels sentits s'ha introduït ja en el món comercial com una tècnica més de venda i serà analitzat a "Valor afegit" amb el lema "L'economia de les emocions". Cada dia és més difícil diferenciar la qualitat dels productes, en aquest món comercial tan saturat. Per això les empreses busquen convèncer el consumidor potenciant la part emocional dels seus productes i dels punts de venda. Olors, sabors, sons, tacte... tots els sentits entren en joc per fer passar el client per caixa. El programa econòmic del 33, que dirigeix i presenta Albert Closas, rebrà també al plató el catedràtic Ramon Adell, que comentarà l'actual crisi financera mundial, una mena d'"escudella" d'hipoteques escombraria, excessos crediticis, riscos d'inflació... i rècords a l'alça en les borses espanyoles.

03:47 Turmix documentals - Classic albums: Frank Zappa
tancar

Classic albums: Frank Zappa

"Frank Zappa: Apostrophe / Over-nite sensation" A la història del rock, hi ha hagut pocs músics tan innovadors i atrevits com el compositor, guitarrista i cantant Frank Zappa. Les seves cançons barregen tota mena de músiques, des del rock més cru fins la música contemporània més complexa. I tot servit amb un sentit de l'humor irreverent que ho qüestionava tot: les classes dominants, però també el moviment hippie. Aquesta setmana descobrirem Frank Zappa a través de dos dels seus discos més influents. Apostrophe(') -el seu únic àlbum que va entrar a les llistes dels més venuts- i Over-nite sensation, gravats l'any 1973, són dues de les millors obres d'un artista únic que va portar el rock un pas més enllà. Al seu voltant, Zappa va reunir alguns dels músics més inquiets dels seus temps, com el guitarrista Steve Vai, el teclista George Duke o el cantant i trombonista Napoleon Murphy Brock. Tots ells apareixen en aquest programa i donen claus per entrendre la música de Zappa. "Frank Zappa: Apostrophe (`) / Over-nite sensation" forma part de la prestigiosa sèrie nord-americana "Classic Albums", dedicada als àlbums més importants de la història del pop i el rock.

04:36 El medi ambient - Penyagolosa, parc natural
04:39 El medi ambient - El Centre de Natura d'Odèn
04:43 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Sanaa, ciutat antiga amb cases noves, Iemen
04:57 Fonaments de la fe - Budisme
tancar

Budisme

Budisme El budisme segueix dues tradicions bàsiques, una índia i l'altra del Tibet, a més d'altres cultures on s'ha estès el budisme. Totes comparteixen la creença que la vida, tal com la senten els humans, és una il·lusió i que si buidem les nostres ments d'influències externes, es pot arribar a l'espiritualitat complerta.

05:20 Enginy natural - Vaixells, aletes i vestits de bany
05:47 A l'ombra dels gegants vermells - A l'ombra dels gegants vermells
tancar

A l'ombra dels gegants vermells

L'any 1964 es va descobrir l'arbre més gros del món, el "Coastal Redwood". Ara sentim parlar d'un arbre encara més gros i aquest documental segueix les passes de dues expedicions, primer a través de Califòrnia i després a l'Extrem Orient, a la Xina, per trobar-lo. Aquestes històries van estretament lligades a la lluita dels animals que conviuen amb aquests magnífics arbres: els óssos negres de Califòrnia i els pandes Gegant i Vermell a la Xina.

06:35 Campions de la natura - Els linxs
tancar

Els linxs

Clayton Apps ha estat treballant amb un equip internacional per protegir el linx de les Muntanyes Rocalloses d'Amèrica del Nord.

Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Nono Chan - Quina gresca al festival esportiu (1) / Quina gresca al festival esportiu (2)
tancar

Quina gresca al festival esportiu (1) / Quina gresca al festival esportiu (2)

Quina emoció! Avui se celebra el dia del Festival Esportiu i a l'escola hi serà tothom: mestres, familiars, fins i tot el doctor Hirooka! - L'última prova, la de relleus, és la que decidirà qui és l'equip guanyador. I després, tothom a menjar sushi! Els Kikuchi han portat menjar del seu restaurant!

07:32 Jacob Dos-Dos - En Jacob Dos-Dos i els tomàquets titànics
08:05 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Ens hem quedat sense viatge a Hawaii
08:41 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Un milió de iens a dins la bossa de la felicitat
09:08 mic 3
09:08 L'ós de la gran casa blava - Endavant, Ojo!
09:35 Louie - Louie, dibuixa'm un rinoceront
tancar

Louie, dibuixa'm un rinoceront

En Louie i la Yoko es volen fer un foto, però els ha aparegut un ocellet que està molt trist. És un esplugabous i no té cap amic. En Louie sap que els esplugabous i els rinoceronts s'entenen molt bé i, és clar, ha tingut una idea genial! Dibuixarà un rinoceront pel seu nou amic. Però, com es dibuixa un rinoceront? L'hi vols ajudar?!

09:42 Bumba
09:48 Pau, la petita guineu roja - The growling toy
09:53 Explica'm un conte - El nas més gros del món
09:59 Explica'm un conte - El ratolí i els marcians
10:06 Ciències de la Terra per a nens - Tot sobre el cicle de l'aigua
tancar

Tot sobre el cicle de l'aigua

A la Terra sempre hi ha hagut la mateixa quantitat d'aigua. A través dels processos d'evaporació, condensació i precipitació, l'aigua que bevem avui podria ser la mateixa que bevien els dinosaures. Trobem l'aigua a les glaceres, als rius, als llacs i a altres dipòsits.

10:26 Món salvatge - El porc senglar de muntanya
10:31 Món salvatge - El pelicà blanc
10:35 Món salvatge - L'àguila daurada
10:41 Beverly Hills - Que cadascú porti el seu mam
11:25 Beverly Hills - Un home i un bebè
12:10 Enginy - Figura model
12:11 Enginy - Serie 16
12:13 Club Super3
12:13 SamSam - Prou petons per a en SamSam
tancar

Prou petons per a en SamSam

En SamSam està convençut que quan va néixer era una granota i que la SamMare li va fer un petó per convertir-lo en un heroi còsmic. La por que un altre petó el torni a convertir en el que era quan va venir al món, en SamSam intentarà evitar de totes totes que li facin petons. Aviat, però, es començarà a notar molt estrany... Què li deu passar...?

12:23 Inspector Gadget - En gadget i la rosa vermella
12:48 Els insòlits misteris d'en Ripley - L'odi no dorm mai
tancar

L'odi no dorm mai

El grup Bion són a Uganda, on la Sam farà de dama d'honor al casament d'una amiga seva. Les discussions entre les dues famílies faran que en Rip comenci a sospitar que tot plegat és culpa d'una estatueta d'un Déu de l'Odi, robada no fa gaire del museu Kampála. El pitjor de tot, però, és que els nostres herois també han començat a barallar-se...

13:17 Megaman, el ciberguerrer - Gel a dojo
tancar

Gel a dojo

A la ciutat Den Tech s'han quedat sense aigua! Els membres dels Tres Mundials han capturat en Tory i el seu pare, el doctor Froid, i els han obligat a fer servir el seu NetNavi per congelar els programes que controlen la central depuradora d'aigües de la ciutat. Hi seran a temps en Lan i companyia? En Megaman també s'ha quedat glaçat!

13:49 Codi 3xl
13:49 El detectiu Conan - L'esperit que apareix el dia de la mort de Buda. El cas
tancar

L'esperit que apareix el dia de la mort de Buda. El cas

En Conan, la Ran i en Kogoro els conviden a casa de la família Kunitomo perquè resolguin el misteri de tot de coses molt estranyes que hi passen. A part d'accidents de cotxe, vaixelles senceres trencades i altres situacions que fan molt mala espina, resulta que la família ha rebut una targeta on hi diu: "Abans que despertem tornaràs a lamentar el teu pecat. Som els cinc esperits". Per acabar-ho d'adobar, l'home que va organitzar el sistema de seguretat de la casa, en Toshimichi Sekiguchi, apareix penjat en un dels balcons de la casa amb una nota que diu: "aquesta és la recompensa pel pecat comès fa tretze anys".

14:20 One piece - Aventura a l'illa de l'aigua. Cap a les drassanes gegants
tancar

Aventura a l'illa de l'aigua. Cap a les drassanes gegants

En Ruffy, la Nami i l'Ussop arriben a l'illa de les drassanes. Quan passen pel districte de les botigues, hi veuen molta gent que porta màscares de carnaval, La Robin i en Chopper, justament, també han baixat a terra ferma i, mentre fan un volt per aquest barri de botigues, un home emmascarat passat pel costat de la Robin i murmura: "CP9"! La Robin es posa d'allò més nerviosa, però les coses estranyes no s'acaben aquí perquè un grup d'homes també ataca en Zoro que s'havia quedat a bord del Going Merry per vigilar-lo.

14:46 Dawson's creek - El concurs de bellesa
tancar

El concurs de bellesa

Joey i Pacey es presenten a un concurs de bellesa. Dirigit per: Arvin Brown Escrit per: Dana Baratta

15:30 Codi 3xl
15:30 Monstre - La nit de l'execució
tancar

La nit de l'execució

La intervenció de Tenma salva la vida de Junkers, el testimoni clau en un cas d'assassinats en sèrie de matrimonis de mitjana edat. Junkers no parla amb en Lunge, però li confessa a Tenma que "Vindrà un monstre..." que ha mort a tots els seus companys. Quan desapareix del centre, Tenma el persegueix desesperadament, recordant el cas dels bessons desapareguts nou anys enrere i la mort dels directius de l' hospital. A qui trobarà?!

15:53 Codi 3xl - Codi 3XL - Com al saló de casa
tancar

Codi 3XL - Com al saló de casa

El Codi d'avui ofereix una visió del Saló del Manga molt personal i especial.

16:06 Codi 3xl
16:06 Som així - + info
tancar

+ info

La Nicki ha fet l'amor de manera inesperada (i sense protecció) amb un dels seus millors amics i ara corre com una desesperada pels carrers de Londres per prendre la pastilla del dia després. Però resulta que només li queden vint-i-quatre minuts, i amics, possibles pares i d'altres qüestions no paren d'interposar-se en el seu camí. Arribarà a temps de prendre-se-la?

16:34 Club Super3
16:34 Naturalment Sadie
16:57 Un poble anomenat Pànic - En Robin
17:03 Explica'm un conte - Great white shark hunts a seal
17:09 mic 3
17:09 Louie - Louie, dibuixa'm un pingüí
tancar

Louie, dibuixa'm un pingüí

En Louie i la Yoko han anat a patinar en un llac gelat. Ara, que això de patinar no és tan fàcil com sembla! Després d'unes quantes caigudes, decideixen que els cal un professor. I ha de ser un professor molt especial! En Louie, com de costum, acaba de tenir una idea genial. Dibuixarà un pingüí! És el que els en pot ensenyar més bé, de patinar!

17:17 Bumba
17:25 Pau, la petita guineu roja - The post office
17:31 Explica'm un conte - El robot que explicava contes
17:47 Club Super3
17:47 La Creepie creix - El monstre de la doctora Creepienstein
18:06 El xou dels espies - L'habitació secreta
tancar

L'habitació secreta

En Robert Baró té una habitació secreta i un pla secret. En Victor i l'Anita hi hauran d'entrar per descobrir quina una en porta de cap. El Professor Professor els convertirà en nens de vuit anys i es disfressarà de mare de les criatures per acompanyar-los a la festa d'aniversari d'en Bobby, el fill d'en Robert Baró. Ho tenen tot molt bén estudiat... O gairebé tot...!

18:28 Equip Galaxy
18:58 Keroro - La festa galàctica de les nines! A formar! El ritme afro de la galàxia! A formar
tancar

La festa galàctica de les nines! A formar! El ritme afro de la galàxia! A formar

Avui és 3 de març i la Natsumi, igual que totes les nenes japoneses, ja ho té tot a punt per celebrar el festival de les nines. Els keronians troben que és una festa molt antiquada i també preparen un festival... al seu estil, és clar. També regalaran una entrada a la Natsumi del seu cantant favorit que, la veritat és que no és pas el que s'esperava...

19:30 Info k
19:47 Club Super3
19:47 Naturalment Sadie
20:19 Codi 3xl
20:19 Som així - + info
tancar

+ info

Són les pràctiques d'un curs que segueix a la universitat, però no s'adona dels problemes que li arribarà a portar perquè allà hi coneix un estudiant descarat, l'Allen, que s'enamora d'ell. Quan l'Allen li fa un petó, l'Alex ha de lluitar per no sobrepassar els límits que s'han de mantenir entre professor i alumne.

20:47 Codi 3xl - Codi 3XL - A10 pares
tancar

Codi 3XL - A10 pares

Marxar de casa sempre és difícil. La cuina, la roba... Aquest Codi 3XL ho constata.

20:59 Planetes - Fase 26: Els dies que ens tornem a trobar
tancar

Fase 26: Els dies que ens tornem a trobar

L'any 2075 la humanitat ha arribat a un punt on viatjar entre la Terra, la Lluna i les estacions espacials és part de la vida diària. No obstant això, el progrés de la tecnologia a l'espai ha comportat alhora un problema amb els residus espacials, que poden causar grans danys a les naus i als equips. Aquesta és la història de la Secció de Recollida de Residus de Technora, el seu especialista en treballs EVA (Extra Vehicular Activity), Hachirota "Hachimaki" Hoshino, i la nouvinguda al grup, Ai Tanabe.

21:28 Imp - Luxe
21:29 Teatre al carrer - CLIPS TEATRE-APARICIONES
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1468
tancar

Cap. 1468

La Sandra s¿implica cada dia més amb els okupes. A la Trini li costa callar que en Peris i l¿Àngela es casen. En Francisco haurà de fer un pacte. L¿Àngela no aconsegueix que en Peris superi del tot l¿absència de la Cinta. La Cecília sent comentaris sobre el que 'es fa' a la perruqueria i demana ajuda a en Paco per desemmascarar la Sara, perquè la Montse no vol ni sentir a parlar d¿aquestes bestieses. Gràcies a en David, la Marta ha trobat feina a la Lydia. En Marc no se¿l treu del damunt¿ Sessió d¿hipnosi moguda per a en Xavi.

21:57 Videoclips de cinema
22:00 Nip/Tuck - Pilot
tancar

Pilot

Sean McNamara intenta fer una consulta amb Alejandro i el senyor Pérez, però Pérez només parla castellà. En Sean li diu a en Christian que s'ocupi de la consulta ja que ell sí sap que parlar en castellà. En Christian parla amb els germans de Pérez per saber per què es vol operar. Ells li diuen que en Pérez ho fa per lligar més, però en Christian vol saber la raó veritable. Pérez confessa que va tenir un contacte amb la filla del seu cap i ofereix a en Christian 20.000 dòlars per l'operació. En Sean, que no es refia d'en Pérez, els demana 30.000 dòlars. En Christian va a un bar i intenta lligar amb la Kimber, una model rossa, però ella no s'hi interessa fins que s'assabenta que ell és metge. Mentrestant, a casa seva, en Sean i la seva dona se'n van al llit però cap dels dos està concentrat en el que fan. Ella pensa en la llista de la compra i ell, a fer fora el jardiner. L'endemà al matí, la Kimber li diu al Christian que té 21 anys i que pensa que és perfecta. Ell li diu que en té 26 i que pot ser perfecta si es retoca alguna cosa. A casa dels McNamara, la Julia demana al seu marit l'opinió sobre els seus pits. Ell li dóna la seva visió de metge, no la personal. En Sean li diu que l'Annie vol un ratolí (una mena de rateta) però ella l'hi havia prohibit la setmana anterior. Durant l'esmorzar, l'Annie i en Matt parlen sobre caimans i comenten que el seu pare no els escolta mai. Més tard, en Matt, que se suposa que havia de ser a l'escola, parla amb en Christian al seu vaixell, el "Boatox", i li diu que es vol circumcidar. Ell li contesta que no ho pot fer sense el consetiment d'en Sean, el seu pare. A l'oficina, la mare d'un pacient cremat intenta que en Sean l'operi. Ell li diu que la seva agenda és molt plena i que no té temps per a ella. Mentrestant, en Christian i en Sean preparen l'operació de Pérez i parlen sobre el que vol fer en Matt. En Sean manifesta el seu desacord amb el fet d'operar un membre de la seva família per vanitat. Després operen Pérez. Més tard, l'Alejandro li pregunta a en Sean si n'hi ha prou amb els 30.000 dòlars. En Sean es preocupa perquè sospita que els diners només poden venir de la droga, en canvi, en Christian es mostra tranquil. Una estona després, en Christian es troba la Julia i parlen de les seves vides. A l'oficina d'en Sean, ell i el seu fill parlen de la circumscisió. Al final, en Sean creu que en Matt ha d'anar a veure un psicòleg. L'Alejandro i en Christian van a veure Pérez a la seva habitació però no l'hi troben. Després de buscar-lo una estona, el troben donant un gelat a una nena. En Troy li pregunta per què ho fa i l'Alejandro li explica que la filla del cap d'en Pérez només té 6 anys. A casa, la Julia mira una cinta d'ella, en Sean i en Christian, i en aquell moment arriba en Christian i li explica què ha passat amb en Sean. En Christian li demana que li ensenyi els seus pits. Després de dubtar una mica, ella li deixa examinar els pits i ell li diu que són perfectes. En Sean arriba a casa i diu que ha despatxat en Julio, i després de discutir amb la Julia, marxa. L'endemà al matí, en Christian s'acosta a en Sean i li diu que compri la seva part o ell l'hi prendrà tot. La Julia, mentre ezmorza, troba el ratolí ratolí de l'Annie i el llença pel lavabo. A l'hospital, l'Alejandro li diu a en Sean que el Pérez vol un coll més prim. El cap d'en Pérez, segresta en Christian i el tortura fins que parla. En Sean comença l'operació i l'Alejandro agafa una pistola i espera que el seu germà es desperti. Li explica que té una nena però que mai la veurà. L'Escobar continua buscant en Pérez i punxa el Troy amb el botox a la cara i entre les cames. En Sean els crida i els explica què ha passat.

23:03 Nip/Tuck - La Mandi i la Randi
tancar

La Mandi i la Randi

Contracten el doctor Pendleton com a psicòleg. La seva primera consulta consisteix a assessorar dues bessones que volen deixar d'assemblar-se. En Sean dóna un preservatiu al seu fill i el porta a un club destreaptease. L'Annie continua buscant el seu ratolí. La Julia i en Sean es tornen a barallar. Un pacient vol un penis més gran.

23:50 Jutjant l'Amy - La cançó que no s'acaba
00:33 Pel·lícula - La decisió d'un pare
tancar

La decisió d'un pare

Charlie McClain és un cowboy que s'entrena per tornar al món del rodeo. L'assasinat de la seva exdona ha trastornat la seva vida i ha obligat les seves filles a anar a viure amb ell. Les noies, traumatitzades encara per la mort de la mare, topen amb l'estil de vida rústic que els imposa un pare que no havien conegut fins llavors. Seguint les condicions de custòdia, Charlie ha de permetre la intervenció d'una assessora familiar que procura crear bon ambient entre el pare i les dues filles. D'aquesta manera comencen a confiar entre si i, quan una tia de les noies vol reclamar la custòdia, Charlie es planteja si la paternitat és prou important per abandonar la seva afició al rodeo.

02:04 Casats... i amb fills - The juggs have left the building
02:27 Videoclips de cinema
02:31 Videoclips de cinema
02:34 Videoclips de cinema
02:37 Videoclips de cinema - EL CASTILLO AMBULANTE
02:41 Dallas - El repartiment
03:29 Pel·lícula - La decisió d'un pare
tancar

La decisió d'un pare

Charlie McClain és un cowboy que s'entrena per tornar al món del rodeo. L'assasinat de la seva exdona ha trastornat la seva vida i ha obligat les seves filles a anar a viure amb ell. Les noies, traumatitzades encara per la mort de la mare, topen amb l'estil de vida rústic que els imposa un pare que no havien conegut fins llavors. Seguint les condicions de custòdia, Charlie ha de permetre la intervenció d'una assessora familiar que procura crear bon ambient entre el pare i les dues filles. D'aquesta manera comencen a confiar entre si i, quan una tia de les noies vol reclamar la custòdia, Charlie es planteja si la paternitat és prou important per abandonar la seva afició al rodeo.

05:00 Dallas - El repartiment
05:48 Jutjant l'Amy - La cançó que no s'acaba
06:34 El cor de la ciutat - Cap. 1468
tancar

Cap. 1468

La Sandra s¿implica cada dia més amb els okupes. A la Trini li costa callar que en Peris i l¿Àngela es casen. En Francisco haurà de fer un pacte. L¿Àngela no aconsegueix que en Peris superi del tot l¿absència de la Cinta. La Cecília sent comentaris sobre el que 'es fa' a la perruqueria i demana ajuda a en Paco per desemmascarar la Sara, perquè la Montse no vol ni sentir a parlar d¿aquestes bestieses. Gràcies a en David, la Marta ha trobat feina a la Lydia. En Marc no se¿l treu del damunt¿ Sessió d¿hipnosi moguda per a en Xavi.