Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu
12:05 Quin país - Cap. 17
12:40 Majoria absoluta - Edats
tancar

Edats

La Norma i el Kostia descobreixen el sexe. L'Amadeu descobreix els perills de tenir un afer amb una dona més gran. L'Eduard descobreix que té por de la competència dels joves... I tots els Anglada en ple descobreixen que cada edat té els seus problemes i que hi ha un munt de problemes per a cada edat.

13:35 Joking around
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Què fem amb les barques fora d'ús?
tancar

Què fem amb les barques fora d'ús?

El programa "El medi ambient" de TV3 emetrà el reportatge "Què fem amb les barques fora d'ús?" Es calcula que a les aigües inetriors i al litoral català hi ha unes 60.000 embarcacions d'esbarjo. Cada any, unes 600 queden fora d'ús. Un buit legal fa que no hi hagi, com en el cas dels cotxes, una obligació de lligar la baixa de l'embarcació amb el seu desballastament controlat, cosa que implica uns costos assumits, fins ara, pels ports i per algunes empreses nàutiques. També hi ha embarcacions abandonades. El reportatge analitza aquesta problemàtica i explica el projecte de centre de reciclatge per a embarcacions de la fundació Mar, per al qual caldria un consorci entre fabricants, venedors, tallers, ports, recicladors i administracions. El centre de reciclatge d'embarcacions és una part del Programa Blau de la fundació Mar per acostar la sostenibilitat al sector nàutic.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Les germanes McLeod - Cap. 18 Les coses es poden fer de moltes maneres
tancar

Cap. 18 Les coses es poden fer de moltes maneres

Quan Claire cau i es fa mal al genoll, sembla que no guanyarà els germans de Killarney en el concurs d'ensinistrador de cavalls. Tess aposta pel joc brut, i això tindrà conseqüències xocants.

16:40 Històries del cor - Cap. 18
tancar

Cap. 18

FAMÍLIA VIDAL-BOSCH (TEMPORADA 2) Història d'amor Jordi/Rut. Oriol és un psicòpata. Suïcidi d'Oriol. Adrià viu en la pobresa. Relació Adrià/Iolanda. Clara coneix Dani. Amor i odi entre Carme i Andreu. Història Quim/Empar. Max, enamorat d'Empar.

18:00 Tarda de western - En nom de la llei
tancar

En nom de la llei

En un poble de l'oest americà, una colla de vaquers s'emborratxen i fan un escàndol. Quan se'n van, un home vell ha mort. Al cap d'uns mesos, Jered Maddox cavalca cap al poble de Sabbath traginant el cadàver d'un dels busca-raons mentre intenta trobar la resta dels responsables de l'assassinat. El xèrif local no vol enfrontar-se amb el cap d'aquesta colla perquè es tracta d'un ranxer poderós de qui també depèn ell. La gent del poble tampoc vol problemes però no saben fins on pot arribar el rígid sentit de la justícia que té Maddox, que es disposa, sol a l'habitació de l'hotel, a lluitar amb qui calgui. L'aparició imprevista d'un antic amor de Maddox altera els seus plans.

19:50 Joking around
20:25 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:45 Bocamoll Estiu
22:45 APM? Extra
23:45 Sense ficció - Tibet: Assassinat a la neu
tancar

Tibet: Assassinat a la neu

En un incident que va fer esgarrifar el món, uns policies que patrullaven la frontera xinesa van obrir foc contra un grup de pelegrins que sortien d'amagat del Tibet pel pas de Nanga i van matar una monja tibetana de 17 anys, Kelsang Namtso. Un grup d'alpinistes de diversos països van presenciar l'escena. La van gravar i fotografiar, van ajudar a salvar els supervivents i van donar a conèixer el cas a tot el món. Aquest reportatge, amb les imatges dels alpinistes, reconstruccions i entrevistes amb els testimonis i els supervivents, explica com i per què cada any hi ha joves tibetans que es juguen la vida travessant il·legalment l'Himàlaia per anar a veure el seu líder espiritual, el Dalai Lama, o per anar a estudiar a l'Índia.

00:55 CO2 - Cap. 19 La botiga de música
00:57 CO2 - Cap. 20 El meu primer fan
01:00 CO2 - Cap. 21 Llegenda personal
01:03 CO2 - Cap. 22 Records d'infantesa
01:06 CO2 - Cap. 23 Virgin
01:09 CO2 - Cap. 24 Primera part
01:12 CO2 - Cap. 25 We are the worst
01:15 CO2 - Cap. 26 Un alumne amb talent
01:18 CO2 - Cap. 27 A pàges
01:30 Pel·lícula - El gran Albert
tancar

El gran Albert

La pel·lícula està basada en una sèrie de dibuixos animats que va estar en antena als Estats Units durant molts anys. La pel·lícula, com la sèrie, plasma en imatges els divertits monòlegs de Bill Cosby, en els quals l'actor explicava les anècdotes de la vida del seu barri natal, a Filadèlfia.

03:00 Els matins d'estiu
04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Un lloc a l'Àfrica
07:50 Camps de batalla animals - Les illes
08:15 Viure Catalunya - Riudoms
08:25 Jardineria del segle XXI - Els jardins aquàtics d'Anthony Paul
08:50 Jardineria del segle XXI - El jardí de l'especulació còsmica de Charles Jencks
09:20 Tot un món - Entre lletres
tancar

Entre lletres

Reportatge sobre la jove escriptora Najat el Hachmi, autora de "L'últim patriarca", la novelola guanyadora del Premi Ramon Llull. En l'entrevista, el Hachmi parla del descobriment de la literatura, una passió que la va dur a llegir i a escriure des de ben petita.

09:25 Tinc un dubte
09:30 Horitzons
09:30 Els fills de les balenes
10:20 Els parcs nacionals dels Estats Units - Grand Canyon
11:10 Escapades saboroses - A Lituània
11:40 Biosfera - Biosfera: Mont riding
12:10 En clau de vi - El vi català.Jordi Pujol
13:05 60 minuts - Addictes al plàstic. L'apogeu i la caiguda d'un miracle modern
tancar

Addictes al plàstic. L'apogeu i la caiguda d'un miracle modern

En plena polèmica sobre les bosses de plàstic, que a vegadesara et fan pagar al supermercat, "60 Minuts" permet veure el greu problema mediambiental que significa la llarga duració d'un producte que forma part de la nostra vida i que origina uns residus immensos. Una llarga investigació de quasi quatre anys ens permet veure l'efecte de la contaminació global del producte, i com afecta ja de forma calamitosa algunes zones del Pacífic. El plàstic és un llarg i sorprenent viatge de descoberta pel que realment sabem del material de les mil aplicacions i del perquè ens envolta en grans quantitats. Al llarg d'aquesta aventura traurem a la llum tot un univers de residus tòxics, però també parlaremparlarem amb les persones que s'encarreguen d'eliminar-los. El documental proposa diversos possibles mètodes per combatre la contaminació que genera el plàstic

13:55 City folk (versió curta)
14:05 Ritmes cat
15:00 Planeta Terra
15:00 El planeta Terra - Cap. 5 Evolucionar per sobreviure
tancar

Cap. 5 Evolucionar per sobreviure

Un cop desapareguts els dinosaures, els mamífers i, més tard, els primats van començar a prosperar.

15:50 La natura des de dins - Felins ferotges de diferents continents
16:40 Històries del zoo
17:10 Psicopatologia digital - El GPS
17:15 Mares - + info
tancar

+ info

La Maite i en José fa anys que esperen poder adoptar dos nens i, finalment els arribarà l'assignació de dues criatures etíops. La Maite i en José aniran a Etiòpia per recollir l'Almase i en Yonas, una nena d'un mes i un nen de vuit mesos. El viatge el faran amb l'Anna, la seva filla de quatre anys, que també coneixerà els nous germans. Veurem com és la nova vida de la Marta, la mare de les tres bessones. La rutina de la Marta canvia completament quan les nenes surten de l'hospital i comencen a fer vida normal a casa.

17:50 Veterinaris - + info
tancar

+ info

Els cuidadors del zoo traslladen una tortuga gegant al servei de veterinària del zoo perquè se li ha de fer una revisió ginecològica. En Jesús, el veterinari del zoo, li fa una ecografia. L'equip del zoo prepara la construcció d'una nova instal·lació. El procés de construcció dura un mes. Un cop acabat el nou espai, l'equip hi trasllada els nous inquilins: quatre impales de cara negra, provinents de Portugal, i que són una espècie en perill d'extinció. L'equip del zoo posa a dieta una femella d'orangutan, la "Sandy". L'animal s'ha d'aprimar per poder-lo traslladar al zoo d'Apeldoorn, a Holanda. La cuidadora holandesa visita la "Sandy". La Sara i el seu company tornen a portar la seva tortuga, que té la closca tova, perquè en Xavier, veterinari d'animals exòtics, comprovi si ha millorat. En Xavier li fa unes anàlisis de sang i els recomana que continuïn donant calci a la tortuga i que l'exposin més hores al sol. En Xavier també atén la serp pitó d'en Sebastián, que té un quist al cap a conseqüència d'una mossegada d'hàmster.

18:25 Rutes de l'art - Yunnan: Boscos encantats i xamans
tancar

Yunnan: Boscos encantats i xamans

A la Xina s'ha disparat el turisme internacional, que ja és un dels sectors de més creixement del país. Els viatgers se senten atrets pels tresors culturals del país, i són rebuts amb els braços oberts. Aquesta nova obertura ens permet veure millor aquesta civilització que té milers d'anys d'antiguitat. Poques cultures hi ha que generin tanta curiositat com la xinesa, amb tots els aspectes contradictoris que té. Per això dedicarem cinc episodis, del 6 al 10, a fer una ullada de prop a aquesta cultura tan antiga, que es manifesta en la magnificència dels temples, els palaus, els jardins i les muralles.

19:10 Biosfera - Biosfera: Mont riding
19:35 Cànon d'autor - Comuna
tancar

Comuna

COMUNA Commune Jonathan Berman Estats Units, 2004 57 minuts Una producció nordamericana de Five Points Media amb la col·laboració de la NY foundation for the Arts dirigida per Jonathan Berman. Un grup de joves artistes i d'activistes polítics es desplaça fins a una muntanya remota per a crear una nova societat, armats només amb l'eslògan "Free Land for Free People" (Terra lliure per a gent lliure). Allà conviuen en un ranxo abandonat enmig d'un milió d'acres de terreny salvatge. Però cada persona que viu al Black Bear Ranch té una manera força diferent d'entendre què és una terra lliure i de com hauria de ser lliure, la gent... Els pobladors de la comuna de Black Bear imaginen la família com un ens més enllà dels llaços de sang, creant una nova tribu que es qüestiona les premisses bàsiques de l'status quo, amb la intenció de fer desaparèixer la rigidesa i la desconnexió que van experimentar tot creixent en l'Amèrica dels anys 50, i creant alguna cosa nova com a contrast a la guerra del Vietnam i a les lluites de la contracultura a les ciutats. Però estar junts i explorar en profunditat "què significa ser lliure" en totes les seves permutacions crea nous problemes, que s'intensifiquen quan membres del grup comencen a ser pares. La seva utopia es complica progressivament amb l'assetjament del FBI, la gelosia, i, per a alguns, el retorn a la ciutat, normalment la zona de la badia de San Francisco. Als anys 80, una secta fa acte de presència i porta els experiments vitals a Black Bear al límit, arribant quasi a liquidar els últims participants a la comuna. En resposta, els pobladors de la comuna van formalitzar l'existència del Black Bear Ranch com a terra comunitària, els "propietaris" de la qual eren els centenars de persones que hi havien passat all llarg dels anys i la comuna es va anar recuperant lentament. Avui en dia, hi viu nova gent, al ranxo, i la comuna té centenars d'"alumnes" arribats d'arreu del món, sovint implicats en activitats de caire progressista en els camps de la política, de l'art i de la medicina... "Commune" és el primer documental que fa una ullada a la vida en comunitat, explorant les decisions que defineixen les nostres vides, i com creen forces que reverberen a través de l'entramat de les nostres identitats nacional i global./ Fitxa tècnica: Direcció: Jonathan Berman/ Director de fotografia: Alan Deutsch i Tamas Bojtor/ Muntatge: Michael Taylor i Marisa Simpson/ Música: Elliott Sharp/

20:30 Ciberians
20:35 Psicopatologia digital - El GPS
20:45 Futbol - Livorno - Espanyol
22:30 Futbol
22:35 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Mad Lab us presenta una nova generació de jocs d'ordinador que es viuen al carrer. S'han acabat les interminables tardes davant de la tele! Us ensenyarem a obrir una ampolla de vi amb ones expansives, o sigui que ja podeu jubilar el llevataps! Sabíeu que el tipus de revestiment del sòl pot influir en l'eficàcia de la cria d'ovelles quan és època d'esquilar? Demostrarem que és impossible ofegar-se nedant amb botes d'aigua. Potser nosaltres no ho fem en companyia, però els arengs sí! Pel que sembla, els arengs es comuniquen a través de pets, però només de nit i quan són una bona colla, com si tirar-se pets fos una activitat social per ells. També coneixerem un científic que intenta eradicar els caragols marins per acabar amb el cuc parasitari que allotgen. Els dóna Prozac, que per ells té el mateix efecte que la Viagra! Finalment investigarem quin és el gripau més enganxós.

23:05 Colors - Rosa:enganxós o diví
tancar

Rosa:enganxós o diví

Rosa: enganxós o diví El rosa ens torna dèbils. Ningú no et pot agredir si vas vestit d'aquest color. Impossible associar sentiments negatius amb el rosa. Fins i tot s'ha comprovat que és molt més difícil barallar-se amb lagú vestit de rosa que fer-ho amb algú que va da vermell. És el color més dolç, el de les nines i el femení per definició.

23:30 Tinc un dubte
23:40 La veritat sobre el menjar - Cap. 5 Com mantenir-nos joves i guapos
tancar

Cap. 5 Com mantenir-nos joves i guapos

Un cop d'ull als aliments i begudes que consumim diàriament, i com ens poden ajudar a combatre el procés d'envelliment des de dins i des de fora. Els experiments inclouen: la dieta Detox, els espinacs i la vista, els tomàquets i la protecció de la pell, l'aigua i la pell, la prova del vi, i els fruits del bosc i la memòria.

00:30 Cànon d'autor - Comuna
tancar

Comuna

COMUNA Commune Jonathan Berman Estats Units, 2004 57 minuts Una producció nordamericana de Five Points Media amb la col·laboració de la NY foundation for the Arts dirigida per Jonathan Berman. Un grup de joves artistes i d'activistes polítics es desplaça fins a una muntanya remota per a crear una nova societat, armats només amb l'eslògan "Free Land for Free People" (Terra lliure per a gent lliure). Allà conviuen en un ranxo abandonat enmig d'un milió d'acres de terreny salvatge. Però cada persona que viu al Black Bear Ranch té una manera força diferent d'entendre què és una terra lliure i de com hauria de ser lliure, la gent... Els pobladors de la comuna de Black Bear imaginen la família com un ens més enllà dels llaços de sang, creant una nova tribu que es qüestiona les premisses bàsiques de l'status quo, amb la intenció de fer desaparèixer la rigidesa i la desconnexió que van experimentar tot creixent en l'Amèrica dels anys 50, i creant alguna cosa nova com a contrast a la guerra del Vietnam i a les lluites de la contracultura a les ciutats. Però estar junts i explorar en profunditat "què significa ser lliure" en totes les seves permutacions crea nous problemes, que s'intensifiquen quan membres del grup comencen a ser pares. La seva utopia es complica progressivament amb l'assetjament del FBI, la gelosia, i, per a alguns, el retorn a la ciutat, normalment la zona de la badia de San Francisco. Als anys 80, una secta fa acte de presència i porta els experiments vitals a Black Bear al límit, arribant quasi a liquidar els últims participants a la comuna. En resposta, els pobladors de la comuna van formalitzar l'existència del Black Bear Ranch com a terra comunitària, els "propietaris" de la qual eren els centenars de persones que hi havien passat all llarg dels anys i la comuna es va anar recuperant lentament. Avui en dia, hi viu nova gent, al ranxo, i la comuna té centenars d'"alumnes" arribats d'arreu del món, sovint implicats en activitats de caire progressista en els camps de la política, de l'art i de la medicina... "Commune" és el primer documental que fa una ullada a la vida en comunitat, explorant les decisions que defineixen les nostres vides, i com creen forces que reverberen a través de l'entramat de les nostres identitats nacional i global./ Fitxa tècnica: Direcció: Jonathan Berman/ Director de fotografia: Alan Deutsch i Tamas Bojtor/ Muntatge: Michael Taylor i Marisa Simpson/ Música: Elliott Sharp/

01:25 Cases ecològiques - Casa de Carmen
01:50 Colors - Rosa:enganxós o diví
tancar

Rosa:enganxós o diví

Rosa: enganxós o diví El rosa ens torna dèbils. Ningú no et pot agredir si vas vestit d'aquest color. Impossible associar sentiments negatius amb el rosa. Fins i tot s'ha comprovat que és molt més difícil barallar-se amb lagú vestit de rosa que fer-ho amb algú que va da vermell. És el color més dolç, el de les nines i el femení per definició.

02:15 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: MAZONI; BUHOS; ANTONIA FONT; NARCIS PERICH; TURNEZ & SESE; JOAN MIQUEL OLIVER; JAUMET; ORQUESTRA ALTERNATIVA; JORDI BOIXADOS; DIJOUS PAELLA; CESK FREIXAS, ELS ALTRES BANDAIS; FELIU VENTURA; GERTRUDIS; SANPEDRO.

03:05 Expedients de l'espai
03:15 El medi ambient
03:20 De pesca amb el Mark Krupa - Kluane
03:45 De pesca amb el Mark Krupa - Tuckamore
04:10 Les costes d'Europa des del cel
04:20 Viure Catalunya - Riudoms
04:30 Vida salvatge - + info
tancar

+ info

Les orques poden arribar a pesar sis tones i són les més grans de la família dels dofins. També són les grans predadores dels oceans i poden arribar a atacar i matar fins i tot a les balenes. Però les que estan en captivitat són simpàtiques i juganeres. Podria parlar-se d'una doble personalitat? David Attenborough ha recorregut els oceans a la recerca de les orques per investigar-ho.

05:20 Els elefants d'Addo: salvats de l'extinció - Els elefants d'Addo: salvats de l'extinció
tancar

Els elefants d'Addo: salvats de l'extinció

Aquest documental és la història d'un gran ramat d'elefants condemnats a mort per un decret governamental. Avui en dia, al Parc Nacional Elephant Addo, a Sud-àfrica, n'hi ha més de 350, tots ells descendents d'un petit nombre d'individus que no solament van aconseguir sobreviure a la massacre del 1918, sinó també a les escopetes dels traficants de marfil. El documental es va rodar al llarg de 4 anys i explica l'evolució i el creixement d'aquesta comunitat d'elefants.

06:10 El planeta Terra - Cap. 5 Evolucionar per sobreviure
tancar

Cap. 5 Evolucionar per sobreviure

Un cop desapareguts els dinosaures, els mamífers i, més tard, els primats van començar a prosperar.

Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Els Fruittis - El desert dels cactus
tancar

El desert dels cactus

Els Fruittis mexicans van a buscar en Motxil·lo i els seus amics perquè els ajudin a poblar de plantes un bosc que ha quedat arrasat a causa d'un incendi.

07:24 Els Fruittis - Aventura al pol
tancar

Aventura al pol

La Kumba troba un retall de diari en què hi ha un article sobre una expedició al pol Nord encapçalada pels seus pares. Els Fruittis s'ofereixen per portar-los fins allà i es preparen per anar al pol Nord.

07:55 mic 3
07:55 El teatre de l'Isop - La panacea
tancar

La panacea

En Libbit s'ha de comprar unes ulleres de sol noves i com que no té diners ha decidit vendre's tot de trastos. Els Boletes, convençuts que són objectes màgics, hi cauran de quatre potes... L'Isop, que no se n'hi escapa mai ni una, escriurà una obra per donar una lliçó a en Libbit, una obra d'un sabater malfeiner que va fer creure a tothom que tenia una medicina que ho curava tot...

08:05 Les tres bessones bebès - Al supermercat
08:15 La Franny i les sabates màgiques - Puja al cavall, cowboy!
tancar

Puja al cavall, cowboy!

T'agraden els rodeos?! Doncs no t'ho perdis, perquè avui unes botes portaran la Franny a viure-hi tot un dia ple de sorpreses. Allà hi coneixerà en Charlie, un cavall salvatge que té un petit problema. Resulta que quan surt a la pista, no es recorda mai d'encabritar-se! Potser és que en Charlie no està fet pels rodeos... A què es pot dedicar, doncs? La Franny segur que té la solució!

08:30 Una mà de contes - El dilema de la Teresa
tancar

El dilema de la Teresa

Conte basat en l'obra del MNAC "Novel.la romàntica", any 1894. Autor: Santiago Rusiñol.

08:40 Club Super3
08:40 Zoe Kezako - Cap. 36 El bumerang
tancar

Cap. 36 El bumerang

La Dallonses acaba de tornar de viatge d'Austràlia i, de regal, li ha portat un bumerang a la Zoe. Però encara que sembli increïble, també n'ha portat un altre per en Super Duper, que l'hi havia demanat abans d'anar-se'n. L'única pega és que en Super Duper és un geni amb el bumerang. I en Valentine li ha demanat a la Zoe que li ensenyi a tirar-lo! No li pot pas dir que no en sap!

08:55 Els barrufets - L'os trencat del barrufet bromista / La desventura d'en Gargamel
tancar

L'os trencat del barrufet bromista / La desventura d'en Gargamel

Gelós de l'atenció que ha rebut en Presumit quan s'ha trencat un dit del peu, el barrufet Bromista també farà veure que s'ha fet mal. Vols dir que li sortirà bé, això de fer comèdia? En Gargamel vol aixecar la camisa a l'Esmeralda perquè li doni una fórmula per capturar els barrufets. Sort que l'Esmeralda és molt més llesta... i els barrufets encara més!

09:25 Doraemon - El talc esportiu / L'entrenador de l'equilibri
tancar

El talc esportiu / L'entrenador de l'equilibri

El talc esportiu - L'entrenador de l'equilibri

09:47 Doraemon - Becoming a princess with a time machine / an alien
tancar

Becoming a princess with a time machine / an alien

Ha vingut un extraterrestre - Ser una estrella...

10:20 Espies de veritat - L'àvia
tancar

L'àvia

Avui en Jerry té una missió molt especial per les Espies: transportar el criminal molt perillós de tota la història a la presó l'alta seguretat de la WOOHP. En realitat, els nervis els passaran quan vegin la persona en qüestió: una velleta de més de 80 anys més dolça que la mel. En Jerry ja les ha avisat que no es poden confiar, però és que és una àvia tan innocent...!

10:45 Spirou i Fantàstic
11:10 Hattori el ninja - Sisplau, subame, no ploris
11:35 En Matt i els monstres
11:50 Els increïbles germans Adrenalini - Les onades del tumult
tancar

Les onades del tumult

Avui els germans Adrenalini són a Califòrnia per mostrar a les nenes de la platja les seves millors acrobàcies... amb taurons! Fet i fet, acabaran embolicats en una competició de surf amb un vigilant de la platja molt ben plantat... i amb moltes ganes de gresca! Les conseqüències poden ser espectaculars... i astronòmiques!

12:00 Els pirates robacalçotets - Els calçotets de Sumo
12:05 Angus i Cheryl - Zàping
tancar

Zàping

La final de futbol i la del concurs de patinatge sobre gel. A la mateixa hora, al mateix sofà i davant del mateix televisor. Dos canals diferents i un únic comandament a distància.

12:10 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Avui la senyora Mandarina ha creat un invent que serà la solució a l'escalfament del planeta i el remei a la fi del petroli: l'etanol de tifa! Ara només l'ha de provar. De fet, fa que el seu cotxe corri tant, que fins i tot li han posat una multa per excés de velocitat. Ara necessitarà un altre pilot de proves, que podria ser... la vaca?! Aparteu les criatures!

12:15 Rantaro - Caminar sense fer soroll / Com es camina sense fer soroll? / Els roncs d'en Shinbei
12:40 Angus i Cheryl - La dieta
tancar

La dieta

La Cheryl nota que l'Angus s'està tornant rondanxó i decideix imposar-li una dieta. Ell ha de concentrar-se en els abdominals i ella en què segueixi fil per randa tots els exercicis.

12:45 Valérian i Laureline - Temps difícils
tancar

Temps difícils

Any 2416. En Valérian, la Laureline i els rebels ja són de camí cap a Punt Central per informar el Parlament Galàctic de les intencions dels Vlagos. Massa tard... Els Vlagos ja han llançat una primera ofensiva al Planeta Prima, del Sistema d'Antares. I recolzats pel Parlament Galàctic! Ara, l'únic que creu en els nostres herois és el príncep Baral...

13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - En marxa. Bobopachinosuke! Sense por! De debò?
tancar

En marxa. Bobopachinosuke! Sense por! De debò?

Els últims tres membres dels Cinc Ninges Mortals intenten que en Bo-Bobo i els altres facin un pas en fals al Coliseu Water. Ja n'hi ha dos allà dins i no hauria de ser gaire difícil tirar la resta. Sembla que els ninges no saben amb qui està jugant... al curling!?

13:40 Angus i Cheryl - Cita accidentada
tancar

Cita accidentada

L'Angus es prepara per tenir una cita amb la Cheryl i de seguida la sort comença deixar-lo de banda. Una conspiració còsmica de botons, autobusos, taxis i bancs per evitar la trobada.

13:42 Angus i Cheryl - Dia de calor
tancar

Dia de calor

Estiu a casa amb els amics, en Keke i un sol ventilador. De seguida comença la baralla per l'aire fresc... per a fer créixer la calor.

13:50 El detectiu Conan - Un retorn perillós: el detectiu ferit
14:16 El detectiu Conan - Un retorn perillós: la tercera opció
14:35 One piece - Usopp, el valent
tancar

Usopp, el valent

Apareix el caçarecompenses Daddy Masterson, el famós caçador de pirates, i desafia l'Usopp a un duel a mort.

14:59 One piece - El millor cuiner
tancar

El millor cuiner

En Sanji es retroba amb una cuinera que el desafia a participar en un concurs de cuina que decidirà qui és el millor cuiner de tot l'Eat Blue.

15:20 Angus i Cheryl - Control remot
tancar

Control remot

L'Angus inventa l'aparell definitiu per guanyar la batalla dels nois contra les noies: un controlador que fa que la Cheryl obeeixi totes les seves ordres.

15:25 Get Backers - Que soni el son de la vida
15:50 Somnis d'estiu
16:20 Club Super3
16:20 Equip Galaxy - Surf de cometa
tancar

Surf de cometa

En Kirkpatrick, director de l'institut Galaxy, ha prohibit la pràctica de l'esport del moment: el surf de cometa. En Josh, en Bobby i en Toby, que no se'n poden estar, ho provaran de totes maneres. Aviat un cometa se'ls empassarà sense deixar-ne rastre. La Yoko i en Bret seran els encarregats de descobrir qui hi ha darrere de tot plegat.

16:45 La màgica Do-Re-Mi - Celebrem el Nadal tots junts!
tancar

Celebrem el Nadal tots junts!

Ha arribat el Nadal! Temps de pau i d'alegria! Una de les alegries més grans, però, és que per fi la Kayoko ha explicat perquè s'ha passat tant de temps sense voler anar a l'escola. Una vegada aclarits tots els malentesos, la Kayoko tornarà a classe! Què li passava...?

17:10 Lucy: quina mandra! - La Lucy en passa via
tancar

La Lucy en passa via

La Lucy i la Jasmine han collit un munt de cireres perquè la mare els en faci un pastís. La pega és que fins que no acabi de tallar la gespa del jardí, no s'hi podrà posar. La Lucy s'ha ofert a tallar-la ella, la gespa, però si ha d'empènyer aquesta maquinota tot el dia, es cansarà moltíssim. A veure quina una se n'empesca, avui! No t'ho perdis!

17:15 mic 3
17:15 Zoomix - + info
tancar

+ info

A la vaca Hattie el que li agrada més és pasturar tranquil·lament pel camp. Quan fa molta calor s'ajeu a l'ombra d'un arbre i amb la cua espanta les mosques. Es passa tot el dia menjant herba fresca. Es pot arribar a cruspir tot un carretó ple de fenc! I és que la Hattie pesa el mateix que tots els nens i nenes de la teva classe junts! En vols saber més coses?!

17:19 Zoomix - + info
tancar

+ info

El Dab és un ànec molt net, perquè sempre és a prop de l'aigua. Flota a la superfície mentre es mira què passa al fons. Fica el cap i el coll sota l'aigua per capturar granotes o peixets, però també menja plantes. Té el niu a la riba, on la seva companya cuida els pollets que, quan surten a nedar, sempre segueixen la mare. Vols saber què més fan els menuts?!

17:25 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Avui farem que sigui hivern... amb molta neu! L'Ava, en Riko i en Teo, després de veure un ninot de neu que és un esquirol i un altre que és una formiga, han decidit fer el seu propi ninot de neu. Però és clar, en Teo vol fer un ós de neu, en Riko un conill, i l'Ava, una girafa de neu! Ara, que també podrien fer un Ós-gira-nill de neu! Però, com es fa això?!

17:35 Bob, el manetes - L'exposició del senyor Antic
tancar

L'exposició del senyor Antic

El senyor Bonvent vol renovar un annex del museu, on el senyor Antic té pensat de fer-hi una exposició. El problema és que en J.J. no té el material adient per fer-ho. En Bob, que acaba d'enderrocar una casa, mirarà de treure-ho tot del centre de reciclatge.

17:50 Una mà de contes - Tocant la vida
18:00 Club Super3
18:00 Mila - La gran prova de les nones
tancar

La gran prova de les nones

La Mila avui t'explicarà la història d'en Malo, un príncep que des de molt petit viu sol amb la seva mare, la reina Berthie. Ara ja és gran i té moltes ganes de casar-se amb una noia dolça i bonica, però la mare li ha posat una condició: ha de triar una esposa que sigui una princesa de veritat. Vols dir que hi haurà cap noia capaç de superar la gran prova de les nones?!

18:05 Pau, la petita guineu roja - L'osset perdut
tancar

L'osset perdut

En Pau, la Poppy i l'Eixerit s'han trobat una carpa de circ, però no hi ha ningú. És el lloc ideal per jugar! Poden fer veure que són malabaristes, músics... pallassos! A més, a dins s'hi trobaran un sorpresa: un osset de peluix que en Pau està convençut que és un animal del circ que s'ha adormit. Com s'ho pot fer per despertar-lo?

18:15 Tinc un coet - Un tema molt pelut
tancar

Un tema molt pelut

El nou invent del Professor Q, el desenvolupador capil·lar pelutrònic, és l'aparell ideal perquè en Vinnie pugui tenir una mica de pèl corporal i es pugui convertir en un súperhome. Llàstima que un petit descuit del Coet el convertirà en un autèntic mico! A més, cada cop ho té més pelut per desfer-se de l'inspector!

18:30 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - L'época en què els nens vivien feliços i contents
19:00 Animàlia
19:30 En Matt i els monstres
19:45 Mandarina & Cow
19:50 3xl.cat
19:50 Angus i Cheryl - Zàping
tancar

Zàping

La final de futbol i la del concurs de patinatge sobre gel. A la mateixa hora, al mateix sofà i davant del mateix televisor. Dos canals diferents i un únic comandament a distància.

19:55 Angus i Cheryl - La dieta
tancar

La dieta

La Cheryl nota que l'Angus s'està tornant rondanxó i decideix imposar-li una dieta. Ell ha de concentrar-se en els abdominals i ella en què segueixi fil per randa tots els exercicis.

20:00 One piece - El millor cuiner
tancar

El millor cuiner

En Sanji es retroba amb una cuinera que el desafia a participar en un concurs de cuina que decidirà qui és el millor cuiner de tot l'Eat Blue.

20:24 One piece - La revenja d'en Buggy
tancar

La revenja d'en Buggy

Finalment, el pallasso Buggy troba en Ruffy i el mana executar al mateix lloc on van executar en Gold Roger, el rei dels pirates. Apareixen en Zorro i en Sanji, però és massa tard...

20:45 Angus i Cheryl - Control remot
tancar

Control remot

L'Angus inventa l'aparell definitiu per guanyar la batalla dels nois contra les noies: un controlador que fa que la Cheryl obeeixi totes les seves ordres.

20:50 Dawson's creek - La virginitat
tancar

La virginitat

Després de passar l'estiu a Filadèlfia amb la seva mare, Dawson coneix una noia molt bonica a l'autocar de tornada a casa i recorda la trista història de la seva relació desafortunada amb Joey. Pacey l'anima a arreglar-ho però Dawson s'oposa completament a tornar a sortir amb Joey. La situació pren un rumb insospitat quan Dawson i Pacey troben Eve, la noia de l'autocar, treballant de stripper en un bar del poble. Per la seva banda, Jen decideix fer-se animadora i Joey no està segura de voler que Dawson l'ignori.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 18
tancar

Cap. 18

FAMÍLIA VIDAL-BOSCH (TEMPORADA 2) Història d'amor Jordi/Rut. Oriol és un psicòpata. Suïcidi d'Oriol. Adrià viu en la pobresa. Relació Adrià/Iolanda. Clara coneix Dani. Amor i odi entre Carme i Andreu. Història Quim/Empar. Max, enamorat d'Empar.

22:35 Speer i Hitler - Germània, la il·lusió
tancar

Germània, la il·lusió

En aquest capítol ens mostren els anys de poder de Speer i el període de més amistat amb Hitler. De l'atmosfera de conte de fades a la cort de Hitler a Obersalzberg quan tot anava bé, a l'apocalipsi de la primavera de 1945 quan esclata la Segona Guerra Mundial i la posterior preparació dels judicis de Nuremberg.

00:05 Extres Coproduccions - No t'enamoris a la cuina
tancar

No t'enamoris a la cuina

Des de la petita trattoria dels seus pares, Evelina somia convertir-se en una gran xef internacional. Es compra totes les revistes i segueix les classes en vídeo d'un dels grans: Ferran Barrera, el xef de l'Ambra. Un dia arriba una carta que capgira el seu destí. Evelina ha estat acceptada per fer un estatge al millor restaurant de Barcelona: l'Ambra. Amb l'oposició del seu pare i amb el suport de la seva mare, Evelina ho deixa tot i es planta a la Ciutat Comtal. Però un cop s'hi ha instal·lat, les coses no són tan boniques com s'imaginava.

00:10 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

El Salvador està a punt de caure en el parany. El David està convençut que l'Aurora l'enganya. L'Alfred s'empesca un truc per despistar el seu amor per la Mònica.

00:40 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

Reapareix la Ció. Tensións entre el Guillem i l'Esteve per la denúncia. Els Pedrós es presenten a la subhasta. Volen comprar el quadre, però...

01:05 Beverly Hills - Saps aquell del pare que va explotar?
01:46 Beverly Hills - Febre primaveral
02:30 Riviera - + info
tancar

+ info

Sam rep una visita inesperada a la seva habitació de l'hotel. Beatrice dóna a Christophe les claus de la seva llibertat.

02:55 Riviera - + info
tancar

+ info

Sam rep una visita inesperada a la seva habitació de l'hotel. Beatrice dóna a Christophe les claus de la seva llibertat.

03:20 Speer i Hitler - Germània, la il·lusió
tancar

Germània, la il·lusió

En aquest capítol ens mostren els anys de poder de Speer i el període de més amistat amb Hitler. De l'atmosfera de conte de fades a la cort de Hitler a Obersalzberg quan tot anava bé, a l'apocalipsi de la primavera de 1945 quan esclata la Segona Guerra Mundial i la posterior preparació dels judicis de Nuremberg.

04:50 Extres Coproduccions
04:55 Cròniques de la veritat oculta
05:25 Joking around
05:35 Beverly Hills - Saps aquell del pare que va explotar?
06:16 Beverly Hills - Febre primaveral