Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Club Super3
08:00 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Thor, el viking
tancar

Les tres bessones i Thor, el viking

L'Avorrida ha castigat les tres bessones a l'Asgard, el món dels déus vikings. Thor, el déu del tro, les enxampa menjant pomes màgiques de la deessa Íduun, gràcies a les quals els déus es mantenen joves. Aleshores, apareix en Loki, un déu envejós...

08:30 Què hi ha, Scooby-Doo? - Pompeia i circumstància
tancar

Pompeia i circumstància

Les vacances per Itàlia de l'Scooby-doo i companyia aviat deixaran de ser vacances. I és que segons el capità Guzman, les aparicions d'un gladiador viu són fruit d'una llegenda que assegura que va sobreviure al Vesubi com un zombi. Encara ara volta per Pompeia sembrant el caos i destruint tot el que troba. Una missió feta a mida per la nostra colla!

09:00 L'illa de la Lili - Els genis de la llauna
tancar

Els genis de la llauna

Per error, un geni ha enviat en Matthew i la Lili a l'Illa de la Lili, enlloc de transportar-los cap al càmping. El diari és ple de criatures ferotges que ha dibuixat la Lili i tots dos estan molt espantats. L'única que els pot ajudar és la Mary-pega, però tampoc no sap ben bé com fer-s'ho. A més, si poden sortir, només els quedarà un desig... Què demanaran...?

09:20 Hattori el ninja - El truc ninja unificador/llagrimes i mes/hi ha con
09:45 Doraemon - El misteri del poble nevat
tancar

El misteri del poble nevat

Les obres del costat de casa de la família d'en Nobita no els han deixat descansar en tota la setmana. Avui és diumenge i la Dorami els ha proposat a tots d'anar-se'n a un poble deshabitat, per poder tenir una mica de pau i de tranquil·litat. Però, com pot ser que siguin les úniques persones que hi ha al poble? Aquí hi passa alguna cosa...!

10:09 Doraemon - En Nobita, el buscador de tresors
tancar

En Nobita, el buscador de tresors

L'oncle Munashi, el germà petit del pare d'en Nobita, fa molts anys que es dedica a buscar tresors enterrats, sense gaire sort, tot s'ha de dir. Aquesta vegada, però, gràcies a un diari que en Doraemon es va trobar en el futur, l'oncle Munashi i en Nobita podrien tenir més sort. El diari parla d'un tresor enterrat al congost de Yamanaka... i val més de cent milions de iens!

10:40 Keroro - Ei, segur que no s'han oblidat de tu? A formar!
tancar

Ei, segur que no s'han oblidat de tu? A formar!

A casa dels Hinata cada dia passen coses més estranyes. Tot plegat és cosa de la fantasma de l'habitació d'en Keroro, que sembla que tothom se n'hagi oblidat... Com pot ser que ningú no li faci cas?! Per fi està decidida a venjar-se d'en Keroro i de la Natsumi! Però, com s'ho farà? De dolenta no en té res... I si els explica el seu passat...?

11:04 Keroro - La festa galàctica de les nines! A formar! El ritme afro de la galàxia! A formar
tancar

La festa galàctica de les nines! A formar! El ritme afro de la galàxia! A formar

Avui és 3 de març i la Natsumi, igual que totes les nenes japoneses, ja ho té tot a punt per celebrar el festival de les nines. Els keronians troben que és una festa molt antiquada i també preparen un festival... al seu estil, és clar. També regalaran una entrada a la Natsumi del seu cantant favorit que, la veritat és que no és pas el que s'esperava...

11:30 Em dic Eve - Ser guapa
tancar

Ser guapa

La professora d'art de l'Eve, la senyora Renée, li ensenya a veure el món d'una altra manera. Diu que la vida no és perfecta, però que l'art, ho pot ser. Aviat cada alumne haurà de portar a classe una representació en qualsevol mitjà de la idea que té de la forma humana perfecta. I ja saps que, de vegades, l'Eve es pot arribar a obsessionar molt!

12:00 Samantha ups!
12:15 El meu heroi - Cap. 1
tancar

Cap. 1

En Termoman i la infermera Janet Dawkins s'enamoren i descobreixen que les relacions interplanetàries són molt problemàtiques. Els pares d'ella creuen que aquest babau irlandès propietari d'una botiga de productes naturals no li arriba ni a la sola de les sabates al Dr. Crispin, carismàtic però d'allò més vanitós. A més a més, és difícil encobrir les desaparicions freqüents d'en George quan el rescat d'algú en perill reclama la presència d'en Termoman. La Jane, per la seva part, encara ha d'aprendre a no posar el vestit d'heroi a la rentadora justament quan el necessita. Però bé, si res no funciona, sempre es pot esborrar la memòria.

12:50 Supernanny - La família Wood
tancar

La família Wood

"La família Bailey". Bill i Stacie Bailey Bill i Stacie Bailey tenen exigències a la feina i en la família. Bill és policia i Stacie fa classes a l'escola primària. Tenen dos fills, Billy i Jadyn, de 2 i 6 anys. Billy sempre fa rebequeries i a Stacie li agrada molt dormir. Serà capaç el pare de vigilar el comportament dels nens? Com pot Stacie ensenyar el respecte i la disciplina a Billy i Jadyn? Quan els pares es queden sense resposta apareix Jo Frost, la supermainadera.

13:50 Zona zàping - Zona zàping
14:15 Tot un món - Cap. 289
tancar

Cap. 289

L'advocat laboralista del Col·lectiu Ronda, Maties Griful, assegura que la política de l'administració és contradictòria quan posa traves a l'obtenció de la ciutadania i obliga alhora a obtenir-la per la via judicial. Malgrat constatar que les persones immigrades tenen reconeguts els drets bàsics, l'advocat pensa que encara estan lluny d'aconseguir els drets polítics. Uns drets que només s'obtenen quan s'accedeix a la ciutadania.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - Gegant
tancar

Gegant

Als anys vint, el ranxer Bick Benedict es casa amb Leslie, una dona de caràcter fort que ha conegut a Maryland. A Leslie se li fa difícil viure aïllada en la immensa finca texana de Bick, que cuida bestiar en unes terres estèrils. A més, la germana de Bick tracta Leslie com una intrusa. Quan ella mor, però, la relació no canvia gaire entre Bick i Leslie perquè ell, un home orgullós i carregat de prejudicis, mai troba bé les iniciatives que ella pren. Leslie acaba enamorant-se de Jeff, un vaquer a qui Bick cedeix un tros de terra on, al cap de poc, s'hi troba petroli. La sobtada riquesa de Jeff provoca un enfrontament entre els dos homes, que durarà més de vint anys.

19:15 Andorra a Eurovision. Vull escoltar que tu m'estimes. - + info
tancar

+ info

"Vull escoltar que m'estimes" és la targeta de presentació del projecte que Andorra presentarà aquest any al festival d'Eurovisió". Es tracta d'un programa d'entreteniment on es dona a conèixer a l'artista Gisela através d'una entrevista en profunditat. El programa inclou entre d'altres, els primers assajos de la cantant, la gravació del videoclip que ha aplicat les darreres tècniques de postproducció en 3D, la imatge que tindrà la cantant al festival d'eurovisió, les sessions de coreografia, etc.

20:15 Un quart de 3
21:00 Telenotícies vespre
21:40 Avantmatx - Cap. 342
22:00 El partit - Recreativo de Huelva - F. C. Barcelona
00:00 El partit - Zona Futbol
00:00 El vestidor
00:30 Pel·lícula - L'illa de la por
tancar

L'illa de la por

Lou Delemere és una golfista professional i una oradora de prestigi. Lou viu amb la seva companya Alex i té tot el que desitja. La seva existència perfecta es trastoca quan pateix un atracament a Manhattan. Les dues dones queden terroritzades i decideixen anar a viure en una illa on regna la tranquil·litat. Un dia, a causa d'una tempesta, l'illa queda incomunicada i sense electricitat, i Lou i Alex donaran refugi a un home que truca a la porta de casa seva.

01:55 Pel·lícula - El papa i jo
tancar

El papa i jo

Ed Mills és un jugador de beisbol que puja tot sol la seva filla Abby. Ed vol que Abby s'aficioni a practicar el seu esport, però el que la nena desitja és ben diferent: vol fer ballet.

03:25 Pel·lícula - Educar en Waylon
tancar

Educar en Waylon

Waylon és un nen de 9 anys que queda orfe. Els pares de Waylon havien deixat per escrit el seu desig que els padrins del nen se'n facin càrrec. Els padrins són Reg i Julia, que havien estat parella però que ara estan separats. La convivència entre tots tres no resultarà fàcil.

04:50 Riviera
05:15 Stargate - Retorn a casa (II)
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient
07:05 Músiques del món
07:15 Els últims espais verges - Els jardins de corall de l'oceà Índic
08:05 La natura des de dins - Harbor seals and animals of Australia
08:50 Caçadors de tornados - Caçadors de tornados
tancar

Caçadors de tornados

Un documental que segueix caçadors de tornados, els quals, obsessionats per aquests fenòmens naturals, recorren els Estats Units en busca de les tempestes més violentes i imprevisibles.

09:40 Àfrica - Odissea al desert
tancar

Odissea al desert

Fa milers d'anys, la vida al Sàhara era molt diferent a l'actualitat. Els senyals del paisatge del desert que utilitzen els tuaregs per orientar-se, expliquen la història secreta del Sàhara. La gent que va dibuixar imatges d'animals a les roques ara fa uns 7000 anys, ens mostren una terra verda plena de vida salvatge. Però un petit moviment de l'òrbita terrestre va alterar els patrons climàtics. Avui el Sàhara és el desert més extens del món i registra les temperatures més altes del planeta. Aquest mar de sorra i de roques volcàniques és un dels indrets menys hospitalaris de la terra.

10:35 A peu per Europa - Lucerna
11:05 Entre el cel i la terra - El país dels Himbes
11:55 Imax - Alaska: l'esperit de la naturalesa
tancar

Alaska: l'esperit de la naturalesa

Poques zones de la Terra imposen grans canvis per a la supervivència. Aquest conflicte entre clima i vida és la temàtica central d'"Alaska". Tot i les dures condicions, a Alaska la vida sempre s'obre camí. Aquest documental mostra la majestuositat i la unicitat de l'Alaska salvatge i tracta de la prolongació de la vida per si mateixa.

12:35 Euskal Herria: la mirada màgica - La neu
tancar

La neu

Aquest capítol mostra la transformació que viu la geografia del País Basc quan la neu arriba al territori, i va gairebé fins al mar.

13:00 Cànon Visions - Ros, ulls blaus
tancar

Ros, ulls blaus

Ros, ull blaus Rutger Hauer és, segurament, l'actor més famós d'Holanda. Se'l coneix per Eric, oficial de la reina, Delícies turques i, naturalment, Blade Runner. Encara que segueix vivint a Holanda amb la seva família en una casa de camp, a la província de Friesland, treballa molt a Hollywood. Aquest documental ens dóna pistes sobre la vida d'aquest personatge.

14:00 TR3S C
14:15 Esports 33
14:15 Transworld sport - Transworld Sport
15:15 Futbol marroquí - FAR de Rabat - Associació esportiva de Saler (ASS)
15:45 Futbol int. - Futbol int.
16:30 Tenis taula - Tenis taula femení: Cassanenc - Fotoprix Vic
17:30 + Motor
18:00 Notícies - Notícies
18:30 Futbol - Celta - R. Societat
20:30 Parlament - + info
tancar

+ info

El dilema del transvasament d'aigua del riu Segre és un dels temes destacats de l'edició de demà de "Parlament". El programa del 33 d'informació de l'activitat de la cambra catalana oferirà, un ampli resum del debat que es va generar a la comissió de Medi Ambient i Habitatge, on va comparèixer el titular del departament corresponent, Francesc Baltasar. El conseller va afirmar que el possible transvasament d'aigua del riu Segre serà una mesura d'emergència, puntual i no permanent, i va reafirmar-se en la seva aposta per les dessalinitzadores. La informació sobre el debat es completarà amb els detalls de la reunió que dilluns van mantenir el president de la Generalitat, José Montilla, i el cap de l'oposició, Artur Mas, per intentar fer una gestió conjunta de la sequera. L'acord esperat, però, no va poder ser, i tant el president de la Generalitat com el cap de l'oposició van tornar a fer visibles les seves diferències. L'espai d'entrevista l'ocuparà el diputat d'IC-V Francesc Pané, que farà de guia per la seva ciutat, Lleida. I el reportatge es dedicarà a tractar els resultats de la reducció de la velocitat a 80 quilòmetres per hora a les vies d'entrada a Barcelona. Els accidents s'han reduït, però a costa de milers de multes. Al Parlament hi ha diverses opinions. Els grups del govern fan una valoració positiva de la mesura, tot i que els socialistes i Esquerra ho fan amb alguns matisos, mentre que els grups de l'oposició s'oposen a la reducció.

20:55 Tot un món - Cap. 156
20:59 Tot un món - Cap. 167
tancar

Cap. 167

El dramaturg Ahmed Ghazali va néixer al Marroc, va viure a França i al Canadà, i finalment s'ha instal·lat a Barcelona. Ghazali situa el seu teatre en un espai fronterer, on no existeix una única identitat.

21:05 Rodasons - + info
tancar

+ info

SOL I SERENA i SAC DE SONS a la Llotja de Vila-Real + Clip de RAUXA El Rodasons ofereix avui dos reportatges sobre grups de música tradicional enregistrats a la II Llotja de Música Urbana, que es va fer el mes d¿octubre passat a Vila-Real. La primera que hi intervé és la formació catalana Sol i Serena, que hi va presentar el seu primer disc, "Grapat de ruda". I el segon és Sac de Sons, un trio valencià encapçalat pel veterà saxofonista Ximo Caffarena. I entremig dels dos reportatges, emetrem el nou videoclip dels Rauxa, amb el tema "Brut", extret del seu nou disc, "Teràpia de grup".

21:35 Loto 6/49
21:40 Cinema tres - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana Cinema Tres s'ha desplaçat al Festival de Málaga per fer una ullada al cine español en competició. En el programa es podran veure reportatges sobre "Fuera de carta", "Todos estamos invitados" de Manuel Gutiérrez Aragón i "Cobardes", l' última pel·lícula de Jose Corbacho i Juan Cruz. El programa compta amb entrevistes a tots els actors i actrius protagonistes del festival: Javier Cámara, Lola Dueñas, Fernando Tejero, Jose Coronado, Óscar Jaenada, Eduard Fernández, Concha Velasco... I finalment repás d'algunes estrenes de la cartellera i comiat especial a Charlton Heston.

22:15 Sala 33 - Les veus del vespre
tancar

Les veus del vespre

Espanya anys 50. Elisa i Jordi són dos joves que viuen en un petit poble industrial. Junts tracten de soportar la monotonia de les seves vides mitjanaçant les seves cites clandestines a la ciutat. Tos dos són conscients de la relació que han establert i no esperen res més l'un de l'altre. Fins que l'Elisa pren una decisió que canviarà per sempre les seves vides.

00:00 Millennium - El món dels costums
tancar

El món dels costums

El Millennium d'aquest dissabte vols acostar-se a diferents llocs del món i parlar de costums, maneres de fer, pensaments. S'entrevista a l'antropòleg Gustau Nerín. La taula de debat està formada per: Joëlle-Robert lamblin, Directeur de Recherche de classe exceptionnelle, París Josep Maria Fericgla, Doctor en antropologia Blai Guarné, Doctor en antropologia Victòria Medina, arqueòloga

01:30 Planeta música - WMCE.Millors CD's de l'any 2006
tancar

WMCE.Millors CD's de l'any 2006

Sota el títol, "WORLD MUSIC CHARTS EUROPE - Els Millors del 2006", aquest programa de videoclips, presentarà la llista dels vint millors àlbums més votats de l'any 2006, que ha elaborat l'organització World Music Charts Europe, formada per 53 periodistes especialitzats de 24 ràdios publiques europees. La peculiaritat d'aquest programa està en que és l'únic del món que presenta un rànking de "world music".

01:50 Clàssica - CONCERT INAUGURACIÓ SALA CAMBRA AUDITORI
02:35 Nydia - + info
tancar

+ info

Piano a quatre mans amb les germanes Vela / El Centenari de l'Esbart Català de Dansaires El duet de piano format per les germanes Ester i Eulàlia Vela presenta el disc "Danses", amb obres per a piano a quatre mans de Brahms, Dvórak, Montsalvatge, Colomé o Boliart entre d'altres. Elles són les protagonistes del primer reportatge de NYDIA. L'Esbart Català de Dansaires, degà dels esbarts, commemora cent anys al servei de la dansa catalana. El segon reportatge de NYDIA recull, entre d'altres, el testimoni de dansaires i activistes veterans com Montserrat Ferrerons i Jaume Simon. A més, notícies, novetats discogràfiques i editorials.

03:00 Rodasons - + info
tancar

+ info

SOL I SERENA i SAC DE SONS a la Llotja de Vila-Real + Clip de RAUXA El Rodasons ofereix avui dos reportatges sobre grups de música tradicional enregistrats a la II Llotja de Música Urbana, que es va fer el mes d¿octubre passat a Vila-Real. La primera que hi intervé és la formació catalana Sol i Serena, que hi va presentar el seu primer disc, "Grapat de ruda". I el segon és Sac de Sons, un trio valencià encapçalat pel veterà saxofonista Ximo Caffarena. I entremig dels dos reportatges, emetrem el nou videoclip dels Rauxa, amb el tema "Brut", extret del seu nou disc, "Teràpia de grup".

03:25 Caçadors de tornados - Caçadors de tornados
tancar

Caçadors de tornados

Un documental que segueix caçadors de tornados, els quals, obsessionats per aquests fenòmens naturals, recorren els Estats Units en busca de les tempestes més violentes i imprevisibles.

04:15 Imax - Alaska: l'esperit de la naturalesa
tancar

Alaska: l'esperit de la naturalesa

Poques zones de la Terra imposen grans canvis per a la supervivència. Aquest conflicte entre clima i vida és la temàtica central d'"Alaska". Tot i les dures condicions, a Alaska la vida sempre s'obre camí. Aquest documental mostra la majestuositat i la unicitat de l'Alaska salvatge i tracta de la prolongació de la vida per si mateixa.

04:55 Túrmix arrels - Cap. 51
tancar

Cap. 51

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món. MUCHACHITO BOMBO INFIERNO - Azul ABDELJALIL KODSSI - Dunia MANU CHAO - El hoyo THE SPECIAL AKA - Free Nelson Mandela JOVANOTTI - Penso positivo MALA RODRÍGUEZ - Por la noche CALLE 13 - Tango del pecado JUAN LUIS GUERRA - La llave de mi corazón NOUR - Vida moderna BLACKALICIOUS - Powers KEPA JUNKERA - Hiri JUAN MARI BELTRAN - Orhiko xoria MARI BOINE - Etno Jenny

05:50 Túrmix Pop Rock - Cap. 42
tancar

Cap. 42

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món UNKLE - Burn my shadow EVANESCENCE - Call me when you're sober LA GRANJA - Cansado de escuchar LOQUILLO Y LOS TROGLODITAS - Central Park 12TWELVE - Ciencia para todos los públicos KITSCH - Dia boig OS RESENTIDOS - Economia sumergida WILCO - What light NILS LOFGREN - Sticks & stones NEIL YOUNG - Rockin' in the free world LOS ILEGALES - Regreso al sexo químicamente puro MILENCOLIN - Ray NUEVA VULCANO - Predominio del sol THE RAMONES - Poison heart JOSELE SANTIAGO - Pensando no se llega a na BLACK SABBATH - Paranoid

06:45 Ritmes.clips
Progrmació BD ....
07:00 Els Hoobs - Esperant
tancar

Esperant

Hi ha tot de coses que t'has d'esperar per tenir-les, com ara els hubiflams. Ara la qüestió és saber què pots fer mentre t'esperes que els hubiflams estiguin fets. Esperar-te, és clar, però què fas mentre t'esperes?

07:30 mic 3
07:30 La vaca Connie - La flor de cactus
tancar

La flor de cactus

La Connie s'ha assabentat que ben lluny, a la muntanya, hi ha un cactus que té una flor molt bonica. La Connie farà un viatge apassionant a la recerca del cactus.

07:39 La vaca Connie - La cançó de la neu
tancar

La cançó de la neu

Cada any, amb l'arribada del Nadal, tots els animals del bosc es reuneixen a tocar d'un gran arbre i canten una cançó. Aquest any la Connie vol cantar una cançó nova, però trobar-ne una no serà gens fàcil.

07:45 Bumba
07:50 Louie - Louie, dibuixa'm un pingüí
tancar

Louie, dibuixa'm un pingüí

En Louie i la Yoko han anat a patinar en un llac gelat. Ara, que això de patinar no és tan fàcil com sembla! Després d'unes quantes caigudes, decideixen que els cal un professor. I ha de ser un professor molt especial! En Louie, com de costum, acaba de tenir una idea genial. Dibuixarà un pingüí! És el que els en pot ensenyar més bé, de patinar!

08:00 Club Super3
08:00 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Thor, el viking
tancar

Les tres bessones i Thor, el viking

L'Avorrida ha castigat les tres bessones a l'Asgard, el món dels déus vikings. Thor, el déu del tro, les enxampa menjant pomes màgiques de la deessa Íduun, gràcies a les quals els déus es mantenen joves. Aleshores, apareix en Loki, un déu envejós...

08:30 Què hi ha, Scooby-Doo? - Pompeia i circumstància
tancar

Pompeia i circumstància

Les vacances per Itàlia de l'Scooby-doo i companyia aviat deixaran de ser vacances. I és que segons el capità Guzman, les aparicions d'un gladiador viu són fruit d'una llegenda que assegura que va sobreviure al Vesubi com un zombi. Encara ara volta per Pompeia sembrant el caos i destruint tot el que troba. Una missió feta a mida per la nostra colla!

09:00 L'illa de la Lili - Els genis de la llauna
tancar

Els genis de la llauna

Per error, un geni ha enviat en Matthew i la Lili a l'Illa de la Lili, enlloc de transportar-los cap al càmping. El diari és ple de criatures ferotges que ha dibuixat la Lili i tots dos estan molt espantats. L'única que els pot ajudar és la Mary-pega, però tampoc no sap ben bé com fer-s'ho. A més, si poden sortir, només els quedarà un desig... Què demanaran...?

09:20 Hattori el ninja - El truc ninja unificador/llagrimes i mes/hi ha con
09:45 Doraemon - El misteri del poble nevat
tancar

El misteri del poble nevat

Les obres del costat de casa de la família d'en Nobita no els han deixat descansar en tota la setmana. Avui és diumenge i la Dorami els ha proposat a tots d'anar-se'n a un poble deshabitat, per poder tenir una mica de pau i de tranquil·litat. Però, com pot ser que siguin les úniques persones que hi ha al poble? Aquí hi passa alguna cosa...!

10:09 Doraemon - En Nobita, el buscador de tresors
tancar

En Nobita, el buscador de tresors

L'oncle Munashi, el germà petit del pare d'en Nobita, fa molts anys que es dedica a buscar tresors enterrats, sense gaire sort, tot s'ha de dir. Aquesta vegada, però, gràcies a un diari que en Doraemon es va trobar en el futur, l'oncle Munashi i en Nobita podrien tenir més sort. El diari parla d'un tresor enterrat al congost de Yamanaka... i val més de cent milions de iens!

10:40 Keroro - Ei, segur que no s'han oblidat de tu? A formar!
tancar

Ei, segur que no s'han oblidat de tu? A formar!

A casa dels Hinata cada dia passen coses més estranyes. Tot plegat és cosa de la fantasma de l'habitació d'en Keroro, que sembla que tothom se n'hagi oblidat... Com pot ser que ningú no li faci cas?! Per fi està decidida a venjar-se d'en Keroro i de la Natsumi! Però, com s'ho farà? De dolenta no en té res... I si els explica el seu passat...?

11:04 Keroro - La festa galàctica de les nines! A formar! El ritme afro de la galàxia! A formar
tancar

La festa galàctica de les nines! A formar! El ritme afro de la galàxia! A formar

Avui és 3 de març i la Natsumi, igual que totes les nenes japoneses, ja ho té tot a punt per celebrar el festival de les nines. Els keronians troben que és una festa molt antiquada i també preparen un festival... al seu estil, és clar. També regalaran una entrada a la Natsumi del seu cantant favorit que, la veritat és que no és pas el que s'esperava...

11:30 Em dic Eve - Ser guapa
tancar

Ser guapa

La professora d'art de l'Eve, la senyora Renée, li ensenya a veure el món d'una altra manera. Diu que la vida no és perfecta, però que l'art, ho pot ser. Aviat cada alumne haurà de portar a classe una representació en qualsevol mitjà de la idea que té de la forma humana perfecta. I ja saps que, de vegades, l'Eve es pot arribar a obsessionar molt!

12:00 Samantha ups!
12:15 Info K dia a dia
12:30 Méteo K - Cap. 3
12:33 Méteo K - Cap. 4
12:40 Sheena - Retorn a l'Àfrica
13:20 quèquicom - El canal Segarra-Garrigues i la gestió de l'aigua
tancar

El canal Segarra-Garrigues i la gestió de l'aigua

Quèquicom emet en exclusiva la seqüència de construcció d'un gran aqüeducte del canal Segarra-Garrigues, que permetrà regar una superfície equivalent a set cops el municipi de Barcelona i garantir el consum d'aigua de boca de Cervera i altres poblacions. Però la transformació en terres de regadiu dels secans de Lleida amenaça un ecosistema excepcional i posa sobre la taula la despesa d'aigua que fa l'agricultura. És sostenible aquest canal?

13:45 3xl.cat
13:45 One piece - La revetlla de l'or i l'adoració del Vearth
tancar

La revetlla de l'or i l'adoració del Vearth

Finalment es poden reunir tots els amics i decideixen que acamparan a terra ferma, no fos cas que el vaixell tornés a rebre un atac. Allà hi fan una foguera i munten una festa molt divertida amb els llops de la zona. Llavors tots s'assabenten que el cavaller celestial és en realitat l'antic Déu de Skypiea.

14:08 One piece - L'aparició del déu Eneru! El matí dels supervivents
tancar

L'aparició del déu Eneru! El matí dels supervivents

El Déu Eneru crida davant seu els tres summes sacerdots restants, i els deixa absoluta llibertat per fer servir els seus poders en qualsevol zona de la terra superior. Els nois observen que algú ha reparat el vaixell i aconsegueixen baixar-lo de l'altar dels sacrificis.

14:30 Kimagure Orange Road - La Madoka hipnotitzada? Kyosuke, un any nou perillós
14:56 Kimagure Orange Road - El primer somni de l'any! El contraatac del monstre Jingoro
15:20 Samantha ups!
15:35 Hora Tòquio
15:35 Blau - Vincle
tancar

Vincle

En Kaoru Hanabishi és un estudiant universitari que viu tot sol. Un dia, de camí cap a casa, es troba amb una noia que es diu Aoi Sakuraba. L'Aoi va vestida amb un quimono, i sembla que s'ha perdut a l'estació. A l'Aoi se li trenca la tira de la sandàlia per culpa que la gent l'empeny, i en Kaoru l'hi arregla. L'Aoi queda molt parada de veure que domina una tècnica tan antiga. Al final, en Kaoru la porta a l'andana que toca, i resulta que ell ha d'agafar el mateix tren. L'Aoi li explica que ha vingut a veure el seu nòvio, amb qui fa 18 anys que es van comprometre. En Kaoru queda impressionat per la devoció que té l'Aoi pel seu promès. Però quan arriben a l'adreça del paperet de l'Aoi, resulta que només hi ha un solar. En Kaoru veu l'Aoi tan aixafada que li demana si té res més que la pugui ajudar a trobar aquell noi. Ella només en té una foto vella. En Kaoru veu que a la foto tot plegat hi surten dos nens petits, però s'adona que aquells dos nens són l'Aoi i ell. Per tant, el promès que busca l'Aoi és ell, en Kaoru.

16:00 Trigun - Entre el cel i la terra erma
16:25 Atrapa-sons - Hip Hop a la llauna
16:50 mic 3
16:50 Pingu - + info
tancar

+ info

En Pingu té moltes ganes que la mare li compri una joguina nova, però no hi ha manera. Ara bé, ja saps que quan a en Pingu se li fica una cosa al cap, no hi ha qui l'aturi. El coet vermell que ha vist a la botiga ha de ser seu, peti qui peti i trenqui el que trenqui. Ai, Pingu, que et tocarà el rebre!

16:55 Pingu - + info
tancar

+ info

Avui a en Pingu li ha tocat fer-se càrrec de la mascota de l'escola: un cranc que, cada cop que se li acosta, li clava una pessigada al bec. El pare, però, no està per brocs i el fa fora de casa. Ara a en Pingu li toca trobar un altre cranc. Com s'ho farà? Potser en Robby l'hi ajudarà

17:00 Pau, la petita guineu roja - Com creixen les plantes, Pau?
tancar

Com creixen les plantes, Pau?

En Pau està fascinat amb el jardiner que planta llavors a la parcel·la del costat. Li surten unes plantes! I unes flors! Són precioses! Avui ha decidit que ell també provarà de plantar coses. L'Eixerit i la senyora Mussol l'hi ajudaran. I el primer que haurà d'entendre és que no tot el que plantes creix... i encara menys d'un dia per l'altre!

17:05 Capelito - Capelito cutxi-cutxi
tancar

Capelito cutxi-cutxi

Al nas màgic d'en Capelito s'hi han instal·lat tres microbis amb uns barrets molt estrafolaris que no paren de fer-li la punyeta. Com s'ho farà per descobrir-los? Amb un microscopi? I per atrapar-los? Com t'ho faries tu?

17:10 Hora Local
17:10 Rovelló - Famílies non grates
tancar

Famílies non grates

Hi ha un document que diu que els Tolosa i els Canut no es podran ajudar mai. Avui en Llisot ha decidit trencar-lo. Tot va bé, fins que algú fica els peus a la galleda. L'amistat entre els Canut i els Tolosa ja torna a trontollar...

17:35 Lacets - Per a què serveix un pare?
tancar

Per a què serveix un pare?

Els lacets comparteixen la paternitat de tots els seus fills. Ningú no sap qui són els seus pares. Això fa pensar a la Bora que ella, tampoc no sap qui és el seu pare. Com ho pot saber? Per la taca a la pell? En realitat, podria ser qualsevol. La resposta la trobarà a la Muntanya Sagrada.

18:00 Sidèria
18:00 Invasió - Els ulls dels gua
18:45 Evangelion - El desafiament dels homes
tancar

El desafiament dels homes

EL DESAFIAMENT DELS HOMES Shinji, desesperat de ràbia en veure el cos destrossat del quart fill, amenaça d'arrasar tot Tòquio 3 amb el sistema d'autodestrucció del seu evangelion, però no ho aconsegueix i, indignat per les accions del seu pare, decideix abandonar immediatament NERV i el pilotatge. Però la seva "jubilació" serà breu, perquè un altre àngel sembla estar a punt de posar en perill no tan sols NERV sinó tota la ciutat i fins i tot els refugis de víctimes civils. Shinji ha d'escollir entre l'orgull i la consciència, però no té ni idea que la decisió que prengui el portarà per un camí sense tornada. EL COS I L'ÀNIMA L'Evangelion 01 ha tornat a exhibir les seves enigmàtiques però increïbles prestacions. Però Shinji ha desaparegut sense deixar rastre i els seus col·legues de NERV el necessiten urgentment. Amb el futur del tercer fill en perill, les relacions entre Misato i Ritsuko no són gens bones. Shinji, mentrestant, fa introspecció: busca el fons de la seva ànima i analitza les seves raons per existir i per pilotar els evangelions i la seva falta de confiança en el món.

19:10 Sheena - El món segons Mendelsohn
19:55 3xl.cat
19:55 La fàbrica de salsitxes - A pèl
tancar

A pèl

En un nou intent d'impressionar Lisa, Zack s'apunta a l'equip d'atletisme, però al cap de poc protagonitza una portada "interessant" de la revista de l'escola. Mentrestant, Gilby canvia de caràcter en sentit positiu per seduir una companya de classe però el resultat de l'esforç és el contrari de l'esperat.

20:15 La fàbrica de salsitxes - L'esmòquing
tancar

L'esmòquing

L'esmòquing Zack, J.C. i Gilby volen assistir a una prestigiosa festa benèfica però només tenen un esmòquing. Per solucionar el problema dissenyen un ambiciós pla d'ús compartit del vestit que, naturalment, acaba provocant el caos.

20:35 Monstre - Cap. 3
tancar

Cap. 3

Els tres directius de l'hospital que havien fet fora en Tenma, inclòs el director, apareixen assassinats. Al mateix temps, Johan i la seva germana Anna desapareixen del centre. L'inspector Lunge, de la BKA, comença a sospitar que Tenma pot haver sigut l'autor dels assassinats.

21:04 Monstre - Cap. 4
tancar

Cap. 4

La intervenció de Tenma salva la vida de Junkers, el testimoni clau en un cas d'assassinats en sèrie de matrimonis de mitjana edat. Junkers no parla amb en Lunge, però li confessa a Tenma que "Vindrà un monstre..." que ha mort a tots els seus companys. Quan desapareix del centre, Tenma el persegueix desesperadament, recordant el cas dels bessons desapareguts nou anys enrere i la mort dels directius de l' hospital. A qui trobarà?!

21:25 Imp - El bany
21:26 Imp - Mecànics
Progrmació BD ....
21:30 Laura - Besame mucho
tancar

Besame mucho

La Petra torna boja la Laura, el Ramon torna boig tothom i l'Olga torna bojos el David i el Jesús.

22:16 Laura - Els pactes dels Masdéu
tancar

Els pactes dels Masdéu

La Laura i l'Olga fan un pacte, el David i el Jesús en fan un altre, el Berni i el Ramon un altres i, tots, els trenquen quan convé.

23:00 Invasió - Pilot
tancar

Pilot

En Russell Varon és guarda forestal, un treballador entregat, pare divorciat de dos fills -en Jesse i la Rose- i espera el tercer amb la seva nova esposa, la Larkin Groves, una reportera de la televisió local. Després d'un devastador huracà, en Russell, que treballa amb la Mona Gomez de companya, viurà el començament d'un llarg viatge cap al desconegut. Sempre escèptic amb les teories paranoiques de conspiració del seu cunyat -en Dave-, en Russell ha de canviar de parer quan una sèrie d'esdeveniments estranys comencen a succeir-se a la comunitat. La petita Rose afirma que ha vist centenars de llums flotant cap a l'aigua durant la tempesta, però en Rusell no li fa cas fins que comença a sospitar que alguna cosa greu li passa a la seva exdona, la Dra. Mariel Underlay, la mare de la Rose i en Jesse. El matí després de la tempesta, troben la Mariel totalment despullada a l'aigua i no recorda res del que li va passar la nit anterior. Mentre Homestead, la petita vila dels Everglades, a Florida, lluita per la reconstrucció després de la tempesta, el xerif Tom Underlay -un vidu casat amb la Mariel i pare d'una filla, la Kira- sospita dels fets estranys que afecten el poble i ordena la quarantena immediata. D'aquesta manera, en Russell comença a investigar els fets estranys que se succeeixen i comença una perillosa lluita per la supervivència de la seva família, la seva comunitat i contra el que podria ser la fi de la raça humana.

23:43 Invasió - A les fosques
tancar

A les fosques

A l'estació dels guardaboscos, en Russell troba en Paxton, un oficial de l'aviació que ha sobreviscut de manera estranya. Després de constatar que les ferides d'en Paxton són iguals que les d'en Dave, en Rusell es pregunta que li ha passat. El fill d'en Russell descobreix que el seu pare no és l'única persona que s'interessa per en Paxton. El xerif Underlay i la Larkin interroguen l'home sobre les misterioses circumstàncies que l'envolten. Mentrestant, la Mariel descobreix una cosa inexplicable que sobresurt de les ferides d'en Paxton. La curiositat d'en Russell creix quan en Dave troba un esquelet estrany, i el xerif Underlay continua pressionant per la quarantena de la ciutat.

00:24 Invasió - A l'aigua
tancar

A l'aigua

En Russell ha de salvar en Jesse, que ha quedat inconscient després de ser colpejat per una misteriosa i desconeguda força mentre revisava una caravana submergida amb la Kira. En Russell està preocupat per l'estrany comportament de la Mariel. La Larkin sospita que el xerif Underlay coneix la intenció d'una possible intervenció militar, i en Dave busca el significat de la inscripció que ha trobat en un braçalet de casament.

01:04 Invasió - El mascle Alpha
tancar

El mascle Alpha

Underlay ja ha aconseguit la quarantena que demanava. En Russell descobreix que els animals que s'han escapat d'un laboratori poden ser els responsables del virus letal que s'ha estès per Homestead. Mentrestant, en Jesse està gelós perquè la Kira ha flirtejat amb un noi durant una festa, i la Larkin se sent psicològicament amenaçada per una dona que qüestiona la identitat de la reportera.

01:45 Diagnòstic: Assassinat - Morts televisades
tancar

Morts televisades

Un terratrèmol a Los Angeles fa que una armadura caigui sobre en Martin Garfield, un bon amic del Dr. Sloan, i el mati. Quan el Dr. Sloan, plorós i compungit es posa a investigar, descobreix que en Garfield podria haver estat assassinat abans del terratrèmol. En Jack i l'Amanda ajuden en Mark a desfer l'embolic de la rica família d'en Martin per trobar-ne l'assassí.

02:29 Diagnòstic: Assassinat - La pesta
tancar

La pesta

Una ampolla de productes mèdics desapareix misteriosament i el testimoni que Steve protegeix resulta infectat. El Dr. Sloan mira de trobar la font del virus abans que l'assassí comenci una epidèmia.

03:15 Dallas - La dama desapareix
tancar

La dama desapareix

Bobby i Clift recorren Texas buscant desesperadament Pam i procurant aclarir el misteri que l'envolta. JR rep bones notícies de Casey, i Jenna es replanteja els seus sentiments envers Ray.

04:00 Lobster comedies
04:20 Clàssics en blanc i negre - Atrapats
tancar

Atrapats

El Departament del Tresor dels Estats Units descobreix que s'han posat en circulació uns bitllets falsos de 20 dòlars. Fa tres anys van agafar un home, Tris Stewart, amb bitllets falsificats, però no van trobar les planxes, i ara es tornen a fer servir. La policia va a veure Stewart a la presó d'Atlanta per demanar-li que hi col·labori. El traslladen a Kansas sota la custòdia d'un oficial de la policia, però Stewart aconsegueix fugar-se. Retroba Laurie, la seva amant, que treballa de cantant en un club nocturn. En realitat, els agents federals li han posat un parany per descobrir tota l'organització de falsificadors.

05:35 Clàssics en blanc i negre - El pirata negre (v.o.s.)
tancar

El pirata negre (v.o.s.)

Una banda de pirates es dedica a capturar vaixells i matar-ne tots els ocupants. En un dels atacs, però, hi ha dos supervivents, un jove de la noblesa i el seu pare, que acaba morint a causa de les ferides. El jove jura venjar-se i per això s'infiltra a la colla de pirates. Els malfactors capturen un vaixell i fan presonera una noia. El jove haurà de protegir-la sense aixecar les sospites dels pirates.