TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció i presentació: Lídia HerediaSubdirecció: Montse MoraRealització: Ramon LarumbeProducció: Lluís BacarditCoordinació: Ferran MartínezEquip de Redacció: Marta Arrufat, Virgínia Arqué, Marta Blanco, Pere Bosch, Xavi Duran, Sara Fernández, Xavier Figueras, Cristina Macias, Ernest Maymó, Isabel Nadal, Olga Nolla, Anna Poch, Marc Prats, Gemma Puig, Eduard Querol, Jordi Ramos, Toni Puntí, Mònica Sanjosé, Equip de Coordinació: Gisele Hebrard, Esther Marquina, Pepa PonsEquip de Producció: Joaquim Arnaiz, Montse Cecília, Núria Pilar Sorribas, Àngels Vandellós, Montse VendrellEquip de Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse TrilloSecretària de redacció: Esther Cases

11:00 Notícies 3/24
11:57 Notícies 3/24
12:27 Notícies 3/24
13:26 Notícies 3/24
13:54 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:44 Cuines - Faves estofades amb sípia
tancar

Faves estofades amb sípia

Quan és temps de faves, cal aprofitar-ho. Són bones, saludables i es poden cuinar de moltes maneres, com la que fa en Marc Ribas en aquesta recepta: faves estofades amb sípia.

15:55 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Miquel decideix no fer sòcia la Gemma i ella s'ho agafa molt malament. A partir d'ara farà el seu horari i prou. A en Miquel, aquesta decisió li sembla intolerable. En Jordi i la Sílvia continuen enfadats, ara que ella ha descobert què va fer amb la butlleta d'en Quim. L'Anna i en Litus intentaran reconciliar-los. En Vicenç intenta assumir el trencament amb l'Helena, però li resulta difícil. La Júlia demana ajuda a la Joana per fer un treball sobre el feminisme. Descobrim una Joana molt militant.

16:34 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

"Està passant" és un informatiu satíric diari que analitza les claus de l'actualitat. El programa està presentat per Toni Soler i ens acosta als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler estarà acompanyat al plató per Òscar Andreu, que analitza aquells aspectes de les notícies que ningú ha tingut en compte, i per Jair Domínguez, que, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostra amb ull crític com s'ha tractat la informació en altres mitjans. Elisenda Carod s'encarrega dels reportatges."Està passant" no només buscarà l'humor, sinó que també donarà veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevistarà els seus principals protagonistes.

21:00 Telenotícies vespre
21:55 Benvinguts a la família - El Leo
tancar

El Leo

Decidits a canviar l'herència, l'Àngela munta un càsting per trobar un doble del seu pare; però el millor candidat per al paper s'hi assembla com un ou a una castanya. Paral·lelament, el Miquel comença a sospitar on és realment l'Eduardo.

22:54 Al cotxe - + info
tancar

+ info

Yolanda Ramos, Aleix Espargaró, Òscar Dalmau

23:55 Més 324
01:35 Gran Reserva. Còmics - Lloll 97 (show de la diana; el)
02:32 Joséphine - El circ Borelli
tancar

El circ Borelli

La nova missió de la Joséphine és al món de l'espectacle, al Circ Borelli. El director del circ és un jove trapezista que només fa sis mesos que l'ha heretat i té molts problemes per portar-ne la gestió, la comptabilitat, el personal... I a més d'aquestes dificultats habituals, s'hi afegeixen tot un seguit d'accidents que posaran en perill la continuïtat de la companyia.

04:15 Blues a l'estudi - QUICO PI DE LA SERRA
tancar

QUICO PI DE LA SERRA

Quico Pi de la Serra, Amadeu Casas i Joan Pau Cumellas, es perden en un món de cordes i harmonies per presentar un repertori inspirat en els antics blues de Chicago i en els colors del blues del Delta i del blues de Louisiana. Els tres músics es reuneixen per presentar metafòricament la concepció que Pi de la Serra té del blues. Amadeu Casas a la guitarra, mandolina i el "lap steel"; Joan Pau Cumelles, a l'harmònica, i el mateix Pi de la Serra, a la veu i la guitarra.

05:15 Jazz a l'estudi
05:49 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
21:22 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Miquel decideix no fer sòcia la Gemma i ella s'ho agafa molt malament. A partir d'ara farà el seu horari i prou. A en Miquel, aquesta decisió li sembla intolerable. En Jordi i la Sílvia continuen enfadats, ara que ella ha descobert què va fer amb la butlleta d'en Quim. L'Anna i en Litus intentaran reconciliar-los. En Vicenç intenta assumir el trencament amb l'Helena, però li resulta difícil. La Júlia demana ajuda a la Joana per fer un treball sobre el feminisme. Descobrim una Joana molt militant.

21:57 Tot el temps del món - Maria Bohigas
tancar

Maria Bohigas

Maria Bohigas ha reeditat aquesta temporada "La mort i la primavera", segurament la novel·la més desconeguda de Mercè Rodoreda. recomanacions:MILIONS D'AMPOLLES BUIDES i LA TERRA PROHIBIDA de Manuel de Pedrolo.

22:27 La gent normal - Quan falten els pares
tancar

Quan falten els pares

Com marca perdre la mare o el pare quan s'és petit? S'acaba esborrant aquella figura o al contrari, malgrat l'absència, agafa un pes i una presència més grans?El periodista Xavier Sardà va perdre la mare quan tenia 8 anys, la Berta Diumaró va perdre el pare quan en tenia 5. L'absència d'ells ha condicionat la seva vida perquè els ha fet supervivents d'una pèrdua tan important. En parlen i comparteixen experiències amb l'escriptor Xavier Bosch i el periodista Xavi Ortells, que van viure la mort de la mare quan eren joves i encara la troben a faltar.La mare de la il·lustradora Carme Solé va morir quan ella tenia 9 anys. El que li va costar més d'assumir va ser no poder veure-la mai més. Ha reflectit l'enyorament i la tristesa que va sentir en els seus dibuixos de criatures desvalgudes, pels quals sempre ha mostrat predilecció.El capítol també presenta la traumàtica experiència de la Sílvia i la Carmina que van perdre de manera sobtada els dos pares alhora en un accident de trànsit, un impacte que les ha marcat i que les va fer grans de cop.I el pare que queda, com viu l'absència del que mor? Ho explica el Josep M., que es va enfrontar a la mort de la seva dona quan els fills encara eren petits. No ha pogut omplir el buit que va deixar, però ha lluitat per mantenir el caliu familiar.

23:07 A taula - A Volterra
tancar

A Volterra

La ciutat de Volterra destaca per la seva cuina, la seva arquitectura i la seva presó d'alta seguretat. Curiosament aquí, un cop al mes, s'obre el restaurant al públic amb prestigiosos cuiners com a xef i reclusos treballant a les seves ordres. Aquest cop la Carla Ferri hi ha aportat el seu oli d'oliva novell, un dels molts productes de la granja que comparteix amb els altres 16 membres de la família.

23:37 A taula - Al mercat de nadal de Nuremberg
tancar

Al mercat de nadal de Nuremberg

El mercat de Nadal de Nuremberg és el més tradicional d'Alemanya. A més de garlandes per l'avet, també s'hi poden trobar les famoses salsitxes de Nuremberg i les galetes típiques de la ciutat. La família Lössel fa molts anys que elabora salsitxes i lloga cada any una paradeta al mercat de Nadal per vendre-les. Enguany, els Lössel descobriran una nova manera de menjar salsitxes a casa de la seva amiga Marnie Drexler.

00:03 Cinema a mitjanit - Promoció fantasma
tancar

Promoció fantasma

PROMOCIÓ FANTASMAProductora: Ikiru Films, 2012Director:Javier Ruíz CalderaGuionistes: Cristobal Garrido i Adolfo ValorDirector de fotografia: Arnau VallsMúsica: Javier RoderoIntèrprets: Raul Arévalo (Modesto), Alexandra Jiménez (Tina), Javier Bódalo (Pinfloy), Anna Castillo (Ángela), Andrea Duro (Mariví), Aura Garrido (Elsa), Alex Maruny (Dani), Jaime Olías (Jorge), Carlos Areces (Otegui) i Silvia Abril (Manuela)Modest és professor i de vegades veu morts. Això li ha costat una fortuna en psiquiatres i també ha fet que l'acomiadin de totes les escoles on ha treballat. La seva sort canvia quan aconsegueix plaça en el Monforte i ha de donar classe a cinc alumnes que han convertit un col·legi de prestigi en la casa dels horrors. Modest ha d'aconseguir que els cinc nois aprovin l'últim curs i se'n vagin d'allà d'una vegada per sempre. Però no ho tindrà fàcil: els cinc porten vint anys morts.

01:25 Tot el temps del món - Maria Bohigas
tancar

Maria Bohigas

Maria Bohigas ha reeditat aquesta temporada "La mort i la primavera", segurament la novel·la més desconeguda de Mercè Rodoreda. recomanacions:MILIONS D'AMPOLLES BUIDES i LA TERRA PROHIBIDA de Manuel de Pedrolo.

01:55 A taula - A Albània
tancar

A Albània

Prop del poble de Theth, en una vall remota al nord d'Albània, viu la família Nika, amb quatre fills i l'àvia. Cada dia treuen a pasturar les seves ovelles als prats de muntanya que els envolten.

02:21 Les costes franceses des de l'aire - Sete
02:30 Cinema a mitjanit - Promoció fantasma
tancar

Promoció fantasma

PROMOCIÓ FANTASMAProductora: Ikiru Films, 2012Director:Javier Ruíz CalderaGuionistes: Cristobal Garrido i Adolfo ValorDirector de fotografia: Arnau VallsMúsica: Javier RoderoIntèrprets: Raul Arévalo (Modesto), Alexandra Jiménez (Tina), Javier Bódalo (Pinfloy), Anna Castillo (Ángela), Andrea Duro (Mariví), Aura Garrido (Elsa), Alex Maruny (Dani), Jaime Olías (Jorge), Carlos Areces (Otegui) i Silvia Abril (Manuela)Modest és professor i de vegades veu morts. Això li ha costat una fortuna en psiquiatres i també ha fet que l'acomiadin de totes les escoles on ha treballat. La seva sort canvia quan aconsegueix plaça en el Monforte i ha de donar classe a cinc alumnes que han convertit un col·legi de prestigi en la casa dels horrors. Modest ha d'aconseguir que els cinc nois aprovin l'últim curs i se'n vagin d'allà d'una vegada per sempre. Però no ho tindrà fàcil: els cinc porten vint anys morts.

03:51 Trens singulars - El nord de l'India
tancar

El nord de l'India

A l'Índia, la religió i l'espiritualitat són presents a tot arreu. Aquesta aventura amb tren pel nord del país comença a l'estació de Delhi, en un petit altar al costat mateix les vies, i acaba a Benarés, a les aigües del Ganges, on els pelegrins es renten els pecats i s'alliberen del cicle de les reencarnacions. Pel camí, en Philippe coneixerà altres cultes, viatjarà al sostre d'un vagó i conversarà amb una gent que no perd mai el somriure.

04:43 Les costes franceses des de l'aire - Saint-Brieuc
04:51 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

El programa comença des de les alçades per sobrevolar la zona volcànica i, més tard, trepitjar-la. Visitarà la Fageda d'en Jordà, la cooperativa, el museu dels Sants, el Parc de Pedra Tosca dalt d'un burro català, farà formatges artesans a Cantonigròs, provarà una burricleta i coneixerà els ciutadans del poble més estimat d'en Martí i Pol.

05:15 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

De Vic a Sant Benet de Bages: Etapa que gira al voltant d'oficis relacionats amb la gastronomia. A les 6, el Marc muntarà una parada al mercat de Vic; s'hi passejarà amb la Pilarín Bayès; farà de pagès en una casa rural i molt ecològica, i de sommelier i cuiner de categoria.

05:40 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:01 La vaca Connie - En Burt vol jugar
tancar

En Burt vol jugar

En Burt, el ratpenat, només pot sortir al bosc de nit. I és clar, no pot jugar mai amb els seus amics. Com s'ho podrien fer perquè s'ho poguessin passar bé tots plegats? La Connie, que és tan espavilada, trobarà una solució d'allò més original.

06:08 La vaca Connie - La gorreta d'en Wally
tancar

La gorreta d'en Wally

En Wally li ha deixat a en Patch la gorreta de llana que li ha fet la senyora aranya. Com que són tan amics... Però el gosset, que és tan enjogassat, l'ha perduda sense voler. Com s'ho farà, si no la troba? Potser la Connie, que és tan traçuda, l'ajudaria a fer-ne una altra...

06:14 La vaca Connie - Buscant mel per a la mama
tancar

Buscant mel per a la mama

Avui la mare de la Connie fa un pastís d'aquells que hi canten els àngels. Només li falta un ingredient: la mel. La Connie és l'encarregada d'anar-la a buscar. Però, on en pot trobar, de mel? Sort que té tants amics al bosc, que algun sabrà on viuen les abelles que fan la mel.

06:21 La vaca Connie - La Connie busca un tresor
tancar

La Connie busca un tresor

La mare ha dit a la Connie que surti a buscar el millor tresor de tots els que hi ha. Tota decidida, la vaqueta comença a passejar pel bosc preguntant als seus amics quin és, per ells, el millor tresor. La pega és que tots li contesten una cosa diferent. I per tu, quin és millor tresor

06:32 Zoom, el dofí blanc - La ira del déu Tauró
tancar

La ira del déu Tauró

L'aparició d'un arc de Sant Martí doble deixa tot el poble de Maotou consternat. Si es volen salvar de l'onada gegant que aquest fenomen presagia, hauran de presentar una ofrena al déu Tauró. L'Auru de seguida s'ofereix voluntari per a la missió, i en Yann, d'acompanyant. Com sempre, la feina en equip és la clau perquè tot acabi bé per a tothom.

06:44 Zoom, el dofí blanc - Heatopuu
tancar

Heatopuu

L'Heatopuu és una competició de surf que es fa per equips de nois de les diverses illes. Segons el Papà Tuanaku, en Yann, l'Auru i la Timéti ja estan preparats per participar-hi, però en Patrick i la Maéva no ho veuen de la mateixa manera. A més, també hi ha el problema de la profecia que en Ramana explica a l'Auru en secret.

06:56 Zoom, el dofí blanc - L'illot en perill
tancar

L'illot en perill

En Yann i la Timéti descobreixen un bon dia que en un illot prop de casa seva hi volen construir una zona residencial per a multimilionaris. Darrere les obres hi ha el terrible Van Crook, diu que l'illot és propietat seva i que per això hi pot fer el que vulgui. Però en Zoom i els seus amics faran tots els possibles per evitar-ho.

07:07 Zoom, el dofí blanc - A la recerca del toki pou tangata
tancar

A la recerca del toki pou tangata

En Ramana, el xaman, ha perdut una destraleta molt important que es diu toki pou tangata. Està desesperat perquè diu que sense el poder de la destral tota l'illa de Maotou corre un gran perill, per això demana al Yann i a l'Auru que l'ajudin a buscar-la. Mentrestant, la Timéti marxa misteriosament del poble i ningú sap on és.

07:22 Doraemon - Els caramels de la veritat / La planxa màgica
tancar

Els caramels de la veritat / La planxa màgica

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:44 Doraemon - L'ou de l'empremta / La placa substitutòria
tancar

L'ou de l'empremta / La placa substitutòria

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

08:09 Els germans Kratt - Liturgusa Krattorium
tancar

Liturgusa Krattorium

L'equip viatja a la selva del Perú per conèixer investigar una nova espècie de pregadéu que els científics han batejat amb el nom dels germans Kratt per homenatjar la tasca que fan per ajudar els animals. Els tres malvats de la sèrie (el Zach, la Donita i el Gormand) s'empipen i es moren d'enveja, i en aquesta ocasió, excepcionalment, s'aliaran per intentar, una vegada més, fer la guitza als nostres amics.

08:34 Pirata i Capitano - Pobre hidroavió!
tancar

Pobre hidroavió!

Mentre els seus amics preparen la festa dels dofins, un llamp toca l'hidroavió del Capitano, que cau i va a parar al fons del mar. Però la mala sort fa que un pop gegant es pensi que és un nino per fer-li companyia a l'hora de dormir i abraçar-s'hi ben fort. Mentre la Pirata i la seva tripulació rescaten el Capitano, l'Ananàs Wilson descobreix el pop que dorm abraçat a l'hidroavió. Quina feinada, per prendre-l'hi!

08:56 El xai Shaun - Qui és el cadi?
tancar

Qui és el cadi?

El granger ha trobat els seus pals de golf vells, però, tot just començar, s'ha fet mal a l'esquena. En Bitzer està desesperat per demostrar la seva gran tècnica, però té feina cuidant el seu amo. Ara el que té l'oportunitat d'aprendre a jugar a golf és en Shaun... Aparteu les criatures!

09:03 El xai Shaun - Don són companyia
tancar

Don són companyia

Tothom s'ha adonat de seguida que l'ovella nova que ha arribat avui a la granja, després d'una bona dutxa, resulta que és ben bufona. Tant, que en Shaun se n'ha enamorat a primera vista! I saps què és capaç de fer en Shaun quan l'amor truca al seu cor?! No t'ho perdis!

09:09 El xai Shaun - Presa de pèl
tancar

Presa de pèl

El granger ha quedat per sortir amb una noia i vol estar impecable. Fins i tot es posarà el postís de cabells! La pega és que en Shaun, tot fent broma amb la perruca davant de tot el ramat, l'ha perduda. Ara en Shaun i en Bitzer l'han de recuperar abans que arribi el gran moment... I el temps s'acaba!

09:15 El xai Shaun - La caseta del gos
tancar

La caseta del gos

En Bitzer està convençut que, ara que s'ha quedat sense caseta per culpa d'un accident, el granger n'hi comprarà una altra d'últim model. Però s'equivoca... I quan veu la caseta tan atrotinada que li ha construït el seu amo, decideix fer la maleta i anar-se'n de casa. Et sembla que hi pot fer alguna cosa, en Shaun, perquè s'hi repensi?!

09:21 El xai Shaun - Quina gaita!
tancar

Quina gaita!

Avui, els xais s'han trobat una gaita vella a les escombraries i s'han pensat que era un animaló que estava malalt. Abans de tornar-lo a deixar en llibertat, l'hauran de curar, esclar... I curar un gaita, a part de còmic, pot arribar a ser una mica complicat...

09:27 El xai Shaun - El xiulet nou d'en Bitzer
tancar

El xiulet nou d'en Bitzer

En Bitzer creu que el futur ha arribat quan rep un paquet amb un nou aparell tecnològic que serveix per controlar les coses de la granja. Tanmateix quan l'invent comença a funcionar malament en Bitzer enyora molt el seu antic xiulet.

09:37 Gat i gos - El Greixós s'enamora / Mira això
tancar

El Greixós s'enamora / Mira això

El Greixós s'ha enamorat de la Grace Hepburn, hereva d'una família molt rica. D'entrada, no hi té res a fer. Però ja se sap: de miracles, en passen a tot arreu.El Gos s'ha dedicat a fer fotos de gent de Vilaveïna en situacions ridícules. Ara, si vol fer enfadar tothom, només ha de fer una exposició. Encara es farà famós...!

10:00 Gat i gos - Gat i Gos especialistes / Greixosos en la boira
tancar

Gat i Gos especialistes / Greixosos en la boira

Avui el Gat i Gos fan d'especialistes. El Gat està boig per poder fer l'escena d'amor amb la Talullah. Però, i si la Talullah també té una doble? I si, a sobre, és lletja? El Gat i Gos convencen la Lola perquè s'infiltri a la banda dels Llardosos per trobar-los el punt feble. El pitjor que pot passar és que la descobreixin...

10:23 Bola & Bill - Les vacances del George
tancar

Les vacances del George

La senyora Stick se'n va a passar el dia fora i deixa el Georges de guarda del jardí. Però el nan fa un túnel i acaba al jardí del Bola. El Bill el programa perquè li desenterri ossos del seu jardí, però després el robot fuig cap al carrer. Allà topa amb l'Axel, que s'adona que el pot controlar amb un comandament a distància que té i li fa fer un munt d'entremaliadures.

10:35 Bola & Bill - El Bill ho peta
tancar

El Bill ho peta

La nova pel·lícula del gos Max, l'ídol del Bill i el Bola, està a punt d'estrenar-se. Però fins que els portin al cine, s'hauran de conformar amb "jugar al Max": el Bill fa d'espia bo, i el Bola i el Puf són els dolents, que han segrestat la princesa Carolina. De sobte, el Bill topa amb el Max a la perruqueria de gossos. I tots dos són idèntics! A partir d'aquí... embolica que fa fort!

10:46 Bola & Bill - La capsa de sushi
tancar

La capsa de sushi

El Bola i el Bill han trobat una capsa de sushi que ha perdut el repartidor de menjar ràpid. El Bill se'l vol menjar, però el Bola no en vol sentir parlar: el que han de fer és tornar la capsa al seu propietari. Però no serà fàcil. El Caporal els hi vol robar, i els amics del Bill no entenen per què no vol compartir el sushi amb ells. El pobre Bill té un dilema!

10:59 Yakari - Els constructors de Tipis
tancar

Els constructors de Tipis

La tribu ha arribat al territori on passarà l'estiu i s'han de muntar els tipis i organitzar el campament. El Yakari aprèn com es munta un tipi i després se'n va a ajudar els seus pares a muntar el seu. Però no poden, perquè se'ls han trencat perxes pel camí, i les perxes són indispensables per formar l'estructura del tipi. Com que aquest problema també el tenen altres famílies, la tribu ha d'encarregar a algú molt experimentat que en fabriqui de noves, una tasca ben difícil.

11:11 Yakari - La lligadura de plomes
tancar

La lligadura de plomes

El Pou de Saviesa li encarrega a la Trena de Nit que li porti una lligadura de plomes al seu germà, el Bisó Petit, que l'han elegit cap de la seva tribu, en senyal d'amistat entre els dos pobles. La Trena de Nit ho accepta, molt contenta, i l'Esguard Dret i el Yakari s'ofereixen a acompanyar-la. I tots tres emprenen un camí ple de sorpreses.

11:23 Yakari - El Roc Tranquil i el coiot
tancar

El Roc Tranquil i el coiot

El Roc Tranquil té un somni en què veu que un coiot amic seu està en perill. L'endemà al matí, el Fill del Tro li diu al Yakari que ha vist el Roc Tranquil que se n'anava a trenc d'alba a cavall i cap al bosc. Com que no saben per què se n'ha anat, el Yakari pensa que el millor que poden fer és anar-lo a trobar per si necessita ajuda, ja que el Roc Tranquil és molt gran.

11:34 Yakari - La gran caminada de l'Ull Passat per Aigua
tancar

La gran caminada de l'Ull Passat per Aigua

En aquest episodi, els nostres amics fan una competició i guanya el que cull més llenya de tots. El Llavor de Bisó, però, pensa que és un joc indigne d'un caçador i diu que vol fer heroïcitats per aconseguir la ploma que distingeix els valents. A més, s'estranya molt que l'Ull Passat per Aigua en tingui una, perquè és un indi que es passa la vida dormint. Llavors el Roc Tranquil els explica als tres amics una història que els deixa bocabadats.

11:46 Yakari - El cavall blau
tancar

El cavall blau

En aquest episodi, a la tribu del Yakari tenen un problema greu: se'ls han acabat les provisions i no troben bisons enlloc. Ningú sap on poden ser, i tots els guerrers surten a buscar-los. El Yakari, l'Arc del Cel i l'Orella Caiguda també volen ajudar a resoldre el problema i se'n van tots junts a la recerca d'aquests animals tan necessaris per la seva supervivència.

12:03 Les noves aventures de Peter Pan - El Gran Xumbalaia
tancar

El Gran Xumbalaia

En Peter i els seus amics arriben al País de Mai Més però no troben els Nens Perduts a l'arbre on viuen, i el que és més sospitós és que han deixat el berenar a mitges. Tampoc troben ningú al poblat dels indis ni al vaixell dels pirates, i totes les pistes sembla que els porten cap a la cova dels xumbes... Què pot haver passat?

12:25 Les noves aventures de Peter Pan - Les esferes capgirades
tancar

Les esferes capgirades

En John i la Wendy tornen de l'escola enfadats. En Peter arriba, abans d'hora, per emportar-se'ls al País de Mai Més a veure la sortida del sol, moment en què els arbres xerraires i altres éssers musicals entonen la Simfonia dels Estels. Aquest cop, però, la veu desafinada d'en Jake Penes fa que el sol es torni a pondre de sobte. En Peter i la seva colla hauran de tornar a reunir l'orquestra i fer que tornin a tocar.

12:50 Salve, rei Julien! - Correu cap a la frontera
tancar

Correu cap a la frontera

El fracàs del tractat històric que ha promogut el rei Julien entre els diferents regnes de Madagascar ha acabat amb la construcció d'un mur que, a partir d'ara, separarà els lèmurs de la resta d'espècies. Aviat, però, els lèmurs s'adonen que el mur no és la solució, ben al contrari. L'Abner i la Becca fins i tot aprofiten l'ocasió per apoderar-se del regne i fer-ne fora el rei Julien en persona!

13:12 El detectiu Conan - L'amor, els fantasmes i el Patrimoni de la Humanitat (2a part)
tancar

L'amor, els fantasmes i el Patrimoni de la Humanitat (2a part)

La gent del poble acusa en Kensako Kawaji de l'assalt de què ha estat víctima el senyor Nagakura, perquè li havia exigit un suborn a canvi d'aconseguir que es designés el poble Patrimoni de la Humanitat. La policia s'afanya a detenir-lo, però llavors en Conan s'assabenta que fins fa un parell de setmanes, la casa del senyor Nagakura era a un altre lloc, i que tenia una forma idèntica a l'actual. En Conan s'adona de seguida que el culpable de l'assalt es va equivocar de casa. L'autèntic culpable va assaltar la joieria amb el fill del senyor Nakamura, després el va matar i va fer veure que s'havia suïcidat. Després va amagar les joies i en el moment de l'assalt havia vingut a recuperar-les. En Conan i els seus amics saben que el culpable finalment s'adonarà de quina és la casa que realment busca i que hi tornarà entrar de nit. Per tant, només caldrà que l'hi esperin...

13:35 El detectiu Conan - El telèfon mòbil descuidat (1a part)
tancar

El telèfon mòbil descuidat (1a part)

En Kogoro i en Conan són a la cafeteria Poirot, i l'Azusa, una cambrera que hi treballa, li demana a en Kogoro que l'ajudi a trobar el propietari d'un telèfon mòbil que un client s'ha descuidat al local. L'Azusa ha contestat tres trucades que ha rebut el mòbil extraviat. Quan contesta per tercera vegada, una veu li diu: "Ets la seva amant, oi? Digue-li que s'hi posi, o et mato!". Més tard, la policia de tràfic, entra al cafè amb la factura de l'home. Resulta que acaba de morir atropellat, i duia aquesta factura al damunt. Al cap d'una estona, el telèfon torna a sonar...

14:00 Shin Chan - Ei, que la mare i el pare es canvien els papers! (1) / Ei, que la mare i el pare es canvien els papers! (2) /E
tancar

Ei, que la mare i el pare es canvien els papers! (1) / Ei, que la mare i el pare es canvien els papers! (2) /E

Una nit, en broma, en Hiroshi diu unes paraules que resulten ser un encanteri que té com a resultat que ell i la Misae es canvien de cos. L'endemà no els hi queda altre remei que fer el que fa normalment l'altre: La Misae se n'ha d'anar a la feina del seu home i en Hiroshi ha de dur en Shin Chan a l'escola, sortir amb les amigues i anar a comprar al súper.

14:25 Shin Chan - Les aventures del Porquet Pirata: l'aventura del Tro i l'aventura del vent / Ei, que els viatges dels homes só
tancar

Les aventures del Porquet Pirata: l'aventura del Tro i l'aventura del vent / Ei, que els viatges dels homes só

El rodamón Shinnosuke es troba uns nens que estomaquen un porc. Com a recompensa per haver-lo ajudat, el porc li dóna unes maraques que si les toca, faran aparèixer un heroi salvador, el Porquet Pirata. / El pare d'en Shin Chan vol que el seu fill sàpiga com se senten els homes quan viatgen sols, i tots dos surten a la carretera en moto.

14:48 Bola de drac Z - En Cèl·lula s'acosta a la ciutat
tancar

En Cèl·lula s'acosta a la ciutat

Disposat a aguantar fins a l'arribada dels superguerrers, en Cor Petit s'enfronta a l'A-17, però els pitjors temors es fan realitat quan en Cèl·lula detecta l'energia del Supernamek i decideix anar-lo a buscar. Mentrestant, en Vegeta i en Trunks continuen a la Sala de l'Esperit del Temps per intentar superar la força dels superguerrers.

15:10 Bola de drac Z - Aconseguirà la perfecció del cos, en Cèl·lula?
tancar

Aconseguirà la perfecció del cos, en Cèl·lula?

Gràcies al gran poder que li ha atorgat la fusió amb el Totpoderós, en Cor Petit és capaç d'enfrontar-se a l'A-17 en igualtat de condicions. Aviat, però, apareix en Cèl·lula amb la intenció d'absorbir els androides i aconseguir la seva forma perfecta. Avui podria ser el gran dia per a l'abominable Cèl·lula!

15:37 Quin crac, l'Angelo! - Som verds
tancar

Som verds

L'Angelo guanya el concurs de manualitats de la classe amb una escultura feta amb peces que ha obtingut desmuntant el cotxe del seu pare... Com s'ho farà per tornar-lo a muntar sense que se n'adoni?

15:48 Quin crac, l'Angelo! - Us en recordeu de l'estiu passat?
tancar

Us en recordeu de l'estiu passat?

Un gran patinador torna a la ciutat per repetir experiència amb els mateixos nens de l'estiu passat, però l'Angelo no hi era perquè tenia la grip. Com s'ho farà per afegir-se al grup?

15:58 Quin crac, l'Angelo! - Vull un gos
tancar

Vull un gos

L'Angelo vol tenir un gos però els seus pares no hi estan gaire d'acord, de manera que el nano haurà de buscar tota mena d'estratègies per convèncer-los: demostrar que és prou responsable per cuidar-se d'un gos, buscar l'ajuda dels seus germans Peter i Elena, etc.

16:09 Quin crac, l'Angelo! - Rock o roca
tancar

Rock o roca

Els Bavosos han de fer un concert a la ciutat i l'Angelo i la seva colla hi volen anar, però resulta que el mateix dia hi ha l'obra de teatre escolar del seu germà Peter i els seus pares volen que l'Angelo hi vagi amb tota la família, de manera que s'haurà d'empescar la manera d'escapolir-se d'anar a l'obra per veure el seu grup de rock preferit.

16:19 Quin crac, l'Angelo! - El cas dels comandaments perduts
tancar

El cas dels comandaments perduts

La mare li ha dit a l'Angelo que si aprova un examen, el deixarà jugar amb la consola tot un cap de setmana sencer. L'Angelo ha aprovat l'examen i quan arriba el cap de setmana, resulta que els comandaments de la consola han desaparegut. Comença la recerca desesperada i apareixen tot de joguines que l'Angelo no recordava ni que les tenia, però els comandament no surten enlloc. On deuen ser?!

16:30 Turbo F.A.S.T - Com ensinistrar una mallerenga / El bo, el lleig i el poruc
tancar

Com ensinistrar una mallerenga / El bo, el lleig i el poruc

Hi ha una invasió d'ocells a Ciutat Turbo i el Turbo fereix una mallerenga. Quan la veu ferida li sap greu i decideix ajudar-la en secret, però la resta de l'equip ho descobreix i l'obliguen a fer-la fora.El Chet, descontent amb el xèrif perquè li sembla que no fa res, demana la convocatòria d'eleccions i acaba sortint escollit. Al cap de poc, arriben uns escarabats de la patata i diuen que no se n'aniran fins que el xèrif no derroti el seu líder en un duel.

16:52 Turbo F.A.S.T - Un tren amb closca / Els reis de la carretera
tancar

Un tren amb closca / Els reis de la carretera

El Derrapa competeix amb el milionari Closcworth per veure qui construeix abans una línia de tren. Haurà de suar de valent, perquè no té recursos, a diferència del milionari. Però tindrà l'ajuda d'alguns companys.El pare del Turbo i el Chet, que és camioner i no els veu mai, els visita i els convida a fer un viatge amb camió per transportar un carregament de tomàquets. Viuran moltes aventures, aprendran la duresa de l'ofici i hauran de defensar-se d'uns bandits.

17:15 Nils Holgersson - A la gola del llop
tancar

A la gola del llop

El Martin es menja unes baies que el fan posar malalt, i el Nils demana a la Lina que el curi amb la seva flauta. Ella ho intenta, però, com que encara no en sap gaire, en comptes de curar-lo, el converteix en una granota. Perquè pugui tornar a ser una oca, necessita beure suc de mandràgora, i el Nils i la Lina aniran a buscar mandràgores al cau del malvat Follet Negre.

17:27 Nils Holgersson - L'heroi
tancar

L'heroi

L'Akka decideix que l'estol d'oques s'aturarà en un punt de parada habitual dels ocells migradors, però no saben que allà hi ha la guineu Riota, que les està esperant. Quan aterren, la guineu vol caçar una oca i provoca el caos. L'Akka cau en un congost, però el Nils la rescata i es converteix en l'heroi de l'estol. Ara bé, els seus problemes no s'acaben aquí, perquè també hi ha un caçador que volta pel bosc amb males intencions.

17:39 Nils Holgersson - Cervellet d'ocell
tancar

Cervellet d'ocell

L'aparició de dues àguiles provoca una desbandada, i el Martin i la Ploma Suau es queden atrapats a dins d'una cova. Per fer fugir les dues àguiles, el Nils convenç el Gorgo que es faci passar per una àguila, es faci amic d'elles i les convenci que deixin estar el Martin i la Ploma Suau. El problema és que el Gorgo és imprevisible i mai se sap com reaccionarà!

17:50 Nils Holgersson - La superbarrina
tancar

La superbarrina

L'estol d'oques i el Nils continuen la seva migració, però estan dèbils i afamats perquè fa dies que no troben menjar. Per això, quan veuen una barca amb una oca a bord, el Nils i el Martin baixen disparats a veure què hi ha. Però la barca es fica en una gorja amb un corrent de vent molt perillós, i el Nils i el Martin no la poden atrapar. Però no es rendiran pas i, amb l'ajut de l'Akka i de les seves acrobàcies, aconseguiran arribar-hi.

18:02 El Mic i els seus amics - El cervató
tancar

El cervató

Fem titelles i cantem la cançó del Cervató. Des de casa, un cervató, mirava pel finestró. Va veure passar un conill, fugint del perill.

18:27 La caleta de la Lily - Llum i guia
tancar

Llum i guia

En Fraret queda atrapat enmig d'una tempesta i en Salat s'ha de fer a la mar en ple temporal per rescatar el seu amic. El vell gos de mar creu poder reviure les emocions de la seva antiga vida de navegant, però l'estat de la mar és tan dolent que en Salat es perd. Per sort, tota la Caleta del Tronc s'organitza per ajudar-los, a ell i en Fraret, a tornar a port sans i estalvis.

18:34 La caleta de la Lily - Els fanalets de paper
tancar

Els fanalets de paper

La Lily pensa que ja s'ha fet massa gran per jugar als seus jocs fantasiosos i aquesta vegada no va a la Caleta del Tronc. Es queda amb el seu pare, que li parla de quan era petit i li diu que no ha perdut mai les ganes de jugar. La Lily se sorprèn molt en saber que, de nen, el seu pare també tenia una illa imaginària a l'altra banda del món.

18:45 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Els orígens (1a part)
tancar

Els orígens (1a part)

Després d'uns quants episodis, per fi coneixerem els orígens dels superpoders de Ladybug i el Gat Noir. Sabrem d'on procedeixen aquests poders i qui va triar la Marinette i l'Adrien com a candidats a superherois. Aquest episodi i el següent ens desvelen tots els dubtes i totes les incògnites que puguem tenir sobre aquests adolescents que salven sempre els ciutadans de París.

19:06 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Els orígens (2a part)
tancar

Els orígens (2a part)

Com a continuació de l'episodi anterior, en aquest acabarem d'aclarir tots els dubtes que teníem sobre l'origen dels superpoders de Ladybug i el Gat Noir. Descobrirem un personatge nou, el mestre Fu, que va ser l'encarregat de triar dos adolescents capaços de gestionar els poders dels akumes i sortir en defensa dels ciutadans de París contra les forces obscures del malvat Esfinx.

19:30 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip:Direcció i presentació: Laia ServeraProducció: Edgar GerRealització: Marta De LucasCap d'edició: Eva VarasRedacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria VilanovaAjudant de realització:Jordi YsasPostproducció vídeo: Lluís XufréProducció Executiva: Belén Samper

19:43 Pat, el gos - Els ous de Pasqua
tancar

Els ous de Pasqua

La Lola ha preparat una recerca d'ous de Pasqua per als seus amics Lucy i Hugo, a la qual també s'apunta el Víctor, el veí. Però el Pat haurà de recuperar els ous quan els seus arxienemics coloms els confonen amb ous de colom i se'ls enduen per criar-los.

19:50 Pat, el gos - El peix de colors
tancar

El peix de colors

La senyora Hortènsia, una veïna de la Lola, li confia el seu peix de colors Moby mentre surt a preparar una festa d'aniversari. Però els coloms s'enduran la peixera i el Pat l'haurà de recuperar abans que la Lola s'adoni que no hi és.

19:57 Pat, el gos - L'inspector Pat
tancar

L'inspector Pat

Mentre la Lola i el Víctor són al supermercat, el trio de coloms s'hi colen i miren de treure una rajola de xocolata ficant-la a la motxilla de la Lola sense que ella se n'adoni. Quan la propietària de la botiga acusa la Lola de robar, el Pat haurà de demostrar la seva innocència.

20:04 Pat, el gos - La casa encantada
tancar

La casa encantada

Mentre passegen el Pat, la Lola i la seva amiga Lucy van a parar a una casa abandonada i esgarrifosa. Malgrat la por de la Lucy i el Pat, la Lola els anima a entrar-hi, i a dins se les hauran de veure amb uns misteriosos fantasmes.

20:11 Pat, el gos - El rescat
tancar

El rescat

La Lola porta el Pat al veterinari perquè li tregui el guix de les potes, però un cop allà la cosa es complica quan un cadell que s'estava a la sala d'espera s'escapa i el trio de coloms mira de segrestar-lo per obtenir-ne un rescat.

20:17 Pat, el gos - Estels fugaços
tancar

Estels fugaços

Aprofitant que la Lola i el Pat estan distrets mirant estels fugaços, els coloms miren de robar-los el sopar i de passada segrestar el Caputxet. El Pat haurà de mirar d'impedir-ho.

20:31 Les aventures del gat amb botes - Acompanyament
tancar

Acompanyament

Finalment l'Artefius ha descobert el secret de la Corona d'Ànimes i és que... no funciona! Però no funciona perquè li falta una gemma. La Dulcina, per sort, coneix la història d'aquesta gemma gràcies al seu inseparable llibre. Resulta que el rei propietari d'aquesta corona tan poderosa temia que caigués en males mans i per això va treure la gemma, la va dividir en tres parts i la va entregar a tres germanes bruixes renyides perquè mai més ningú la pogués recompondre.

20:56 El detectiu Conan - La cruïlla de la por
tancar

La cruïlla de la por

Hi ha hagut una accident entre dos cotxes en una cruïlla molt perillosa que la gent de la comarca coneix com "la cruïlla de la por" per la quantitat d'accidents que hi arriba a haver. En l'accident, el conductor d'un dels dos cotxes mor quan el cotxe s'encén per l'impacte, però és realment un accident? D'entrada bé ho sembla, tot els indicis apunten que sí, però en Conan no s'ho acaba de creure.

Progrmació BD ....
06:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:54 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

07:17 Zona zàping
07:51 Champions Magazín
08:15 Gol a gol - Gol a gol
tancar

Gol a gol

Diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de TV3 el veterà programa "Gol a gol", que, al llarg de 60 minuts, oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol.

09:15 Futbolint
10:18 Futbol Sala - FC Barcelona Lassa-Jaén Paraíso
12:03 Hoquei herba - Hoquei herba: Final Copa de la Reina
13:26 Zona zàping
13:59 Programes Externs Esports - Camí de Cavalls
14:12 Temps de neu
14:39 Programes Externs Esports - GSeries Round 4
15:07 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

15:31 Motor a fons
16:03 Champions Magazín
16:27 Hoquei herba - Hoquei herba: Final Copa del Rei
17:55 Futbol Sala - Catalunya-Argentina amistós sub-19
19:38 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

21:05 Nascar - Nascar Phoenix
22:31 Ral·li - WRC Ral.li Mèxic 3a.etapa
23:00 El Club de la Mitjanit
01:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:25 Nascar - Nascar Phoenix
02:52 Ral·li - WRC Ral.li Mèxic 3a.etapa
03:19 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

03:42 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

04:38 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

05:02 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

05:18 Champions Magazín