Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Entrevista a Dolors Nadal, diputada PP al Congrés. També parlarem de si cal controlar els treballadors amb diversos convidats experts. Coneixerem Manuel Rodríguez, víctima d'un atropellament. A la secció de la denúncia parlarem amb diversos convidats sobre el mobbing rural. I, finalment, anirem a sofàs amb Jordi Llavinia i Martí Gironell per entrevistar a un best seller: Michael Conelly.

13:05 TVist - + info
tancar

+ info

El dimecres ens visiten al Tvist tres germanes molt exerides. Les actrius Aina Clotet, Maria Lanau i Montse Germán que acaben d'estrenar al Villarroel. Amb elles parlarem de l'obra i de la seva trajectòria professional. També xerrarem amb Pere Font de les diferents formes que tenim els homes i les dones de dir t'estimo. A més a més, veurem com la Soledad va anar a Madrid per preguntar que en pensen els ciutadans madrilenys dels catalans.

14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Reconversió del canyet de Vall-de-roures
14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - RAP "À LA ROYALE"
15:55 El cor de la ciutat - Cap. 1544
tancar

Cap. 1544

En Marcel i la Irene tenen un pla per fer reaccionar a en Fede, però tindrem una bona sorpresa. Demà és el robatori. En Max continua decidit a ser-ne còmplice. Es va acomiadant, vetlladament, de gairebé tothom. Avui entendrem unes quantes coses del comportament d'en Pau. La Pilar i la gent del barri descobriran avui la realitat de la vida de la Roser. La Clara no aconsegueix fer les paus amb en Sergi.

16:34 El club - + info
tancar

+ info

La model Ivonne Reyes passa per "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria professional. La parella que ens comentarà l'actualitat del dia està formada per les periodistes Sílvia Tarragona i Jordi Basté. I a "El programa de la teva vida" repassarem amb el Víctor Amela els programes que han marcat la història de TV3. Aquest dimecres recordarem el programa "Veterinaris". I en la secció "Impactes visuals", la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran.

18:42 Cine de cine - Candidat a milionari
tancar

Candidat a milionari

Morris Godman és un executiu publicitari que es queda sense feina. Llavors decideix aprofitar la seva experiència per llançar un nou producte al mercat: una nova religió. Debbie, la companya de Morris, vol fer-li entendre que els diners no ho són tot a la vida i que ella l'estima pel que és i no pel seu compte corrent. Però Morris està obsessionat amb la seva estranya campanya publicitària i sembla que no li importa res més.

20:08 Just kidding
20:23 Bocamoll - Cap. 67
21:00 Telenotícies vespre
21:47 No em ratllis! - Cap. 40
tancar

Cap. 40

El cantant Bertín Osborne i la periodista Bàrbara Arqué parlaran amb Júlia Otero i els infants presents al plató, sobre els nadons.

22:51 Sis a traïció - Cap. 48
tancar

Cap. 48

Participen en aquesta edició del "Sis a Traïció": - MARTÍ GIRONELL - MARIA MOLINS - JORDI TARRÉS - FLORA SAURA - XAVIER TORRES - MAIFE GIL

23:49 La nit al dia - + info
tancar

+ info

Els convidats d'avui de La Nit al Dia són: - Joan Botam, pare caputxí del Convent de Sarrià - Simon Kuper, periodista guardonat amb el Premi Manuel Vázquez Montalbán en la categoria de periodisme

01:22 Vic Mackey - De ratolins i d'en Lem
02:11 Pel·lícula - Drive: força màxima
tancar

Drive: força màxima

Un vaixell de càrrega de Hong Kong atraca a San Francisco. Porta a bord un passatger misteriós, Toby Wong, que fuig de la Leung Corporation i busca la llibertat a Occident. Tant bon punt arriba l'ataquen un grup d'homes, però Toby s'apodera d'un cotxe i obliga el seu conductor, Malik Brody, a dur-lo a Los Angeles en una persecució frenètica. Quan finalment els acorralen, Malik entén la situació: Toby porta implantat un mòdul bioenergètic que el converteix en un ser invulnerable.

03:45 Riviera - + info
tancar

+ info

Assabentat de l'amor de Gabriella per Klaus, Laurent li dóna la seva benedicció sense revelar-li que ella estava enamorada de Sam. Jennifer està espantada per l'intent d'Elizabeth de provar les qüestions referents al Dr. Rocher.

04:12 El club - + info
tancar

+ info

La model Ivonne Reyes passa per "El Club" per parlar-nos de la seva trajectòria professional. La parella que ens comentarà l'actualitat del dia està formada per les periodistes Sílvia Tarragona i Jordi Basté. I a "El programa de la teva vida" repassarem amb el Víctor Amela els programes que han marcat la història de TV3. Aquest dimecres recordarem el programa "Veterinaris". I en la secció "Impactes visuals", la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 El silenci dels goril·les - El silenci dels goril·les
tancar

El silenci dels goril·les

Al cor del bosc tropical, al Congo, els científics busquen la forma de combatre els estralls d'un virus mortal. Una vegada, prop d'un miler de goril·les vivien pacíficament a la reserva de Lossi, un santuari de vida salvatge al cor de la impenetrable selva tropical del Congo. Vint-i-cinc d'ells es van adaptar al contacte amb els humans, al turisme i als safaris fotogràfics, que ajudaven a protegir la reserva dels caçadors furtius. Això també va permetre que la primatòloga espanyola Magdalena Bermejo hi portés a terme les seves investigacions.

07:55 Els defensors de la natura - La selva viva
tancar

La selva viva

La zona amazònica de l'Equador acull un veritable tresor de la fauna i flora. Travessada per molts rius tributaris de l'Amazones, està habitada principalment per tribus índies que han viscut sempre en harmonia amb la natura. Però aquest "tresor" està en perill per la desforestació continuada i les companyies petrolieres. Salvar aquesta zona s'ha convertit en una tasca vital.

08:23 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - L'esplendor dels moguls, el fort vermell d'Agra, Índia
tancar

L'esplendor dels moguls, el fort vermell d'Agra, Índia

...ÍNDIA

08:38 Els sentits humans - El gust i l'olfacte
tancar

El gust i l'olfacte

El gust: L'expert en vida salvatge, Nigel Marven, explora perquè ens agrada un tant ampli assortit de menjar amb tants sabors diferents. Intenta temptar un tauró afamat amb un pollastre de supermercat, investiga perquè a molta gent li agrada les coses dolces i comprova com els agrada el nèctar als colibrís. També explica com ens acostumem gradualment a sabors que en un principi no ens agradaven. L'olfacte: Nigel Marven, en aquesta ocasió, intenta desvelar els secrets del nostre sentit de l'olfacte. Un dels experiments que du a terme és el de ruixar-se amb un esprai amb olor de mofeta i passejar-se per un centre comercial per veure quines són les reaccions de la gent que se li acosta.

09:32 Rere el rastre dels Huachipaeris - Rere el rastre dels Huachipaeris
tancar

Rere el rastre dels Huachipaeris

A la jungla amazònica del Perú trobem l'ètnia Huachipaeri, membre de la Comunitat Nativa de Queros. Ja habitaven aquella zona quan els inques van emigrar des de l'altiplà fins a Cuzco i ara, al segle XXI, procuren viure sense destruir el seu entorn. Actualment intenten recuperar la seva cultura i tradicions basades en la interrelació entre l'home i la selva.

10:21 Graduï's, ara en secundària: matemàtiques - Un cos per a tota la vida
tancar

Un cos per a tota la vida

Àmbit de les matemàtiques, les ciències i la tecnologia

10:47 Paisatges de Grècia - Istambul, amor a primera vista
11:12 Viatge al Planeta Terra - Zones crítiques
12:06 Hi havia una vegada... - Els buscadors de tresors
12:12 60 minuts - Joves contra Putin
tancar

Joves contra Putin

És pràcticament segur que Vladimir Putin continuarà tenint una enorme influència a Rússia, després de deixar la presidència del país, per obligació constitucional. Putin serà el nou primer ministre i el "seu candidat", Dmitri Medvedev, serà segurament el nou president de Rússia, després de les eleccions del dia 2 de març, on tots els sondejos donen com a gran favorit el partit Rússia Unida que va aconseguir la gran majoria en les eleccions parlamentàries del desembre passat.

12:55 Mons petits
13:05 Segle XX - La batalla del riu de la Plata
tancar

La batalla del riu de la Plata

Va ser la primera batalla naval de la Segona Guerra Mundial; va ser el primer gran esdeveniment mediàtic del conflicte, gràcies a desenvolupar-se molt a prop de dues capitals neutrals, Montevideo i Buenos Aires; va ser la primera victòria britànica en aquell conflicte, l'única victòria fins al 1942; va ser, encara, un combat de cavallers, abans que la guerra es precipités en la barbàrie sense normes. Avui, un excel·lent documental produït pel prestigiós espai de la BBC, Timewatch, recorda i analitza la batalla del Riu de la Plata.

13:54 Què m'has dit! - Què vol dir ser un escarràs?
13:57 Què m'has dit! - Saps què vol dir desnonar ?
14:01 Futbol int.
14:30 Túrmix clàssics - Cap. 12
14:59 Túrmix clàssics - Cap. 22
15:25 Cançons - Lluís llach " abril'74"
15:32 Bona pesca!
16:00 Sessió de preguntes al President de la G
16:35 La Polinèsia - La vida als pobles
16:55 Bèsties clip - Esparver cendrós
17:01 Bèsties clip - Les Serps
17:07 Thalassa - Mundaka, l'onada perfecta
tancar

Mundaka, l'onada perfecta

El programa del món del mar se suma a La Setmana de TV3 amb el reportatge "L'imperi de les orelles de mar", centrat en un dels problemes que viu Sudafrica. En aquest país, l'orella de mar, també anomenada "abalone", és molt cobdiciada i això ha fet que es converteixi en la presa d'un tràfic gegantí que implica no només els pescadors sinó també el crim organitzat. L'imperi de les orelles de mar A Sud-àfrica, l'orella de mar s'ha convertit en la presa d'un tràfic gegantí que implica no només als pescadors sinó també al crim organitzat. Una problemàtica que reflexa la situació social que avui pateix aquest país.

17:50 El medi ambient - Deixalles espacials
17:53 El medi ambient - Nuclears i canvi climàtic
tancar

Nuclears i canvi climàtic

La relació entre les centrals nuclears i el canvi climàtic serà el tema d'"El medi ambient", que emetrà el reportatge "Nuclears i canvi climàtic". Davant l'evidència del canvi climàtic, alguns sectors demanen que es rellanci l'energia nuclear, que no produeix emissions de diòxid de carboni. El reportatge analitza el cicle de vida de les centrals i fa observar que en el procés de construcció i en l'extracció d'urani sí que es produeix un elevat consum d'energia, i, per tant, d'emissions.

17:58 Mons perduts - Els fills del jaguar
tancar

Els fills del jaguar

Al mig de la selva amazònica hi trobem grups d'indígenes que lluiten per conservar els seus costums i el medi on habiten. Farem una visita als huaoaranis. Els pocs supervivents d'aquesta tribu viuen escampats pel bosc humit on hi abunden els jaguars, els pumes i els tapirs. Ens afegim a una partida de caça, armats amb sarbatanes i fletxes impregnades de curare.

18:50 Paisatges de Grècia - Istambul, amor a primera vista
19:14 Tot un món - Cap. 196
tancar

Cap. 196

Shinji Yaseyama és fill de pare japonès i mare espanyola i va néixer a Veneçuela. Després de viure a Llatinoamèrica i a diverses ciutats espanyoles, la família es va instal·lar, de manera definitiva, al Japó. Però Shinji va voler explorar els orígens espanyols de la família materna i va decidir estudiar en una universitat de Madrid. D'allà va venir a Barcelona, on ha iniciat un projecte de vida.

19:19 Tot un món - Cap. 197
tancar

Cap. 197

La Verónica Torres és peruana i treballa d'informàtica en una empresa de Barcelona. Des que és a Catalunya, s'ha convertit en tota una ambaixadora del seu país. Tant a la feina com amb els seus amics i coneguts aprofita qualsevol ocasió per donar a conèixer aspectes culturals i socials del Perú. Avui ha convidat uns amics a tastar la cuina del seu país en un restaurant peruà. La conversa gira a l'entorn dels tòpics amb què es coneix un país i de com és de diferent i diversa la

19:25 Clips l'illa del tresor - BONS PROPÒSITS
19:26 Clips l'illa del tresor - Pecats venials
19:27 Clips l'illa del tresor - Museu de Barcelona
19:30 Cànon Mites - Els elefants
20:27 Bàsquet - Lottomatica Roma - AXA F. C. Barcelona
tancar

Lottomatica Roma - AXA F. C. Barcelona

Eurolliga Top-16

22:15 Loto 6/49
22:22 Cronos - La història de l'U
tancar

La història de l'U

La història del número 1 és la història de la civilització de l'oest. Terry Jones va a un viatge ple d'humor per descobrir quines mentides hi ha darrere del número més simple que tenim. Utilitzant gràfics de computadora, es porta el número 1 a la vida. "La història de l'1" ens revela com les civilitzacions més importants de la història van arribar a ser-ho, d'on vénen els nostres números moderns i com la invenció del zero va canviar el món per sempre i ens va salvar d'utilitzar numerals romans encara avui en dia.

23:29 Silenci? - + info
tancar

+ info

La carrera de l'escultor Àlex Berned es pot explicar en dues frases i 15 paraules: llogava i venia naus industrials des dels 16 anys, i als 34 ho va canviar tot per l'escultura. Ara, Àlex Berned n'ha fet 36, té un estudi de 1.400 metres quadrats, més de dues-centes obres úniques i està a punt d'obrir una galeria a Barcelona.

23:57 Loops! - Cap. 120
tancar

Cap. 120

Aquest dimecres, a "Loops!", descobrim Liverpool, la capital del pop. The Beatles, OMD, Echo & The Bunnyman, Frankie Goes to Hollywood... Sense cap mena de dubte, Liverpool ha estat el bressol de la cultura pop de tot el món. Enguany, la seva valuosa contribució a la música li ha estat reconeguda en ser nomenada Capital Europea de la Cultura. Aquest dimecres, a "Loops!", visitem la capital del pop per descobrir el talent artístic que des de fa 50 anys domina la ciutat: seguirem el rastre etern dels Beatles per indrets emblemàtics, com The Cavern, Strawbery Field o Penny Lane, i entrevistarem el grup local Ladytron en un dels clubs de moda de Liverpool, el Korova. Passat i present de la ciutat que més números 1 ha produït de tot el Regne Unit.

00:27 Loops! Concert - kABUL BABA (Senglar Rock)
tancar

kABUL BABA (Senglar Rock)

Aquest dimecres, a "Loops! Concert", el directe de Kabul Babà. La dissolució de Sopa de Cabra va donar lloc a tres propostes musicals: la d'en Gerard Quintana, la d'en Josep Thió i la que us proposem aquest dimecres, Kabul babà. Una banda que ha patit molts canvis de formació, però que encara compta amb dos dels seus fundadors: en Peck i en Cuco, exguitarrista i exbaixista de Sopa de Cabra. A "Loops! Concert" recuperem l'actuació que van fer al Senglar Rock, on presentaven cantant nou i disc nou, el tercer, "Màfia Potàgia". Aquest dimecres, no us perdeu el directe de Kabul babà al Senglar Rock 2007.

00:55 Cànon Mites - Els elefants
01:47 Paletes - Renoir: els bonics diumenges d'estiu
02:19 Cronos - La història de l'U
tancar

La història de l'U

La història del número 1 és la història de la civilització de l'oest. Terry Jones va a un viatge ple d'humor per descobrir quines mentides hi ha darrere del número més simple que tenim. Utilitzant gràfics de computadora, es porta el número 1 a la vida. "La història de l'1" ens revela com les civilitzacions més importants de la història van arribar a ser-ho, d'on vénen els nostres números moderns i com la invenció del zero va canviar el món per sempre i ens va salvar d'utilitzar numerals romans encara avui en dia.

03:19 Silenci? - + info
tancar

+ info

La carrera de l'escultor Àlex Berned es pot explicar en dues frases i 15 paraules: llogava i venia naus industrials des dels 16 anys, i als 34 ho va canviar tot per l'escultura. Ara, Àlex Berned n'ha fet 36, té un estudi de 1.400 metres quadrats, més de dues-centes obres úniques i està a punt d'obrir una galeria a Barcelona.

03:43 Loops! - Cap. 120
tancar

Cap. 120

Aquest dimecres, a "Loops!", descobrim Liverpool, la capital del pop. The Beatles, OMD, Echo & The Bunnyman, Frankie Goes to Hollywood... Sense cap mena de dubte, Liverpool ha estat el bressol de la cultura pop de tot el món. Enguany, la seva valuosa contribució a la música li ha estat reconeguda en ser nomenada Capital Europea de la Cultura. Aquest dimecres, a "Loops!", visitem la capital del pop per descobrir el talent artístic que des de fa 50 anys domina la ciutat: seguirem el rastre etern dels Beatles per indrets emblemàtics, com The Cavern, Strawbery Field o Penny Lane, i entrevistarem el grup local Ladytron en un dels clubs de moda de Liverpool, el Korova. Passat i present de la ciutat que més números 1 ha produït de tot el Regne Unit.

04:12 Loops! Concert - kABUL BABA (Senglar Rock)
tancar

kABUL BABA (Senglar Rock)

Aquest dimecres, a "Loops! Concert", el directe de Kabul Babà. La dissolució de Sopa de Cabra va donar lloc a tres propostes musicals: la d'en Gerard Quintana, la d'en Josep Thió i la que us proposem aquest dimecres, Kabul babà. Una banda que ha patit molts canvis de formació, però que encara compta amb dos dels seus fundadors: en Peck i en Cuco, exguitarrista i exbaixista de Sopa de Cabra. A "Loops! Concert" recuperem l'actuació que van fer al Senglar Rock, on presentaven cantant nou i disc nou, el tercer, "Màfia Potàgia". Aquest dimecres, no us perdeu el directe de Kabul babà al Senglar Rock 2007.

04:40 Loops! Concert
05:09 Loops! Concert
05:35 El medi ambient - Dofí llistat, espècie amb problemes
05:38 El medi ambient - Vallparadís fa un milió d'anys
05:42 Túrmix clàssics - Cap. 2
06:08 Mons perduts - Els fills del jaguar
tancar

Els fills del jaguar

Al mig de la selva amazònica hi trobem grups d'indígenes que lluiten per conservar els seus costums i el medi on habiten. Farem una visita als huaoaranis. Els pocs supervivents d'aquesta tribu viuen escampats pel bosc humit on hi abunden els jaguars, els pumes i els tapirs. Ens afegim a una partida de caça, armats amb sarbatanes i fletxes impregnades de curare.

Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Els Fruittis - Operació rescat
tancar

Operació rescat

Un matí, el Mamut festejava amb la seva nòvia l'Elefanta, i un caçador el va agafar com a presoner, el va carregar al seu vaixell i se'l va emportar per exhibir-lo en un circ.

07:32 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El focus de l'atenció pública
07:58 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - A en Goril·la no li agrada la verdura?!
08:30 Codi: Lyoko - Un cruel dilema
tancar

Un cruel dilema

El XANA ha convertit les esplanadores que han de remodelar el gimnàs del col legi en armes gairebé invencibles. Durant la batalla a Lyoko, la Yumi caurà en un mar digital i es convertirà en un personatge virtual. Just quan en Jeremy havia descobert com convertir l'Aelita en una persona de carn i ossos!

08:55 La bruixa avorrida - Lulú
tancar

Lulú

En Lulú és un dimoni que s'ha instal·lat al castell de la Bruixa Avorrida. Els dimonis, normalment, són dolents, però això no vol dir que no puguin canviar. Amb una mica d'amor i de comprensió es poden fer mevarelles.

09:02 mic 3
09:02 Ja arriba en Noddy! - El senyor guàrdia és el millor
tancar

El senyor guàrdia és el millor

En Noddy ha amagat el seu cotxe i ha falsificat tot de pistes per veure si el senyor Guàrdia és capaç de resoldre el cas. El problema és que, mentre el senyor Guàrdia deté la persona que no és, en Murri i en Pillet roben el taxi d'en Noddy, aquesta vegada de veritat. El pecat ha fet forat...

09:13 Ja arriba en Noddy! - En Noddy no vol dormir
tancar

En Noddy no vol dormir

En Noddy, després de saber que el senyor Espurnes se'n va a dormir molt tard per poder acabar la feina, decideix que es passarà tota la nit despert. L'endemà, però, està tan cansat, que comença a provocar accidents. Potser s'ho haurà de repensar, això de no dormir. Els nens han de descansar!

09:24 Yoko! Jakamoko! Toto! - El coco
tancar

El coco

Els nostres amics han vist un coco molt petit, però que fa molt bona pinta. En Toto s'enfila a l'arbre per agafar-lo, però quan és dalt, veu un coco tan gros que es queda amb un pam de nas! Amb aquest coco gegant segur que s'atiparan com lladres! Si són capaços d'obrir-lo, és clar...

09:30 Bumba
09:36 Pepa, la porqueta - Cap. 27
tancar

Cap. 27

Avui la Pepa, en Jordi i els pares se'n van d'excursió cap a un castell on hi fa molt vent. La mare conduirà i el pare es mirarà el mapa. Ja saps què passa, oi, quan el pare porta el mapa? És clar, que es perden... Sort que el castell és a prop de la casa dels avis i ells els explicaran el camí! A més, des de dalt de tot hi ha una vista fantàstica! I hi ha un telescopi i tot!

09:41 Tork - Batt, no riguis
tancar

Batt, no riguis

En Batt, en Tork i l'Iris ho passen sempre tan bé que a en Batt, rient rient, li salta un botó de la nau. L'Iris li posa a lloc, però perquè no torni a caure en Batt ha d'estar un dia sencer sense riure... Ho aconseguirà?

09:48 Una mà de contes - La llebre poruga i l'eruga que no s'arruga
09:57 Explica'm un conte - L'home que sempre reia
10:03 Món salvatge - El pingüí
10:08 Món salvatge - L'ònix
10:12 Ciències físiques per a nens - Tot sobre els sòlids, els líquids i els gasos
tancar

Tot sobre els sòlids, els líquids i els gasos

Tots sabem que l'aigua es pot refredar i convertir-se en gel i que també es pot bullir i transformar-se en vapor. Per què es produeixen aquests canvis? I què els provoca en altres substàncies? Veiem el rol dels àtoms en aquestes transformacions i els factors que causen els canvis en la forma de la matèria.

10:36 Pinzellades d'art
10:41 Pinzellades d'art
10:46 Beverly Hills - Judici
11:28 Beverly Hills - El fill afortunat
12:11 Club Super3
12:11 SamSam - Superpare
tancar

Superpare

En SamSam veu que el pare arriba a casa totalment esgotat després d'una de les seves missions secretes i decideix que, mentre descansa, ell, que també és un superheroi còsmic, el substituirà. Potser sí que és un superheroi còsmic, però hi ha situacions on l'edat i l'experiència no tenen substitut! I és que el SamPare és un superheroi amb totes les de la llei!

12:21 Rei - Cares descomunals
tancar

Cares descomunals

Aprofitant la construcció de les muntanyes russes que en Russell ha ordenat a en Vernon, en Bob Filat ha rumiat un pla que no li pot fallar de cap manera! Farà que en Russell i la Tieta Primera es discuteixin i s'apoderarà del Regne de Sota i de Vora Sota. Aviat es farà realitat el seu somni de convertir-se en rei... si no hi ha cap pega, és clar!

12:46 La màgica Do-Re-Mi - Una partida decisiva pel pare i el fill
tancar

Una partida decisiva pel pare i el fill

A en Taniyama, un company de classe, li encanten els escacs japonesos, però el seu pare no vol que s'hi dediqui. Al campionat infantil, les nenes descobreixen que hi ha una peça que li porta mala sort i decideixen ajudar-lo.

13:16 Rantaro - El cartell de la porta... robat / El secret del cartell de la porta
13:51 Codi 3xl
13:51 El detectiu Conan - L'assassinat del camp de golf
14:17 Inuyasha - Els exterminadors de dimonis. L'arribada de la Sango
tancar

Els exterminadors de dimonis. L'arribada de la Sango

Aquest episodi narra la tragèdia de Sango i el poble de Taijiya.

14:44 Dawson's creek - La carretera de l'infern
tancar

La carretera de l'infern

Audrey i Pacey s'afegeixen, juntament amb Joey, a la gira per carretera del grup de música de Charlie; Dawson retorna a Capeside per descobrir novetats en la vida de la seva mare i en la seva relació amb Jen. Direcció: Sandy Bookstaver Guió: Anna Fricke

15:26 English fever - Cap. 13 Alison alert or ... How to get rid of somebody. Versió 1
15:33 El món perdut - Una vegada i una altra
16:17 Codi 3xl
16:17 Tots cinc - Nosaltres i els altres
16:59 Curiositats del món animal - Els planadors del mar
17:04 mic 3
17:04 Bumba
17:12 Pepa, la porqueta - Cap. 28
tancar

Cap. 28

La Pepa i en Jordi estan molt contents, perquè avui vindrà a jugar la seva cosina, la Clàudia. La Clàudia és una mica més gran que la Pepa... i també li agrada molt manar. Normalment, quan la Pepa juga amb en Jordi, és ella la que mana. Avui, en canvi, s'haurà d'acostumar a les normes de la Clàudia. I és que la Pepa també ha d'aprendre moltes coses, encara!

17:20 Tork - Estem perduts!
tancar

Estem perduts!

En Tork i en Batt s'ofereixen per anar a buscar aigua màgica, però no paren atenció quan l'Iris els explica el camí...

17:34 Una mà de contes - Si és bon canvi per tu, és bon canvi per mi
17:46 Club Super3
17:46 Tinc un coet - Futur per triplicat
tancar

Futur per triplicat

Després d'un petit curtcircuit en els xips d'en Coet, ell i en Vinnie comencen a rebre missatges... del futur! De fet, és molt útil tenir notícies del futur, sobretot per aprovar exàmens i passar la mà per la cara als germans Ducky. Ara, que això de voler canviar el futur també pot ser molt perillós. I si no, preguntar-ho a en Vinnie! Que no li passi res!

18:05 Els quatre fantàstics - L'Atlàntida ataca
tancar

L'Atlàntida ataca

Encara que no ho reconegui, en Namor ha tornat per demanar ajuda als 4 Fantàstics. I és que el rei de l'Atlàntida ha estat derrocat per un bàrbar molt poderós, anomenat Attuma, que està amenaçant d'envair també el món de la superfície! En Johnny, que s'ha quedat per vigilar la ciutat, ni s'ha adonat que l'atac ja ha començat, i en forma de balena gegant!

18:30 Espies de veritat - L'hotel del mal
tancar

L'hotel del mal

La Clover, després d'intentar fer una reserva en el que diuen que és el millor hotel submarí del món, s'ha quedat feta pols. Resulta que només hi accepten persones famoses! Molt sospitós, tot plegat. Les sospites creixen quan en Jerry informa les espies que el nivell de l'aigua arreu del món augmenta a un ritme molt preocupant. Hi deu tenir cap relació?

18:56 Keroro - L'Alisa, caçadora de l'obscuritat! A formar!
tancar

L'Alisa, caçadora de l'obscuritat! A formar!

És octubre, el mes del Halloween. La tropa Keroro van de bòlit preparant les disfresses per una festa que la Natsumi no els ha acabat d'aclarir de què va. Prepara't per un Halloween ple de sorpreses! Però les sorpreses no s'acaben aquí! Avui apareixerà una noia misteriosa que intentarà emportar-se en Fuyuki! On se'l vol endur? I què li deu voler fer?!

19:20 Energi K - Cap. 43
19:30 Info k
19:44 Codi 3xl
19:44 Tots cinc - Declaro que...
20:27 Codi 3xl - Codi 3XL - És possible la pau?
tancar

Codi 3XL - És possible la pau?

En aquest Codi3XL ens posem seriosos i parlem de la Pau. Els convidats? Un jove jueu, un palestí, una anglesa i un irlandés... No tens curiositat?

20:38 Samantha ups! - Samantha en un banc
tancar

Samantha en un banc

La Samantha i la Chantal es troben en un banc d'un parc on passen moltes coses i molta gent!

20:46 El món perdut - El pare pròdig
Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1544
tancar

Cap. 1544

En Marcel i la Irene tenen un pla per fer reaccionar a en Fede, però tindrem una bona sorpresa. Demà és el robatori. En Max continua decidit a ser-ne còmplice. Es va acomiadant, vetlladament, de gairebé tothom. Avui entendrem unes quantes coses del comportament d'en Pau. La Pilar i la gent del barri descobriran avui la realitat de la vida de la Roser. La Clara no aconsegueix fer les paus amb en Sergi.

22:02 Pel·lícula catalana - Joc de rol
tancar

Joc de rol

A Barcelona hi ha un seguit d'assassinats sense mòbil aparent que desconcerten completament la policia. Jesús, l'inspector encarregat del cas, va a veure el seu amic Baldi a l'acadèmia dels Mossos d'Esquadra per demanar-li ajuda extraoficial. En coincidir casualment amb uns joves aficionats als jocs de rol, els dos policies comenten que els assassinats podrien tenir relació amb un joc d'aquests. Aquesta possibilitat estimula els joves jugadors a investigar pel seu compte.

23:35 Pel·lícula - Meva per sempre
tancar

Meva per sempre

Manuel Esquema, un personatge de les finances internacionals, viatja cap a Nova York per ajudar un polític a negociar un acord amb el departament de Justícia. Esquema té un rostre marcat per cicatrius espectaculars. Però 14 anys abans no les tenia. Llavors era un mosso d'hotel a Miami, on es va enamorar d'una clienta casada, el marit de la qual el va fer despatxar de l'hotel. Resulta que ara aquest home és el polític a qui Esquema ha d'ajudar. Quin és l'objectiu real d'Esquema? Venjar-se o recuperar la dona que va estimar?

01:28 Beverly Hills - Judici
02:10 Beverly Hills - El fill afortunat
02:53 Dallas - Tir al plat / Tir al blanc
tancar

Tir al plat / Tir al blanc

Tornant de Colòmbia, Pam s'enfronta amb JR per defensar el seu paper en l'Ewing Oil. A Colòmbia, Matt es proposa convèncer un escèptic Rueda que no està interessat només en els diners de Pam.

03:41 Pel·lícula - Meva per sempre
tancar

Meva per sempre

Manuel Esquema, un personatge de les finances internacionals, viatja cap a Nova York per ajudar un polític a negociar un acord amb el departament de Justícia. Esquema té un rostre marcat per cicatrius espectaculars. Però 14 anys abans no les tenia. Llavors era un mosso d'hotel a Miami, on es va enamorar d'una clienta casada, el marit de la qual el va fer despatxar de l'hotel. Resulta que ara aquest home és el polític a qui Esquema ha d'ajudar. Quin és l'objectiu real d'Esquema? Venjar-se o recuperar la dona que va estimar?

05:36 Just kidding
05:40 Just kidding
05:44 Dallas - Preludi
tancar

Preludi

JR demana a Sue Ellen que l'acompanyi a Martinica i, com que la veu dubtosa, augmenta la gelosia que sent per Kenderson i encomana a McSween que busqui alguan cosa que perjudiqui Kenderson. A Colòmbia, Cliff es queda sense mina de maragdes.

06:30 El cor de la ciutat - Cap. 1544
tancar

Cap. 1544

En Marcel i la Irene tenen un pla per fer reaccionar a en Fede, però tindrem una bona sorpresa. Demà és el robatori. En Max continua decidit a ser-ne còmplice. Es va acomiadant, vetlladament, de gairebé tothom. Avui entendrem unes quantes coses del comportament d'en Pau. La Pilar i la gent del barri descobriran avui la realitat de la vida de la Roser. La Clara no aconsegueix fer les paus amb en Sergi.