Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Jordi AUSÀS, conseller de Governació i adminstracions públiques TERTÚLIA Lluís FOIX Antonio FRANCO Maria Eugènia CUENCA Rosa CAÑADELL, portaveu d'USTEC-STES Lead: Vaga ensenyament OBRA SOCIAL DE CAIXA CATALUNYA Gemma ARAGALL Àlex SUSANNA, dir. Cultura Obra Social Caixa Catalunya Lead: Digitalització Arxiu Tarradellas a Poblet DENÚNCIA/ MAGDALENA OLIVER Rita MIRALLES, treballadora Eroski Lead: No li concedeixen la reducció de jornada TEMA DEL DIA Joan ROVIRA, secr. gral. Consorci Forestal Joan BOIX, Ass. Rematants Catalunya Ignasi RODRÍGUEZ, subdirector gral. Boscos i Gestió Biodiversitat Pol BRUGUÉS, llenyataire Lead: Què en fem dels arbres caiguts per la ventada? CONNEXIÓ PUIG-REIG/ MARTA CASAGOLDA Lead: Les serradores, col·lapsades per un excés de llenya Marta PLANELLES Lead: prostitució encoberta en perruqueries xineses de Barcelona MAYKA NAVARRO José Antonio HERNÁNDEZ Agustín DEL RÍO Lead: Absolts després de 2 anys PREGUNTES DELS ESPECTADORS Climent VERDAGUER Lead: Taulells per fer reparacions Carme ELIAS Lead: Premi Goya a la millor actriu per "Camino"

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Darwinisme contra el càncer
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1727
tancar

Cap. 1727

La Patrícia se sent bastant identificada amb en Fidel. En Marino ha d'escorcollar el pis i el cotxe d'en Sergi. La barra és al vehicle... La Lara està convençuda que hi ha fantasmes a la pensió i busca ajuda "especialitzada". En Paco comença al gimnàs i s'enamora de seguida. En Fede, la Irene i en Marcel fitxen la Dhara per al documental, però entenen que en Hiresh serà un problema. En Marc i la doctora Miró acaben junts, aquesta nit.

16:25 El club - + info
tancar

+ info

Els actors catalans Jordi Bosch i Marta Ribera passen per "El Club" per parlar-nos de l'èxit de "Spamalot", obra de la qual són els protagonistes. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Màrius Carol i Iu Forn. El professor de comunicació Lluís Pastor analitzarà les imatges de la setmana. Els dijous són "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d' "El Club", aquesta setmana coneixerem mascotes que no són ni gats ni gossos. I acabarem amb l'actuació del Mag Lari, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

18:20 Tarda de cine - Aquells dies feliços
tancar

Aquells dies feliços

La pel·lícula explica els dies feliços d'una colla de jovenets que viuen moments inoblidables: les primeres festes, els primers amors, les nits d'acampada... Vincent Rousseau és un d'aquests adolescents que està a punt d'anar-se'n per primer cop de colònies a l'estiu.

20:05 Just for laughs
20:20 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:45 13 anys... i un dia - Cap. 19
tancar

Cap. 19

Al Roger, a punt de fer un concert, li agafa una afonia que fa perillar que un productor que és al bar el contracti. Davant d'aquest problema, el Ricard li farà de mànager, tot i que no controla gaire el món dels bolos. Per la seva banda, la Margot i la Sílvia assisteixen a classes de reiki perquè és una manera d'entendre la vida.

22:10 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el conseller Castells, ZP, Quim Monzó i Tomàs Molina són alguns dels protagonistes. El conseller Castells és el Gòl·lum de les finances Com un personatge d'"El senyor dels anells", el conseller Castells custodia la clau de la caixa de la Generalitat. Només hi ha un problema: a la caixa no n'hi ha ni cinc. ZP es fa l'homenet amb els banquers Zapatero reuneix els grans banquers espanyols i munta amb ells un número espectacular que fins i tot espanta els periodistes. Monzó es troba amb el seu doble L'autèntic Quim Monzó protagonitza, amb el seu imitador, un frenètic cara a cara. Molina parla del temps en un ascensor De què parla la gent quan es troba a l'ascensor? Del temps! Per això Tomàs Molina decideix desplaçar-se a un d'aquests artefactes per explicar les properes incidències meteorològiques.

22:50 Huff - Cap. 6 És morta?
tancar

Cap. 6 És morta?

La Pepper, una prostituta amb qui en Russell es va embolicar no fa gaire, demana els seus serveis perquè s'enfronta a càrrecs greus per robatori. La Beth intenta mantenir-se ocupada per no pensar en el càncer de la seva mare i no posar-se nerviosa amb l'Izzy. En Teddy es perd durant una excursió. En Huff i la Doris finalment arriben a un acord per intentar ajudar-se l'un a l'altre.

23:50 HORA Q - + info
tancar

+ info

Tindrem al president de la Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, i també vindrà Gaspar Hernàndez, que acaba de rebre el Premi Ciutat de Barcelona pel seu programa a Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure". Gaspar Hernàndez també ens farà un avançament del llibre amb què ha guanyat el Premi Josep Pla, "El silenci", que sortirà a la venda el 26 de febrer.

00:55 Pel·lícula - Els homes del clan
tancar

Els homes del clan

A Wyandotte, un poble d'Alabama, on els homes del Ku Klux Klan han implantat un règim de terror, s'ha de celebrar una manifestació en favor de la concessió del vot als negres. Una setmana abans, la tensió es torna insostenible i el xèrif Track Bascomb no pot controlar la situació. Fins i tot ha de destituir el seu ajudant, Butt Cut, que ha violat la Loretta Sykes, una negra amiga de Breck Stancill, un dels pocs homes liberals del comtat. Mentrestant, Garth, un negre que ha vist com els homes del Klan assassinaven brutalment un amic seu, decideix fer justícia pel seu compte.

02:20 Pel·lícula - Noms en marbre
tancar

Noms en marbre

La pel·lícula està basada en una novel·la de 1935, un drama històric sobre la guerra que va aconseguir la independència d'Estònia respecte a Rússia. La història se centra en un grup de joves, companys de classe, units pel fervor nacionalista que envaeix el país. Un d'ell, Ahas, és un estudiant d'origen humil.

03:50 Freqüència 04
04:15 El club - + info
tancar

+ info

Els actors catalans Jordi Bosch i Marta Ribera passen per "El Club" per parlar-nos de l'èxit de "Spamalot", obra de la qual són els protagonistes. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Màrius Carol i Iu Forn. El professor de comunicació Lluís Pastor analitzarà les imatges de la setmana. Els dijous són "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d' "El Club", aquesta setmana coneixerem mascotes que no són ni gats ni gossos. I acabarem amb l'actuació del Mag Lari, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Món natural - La màquina del temps de l'ambre
tancar

La màquina del temps de l'ambre

L'ambre guarda els secrets de la selva tropical de fa 25 milions d'anys. David Attenborough, un col·leccionista d'ambre de tota la vida, ens convida a fer un viatge de descoberta examinant i identificant els continguts d'aquest material únic.

07:50 Paranys de la natura - Els navegants de la natura
08:15 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Baalbek: les columnes de júpiter, el líban
08:25 A la natura - Holly Hunter: Guepards
tancar

Holly Hunter: Guepards

Holly Hunter veu com se li acompleix un somni: poder veure el seu animal preferit, el guepard, en el seu hàbitat natural. El primer contacte és a través dels indígenes que viuen al parc d'Etosha, que busquen i interpreten les petjades. Més al sud s'afegeix a l'equip de Laurie Marker-Kraus, que es dedica a la conservació dels guepards, i des d'un avió pot veure com un grup d'aquests felins va de caça. En el centre de conservació té l'oportunitat d'alimentar un cadell orfe. Cap al final de l'aventura, a Namíbia, Holly ajuda a retornar un guepard a la vida salvatge.

09:20 Tot un món - Josep i Laila
tancar

Josep i Laila

Josep Zafra i Laila Boujmal van obrir una cafeteria al barri de l'Espirall de Vilafranca del Penedès, amb l'objectiu de convertir-la en un punt de trobada dels veïns. Ara fa tres anys d'això i el negoci prospera, tot i que al principi van topar amb certes dificultats, ja que els va costar convèncer la gent que en el seu local hi havia lloc per a tothom. El local és ara un punt de trobada per prendre te, cafè i un menú a base de plats típics del Marroc i de Catalunya.

09:30 Horitzons
09:30 Entre el cel i la terra - El país dels Himbes
10:20 La conquista del Brasil - Els camins de l'or
10:45 Quaderns d'expedició - L'Àrtic. Septentrió
11:40 Què va passar ?
11:45 Horitzons
11:45 Recreacions de l'Eden - La galeria jardí. David Lewis i George Little
12:10 City folk (versió curta)
12:20 H2O
12:30 En clau de vi - Bondats i perills del vi.Carles Flavià
13:30 Motor a fons
14:05 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

KANYE WEST, LUPE FIASCO --- TOUCH THE SKY NATACHA ATLAS --- MISH FADILAK S¿ALBAIDA --- FANDANGO DE LES MIL FLORS CESARIA EVORA --- ANGOLA BIG MAMA --- AFRICA CLARA ANDRES --- HUI FA VENT SEU JORGE --- TIVE RAZAO MANO NEGRA --- SEÑOR MATANZA PIRAT¿S SOUND SISTEMA --- TANCS JOXE RIPIAU --- ICHI DO KIRI DAKE MARIANNE FAITHFULL --- STREET SINGERS FAREWELL IRIS WILLIAMS --- THE LADY IS A TRAMP KOSTAS PAVLIDIS --- THE GLASS DANIELA MERCURY --- MAIMBÊ DANDA

15:00 Planeta Terra
15:00 L'aventura de Jeff Corwin - Indonèsia: sis dies pel dragó
15:45 De pesca amb el Mark Krupa - Spatsizi
16:09 De pesca amb el Mark Krupa - Inconnu
16:40 Paranys de la natura - Dents formidables
17:10 Curiositats del món animal
17:15 Bèsties clip
17:20 Thalassa - Buenos Aires, port dels immigrants. Els últims pescadors de Montgat.
tancar

Buenos Aires, port dels immigrants. Els últims pescadors de Montgat.

Buenos Aires, port dels immigrants: Buenos Aires ha acollit durant, gairebé mig segle, centenars de milers de persones, que arribaven amb vaixell de tot Europa. Però, ironies del destí, ara acull les ganes d'emigrar, és a dir, ja no és la pel·lícula dels que volen entrar al país, sinó dels que volen fugir-ne. Els últims pescadors de Montgat: Montgat guarda entre la remor de la via del tren i la platja uns secrets de domini públic. En una passejada és fàcil trobar els racons típics de la tradició marinera, les cases de pescadors, la platja i la primera via de tren de tot l'Estat. Si el mar ho permet, hi ha rituals que comencen cada dia. Exactament a la una en punt.

18:00 Destins clàssics: una guia de butaca per la música clàssica
18:25 Europa a vista d'ocell - Itàlia
18:50 Recreacions de l'Eden - La galeria jardí. David Lewis i George Little
19:10 Tot un món
19:15 El medi ambient
19:20 Cànon Art - God's child
20:10 Territori Curts - L'home sans ombre
20:15 NBA.CAT - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana Marta Fernández, des de Polònia, donarà pas al seu germà Rudy en un reportatge fet per la mateixa NBA. Serà en els moments previs a la participació dels germans Gasol i del mateix Rudy en l'All-Star que se celebra aquest cap de setmana a Phoenix i on hi ha un equip desplaçat del programa, que farà un especial de cara a la setmana vinent. Mentrestant, podrem veure també un reportatge amb un jugador encara poc valorat, però molt important: Rodney Stuckey, dels Pistons. A més, les millors jugades de la setmana i el regal de cinc samarretes oficials de l'NBA, entre altres coses, completen l'edició d'aquesta setmana del programa "NBA.cat".

20:40 Bàsquet - Regal F. C. Barcelona - Alba Berlín
22:30 Temps de neu
23:05 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Convidat: John Carlin. Emili Manzano parla amb l'escriptor anglés afincat a Sitges, John Carlin, del seu últim llibre "El factor humà" (La Campana, 2009), al que explica l'efecte unificador en les relacions entre negres i blancs a Sudàfrica que va exercir la final de la copa del món de rugbi que es va jugar a Johannesburg l'any 1995. Al reportatge, la Marina Espasa i l'Enric Juste xerren amb el cineasta Albert Serra. Xavier Antich recomanarà a la segona part del programa, el llibre "Elegia per un americà", de Siri Hustvedt i Victor Amela, que presentarà el recull d'articles "El periodisme silenciat (1939-1961)" del periodista català, Just Cabot. El programa finalitza amb l'actuació de Tornasol.

00:00 Sputnik - documental 20 anys sputnik-08
tancar

documental 20 anys sputnik-08

Road movie dels 20 anys de sputnik

00:50 Cànon Art - God's child
01:40 Paletes - Le Lorrain: Els teatres del sol
02:10 Temps de neu
02:40 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Convidat: John Carlin. Emili Manzano parla amb l'escriptor anglés afincat a Sitges, John Carlin, del seu últim llibre "El factor humà" (La Campana, 2009), al que explica l'efecte unificador en les relacions entre negres i blancs a Sudàfrica que va exercir la final de la copa del món de rugbi que es va jugar a Johannesburg l'any 1995. Al reportatge, la Marina Espasa i l'Enric Juste xerren amb el cineasta Albert Serra. Xavier Antich recomanarà a la segona part del programa, el llibre "Elegia per un americà", de Siri Hustvedt i Victor Amela, que presentarà el recull d'articles "El periodisme silenciat (1939-1961)" del periodista català, Just Cabot. El programa finalitza amb l'actuació de Tornasol.

03:30 Sputnik - documental 20 anys sputnik-08
tancar

documental 20 anys sputnik-08

Road movie dels 20 anys de sputnik

04:15 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

KANYE WEST, LUPE FIASCO --- TOUCH THE SKY NATACHA ATLAS --- MISH FADILAK S¿ALBAIDA --- FANDANGO DE LES MIL FLORS CESARIA EVORA --- ANGOLA BIG MAMA --- AFRICA CLARA ANDRES --- HUI FA VENT SEU JORGE --- TIVE RAZAO MANO NEGRA --- SEÑOR MATANZA PIRAT¿S SOUND SISTEMA --- TANCS JOXE RIPIAU --- ICHI DO KIRI DAKE MARIANNE FAITHFULL --- STREET SINGERS FAREWELL IRIS WILLIAMS --- THE LADY IS A TRAMP KOSTAS PAVLIDIS --- THE GLASS DANIELA MERCURY --- MAIMBÊ DANDA

05:05 De la terra
05:25 L'aventura de Jeff Corwin - L'Equador: el cor de la tenebra
06:10 L'aventura de Jeff Corwin - Panamà: Pont entre les Amèriques
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Kong - El Déu Cobra
tancar

El Déu Cobra

En Jason, en Tann i la Lua són a Nova York en una subhasta per endur-se una làpida amb inscripcions que contenen els secrets de la Pedra del Foc. Després d'un combat molt espectacular, en De La Porta s'emporta un tros de la làpida amb el qual obrirà un portal que durà el Déu Cobra al nostre món. Ara tot el planera està en perill!

07:30 Els barrufets - Un Halloween especial
tancar

Un Halloween especial

En Gargamel i l'Hogatha, que estan decidits a esguerrar la festa del Halloween als barrufets, s'han trobat amb una sorpresa. La Mare Natura, sense voler, ha convertit en Gandul en un barrufet de color vermell i aviat caurà a mans del malvat bruixot. El Gran Barrufet ho tindrà molt complicat per salvar-lo... i encara més a tornar-lo de color blau!

08:00 Doraemon - El barret per fer confessar/ Adhesius de l'amor
tancar

El barret per fer confessar/ Adhesius de l'amor

El barret per fer confesar - Els adhesius de l'amor

08:22 Doraemon - Taula d'escollir característiques/ Gegant, tot un geni
tancar

Taula d'escollir característiques/ Gegant, tot un geni

La taula per escollir característiques - En Gegant, tot un geni

08:55 mic 3
08:55 Ja arriba en Noddy! - Per sobre de tot
tancar

Per sobre de tot

Després de incomplir moltes promeses, el senyor Guàrdia ha ordenat a en Murri i a en Pillet que es quedin al Bosc Fosc fins que no estiguin disposats a comportar-se com cal. Fins aleshores, no podran posar els peus al País de les Joguines. Però poden anar-hi volant! Només s'han d'enfilar dalt d'un núvol!

09:10 Elias, el vaixell remolcador - La campana de l'intrèpid
tancar

La campana de l'intrèpid

Després d'haver rescatat el Pescaire del gran temporal, l'Elias s'haurà de passar tot el dia a la drassana. El Goliat hi tindrà molta feina, però sap que no ha de córrer perquè a Cala Bonica estan organitzant una festa pel seu estimat remolcador. A més, l'Helinor i el Gran Pampalluc li tenen una sorpresa preparada que el deixarà bocabadat! No te la perdis!

09:20 Capelito - Capelito Animador
tancar

Capelito Animador

Avui és l'aniversari de l'ós i els seus amics del bosc li han preparat una festa sorpresa. Saps què és el que li agrada més, a l'ós? El gelat de xocolata! En Capelito n'hi farà un de gegant i farà servir el seu barret de cucurutxo.

09:30 Club Super3
09:30 Rovelló - És l'hora dels adéus
tancar

És l'hora dels adéus

En Llisot accepta una feina amb un sol inconvenient: que és a la ciutat i se n'hi ha d'anar a viure. En Guitarra també es troba un vell col·lega de picades que l'anima a marxar amb ell. En Rovelló no sap si anar-se'n o quedar-se al Mas Tolosa.

09:55 La brigada dels fossers - Dintre, fora
tancar

Dintre, fora

En Làpida decideix instal·lar el més modern sistema de seguretat a casa. Quan ja està instal·lat, se'n va al cinema i deixa sols en Boris i en Taüt, que patiran tota mena de desastres a causa de la sofisticació del sistema.

10:10 Info k
10:20 Un forat a la butxaca - Les llaminadures
10:30 Club Super3
10:30 La màgica Do-Re-Mi - Som les purarreines
tancar

Som les purarreines

Les tres aprenentes ja han aprovat el sisè nivell i reben una bola certificada que té molt més poder que les altres. La Do-Re-Mi descobreix que una companya seva ha d'anar a treballar al restaurant de casa, on no vol entrar ningú, i decideix ajudar-la.

10:55 Espies de veritat - Ha nascut una espia (II)
tancar

Ha nascut una espia (II)

Un home molt pervers planeja congelar tot el planeta per tal de retornar-lo a l'edat de gel, amb la intenció de reparar el mal que els humans han fet al medi ambient.

11:20 La tata - The nanny (iii)(49-72)
11:42 La tata - The nanny (iii)(49-72)
12:10 Club Super3
12:10 Enigma - La venjança dels umbangues
tancar

La venjança dels umbangues

En una mateixa nit algú ha atacat el director de l'Òpera i el capità Monk. El misteri plana sobre la ciutat de Summerfield. Segons en Tsing Pao a les dues víctimes només els uneix una paraula: venjança.

12:35 El xou de la granota - Cap. 45 Desitjaria que no fossis aquí!
tancar

Cap. 45 Desitjaria que no fossis aquí!

En un dels mil i un intents d'atrapar la granota, la fura ha obert l'ampolla d'un geni que feia sis-cents anys que hi estava tancat. Ara el geni li vol agrair al preu que sigui i li concedirà tots els desitjos que vulgui. La fura, en canvi, el troba una mica paparra, aquest nou amic. A més, després de tants anys, això de concedir desitjos ho té una mica rovellat...

12:50 Megaman, el ciberguerrer - Una font d'energia fantasmagòrica
13:15 Hattori el ninja - Extermin. rates / Ha caigut cap de la fig. / Esclata la
13:45 3xl.cat
13:45 El detectiu Conan - El videojoc fugitiu
tancar

El videojoc fugitiu

En Conan, en Genta, l'Ayumi i en Mitshuhiko van a la seu de l'empresa que ven el famós videojoc "Gadlin". En Genta vol saber alguna cosa de la segona part del joc, que està a punt sortir al mercat i l'hi pregunta a la Yukari, la noia que és al taulell de recepció. La noia no li explica res, però llavors en Genta li demana si pot anar al lavabo, es despista, i acaba entrant per error al despatx del director de l'empresa. I allà hi troba el disc amb el joc "Gadlin 2"! O això és el que sembla, perquè en realitat el que hi ha en aquell disc són unes imatges d'una discussió entre el productor del joc, en Norikazu Michiba, i en Shijini Kobayashi, el creador de la idea, que ha mort assassinat. En Genta es penedeix d'haver-se endut el disc sense voler, i decideix tornar-lo al despatx del director. Podrà més la seva curiositat, però, i acabarà descobrint les imatges comprometedores amagades al disc del videojoc?

14:09 El detectiu Conan - La ruta del silenci 1a part
tancar

La ruta del silenci 1a part

En Kogoro explica a la Ran i a en Ranma que l'endemà l'entrevistaran en un programa de televisió a Naha, juntament amb en Toshizo Nose, una estrella del beisbol. L'endemà ben d'hora, doncs, els tres agafen un vol cap a Naha. A l'avió, a la Ran li cauen les pilotes que porta perquè els hi firmi en Nose, i un home misteriós que porta una gorra i unes ulleres de sol l'ajuda a recollir-les. En Masaharu Motoyama, que també va ser una figura de l'esport, i és el millor amic d'en Nose, va cap a Naha en un altre vol. Un cop a Naha, en Conan, la Ran i en Kogoro es dirigeixen cap a l'hotel on s'allotja en Nose, i allà reben la notícia que acaba de morir apunyalat mentre feia jogging. En Conan sospita d'en Motoyama, el millor amic de la víctima, però l'home té una coartada perfecta...

14:35 Viewtiful Joe - El muntatge del casament!
tancar

El muntatge del casament!

Els nostres herois arriben a un món medieval conquistat per les forces de Jadow i en Joe i en Junior s'uneixen a la resistència per derrotar els enemics. A la Sprocket se li acut la idea d'organitzar un casament entre la Sílvia i l'Alastor per fer que en Joe perdi els papers...

15:00 Maison Ikkoku - La persecució d'en Godai: El viatge solitari de la Kyoko
tancar

La persecució d'en Godai: El viatge solitari de la Kyoko

La Kyoko, convençuda que tant en Mitaka com en Godai l'han plantat, se'n va de viatge per aclarir els seus sentiments. En Godai la segueix amb l'esperança de fer-la finalment seva, però la seva mala sort i el seu inexistent sentit de l'oportunitat, en comptes de deixar-lo davant del cor de la Kyoko el deixen darrere de les reixes de la presó!

15:25 One piece - El noi misteriós del corn i la suposició de la Nico Robin
tancar

El noi misteriós del corn i la suposició de la Nico Robin

Mentre els membres de la tripulació, que han perdut la memòria, expliquen a la Robin l'última cosa que recorden, la Nami baixa a l'illa i hi descobreix un noi misteriós amb un corn. Pot ser que sigui aquest noi qui els ha robat la memòria? Per si de cas, en Ruffy li clava un cop de puny quan veu que ha pujat al vaixell, i immediatament, del corn comença a sortir una boira misteriosa...

15:50 Freqüència 04
16:15 Samantha ups!
16:20 Babylon 5 - Vista des del galliner
17:00 Curiositats del món animal - Rèptils marins
17:05 Món salvatge - El pelicà blanc
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:20 La Franny i les sabates màgiques - Digues "Mango"
tancar

Digues "Mango"

Avui unes sandàlies d'estiu portaran la Franny a Jamaica! Allà hi es farà amiga d'en Jonny, un noi que li acaben de regalar una màquina de fer fotos. Resulta, però, que en Jonny ho veu tot avorrit a Jamaica i no troba res interessant per fotografiar. A la Franny, en canvi, li sembla tot tan nou i divertit que li farà veure l'illa amb uns altres ulls. No t'ho perdis!

17:35 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Júlia és la millor amiga de la Laia, això ja ho saps. Sempre ho fan tot juntes i s'estimen molt. Fa uns quants dies, per això, que la Júlia s'estima més jugar amb la nova alumna que acaba d'arribar a l'escola. Pot ser que la Laia s'hagi quedat sense la seva millor amiga?! Avui en Carles i en Marcel tindran molta feina per consolar la pobra Laia...

17:50 Una mà de contes - No em banyaré
18:05 Club Super3
18:05 Els petits fantasmes - L'efecte hivernacle
tancar

L'efecte hivernacle

La Lucy s'ho ha agafat tant a la valenta, això de cuidar l'hort, que fins i tot es queda a dormir a l'hivernacle. La pega és que, per molt que s'hi esforça, no hi ha manera que li surti ni un trist tomàquet. El doctor Au té una poció ideal per aquest casos. Però la poció era per les plantes, no per la Lucy, que quan se l'ha pres, s'ha convertit en un tomàquet! I ara què?!

18:15 Mila - Tundé, l'elefant regròs
tancar

Tundé, l'elefant regròs

Avui la Mila t'explicarà la història d'en Tundé, un elefantot que li encantava destrossar cases. Després de comprovar que ni els guerrers més valents no eren capaços d'aturar-lo, l'Amidou, el cap del poble, va decidir demanar ajut als animals de la sabana. I encara que tots se n'hi riguessin, la Saba, la rateta del poble, també s'hi va apuntar...

18:20 Els increïbles germans Adrenalini - Les pilotes de la Glòria
tancar

Les pilotes de la Glòria

Després d'una acrobàcia espectacular a la mitja part d'un partit de futbol americà, en Xan ha fitxat de quarterback per l'equip dels Vermells. Perden de trenta-quatre punts i hi ha molta feina per fer! Però l'equip dels Grocs no es volen quedar enrere i també estan disposats a fitxar un altre quarterback. T'imagines qui pot ser?! L'Adi, és clar!

18:35 Doraemon - 1ª Hist.: El raig microreductor. 2ª Hist.: La llegenda de l'Ushiwaka-Maru
tancar

1ª Hist.: El raig microreductor. 2ª Hist.: La llegenda de l'Ushiwaka-Maru

En Nobita necessita un joc que li apugi l'ànim, un joc on es pugui sentir com un superheroi. Encara que s'hagi de tornar petit com un gra de pols... però amb la força d'un gegant! Més tard, en Doraemon i en Nobita faran un viatge en el passat per conèixer de primera mà l'Ushiwaka-maru, el noi que va vèncer el gegant Benkei. T'hi apuntes?!

19:00 Equip Galaxy - Miss Cosmos
tancar

Miss Cosmos

En Josh, la Yoko i en Brett s'han trobat, per casualitat i en plena missió, amb un concurs de bellesa intergalàctic. La Yoko no s'ho vol perdre per res de món! Però és que, a més a més, s'hi vol presentar! El que no sap és que el concurs l'organitza un alienígena que té la intenció de robar la bellesa i el cervell de totes les concursants!

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 One piece - Els pirates va a l'illa a recuperar la memòria
tancar

Els pirates va a l'illa a recuperar la memòria

La boira misteriosa li ha entrat a en Ruffy pel nas i li ha fet recuperar la memòria. Quan s'adona del que ha passat, immediatament convenç els altres per anar a l'illa a buscar la Nami i en Zoro. Però, és clar, hi ha un petit problema: els habitants de l'illa no recorden ni tan sols el que els ha passat el dia abans! I les coses es compliquen encara més perquè el noi misteriós s'adona que necessita un aliat per anar contra en Ruffy i hipnotitza en Zoro amb el seu corn...

20:05 Get Backers - L'espasa de la venjança. En Ban contra en Fudo
20:30 Samantha ups! - Els consells de l'Annabelle
20:35 Joves fora de serie - De tot cor
tancar

De tot cor

Un parell de cops per setmana la Vanesa s'enfila a la moto i fa el camí de Pineda de Mar a l'Hospitalet de Llobregat. Allà fa classes de repàs a en Juan David, un nen colombià de 12 anys afectat d'una cardiopatia congènita. La Vanesa va conèixer a través d'Internet una associació que ajuda afectats d'aquest tipus de malalties i, des de fa un any, hi col·labora. A Catalunya hi ha més de 29.000 persones que pateixen una cardiopatia congènita. És considerada com a malaltia greu i permanent i, en alguns casos, encara se'n desconeix la causa.

20:45 La tata - The nanny (iii)(49-72)
21:07 La tata - The nanny (iii)(49-72)
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1727
tancar

Cap. 1727

La Patrícia se sent bastant identificada amb en Fidel. En Marino ha d'escorcollar el pis i el cotxe d'en Sergi. La barra és al vehicle... La Lara està convençuda que hi ha fantasmes a la pensió i busca ajuda "especialitzada". En Paco comença al gimnàs i s'enamora de seguida. En Fede, la Irene i en Marcel fitxen la Dhara per al documental, però entenen que en Hiresh serà un problema. En Marc i la doctora Miró acaben junts, aquesta nit.

22:00 Estació d'enllaç - Passem comptes
tancar

Passem comptes

El Manel veu seriosament compromesa la seva estabilitat familiar mentre s'esdevé un afer vocacional tèrbol.

22:54 Estació d'enllaç - Inspectora supernumerària
tancar

Inspectora supernumerària

Els problemes i els afers sentimentals de tots els personatges de l'estació donen lloc a sentides mostres d'ajuda mútua.

23:45 Kingdom Hospital - Heartless
tancar

Heartless

L'advocat Sheldon Freischer conspira per posar-se al capdavant de la llista de trasplantaments d'òrgans. Mentrestant, en Hook descobreix un seguit de retalls de diari dins de la nina de la Mary. Els diaris revelen detalls horribles de l'incendi que el 1869 va provocar la mort d'uns nens i nenes on avui hi ha l'hospital. Els cossos de set dels infants no s'han trobat mai. Els retalls de diari ajuden la senyora Druse a identificar el fantasma de la Mary.

00:30 Mar de fons - L'HORA DE LA VERITAT
tancar

L'HORA DE LA VERITAT

La Judit està decidida a començar una nova vida. El Pol, que veu amb bons ulls la decisió de la seva sòcia, l'ajudarà perquè se'n surti. La Montserrat pretén que el Carles s'impliqui en els assumptes de l'editorial. Per facilitar-li la feina a la consulta, l'Amèlia li busca una nova secretària. L'Eva està dolguda pels últims tombs de la seva relació amb Carles.

01:20 Beverly Hills - Friends in deed
02:02 Beverly Hills - Comic relief
02:45 Riviera - + info
tancar

+ info

Elizabeth diu a Christophe que deixarà de treballar per Flair i que planeja escriure una novel·la. Sam i Gabriella se senten incòmodes quan es troben per primer com després de la seva cita.

03:10 Riviera - + info
tancar

+ info

Diego regala a Clara perles del mar de la Xina per demostrar-li que no ha passat res amb Ghislaine. Beatrice s'enfada amb Laurent per la seva amistat amb Sam Layton. Klaus s'ofereix per ajudar Gabrielle.

03:35 Kingdom Hospital - Heartless
tancar

Heartless

L'advocat Sheldon Freischer conspira per posar-se al capdavant de la llista de trasplantaments d'òrgans. Mentrestant, en Hook descobreix un seguit de retalls de diari dins de la nina de la Mary. Els diaris revelen detalls horribles de l'incendi que el 1869 va provocar la mort d'uns nens i nenes on avui hi ha l'hospital. Els cossos de set dels infants no s'han trobat mai. Els retalls de diari ajuden la senyora Druse a identificar el fantasma de la Mary.

04:20 Mar de fons - L'HORA DE LA VERITAT
tancar

L'HORA DE LA VERITAT

La Judit està decidida a començar una nova vida. El Pol, que veu amb bons ulls la decisió de la seva sòcia, l'ajudarà perquè se'n surti. La Montserrat pretén que el Carles s'impliqui en els assumptes de l'editorial. Per facilitar-li la feina a la consulta, l'Amèlia li busca una nova secretària. L'Eva està dolguda pels últims tombs de la seva relació amb Carles.

05:10 Just for laughs
05:35 Beverly Hills - Friends in deed
06:17 Beverly Hills - Comic relief