TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
07:59 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Josep Antoni DURAN LLEIDA, secretari general de CiU TERTÚLIA Lluís FOIX Lluís BASSETS Carme COLOMINA Manuel MILIÁN CONNEXIÓ GIRONA / RUTH COSO Lead: Comença el judici pel tiroteig mortal en un bar de la Canya TEMA: PROBLEMES AMB LA L-9 Lali COLOMÉ Jacint ICART, botiguer afectat obres L-9 Ramon CARRERAS, veí afectat obres L-9 Lead: Els problemes que generen les obres aturades de la L-9 CONNEXIÓ BARCELONA / FERRAN VERGÉS (( Marta CASTELLANO, coordinadora Creu Roja Joventut a Catalunya )) Lead: Comença la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja TEMA: CASA DELS XUKLIS Josep PLA i BUXÓ, president Casa dels Xuklis Lead: Tenir cura dels nens amb càncer TEMA: CUINA AMB ADA PARELLADA La pregunta: Gastareu menys en els àpats de Nadal d'aquest any? Ada PARELLADA Lead: Fem bullir l'olla de Nadal LA DENÚNCIA - MAGDALENA OLIVER Vanessa GASULL Antonio FERRER Lead: Denuncien lentitud per recuperar la custòdia dels seus dos fills TEMA: HISTÒRIES D'AMOR La pregunta: Estaríeu disposats a deixar-ho tot per un amor? CONNEXIÓ NOVA ZELANDA / SKYPE Anna JOVER, periodista Òscar PUJOL, filòsof Yildirai ILERI, nascut a Turquia, va venir a viure a Catalunya per amor Dúnia CARULLA, casada amb un marroquí Conxita MUR i Julian VELA, fa 61 anys que estan casats Maria Ángeles RUIZ i Gemma SÁNCHEZ, parella homosexual Lead: L'amor, un camí de llarg recorregut ple d'obstacles ENTREVISTA + ACTUACIÓ ELS CATARRES Interpreten: "Me'n vaig al camp" Lead: "Cançons 2011", el nou disc dels Catarres Maria Josep SOLER Iñaki i Aitor MUÑOZ, dissenyadors "Ailanto" Carla CROMBIE, model Lead: La moda visual d'Ailanto Xavi ORTELLS Lead: Una banda musical de mossos actua en benefici de La Marató

13:14 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Lombrives, 40 km sota terra
tancar

Lombrives, 40 km sota terra

Situada al sud de França, Lombrives té 40 quilòmetres de galeries i és una de les coves més voluminoses d'Europa obertes al públic.

14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Mongeta del ganxet tendra, bacallà i ou de guatlla
tancar

Mongeta del ganxet tendra, bacallà i ou de guatlla

Xavier Pellicer Restaurant Can Fabes Sant Celoni

15:53 La Riera - Cap. 395 Amors i desamors
tancar

Cap. 395 Amors i desamors

La Sònia i l'Ernest han de decidir què fan amb les seves vides, ara que ella ho ha descobert tot. En Joan i la Jordina corren el perill d'embarcar-se en una relació malaltissa. Per la seva banda, la Marina cometrà l'error d'explicar-li a l'Ona que li agrada molt en Lluc. I la Bet, que no pot explicar-li a en Samuel què és el que li passa a l'Imma, li explica una mentida que posarà en perill la relació que té amb la seva mare.

16:42 Divendres - + info
tancar

+ info

Comencem la setmana analitzant l'actualitat amb Sebastià Serrano, Lídia Herèdia, Pere Escobar, Núria Ferré, Carles Capdevila i Tian Riba. En aquesta ocasió, farem un esment especial de tot el que s'hagi produït arran del Reial Madrid - Futbol Club Barcelona que s'haurà disputat dissabte. Aquesta setmana, el programa visitarà Sant Feliu de Llobregat, capital de la comarca del Baix Llobregat. Començarem la nostra estada acompanyats de Màrius Serra, que ens explicarà paraules i expressions pròpies de la localitat. Parlarem amb Carmeta Morán, que acaba de publicar el llibre "Sin maneras, no hay manera", una guia actual per saber comportar-nos en cada ocasió: sopars amb familiars i amics, fer i rebre regals, viatjar en transport públic...

18:32 Julie Lescaut - Assumpte privat
20:16 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Aquest dilluns la reportera Esther Miró ens parlarà de llops. La convivència entre l'home i aquest bellíssim animal no ha estat mai fàcil. Ja fa una desena d'anys que el llop ha tornat als Pirineus procedent d'Itàlia i de França, després d'haver-se extingit durant dècades. Els ramaders que han rebut els atacs dels llops en els seus ramats ja estan preparats per fer-los front: un programa d'ajut ha fet possible que la convivència ja no sigui tan complicada.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Crackòvia - Cap. 118
tancar

Cap. 118

"Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, fa del clàssic Madrid-Barça el protagonista de tot el programa. Ensenyarà com s'ha viscut el partit del segle en diversos indrets, amb especial atenció a la gespa del Bernabéu amb l'enfrontament entre Mourinho (Toni Albà) i Guardiola (Pep Plaza).

22:35 El convidat - + info
tancar

+ info

Aquesta vegada, "El convidat" va a casa de Pilar Rahola. Junts passaran un cap de setmana a Cadaqués. Albert Om descobrirà la part més íntima d'una de les periodistes més mediàtiques. La Pilar Rahola més casolana i familiar.

23:35 Àgora - + info
tancar

+ info

Aquest dilluns a "Àgora", Xavier Bosch farà balanç de la situació econòmica actual amb Josep Oliver, José García Montalvo, Pedro Nueno i Albert Marcet. Des del 2008, la crisi ha estat la protagonista de l'actualitat i la principal preocupació de governs i ciutadans. Ara, quatre anys després, Àgora reuneix economistes de primer nivell per analitzar i intentar aportar possibles solucions a la malmesa situació econòmica internacional.

00:46 Les germanes McLeod - Cap. 175 Visions
tancar

Cap. 175 Visions

Jodi se sent aclaparada pel misteri d'Emma McLeod i la identitat del seu amant secret. Mentrestant, Alex s'enfada amb Marcus per no haver-li dit la veritat abans i Tayler es fica en un bon embolic amb Stevie per provar de fer certs exercicis amb els brumbys.

01:28 Ventdelplà - Cap. 66
tancar

Cap. 66

L'Ester li comenta al Fèlix que té un retard a la regla i ell dóna per fet que ja està embarassada. Tot i que l'Esther li adverteix que cal guardar el secret, el Fèlix l'hi explica al Paco, que ho esbomba pel poble. La Isona i el Martí passen la tarda en una discoteca. Quan veu ballar el Martí, un caçatalents li ofereix de participar en un càsting per a un musical. La idea no entusiasma el David. La Teresa es retroba amb l'Hèctor i li vol demanar referències sobre el musical. El Damià li deixa clar al Narváez que no vol tenir tractes amb ningú com ell i es decideix a portar el cas de divorci de la parella del Miquel. L'Anaïs i la Mònica es retroben. La Mònica sembla cada cop més disposada a tirar endavant. El Fèlix està gelós i fart que la seva dona tingui temps per a tothom menys per a ell. L'Esther demana ajuda a l'Ousmane, perquè no se'n surt amb el treball de pràctiques, i, sense adonar-se'n, comença a sentir alguna cosa per ell. La Isona es mostra encantada per la prova d'amor que li ha donat el Martí. El David també està content per la decisió del noi, però la tensió acumulada i saber que la Teresa és amb l'Hèctor farà que la crispació que arrosseguen els deixi més barallats que abans. El Ramiro no ha paït l'acomiadament i paga el seu mal humor amb la Marcela. El Damià intueix que el Narváez és el responsable d'una partida d'èxtasi adulterada i demana les còpies del dossier que va dipositar a la notaria. El Novella agafa diners de l'ajuntament per anar a jugar.

02:18 Jazz a l'estudi - Martí Serra
03:17 Jazz a l'estudi - Joan Diaz
tancar

Joan Diaz

Un dels pianistes de jazz més inquiets, que combina les seves actuacions amb la composició de bandes sonores per al cinema.

04:16 Divendres - + info
tancar

+ info

Comencem la setmana analitzant l'actualitat amb Sebastià Serrano, Lídia Herèdia, Pere Escobar, Núria Ferré, Carles Capdevila i Tian Riba. En aquesta ocasió, farem un esment especial de tot el que s'hagi produït arran del Reial Madrid - Futbol Club Barcelona que s'haurà disputat dissabte. Aquesta setmana, el programa visitarà Sant Feliu de Llobregat, capital de la comarca del Baix Llobregat. Començarem la nostra estada acompanyats de Màrius Serra, que ens explicarà paraules i expressions pròpies de la localitat. Parlarem amb Carmeta Morán, que acaba de publicar el llibre "Sin maneras, no hay manera", una guia actual per saber comportar-nos en cada ocasió: sopars amb familiars i amics, fer i rebre regals, viatjar en transport públic...

05:27 Videoclips catalans - SENYORS TRANQUIL, Madrid
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:26 Cuidem el planeta - + info
tancar

+ info

Aquesta casa de Sydney té el mateix aspecte que la majoria de cases del barri; l'única diferència és que és autosuficient gairebé al 100%. Els propietaris es van gastar prop de 80.000 dòlars australians (50.000 euros ) en aparells elèctrics i d'estalvi d'aigua per la seva nova llar.

07:49 Enciclopèdia breu - Galileu Galilei
07:58 Itineraris - Als boscos de Viena. Plaers i secrets
08:44 El buscador d'objectes insòlits - India
09:07 Bon viatge - Croàcia
09:16 Els Dom Tom vistos des del cel - Martinica vista des del cel - Vol per sobre les costes de Martinica
09:30 Extremadura des de l'aire - Un aire barroc
10:00 Què en sabem del menjar? - La xocolata
10:32 La meva cuina grega
10:57 El documental - No London Today
tancar

No London Today

"No London Today" és una immersió en el món de cinc joves refugiats, en Chafik, l'Aron, l'Abraham, l'Henok i l'Ermias, que esperen i deambulen per Calais tot intentant travessar el Canal de la Mànegar per a arribar a Anglaterra. "No London Today" són les paraules que un altre d'aquest refugiats, l'Arman, li va dir a la realitzadora la primera vegada que es van veure. Estaven asseguts en un banc, al carrer. Era festa a Calais, una ciutat al nord de França. Ell estava esperant que es fes fosc per a intentar creuar com a clandestí per a arribar a Anglaterra. És en aquest altre Calais, sense platges, sense terrasses, sense un lloc sota el sol que comença aquest estrany viatge...

11:50 Tot un món. D'aquíd'allà. Perú - Qüestió de caràcter
tancar

Qüestió de caràcter

Cristie Bendezú no va marxar del Perú per millorar la seva vida, sinó perquè creia que allunyar-se de les comoditats de la família era l'única via per créixer com a persona. Després de molt d'esforç, ara està convençuda que ha valgut la pena. Tot i ser dissenyadora d'interiors, treballa a la gasolinera de Centelles, on ha pogut donar-se a conèixer i participar e la vida del poble com una més. El seu caràcter trempat ha estat fonamental per portar a terme el repte de viatjar, i després de cinc anys se sent com a casa entre els nous veïns catalans.

11:58 El documental - Del vent al blau
tancar

Del vent al blau

Diari filmat d'un viatger cineasta que vaga en solitari pel Perú, l'Equador i Bolívia, tot esculpint amb imatges la seva pròpia espiritualitat, solitud i sensació de llibertat. De composició assagística, Del vent al blau gira entorn de dos eixos, l'home i la naturalesa, i la relació de l'un amb l'altre. El film es planteja com una reflexió crítica sobre dos aspectes: el distanciament cada vegada més acusat entre l'home i la naturalesa, i les conseqüències negatives que deriven de l'actual model de desenvolupament.

13:02 L'escenari de la natura - Sylt, foques i xatracs
tancar

Sylt, foques i xatracs

L'illa de Sylt, una de les illes Frisones Septentrionals, ha estat modelada pel vent i pel mar. Les condicions de supervivència de plantes i animals hi són molt difícils, però moltes espècies d'ocells hi passen temporades. Entre els residents permanents de les regions costaneres de l'illa hi trobem les foques, i a les dunes de l'interior, a la primavera, hi viu una gran colònia d'orenetes de mar.

13:46 Àfrica extrema - Àfrica extrema: El món perdut de Gabon
14:34 Mons amagats: la mona vermella de Zanzíbar - Mons amagats: la mona vermella de Zanzíbar
15:01 Fabrica que fabricaràs
15:23 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Poseu-vos còmodes i gaudiu del trajecte amb un tren biològic que funciona gràcies a una part de la vaca molt curiosa. També mirarem de reconstruir un pont d'allò més famós. Veurem com s'atrapa un lladre des d'un laboratori forense a partir de l'ADN que hi ha en el que ha menjat durant l'atracament; sembla que robar fa venir gana! Heu desitjat mai la vida eterna? Avui revelarem el secret de la immortalitat.

15:51 Sabors... - Sabors de Maurici
16:20 Sabors... - Sabors de Turquia
16:51 En clau de vi - Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada
tancar

Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada

Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'ha tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's. Amb el seu poblat bigoti i amb un barret d'estibador calat fins a les celles, Rojo se'ns mostra sincer i apassionat, i ens fa entendre per què sempre darrere un gran vi sempre hi ha un gran elaborador.

17:50 GR Pirineus - Trens, mines i monestirs
tancar

Trens, mines i monestirs

En aquesta nova ruta, Marc de las Heras anirà de Castellar de n'Hug fins a Sant Jaume de Frontanyà, a través d'un viatge per les entranyes del Berguedà. En total, uns 70 quilòmetres, repartits en dues jornades, fets a peu, en cotxe i en tren... Una recerca del tresor en tota regla!!

18:23 Thalassa - - AIGÜES PROFUNDES/- LISBOA, RETORN AL MAR
tancar

- AIGÜES PROFUNDES/- LISBOA, RETORN AL MAR

"Deep Water", aigües profundes, paraules que sonen com una garantia de puresa absoluta. Aquesta és la imatge que ha permès que tres marques d'aigua profunda se situïn entre les deu marques més venudes al Japó, i això que costen de dues a tres vegades més que una marca d'aigua normal. Lisboa és coneguda com la ciutat dels set pujols. Des de qualsevol lloc es pot veure com el Tajo arriba al mar. Aquest extraordinari estuari ha dotat la ciutat d'un port excepcional, punt de partida de les expedicions que van descobrir nous continents.

19:08 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

El músic Manu Guix i la coreògrafa Coco Comín explicaran a "No t'ho perdis" els continguts del musical "Grease", en una visita més que fa el programa de recomanacions culturals del 33, que presenta Núria Ferré. A més hi haurà: converses amb Isabel Rocatti, que interpreta el paper de dida a "L¿espera", al Teatre Lliure; una mostra de com els artistes del circ es readapten a les noves tendències professionals, amb l'exemple de la Família Balondo; imatges del concert els 40 gripaus de Pau Riba, que ens porten a celebrar el desè aniversari de la discogràfica Bankrobber; i els canvis tecnològics i estètics que també arriben a la fotografia.

19:35 Extremadura des de l'aire - Un aire barroc
20:02 Què en sabem del menjar? - La xocolata
20:32 La meva cuina grega
21:00 La Riera - Cap. 395 Amors i desamors
tancar

Cap. 395 Amors i desamors

La Sònia i l'Ernest han de decidir què fan amb les seves vides, ara que ella ho ha descobert tot. En Joan i la Jordina corren el perill d'embarcar-se en una relació malaltissa. Per la seva banda, la Marina cometrà l'error d'explicar-li a l'Ona que li agrada molt en Lluc. I la Bet, que no pot explicar-li a en Samuel què és el que li passa a l'Imma, li explica una mentida que posarà en perill la relació que té amb la seva mare.

21:48 Cronos - SAS jungle rescue, Sierra Leona
tancar

SAS jungle rescue, Sierra Leona

Acabem de veure com una patrulla d'elit britànica, perduda a la selva, ha estat feta presonera pels rebels. Això passa l'any 1999 a Sierra Leone. El rerefons d'aquest conflicte interminable són el diamants, anomenats "diamants de sang". Sierra Leone és el productor de les pedres precioses més pures del món i la guerra civil gira al seu entorn.

22:48 Cronos - Assault on Entebbe
tancar

Assault on Entebbe

Som al juliol de 1976. Un grup armat ha capturat un avió d'Air France i l'ha desviat cap a Uganda, on el general Idi Amin Dada mana i beneeix l'acció. Els terroristes amenacen de matar tots els jueus de l'avió, més d'un centenar, si no s'alliberen presos palestins tant a Israel com a altres països. La situació és terrible i l'amenaça és ben real. Només fa quatre anys del segrest i assassinat d'atletes israelians als Jocs Olímpics de Munic.

23:39 Ànima - Joan Font i Àngels Gonyalons
tancar

Joan Font i Àngels Gonyalons

El magazín cultural del 33, presentat i dirigit per Toni Puntí, rep a plató dilluns, 12 de desembre, Joan Font, director i ànima del grup Comediants, pocs dies abans de l'estrena del seu últim espectacle, "Perséfone. Variacions mortals". També ens acompanya a plató l'actriu protagonista del muntatge, Àngels Gonyalons, en un treball insòlit en la seva carrera. Aquesta setmana també parlem de relacions paternofilials en l'àmbit de la cultura amb una entrevista a dos músics que treballen amb el pes d'un cognom influent, Anoushka Shankar -filla de Ravi Shankar- i Adam Cohen -fill de Leonard Cohen-.

00:36 Opera en texans - El barber de Sevilla
tancar

El barber de Sevilla

Fet al 100% a Sabadell i amb la col·laboració d'Els Amics de les Arts. Rossini és el compositor del bon humor, de les òperes més entretingudes del repertori, el mestre de la diversió. I amb "El barber de Sevilla", la diversió està garantida. Seguirem de prop la producció d'"El barber" de la temporada 2010-2011 d'Els Amics de l'Òpera de Sabadell. I no us perdeu el Dani Alegret d'Els Amics de les Arts fent de director d'orquestra per un dia. I com a artista invitat, el perruquer més famós. Bon humor i bona música. Així és Rossini. "Il barbiere di Siviglia", de Gioacchino Rossini (1816).

01:07 En clau de vi - Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada
tancar

Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada

Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'ha tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's. Amb el seu poblat bigoti i amb un barret d'estibador calat fins a les celles, Rojo se'ns mostra sincer i apassionat, i ens fa entendre per què sempre darrere un gran vi sempre hi ha un gran elaborador.

02:06 Itineraris - Als boscos de Viena. Plaers i secrets
02:49 El buscador d'objectes insòlits - India
03:11 Bon viatge - Croàcia
03:19 Els Dom Tom vistos des del cel - Martinica vista des del cel - Vol per sobre les costes de Martinica
03:31 Ànima - Joan Font i Àngels Gonyalons
tancar

Joan Font i Àngels Gonyalons

El magazín cultural del 33, presentat i dirigit per Toni Puntí, rep a plató dilluns, 12 de desembre, Joan Font, director i ànima del grup Comediants, pocs dies abans de l'estrena del seu últim espectacle, "Perséfone. Variacions mortals". També ens acompanya a plató l'actriu protagonista del muntatge, Àngels Gonyalons, en un treball insòlit en la seva carrera. Aquesta setmana també parlem de relacions paternofilials en l'àmbit de la cultura amb una entrevista a dos músics que treballen amb el pes d'un cognom influent, Anoushka Shankar -filla de Ravi Shankar- i Adam Cohen -fill de Leonard Cohen-.

04:21 Àfrica extrema - Àfrica extrema: El món perdut de Gabon
05:07 Fabrica que fabricaràs
05:28 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Poseu-vos còmodes i gaudiu del trajecte amb un tren biològic que funciona gràcies a una part de la vaca molt curiosa. També mirarem de reconstruir un pont d'allò més famós. Veurem com s'atrapa un lladre des d'un laboratori forense a partir de l'ADN que hi ha en el que ha menjat durant l'atracament; sembla que robar fa venir gana! Heu desitjat mai la vida eterna? Avui revelarem el secret de la immortalitat.

05:53 Videoclips catalans - WILDSIDE, Arrels
05:56 Videoclips catalans - BRUNO ORO, Geloso
06:00 Videoclips catalans - EL PETIT DE CAL ERIL, La Caterineta per la Merçé
06:03 Videoclips catalans - ERM, L¿home que gira
06:08 Animals sentinella - Alerta! Aigua contaminada
06:58 Revista de decoració - Parets
tancar

Parets

Torna el paper pintat per decorar. Els adhesius són un èxit rotund, els colors, més vius que mai, però també ha aparegut una nova tècnica de vídeo per vestir les parets. La decoració mural actual us fa sentir lliures.

Progrmació BD ....
07:16 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la cova d'en Xoroi
tancar

Les Tres Bessones i la cova d'en Xoroi

L'Anna, la Teresa i l'Helena són a Menorca. Però, com que la Bruixa les ha traslladades al passat, en lloc de turistes, hi troben pirates! Allà les Bessones coneixeran la Catalina, amb qui aconseguiran fer saber la veritat sobre el misteriós Xoroi: tothom el persegueix perquè diuen que és un lladre, però en realitat és un príncep àrab víctima dels pirates i de l'Agutzil.

07:47 Doraemon - La vespa calmant / La fusta màgica
08:11 Doraemon - El plànol per observar les empipades / L'ultralleuger
08:38 Léonard - Invisible
tancar

Invisible

Per fi la gran saviesa d'en Léonard ha il·luminat en Basile! I és que el deixeble s'acaba d'inventar la fórmula de la invisibilitat. El mestre voldria saber de què està feta, però primer haurà de localitzar l'aprenent, que ara és invisible, és clar! De moment, ja li ha promès que no li prendrà la poció, però li caldrà alguna cosa més... Un plat d'espaguetis, potser?!

08:46 Léonard - Festa al poble
tancar

Festa al poble

Avui el venerat senyor celebra els vint anys de governador. Els vilatans estan convidats a organitzar les activitats de la festa, i per fer una gran celebració, tothom ha de portar la seva creació. En Basile té clar que muntarà una paradeta de jocs, però en Léonard, convençut que la festa és en honor seu, té intenció de deixar tothom amb un pam de nas. T'ho perdràs?!

08:55 Al país del Pare Noel
09:00 mic 3
09:00 Pingu - La confusió
09:07 En Thomas i els seus amics - Embolic familiar
09:20 L'Ava, en Riko i en Teo
09:30 Carrer del zoo 64 - Cap. 28 La història de la Phoebe, la coala
09:41 Bob, el manetes - No corris tant, Llampec
09:51 Bob, el manetes - Mestre Golut
10:01 Bob, el manetes - Benny, el matxucador fulminant
10:11 Bob, el manetes - El superequip d'en Bob
10:23 Pat i Stan - Cap. 214 Tex Avery
10:23 Pat i Stan - Cap. 219 Pilota de cops
10:23 Pat i Stan - Cap. 221 L'estel
10:24 Pat i Stan - Cap. 223 Esparadrap
10:24 Pat i Stan - Cap. 225 Mim
10:25 Pat i Stan - Cap. 230 Pèl al cos
10:25 Pat i Stan - Cap. 228 Pastís de plàtan
10:26 Pat i Stan - Cap. 232 Encallat al vàter
10:26 Pat i Stan - Cap. 301 El Didier 2
10:27 Pat i Stan - Cap. 303 Rot
10:27 Pat i Stan - Cap. 305 Bon Nadal i bones festetes
10:28 Pat i Stan - Cap. 39 Pat's rap
10:29 Pat i Stan - Cap. 311 I tu, què?!
10:29 Pat i Stan - Cap. 173 L'arroseur arrosé
10:29 Pat i Stan - Cap. 313 La col.lecció
10:30 Pat i Stan - Cap. 315 El perruquer
10:35 Els barrufets - Sant Barrufet i el drac
tancar

Sant Barrufet i el drac

Saps què passa quan al Gran Barrufet se li acaben els barrufagerds? Que no pot barrufar més pocions màgiques! Sort que avui els barrufets s'han trobat un drac al bosc que els ajudarà més del que es pensen. En Gargamel, però, no trigarà gaire a capturar-lo. Per què el deu voler? Per fer-ne una de les seves, és clar!

10:57 Els barrufets - El barrufet bruixot / Geni geniüt
tancar

El barrufet bruixot / Geni geniüt

En Gargamel ha creat la llegenda del Barrufet Bruixot per fer que els barrufets vagin a coneixe'l a la cova de la Muntanya de Glaç. Allà, els espera amb les dents ben esmolades! Els barrufets s'han trobat un geni que es nega a barrufar-los els tres desitjos si no diuen les paraules màgiques. Però si les descobreix abans en Gargamel, ja poden començar a córrer!

11:24 Daniel, el trapella - Daniel destru. dallas/hawai en blau i negre/tot va
11:46 Daniel, el trapella - Compte. ha començat/una de pirates/daniel aprèn
12:12 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Ja fa un any que en Timmy té padrins màgics i això s'ha de celebrar amb un regal molt especial: una magdalena que et permet demanar un desig lliure de normes. I si cau en males mans...?! Aviat el senyor Crocker deixarà de ser un mestre de primària de segona fila per convertir-se en el sobirà suprem màgic de l'univers i establir un nou ordre mundial: el seu!

12:42 Els germans Kratt - Bandits emmascarats
tancar

Bandits emmascarats

Mentre en Martin i en Chris estudien els llops per aconseguir-ne una bona disfressa per al ball d'aquesta nit, en Jimmy ha tingut una experiència molt estranya i ha quedat convençut que per la nau Tortuga hi volta un fantasma o un monstre de 8 ulls. Pot ser que hi tinguin alguna cosa a veure els óssos rentadors?! Avui la festa serà animada!

13:09 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

En Voltar i el doctor Gripau han decidit que ha arribat l'hora de fer servir el Clonatró 9000. Amb l'ADN de l'os d'un dinosaure faran un clon i... governaran la Terra! Un pla genial! Ara només han d'anar al Museu d'Història Natural i robar un os de dinosaure. El que no saben és que el guarda és el Juli Justícia! Això ja ho complica tot una mica...

13:20 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Tecnologies Cor Podrit ha presentat l'última novetat en tecnologia malvada: l'i-Destructor, un raig destructor atomitzador, que controla la ment i que té un obreportes de garatge a distància que s'activa amb la veu. I als cinc primers clients els el donaran de franc! Ara, que ser el primer d'una fila de supermalvats no és tan fàcil com sembla!

13:33 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Com que el socorrista ja no els deixa entrar a la piscina pública, en Voltar i companyia s'han instal·lat al cau una piscina autoinflable amb tobogan en forma d'espiral. A més, per evitar que els altres nens del barri s'hi banyin, han decidit tenir-hi un tauró. El que no saben és que, en lloc d'un tauró, és un dofí militar supersecret! Això no pinta gaire bé...

13:50 Els pingüins de Madagascar - "Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles
tancar

"Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles

La Marlene s'ha trobat un ou perdut i l'ha donat als nostres amics perquè se'n facin càrrec. El rei Julien, en canvi, està decidit a cuidar-lo ell mateix per convertir-lo en la seva mà dreta. Se'n sortirà?! Més tard, el Capità, després de robar les piles de l'equip de música d'en Julien, acabarà a la gàbia d'un cangur amb molt males puces! Qui el caçarà abans, en Julien o el cangur?!

14:15 Els pingüins de Madagascar - L'agulla no mola / L'eclipsi
tancar

L'agulla no mola / L'eclipsi

El Capità, quan ha vist el veterinari amb la injecció a la mà, ha fugit corrents. Li fan pànic, les agulles! Si els seus amics no l'ajuden a superar la por, haurà d'abandonar el zoològic... per sempre! Més tard, aprofitant un eclipsi solar, en Phil i en Mason convenceran el rei Julien que els esperits del cel estan enfadats amb ell. Vols saber com reaccionarà?!

14:41 Capità Bíceps - El superacupuntor
tancar

El superacupuntor

Als 70 anys, el Superacupuntor domina tant el seu art que ha decidit que ha arribat l'hora de convertir-se en... l'amo del món! El seu objectiu és paralitzar el cervell del President i convertir-lo en el seu titella. I el del Capità Bíceps, aturar un dels savis més ràpids i perillosos que han arribat mai a la Capital. Sense que li paralitzin abans el cervell, és clar!

14:49 Capità Bíceps - En Guitarra Vermella
tancar

En Guitarra Vermella

En Guitarra Vermella ha arribat per saquejar tots els amplificadors del món i demostrar que és l'amo mundial del so. Ho farà organitzant el primer concert atòmic, amb el seu vibrato electroxoc, solo tsunami, puntejat Mach 5 i, sobretot, amb les seves bombes de distorsió massiva! La sobrecàrrega apocalíptica és imminent! Si el capità Bíceps no ho impedeix, esclar!

14:57 Capità Bíceps - El superdentista
tancar

El superdentista

El Superdentista és un gran col·leccionista de dents que té una mostra de cada varietat de dent de la Terra. I un museu amb les dents més estranyes que et puguis imaginar. L'únic que li falta és el queixal amb cinc arrels del Capità Bíceps! Ja saps que al nostre heroi no li fa por gairebé res! Però això d'anar al dentista no fa gràcia a ningú. I menys si té un succionador com el del Superdentista!

15:09 El detectiu Conan - El cas del xantatge a un futbolista
15:31 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la sonata "Clar de lluna" (1)
15:59 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

Els savis del món estan sent víctimes d'una pèrdua massiva d'intel·ligència per culpa d'una epidèmia d'acriaturisme. És clar que en Zorglub és l'únic capaç d'inventar-se una cosa així, i tot fa pensar que el pla, l'està duent a terme des de l'EMC2, l'escola més famosa de nens superdotats. Però un moment! En Zorglub també s'ha acriaturitzat! Qui en deu ser el responsable?!

16:21 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

L'Spirou i en Fantàstic han decidit aturar-se a l'illa de Guatepanam per investigar un fenomen ben peculiar. Aviat descobriran que la llum de color rosa que brilla tota la nit a l'illa forma part del pla d'en Zorglub per crear el Dia Perpetu. Els nostres herois estan a punt d'assistir al naixement d'una nova era! El dia Z ha arribat! No t'ho perdis!

16:47 Les Tres Bessones - Les tres bessones i els Tres Mosqueters
tancar

Les tres bessones i els Tres Mosqueters

L'Avorrida envia les Bessones a París. El que havia de ser un viatge turístic es converteix en un malson i acaben empresonades al soterrani del Palau del Louvre. Sort en tindran dels Tres Mosqueters, que les alliberaran.

17:12 Al país del Pare Noel
17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El Pessic puja a l'escenari
17:26 La Lua i el món - Foc a la vista !
17:29 La Lua i el món - El riu podrit
17:35 En Thomas i els seus amics - El xiulet d'en Toby
17:49 L'hora del Timmy - El Timmy fa de nadó
18:03 Una mà de contes - Vull una corona
18:17 Lila - El viatge
tancar

El viatge

La Lila desitja no sortir del barri per anar de vacances. Està covençuda que allà on vagin no coneixerà ningú i hi haurà feres terribles que se la voldran menjar. La família acaba acampant al parc del davant de casa i tot continua...com sempre. Fins i tot massa!

18:22 Lila - Un pla
tancar

Un pla

La Lila desitja no haver de seguir les instruccions que la mestra li ha donat perquè pugui tenir cura del hàmster de la classe. Ella es pensa que ja en sap prou, a més a més, el que vol és jugar però si no es segueixen unes normes, més que jugar amb l'animaló, la Lila haurà de buscar-lo per tot arreu.

18:33 Els Dalton - La cortina d'aigua
tancar

La cortina d'aigua

Després del taller de "Dansa de la pluja a l'estil disco" que ha ofert en Falcó Fabulós, l'Averell ha descobert que té un do per fer canviar el clima. Sobretot, per provocar cortines d'aigua! En Joe ja ha ideat el pla perfecte per una nova evasió, però a la tribu d'en Llop Boig no els ha fet cap gràcia que els rostres pàl·lids juguin amb els seus costums...

18:40 Els Dalton - El testament
tancar

El testament

"La lectura obre moltes portes. És un mitjà formidable d'evasió i una finestra oberta a la llibertat." Aquestes paraules de la Betty han obert els ulls a en Joe, que ha començat a devorar llibres com un boig. Fins que li ha caigut a les mans "El comte de Montecristo" i ha decidit que es faran els morts per poder fugir. Però, vols dir que és tan fàcil, això de fer-se el mort?!

18:47 Els Dalton - Els Dalton totemitzats
tancar

Els Dalton totemitzats

En Peabody, el director de la presó, ha decidit fer un gest per millorar la relació amb els indis i li regalarà un tòtem a en Llop Boig pel seu aniversari. En Joe s'ha presentat voluntari per construir el tòtem assegurant que a l'escola es va passar tres anys fent tòtems. Però si no hi ha anat mai, a l'escola! Tot plegat és un altre pla per fugir... Te l'imagines?!

18:53 Els Dalton - La pólvora de l'evasió
tancar

La pólvora de l'evasió

Per celebrar l'any nou xinès, en Ming Li Foo té pensat de fer un castell de focs espectacular. Els castells de foc es fan amb pólvora i en Joe ja es veu fora de la presó. Però presentar-se voluntari per ajudar en Ming Li Foo vol dir haver de fer un curs ràpid de la cultura del seu país: aprendre l'art del kung-fu, de l'acupuntura, del ball del drac... Que no els passi res!

19:07 Què hi ha, Scooby-Doo? - Gana desenfrenada a la petita Tòquio
tancar

Gana desenfrenada a la petita Tòquio

La construcció d'un nou moll per fer-hi una fàbrica a la petita Tòquio podria fer que una antiga llegenda es fes realitat. La llegenda parla d'un monstre gegant que pot aparèixer a través del cos de qualsevol persona... o animal! Te l'imagines en Shaggy convertit en un monstre gegant amb una gana desenfrenada? Doncs en té tots els números!

19:30 Info k
19:45 El llibre de la selva - La cursa
tancar

La cursa

El Phaona, que no ha acceptat mai el Mowgli a la manada de llops, ha dit a l'assemblea que el cadell d'home hauria d'estar amb els de la seva raça. El Mowgli, que diu que és capaç de córrer tan de pressa com qualsevol llop, l'ha desafiat a una cursa. Qui guanyi decidirà si el Mowgli és un llop i si pot continuar vivint amb la manada. Preparats, llestos... ja!

19:56 El llibre de la selva - Les abelles negres de la selva
tancar

Les abelles negres de la selva

El Mowgli i el Bagheera s'han escapat d'una de les classes del Baloo, que s'estava posant una mica pesat amb els perills de les abelles. El Mowgli, per divertir-se, ha decidit escalar un cingle, sense saber que a dalt de tot hi ha un eixam d'abelles negres. El Mowgli està en perill i el Shere Khan ho té molt bé per atacar el Baloo...

20:13 Els pingüins de Madagascar - L'orcocell / Anellats
tancar

L'orcocell / Anellats

El Recluta, mentre feia guàrdia, ha vist una orca gegantina que volava pel cel. Evidentment, no s'ho ha empassat ningú que pugui existir un animal d'aquestes característiques. Això vol dir que el Recluta s'haurà d'enfrontar tot sol al terrorífic orcocell! Més tard, els pingüins s'hauran de refiar dels lèmurs si volen salvar el zoo. No t'ho perdis!

20:38 Els pingüins de Madagascar - Crisi de comandament / La veritat fa mal
tancar

Crisi de comandament / La veritat fa mal

El Capità, que s'ha donat un cop al cap, no podrà comandar una missió molt important que ha sortit als pingüins. Qui agafarà ara les regnes?! Tots hi estan disposats, però no és tan fàcil com sembla! Per cert, saps què passaria si el Recluta es begués l'elixir de la veritat d'en Kowalski? No pot ser que escampi els secrets dels pingüins per tot el zoo!

21:01 Tom i Jerry - Espectacle sobre gel
21:08 Tom i Jerry - El ratolí abandonat
21:16 Bugs Bunny i els seus amics - La llebre savia
21:23 Tom i Jerry - Migdia reial
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Tracta bé l'Ota
06:04 La Lua i el món - Avui no em banyo
06:07 Megaminimals - Els sabors
06:13 Zoomix
06:16 Zoomix
06:19 Zoomix
06:23 Pat i Stan - Cap. 279 Polyphonie corse
06:27 Inspector Gadget - En gadget i els llenyataires
06:49 Inspector Gadget - En gadget a istambul
Progrmació BD ....
21:36 Bola de Drac Z Kai - No hia ha victòria per l'androide 19 ! Arriba el Supervegeta !
22:06 L'un per l'altre - Sense pèls a la llengua
tancar

Sense pèls a la llengua

El Toni i la Maria estan enganxats a un programa de televisió que es diu "Sense pèls a la llengua" on les parelles on s'ha de demostrar que es coneixen molt bé. La Rosa i el Poppins decideixen apuntar la Maria i el Toni sense que ells ho sàpiguen. El Toni i la Maria decideixen fer trampes i pacten les respostes.

22:43 Galactica, estrella de combat - Secrets i mentides
23:29 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 9 El que ell va veure
tancar

Cap. 9 El que ell va veure

Sarah s'embolica en una transacció comercial amb un misteriós home de negocis. Ellison, que comença a veure que Sarah diu la veritat pel que fa al futur, va a visitar Charley. Derek reviu en forma de flaixos moments de la seva joventut i el dia en què començà l'apocalipsi. Derek i John protagonitzen una escena emotiva que es veu interrompuda per una explosió gegant.

00:12 Waterloo Road - Cap. 13
01:09 Farscape - Destinacions diferents
tancar

Destinacions diferents

La tripulació de Moya és transportada en el temps fins a una cruenta batalla entre mercenaris de les Forces de Pacificació i tropes venek.

01:55 One piece - En Zoro desembeina els sabres i una bèstia entra en acció
tancar

En Zoro desembeina els sabres i una bèstia entra en acció

En Zoro, hipnotitzat pel corn, ataca en Ruffy, que diu als altres que continuïn sense ell. Els pirates li fan cas, i finalment, tots aconsegueixen recuperar la memòria gràcies a l'estranya boira que surt del corn. Per fi s'han alliberat de la maledicció de la falta de memòria, però l'alegria no pot ser completa perquè de cop i volta apareix en Zoro... sense en Ruffy!

02:20 Vampirs a l'internat - La caçadora
tancar

La caçadora

Un esperit femení malvat, que està disposat a destruir qualsevol vampir que s'enamori d'un mortal justament perquè ella va ser víctima d'un "habitant de la nit", ha triat en Drew com a pròxima presa. A més, la Merrill i l'Essie investiguen la Dillan, una nova alumna del torn de dia, per saber si oculta algun misteri.

02:44 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - Una proposta inesperada. Canvis al món infernal
03:11 L'un per l'altre - Sense pèls a la llengua
tancar

Sense pèls a la llengua

El Toni i la Maria estan enganxats a un programa de televisió que es diu "Sense pèls a la llengua" on les parelles on s'ha de demostrar que es coneixen molt bé. La Rosa i el Poppins decideixen apuntar la Maria i el Toni sense que ells ho sàpiguen. El Toni i la Maria decideixen fer trampes i pacten les respostes.

03:45 Berlín, Berlín - La por és una burrada
tancar

La por és una burrada

A la discoteca, la Lolle es decideix a parlar amb el jove de qui s'ha enamorat, però quan s'hi acosta li cauen les faldilles i ha de fugir a corre-cuita. El que de debò necessita, però, és trobar feina i en Lenny li explica que es venen la botiga de còmics. La Lolle intentarà que la seva mare faci una inversió i la compri. El noi del metro, que es diu Felix, torna a aparèixer: li porta les faldilles que va perdre a la discoteca! La Lolle es fa passar per sordmuda, però només és qüestió de temps que la mentida es destapi...

04:09 Berlín, Berlín - La família feliç
tancar

La família feliç

La Lolle és enormement feliç. Acaba de passar una setmana fantàstica amb en Felix i ara vol anar al llit amb ell, tot i que en Felix s'hi mostra estranyament reticent. La Vero anuncia que no es pot casar sense l'aprovació dels seus pares, i ella i l'Sven els van a visitar. L'Sven ha de suportar les gamberrades del germà petit de la Vero, en Tino, i els comentaris impertinents dels seus pares, però sobretot l'aparició d'en Kai, l'ex de la Vero, que encara està enamorat d'ella.

04:33 Waterloo Road - Cap. 13
05:25 L'un per l'altre - Sense pèls a la llengua
tancar

Sense pèls a la llengua

El Toni i la Maria estan enganxats a un programa de televisió que es diu "Sense pèls a la llengua" on les parelles on s'ha de demostrar que es coneixen molt bé. La Rosa i el Poppins decideixen apuntar la Maria i el Toni sense que ells ho sàpiguen. El Toni i la Maria decideixen fer trampes i pacten les respostes.