Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 PLAN
09:00 Paradisos a les altures - Paradisos a les altures
tancar

Paradisos a les altures

Aquest programa ens porta a un lloc insòlit: les teulades de la ciutat de Nova York. Allà dalt podrem conèixer alguns dels personatges que hi viuen i tenir una perspectiva desconeguda fins ara de la Gran Poma.

09:49 Europa a vista d'ocell - Grècia
10:21 Els últims espais verges - L'aigua de Plitvicka
11:20 Especial Informatiu: Acte Institucional Diada Nacional
13:01 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 22 S'accepten terrestres
tancar

Cap. 22 S'accepten terrestres

L'obsessió de Sarah amb els tres punts s'intensifica quan localitza un blocaire que té un profund coneixement d'aquest símbol. Finalment, acaba trobant el que no s'hauria imaginat mai. Mentrestant, Riley s'aproxima a John i se les ha de veure amb Cameron.

13:49 Just for laughs
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 11/9/09
14:30 Telenotícies migdia
15:49 Pel·lícula - Harry Potter i la cambra secreta
tancar

Harry Potter i la cambra secreta

Harry Potter no ha passat un bon estiu. Ha hagut de suportar els seus oncles i el seu cosí i, a més, no ha rebut cap resposta a les cartes que ha enviat als seus amics Ron i Hermione. De sobte, Dobby, un elf domèstic, apareix a l'habitació de Harry per mirar d'impedir-li que torni a l'escola de màgia ja que, segons ell, el noi corre un gran perill. Malgrat l'advertiment de l'elf, Harry es prepara per començar el segon curs a Hogwarts. Aviat descobrirà que era Dobby qui li va amagar les cartes de Ron i Hermione. Un cop a Hogwarts, les coses es complicaran a causa dels misteriosos atacs provocats per un monstre amagat en una cambra secreta.

18:30 Nit 10 - NIT 10
tancar

NIT 10

TV3 ha preparat una gran festa, dins i fora del plató, per a la nit del 10 de setembre, conduïda per Lídia Heredia, Roger de Gràcia i Òscar Dalmau. La "Nit 10" és la gala on es presenta la nova programació de TVC. I també és la nit de la cultura, una nit on moltes entitats socioculturals de Catalunya obren les portes i apropen la cultura i la festa a la gent. Dues versions d'una mateixa festa que s'interrelacionaran, ja que des del plató de la gala es faran connexions en directe amb alguns dels punts d'arreu de Catalunya on se celebrin activitats. En definitiva, el que es pretén és que, amb la combinació de l'emissió televisiva i les activitats exteriors, aquesta sigui una nit 10 per a tothom, per als que surtin i per als que es quedin a casa.

20:41 Castells, patrimoni de la Humanitat - Castells, patrimoni de la Humanitat
21:00 Telenotícies vespre
21:46 Zona zàping - Zona zàping
22:12 La gran pel·lícula - Troia
tancar

Troia

La pel·lícula és una nova adaptació de "La Ilíada" d'Homer, el poema èpic escrit més de vuit-cents anys abans de Crist. A l'antiga Grècia, la passió de dos amants desencadena una guerra entre dos pobles: Paris, príncep de Troia, s'enamora d'Helena, reina d'Esparta, tot i que és casada. Helena fuig amb Paris i Menelau, el marit d'ella, pren els fets com una ofensa al seu honor i a la seva nació. Menelau i el seu germà Agamèmnon, el poderós rei de Micenes, reuneixen totes les tribus de Grècia i les posen en peu de guerra per derrotar els troians i recuperar Helena. Però la ciutat de Troia, comandada pel rei Príam i defensada pel ferotge príncep Hèctor, és una fortalesa inexpugnable. Els grecs buscaran l'ajuda d'Aquil·les, un guerrer arrogant, rebel i aparentment invencible.

01:00 Pel·lícula - Dies de glòria
tancar

Dies de glòria

1943. Tot i que mai no han estat a França, quatre joves algerians s'allisten a l'exèrcit francès junt amb uns altres 130.000 "soldats indígenes" per lluitar contra els nazis.

02:59 Pel·lícula - Mare Teresa
tancar

Mare Teresa

Calcuta, 1950. Una ciutat caòtica i plena de gent desgraciada, malalts i pobres que, sense esperança de sobreviure, vagaregen pel carrer. El pare Sullivan arriba a Calcuta enviat pel Vaticà per recollir informació sobre la Mare Teresa, una monja que ha demanat la creació d'una nova congregació.

05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 RITMES
07:02 Ritmes poprock
07:53 Tons - Miquel Martí i Pol
tancar

Miquel Martí i Pol

Roger Pera, Vicenta N'Dongo i Lluís Llach.

08:18 Ritmes. 50 anys de la Nova Cançó - .
tancar

.

Un documental dirigit per Àngel Leiro i Jordi Turtós al voltant del concert que Maria del Mar Bonet i el seu grup van fer al Palau Azem, de Damasc, el dissabte 1 d'octubre de 2005. En aquest concert, la mallorquina es va retrobar amb el Cham Ensemble i en Luis Delgado, amb qui havia treballat conjuntament per la creació d' "Amic,amat", un disc que adapta textos de Verdaguer a la musicalitat àrab de l'orient mediterrani. "Amic i Amat" és un projecte que la Maria del mar Bonet va engegar amb motiu del Fòrum de les Cultures de Barcelona 2004. Es tractava d'apropar-se, una vegada més, a la musicalitat àrab de l'orient mediterrani.

09:06 Ritmes. 50 anys de la Nova Cançó - Maria del Mar Bonet i Miquel Poveda: Els treballs i els dies
tancar

Maria del Mar Bonet i Miquel Poveda: Els treballs i els dies

Maria del Mar Bonet, una de les grans veus consolidades del Mediterrani, i Miguel Poveda, un dels nous "cantaors" flamencs amb més talent, presenten "Els treballs i els dies", després de l'estrena a Nova York, Barcelona i Frankfurt. Maria del Mar Bonet és autora de moltes de les seves cançons, que ha recollit i publicat en dos llibres de poesia, i ha dedicat gran part de la seva obra a musicar poetes catalans, cançons d'altres autors i cançons tradicionals de les Illes Balears i del Mediterrani. Per la seva part, Miguel Poveda és un cantant flamenc extraordinari. El caracteritzen la facilitat melòdica, un timbre molt bonic, el frasejat, una afinació precisa i les condicions tècniques, que el situen en un lloc preeminent de la música.

10:00 Automobilisme - 1a sessió entrenaments lliures G. P. d'Itàlia
11:37 RITMES
11:37 Ritmes cat
12:08 Ànima - + info
tancar

+ info

Amb motiu de la celebració de la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega, aquest dijous el programa s'emetrà integrament des de la capital de l'Urgell. Des d'un plató instal·lat a la plaça Major, Bibiana Ballbè i Toni Puntí entrevistaran diversos artistes, com la coreògrafa Sol Picó, i programadors, com Domingo Martínez Belaire, director del Festival Internacional Teatre de Carrer de Vila-Real, i Richard Santana, director del Festival Internacional Teatro Palco & Rua de Belo Horizonte, Brasil. Durant el programa actuarà en directe la companyia francesa Carnage Productions, amb l'espectacle "Gign (Swat)".

12:42 30 Minuts, l'any dels 25 - GUERNICA, PINTURA DE GUERRA
tancar

GUERNICA, PINTURA DE GUERRA

Fa 70 anys, l'aviació alemanya a les ordres de Franco va bombardejar Guernica, la ciutat sagrada dels bascos. El brutal atac va inspirar Picasso per pintar una obra mestra: el "Guernica". Des d'aleshores, aquest quadre s'ha convertit en un crit universal contra la barbàrie de la guerra. A la tardor del 2006 es van complir 25 anys de l' arribada del "Guernica" a Espanya. El fet va coincidir amb el centenari del naixement de Picasso. Per desig exprés del pintor, el quadre no va arribar a territori espanyol fins que no va acabar la dictadura del general Franco. La seva arribada es va convertir en la certificació simbòlica de la recuperació de les llibertats democràtiques desprès de gairebé 40 anys de dictadura franquista. L'aleshores ministre de Cultura espanyol, Iñigo Cavero, va manifestar que el "Guernica" era "el último exiliado que regresa a España". La dirigent comunista Dolores Ibarruri, la Pasionaria, davant del quadre, va declarar: "La guerra ha terminado". Amb "Guernica, pintura de guerra", Televisió de Catalunya inicia una experiència innovadora en televisió: el documental interactiu.

13:49 City folk (versió curta)
13:59 Automobilisme - 2a sessió entrenaments lliures G. P. d'Itàlia
15:34 Planeta Terra
15:34 Sentinelles de la natura - Pels voltants de les Cevenes
16:26 Gegants de sang verda - Gegants de sang verda
tancar

Gegants de sang verda

De totes les espècies que existeixen al planeta, la sípia gegant australiana potser és l'animal més curiós. Té tres cors, sang verda i vuit braços, una pell extraordinària i un nivell d'intel·ligència molt elevat. Al sud d'Austràlia, 250.000 gegants marins d'aquests es desplacen a un punt concret de la costa rocosa amb un únic pensament al cap: aparellar-se i pondre ous. És la congregació més nombrosa del món d'aquests animals amb l'objectiu de reproduir-se. La competència per les femelles és ferotge i els mascle s'han hagut d'inventar tot de tàctiques curioses per garantir que siguin els seus gens els que passin a la generació següent de gegants.

17:18 Catalunya des de l'aire - Solsonès, Segarra, Anoia
17:46 Veterinaris - + info
tancar

+ info

Responsables de la Unitat Canina dels Mossos d'Esquadra examinaran avui un grup de 5 gossos que el Francesc està entrenant perquè siguin gossos policia. Si superen el test, prepararan els gossos per localitzar explosius. Els responsables del CRARC, el Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya, han portat un exemplar de tortuga de Florida que han capturat al pantà de Foix. La Charo i l'Alfred han portat la Bengi a la clínica Canis. La gossa té un tumor a la cara. A Amposta hi ha una parada de sementals de l'exèrcit espanyol. En aquestes parades hi ha cavalls de diferents races. La Ufana és una euga de Tortosa. L'han portat a Amposta perquè la munti un pura raça àrab.

18:16 Cinema paradiso al Tibet - Cinema Paradiso al Tibet
tancar

Cinema Paradiso al Tibet

Sota un cel ple d'estrelles, oneja una pantalla de cine. Els espectadors són els habitants de les immenses planures de la Regió Autònoma del Tibet. Aquest cine mòbil visita el seu poble uns quants cops a l'any, i és un dels passatemps favorits dels habitants de la zona. De la projecció se n'encarreguen un home de 58 anys i un jove que l'ajuda, que es dediquen a aquesta feina empesos tan sols per l'amor al cine. Al peu de l'Himàlaia es pot trobar un nou Cinema Paradiso.

19:09 Remeis naturals - Les dones ocres
19:34 CANON
19:34 Cànon Lletres - Bram Stoker
tancar

Bram Stoker

Bram Stoker, estudiós, escriptor i actor, va néixer a Dublín el 1847. Entusiasta de la literatura romàntica, Stoker va mantenir correspondència amb Walt Whitman i va ser amic d'Oscar Wilde. Un treball monòton li va proporcionar la inspiració necessària per escriure obres de l'envergadura de Dràcula (1897) i nombroses col·leccions d'històries curtes de terror. Després es va traslladar a Londres, on es va col·locar com a actor-gerent del teatre Henry Irving Lyceum. Va seguir escrivint fins a la seva mort, el 1912.

20:20 Ciberians - Eduard Escofet
tancar

Eduard Escofet

Eduard Escofet, Poblet, 1979 Poeta i agitador cultural. Cofundador de "projectes poètics sense titol - propost.org".

20:32 El tresor - El tresor
tancar

El tresor

Aquest documental tracta de la descoberta del vaixell mercant més antic trobat al fons del mar: una nau de 70 metres d'eslora pertanyent al període de la cinquena dinastia xinesa, del segle X. Es va aconseguir pujar a la superfície aproximadament un milió de peces, des d'una profunditat d'uns 60 metres, i, d'aquestes, unes 200.000 estaven en perfectes condicions. Aquesta troballa és de gran importància i interessa museus de tot el món.

21:30 Karakia - El Sol protector
tancar

El Sol protector

El món de l'antic Egipte ha despertat com cap altre l'interès i la fascinació de la gent des que es va començar a divulgar, a començaments del segle XIX. Encara avui dia, quan algú ens parla d'aquell extens país, a cavall entre el nord d'Àfrica i el Pròxim Orient, se'ns fa difícil dissociar l'antic territori del modern; les piràmides i els magnífics monuments que s'enfilen Nil amunt... de l'actual poble, edificat després del segle VII, amb l'arribada dels àrabs. Aquest capítol pretén acostar-nos a aquests dos egiptes. Parlarem d'història i d'egiptologia, de què menjaven els antics habitants del delta, però també de vida quotidiana i gastronomia. Ho farem amb en Hani, en Gamal i en Sayed, amb els quals aprendrem a preparar les kofta, les mandonguilles típiques del món àrab, el mashi o el xai al forn ben especiat. Finalment, la població de Cervera ens permetrà acostar-nos a la vida del poble copte, hereu directe dels antics egipcis.

22:09 Ritmes. 50 anys de la Nova Cançó - + info
tancar

+ info

El març de 2007 un dels cantautors més estimats de casa nostra va oferir el concert que va posar punt final a la seva trajectòria artística. El cantautor català Lluís Llach es va acomiadar amb un emotiu concert emès en directe des de Verges, el seu poble natal, davant un públic de més de cinc mil persones, amb la presència d'amics i familiars i de gran part de la classe política catalana. Colofó de la gira de comiat titulada "I Punt", que l'artista va portar arreu dels Països Catalans des del febrer de 2006, amb escala al teatre Olímpia, de París. Acompanyen l'artista els músics Laura Aymerich (guitarra, maribma acordió i veus), Anna Comellas (violoncel), Jorge Cuscueta (saxo i clarinet) Marc Prat (baix elèctric i contrabaix), Dani Forcada (bateria i percussions), Laly Rodríguez (guitarra acústica i elèctrica) i Jordi Armengol (guitarra elèctrica).

00:50 Cànon Lletres - Bram Stoker
tancar

Bram Stoker

Bram Stoker, estudiós, escriptor i actor, va néixer a Dublín el 1847. Entusiasta de la literatura romàntica, Stoker va mantenir correspondència amb Walt Whitman i va ser amic d'Oscar Wilde. Un treball monòton li va proporcionar la inspiració necessària per escriure obres de l'envergadura de Dràcula (1897) i nombroses col·leccions d'històries curtes de terror. Després es va traslladar a Londres, on es va col·locar com a actor-gerent del teatre Henry Irving Lyceum. Va seguir escrivint fins a la seva mort, el 1912.

01:35 Grans idees per a un petit planeta - Paper o plàstic?
01:59 Karakia - El Sol protector
tancar

El Sol protector

El món de l'antic Egipte ha despertat com cap altre l'interès i la fascinació de la gent des que es va començar a divulgar, a començaments del segle XIX. Encara avui dia, quan algú ens parla d'aquell extens país, a cavall entre el nord d'Àfrica i el Pròxim Orient, se'ns fa difícil dissociar l'antic territori del modern; les piràmides i els magnífics monuments que s'enfilen Nil amunt... de l'actual poble, edificat després del segle VII, amb l'arribada dels àrabs. Aquest capítol pretén acostar-nos a aquests dos egiptes. Parlarem d'història i d'egiptologia, de què menjaven els antics habitants del delta, però també de vida quotidiana i gastronomia. Ho farem amb en Hani, en Gamal i en Sayed, amb els quals aprendrem a preparar les kofta, les mandonguilles típiques del món àrab, el mashi o el xai al forn ben especiat. Finalment, la població de Cervera ens permetrà acostar-nos a la vida del poble copte, hereu directe dels antics egipcis.

02:35 RITMES
02:35 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: Kanye West; Steven Munar; Rafa Tena; Coti; Oasis; Taylor Swift; Goldfrapp; Beth; Victor Bocanegra; Beside; Robbie Williams; Manos de Topo i Veracruz.

03:24 Expedients de l'espai - Descobriment
03:34 Illes de somni - Bora Bora
04:26 Sentinelles de la natura - Còrsega
05:17 L'ànima viatgera
05:40 Encontres perillosos - Superserps
tancar

Superserps

Brady busca la pitó africana a Sud-àfrica. Se sap que pot arribar a tenir més de 6 metres de llargada.

06:30 Cròniques mediterrànies - Una mare per tots
Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Els Fruittis - Els Fruittis dorments
07:32 Els Hoobs - Fer exercici
tancar

Fer exercici

Els hubs són lluny dels seu planeta i no poden fer els seus hubiexercicis. Si volen estar en forma, bé que hauran de fer alguna mena d'exercici que facin els bacocs. Però quins exercicis fan els badocs que vagin bé als hubs?

07:57 mic 3
07:57 Tork - El riure més divertit
tancar

El riure més divertit

En Tork i en Batt sempre estan de bon humor i riuen contínuament. Això els dóna una idea: fer un concurs dels riures més divertits, buscant entre els animals del bosc qui té el riure més simpàtic. Finalment, davant de la gran quantitat de riures forçats i falsos, guanyarà un riure que, tot i que no és gens espectacular, és el més sincer de tots.

08:06 Les tres bessones bebès - A la neu
08:13 La Franny i les sabates màgiques - El tresor pirata
tancar

El tresor pirata

Calaveres! La Franny ha anat a parar a un vaixell pirata enmig del mar! El vaixell de la Long Joanna Silver, néta d'en Barba Silver, el famós pirata. Es mou, parla i es vesteix com un pirata, però ella només es considera una marinera d'aigua dolça. La Franny i el mapa d'un tresor l'ajudaran a aconseguir el seu somni: ser la Reina dels Set Mars.

08:29 Una mà de contes - El nòvio de la meva mare
08:42 Club Super3
08:42 Mila - Els follets màgics
tancar

Els follets màgics

El conte dels follets màgics i el sabater potser ja l'has sentit alguna vegada, però avui la Mila te n'explicarà una altra versió que et deixarà amb un pam de nas! En Néo i en Noé eren dos follets que es van instal·lar a casa d'un sabater que tenia un gat que es deia Mitjanit. El gat, per enveja, va vendre els follets a un circ... i vols saber què els va passar? No t'ho perdis!

08:49 Mila - El Nadal d'en Mathis
tancar

El Nadal d'en Mathis

Avui és el dia de Nadal i la Mila et vol regalar la història d'en Mathis, un nen d'Alsàcia que vivia amb l'àvia i el seu ratolí, el Bretzels. En Mathis era un enamorat del Nadal, però aquest any l'àvia estava malalta i a casa no tenien ni arbre per decorar. Sort que en Mathis sabia que quan fas bé les coses, sempre hi ha una recompensa... i sobretot per Nadal!

09:02 Els barrufets - La font de la barrufajoventut
tancar

La font de la barrufajoventut

Els barrufets han descobert la font de la joventut, vigilada per un troll molt dolent, que, a més, ha robat el llibre màgic del Gran Barrufet. I si convencen en Gargamel que vagi a la font, per veure si se les té amb el troll? D'aquesta manera potser podrien recuperar el llibre màgic... Ara, que també pot ser que en Gargamel es faci amic del troll...

09:30 Doraemon - Càmera per fer disfresses / El ventall per canviar el pensament
tancar

Càmera per fer disfresses / El ventall per canviar el pensament

El ventall per fer canviar el pensament - La càmera per fer disfresses

09:55 Doraemon - Forat dels somnis / L'aerosol per fer animals
tancar

Forat dels somnis / L'aerosol per fer animals

El forat dels somnis - L'aerosol per fer animals domèstics

10:22 Espies de veritat - Això s'acaba de veritat. Segona part
tancar

Això s'acaba de veritat. Segona part

Beverly Hills s'ha convertit en una ciutat caòtica, amb una activitat criminal sense precedents. La Sam, la Clover i l'Alex han de localitzar en Jerry abans que sigui massa tard. A més, han d'estar preparades per la gran notícia que els espera: el destí del món sencer és a les seves mans... I a les de la mare d'en Jerry! No t'ho perdis, que això s'acaba de veritat!

10:49 Capità Fracasse - Les estrelles negres
11:17 Hattori el ninja - Discurs és el meu fort / És dur ser ninja
11:43 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

L'Sly, el carter, ha donat l'alarma i l'Agència Antimonstres s'ha posat en acció immediatament. Aquesta vegada per trobar el taló d'Aquil·les d'un Squalus-terra-nyan-nyam, un monstre amb un sentit de l'olfacte molt desenvolupat i la insòlita habilitat de desplaçar-se sota terra. La veritat és que a Ciutat Alegre ningú no gosa ni sortir de casa! Només els Average, és clar!

11:55 Els increïbles germans Adrenalini - Les cues dels anhels
tancar

Les cues dels anhels

En ple oceà, el cant d'unes sirenes tenen en Xan i l'Adi ben extasiats. Llàstima que el xivarri de l'Enk, que està fent les feines de neteja, els espatllarà la seva fantasia. Aviat, però, es girarà la truita. I és que l'Enk caurà per la borda i acabarà a mans d'unes sirenes que se la saben molt llarga! Com s'ho faran en Xan i l'Adi per rescatar-lo... sense caure en la temptació?

12:02 Els increïbles germans Adrenalini - El campament de la calamitat
tancar

El campament de la calamitat

Te l'imagines, en Xan, fent de monitor d'uns campaments? Al bosc, els pobres escoltes, aprendran a fer les acrobàcies més bèsties dels Germans Adrenalini. Però això no és res, perquè aviat s'adonaran que els contes de fantasmes es poden fer realitat... sobretot al costat d'en Xan, l'Enk i l'Adi! Els campaments poden ser molt divertits... i molt salvatges!

12:09 Els pirates robacalçotets - Els calçotets juràssics
12:13 Club Super3
12:13 Angus i Cheryl - Beisbol
tancar

Beisbol

Com? Una noia que colpeja més bé que un noi? L'Angus està realment desconcertat i disposat a fer tot el que pugui per tal que la Cheryl falli...

12:15 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

El doctor Glu ha confirmat que la Vaca és addicta al suc de taronja. Després de provar els pegats de pectina, l'acupuntura i moltes altres coses sense èxit, l'única solució és enviar-la a una clínica de desintoxicació a Suïssa. El problema és que ara s'han adonat que la Lulú és addicta a la Vaca i no pot viure sense ella! Vols dir que té solució, això?!

12:25 Rantaro - Els llimacs desapareguts / Torneu-nos els llimacs / El llimac gegant
12:50 Angus i Cheryl - Un contra un
tancar

Un contra un

La Cheryl està jugant a bàsquet i, de cop i volta, la pilota es queda aturada a la cistella. Sort que per allí hi volta l'Angus també... per complicar la situació.

12:57 La llei de Ueki - Horrorós!! La llei del bloc dogura
tancar

Horrorós!! La llei del bloc dogura

En Ueki, a petició de l'Inumaru, candidat a Rei del Món Celestial i amic del senyor Kobase, ha anat fins al Bloc Dogura, un parc temàtic de l'infern, a intentar salvar en Sano, actualment membre dels Deu d'en Robert. El primer combat és en un escenari de pastís. El rival, en Yun Pao, que transforma l'electricitat en sucre...

13:27 3xl.cat
13:27 Bo-Bobo - Endavant, Superbobobo! / La batalla al parterre de set colors
tancar

Endavant, Superbobobo! / La batalla al parterre de set colors

En Crisantem Rosalliri, antic general dels caçadors de pèl, ha aconseguit atrapar els nostres amics quan es trobaven en el moment més vulnerable, en ple procés per aconseguir nous poders. Només els pot salvar en Súper-Bobobo! Però... qui és, en Súper-Bobobo?

13:54 Angus i Cheryl - Somnis i malsons
tancar

Somnis i malsons

Després que l'Angus es burli d'ella, la Cheryl concentra tot el seu enginy i els seus esforços a fer que els somnis de l'Angus es converteixin en el seu pitjor malson.

13:56 Angus i Cheryl - Dia d'examen
tancar

Dia d'examen

Examen final. Cada pregunta és més difícil, o sigui que l'Angus suplica a la Cheryl que li doni un cop de mà en algunes respostes i així podrà aprovar.

14:00 El detectiu Conan - L'assassinat a la classe de ceràmica (part 2)
tancar

L'assassinat a la classe de ceràmica (part 2)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen.

14:21 El detectiu Conan - La caiguda del bloc de pisos
tancar

La caiguda del bloc de pisos

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen.

14:43 One piece - Un paio pràcticament invencible? L'home més perillós del món?
tancar

Un paio pràcticament invencible? L'home més perillós del món?

En Ruffy ajuda en Foxy a recuperar el seu vaixell, però en Foxy no l'hi agraeix gens. Al contrari, com que vol venjar-se de l'anterior Davy Black Fight, fa servir el seu raig gandul per atrapar en Ruffy i els seus amics a l'interior del Sexy Fox. Després de moltes peripècies, els pirates del barret de palla acaben recuperant la llibertat i fan cap a una illa deserta on troben l'almirall Aokiji, un dels tres almiralls del Quarter General de l'Armada. Ell i els dos altres almiralls tenen les habilitats de lluita més poderoses de tot el Govern Mundial...

15:05 One piece - El gran almirall Aokiji del quarter general de l'armada. L'Amenaça d'una de les
tancar

El gran almirall Aokiji del quarter general de l'armada. L'Amenaça d'una de les

A en Ruffy i la seva tripulació no els fa gens de gràcia que l'almirall Aokiji sigui a l'illa, però ell els calma i els assegura que només feia un tomb per aquella zona de l'oceà. Però l'actitud amistosa dura ben poc, i en Zoro, en Sanji i en Ruffy acaben atacant l'almirall per defensar la Robin. La resposta no es fa esperar: l'Aojiki converteix la Robin en una estàtua de gel!

15:26 Angus i Cheryl - El vestidor
tancar

El vestidor

L'Angus es canvia al vestidor mentre en Keke demostra per què és una mascota adorable. No és el desig de qualsevol noi, que el vegin les noies semidespullat?

15:30 Get Backers - Uns assassins enigmàtics: els germans Miroku
15:55 Somnis d'estiu
16:23 Club Super3
16:23 Equip Galaxy - Fent el mico
tancar

Fent el mico

La desaparició d'un científic d'una estació espacial ultrasecreta ha disparat l'alarma a tota la galàxia. No és pas l'únic que ha estat segrestat. L'han seguit investigadors, viatgers i tècnics de tot l'univers! En Josh, la Yoko, en Brett i en Pelut es faran càrrec de la investigació. La primera pista és un senyal de socors de la senyora Roskoff!

16:51 La màgica Do-Re-Mi - Hem de protegir la base secreta!
tancar

Hem de protegir la base secreta!

Aquesta vegada els nois l'han feta molt grossa! Tot i que va en contra de les normes de l'escola, s'han fet una base secreta enmig del bosc i estan construint un avió! Les noies no poden pas ser menys. Amb un conjur, i l'ajut d'en Masaru, descobriran l'amagatall dels seus amics. El podran fer volar, l'avió...?

17:19 mic 3
17:19 Bob, el manetes: cursa cap a la meta - Bob, el manetes: cursa cap a la meta
18:24 Una mà de contes - Els calçotets
18:38 Club Super3
18:38 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La nova ajudant de la verduleria Iaohatxi
19:07 Combat Xaolín - L'ocell del paradís
tancar

L'ocell del paradís

Ara que els joves monjos han assolit l'estatus de Guerrers Wudai, els seus reptes també s'han fet més grans. Precisament, avui el mestre Fung els assignarà la seva primera missió: buscar el místic i llegendari Ocell del Paradís. D'aquesta manera obtindran la saviesa que els caldrà per derrotar les forces del mal que aviat hauran d'enfrontar.

19:31 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

L'Sly, el carter, ha donat l'alarma i l'Agència Antimonstres s'ha posat en acció immediatament. Aquesta vegada per trobar el taló d'Aquil·les d'un Squalus-terra-nyan-nyam, un monstre amb un sentit de l'olfacte molt desenvolupat i la insòlita habilitat de desplaçar-se sota terra. La veritat és que a Ciutat Alegre ningú no gosa ni sortir de casa! Només els Average, és clar!

19:43 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Aprofitant que ja tenen connexió a Internet, ara cada membre de la família té el seu blog. Al d'en Chico, per exemple, queda clar que la Lulú és una psicòpata, la mare una neuròtica, el pare un al·lòpata i la Vaca una pesada. En resum, la família més sonada de tota la història. Però no et perdis els blogs de la Lulú i de la mare. I, sobretot, el de la Vaca!

19:52 Angus i Cheryl - Beisbol
tancar

Beisbol

Com? Una noia que colpeja més bé que un noi? L'Angus està realment desconcertat i disposat a fer tot el que pugui per tal que la Cheryl falli...

19:54 Angus i Cheryl - Un contra un
tancar

Un contra un

La Cheryl està jugant a bàsquet i, de cop i volta, la pilota es queda aturada a la cistella. Sort que per allí hi volta l'Angus també... per complicar la situació.

19:59 3xl.cat
19:59 One piece - El gran almirall Aokiji del quarter general de l'armada. L'Amenaça d'una de les
tancar

El gran almirall Aokiji del quarter general de l'armada. L'Amenaça d'una de les

A en Ruffy i la seva tripulació no els fa gens de gràcia que l'almirall Aokiji sigui a l'illa, però ell els calma i els assegura que només feia un tomb per aquella zona de l'oceà. Però l'actitud amistosa dura ben poc, i en Zoro, en Sanji i en Ruffy acaben atacant l'almirall per defensar la Robin. La resposta no es fa esperar: l'Aojiki converteix la Robin en una estàtua de gel!

20:21 One piece - El duel entre goma i gel. En Ruffy contra l'Aokiji
tancar

El duel entre goma i gel. En Ruffy contra l'Aokiji

Un cop ha convertit la Robin en estàtua de gel, l'Aokiji la vol trencar a trossos per matar-la. Però, per sort, en Ruffy la salva a l'últim moment, i demana a l'Usopp i en Chopper que la portin al vaixell per descongelar-la. Finalment, l'Aoji deixa anar en Ruffy i els pirates del barret de palla tornen a navegar lliures a bord del Going Merry. I de seguida troben una granota enorme... que neda crol! Comencen a seguir-la i de sobte veuen una via de tren damunt del mar! La cosa ja seria prou estranya si no fos que, a més, un tren s'acosta a tota velocitat cap a ells!

20:42 Angus i Cheryl - El vestidor
tancar

El vestidor

L'Angus es canvia al vestidor mentre en Keke demostra per què és una mascota adorable. No és el desig de qualsevol noi, que el vegin les noies semidespullat?

20:45 Dawson's creek - Amor autèntic
tancar

Amor autèntic

Dawson s'adona que és l'únic obstacle que impedeix la felicitat de Joey i Grams insisteix perquè Jen i Jack refacin la seva vida sentimental abans no sigui massa tard. Dirigit per: James Whitmore, Jr. Guió: Greg Berlanti & Jeffrey Stepakoff i Tom Kapinos & Gina Fattore

Progrmació BD ....
21:30 Cròniques de la veritat oculta
22:00 Ventdelplà - Cap. 205
tancar

Cap. 205

La Nuri i l'Alba aniran a casa els avis paterns. L'Alba explica que ho va passar malament guardant el secret del Genís. La Nuri retreu al Genís que fes servir la nena de còmplice i tenen una enganxada. El Monràs engega el Julià quan aquest li diu que s'ha de cuidar. La Dora i el Llibert també s'adonen que l'home està enfonsat. La Mònica explica a la seva mare com se sent després de la traïció de la Nicole i el Julià. La Marcela se n'ha d'anar a Múrcia i buscarà algú que ajudi el Paco al bar.

22:55 Extres Coproduccions - Arròs covat
tancar

Arròs covat

Sèrie d'animació per adults

23:00 Ventdelplà - Cap. 206
tancar

Cap. 206

El Genís fingeix que no es troba bé i li diu a la Teresa que la Nuri l'ha deixat. La Nuri, confosa i trista, explica a la Roser que encara no entén per què han tallat. La Berta pregunta al Paco si estaria disposat a treballar al súper. La Marcela torna de Múrcia. Ella i l'Ester admeten que no poden pagar les obres. L'Esteve i el Xavi decideixen fer un dinar amb amics i família.

23:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'Aurora es confessa "a mitges" amb la Mercè. Enterrament del Lluc... i de la Gemma. El pare de l'Alba vol ajustar comptes amb el Salvador. Les preocupacions de l'Aurora perquè el David no faci esforços. Retrobament de la Raquel i la Isabel.

00:29 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Mati ha rebut el tret. És traslladada a l'hospital. El Tomàs comença a fer el possible perquè la Raquel abandoni can Aymerich. La Mati es fa il.lusions amb el Salvador. La Raquel descobrirà, pel Ferran Recasens, que el seu pare tenia problemes. I ara són seus...

01:00 Beverly Hills - Una cançó per a la mare
01:42 Beverly Hills - Esclafa-ho
02:25 Riviera - + info
tancar

+ info

Sam i Elizabeth tornen a Amèrica i s'adonen que la seva mare no té ganes de viure. Clara fa una visita sorpresa a Christophe al seu vaixell. Després de dir a Sam que no es deixi destruir per l'amor. com li va passar a ella, el cor de Lydia s'atura.

02:50 Riviera - + info
tancar

+ info

Stefan salva la conferència de premsa d'un desastre. La investigació oficial diu que el foc del casino va ser un acciden però Elizabeth no està convençuda.

03:15 Ventdelplà - Cap. 205
tancar

Cap. 205

La Nuri i l'Alba aniran a casa els avis paterns. L'Alba explica que ho va passar malament guardant el secret del Genís. La Nuri retreu al Genís que fes servir la nena de còmplice i tenen una enganxada. El Monràs engega el Julià quan aquest li diu que s'ha de cuidar. La Dora i el Llibert també s'adonen que l'home està enfonsat. La Mònica explica a la seva mare com se sent després de la traïció de la Nicole i el Julià. La Marcela se n'ha d'anar a Múrcia i buscarà algú que ajudi el Paco al bar.

04:10 Extres Coproduccions
04:15 Ventdelplà - Cap. 206
tancar

Cap. 206

El Genís fingeix que no es troba bé i li diu a la Teresa que la Nuri l'ha deixat. La Nuri, confosa i trista, explica a la Roser que encara no entén per què han tallat. La Berta pregunta al Paco si estaria disposat a treballar al súper. La Marcela torna de Múrcia. Ella i l'Ester admeten que no poden pagar les obres. L'Esteve i el Xavi decideixen fer un dinar amb amics i família.

05:10 Joking around
05:35 Beverly Hills - Una cançó per a la mare
06:17 Beverly Hills - Esclafa-ho