Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

A "Els matins" entrevistem a Maravillas Rojo, Secretària General d'Ocupació. A la secció de la denúncia veurem els problemes d'una nena amb sindrome de Down per fer la primera comunió. Al tema del dia veurem com l'habitatge continua sent una odissea amb diversos convidats i experts. També connectarem amb Pol Marsà que ens comentarà els resultats dels exàmens de qualificació de primària i parlarem de les ludoteques que ja no podran fer de llars d'infants.

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - L'alimentació dels microorganismes
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Sopa de cireres amb gambes
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1805
tancar

Cap. 1805

La Lluna va a avortar: neguit, decisions, suports, conseqüències... La Trini posa la primera pedra per fer-li el salt a en Francisco. L'Eli es va convencent de la culpabilitat d'en Fidel. En Banthi descobreix les inseguretats d'en Marcel amb la Dhara. En Sergi decideix seguir la pista d'en Gerard.

16:28 El club - + info
tancar

+ info

L'actriu malaguenya Maria Barranco passa per "El Club" per parlar-nos de la comèdia "Adulterios", escrita per Woody Allen i dirigida per Veronica Forqué. L'obra s'estrena el 10 de juny al teatre Apolo de Barcelona. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Màrius Carol i Joana Bonet. El professor de comunicació Lluís Pastor analitzarà les imatges de la setmana. Dijous és "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d'"El Club", aquesta setmana parlarem dels gossos que pateixen limitacions. I acabarem amb l'actuació del Mag Lari, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

18:28 Rex - Cap. 66 Gas tòxic
19:18 Rex - Cap. 67 El testament
20:07 Bocamoll
20:40 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Des de fa més de 5.000 anys, als Pirineus hi ha hagut els gossos de muntanya dels Pirineus, una raça autòctona catalana que protegeix els ramats d'atacs invasors. A mitjans del segle XX, amb el descens de depredadors a les muntanyes, gairebé van desaparèixer com a protectors de ramats i es van convertir en gossos de companyia. Cori Calero ens portarà a un centre de la Cerdanya que es dedica a seleccionar exemplars d'aquesta raça, perquè tornin a tenir un paper útil.

21:00 Telenotícies vespre
21:46 Polònia - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, Rajoy, Acebes i Alícia Sánchez-Camacho fan com els seguidors del Barça i se'n van a Canaletes a deixar anar la seva eufòria per la victòria electoral de diumenge passat. A més, per comprovar si la penya està interessada en les eleccions europees, aquest programa se n'ha anat a un poble per viure-hi la jornada electoral. Els tres caps del tripartit fan una paròdia de la famosa pel·li de l'Spock i el capità Kirk. I veurem com la crisi econòmica fa que els reis d'Espanya també volin en companyies aèries de baix cost.

22:24 Infidels - + info
tancar

+ info

La Maria li retreu a la Paula que sigui una egoista. En Marc pateix en veure que l'Adrià no vol quedar-se al pis amb la Paula. En Toni li diu a la Lídia que ell ja s'ha enfrontat amb el seu passat, i que ara li toca a ella. L'Eduard es mostra il·lusionat amb la idea de tenir un fill, però, quan es queda sol, truca a en Jesús i el cita per acomiadar-lo. Els pares de l'Arlet es presenten al pis sense avisar i pregunten per en Víctor. Ella els posa al corrent de la ruptura, però no es veu en cor de parlar-los de la seva relació amb en Dani. La Joana s'ha comprat una faixa reductora per compensar que menja massa.

23:37 Huff - Cap. 22 Silenci radiofònic
tancar

Cap. 22 Silenci radiofònic

En Huff està malalt, de cos i de cor, per la situació que viu amb la Beth. Algunes de les coses que en Teddy ha anat explicant de la seva relació amb l'Alyssa l'acaben superant. En Russell no és capaç de complir una important promesa que va fer a la Kelly. Mentrestant, en Ben fracassa en l'intent d'arribar a l'Izzy.

00:44 Pel·lícula - Escàndol a la redacció
tancar

Escàndol a la redacció

A la redacció d'un diari sensacionalista de Londres, les intrigues i la lluita pel poder entre el director i l'editor posen els treballadors en una situació incòmoda. Aquesta guerra oberta transcendeix el món laboral, ja que l'editor és l'amant de la dona del director.

02:39 El club - + info
tancar

+ info

L'actriu malaguenya Maria Barranco passa per "El Club" per parlar-nos de la comèdia "Adulterios", escrita per Woody Allen i dirigida per Veronica Forqué. L'obra s'estrena el 10 de juny al teatre Apolo de Barcelona. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Màrius Carol i Joana Bonet. El professor de comunicació Lluís Pastor analitzarà les imatges de la setmana. Dijous és "El dia de la bèstia". A la secció d'animals d'"El Club", aquesta setmana parlarem dels gossos que pateixen limitacions. I acabarem amb l'actuació del Mag Lari, que ens sorprendrà amb algun truc dels seus.

04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Pandamónium - Lu Lu's tale
07:50 Històries del zoo
08:14 Viure Catalunya - Albesa (Noguera)
08:23 Bèsties clip - els ocells limícoles
08:28 Zoom - Cap. 101 La romeria - Andalusia, Espanya
08:31 El planeta - El canvi global
09:24 Tot un món - Condicions raonables
tancar

Condicions raonables

Condicions raonables L'habitatge es pot convertir en un factor d'exclusió social. Per evitar aquesta possibilitat, la Fundació Sergi de Girona i, des del seu propi negoci, la Svetlana Gherta, de Tortosa, fa de mediadora entre els propietaris i els usuaris. Són dues maneres diferents d'actuar per aconseguir, simplement, unes condicions raonables.

09:30 La massacre asteca - La massacre asteca
tancar

La massacre asteca

Unes ruïnes asteques descobertes recentment prop de Ciutat de Mèxic estan revelant secrets sorprenents que han desconcertat la comunitat mundial d'historiadors. S'han trobat 550 esquelets amb talls de ganivet i marques dentals als ossos, fets que demostren que els cossos van ser trossejats i devorats. Sembla que els van extreure el cor del pit quan encara bategava. En alguns casos, la troballa d'ossos minúsculs amb rascades prova que es van apunyalar fetus al ventre mateix de la seva mare. L'any 2006, un equip d'arqueòlegs mexicans va determinar que aquests esquelets eren de conquistadors espanyols del segle XV. Fins ara s'havia cregut que els asteques van acollir els invasors de rostre pàl·lid com si fossin els seus déus reencarnats. Ara existeixen proves irrefutables que eren caníbals i que van massacrar i es van menjar els espanyols.

10:15 Horitzons - Maria Teresa, la inspiradora
11:07 Horitzons - Flandes, ciutats plenes d'art
tancar

Flandes, ciutats plenes d'art

Flandes és la regió més pròspera i vital del nord de Bèlgica, amb una important història mercantil i marinera des l'Edat Mitjana que es manifesta en l'art i la cultura de les seves ciutats.

11:36 Horitzons - El Canada Square número 1 - Londres, Anglaterra
tancar

El Canada Square número 1 - Londres, Anglaterra

L'any 1991, el Canada Square número 1, el gratacels més alt del Regne Unit, va canviar la silueta urbana de Londres. Ara bé, aquesta icona dissenyada per Cesar Pelli no es trobava al cor de la capital. Els seus creadors van voler fer una aposta molt arriscada per un centre financer internacional, representat per aquesta torre en forma d'obelisc, a la desolada zona portuària de l'East End de la City. Tanmateix, just després d'enllestir el complex, hi va haver una davallada del mercat immobiliari i els constructors van fer fallida, amb la qual cosa gran part de la torre va quedar a les fosques¿ Presentador: Charlie Luxton

12:04 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Josep Bargalló, director Institut Ramon Llull. Actuació: Josep Tero, cantautor.

12:45 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano entrevista els editors Jorge Herralde, fundador de l'editorial Anagrama, que aquest any celebra el 40è aniversari; i Xavier Folch, fundador de l'editorial Empúries, que acaba de complir 25 anys d'activitat. A la peça, Marina Espasa i Enric Juste parlen amb els responsables de l'editorial LaBreu, que acaba d'editar "Sense re, sense remei", els poemes i diaris de Pepe Sales. Hi parlen Marc Romera, Ester Andorrà, Lulú Martorell i Martí Sales. Xavier Lloveras i Víctor Amela comenten novetats literàries. El programa acaba amb l'actuació de Tornasol.

13:49 Valor afegit - + info
tancar

+ info

Els teatres s'omplen, els cinemes fan inversions en nova tecnologia 3D... la crisi no ha fet davallar la indústria. Més aviat al contrari: la cultura és un dels sectors amb més potencial econòmic i així es va evidenciar en l'últim debat sobre economia i cultura que es va celebrar a Barcelona. Entrevistarem a Fernando Trias de Bes. El pensador, economista i escriptor ens parlarà del seu últim llibre, "El hombre que cambió su casa por un tulipán". També parlarem del negoci de l'autoajuda: la societat actual està obrint un ampli espai econòmic per als llibres, cursos, activitats que fan referència a l'autoajuda, i que volen donar resposta a molts que intenten sentir-se millor amb ells mateixos.

14:16 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

CAPONNAM --- SOL D¿HORABAIXA XAVIER BARO --- PER SANT BLAI CHRIS THOMAS --- KICKIN¿ TRUE BLUES THE CHRISTIANS --- THE BOTTLE CRIS JUANICO, ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MUSICS --- VOLA¿M A SA LLUNA IMMIGRASONS --- MENUDA SABOR DE GRACIA --- PESCAILLA LARUMBE --- POR LA CALLE RAIMON --- SOLILOQUI SOLIPSISTA GUILLEM D¿EFAK --- CANÇO PER A LES DONES LA GRAN ORQUESTA REPUBLICANA --- LOCO L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

15:53 En Daniel i els nostres gats - En Daniel i els nostres gats
tancar

En Daniel i els nostres gats

Aquest reportatge guardonat narra la història fatídica de Catherine, una dona francesa que va anar fins a Namíbia per conèixer els grans felins d'Àfrica. En ple desert es va casar amb Daniel, "l'home lleó", com l'anomenaven localment. Fascinada per la seva especial manera de tractar els animals, Catherine va viure una vida idíl·lica i peculiar en els turons remots de Namíbia, acompanyada de dos lleopards, un lleó de melena negra i el seu nou marit. Fins que una nit li van arrabassar tot allò que ella tant estimava. Daniel, Catherine i els seus felins anaven a fer un rodatge. De camí, a la frontera entre Namíbia i Sud-àfrica, les autoritats els van confiscar els animals. Sense la documentació corresponent no van tenir cap opció. Van empresonar Daniel i van traslladar els felins a un lloc secret. Quan finalment van deixar en llibertat Daniel, ell i Catherine no van tenir més remei que començar una nova vida a Sud-àfrica. Un temps després, Daniel va aconseguir localitzar els seus animals a Namíbia. Les escenes del retrobament són increïbles. Malauradament, en emprendre el llarg viatge de tornada a casa per reunir-se amb Catherine i intentar reclamar legalment els seus felins, el va sorprendre una altra tragèdia. Aquest documental és una història verídica i personal sobre l'amor, la pèrdua i la curació explicada per la mateixa Catherine amb les seves pròpies paraules.

16:44 El regne salvatge
17:10 Memòria de Catalunya - El Noucentisme
tancar

El Noucentisme

En entrar al segle XX s'imposa la mesura per frenar el que es considerava excessos del Modernisme: comença l'era del Noucentisme. Políticament, el catalanisme assoleix quotes de capacitat de gestió amb la Mancomunitat. Socialment, l'obrerisme, sota fórmules anarquistes, va avançant cap a unes tensions prou evidenciades en la vaga de la Canadenca o en el posterior moviment pistoler. La Dictadura de Primo de Rivera de 1923 posa fre als diferents moviments.

17:37 Memòria de Catalunya - De l'exposició del 1929 a la postguerra
tancar

De l'exposició del 1929 a la postguerra

Amb l'Exposició Internacional de 1929 s'obre un nou període d'esperança, al llarg del període republicà, just quan Catalunya recupera l'autogovern amb la Generalitat de Catalunya. La guerra civil, entre 1936 i 1939 estroncarà totes les vies i imposarà un ordre social, polític, cultural i econòmic molt diferent.

18:06 Documentals - El somni de l'aigua
tancar

El somni de l'aigua

Quins problemes polítics i socials genera la gestió dels recursos hídrics? Sentirem l'opinió de diferents experts que proposaran les seves idees per evitar els conflictes que provoca la manca d'aigua. A més a més, sentirem nois i noies del Benín, Holanda, l'Índia, la Franja de Gaza i el desert d'Atacama que ens parlaran dels problemes d'aigua amb què han de viure cada dia.

19:06 Documentals - El Canada Square número 1 - Londres, Anglaterra
tancar

El Canada Square número 1 - Londres, Anglaterra

L'any 1991, el Canada Square número 1, el gratacels més alt del Regne Unit, va canviar la silueta urbana de Londres. Ara bé, aquesta icona dissenyada per Cesar Pelli no es trobava al cor de la capital. Els seus creadors van voler fer una aposta molt arriscada per un centre financer internacional, representat per aquesta torre en forma d'obelisc, a la desolada zona portuària de l'East End de la City. Tanmateix, just després d'enllestir el complex, hi va haver una davallada del mercat immobiliari i els constructors van fer fallida, amb la qual cosa gran part de la torre va quedar a les fosques¿ Presentador: Charlie Luxton

19:33 Cànon Art - Mark Rothko: un humanista abstracte
tancar

Mark Rothko: un humanista abstracte

Mark Rothko, una figura cabdal del món de la pintura contemporània, va néixer a Rússia el 1903 i es va suïcidar a Nova York el 1970. Va ser un artista que deia que no pintava objectes, sinó idees. Va tornar a donar a la pintura una funció que s'havia abandonat al s. XVI a Europa, que era la de considerar les obres figuratives molt més que simples imatges decoratives. La seva trajectòria artística va estar molt lligada als pintors de la primera escola pictòrica important dels EUA: els expressionistes abstractes o l'Escola de Nova York, integrada per Jackson Pollock, Barnett Newman, Clyfford Still, Kline o Motherwell.

20:24 Territori Curts - Era que no era
20:35 El planeta - Els recursos naturals
21:29 NBA.CAT
21:56 Animals extraordinaris - La gata pianista
22:23 Temps d'aventura - Pangea, l'última aventura de Mike Horn
tancar

Pangea, l'última aventura de Mike Horn

Avui a "Temps d'aventura", ens en anirem fins a l'Antàrtida per viure una aventura impressionant de la mà d'una jove catalana i d'un dels exploradors més grans del nostre temps. Després d'anys d'aventures en solitari, Mike Horn vol transmetre ara la seva experiència a través del projecte Pangea. O el que és el mateix: un grup de nois i noies d'arreu del món explorant els cinc continents. Entre els afortunats, una jove estudiant catalana de 16 anys, Maria Puig. La Maria va superar un dur procés de selecció entre milers de joves d'arreu del món fins a convertir-se en un dels vuit afortunats que van formar part de la primera expedició del projecte Pangea.

22:50 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Màrius Serra, director del concert benèfic "Mou-te pels quiets", que se celebrarà el 14 de juny a L'Audtori, i actuació de la banda musical Tarántula.

23:33 Millennium
23:33 Millennium - El so d'un antic anhel
tancar

El so d'un antic anhel

Aquest dijous al "Millennium", fugirem de ciutat per recuperar antigues tradicions. Ramon Colom entrevistarà l'escriptor basc Bernardo Atxaga que, entre d'altres coses, parlarà de la seva darrera novel·la, Set cases a França. A la taula de debat hi tindrem creadors de disciplines diverses que busquen en el món rural la inspiració: la cantant Marina Rossell, els escriptors Antoni Pladevall i Manuel Rivas, i en Ricard Panadés, cofundador del Circ Ozó, amb seu a Sant Bartomeu del Grau. Tancarem el programa amb una visita virtual a Sant Llorenç del Munt de la mà del fotògraf Ramon Armengol.

01:03 Cànon Art - Mark Rothko: un humanista abstracte
tancar

Mark Rothko: un humanista abstracte

Mark Rothko, una figura cabdal del món de la pintura contemporània, va néixer a Rússia el 1903 i es va suïcidar a Nova York el 1970. Va ser un artista que deia que no pintava objectes, sinó idees. Va tornar a donar a la pintura una funció que s'havia abandonat al s. XVI a Europa, que era la de considerar les obres figuratives molt més que simples imatges decoratives. La seva trajectòria artística va estar molt lligada als pintors de la primera escola pictòrica important dels EUA: els expressionistes abstractes o l'Escola de Nova York, integrada per Jackson Pollock, Barnett Newman, Clyfford Still, Kline o Motherwell.

01:55 Museus d'art del món - Cap. 3 El Museu Van Gogh: Un regal a la família
02:20 NBA.CAT
02:45 Animals extraordinaris - La gata pianista
03:08 Temps d'aventura - Pangea, l'última aventura de Mike Horn
tancar

Pangea, l'última aventura de Mike Horn

Avui a "Temps d'aventura", ens en anirem fins a l'Antàrtida per viure una aventura impressionant de la mà d'una jove catalana i d'un dels exploradors més grans del nostre temps. Després d'anys d'aventures en solitari, Mike Horn vol transmetre ara la seva experiència a través del projecte Pangea. O el que és el mateix: un grup de nois i noies d'arreu del món explorant els cinc continents. Entre els afortunats, una jove estudiant catalana de 16 anys, Maria Puig. La Maria va superar un dur procés de selecció entre milers de joves d'arreu del món fins a convertir-se en un dels vuit afortunats que van formar part de la primera expedició del projecte Pangea.

03:33 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Màrius Serra, director del concert benèfic "Mou-te pels quiets", que se celebrarà el 14 de juny a L'Audtori, i actuació de la banda musical Tarántula.

04:12 Millennium
04:12 Millennium - El so d'un antic anhel
tancar

El so d'un antic anhel

Aquest dijous al "Millennium", fugirem de ciutat per recuperar antigues tradicions. Ramon Colom entrevistarà l'escriptor basc Bernardo Atxaga que, entre d'altres coses, parlarà de la seva darrera novel·la, Set cases a França. A la taula de debat hi tindrem creadors de disciplines diverses que busquen en el món rural la inspiració: la cantant Marina Rossell, els escriptors Antoni Pladevall i Manuel Rivas, i en Ricard Panadés, cofundador del Circ Ozó, amb seu a Sant Bartomeu del Grau. Tancarem el programa amb una visita virtual a Sant Llorenç del Munt de la mà del fotògraf Ramon Armengol.

05:41 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

CAPONNAM --- SOL D¿HORABAIXA XAVIER BARO --- PER SANT BLAI CHRIS THOMAS --- KICKIN¿ TRUE BLUES THE CHRISTIANS --- THE BOTTLE CRIS JUANICO, ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MUSICS --- VOLA¿M A SA LLUNA IMMIGRASONS --- MENUDA SABOR DE GRACIA --- PESCAILLA LARUMBE --- POR LA CALLE RAIMON --- SOLILOQUI SOLIPSISTA GUILLEM D¿EFAK --- CANÇO PER A LES DONES LA GRAN ORQUESTA REPUBLICANA --- LOCO L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

06:26 Expedients de l'espai - Plutó
06:36 Expedients de l'espai - Cometes
06:46 Expedients de l'espai - Urà i Neptú
06:56 El medi ambient - Los Jardines de la Reina
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Surfistes del cel - Els diamants de la mort
tancar

Els diamants de la mort

Una amiga de l'Acròbata ha fet saber als Surfistes del Cel que els habitants d'un petit poble miner de Pensilvània s'estan convertint en zombis que no paren d'absorbir energia. Precisament, per aquella zona en Cíber ha estat fent servir un virus per convertir carbó en or. Pot ser que hi tingui a res a veure?! Els nostres herois aviat ho descobriran!

07:30 Els barrufets - El barrufet que no sabia dir que no
tancar

El barrufet que no sabia dir que no

Anar al Pantà a buscar el Follet de Foc és tot un honor pels barrufets. Aquesta vegada li ha tocat al Covard, que no li fa cap gràcia haver-se de trobar cara a cara amb el Monstre del Pantà. Faria qualsevol cosa per no haver-hi d'anar! I si li demana que hi vagi el barrufet que no sap dir que no...? Segur que no li diu que no!

07:55 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

El polvoritzador per reproduir imatges passades - Els adhesius per entrenar-se

08:13 Doraemon - L'àlbum en tres dimensions/la llauna de bioplantes
tancar

L'àlbum en tres dimensions/la llauna de bioplantes

L'àlbum en tres dimensions - La llauna de bioplantes

08:34 Doraemon - La caixa de canvi de família
tancar

La caixa de canvi de família

La caixa de canvi de família - Vull ser una pedra

08:49 mic 3
08:49 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

En Carles sap que no es podrà mirar el seu programa preferit de la tele fins que no acabin de fer totes les feinetes que els ha manat la mare. La Laia l'hi hauria d'ajudar, però no para de fer la guitza. Avui només té ganes de jugar! I aviat començarà La Família Hudson de l'Espai! Quina una se'n pot empescar en Carles perquè la seva germaneta pari de fer el ruc?!

09:03 La vaca Connie - La papallona presumida
tancar

La papallona presumida

La papallona Bella es vol canviar de color les ales. La Connie la vol convèncer que les seves ales són maques tal com són i que no té cap necessitat de canviar-les.

09:10 La vaca Connie - El gosset mandrós
tancar

El gosset mandrós

En Patch no es vol aixecar, només es voldria estar al llit dormint. Però quan ell i la Connie han d'ajudar la tortuga Snooze, s'adona que fer exercici i estar en forma és molt important.

09:20 Tork - Malabars hipnòtics
tancar

Malabars hipnòtics

En Tork hipnotitza en Batt sense voler i aprofita per fer-li fer el que li dóna la gana, com si fos un titella.

09:33 Club Super3
09:33 Rovelló - El Guitarra sense guitarra
tancar

El Guitarra sense guitarra

En Guitarra, la puça, no troba la guitarra enlloc. Què ha passat? Qui l'hi ha robat? En Rovelló l'ajudarà a interrogar tots els sospitosos. Apareixerà? O es convertirà en un simple record?

10:01 Lola & Virginia - Guerra de Pinzells
10:14 Info k
10:25 Méteo K - Cap. 52
10:33 Club Super3
10:33 La màgica Do-Re-Mi - Per què plora la Momoko? El secret de l'arracada
tancar

Per què plora la Momoko? El secret de l'arracada

Segons les normes, a l'escola no es poden portar arracades. La Momoko en porta unes que li va regalar la Majomonro i se les haurà de treure, perquè la Reika s'ha xivat a la senyoreta Seki. Però, i si no se'n vol separar per res del món?

11:01 Espies de veritat - Enxampades de veritat (1a part)
11:24 La tata - Frieda needa man
11:46 La tata - Me and mrs. joan
12:16 Club Super3
12:16 Rantaro - L'escola de ninges del castell del Verí / El misteri del temple abandonat / La cançó del tresor
12:44 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El misteri de les carbasses fantasmes de verdures Hachi!
13:13 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Malsons de nit, al.lucinacions de dia
tancar

Malsons de nit, al.lucinacions de dia

Avui és la vigília de l'eclipsi solar. Durant uns instants, el Sol quedarà completament tapat per la Lluna i els mestres del foc perdran el seu domini. Serà el dia perfecte per atacar la Nació del Foc: el dia del Sol Negre. L'Aang sempre ha sabut que s'hauria d'enfrontar al Senyor del Foc... Ara sap que ho haurà de fer tot sol.

13:41 Tags
13:58 3xl.cat
13:58 Sweesters -virtual room- - Cara d'àngel
tancar

Cara d'àngel

La dectectiu Laia ha de resoldre un cas abans que tanquin la botiga de fideus.

14:00 Sweesters -virtual room- - Victòria
tancar

Victòria

La Laia i la Ji Lan s'enfronten en un duel èpic.

14:05 El detectiu Conan - El cas de la gran persecució de la lliga de...
14:29 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la classe de cuina (1)
14:52 Hattori el ninja - Dia a cal barber / Cames llargues per a kanit. / Contr
15:01 3xl.cat
15:01 Fushigi Yugi: el joc misteriós - L'antic camí
tancar

L'antic camí

En aquest episodi veiem un resum de tot el que ha passat des que Miaka va entrar a L'univers dels quatre déus fins al present.

15:25 One piece - Els pirates va a l'illa a recuperar la memòria
tancar

Els pirates va a l'illa a recuperar la memòria

La boira misteriosa li ha entrat a en Ruffy pel nas i li ha fet recuperar la memòria. Quan s'adona del que ha passat, immediatament convenç els altres per anar a l'illa a buscar la Nami i en Zoro. Però, és clar, hi ha un petit problema: els habitants de l'illa no recorden ni tan sols el que els ha passat el dia abans! I les coses es compliquen encara més perquè el noi misteriós s'adona que necessita un aliat per anar contra en Ruffy i hipnotitza en Zoro amb el seu corn...

15:50 Somnis d'estiu
16:17 Club Super3
16:17 Espies de veritat - El lladre més guapo de tots
16:42 La màgica Do-Re-Mi - Comença el semestre per l'huracà Do-re-mi
tancar

Comença el semestre per l'huracà Do-re-mi

Avui la Do-Re-Mi, la Hazuki, l'Aiko i l'Onpu comencen cinquè de primària. A la Do-Re-Mi, però, li ha tocat anar a una classe diferent. Això sí, tornaran a ser aprenentes de bruixa, per petició expressa de la Reina de les Bruixes!

17:05 Curiositats del món animal - Rècords animals: el guepard
17:10 Món salvatge - La tortuga d'estany
17:17 mic 3
17:17 Bumba
17:25 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Avui els nostres amics són al desert i s'avorreixen, no saben què fer. De fet, segons en Teo i en Riko, no hi ha res per fer, que no sigui remenar la sorra. L'Ava, en canvi, està convençuda que amb una mica d'imaginació, se'ls acudirà alguna cosa per passar-s'ho bé. I té tota la raó! Aviat demostrarà als seus companys que amb una ploma es poden fer un munt de coses!

17:35 Bob, el manetes - L'estegosaure del Golut
tancar

L'estegosaure del Golut

En Bob i el Golut estan fent una rasa pel senyor Rasclet i descobreixen una cosa ben estranya. Com que es pensen que és un os de dinosaure truquen el senyor Antic, el conservador del museu, perquè s'ho vingui a mirar.

17:50 Una mà de contes - Quin número
18:03 Club Super3
18:03 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Avui ha de ser el gran dia d'en Zazimut! Seguint un consell d'en Loopdidoo, per fi s'ha decidit a provar de volar. Es llançarà turó avall, estendrà les ales, deixarà anar el trineu que li ha preparat el nostre amic i volarà. El truc, però, és no obrir els ulls en cap moment. D'aquesta manera no tindrà vertigen! Està ben pensat, però hi ha alguna cosa que no acaba de lligar...

18:13 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

Avui és divendres tretze, el dia més funest de l'any. La Lottie, en canvi, està convençuda que els dies de la mala sort no existeixen. Ens els fem nosaltres. I vol demostrar-ho científicament amb en Nou, desafiant totes les supersticions hagudes i per haver. A Vila-rara n'hi més que a cap altre lloc, de supersticions! Que no li passi res, pobre Nou!

18:32 Doraemon - 1ª Hist.: El dia del gandul! 2ª Hist.: En Nobita, el gat de la casa!
19:03 El club dels caçamonstres
19:30 Info k
19:42 3xl.cat
19:42 One piece - En Zoro desembeina els sabres i una bèstia entra en acció
tancar

En Zoro desembeina els sabres i una bèstia entra en acció

En Zoro, hipnotitzat pel corn, ataca en Ruffy, que diu als altres que continuïn sense ell. Els pirates li fan cas, i finalment, tots aconsegueixen recuperar la memòria gràcies a l'estranya boira que surt del corn. Per fi s'han alliberat de la maledicció de la falta de memòria, però l'alegria no pot ser completa perquè de cop i volta apareix en Zoro... sense en Ruffy!

20:06 Sweesters -virtual room- - Cara d'àngel
tancar

Cara d'àngel

La dectectiu Laia ha de resoldre un cas abans que tanquin la botiga de fideus.

20:09 Tags
20:25 3xl.cat
20:25 Sweesters -virtual room- - Victòria
tancar

Victòria

La Laia i la Ji Lan s'enfronten en un duel èpic.

20:28 Minúscul - Cap. 38 Mala sort
tancar

Cap. 38 Mala sort

Com s'ho fan les aranyes per caçar mosques? Avui en coneixerem una que és molt espavilada. Té plans de totes menes, i de trucs, no n'hi falten. Però el millor de tot és que ha ensopegat amb una mosca que se la sap molt llarga. Si l'aranya és llesta, aquesta mosca encara ho és més! No es deixa caçar ni per casualitat! No t'ho perdis!

20:33 Minúscul - Cap. 40 Santa nit ...
tancar

Cap. 40 Santa nit ...

"L'arbre de Nadal seria el lloc ideal per descansar una estona", pensa la mosca. Llàstima que hi hagi una aranya molt malcarada que només té ulls per ella... Diuen que el Nadal és època de pau i d'harmonia, però aquesta aranya no està pas per brocs. La mosca, desesperada, tindrà una idea tan original que ens deixarà tots amb un pam de nas!

20:39 La tata - The taxman cometh
21:01 La tata - An affair to dismember
21:23 Minúscul - Cap. 37 El narcisista
tancar

Cap. 37 El narcisista

Quin descobriment que acaba de fer l'escarabat! S'ha trobat un tros de mirall i s'ha quedat embadalit amb la seva imatge. S'hi ha estat tota l'estona que ha pogut i, de cop i volta, ha desaparegut. Això no pot quedar així! L'escarabat, molt presumit, si cal farà d'investigador. El vols ajudar a buscar el mirall perdut?

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1805
tancar

Cap. 1805

La Lluna va a avortar: neguit, decisions, suports, conseqüències... La Trini posa la primera pedra per fer-li el salt a en Francisco. L'Eli es va convencent de la culpabilitat d'en Fidel. En Banthi descobreix les inseguretats d'en Marcel amb la Dhara. En Sergi decideix seguir la pista d'en Gerard.

22:00 Extres Coproduccions - L'Edèn
tancar

L'Edèn

Javier Guerrero és un polícia experimentat que estrena nou destí en una petita localitat. La seva arribada és providencial, ja que abans d'incorporar-se al seu nou lloc de treball, fa la seva primera detenció i, tot seguit, s'obre una investigació que es va complicant fins a desentrellar una trama de corrupció urbanística que posa en perill la vida del poble.

22:05 Pel·lícula catalana - Vida robada
tancar

Vida robada

'Vida Robada' compte la història d'un advocat d'èxit que veu com la seva vida es converteix en un malson quan és confós amb un atracador de bancs a qui la policia no aconsegueix donar caça. L'acció s'inspira en fets reals ocorreguts fa anys a Galícia.

23:30 Porca misèria - Tot final és un inici
tancar

Tot final és un inici

El Pere intenta convèncer el Roger que es declari innocent en el judici. La Natàlia retroba un antic amor de joventut i queda amb ell. L'Àlex i la Maria decideixen viure junts. La Laia patenta l'anticòs que han descobert l'Ester i ella i ha de decidir què farà amb els diners que cobri.

00:20 Beverly Hills - Jove edat madura
01:01 Beverly Hills - Avís de tempesta
01:45 Riviera - + info
tancar

+ info

Chloe està gelosa i recelosa amb Solange. Laurent explica a Gabriella que Sam és el seu germà bastard, i ella continua rebutjant-lo. Sam acusa Clara de perdre davant Gabriella després de sentir la mentida que Klaus li acaba de dir.

02:09 Riviera - + info
tancar

+ info

Gabriella evita visitar Sam, però li dol i la deixa confusa que ell rebutgi les seves insinuacions. Jennifer recomana Sybella de marxar amb la seva filla. Els temors de Martine augmente quan ella rep una truca amenaçadora.

02:35 Extres Coproduccions - L'Edèn
tancar

L'Edèn

Javier Guerrero és un polícia experimentat que estrena nou destí en una petita localitat. La seva arribada és providencial, ja que abans d'incorporar-se al seu nou lloc de treball, fa la seva primera detenció i, tot seguit, s'obre una investigació que es va complicant fins a desentrellar una trama de corrupció urbanística que posa en perill la vida del poble.

02:40 Pel·lícula catalana - Vida robada
tancar

Vida robada

'Vida Robada' compte la història d'un advocat d'èxit que veu com la seva vida es converteix en un malson quan és confós amb un atracador de bancs a qui la policia no aconsegueix donar caça. L'acció s'inspira en fets reals ocorreguts fa anys a Galícia.

04:10 El cor de la ciutat - Cap. 1805
tancar

Cap. 1805

La Lluna va a avortar: neguit, decisions, suports, conseqüències... La Trini posa la primera pedra per fer-li el salt a en Francisco. L'Eli es va convencent de la culpabilitat d'en Fidel. En Banthi descobreix les inseguretats d'en Marcel amb la Dhara. En Sergi decideix seguir la pista d'en Gerard.

04:40 Joking around
05:05 Cròniques de la veritat oculta
05:35 Beverly Hills - Jove edat madura
06:16 Beverly Hills - Avís de tempesta