Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Alberto FERNÁNDEZ, candidat PPC alcaldia Barcelona TERTÚLIA CONNEXIÓ CAMP NOU / JORDI SANUY Lead: El Barça vol conquerir la Lliga per tercer any consecutiu Rafael NADAL Juan José LÓPEZ BURNIOL Gemma CALVET Enric JULIANA Javier ZULOAGA, escriptor Lead: "Libreria libertad" una novel·la sobre el Raval Magda CARLAS Lead: La fruita que mengem CONNEXIÓ BARCELONA / Ruth COSO Lead: Avui declara Lluís Corominas per l'homicidi d'un presumpte lladre Jordi NIEVA, professor dret processal UB Lead: La influència mediàtica en un jurat popular DENÚNCIA / MAGDALENA OLIVER Gisela RODRÍGUEZ Eloi SERRAT, veí de Sant Celoni Anna Maria MUÑOZ, veïna de Sant Celoni Lead: El problema per accedir a l'Estació de tren TEMA Javier GARCÍA BONOMI, president Fedelatina Jayed ILYAS, president ass. treballadors paquistanesos de Catalunya Abdoulaye, FALL, màster en estudis interculturals UAB Mustafà ASRIH, educador social Qi LIDAN, advocada xinesa Jose Luis MUÑOZ, pres. Fed. Ass. Veïns de Santa Coloma de Gramenet Ramon QUILIS, sociòleg Albert BERTRAN, economista Lead: La percepció de la immigració TERTÚLIA SOFÀS Daniel CÓRDOBA Lead: Les tendències que ens vénen de Suècia

13:16 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Avaluació energètica de la construcció
tancar

Avaluació energètica de la construcció

Vint cubicles de dos metres d'ample per dos de llarg i dos d'alt i amb una colla de sensors configuren un projecte únic al món que desenvolupa la universitat de Lleida. L'objectiu és avaluar l'eficiència energètica de diferents materials i sistemes de construcció d'edificis.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Tupina i rostit de porc amb vi de nous i nyàmeres
15:52 La Riera - Cap. 285 L'Ariadna i el sexe
tancar

Cap. 285 L'Ariadna i el sexe

L'Eduard explica a l'Ernest i la Sònia el que li passa a l'Ariadna, i els pares es posen... protectors. En Daniel, realment, no vol fer la feina que fa, però ho té complicat. En Sergi s'està posant en evidència, però s'estima la Laura, i ha de fer alguna cosa. I la Jordina comença a ensenyar les ungles a qui considera que li fa nosa. Com ara la Marina.

16:42 Divendres - + info
tancar

+ info

Repassarem l'actualitat amb Xavier Sardà, Ernest Folch, Tatiana Sisquella i amb el convidat Enric Lacalle. Som en època de celebracions (el Barça, comunions, casaments...) i volem saber-ho tot sobre el ritual del brindis. La prestigiosa sommelier Meritxell Falgueras ens n'explicarà tots els detalls: des de com destapar les ampolles fins a quina copa és la més adient per cada beguda. A la Vall de Boí sabrem com fer melmelada de fruita a casa en cinc passos.

18:28 Julie Lescaut - Fràgils
20:15 Esport Club
20:31 Espai Terra - + info
tancar

+ info

El nostre naturalista Martí Boada anirà fins al municipi de Sant Celoni, al curs mitjà de la Tordera, per mostrar-nos la feina que porten a terme uns investigadors per preservar la tortuga de rierol. Veurem la tècnica que fan servir per capturar-la, estudiar-la i, finalment, alliberar-la. Mitjançant l'estudi d'aquests animals, es pot fer un seguiment de l'estat del riu i de la qualitat de les seves aigües, ara en vies de recuperació.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - Osasuna - Sevilla
23:54 El vestidor - Llevant - Barça i Espanyol - València
00:42 Sense ficció - El final de l'espera
tancar

El final de l'espera

Una coproducció de Televisió de Catalunya amb Inicia Films i ITVS (Estats Units) amb el amb el suport de l'ICIC i de la Junta de Comunitats de Castilla-La Mancha. A Uclés, província de Conca, l'estiu de 2006, s'ha acabat d'exhumar la primera fossa comuna d'una presó franquista. Supervivents de la repressió, familiars de les víctimes i joves de la comarca reflexionen sobre el que va succeir i sobre el que suposarà per a les seves vides un esdeveniment tardà, però necessari.

01:35 Julie Lescaut - Fràgils
03:07 Jazz a l'estudi - Amador/Medeiros/Galiana
04:06 Jazz a l'estudi - Perico Sambeat
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:16 Tendències - + info
tancar

+ info

Ara com ara, els grans creadors de contingut d'Internet a l'Índia són els llocs matrimonials. Aquesta indústria creix a un ritme del 70 % anual i no mostra cap indici d'anar a la baixa. En un país on els matrimonis convinguts eren la norma fins ara, els casaments a través de la xarxa estan contribuint a provocar una mena de revolució cultural.

07:42 Retalls de món - La "Santeria"
07:54 Trobades llunyanes - La Kuodi, una noia de pole de Benín
08:46 En Suggs i la seva missió a Itàlia - Princesses and Piaggios
tancar

Princesses and Piaggios

Suggs fa un recorregut per Roma amb una Vespa autèntica, descobreix els estudis on es va doblar "Hollywood on the Tiber" i visita el palau d'una princesa d'avui en dia.

09:13 Les illes del litoral francès - L'illa de Bendor i l'illa d'Embiez
09:30 L'Ebre, camins d'aigua - Cap. 5 De Mequinensa a Xerta
tancar

Cap. 5 De Mequinensa a Xerta

Des de Casp fins a Tortosa, l'Ebre se'ns presenta estancat i molt humanitzat. Aquí renova les forces amb les aigües dels grans afluents pirinencs i les seves riberes s'omplen d'històries de totes les civilitzacions que han intentat conquerir-lo. Aigües avall de la presa de Mequinensa, l'Ebre rep el conjunt fluvial format pels rius Cinca i Segre. Remuntarem el Cinca, anomenat pels àrabs "el riu de les oliveres", fins a la capçalera. El mateix farem amb el Segre.

10:01 Sense ficció - Receptes per al desastre
11:03 Sampler d'amor - Joan Carles Gustems recita Lluís Alpera
11:06 Espai Terra 33 - Espai Terra 33 - Dijous 5 de maig
tancar

Espai Terra 33 - Dijous 5 de maig

Tomàs Molina presenta "Espai Terra 33", un recull dels millors reportatges emesos durant la setmana. Recordarem un trist aniversari: els vint-i-cinc anys de l'accident nuclear de Txernòbil, fent un repàs del mapa actual de l'energia nuclear, ara ben viu a causa del recent accident de la central nuclear de Fukushima, al Japó. També sortirem a navegar amb Cori Calero i més de 300 vaixells.

11:34 Rodasons - + info
tancar

+ info

El segon programa que el Rodasons dedica a la XIII Fira Mediterrània d'Espectacles d'Arrel de Manresa, celebrada entre el 4 i el 7 de novembre del 2010, para l'atenció en dos grups catalans que hi van presentar les seves noves produccions. Es tracta dels barcelonins La Portàtil FM i dels mataronins La Coixinera.

12:03 Què en sabem del menjar? - Les hamburgueses
12:33 La meva cuina grega
12:58 Món natural - La fortalesa del tigre
tancar

La fortalesa del tigre

En aquest episodi podrem veure les coses increïbles que poden fer els insectes al cap de 300 milions d'anys de pràctiques a l'aire, i els compararem amb els progressos que han fet els homes des que els germans Wright van volar per primera vegada l'any 1903. Com pot una papallona fer un gir de 180º amb un sol moviment d'ala? Com poden volar els insectes a 11.000 metres d'alçada? Les imatges ens ho descobreixen.

13:54 Naturalesa salvatge - Kenya
tancar

Kenya

Coneixerem el rinoceront Omni i el facoquer Digby, dos animals ben diferents que han fet una gran amistat. També veurem uns elefants que destrossen arbres i sabrem per què els helicòpters i les libèl·lules no són compatibles.

14:19 A fons - Sud-àfrica
14:43 Urpes i bigotis - + info
tancar

+ info

Kali, el cadell de lleó, està jugant al costat d'un riu a les vastes planícies del parc Massai Mara, a Kènia. Kali té una pila de germans i germanes, i cada dia la seva mare els prepara una nova aventura. Avui els vol ensenyar a saltar el riu. Tots els cadells ho fan prou bé, però malauradament la primera vegada que Kali ho intenta cau de quatre grapes i provoca una gran esquitxada.

14:54 Batecs de natura - El Forat del Gel
15:01 Ciència bàsica - El terratrèmol
15:32 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Sabíeu que els pèl-rojos senten menys el dolor que la resta de persones? Això explicaria el seu temperament fogós! Avui posarem a prova la resistència d'un ou de gallina. Si sou dels que sentiu empatia envers els altres, teniu més números de sucumbir a un badall contagiós que la gent més freda. Us n'explicarem la raó. Ara bé, el que no hem resolt és per què els humans badallem. Comentarem la relació entre l'augment de la mortalitat de felins i el fet que caiguin d'un setè pis.

16:00 Viatge a un món desconegut - L'arca de Noè
16:48 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Wismar i Stralsund, iguals però diferents. Alemanya
17:03 60 minuts - Ja surt el sol
tancar

Ja surt el sol

"60 minuts" explica la història d'una revolució, l'energètica, que arriba a la seva fi. Fa deu mil anys va tenir lloc una gran revolució. De sobte hi va haver abundància d'aliments. L'home va passar de caçador-recol·lector a agricultor. Hi ha un camp, però, en què encara som caçadors-recol·lectors: el camp de l'energia. Hem pentinat tot el món buscant energia i hem posat en perill fins i tot les nostres fonts d'aliments.

17:52 Sampler d'amor - Carles Santos recita Víctor Obiols
17:53 Retalls de món - L'orgue de Manzanillo
18:01 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La crisi del sector de la motocicleta serà analitzada a "Valor afegit". El programa econòmic del 33 oferirà amb el títol genèric "La crisi de la moto", diversos reportatges, amb opinions d'experts del sector que expliquen la situació i intenten donar resposta a moltes preguntes que busquen respostes: Acabarà desapareixent la indústria de la moto a Catalunya? Després de perdre el control de les grans marques, ara corren perill les fàbriques. Què es pot salvar encara?

18:28 Latituds
18:55 Signes del temps reportatges - Kalilu
19:08 Salut ! - Prevenir el consum excessiu d'alcohol
tancar

Prevenir el consum excessiu d'alcohol

El consum d'alcohol és un element totalment integrat en la vida quotidiana. Oblidem, però, que el consum continuat i en excés d'alcohol és la causa de moltes malalties greus perquè la seva toxicitat afecta òrgans tan vitals com el fetge, el cor o el cervell.

19:33 Sampler d'amor - Vicenta Ndongo recita Eduard Sanahuja
19:37 Catalunya, natura viva - Parc Natural dels Ports
tancar

Parc Natural dels Ports

A l'extrem sud-oest de Catalunya, a cavall de les comarques de la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià, hi ha situat el Parc Natural dels Ports, que fa frontera amb les comarques del Matarranya (a la província de Terol) i del Baix Maestrat (a la de Castelló). Creat el mes de juny de l'any 2001, aquest és l'últim espai natural que s'ha protegit a Catalunya.

20:04 Què en sabem del menjar? - Les hamburgueses
20:35 La meva cuina grega
21:00 La Riera - Cap. 285 L'Ariadna i el sexe
tancar

Cap. 285 L'Ariadna i el sexe

L'Eduard explica a l'Ernest i la Sònia el que li passa a l'Ariadna, i els pares es posen... protectors. En Daniel, realment, no vol fer la feina que fa, però ho té complicat. En Sergi s'està posant en evidència, però s'estima la Laura, i ha de fer alguna cosa. I la Jordina comença a ensenyar les ungles a qui considera que li fa nosa. Com ara la Marina.

21:21 Sampler d'amor - Carme Ruscalleda recita Maria-Mercè Marçal
21:22 La Riera - Cap. 285 L'Ariadna i el sexe
tancar

Cap. 285 L'Ariadna i el sexe

L'Eduard explica a l'Ernest i la Sònia el que li passa a l'Ariadna, i els pares es posen... protectors. En Daniel, realment, no vol fer la feina que fa, però ho té complicat. En Sergi s'està posant en evidència, però s'estima la Laura, i ha de fer alguna cosa. I la Jordina comença a ensenyar les ungles a qui considera que li fa nosa. Com ara la Marina.

21:42 Loto 6/49
21:46 quèquicom - La vida privada de les bèsties
tancar

La vida privada de les bèsties

"Quèquicom" mostrarà imatges de la vida "privada" dels animals. Amb el títol "La vida privada de les bèsties", el programa científic del 33 oferirà un reportatge de Sam Vall i Dani Vallvé sobre la manera quotidiana d'actuar de diverses espècies. El naturalista Jaume Sañé ofereix unes imatges espectaculars del tiberi d'uns voltors. Gràcies a una càmera col·locada a l'interior d'un cérvol mort, es veuen aquestes aus necròfagues arrencant amb el seu poderós bec la carn de l'animal mort. "Quèquicom" explica també com es fa per fotografiar animals i la invenció del velcro, un dels lligams més clars entre natura i tecnologia. Per poder aconseguir unes imatges des del punt de vista de l'animal, Jaume Sañé ha hagut d'estudiar la natura i inventar-se ginys de tota mena. És autor de la majoria de les imatges del programa "Bèsties" de TV3. Només casa seva ja és un ecoplató ple d'històries. Viu en una masia del segle XIII i allí a la primavera grava la puput quan torna de l'Àfrica i nia sota la teulada. Té gravat el naixement dels polls i "Quèquicom" té les imatges de com s'ho fa el Jaume per poder gravar dins el niu sense destorbar els animals. La caseta de la piscina l'ha transformat en un "bloc de pisos" on fan niu diferents espècies d'ocells. Hi fa forats per facilitar la vida de la fauna autòctona. Sañé també ha recuperat l'antiga bassa de la masia. Allí hi viuen un gran nombre d'espècies aquàtiques que hi han arribat, algunes caminant, com la tortuga autòctona d'aigua, o bé enganxades a les potes dels ànecs, com els ous de l'espinós, un peix autòcton molt petit. L'home ha aprofitat el que li dóna la natura per treure'n profit. Amb la simple observació de la ploma d'un ocell i d'una llavor que s'enganxa al pèl dels animals es va inventar el velcro. El presentador Jaume Vilalta explica la història de l'enginyer suís George de Mestral que es va fer milionari amb el velcro, un invent que se li va acudir mentre treia les llavors que hi havia enganxades al pèl del seu gos.

22:20 Generació Digital - + info
tancar

+ info

En aquesta segona edició del programa ensenyaran la faceta més digital de la periodista de TV3 Laia Ferrer, que ens explicarà com les noves tecnologies l'ajuden amb la feina de periodista. La Laia, que viatja per tot el món seguint la Fórmula 1, recomanarà pàgines web útils per planificar viatges i explicarà a quins jocs està enganxada. Amb la realitat augmentada descobriran una nova tecnologia que ens facilita la vida i que a casa nostra ja s'aplica en àmbits de la vida quotidiana. A més abordaran la visió més revolucionària de la realitat augmentada amb el dissenyador i director de pel·lícules Keiichi Matsuda. I l'equip del programa sortirà al carrer per descobrir Itinerarium: una aplicació de rutes pel mòbil. Tant es poden crear rutes personals d'oci per diferents països com seguir les de personatges coneguts. El creador de Super Mario ocuparà l'apartat d'anècdotes per conèixer les curiositats de la seva professió. I per últim s'acostaran als que, segons els game masters, són els personatges de videojocs més inversemblants de la història, com el Capitán Sevilla que guanya superpoders menjant "morcillas" radioactives.

22:49 Pop Ràpid - + info
tancar

+ info

Un assassí en sèrie a qui anomenen el "Psicòpata del Pop" terroritza l'escena musical de Madrid. La policia sospita que ha fugit a Barcelona i això coincideix amb l'arribada d'un amic del Fede que ve, precisament, de Madrid... La Gina i la Laia, fartes del gènere masculí, decideixen experimentar i provar el lesbianisme... entre elles...

23:17 Sampler d'amor - Tortell Poltrona recita Joan Brossa
23:22 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

La Bibiana anirà a Banyoles a punta de dia per fer llevar del llit el director de cinema Albert Serra. Amb ell viatjaran en un cotxe d'època fins al Ritz de Barcelona. Pel camí es trobaran a les pintores Twin Sisters; la fotògrafa Tanit Plana; el músic Sanjosex i el combo flamenc Las Migas.

23:46 Taller - Llums
tancar

Llums

S'està fent fosc. Els llums de la ciutat comencen a encendre's. "Llums" són petites i quotidianes històries que es creuen durant una nit a la ciutat de Barcelona. Una nit molt tranquil·la en què els personatges sembla que hi vaguin sense saber ben bé quin és el seu destí. A poc a poc es van construint les petites trames, sempre des d'un punt de vista distant, gairebé de "voyeur", on els diàlegs no importen gaire. La música i el so acompanyen en aquest viatge nocturn a través d'una ciutat lluminosa i viva. Alguns personatges acaben les seves trames, alguns es queden a mig camí i altres en comencen una de nova. Una visió general d'una nit a la ciutat que s'acabarà quan surti el sol. L'autor: Jorge Yúdice. Graduat en l'especialitat de direcció cinematogràfica a l' ESCAC. Després de la realització del seu curtmetratge de final de carrera, "Simetría", va treballar com a ajudant de direcció a la premiada sèrie "Arròs covat", de TV3. Ha realitzat petits espots, així com diferents videoclips que s'han passat per diversos canals, com ara la Mtv.

00:13 De prop - Outro Tardor 10
tancar

Outro Tardor 10

"De prop" tanca la temporada de concerts amb un resum de les actuacions que s'han ofert al programa les últimes dotze setmanes. Des del 9 de febrer, a l'escenari de "De prop" han actuat Sabor de Gràcia, Guillamino, Toti Soler, Giulia valle, Oliva Trencada; Carme Canela & Jordi Matas; Le Petit Ramon; Ismael Dueñas, Remigi Palmero, Linn Youk, Lluís coloma i Dept. A partir de la setmana vinent "De prop" recupera alguns dels milllors concerts que s'han ofert al programa, com els de Quimi Portet, Love of lesbian, Astrud; Maderita o Maria Rodés.

01:28 Trobades llunyanes - La Kuodi, una noia de pole de Benín
02:17 Les illes del litoral francès - L'illa de Bendor i l'illa d'Embiez
02:32 quèquicom - La vida privada de les bèsties
tancar

La vida privada de les bèsties

"Quèquicom" mostrarà imatges de la vida "privada" dels animals. Amb el títol "La vida privada de les bèsties", el programa científic del 33 oferirà un reportatge de Sam Vall i Dani Vallvé sobre la manera quotidiana d'actuar de diverses espècies. El naturalista Jaume Sañé ofereix unes imatges espectaculars del tiberi d'uns voltors. Gràcies a una càmera col·locada a l'interior d'un cérvol mort, es veuen aquestes aus necròfagues arrencant amb el seu poderós bec la carn de l'animal mort. "Quèquicom" explica també com es fa per fotografiar animals i la invenció del velcro, un dels lligams més clars entre natura i tecnologia. Per poder aconseguir unes imatges des del punt de vista de l'animal, Jaume Sañé ha hagut d'estudiar la natura i inventar-se ginys de tota mena. És autor de la majoria de les imatges del programa "Bèsties" de TV3. Només casa seva ja és un ecoplató ple d'històries. Viu en una masia del segle XIII i allí a la primavera grava la puput quan torna de l'Àfrica i nia sota la teulada. Té gravat el naixement dels polls i "Quèquicom" té les imatges de com s'ho fa el Jaume per poder gravar dins el niu sense destorbar els animals. La caseta de la piscina l'ha transformat en un "bloc de pisos" on fan niu diferents espècies d'ocells. Hi fa forats per facilitar la vida de la fauna autòctona. Sañé també ha recuperat l'antiga bassa de la masia. Allí hi viuen un gran nombre d'espècies aquàtiques que hi han arribat, algunes caminant, com la tortuga autòctona d'aigua, o bé enganxades a les potes dels ànecs, com els ous de l'espinós, un peix autòcton molt petit. L'home ha aprofitat el que li dóna la natura per treure'n profit. Amb la simple observació de la ploma d'un ocell i d'una llavor que s'enganxa al pèl dels animals es va inventar el velcro. El presentador Jaume Vilalta explica la història de l'enginyer suís George de Mestral que es va fer milionari amb el velcro, un invent que se li va acudir mentre treia les llavors que hi havia enganxades al pèl del seu gos.

03:01 Generació Digital - + info
tancar

+ info

En aquesta segona edició del programa ensenyaran la faceta més digital de la periodista de TV3 Laia Ferrer, que ens explicarà com les noves tecnologies l'ajuden amb la feina de periodista. La Laia, que viatja per tot el món seguint la Fórmula 1, recomanarà pàgines web útils per planificar viatges i explicarà a quins jocs està enganxada. Amb la realitat augmentada descobriran una nova tecnologia que ens facilita la vida i que a casa nostra ja s'aplica en àmbits de la vida quotidiana. A més abordaran la visió més revolucionària de la realitat augmentada amb el dissenyador i director de pel·lícules Keiichi Matsuda. I l'equip del programa sortirà al carrer per descobrir Itinerarium: una aplicació de rutes pel mòbil. Tant es poden crear rutes personals d'oci per diferents països com seguir les de personatges coneguts. El creador de Super Mario ocuparà l'apartat d'anècdotes per conèixer les curiositats de la seva professió. I per últim s'acostaran als que, segons els game masters, són els personatges de videojocs més inversemblants de la història, com el Capitán Sevilla que guanya superpoders menjant "morcillas" radioactives.

03:26 Pop Ràpid - + info
tancar

+ info

Un assassí en sèrie a qui anomenen el "Psicòpata del Pop" terroritza l'escena musical de Madrid. La policia sospita que ha fugit a Barcelona i això coincideix amb l'arribada d'un amic del Fede que ve, precisament, de Madrid... La Gina i la Laia, fartes del gènere masculí, decideixen experimentar i provar el lesbianisme... entre elles...

03:54 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

La Bibiana anirà a Banyoles a punta de dia per fer llevar del llit el director de cinema Albert Serra. Amb ell viatjaran en un cotxe d'època fins al Ritz de Barcelona. Pel camí es trobaran a les pintores Twin Sisters; la fotògrafa Tanit Plana; el músic Sanjosex i el combo flamenc Las Migas.

04:17 Taller - Llums
tancar

Llums

S'està fent fosc. Els llums de la ciutat comencen a encendre's. "Llums" són petites i quotidianes històries que es creuen durant una nit a la ciutat de Barcelona. Una nit molt tranquil·la en què els personatges sembla que hi vaguin sense saber ben bé quin és el seu destí. A poc a poc es van construint les petites trames, sempre des d'un punt de vista distant, gairebé de "voyeur", on els diàlegs no importen gaire. La música i el so acompanyen en aquest viatge nocturn a través d'una ciutat lluminosa i viva. Alguns personatges acaben les seves trames, alguns es queden a mig camí i altres en comencen una de nova. Una visió general d'una nit a la ciutat que s'acabarà quan surti el sol. L'autor: Jorge Yúdice. Graduat en l'especialitat de direcció cinematogràfica a l' ESCAC. Després de la realització del seu curtmetratge de final de carrera, "Simetría", va treballar com a ajudant de direcció a la premiada sèrie "Arròs covat", de TV3. Ha realitzat petits espots, així com diferents videoclips que s'han passat per diversos canals, com ara la Mtv.

04:42 De prop - Outro Tardor 10
tancar

Outro Tardor 10

"De prop" tanca la temporada de concerts amb un resum de les actuacions que s'han ofert al programa les últimes dotze setmanes. Des del 9 de febrer, a l'escenari de "De prop" han actuat Sabor de Gràcia, Guillamino, Toti Soler, Giulia valle, Oliva Trencada; Carme Canela & Jordi Matas; Le Petit Ramon; Ismael Dueñas, Remigi Palmero, Linn Youk, Lluís coloma i Dept. A partir de la setmana vinent "De prop" recupera alguns dels milllors concerts que s'han ofert al programa, com els de Quimi Portet, Love of lesbian, Astrud; Maderita o Maria Rodés.

05:57 RITMES
05:57 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - MÖNO : Hammer
06:05 El planeta indòmit - La Història de la terra
06:49 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Us agradaria nedar com un peix? Per increïble que sembli, els peixos robot ens poden ensenyar a propulsar un submarí amb més eficàcia. També demostrarem que el gust no ho és tot quan es tracta de gaudir d'un àpat. Heu somiat mai fer balls de saló en una biblioteca? Us presentarem un projector de sons acústics que controla exactament des d'on se sent la música. Calceu-vos les sabates de ball!

Progrmació BD ....
07:00 Els barrufets - La barrufeta desbarrufada
07:30 El xai Shaun - Astut com una guineu
07:37 El xai Shaun - En Shaun ho soluciona
07:44 El xai Shaun - Un mal vent
07:55 Doraemon - El cotxe patrulla defensor de la justícia / L'esprai immunitzador
08:17 Doraemon - Busquem els pins / Venjança amb els guants màgics
08:45 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Un dentista s'ha burlat de les dents d'en Timmy, que ha desitjat que tothom sigui exactament igual. Aviat la Terra es convertirà en el lloc més avorrit de l'univers. Però el problema és que ara els padrins màgics de tot el món són incapaços de trobar els seus nens, perquè són tots iguals! I si en Cosmo i la Wanda no troben en Timmy, no podran desfer l'encanteri!

09:00 Els cap de drap - El cuc que es va convertir en papallona
tancar

El cuc que es va convertir en papallona

La Mumu ha trobat un cuc que està molt trist perquè li agradaria veure el món. Com li explicaran els Cap de Drap que, ben aviat, es convertirà en una papallona preciosa? Vola, vola ben amunt!

09:10 mic 3
09:10 Pepa, la porqueta - Les estrelles
09:15 Bob, el manetes - Els talpets del Corronet
09:24 Bob, el manetes - El Carbassot s'atabala
09:34 Bob, el manetes - El Llampec, repartidor d'algues
09:44 Bob, el manetes - El gran Bolquet
10:00 Pingu - En Pingu veu fantasmes
10:05 Pingu - En Pingu rep una postal
10:10 Pingu - El descobriment d'en Pingu
10:15 L'hora del Timmy - El Timmy i el kart
10:25 L'hora del Timmy - El tren Timmy
10:35 L'hora del Timmy - El titella del Timmy
10:45 Els Teletubbies - Fem une flors
11:08 Els Teletubbies - Faig una foto
11:35 El xai Shaun - Un ramat lliure
tancar

Un ramat lliure

Avui en Shaun i companyia no s'ho han pensat dues vegades i han pujat a l'autobús per anar a la fira que s'ha instal·lat al poble. Una oportunitat així no la poden deixar escapar! És ple d'atraccions i de paradetes molt divertides. La pega és que al granger no li ha fet tanta gràcia i en Bitzer ja està a punt per anar-les a buscar. Ara sí que comença l'acció!

11:42 El xai Shaun - Singlot
tancar

Singlot

La Shirley s'ha begut un refresc d'en Bitzer i li ha vingut un singlot que la té ben amoïnada. No hi ha manera de fer que li passi. En Shaun ja ho ha intentat tot, però no li ha funcionat cap dels remeis casolans que ha provat. Aviat, però, veient el granger com es banya, tindrà un idea que no pot fallar de cap manera. No t'ho perdis!

11:49 El xai Shaun - Un tractor amb problemes
tancar

Un tractor amb problemes

Avui el granger s'ha trobat que el tractor no se li engega. Com s'ho farà, ara, per llaurar els camps? En Shaun i companyia estan convençuts que tenen la solució i han decidit fer-li una revisió. La pega és que no hi ha ningú que entengui gaire de mecànica. En fi, si més no, passaran una bona estona... I al tractor que no li passi res!

12:00 Tom i Jerry - Crida a les mixetes
12:06 Tom i Jerry - Dins la gossera
12:12 Tom i Jerry - Vull dormir
12:20 El xou de Tom i Jerry - Un lleó hipocondríac / Els reis de l'aire / En Tom, en Jerry i l'ou
12:45 Bugs Bunny - Jeckyll, Hude i Bugs
12:51 Bugs Bunny - El conill descobridor
12:58 Bugs Bunny - Un conill endimoniat
13:05 Bugs Bunny - El cavallerós cavaller Bugs
13:11 Bugs Bunny - Un conill llanut
13:25 Els pingüins de Madagascar - El factor Agent X / L'amor fa mal
tancar

El factor Agent X / L'amor fa mal

Els pingüins per fi s'han tret de sobre l'Alice. Ara podran gaudir de tres dies gloriosos sense ella. Fins i tot podran posar en marxa el seu pla genial per combatre la calor. El que no saben és que el seu substitut és l'Agent X, que ha tornat per venjar-se! Per cert, el Recluta s'ha enamorat de la Shawma, l'ajudanta del veterinari. Això sí, només la pot veure si es lesiona!

13:50 Els pingüins de Madagascar - Capità o capitana? / En Phil és un marrà
tancar

Capità o capitana? / En Phil és un marrà

Després que l'Alice comentés que un dels pingüins és femella, el Capità ha tingut una crisi d'identitat. És capità? O capitana?! La Marlene està decidida a convèncer el Capità que no cal que deixi de fer de comando perquè sigui una noia! Per cert, en Phil i en Mason s'han discutit i en Mason s'ha instal·lat amb els pingüins! Que no els passi res!

14:30 Els Dalton - Divuit forats per als quatre Dalton
14:37 Els Dalton - El bruixot Bruscot
14:45 Els Dalton - La pel.licula dels Dalton
14:54 Els Dalton - Fan dels Dalton
14:55 Un drama total d'illa - Adéu campament!
tancar

Adéu campament!

Un dels reptes més desagradables de qualsevol campament d'estiu és el temut dia de pluja, en què totes les activitats que tenen la més mínima possibilitat de ser divertides s'anul·len, a favor de la tenda de treballs manuals. Però què passa si la tempesta s'emporta els campistes a una illa deserta?! Avui només en quedaran quatre! Qui serà l'escollit?!

15:17 Un drama total d'illa - On és, el ieti?
tancar

On és, el ieti?

Avui en Chris és en un lliurament de premis i serà l'animal d'en Hatchet el que farà de mestre de cerimònies. Segons ell, avui els campistes desitjaran no haver nascut. Tenen la missió de sortir d'un bosc... o morir en l'intent! Hi ha dos equips: la Heather i l'Owen contra la Gwen i en Duncan. El primer que toqui el tòtem del campament base, guanya!

15:40 Doraemon - El barret de muntanyenc / El comunicador de bombolles
16:02 Doraemon - El temple per realitzar desitjos / El dia dels mandrosos
16:25 Els barrufets - Barrufadors d'or / El bloc de barrufapisos
16:50 Els barrufets - La ploma encantada
17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El túnel d'assecatge del Bolquet
17:25 Pingu - En Robby fa surf de neu
17:35 Chiro
17:40 La Lua i el món - Presidenta del món!
tancar

Presidenta del món!

La Lua i el Demi es disputen la presidència del món en unes eleccions. Tots dos volen imposar els seus gustos, però els Tres de petrès són majoria i tenen molt clar el que volen!

17:43 La Lua i el món - L'amic Manel
tancar

L'amic Manel

Tip de rebre ordres de la Lua, el Demi s'inventa un amic per jugar: és l'amic Manel.

17:50 mic 3
17:50 L'hora del Timmy - El tractor del Timmy
18:00 Una mà de contes - La caputxella vermella
tancar

La caputxella vermella

Qui no ha sentit mai a parlar d'aquesta nena tan espavilada? Quina sorpresa es va trobar la caputxeta vermella el dia que va anar a visitar la seva àvia! Però com que era molt espavilada es va fixar molt bé en tots els detalls i va descobrir qui era qui hi havia al llit de l'àvia...

18:10 La Betty atòmica - Les bombolles d'en Màximus / Dorm com un bebè
18:40 Marsupilami - El tresor del "Santa Pioca"
tancar

El tresor del "Santa Pioca"

En Theo i en Marsupilami han descobert l'existència del tresor del Santa Pioca, un galió espanyol que es va enfonsar a les aigües del Soupopoaro durant l'època de la conquesta. En Yamatunga, el bruixot, els explicarà que el tresor té una maledicció: "La mala sort s'apoderarà de tot aquell que desitgi tenir-lo." Vols dir que l'han d'anar a buscar...?

19:02 Marsupilami - El concurs de patinatge
tancar

El concurs de patinatge

En Marsupilami, en Theo, l'Alex i la Jenni s'han apuntat al concurs de patinatge de Chiquito. En Jean-Pierre, que també està molt emocionat, s'ha ofert per fer-los d'entrenador. Avui en Marsupilami i en Theo tenen dues tasques molt difícils: aprendre què vol dir treballar en equip i parar els peus a en Tony Boss, el guanyador de l'any passat.

19:30 Info k
19:45 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

Per raons desconegudes, el doctor Phineus Phibes ha reunit uns quants dels criminals més despietats de la història. L'Scooby-Doo hi assistirà fent-se passar per l'Amenaça, un genetista convertit en culturista psicòpata. La seva missió és posar fi al pla més diabòlic que ha pensat mai l'enemic dels nostres herois: acabar amb en Shaggy i l'Scooby-Doo!

20:10 Els pingüins de Madagascar - Crisi de comandament / La veritat fa mal
tancar

Crisi de comandament / La veritat fa mal

El Capità, que s'ha donat un cop al cap, no podrà comandar una missió molt important que ha sortit als pingüins. Qui agafarà ara les regnes?! Tots hi estan disposats, però no és tan fàcil com sembla! Per cert, saps què passaria si el Recluta es begués l'elixir de la veritat d'en Kowalski? No pot ser que escampi els secrets dels pingüins per tot el zoo!

20:40 Tom i Jerry - No et passis de llest
20:47 Tom i Jerry - L'amor és perillós
20:52 Tom i Jerry - Quin fred que fa!
21:00 Tom i Jerry - Serenata a la llum de la lluna
21:07 Tom i Jerry - Riu bé qui riu darrer
21:15 El xou de Tom i Jerry - El planeta dels gossos / Una acampada curta
06:00 mic 3
06:00 La ciutat dels poppets - El poder del clubhouse
06:10 Megaminimals - Por de la foscor
06:20 Tork - Un monstre!
06:26 Tork - Tempus fugit
06:35 La legió de superherois - + info
tancar

+ info

L'arma més devastadora de la galàxia, un devorador de sols, va de dret cap al Cheyenne Primer, el sol vermell. El problema és que s'alimenta d'energia solar, i, com més s'acosta al sol, més es reforça. Si l'acabés devorant, tots els planetes de l'òrbita es congelarien per sempre. La Legió de Superherois té molt poc temps... i molt poc marge de maniobra!

Progrmació BD ....
21:30 One piece - La recepta heretada. Sanji, el mestre del curri!
tancar

La recepta heretada. Sanji, el mestre del curri!

Hi ha molta boira, i el vaixell pirata està a punt de topar amb la marina, però en canvi, salven un aprenent de cuiner que ha de preparar el pròxim dinar dels capitans de les forces navals. En Sanji l'ajudarà a aconseguir un curri boníssim.

21:55 Els informàtics - Homes sense dones
tancar

Homes sense dones

Douglas contracta Jen com la seva nova assistent, amb la qual cosa Moss i Roy tornen a ser els amos de l'oficina. Com s'ho manegaran sense ella? I com s'ho farà ella per frenar les insinuacions no desitjades de Douglas?

22:24 Waterloo Road - Cap. 37
23:23 Porca misèria - Dont worry, be happy
tancar

Dont worry, be happy

Després de la bronca de l'últim dia, el Pere intenta localitzar la Laia per telèfon, però no la troba. El Roger i la Sònia són a punt de marxar de viatge de nuvis. Mentrestant la Natàlia està molt nerviosa perquè ha d'arribar a un acord econòmic amb Ambrospeed. L'Àlex treballa en un concessionari de cotxes de luxe.

00:29 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? farà de dependent en un grans magatzems i no aconseguirà vendre ni un llibre, però sí generar força confusió entre la clientela. Gonzo, el polèmic reporter d'"El Intermedio", passarà per la "Televisió és cultura"; hi haurà un repàs de tot el que han donat de si els clàssics contra el Madrid; es farà un homenatge a José Mourinho; Zapatero i Belén Esteban coincidiran a "La Caja" i es parodiaran alguns dels anuncis més populars.

01:02 Traveler - Cap. 7 La retrobada
tancar

Cap. 7 La retrobada

Jay i Kim es veuen per primera vegada després de l'atemptat. Mentrestant, Will persegueix l'assassí de la seva xicota per Nova York. Quan es descobreix que l'FBI està vinculat a l'atemptat, Tyler ha d'impedir que Jay i Kim entreguin les proves a Marlow.

01:44 One piece - La recepta heretada. Sanji, el mestre del curri!
tancar

La recepta heretada. Sanji, el mestre del curri!

Hi ha molta boira, i el vaixell pirata està a punt de topar amb la marina, però en canvi, salven un aprenent de cuiner que ha de preparar el pròxim dinar dels capitans de les forces navals. En Sanji l'ajudarà a aconseguir un curri boníssim.

02:12 Eureka seven (v.o.s.)
02:36 Eureka seven (v.o.s.)
03:07 Els informàtics - Homes sense dones
tancar

Homes sense dones

Douglas contracta Jen com la seva nova assistent, amb la qual cosa Moss i Roy tornen a ser els amos de l'oficina. Com s'ho manegaran sense ella? I com s'ho farà ella per frenar les insinuacions no desitjades de Douglas?

03:33 Waterloo Road - Cap. 37
04:27 Porca misèria - Dont worry, be happy
tancar

Dont worry, be happy

Després de la bronca de l'últim dia, el Pere intenta localitzar la Laia per telèfon, però no la troba. El Roger i la Sònia són a punt de marxar de viatge de nuvis. Mentrestant la Natàlia està molt nerviosa perquè ha d'arribar a un acord econòmic amb Ambrospeed. L'Àlex treballa en un concessionari de cotxes de luxe.

05:30 Imp - Negre
05:32 Imp - Toxines
05:33 Imp - La llista
05:36 One piece - La recepta heretada. Sanji, el mestre del curri!
tancar

La recepta heretada. Sanji, el mestre del curri!

Hi ha molta boira, i el vaixell pirata està a punt de topar amb la marina, però en canvi, salven un aprenent de cuiner que ha de preparar el pròxim dinar dels capitans de les forces navals. En Sanji l'ajudarà a aconseguir un curri boníssim.