Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Ajudes per a l'eficiència energètica
tancar

Ajudes per a l'eficiència energètica

El Pla Renova't, de l'Institut Català d'Energia, dóna ajuts per canviar finestres, obertures i protecció solar i fer les cases més eficients. El pla també s'ha adreçat als comerços, en aquest cas amb ajudes per canviar bombetes, làmpades i sistemes de control per tenir il·luminació energèticament eficient.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Tripes de bacallà amb cargols
15:50 La Riera - Cap. 45
tancar

Cap. 45

En Lluís ja té els diners, però el preu pagat pot ser excessiu. En Claudi vol fer créixer en Mauri, però avui, el xef s'adonarà de les seves limitacions. La Lídia no en sap prou i demana a en Claudi que sigui ell qui pressioni l'Estel. En Nil s'adona de quin és el problema que li impedeix lligar. En Claudi pressiona. I encara més quan en Marc torna a la feina i hi torna a haver reestructuració de tasques.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Un dia abans de la cimera catalana sobre la crisi, descobrirem les empreses familiars que han sobreviscut més al pas del temps: les empreses més antigues de Catalunya, amb el periodista d'economia Josep M. Cortés. Ens visiten tres actors de pes: Emilio Aragón, Imanol Arias i Carmen Machi.

18:30 Les germanes McLeod - Cap. 155 La vida d'en Riley
tancar

Cap. 155 La vida d'en Riley

Les noies de Drover's troben un grup de brumbys morts a trets i sospiten que l'autor és un atractiu foraster anomenat Riley. Mentrestant, Sandra torna a Killarney amb l'esperança de fer-se càrrec de l'herència de Harry. Moira i Regan engeguen un negoci de kàrting plegades i Kate decideix recórrer a la seva força interior per impressionar Patrick.

19:20 Rex - Cap. 102 Per molts anys
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Els bandolers catalans dels segles XVI i XVII van ser els més famosos d'Europa. Aquest dijous sobrevolarem el Lluçanès, entorn que va veure les històries del bandoler Perot Rocaguinarda. La seva fama ha fet que arribessin les seves gestes fins als nostres dies, i amb Cori Calero en descobrirem algunes.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Disculpin les molèsties - La família a través de la tele. De "La casa de la pradera" a "Los Simpson"
tancar

La família a través de la tele. De "La casa de la pradera" a "Los Simpson"

Les famílies fa molts anys que protagonitzen tota mena de ficcions televisives: "Dallas","Gent del barri", "Veïns", "Médico de familia", "Majoria absoluta"...Totes d'estils molt diferents. Hem vist històries més locals com les de les telenovel·les catalanes, des de "Poble Nou" ,"Nissaga de poder" o "El cor de la ciutat"...però també les que ens arriben dels Estats Units, famílies desestructurades com la de "Nip Tuck".

22:25 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, el programa treu l'entrellat de la gran nevada, amb la previsió d'en Molina (David Olivares), la roda de premsa de Saura (Cesc Casanovas), l'anàlisi de la monja Forcades (Mireia Portas) i la preocupació olímpica d'Hereu (David Olivares). A més, Montilla (Sergi Mas) cantarà un tema ben juvenil per atraure els nous votants. I les últimes enquestes acosten l'alcaldia de Barcelona a Trias (Queco Novell), cosa que a Mas (Bruno Oro) i Duran (Xavi Serrano) no els fa gaire gràcia... Mentrestant, Zapatero (Queco Novell) nomenarà els seus nous favorits via TDT. Hi haurà un duel ideològic entre Aguirre (Mireia Portas) i Wagensberg (Cesc Casanovas), el científic antitaurí. I, arran de la pròxima visita del Papa (Toni Albà) a la Sagrada Família, el conseller Nadal (Cesc Casanovas) es trobarà amb un petit problema de construcció. I, finalment "Polònia", també rebrà la família reial completa.

23:00 Danys i perjudicis - Cap. 11 Odio aquesta gent
tancar

Cap. 11 Odio aquesta gent

Tot i rebutjar l'oferta de Patty per tornar a la feina, Ellen accepta pressionar Moore per obtenir més informació i estrènyer el setge a Frobisher.

00:00 Sense ficció - La boira de la guerra
tancar

La boira de la guerra

Guanyador de l'Oscar al millor documental l'any 2003. Un home ha viscut des de dins la major part dels conflictes del segle XX que han implicat el govern dels Estats Units. El seu nom és Robert McNamara. Sense ficció emet un documental que explica bona part dels conflictes del segle XX prenent com a narrador l'home que las va viure en primera persona: Robert McNamara.

01:50 Pel·lícula - El tigre i la neu
tancar

El tigre i la neu

Atillio de Giovanni és un poeta i professor en una universitat per a estrangers de Roma. Però Atillio ho deixa tot per anar a Irak en plena guerra amb l'objectiu de salvar la dona que estima.

03:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Un dia abans de la cimera catalana sobre la crisi, descobrirem les empreses familiars que han sobreviscut més al pas del temps: les empreses més antigues de Catalunya, amb el periodista d'economia Josep M. Cortés. Ens visiten tres actors de pes: Emilio Aragón, Imanol Arias i Carmen Machi.

05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - Dr. Carles Vallbona
07:55 Tot un món
08:00 Planeta Terra
08:00 La natura des de dins - La fauna dels deserts del món
08:40 A fons - Croàcia
09:05 Viure Catalunya - Farrera
09:15 Viure a sang freda - Els carismàtics camaleons
09:30 Horitzons
09:30 Trekking pel món - Sud-Àfrica 2
10:25 Pedres vives - Gèrasa: a la riba del riu d'or
10:50 El mont Nemrud: el tron dels déus - El mont Nemrud: el tron dels déus
11:40 L'Ànima del 33 - Reportatge portades de disc
11:45 Horitzons
11:45 Cuidem el planeta - + info
tancar

+ info

Ben amunt dels Andes, allà on els còndors locals van ser perseguits fins gairebé extingir-se, s'han posat en llibertat sis exemplars per donar una nova oportunitat a l'espècie. Gràcies a un gran esforç de conservació s'ha aconseguit millorar el nombre d'individus, però tot i així els còndors segueixen sent una espècie vulnerable.

12:10 RITMES
12:10 Ritmes arrels
12:45 City folk (versió curta)
12:50 Singulars - Susana Martínez
tancar

Susana Martínez

Susana Martínez-Conde és la directora del Laboratori de Neurociència Visual de l'Institut Neurològic Barrow, a Phoenix, Arizona. Aquesta neurocientífica investiga quin és el nexe entre realitat i il·lusions i quines són les bases neuronals de l'experiència visual. Segons Martínez-Conde, la realitat és la construcció que el nostre cervell fa amb la nostra experiència de la realitat.

13:35 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La morositat i els seus efectes seran estudiats a "Valor afegit". La morositat s'escampa com una gran taca d'oli i s'ha convertit en un altre dels grans problemes econòmics que s'agreuja encara més en temps de crisi. Les empreses espanyoles triguen una mitjana de cent dies a fer efectius els pagaments, el doble que França o el Regne Unit. Les administracions públiques, que són pagadores segures, són pagadores tardanes.

14:00 quèquicom - Teixits intel·ligents
tancar

Teixits intel·ligents

"Quèquicom" explica com seran el vestits del futur a través del documental "Teixits intel·ligents", en què s'analitza, a través de l'opinió de diversos experts i professionals del sector com serà la roba del futur, feina que ja ara ocupa empreses i universitats, per crear junts nous productes, que ja comencen a arribar als mercats.

14:30 Planeta Terra
14:30 Mediterrània submarina - Gerba
14:55 Descoberts
15:45 Quaderns d'expedició - Indonèsia. L'origen dels mons
16:35 Natura fantàstica - Amistats inexplicables
tancar

Amistats inexplicables

En el món animal, els lligams d'amistat i els rituals d'aparellament poden ser molt sorprenents. Hi ha insectes que utilitzen els colibrís com si fossin un taxi, hi ha mussols que se serveixen de serps cegues com si fossin aspiradores per netejar els seus nius, i fins i tot hi ha un paràsit que fa que a les granotes els surtin cames extra per evitar que s'escapin dels enemics.

17:05 L'Ànima del 33 - Reportatge portades de disc
17:15 El documental - Les cases de la Hristina
tancar

Les cases de la Hristina

La Hristina Tasheva ha estat durant anys una immigrant il·legal als Països Baixos. Malgrat tenir formació universitària treballa com a dona de la neteja en apartaments i cases del centre d'Amsterdam per a poder sobreviure. Tranquil·la i discreta, neteja cases. Cada dia una de diferent i cada dia la mateixa feina. La relació amb els amos es fa amb l'intercanvi de notes manuscrites.

18:05 Horitzons
18:05 Imatges d'un paisatge - El Reichraminger Hintergebirge. Les muntanyes oblidades
18:50 Blogs Europa
19:00 Cànon
19:00 Cànon Art - Chaïme soutine
tancar

Chaïme soutine

Murielle Levy i Valérie Firla han dut a terme una recerca exhaustiva - entrevistant els últims supervivents d'una era, resseguint les pistes més remotes i escrutant tota mena d'arxius - per narrar la història d'aquest artista fascinant i captivador. El documental volta per tot França per localitzar qualsevol rastre d'aquest gran pintor. Soutine, un home solitari i introvertit, completament entregat a la seva feina, va formar part del que es coneix com l'Escola de París.

19:50 Territori Dansa - Outside in
20:10 La Riera - Cap. 45
tancar

Cap. 45

En Lluís ja té els diners, però el preu pagat pot ser excessiu. En Claudi vol fer créixer en Mauri, però avui, el xef s'adonarà de les seves limitacions. La Lídia no en sap prou i demana a en Claudi que sigui ell qui pressioni l'Estel. En Nil s'adona de quin és el problema que li impedeix lligar. En Claudi pressiona. I encara més quan en Marc torna a la feina i hi torna a haver reestructuració de tasques.

20:45 Bàsquet - Regal F. C. Barcelona - Partizan de Belgrad
22:35 NBA.CAT
23:00 Temps de neu
23:35 Millennium - Vigencia de Freud
tancar

Vigencia de Freud

Més de 100 anys després de les teories de Sigmund Freud, la pràctica de la psicoanàlisi encara és qüestionada o recomanada per psicòlegs i psiquiatres. I és per aquest motiu que aquesta setmana a "Millennium" parlarem de Freud amb Eugenio Trias, un dels filòsofs més admirats del nostre país i que ara publica la seva obra completa.

01:05 Cànon
01:05 Cànon Art - Chaïme soutine
tancar

Chaïme soutine

Murielle Levy i Valérie Firla han dut a terme una recerca exhaustiva - entrevistant els últims supervivents d'una era, resseguint les pistes més remotes i escrutant tota mena d'arxius - per narrar la història d'aquest artista fascinant i captivador. El documental volta per tot França per localitzar qualsevol rastre d'aquest gran pintor. Soutine, un home solitari i introvertit, completament entregat a la seva feina, va formar part del que es coneix com l'Escola de París.

02:00 NBA.CAT
02:25 Temps de neu
02:55 Millennium - Vigencia de Freud
tancar

Vigencia de Freud

Més de 100 anys després de les teories de Sigmund Freud, la pràctica de la psicoanàlisi encara és qüestionada o recomanada per psicòlegs i psiquiatres. I és per aquest motiu que aquesta setmana a "Millennium" parlarem de Freud amb Eugenio Trias, un dels filòsofs més admirats del nostre país i que ara publica la seva obra completa.

04:25 Enciclopèdia breu - Aureli Agustí
04:35 Mediterrània submarina - Gerba
05:00 Descoberts
05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33 - Circo de los horrores - Psicos
06:10 L'Ànima del 33 - Nico Baixas: Guan Mans Show
06:15 Travelogue of masterpieces
06:25 RITMES
06:25 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Kibo, Kop, Cesk Freixas, Angelina i els moderns, Silvia Perez Cruz, Marc Parrot, Joan Miquel Oliver, Jaumet, Raydibaum, Senior i Cram.

Progrmació BD ....
07:00 Els desastres del Rei Artús - Una torre amb bona vista
tancar

Una torre amb bona vista

Els capritxos de la princesa Ginebra cada cop són més extravagants. Ara resulta que vol que la seva torre tingui vistes al mar. Seguint els consells del rei Canut, a l'Artús i a en Merlí no se'ls ha acudit altra cosa que tapar el desaigüe de Penzance. I tant, que tindrà vistes al mar, la torre de la princesa!

07:25 LMN'S
07:40 El xai Shaun - La neboda del granger
tancar

La neboda del granger

Avui tenim visita a la granja. La neboda del granger ha vingut a passar-hi el dia. D'entrada, sembla una nena preciosa i adorable, però tant en Shaun com en Bitzer aviat descobriran que d'adorable, no en té res! I és que aquesta trafica ha vingut per fer-los la vida impossible! No hi ha res que l'aturi... Ara, que en Shaun sempre ens té sorpreses amagades...

07:50 En Leon - Cap. 15 Paranoia
tancar

Cap. 15 Paranoia

Avui coneixerem un goril·la que té fòbia als llangardaixos. De fet, cada vegada que en veu un, es posa histèric! A més, ha decidit demanar ajuda a en Leon... Què et sembla que pot fer-hi ell?!

08:00 Doraemon - L'insecte de l'anacoreta / L'anell de l'agraiment
08:22 Doraemon - Polvoritzador per canviar els pensament / La màquina per escollir el destí
08:50 Mila - La princesa Rac
tancar

La princesa Rac

Avui la Mila t'explicarà la història de la Cassandra, una princesa que era tan feliç que es passava el dia cantant amb una veu encisadora. La seva madrastra, l'Arxifalsa, li tenia molta enveja i, com que era una mica bruixa, un dia la va convertir en granota i la va fer fora de palau. Vols saber com s'ho va fer per tornar-se a reunir amb el seu estimat pare?

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 65 El Joey dorm fora de casa
09:10 Megaminimals - El Marcià que menja iougurts
09:15 Bumba
09:30 L'aneguet lleig i jo - Cap. 14 Apocalipsi al corral
tancar

Cap. 14 Apocalipsi al corral

En Ratso, que es queixa que no hi ha ningú al corral amb prou imaginació per fer bromes el Dia dels Innocents, ha decidit demostrar que si li diuen el Rei de les Innocentades, és per alguna cosa. I ja saps que quan en Ratso s'hi posa, no hi ha qui l'aturi! Ni els fantasmes que corren pel corral... que tothom està convençut que són de veritat!

10:05 Info k
10:20 Explica'm un conte - L'autèntica historia de França
10:25 Espies de veritat - Mania per la manicura
10:46 Espies de veritat - Un creuer una mica repetitiu
11:05 Inuyasha - Les llums que porten fins al mestre
11:28 Inuyasha - L'elecció instintiva de la Kagome!
11:55 El xou de la granota - Cap. 29 La bruixa i la granota
tancar

Cap. 29 La bruixa i la granota

La bruixa Pústula ha demostrat al general que la seva darrera creació funciona. Es tracta d'una poció especial de saliva de granota que converteix qualsevol objecte en un poderós amulet de la mala sort. T'imagines que pot passar si l'objecte de la mala sort és la granota? Que magra que la passarà, avui, la pobra fura!

12:10 L'hotel zombi - Bojos pel cinema
tancar

Bojos pel cinema

La senyoreta Justine ha dividit els alumnes en grups perquè facin un curtmetratge. En Sam, la Maggot i en Fungus tenen clar que el faran de zombis. Ho tenen tot a mà! Els decorats, els actors, els extres... L'única pega és que avui en Xef ha fet sopa de granota i a tothom li ha agafat el singlot. I com es fa perquè passi, el singlot? Amb un bon ensurt, és clar!

12:40 Els pingüins de Madagascar - Crisi de comandament / La veritat fa mal
tancar

Crisi de comandament / La veritat fa mal

El Capità, que s'ha donat un cop al cap, no podrà comandar una missió molt important que ha sortit als pingüins. Qui agafarà ara les regnes?! Tots hi estan disposats, però no és tan fàcil com sembla! Per cert, saps què passaria si el Recluta es begués l'elixir de la veritat d'en Kowalski? No pot ser que escampi els secrets dels pingüins per tot el zoo!

13:05 Espies de veritat - Mania per la manicura
13:26 Espies de veritat - Un creuer una mica repetitiu
13:50 Tags
14:10 Inuyasha - Les llums que porten fins al mestre
14:33 Inuyasha - L'elecció instintiva de la Kagome!
14:55 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Lulú ha esguerrat el còmic que fa una setmana que en Chico dibuixa per presentar-lo a un concurs. Ara només li queden dues hores per poder-lo repetir. Temps de sobres, segons la senyora Mandarina, que té un invent espectacular: "el dibuixant de còmics". Això sí, els tocarà pencar a tota la família! Fins i tot a la vaca! Això s'ha de veure!

15:00 Doraemon - L'insecte de l'anacoreta / L'anell de l'agraiment
15:22 Doraemon - Polvoritzador per canviar els pensament / La màquina per escollir el destí
15:50 Espies de veritat - Sortida a la neu
tancar

Sortida a la neu

La sortida a la neu és un desastre per les espies quan saben que la Mandy és la seva companya d'habitació. La situació, però, empitjora quan un antic enemic fuig de la presó i intenta atrapar-les. El malvat segresta la Mandy pensant-se que és la Clover. Llavors, les espies han de deixar els seus sentiments a banda, i procurar salvar-se, i també les vacances.

16:12 Espies de veritat - L'ascensor
tancar

L'ascensor

Les espies han d'aturar un intrús que és a l'Oficina Interna d'Informació més propera. Això impedeix que puguin acudir a la seva cita de pel·lícula al passeig. Quan intenten evitar que el brivall robi uns documents importants del govern, ell aconsegueix que les espies el segueixin a l'ascensor de l'edifici.

16:40 Keroro - Keroro i l'illa del tresor ! A formar!
tancar

Keroro i l'illa del tresor ! A formar!

Avui entra en escena un nou membre de la família Viper, els eterns rivals de la tropa Keroro. El seu objectiu és apoderar-se d'un tresor molt valuós que està amagat a la Terra. La policia galàctica segueix aquest pirata tan perillós i els nostres amics no pensen permetre que se surti amb la seva. Comença la recerca més esbojarrada del llegendari tresor!

17:05 Pau, la petita guineu roja - Un bany nocturn
tancar

Un bany nocturn

En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han quedat amb un pam de nas quan han vist que l'estany era buit. Com s'ho faran ara per rentar-se?! La Fromage ja els ha dit que ella sap un lloc genial, d'on en sortiran nets com una patena. És el mateix lloc on els humans renten els cotxes. L'aventura està assegurada! I les corredisses també! No t'ho perdis!

17:09 Pau, la petita guineu roja - L'estudi del pintor
tancar

L'estudi del pintor

En Pau, la Poppy i en Carbasseta no sabien què era l'Arc de Sant Martí. Avui el veuran per primera vegada! Quina mà de colors! A més, ells estan convençuts que si el toquen, canviaran de color. Però, com s'ho faran per arribar-hi? Vols dir que el podran tocar? Això de canviar de color ja és una altra història... Potser no és tan complicat...

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El plataner del Pansit
tancar

El plataner del Pansit

Avui, en Bob i companyia construiran un hivernacle per cultivar-hi plantes tropicals. El Pansit li ha demanat al senyor Pistraus si pot cuidar un plataner mentre dura l'obra. I és que vol que es converteixi en el seu amic especial! En Flex, que hi entén tant de plantes, s'ha ofert per ajudar-lo, però el Pansit diu que ja se'n sortirà tot sol. Vols dir?!

17:25 El carrer dels ocells - El show de la Rudy
tancar

El show de la Rudy

La Rudy, en Samuel i la Dolça han convidat tots els ocells de la ciutat de l'arbre a veure l'espectacle que ha preparat la Rudy, però quan faltava poc per començar ha caigut una branca al damunt de l'escenari. Mira que n'hi ha, d'escenaris! I ha hagut d'anar a caure sobre el seu! En Samuel ja està barrinant com s'ho farà, però aquest cop ho té complicat!

17:35 Les endevinalles de la Rac-Rac - L'estruç
17:50 Una mà de contes - La llebre poruga i l'eruga que no s'arruga
18:00 El xai Shaun - La neboda del granger
tancar

La neboda del granger

Avui tenim visita a la granja. La neboda del granger ha vingut a passar-hi el dia. D'entrada, sembla una nena preciosa i adorable, però tant en Shaun com en Bitzer aviat descobriran que d'adorable, no en té res! I és que aquesta trafica ha vingut per fer-los la vida impossible! No hi ha res que l'aturi... Ara, que en Shaun sempre ens té sorpreses amagades...

18:10 L'aneguet lleig i jo - Cap. 14 Apocalipsi al corral
tancar

Cap. 14 Apocalipsi al corral

En Ratso, que es queixa que no hi ha ningú al corral amb prou imaginació per fer bromes el Dia dels Innocents, ha decidit demostrar que si li diuen el Rei de les Innocentades, és per alguna cosa. I ja saps que quan en Ratso s'hi posa, no hi ha qui l'aturi! Ni els fantasmes que corren pel corral... que tothom està convençut que són de veritat!

18:35 En Leon - Cap. 15 Paranoia
tancar

Cap. 15 Paranoia

Avui coneixerem un goril·la que té fòbia als llangardaixos. De fet, cada vegada que en veu un, es posa histèric! A més, ha decidit demanar ajuda a en Leon... Què et sembla que pot fer-hi ell?!

18:40 El meu amic gegant - Cap. 22 Ronk i Zotz
tancar

Cap. 22 Ronk i Zotz

En Boom té un amanitaphtum, una malaltia del seu planeta. L'únic remei que es coneix, el Boomidolç, és a la galàxia d'en Boom. I com que en Glasson està hivernant, l'hi hauran de portar els seus altres dos amics d'infantesa, en Ronk i en Zotz. El problema és que només arribar a la Terra, l'SDC ha capturat en Zotz... i portava ell el remei!

19:00 Gat i gos - No us poseu drets
19:30 Info k
19:40 Espies de veritat - Sortida a la neu
tancar

Sortida a la neu

La sortida a la neu és un desastre per les espies quan saben que la Mandy és la seva companya d'habitació. La situació, però, empitjora quan un antic enemic fuig de la presó i intenta atrapar-les. El malvat segresta la Mandy pensant-se que és la Clover. Llavors, les espies han de deixar els seus sentiments a banda, i procurar salvar-se, i també les vacances.

20:02 Espies de veritat - L'ascensor
tancar

L'ascensor

Les espies han d'aturar un intrús que és a l'Oficina Interna d'Informació més propera. Això impedeix que puguin acudir a la seva cita de pel·lícula al passeig. Quan intenten evitar que el brivall robi uns documents importants del govern, ell aconsegueix que les espies el segueixin a l'ascensor de l'edifici.

20:30 Els Podcats - Cap. 44 Intel·ligència artificial
tancar

Cap. 44 Intel·ligència artificial

Avui en Senzo i en Mimo se les hauran amb autèntiques bèsties de guerra. I és que han decidit augmentar al màxim la intel·ligència artificial dels trolls! Però compte, que els trolls intel·ligents vés a saber on poden petar! Per cert, no et perdis la Z-6-D-2, la súper cangur de dracs! Serà l'encarregada de vigilar el drac de la Gala durant el concert!

20:45 Tom i Jerry - El ratolí solitari
21:04 Tom i Jerry - Estima'm a mi i estima el meu ratolí
21:14 Tom i Jerry - Alerta amb el meu fill
21:15 Tags
21:34 Tom i Jerry - Anem al cinema
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - On és en Tork?
tancar

On és en Tork?

En Batt es desperta un bon matí i no sap on és en Tork. Amb l'ajuda de l'Iris el busquen per tot el bosc. Tothom l'ha vist, però no sap ningú on és. Al final, resulta que s'ha quedat tenint cura d'uns pollets acabats de néixer.

06:10 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia avui s'adonarà que no en sap gaire, de guardar-se les coses per després. Al zoo li feia molta il·lusió comprar-se una foqueta de joguina per la banyera, però quan ha arribat a la botiga, ja no li quedaven diners. Sort que allà a prop hi ha en Carles i l'ajudarà... Però en Carles també es volia comprar un llibre d'animals i ara és ell el que no té prou diners!

06:25 Pau, la petita guineu roja - Al cim del món
tancar

Al cim del món

En Pau, sempre tan atrevit, vol demostrar a l'Eixerit que és capaç d'escalar més amunt que ell. Faran una competició! Segur que serà molt divertit... i potser una mica perillós. Sobretot si en Pau s'enfila al campanar de l'església! Com s'ho farà per baixar? Ai, que en Pau ja s'ha ficat en un altre embolic dels seus! Qui l'ajudarà, ara?!

06:30 Explica'm un conte - El trol massa fort
06:35 L'hotel zombi - Bojos pel cinema
tancar

Bojos pel cinema

La senyoreta Justine ha dividit els alumnes en grups perquè facin un curtmetratge. En Sam, la Maggot i en Fungus tenen clar que el faran de zombis. Ho tenen tot a mà! Els decorats, els actors, els extres... L'única pega és que avui en Xef ha fet sopa de granota i a tothom li ha agafat el singlot. I com es fa perquè passi, el singlot? Amb un bon ensurt, és clar!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Servei inclòs
21:37 Samantha ups! - L'inspector de la casa rural
21:40 Freqüència 04
22:00 Extres Coproduccions - Ens veiem demà
22:05 Pel·lícula catalana - Hipnos
tancar

Hipnos

Un accident. Un cotxe xoca contra un camió que, a la vegada, ensorra una torre d'alta tensió. La ciutat es queda a les fosques. En el caos creat, un crim. L'única supervivent de l'assassinat és una nena en estat de shock. La Beatriz arriba a un sanatori. És la nova doctora. Mentre s'aclimata a la nova feina, descobreix fets sospitosos. Algú l'espia, Miguel, un dels malalts, li diu que tots estan fent un complot en contra d'ella. La nena que ha sobreviscut a l'assassinat inicial, sembla millorar però se suicida...La Beatriz està convençuda que els metges del sanatori conspiran en contra dels malalts i volen arribar a matar-la perquè els ha descovert.

23:35 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Salvador és detingut pel Tomàs. La banda del Román pretén "acostar" el Cesc.

00:05 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Salvador, en llibertat per falta de proves. L'Aurora, decidida a distanciar-se del Quim. Oferta de treball per al David. La situació al Casino és insostenible... Algú segueix el Salvador...

00:35 Babylon 5 - L'ascens de la foscor
01:17 Babylon 5 - Tots els meus somnis fets miques
02:00 Dawson's creek - Quatre històries de por
tancar

Quatre històries de por

Jen narra quatre històries de por la nit de Halloween a l'emissora de ràdio del campus en substitució d'un DJ.

02:40 Pel·lícula catalana - Hipnos
tancar

Hipnos

Un accident. Un cotxe xoca contra un camió que, a la vegada, ensorra una torre d'alta tensió. La ciutat es queda a les fosques. En el caos creat, un crim. L'única supervivent de l'assassinat és una nena en estat de shock. La Beatriz arriba a un sanatori. És la nova doctora. Mentre s'aclimata a la nova feina, descobreix fets sospitosos. Algú l'espia, Miguel, un dels malalts, li diu que tots estan fent un complot en contra d'ella. La nena que ha sobreviscut a l'assassinat inicial, sembla millorar però se suicida...La Beatriz està convençuda que els metges del sanatori conspiran en contra dels malalts i volen arribar a matar-la perquè els ha descovert.

04:10 Cròniques de la veritat oculta
04:35 Babylon 5 - L'ascens de la foscor
05:17 Babylon 5 - Tots els meus somnis fets miques