Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Champions Magazin
10:24 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
10:43 Planetari
10:43 L'illa de Pasqua: els moais que parlen al món - L'illa de Pasqua: els moais que parlen al món
11:39 Globeriders
12:35 Discovery atlas: descobrint Sud-Àfrica
13:29 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 2 Coneix-te a tu mateix
tancar

Cap. 2 Coneix-te a tu mateix

Sarah es posa en contacte amb un amic de tota la vida per demanar-li un favor. John decideix anar a visitar l'ex de Sarah i Cameron fa un nou amic. Plegats, s'esmunyeixen en un casa segura de la resistència i s'adonen que no estan sols. Mentrestant, l'agent Ellison comprova que Sarah encara està viva i que una persona perillosa del seu passat ha tornat.

14:15 Tot un món - En llengua d'oc
tancar

En llengua d'oc

Forta va ser la decepció del parisenc Rafeu Sichel quan va arribar al sud de França i es va trobar que ningú parlava en occità. Ell, que s'havia mentalitzat per aprendre aquesta nova llengua i que tenia moltes ganes de descobrir-la, no va tenir més remei que apuntar-se a un grup folklòric i aprendre-la de la mà de la gent gran. Avui, aquell interès adolescent ha passat a formar part de la seva feina. Explica que a França hi ha hagut una ruptura en la transmissió de l'occità i que caldrà trencar les barreres psicològiques per recuperar-ne l'ús social. En canvi, assegura que a la Vall d'Aran la llengua bessona del català té una situació política més favorable.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Zona zàping
16:11 Tarda de cine - La parella de l'any
tancar

La parella de l'any

LA PARELLA DE L'ANY (America's sweethearts) Idioma versió original: anglès Producció: Revolution Studios, Face i Roth Arnold Shoelace, 2001 (Estats Units) Direcció: Joe Roth / Durada: 102 minuts Guió: Billy Cristal i Peter Tolan Fotografia: Phedon Papamichael (color) Música: James Newton Howard Intèrprets: Julia Roberts (Kathleen Harrison), Billy Cristal (Lee Phillips), Catherine Zeta-Jones (Gwen Harrison), John Cusack (Eddie Thomas), Hank Azaria (Hector Gorgonzolas), Stanley Tucci (Dave Kingman) Gwen i Eddie, la parella d'actors més famosa d'Amèrica, que també ho eren en la vida real, han trencat perquè ella s'ha enamorat d'un sud-americà i Eddie, no podent-ho admetre, s'ha retirat a fer meditació amb un guru. Hi ha un problema amb l'última pel·lícula que han fet perquè el director se l'ha quedat i la vol ensenyar primer a la premsa sense que la vegi el productor. És aquest el que contracta Lee Philips, un responsable de relacions públiques, perquè organitzi la roda de premsa però distregui els periodistes amb la falsa notícia de la reconciliació de Gwen i Eddie. Lee fa mans i mànigues per aconseguir-ho.

17:52 Pel·lícula - Més enllà de Rio Grande
tancar

Més enllà de Rio Grande

A la turbulenta frontera entre Mèxic i Texas, un home viu situacions ben diverses segons estigui en un costat o en un altre. Comença a Mèxic traficant armes per un tirà local, després passa a Texas per ser un rànger al servei de la llei, torna a Mèxic a la feina anterior, i retorna a Texas a recollir la dona d'un amic, mort pels indis.

19:31 Just for laughs
19:44 Erica - A la meva mercè
tancar

A la meva mercè

Mirant de fer front als problemes de l'altra gent, Erica desitja fer una escapada al seu passat. El doctor Tom, però, ho està canviant tot, i davant la sorpresa d'Erica, els altres li segueixen el corrent, o això sembla.

20:29 Boscos - + info
tancar

+ info

Recorrerem les plantacions de castanyer, un arbre que a poc a poc va desapareixent del nostre país, víctima d'unes malalties fins ara incurables. En Jordi Mateu, tècnic de Salut Vegetal, ensenyarà quins tractaments nous es poden aplicar als castanyers malalts i amb quines garanties d'èxit. Veurem com alguns pagesos, com l'Eugeni Coll, estan canviant els castanyers per altres conreus amb més futur, com ara la tòfona. I acompanyarem a les colles de caçadors de Sant Hilari Sacalm a una cacera de senglar. Acabarem el dia cuinant un civet de senglar amb castanyes a la cuina d'en Joan Martorell, del restaurant l'Estanc de Prades.

21:00 Telenotícies vespre
21:49 El partit - Betis - Athletic Club
23:57 El vestidor - El vestidor: Osasuna - Barça
00:25 Pel·lícula - Torapia
tancar

Torapia

TORAPIA Producció: Mediaproducción SL Direcció: Karra Elejalde, 2004 Guionista: Karra Elejade, José Antonio Ortega i Carlos Zabala Director de fotografia: Kiko de la Rica Música: Bingen Mendizábal Intèrprets: Karra Elejalde (Basilio), Juan Diego (Rufino), Gloria Muñoz (Paca), Silvia Bel (Amanda), Eduardo Antuña (Edelmiro), Pepín Tre (Marcial), Paco Obregón (Antonio), Xavier Capdet (Mono), Carlos Zabala (Cosme) i Javier Gurruchaga (Dr. Hipólito) Basilio, un carterista sense sort, ingressa en una institució mental per a recuperar un valuós collar de diamants que va passar breument per les seves mans i no va ser capaç de reconèixer el seu valor. Una vegada dins del manicomi, Basilio intentarà utilitzar les seves habilitats pròpies del seu ofici per sortejar les amenaces que impedeixen arribar al seu objectiu: l'impacient i il·legítima ambició de científics com Hipólito, les envestides de toreros altruistes com Rufino, els convenis socio-terapèutics de Paca o el desig de la incombustible de una fotofòbica enamorada, Amanda. Al final, l'única escapatòria per a Basilio serà sotmetre a "la Torapia" una innovadora teràpia experimental que connecta a l'home amb la bèstia que tots portem a dins o quasi dins.

02:14 El partit - Betis - Athletic Club
03:51 Jazz a l'estudi - Xavi Maureta
04:50 Jazz a l'estudi - Ramón Ángel Rey
05:50 Videoclips catalans - CASA RUSA, Missatge codificat
05:53 Videoclips catalans - GUILLAMINO, Left in the wild
05:56 Videoclips catalans - JOSEP ROMEU, Que pari tot
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Entre els plecs - Entre els plecs
tancar

Entre els plecs

Es tracta d'un documental sobre la ciència i l'art de l'origami. Veurem artistes genials, matemàtics i científics que volen reinventar aquesta antiga tradició japonesa de fer figuretes amb paper plegat. Armats tan sols amb un full de paper, i sense pega, tisores ni grapadora, aquests cervells tan desperts i provocadors creen unes obres d'art d'una gran bellesa i models matemàtics que desperten admiració.

07:55 Guerres de grafitis - Guerres de grafitis
08:43 El Màster de TV3
09:18 El medi ambient - La recuperació del riu Congost
09:27 De prop - XAVI BARÓ
tancar

XAVI BARÓ

És absolutament injust l'oblit sistemàtic que l'escena musical catalana professa a Xavier Baró. Potser la distància que exemplifica la llunyania de Lleida amb el cap i casal podria explicar aquesta anomalia, però el que és ben certa és l'enorme qualitat del Xavier i la constant evolució de la seva carrera. Des que va començar a cantar en solitari, va fer de la música popular i tradicional el seu territori, però ell no és un cantant de música tradicional en sentit clàssic. És un cantautor que posa al dia, constantment el repertori tradicional de casa nostra, electrificant-lo per acostar-lo a l'actualitat, restaurant-lo per fer-lo més fàcil d'entendre per a les noves generacions. El resultat es pot comprovar en La Màgica Olivera, el seu setè disc tot sol, que ens ofereix aquesta nit al DE PROP.

10:29 La Sonora - + info
tancar

+ info

Ja fa 40 anys del disc "Jo, la donya i el gripau", el disc que Pau Riba va fer a Fomentera, un disc nascut de "part natural", com el seu primer fill, Pau. Pau Riba celebra la reedició d'aquest disc gravat a l'illa amb un equip portàtil alimentat amb bateries. Marc Timón ha estat i és un dels compositors més revulsius del món de la cobla. Imaginació, innovació i qualitat que ha vertebrat a l'entorn del seu domini de diferents gèneres musicals a banda de la cobla: el jazz, el funk o la música simfònica. Un retrat transversal d'un dels joves compositors catalans més transversals.

10:56 Via llibre
11:23 Fotografies - + info
tancar

+ info

La fotografia és una eina essencial per a les policies de tot el món. En l'episodi de "Fotografies" d'aquest divendres seguim una investigació policial amb la Unitat de Fotografia de la Policia Científica dels Mossos d'Esquadra. També investigarem com ha canviat la fotografia d'identificació de detinguts en els últims cent anys. I descobrirem amb la fotògrafa Roser Rafel com feien les fotografies dels primers carnets d'identitat els fotògrafs del Pirineu fa més de cinquanta anys.

11:48 Espai Terra 33 - + info
tancar

+ info

Us mostrem un animal que està en perill d'extinció: la vaca de l'Albera. A més, veiem com l'escalfor de la terra pot produir energia, i energia neta. És el que s'anomena geotèrmia. També visitem la localitat de Vimbodí, a la Conca de Barberà, on el doctor Martí Boada ha trobat un artesà que treballa el vidre fumat a Catalunya. El reporter Josep París ens porta fins a una botiga d'informàtica per explicar-nos quins són els problemes més habituals dels nostres ordinadors i què podem fer perquè ens durin més temps. I finalment el cantant Marc Parrot i l'home del temps Dani Ramírez se'n van d'excursió plegats a Sant Quirze Safaja.

12:13 Els 60 animals més perillosos del món
12:41 Els 60 animals més perillosos del món
13:10 TR3S C
13:20 Itineraris
14:05 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

La vida de Serguei Rakhmàninov va transcórrer en el cor de Moscou, des d'on podia contemplar el Kremlin i la Plaça Roja. Simon inicia aquest episodi captivador observant aquests indrets en el nucli de la capital russa, on il·lustra la primera etapa de Rakhmàninov. Un dels moments més destacats és el concert a l'interior del Kremlin. Seguidament ens traslladem al llac de Lucerna, Suïssa, on va residir i va compondre la seva obra mestra, la rapsòdia sobre un tema de Paganini. El violí solista i evocador de Richard Tognetti sona en el "Vocalise", interpretat per l'Orquestra de Cambra Australiana.

14:30 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

L'esplèndida ciutat alemanya de Munic, amb les seves famoses sales de concerts, és l'escenari ideal per presentar Richard Strauss, el seu fill predilecte. Acabarem a Garmisch i als bonics Alps de Baviera, on Strauss va viure els últims anys de la seva vida i on està enterrat. La seva aclamada peça "Morgen" és entonada per Sara Macliver amb l'Orquestra de Cambra Australiana.

14:57 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - El Senegal
15:48 Cronos - El terratrèmol de Lisboa
tancar

El terratrèmol de Lisboa

Un gran terratrèmol, de magnitud fora de mida, seguit d'un tsunami devastador que destrueix milers de vides a la costa... El mateix que va passar a Indonèsia el 2004 i al Japó el 2010, va succeir el 1755 a la nostra península. El dia de Tots Sants d'aquell any hi va haver un terratrèmol superior al 8.5 de l'escala de Richter al bell mig de l'Atlàntic, al sud de la Península Ibèrica. La ciutat propera més poblada era la capital de l'imperi de Portugal, Lisboa.

16:50 Segle XX - + info
tancar

+ info

Gràcies a un doble documental holandès produït l'any 2009, coneixem la història d'una dona, d'un viatge i d'una època, de la fi d'una època. La dona havia nascut a Liverpool el 1895 com a Grace Marguerite Lethbridge, i superà els seus origens de classe mitjana gràcies a la pràctica del periodisme femení fins a casar-se, el 1920, amb sir Robert Drummond-Hay, un aristòcrata i diplomàtic cinquanta anys més gran que ella, el qual la va deixar vídua aviat, el 1925, convertida en lady Grace Drummond-Hay i dotada de la barreja de glamour i modernitat que cridaria l'atenció del magnat periodístic William Randolph Hearst fins a convertir-la en reportera-estrella del seu grup.

17:39 Projecte X
18:02 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - El Senegal
tancar

El Senegal

A l'Àfrica Occidental, els nostres sis atletes van a parar a un camp d'entrenament de lluita en un poblat senegalès. L'objectiu és competir amb els habitants de la zona en el seu esport nacional. Però primer hauran d'aprendre a evitar les lesions, i no és gens fàcil.

18:53 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Senegal
tancar

Senegal

Si hi ha una cita que els telespectadors senegalesos no es perden per res del món és "Peul Bou Raféet". Tots els vespres, abans del telenotícies, aquest "minifulletó" de cinc minuts narra les desventures d'un vilatà peul acabat d'arribar a Dakar i una mica sobrepassat pels esdeveniments. La confrontació de dues maneres de viure radicalment oposades dóna lloc a tot un seguit de malentesos i de situacions curioses i divertides, un còctel imparable.

19:20 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - El Senegal
tancar

El Senegal

Descobrirem que si les dones senegaleses són tan elegants és per assegurar-se la fidelitat del seu marit polígam. I per això disposen d'una arma infal·lible, el tapall. Veurem que també anem vestits després de morir, i ens explicaran que s'han d'oferir vestits nous als difunts perquè es puguin mostrar elegants davant de Déu quan arribin al cel. Descobrirem que al Senegal els pantalons texans són el símbol de l'emancipació de les dones i de la igualtat dels sexes.

19:46 Singulars - Ramon Bayés: pateixen les persones, no els cossos
tancar

Ramon Bayés: pateixen les persones, no els cossos

El psicòleg Ramón Bayés é s llicenciat en Filosofia i Lletres i en Psicologia Clínica per la Universitat de Barcelona. Fins que es va jubilar va ser catedràtic de Psicologia Bàsica a la Universitat Autònoma de Barcelona, d'on ara és professor emèrit. Des de la seva saviesa, ens parlarà de qüestions essencials, com el pas del temps. Estem massa acostumats, ens diu, a viure enganxats al temps del calendari, a deixar que aquest temps quantitatiu arrossegui les nostres vides. Però el temps realment important és el temps emocional, el temps qualitatiu, en què tenen cabuda la felicitat i el sofriment.

20:31 Parlament
21:01 Blog Europa
21:18 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

Juanra Bonet rep el programa al planetari en 3D del Cosmocaixa i explica el seu paper de monologuista d'"Animales" al Teatreneu. La visita següent és al nou espectacle "30-40, Livingstone", on Sergi López, en companyia de Jorge Picó, busquen la seva part més animal. El programa es completa amb el treball que Laia Marull i David Selvas fan a "Hedda Gabler", l'obra que representen al Teatre Lliure, i amb una mirada històrica al Teatre Romà de Tarragona.

21:44 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Dos cavalls protagonistes a la cartellera: "Caballo de batalla", de Steven Spielberg, i un menys comercial "The turin horse", de Béla Tarr. Entrevistem Antonio Chavarrías abans que marxi a Berlín a presentar la seva pel·lícula "Dictado". També hem parlat amb Denzel Washington, que ha estat a Madrid presentant "El invitado". Reportatge i enquesta entre el públic de "Katmandú, un mirall en el cel", d'Icíar Bollaín, amb Verónica Echegui de protagonista. Repàs dels premiats als Gaudí. I a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre les famílies en el cinema.

22:26 Sala 33 - El silenci abans de Bach
tancar

El silenci abans de Bach

El silenci abans de Bach és una aproximació a la música i a les disciplines i oficis que l'envolten a través de l'obra de Johann Sebastian Bach. Una mirada sobre les profundes relacions dramatúrgiques que existeixen entre imatge i música.

00:35 Sala 33 - Mudanza
tancar

Mudanza

MUDANZA Producció: Films 59 / Pere Portabella, 2008 Director: Pere Portabella Directora fotografia: Elisabeth Prandi MUDANZA respon a una invitació del curator Hans Ulrich Obrist per a intervenir a la Huerta de San Vicente, la casa-museu de Federico García Lorca a Granada. El film és el resultat de muda de mobles i objectes per tal que l'espectador pugui passejar sense obstacles per espais carregats de sentits i ressonàncies, entre el buit i el silenci del lloc, retinguts per la memòria de l'experiència i el nivel d'exigència del visitant-espectador. Potencia i fer més evident, i propera, l'absència significativa, tant des del punt de vista emocional com històric, del poeta Federico García Lorca.

01:00 Filmoteca 33 - Foc damunt meu (v.o.s.)
tancar

Foc damunt meu (v.o.s.)

Nàpols, 1815. Últims mesos del regnat de Murat, a qui el seu cunyat Napoleó va coronar 7 anys abans. Els napolitans assisteixen al tràgic epíleg d'un rei que va aixecar passions amb el seu somni d'una Itàlia unida. En aquest context, Eugeni és un jove que torna a Nàpols ferit de la guerra de França i passa la seva llarga convalescència vivint l'experiència dolça però alhora dolorosa d'un amor apassionat cap a una dona anomenada Graziella.

02:35 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
02:48 Parlament
03:12 Blog Europa
03:28 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

Juanra Bonet rep el programa al planetari en 3D del Cosmocaixa i explica el seu paper de monologuista d'"Animales" al Teatreneu. La visita següent és al nou espectacle "30-40, Livingstone", on Sergi López, en companyia de Jorge Picó, busquen la seva part més animal. El programa es completa amb el treball que Laia Marull i David Selvas fan a "Hedda Gabler", l'obra que representen al Teatre Lliure, i amb una mirada històrica al Teatre Romà de Tarragona.

03:55 Jazz a l'estudi - Tharrats-Coloma
04:55 Jazz a l'estudi - Shu-Shu
05:54 Videoclips catalans - ANNA ROIG I L'OMBRE DE TON CHIEN, Petons entre camions
06:00 Videoclips catalans - JOAN PAU, Torna enrere
06:04 Videoclips catalans - PAU VALLVÉ, Amic dels cirerers
06:06 Videoclips catalans - AMELIE, Per tu
06:10 El Mekong: l'ànima d'un riu
Progrmació BD ....
07:09 Rovelló - Rovelló & Llisot, societat limitada
tancar

Rovelló & Llisot, societat limitada

El Llisot i el Rovelló finalment s'han decidit a muntar una paradeta de rovellons... És clar que hi ha qui n'està gelós i els vol espatllar el negoci. I la millor manera d'engegar-ho tot a rodar és col·locar un bolet verinós enmig dels que no ho són...

07:33 Rovelló - Amb això no s'hi juga
tancar

Amb això no s'hi juga

El Llisot ha decidit canviar d'ofici. Es vol dedicar a la rellotgeria, però sembla que a l'Oriana no li fa gens de gràcia aquesta nova feina. El Rovelló està tan avorrit que no se li acut res més que organitzar una cursa de tractors.

08:01 Dr. W - Els cabells i les ungles
08:05 Dr. W - El viatge a l'espai
08:14 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la festa d'aniversari
tancar

Les Tres Bessones i la festa d'aniversari

És l'aniversari de la Bruixa Avorrida i tots els personatges de les aventures de les Tres Bessones arriben al castell per celebrar-ho. L'Avorrida, però, no està per festes i les nenes, la Ventafocs, Robin Hood, en Pinotxo, la Caputxeta i tots els altres en pensen alguna per aconseguir que l'Avorrida s'uneixi a la festa. I, com que a tota festa d'aniversari hi ha regals i pastís, un pastís amb sorpresa!

08:39 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el Mag d'Oz
tancar

Les tres bessones i el Mag d'Oz

Aquest cop el que transporta les nenes a un conte no és un càstig de l'Avorrida, sinó una increïble ventada. A la Bruixa també se l'emporta, és clar, i comparteix amb les nenes una aventura al màgic món del mag d'Oz. Allà, les Bessones hauran de demostrar que són capaces de transformar-se en lleó, home de llauna i espantaocells...

09:02 mic 3
09:02 Bon dia, amic Mic
09:11 Figures - La guineu i l'ant
09:21 En Thomas i els seus amics - En Thomas i l'estel fugitiu
09:38 Doraemon - El forat dels somnis / L'aerosol per fer animals domèstics
10:05 Doraemon - El joc de les petxines / El robot adulador
10:29 Doraemon - El cercador de qualsevol cosa / El miniglobus de la Doremi
10:54 El xou de l'Scooby-Doo - Amenaça a Venècia
tancar

Amenaça a Venècia

L'Scooby-Doo i companyia han anat fins a Venècia a visitar el seu gran amic Antonio. Allà descobriran l'existència del Fantasma del Gondoler, que només té ulls per un collaret que porta l'Antonio, molt semblant al de la Daphne. Potser és per això que el fantasma els ha segrestat a tots dos! Avui toca resoldre un misteri entre gòndoles i canals!

11:15 El xou de l'Scooby-Doo - La llegenda dels víkings
tancar

La llegenda dels víkings

En John, l'oncle de la Velma, ha convidat tota la colla al Llac dels Víkings perquè investiguin l'aparició d'uns fantasmes que fa temps que els estan fent la vida impossible. La primera sorpresa és que l'oncle ha desaparegut en unes circumstàncies d'allò més misterioses... Vols saber quina és la segona?!

11:41 Els pingüins de Madagascar - Vigília de Nadal accidentada
tancar

Vigília de Nadal accidentada

Cada any, el zoo de Central Park tanca des de la vigília de Nadal fins al matí del 26 de desembre. Els animals aprofiten l'absència d'humans per organitzar una gran festa pels fills de les famílies animals, una activitat que anomenen Nen-Nadal. Aquest any, però, el rei Julien està decidit a saltar-se la tradició... i vés a saber com pot acabar!

12:03 Els pingüins de Madagascar - El dormilega poruc / L'abraçada letal
tancar

El dormilega poruc / L'abraçada letal

Sense voler, els pingüins han llançat en Leonard, el coala, fora del zoo i ha anat a parar enmig de Manhattan. Ara l'únic que han de fer és rescatar-lo..., però abans que es faci fosc! Més tard, els pingüins començaran a sospitar de la nova boa constrictor que acaba d'arribar de Hoboken. I és que estan desapareixent tots els mamífers menuts del zoo!

12:27 Els pingüins de Madagascar - El factor Agent X / L'amor fa mal
tancar

El factor Agent X / L'amor fa mal

Els pingüins per fi s'han tret de sobre l'Alice. Ara podran gaudir de tres dies gloriosos sense ella. Fins i tot podran posar en marxa el seu pla genial per combatre la calor. El que no saben és que el seu substitut és l'Agent X, que ha tornat per venjar-se! Per cert, el Recluta s'ha enamorat de la Shawma, l'ajudanta del veterinari. Això sí, només la pot veure si es lesiona!

12:52 Fish & chips - + info
tancar

+ info

"Fish&Chips" és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves El programa s'emet cada dissabte a les 13.15 del migdia. Avui participen l'Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp contra l'EScola Sant Marc de Barcelona.

13:24 L'internat del forat negre - Forat de cuc
tancar

Forat de cuc

La Josie i la Corrine arriben a l'escola Blake Holsey per viure un primer dia ple d'emocions i d'experiències d'allò més paranormals. Després de desaparèixer el nou professor de ciències, a elles dues els ha xuclat un forat de cuc que les ha fet viatjar en el temps. 15 anys enrere, per ser exactes, quan hi va haver l'explosió al laboratori de les Indústries Pearadyne.

13:50 Lara, què fem? - Una situació enganxosa
tancar

Una situació enganxosa

En Gabriel somia en les noies del grup i en la seva professora i es lleva aterrit en descobrir que ha tingut un somni humit. Ell i en Toni treuen els llençols bruts d'amagat i els porten a la bugaderia on topen amb en Deon. En Deon ha tingut el mateix problema, però l'experiència fa que no es posi tan nerviós com en Gabriel. En Toni no pot evitar sentir-se desplaçat. No ha tingut mai un somni humit, però fa el fanfarró dient que sí. Pressionat per en Toni, en Gabriel li diu en qui estava somiant just quan la Mònica passa pel costat i sent de passada el que ha dit, cosa que li fa pensar que s'ha enamorat d'una de les noies! La Mònica convenç la Lara i l'Akira que l'ajudin a fer publicitat del grup de música del Max i del concert que faran a l'institut. Cada vegada que la Lara es mou fa alguna cosa que fa pensar a en Max que ella és la seva fan número u. El Max sap que les noies l'adoren, però la Lara no vol que ell sàpiga que li agrada i diu que no anirà al concert... fins que els seus amics la convencen perquè hi vagi. De camí cap al concert, en Gabriel accepta el consell d'en Deon i en Toni recupera la confiança. Pel que fa a les noies... la Lara esbrina en qui ha somiat en Gabriel però ho manté en secret. Al capdavall, ja sap què és tenir vergonya...

14:06 Aifric - Experiència laboral
tancar

Experiència laboral

L'Aifric, que és conscient que d'aquí uns anys haurà de sortir al món laboral i passar al món dels adults, ara té l'oportunitat de fer unes pràctiques que li podrien canviar la vida. I és que a l'escola l'han enviat a fer pràctiques... en una fàbrica de manipulació de peix! I no li ha tocat precisament treballar al despatx!

14:35 Martin Mystery - Els pirates maleïts
tancar

Els pirates maleïts

En Martin, que és al Museu Marítim i s'ha separat de la classe amb en Java per poder veure un vaixell que havia estat tripulat per un pirata fantasmagòric, ha alliberat l'esperit del malèfic bucaner. A l'escola, en Martin i en Java comencen a canviar... i no pas per fer cap bé...

14:56 Martin Mystery - El retorn del geni
tancar

El retorn del geni

La Diana, que fa molt temps que no surt amb cap noi i se sent una mica sola, ha començat a rebre missatges d'un admirador secret. Malauradament, es tracta d'en Geni, que la hipnotitzarà amb la intenció de venjar-se del Centre. En Martin ho tindrà molt difícil per desfer l'encanteri...

15:19 La Família del Super3 Extra
15:46 Scooby-Doo, on ets? - Desgavell al castell
tancar

Desgavell al castell

La Daphne té clar que en Freddy ha triat el pitjor dia per sortir a navegar. Efectivament, l'Scooby-Doo i companyia han embarrancat en una illa esgarrifosa que sembla més aviat un càmping per a zombis. A més, s'han trobat un tros de mapa que hi diu: "Perill, marxeu de l'illa encantada". S'acaben de trobar un altre misteri, i la solució podria ser al castell dels pirates!

16:06 Scooby-Doo, on ets? - No et fiquis on no et demanen
tancar

No et fiquis on no et demanen

L'Scooby-Doo i companyia acaben d'arribar a la Ciutat d'Or, l'antiga ciutat fantasma. S'han instal·lat al ranxo del Gran Ben i de seguida han descobert l'existència del miner del 49, un fantasma que té la mania de presentar-se al ranxo a espantar els hostes perquè se'n vagin. Aquí hi ha alguna cosa que fa pudor de socarrim! Un altre misteri pels nostres herois!

16:31 EspieZ! Nova generació - Operació Jocs i rialles
tancar

Operació Jocs i rialles

Els Espiez tenen la missió d'investigar la misteriosa desaparició de tot de joves d'arreu del món, tots ells campions del joc de Cartes dels Herois del Japó. Material específic per a la missió 431: el Guant de beisbol aferrador invertible, la Gorra propulsora levitadora, les Lentilles anul·ladores de males mirades i els Xiclets-bomba.

16:52 EspieZ! Nova generació - Operació Dinosaures
tancar

Operació Dinosaures

De visita al Museu Natural d'Història, els Espiez s'han quedat amb un pam de nas en veure el renaixement d'un esquelet de tiranosaure. Pot ser que algun supermalvat vulgui tornar el món a l'era dels dinosaures?! Material específic per a la missió 712: els Guants de fusió, les Boles ultracalcificadores, el Io-io tirolina i l'Ànec de goma inflable!

17:17 mic 3
17:17 Bob, el manetes - El comboi del Bolquet
17:29 Chiro
17:39 Pingu - En Pingu fa de cangur
17:49 Glumpers - La llàntia màgica
tancar

La llàntia màgica

En Booker està en el seu laboratori fent experiments i en Dudd tot avorrit juga amb una pols vermella provocant una explosió que deixa tot el laboratori vermell. En Booker indignat l'obliga a rentar el laboratori amb una aspiradora. En Dudd enfadat va rentant fins que en una caixa veu un objecte estrany, l'agafa i el frega per treure la pols vermella i en surt un geni ja que resulta que es una llàntia màgica. El geni l'hi demana un desig mostrant-l'hi que el pot fer famós, milionari, etc. En Dudd no s'ho pensa dos cops i l'hi xiuxiueja el desig a cau d'orella. Veiem a Booker rentant amb l'aspirador mentre en Dudd es pren un refresc estira't en una hamaca, quan en Booker para per descansar el geni l'hi llença un raig laser al cul i en Booker no te més remei que seguir. En Dudd riu.

17:51 Glumpers - Snowboard
tancar

Snowboard

Gobo, Qüigli i Fàbel a la porta de casa, amb les seves taules de snow, mirant el paisatge nevat. Es disposen a marxar, i Gobo li indica a Búquer si vol venir amb ells, però mort de fred diu que no, que es quedarà a casa veient una peli de por, amb una mòmia a la caràtula. Els Glumpers comencen a esquiar per unes muntanyetes de neu d'uns dos metres d'alçada. Gobo i Qüigli tenen un accident per culpa d'en Fàbel, van a l'hospital, on acaben embenats. Mentrestant, Búquer, a casa, veu com la mòmia camina lentament i gemega. De sobte els esquiadors tornen a casa...

17:53 Glumpers - Conte somnolent
tancar

Conte somnolent

De nit, Dudd desperta en Búquer perquè no pot dormir. Li dona un llibre per que se'l llegeixi. Búquer, per tal de no sentir-lo mes, se'l llegeix, i cau adormit enseguida. Búquer, que no es creu el que acaba de passar, decideix esperar al matí per fer un experiment. De dia, en Qüigli corre pel saló, quan Búquer comença a llegir el llibre. Qüigli cada vegada va mes lent, fins que els seus ulls es tanquen i cau adormit. Veurem en Búquer fer servir el llibre per evitar que en Fàbel mengi massa, i també per parar una guerra. En Búquer, damunt d'un escenari, rep una medalla per haver aturat la guerra, i mentre dona el discurs corresponent, tot el públic s'adorm.

17:59 Els germans Kratt - L'efecte dragó
tancar

L'efecte dragó

Mentre en Martin i en Chris estudien el secret del dragó per caminar damunt d'una superfície tan fina com el vidre, en Zach ha aprofitat per robar-los el miniaturitzador i els ha tancat a tots dins d'un terrari. L'única manera que tenen de sortir-ne és fent servir l'efecte dragó, que fins i tot utilitzen les càrregues elèctriques per aferrar-se!

18:20 Els germans Kratt - El petit udolador
tancar

El petit udolador

Mentre desfeien les maletes després d'una aventura fabulosa, als germans Kratt els ha aparegut un llobató que no saben d'on ha sortit. Avui s'hauran d'enfrontar al gran misteri del Petit Udolador. Faran com en Jimmy quan perd les claus de la nau Tortuga: refer el camí que havien fet. Hauran d'anar amb molt de compte amb els pumes! Els hi acompanyes?!

18:46 Master Hamsters - Estrella de caiguda d'ulls! Salvem el gran geni de la interpretació!
tancar

Estrella de caiguda d'ulls! Salvem el gran geni de la interpretació!

En Kaito està molt content perquè la companyia de teatre Ototsuki ha tornat a Hoshihama i per fi podrà veure actuant la seva estimada Ranju Tomoe, la noia que li té el cor robat. L'únic problema és que li falten 231 iens per comprar l'entrada. En So Tori, el nou alumne de la classe, l'ajudarà a aconseguir-los... i li donarà una sorpresa que no oblidarà mai més de la vida!

19:09 Master Hamsters - Estrella de la boxa! Prepara't per veure el cop de puny d'en Naniwa!
tancar

Estrella de la boxa! Prepara't per veure el cop de puny d'en Naniwa!

En Gaudi ha conegut en Naniwa, el que havia sigut entrenador d'en Rameda, l'excampió del Palau del Gira-sol, actualment campió negre del Palau de la Rosa. Per salvar-lo, en Naniwa i la Niko, la germana d'en Rameda, li han demanat a en Gaudi que es converteixi en un boxejador professional i el derroti. Comença el combat més espectacular de tots els temps!

19:36 Els pingüins de Madagascar - Operació polls / El cotxe embruixat
tancar

Operació polls / El cotxe embruixat

Convençuts que la Marlene té polls, el rei Julien i companyia han decidit aïllar tothom que tingui algun símptoma per evitar que l'epidèmia s'estengui. La por i el pànic cada cop són més evidents... Però, on són els polls?! Més tard, en Rico convertirà el cotxe dels pingüins en un cotxe posseït que no para de fer-li la punyeta! Aquest cotxe no hi ha qui l'aturi!

19:58 Els pingüins de Madagascar - Simpatiscàstrofe / Rei Julien per un dia
tancar

Simpatiscàstrofe / Rei Julien per un dia

Després de comprovar que els humans cada dia els donen menys menjar, en Kowalski ha decidit fer servir el seu nou invent amb el Recluta, l'Adorabilitzador, i fer-lo arribar al Súmmum de la Hipersimpatia. Ara segur que s'atipen de valent! I segur que no pot anar res malament! Per cert, què passaria si el rei Julien i el Capità s'intercanviessin els papers?

20:26 Tom i Jerry - El somnàmbul
20:33 Tom i Jerry - El diari d'en Jerry
20:39 Tom i Jerry - El ratolí vienès
20:47 Bugs Bunny i els seus amics - La gran enganyifa
20:54 Bugs Bunny i els seus amics - Cobertura tontal
21:01 Bugs Bunny i els seus amics - Una gallina entre gallines
21:09 Tom i Jerry - El gat i el ratolinet mari
21:16 Tom i Jerry - El gat pescador
21:24 Tom i Jerry - El gat m'ha...ai!
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Un bon passeig
06:04 Megaminimals - Tots a la cuina
06:10 Megaminimals - La roda màgica
06:17 Saari - Pescant
06:21 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

En Zeke ha al·lucinat quan ha sabut que un museu molt important ha organitzat un concurs per a joves artistes novells. L'única pega és que només accepten escultures i ell no en sap, d'esculpir. Però sap dibuixar escultures al bloc! Escultures que pot ser que fins i tot tinguin vida pròpia! El concurs es presenta interessant... i molt mogut!

06:43 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Després de saber que la Maxine farà de Julieta al musical de l'escola, en Zeke no s'ho ha pensat dues vegades: es presentarà al càsting per fer de Romeu! La pega és que no sap cantar. La sort és que té un bloc on es pot dibuixar convertit en un cantant de primera. Però no cantant cada cop que obre la boca! Això és com viure un malson musical! I el bloc no té bateria!

Progrmació BD ....
21:33 Bola de drac - El gran torneig de les arts marcials
tancar

El gran torneig de les arts marcials

Els guerrers més poderosos d'arreu del món s'han reunit per assistir al 21è Torneig Mundial d'Arts Marcials. Avui en Son Goku, que hi ha anat acompanyat d'en Krilin i el Follet Tortuga, es retrobarà amb la Bulma, en Puar, l'Oolong i en Iamxa, que també es presenta al campionat. Seran capaços de superar les eliminatòries?

21:54 Bola de drac - Les eliminatòries
tancar

Les eliminatòries

Les eliminatòries del 21è Torneig Mundial d'Arts Marcials ja han començat. En Son Goku, en Krilin i en Iamxa estan disposats a donar-ho tot per convertir-se en un dels vuit finalistes. En Krilin s'haurà d'enfrontar a un antic alumne de la seva escola i en Son Goku l'animarà perquè pugui derrotar un rival que, d'entrada, sembla molt més fort.

22:21 Crackòvia - Cap. 124
tancar

Cap. 124

Guardiola i els seus jugadors es conjuren per guanyar la Lliga. L'entrenador vol convèncer Cesc, Piqué i Iniesta que encara és possible atrapar el Madrid. El president Sandro Rosell fa una roda de premsa per presentar una nova iniciativa. Després de l'èxit del columbari, per dipositar les cendres dels familiars a l'estadi i dels casaments al Camp Nou, el Barça posa en marxa un nou servei. A Minnesota, Rudy Fernàndez visita el seu amic Ricky Rubio, acabat de proclamar millor "rookie" del mes de gener. I com sempre, els últims resultats del Barça, el Madrid i l'Espanyol.

22:54 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" s'acomiada fins la temporada que ve i ho fa ensenyant què va passar a la festa que es va celebrar dissabte a la nit amb milers d'"apeemes" a Montjuïc. El conegut Josie, showman i estilista, s'enfrontarà a les seves pífies en el "Pressing APM?". També es veurà l'autèntic comiat de Zapatero al Congrés, s'emetrà una nova edició de l'"Sputnik" i hi haurà els cinc "millors" de la setmana.

23:18 The League of Gentlemen - Com li va sortir la trompa a l'elefant
23:55 Jokebox - + info
tancar

+ info

El gat de la família Pinto explica dibuixant què li ha passat al canari. A "Compra-t'ho ara!" venen un peix dissecat que canta. Rational Geographic descobreix la relació dels humans amb l'alcohol. Els 3 humans més preparats de la Terra conquereixen un planeta habitat per imitadors d'Elvis. Guy, el ventríloc, confessa a Doll, la seva nina, que li és infidel. DJ Pokito presenta el seu DVD per mantenir-se en forma. La tarotista Rossita reb una trucada del seu marit. Al consultori sexològic, el DrX parla de la virginitat. String, el cantautor, interpreta una cançó sobre el respecte als nòvios de les mares. Mahatma Gandhi és el candidat a l'habitació de lloguer. El líder de la secta, Luciel, oficia un matrimoni.

00:22 Comedy Inc.
00:45 Els informàtics - El Friendface
tancar

El Friendface

En Moss, en Roy i la Jen s'han fet tots tres del Friendface, la nova xarxa social que et permet retrobar-te amb els amics de tota la vida. De fet, la Jen està a punt de descobrir que hi ha amistats que val més deixar-les en el passat. En Roy haurà de demostrar que és prou home per partir peres amb un rotllet que va tenir i a en Moss li tocarà fer-se l'home fent-se passar pel marit de la Jen.

01:08 Els informàtics - Calendari de geeks
tancar

Calendari de geeks

"Les noies de la setena planta" han decidit fer un calendari eròtic benèfic per ajudar les persones guenyes de per vida. En Roy s'ha ofert per fer de fotògraf i encara no s'acaba de creure que li hagin dit que sí. La que no hi acaba d'estar gaire d'acord és la Jen, que tot plegat ho troba molt masclista. Per això ha convençut tothom que el calendari el facin de geeks!

01:34 Bola de drac - El desig del gran Pilaf
tancar

El desig del gran Pilaf

L'Oolong i en Puar han arribat just en el moment en què el gran Pilaf demanava el seu desig. Massa tard... Un cop el drac Sheron li ha concedit el desig, les set boles de drac han desaparegut i s'han tornat a escampar per tot el món. Per cert, què li ha passat a en Son Goku quan ha vist la lluna plena?

01:56 Bola de drac - La transformació d'en Goku
tancar

La transformació d'en Goku

Encara a la presó, en Son Goku s'ha vist exposat a la lluna plena i s'ha transformat en una mena de goril·la gegant. Totalment embogit, ha començat a atacar amics i enemics, sense fer distincions. La Bulma i companyia, mentre fugen de l'exèrcit del malvat Pilaf, intentaran salvar en Son Goku mirant de no fer-li mal. La Bulma, de fet, ja coneix el seu punt dèbil: la cua.

02:16 Bola de drac - El rival de Goku
tancar

El rival de Goku

Amb les set boles de drac escampades de nou pel món, els nostres herois segueixen cadascú el seu camí a la recerca de noves aventures. En Son Goku es dirigeix cap a l'illa del Follet Tortuga per intentar que l'accepti com a alumne. Però no és pas l'únic. En Krilin també se sotmetrà a la prova per convertir-se en deixeble del gran mestre Muten Roshi.

02:37 Bola de drac - Lanx, la noia misteriosa
tancar

Lanx, la noia misteriosa

Per demostrar el seu valor al Follet Tortuga, en Son Goku i en Krilin han anat a la ciutat a rescatar una jove que està en mans de la policia. Un altre cop a l'illa del mestre, descobriran que es tracta d'una persona ben misteriosa. D'entrada, la Lanx sembla una noia dolça i agradable, però encara no han vist què passa quan esternuda...

02:56 Bola de drac - Buscant pedres
tancar

Buscant pedres

Per començar l'entrenament, el Follet Tortuga ha enviat en Son Goku i en Krilin a una illa selvàtica. El primer repte serà trobar una pedra marcada que està amagada enmig de la selva. La rivalitat entre els dos alumnes comença a ser evident i en Krilin decideix fer trampes per derrotar en Son Goku. El preu que li tocarà pagar serà molt elevat.

03:16 Bola de drac - A repartir llet
tancar

A repartir llet

Com a part de l'entrenament, en Son Goku i en Krilin hauran d'anar a portar llet a un monjo que viu al cim d'una muntanya. D'entrada, sembla una tasca senzilla, però aviat s'adonaran que els toca travessar deserts plens de perills, rius amb una força desmesurada i fugir de dinosaures afamats i esfereïdors. I tot això abans d'esmorzar!

03:37 Bola de drac - L'entrenament del Follet Tortuga
tancar

L'entrenament del Follet Tortuga

Els entrenaments d'en Son Goku i en Krilin cada cop són més durs. Avui els tocarà llaurar la terra amb les mans, fugir d'un eixam d'abelles enfurismades i nedar entre taurons! Quan demostrin que estan preparats, el Follet Tortuga els informarà de la seva participació en al 21è Torneig Mundial d'Arts Marcials, que està a punt de celebrar-se.

04:03 Jokebox - + info
tancar

+ info

El gat de la família Pinto explica dibuixant què li ha passat al canari. A "Compra-t'ho ara!" venen un peix dissecat que canta. Rational Geographic descobreix la relació dels humans amb l'alcohol. Els 3 humans més preparats de la Terra conquereixen un planeta habitat per imitadors d'Elvis. Guy, el ventríloc, confessa a Doll, la seva nina, que li és infidel. DJ Pokito presenta el seu DVD per mantenir-se en forma. La tarotista Rossita reb una trucada del seu marit. Al consultori sexològic, el DrX parla de la virginitat. String, el cantautor, interpreta una cançó sobre el respecte als nòvios de les mares. Mahatma Gandhi és el candidat a l'habitació de lloguer. El líder de la secta, Luciel, oficia un matrimoni.

04:33 Crackòvia - Cap. 124
tancar

Cap. 124

Guardiola i els seus jugadors es conjuren per guanyar la Lliga. L'entrenador vol convèncer Cesc, Piqué i Iniesta que encara és possible atrapar el Madrid. El president Sandro Rosell fa una roda de premsa per presentar una nova iniciativa. Després de l'èxit del columbari, per dipositar les cendres dels familiars a l'estadi i dels casaments al Camp Nou, el Barça posa en marxa un nou servei. A Minnesota, Rudy Fernàndez visita el seu amic Ricky Rubio, acabat de proclamar millor "rookie" del mes de gener. I com sempre, els últims resultats del Barça, el Madrid i l'Espanyol.

05:04 Arròs covat - Empatx d'arròs
tancar

Empatx d'arròs

El Xavi comença a tenir alguns desitjos, necessita¿ sucar. Fa massa temps que no està amb una noia i per culpa dels seus companys d'estudi acaba en el món de les xarxes socials. De cop, la seva vida es converteix en una bogeria de cites, de dones que van i venen, però la seva obsessió es centra en una noia, la Vicky.

05:17 Imp - Tecnologia
05:18 Imp - De pesca
05:29 Crackòvia - Cap. 124
tancar

Cap. 124

Guardiola i els seus jugadors es conjuren per guanyar la Lliga. L'entrenador vol convèncer Cesc, Piqué i Iniesta que encara és possible atrapar el Madrid. El president Sandro Rosell fa una roda de premsa per presentar una nova iniciativa. Després de l'èxit del columbari, per dipositar les cendres dels familiars a l'estadi i dels casaments al Camp Nou, el Barça posa en marxa un nou servei. A Minnesota, Rudy Fernàndez visita el seu amic Ricky Rubio, acabat de proclamar millor "rookie" del mes de gener. I com sempre, els últims resultats del Barça, el Madrid i l'Espanyol.