Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:05 Els barrufets - Quan surt una lluna blava
tancar

Quan surt una lluna blava

Davant de la sorpresa de tots els barrufets, acaba d'arribar una cigonya al poblat que els ha deixat un paquetet que fa un soroll ben estrany. És un bebè! Quina il·lusió! La Barrufeta se n'ha enamorat de seguida! I és que és tan bufó! Però, pot ser que sigui un error...? La cigonya diu que se l'ha de tornar a emportar. Com s'acabarà tot plegat...?

08:30 Club Super3
08:30 Els quatre fantàstics - La cura
tancar

La cura

En Reed ha ideat una alta cura per en Ben i resulta que, aquesta vegada, ha funcionat! En Ben torna a ser humà! Només hi ha una pega: que no es recorda dels 4 Fantàstics. Només recorda la seva vida d'abans del vol que el va convertir en un superheroi. Precisament ara que són un menys, l'Home Talp aprofitarà per atacar amb totes les seves forces!

09:01 Hattori el ninja - Qui es superior
09:29 Doraemon - El secret de la tobasa
tancar

El secret de la tobasa

El secret de la Tobasa - L'am fingidor

09:52 Doraemon - La pistola per canviar la situació / la bomba per
tancar

La pistola per canviar la situació / la bomba per

La pistola per canviar la situació - La bomba per recuperar el temps perdut

10:22 Codi: Lyoko
10:54 Codi 3xl
10:54 Turc per principiants - On tinc la mala sort de fer-me gran
tancar

On tinc la mala sort de fer-me gran

Mentre la Doris intenta refer la seva relació amb la Yagmur, en Cem decideix que ha d'aconseguir que en Costa surti amb la Lena perquè així la podrà controlar millor. Quan la Doris acusa la seva filla de ser incapaç de tenir una relació, la Lena vol mostrar a tothom que és una dona madura, i els assegura que ella i l'Axel ja fa temps que surten junts. I per corroborar-ho, li fa un petó davant de tota la família. L'Axel no posa inconvenients a la comèdia, però ella s'adona massa tard que el seu amic, tot allò no s'ho ha pres només com un joc.

11:18 Turc per principiants - On no tinc sentiments
tancar

On no tinc sentiments

La Doris està tan nerviosa a la feina, que intenta quedar amb en Metin per fer l'amor. Quin mal pas! En Metin s'ofèn d'allò més. Una cita per fer l'amor? Mentre els dos tenen la seva primera discussió seriosa, la Lena medita com s'ha de prendre la declaració d'amor de l'Axel. Finalment decideix acabar la relació encara que, de fet, no han estat mai parella oficialment. Però de sobte, topa amb un dilema. Quins són els seus sentiments respecte a l'Axel, en realitat? Potser vol tenir-hi una relació, al capdavall?

11:51 Samantha ups!
11:57 Samantha ups!
12:09 L'aventura de Jeff Corwin - Australia: ratpenats als antípodes
13:03 La tata - La tata (i)(1-24)
13:27 La tata - La tata (i)(1-24)
13:54 Salut ! - Prevenir la diabetis i les seves complicacions
tancar

Prevenir la diabetis i les seves complicacions

La prevenció de la diabetis ocuparà el capítol sisè de "Salut!", que s'emetrà demà passat, diumenge, a partir de les 13.50. "Salut!" és una producció de l'Àrea de Documentals, Educatius i Nous Formats de Televisió de Catalunya, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i que vol fomentar els hàbits de vida saludables i ajudar a prevenir les malalties més comunes. La diabetis és una malaltia crònica que pot sorgir en qualsevol edat, a causa de la no entrada del sucre a les cèl·lules i la seva acumulació a la sang. Exigeix un gran control per part del pacient i si no es manté a ratlla, pot arribar a causar problemes circulatoris i neurològics greus. A Catalunya s'ha diagnosticat la diabetis a prop de mig milió de persones, però es calcula que hi ha gairebé 300.000 persones que encara no saben que tenen la malaltia. En aquest episodi, i entre altres testimonis, la infermera Magda Tarrés visitarà un grup de joves amb diabetis que van participar en un campament d'estiu a Espot, al Pallars Sobirà, organitzat per l'Associació de Diabètics de Catalunya. La doctora Montserrat Baré es desplaçarà a Malgrat de Mar per parlar amb la Mari, una dona de 65 anys amb diabetis d'adult, i el seu fill, que té risc de contraure'n a causa dels antecedents familiars. I el doctor Jordi Schlaghecke coneixerà en Joan, que fa deu anys que és diabètic i treballa com a pastisser a Terrassa. A través dels professionals del programa, s'explicarà què cal fer per reduir les complicacions de la diabetis i com s'ha de prevenir la variant d'aquesta malaltia que apareix d'adult, normalment a causa de l'excés de pes.

14:18 Tot un món - + info
tancar

+ info

Fa poc més d'un any que la Nubia Álvarez va arribar de Colòmbia per reunir-se amb el seu marit. Segons la llei d'estrangeria, les persones reagrupades tindran permís de residència, però no de treball. Només després d'un any podran obtenir el permís laboral, però sempre que hi hagi una oferta de feina de 40 hores setmanals amb un mínim d'un any de durada. Les limitacions i la dependència del familiar reagrupant poden ser absolutes.

14:30 Telenotícies migdia
15:35 Tarda de cine - Crupier
tancar

Crupier

Jack Manfred somia ser un escriptor famós i s'afanya escrivint la seva primera novel·la, però ha de guanyar diners. Per aconseguir feina no dubta a utilitzar els contactes del seu pare i li ofereixen de fer de crupier en un casino de Londres.

17:15 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició la ministra de foment, Magdalena Álvarez (Mireia Portas), interpreta al més pur estil Rocío Jurado la cançó "Como una obra". Després de ser entrevistada per Josep Cuní (Queco Novell) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas), Álvarez arrenca a cantar amb passió aquest tema dedicat a les obres de l'AVE, secundada per Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano). D'altra banda, el rei Joan Carles (Toni Albà) envia des de Melilla una salutació d'amistat i afecte al monarca del Marroc mentre que Mariano Rajoy (Queco Novell), Eduardo Zaplana (Cesc Casanovas) i Daniel Sirera (Carlos Latre) intenten acatar la sentència de l'11-M i passar pàgina. Precisament Mariano Rajoy i els seus cosins també apareixen en un hipotètic judici al lehendakari Ibarretxe (Bruno Oro), acusat d'haver-se reunit amb Batasuna. Al Polonews, Ramon Pellicer (Carlos Latre) intenta mantenir les formes davant la càmera perquè pateix mal de queixal. I pel que fa a l'òrbita blaugrana, Frank Rijkkard (Carlos Latre) i Ronaldinho (David Olivares) també apareixen breument pel plató de Polònia per valorar el partit contra el Glasgow Rangers.

18:02 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"Alguna Pregunta Més?" Extra de diumenge es desplaça a Hostalric per veure quins acudits expliquen els veïns. A més, el programa navegarà pel blog de la reportera Paqui Peña a "El blog de...", mostrarà més aventures del marit de la Maruja a "La parabòlica", presentarà uns artistes molt especials i recuperarà la secció "Històries d'amor". Tot això i molt més en un programa de 50 minuts de durada amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més".

18:53 Just for laughs
19:10 La Masia de 1907 - Cap. 9
tancar

Cap. 9

Els Camañes s'han aixecat amb el peu esquerre. Tenen una gotera a la comuna que va directa a la pica de la cuina, la Marta no menja, el llit se'ls trenca a meitat de la nit i l'Àngel segueix amb els peus destrossats per culpa de les espardenyes. Els Pérez tampoc estan molt millor: el venedor ambulant està complint l'amenaça de no tornar, s'estan quedant sense pa i la Carme ha decidit dosificar rigorosament el menjar, però aquesta és una decisió impopular entre els seus fills i aquests li planten cara. A més de la falta de menjar han d'afrontar la dura feinada de tallar un arbre i rebran una nova visita de l'amo... amb sorpresa inclosa. Podran tots plegats afrontar tantes dificultats aquesta setmana sense perdre el bon humor?

19:38 La Masia de 1907 - Cap. 10
20:03 Just kidding
20:29 Gol a gol
21:00 Telenotícies vespre
21:50 30 minuts - La gran apagada
tancar

La gran apagada

La gran apagada Ja fa mesos que els ciutadans de Catalunya pateixen greus deficiències en infraestructures bàsiques. I aquest estiu se n'hi va afegir una de nova: a Barcelona hi va haver una gran apagada que va durar gairebé tres dies i va deixar més d'un milió de persones sense llum. El problema es va originar el matí del 23 de juliol, quan un cable de 110.000 volts propietat de la companyia Fecsa-Endesa va caure sobre la subestació de Collblanc, a l'Hospitalet de Llobregat, propietat de Red Eléctrica Espanyola. Pocs segons després es va incendiar una altra subestació, propietat també de Red Eléctrica, al passeig de Maragall, al mig de Barcelona. Durant tres setmanes, 156 grups electrògens van haver de subministrar de forma provisional electricitat als diferents barris afectats. La Cambra de Comerç va fer una primera valoració dels danys en 62 milions de euros. Des del primer moment, les dues companyies, Endesa, responsable de la distribució, i Red Eléctrica, del transport de les línies d'alta tensió, totes dues implicades en la apagada, s'han acusat mútuament de ser l'origen del sinistre. Finalment, dos informes tècnics oficials, un d'elaborat a petició de la Generalitat i un altre encarregat pel Ministeri d'Indústria a la Comissió Nacional de la Energia, han estat concloents: les dues companyies són responsables d'un incident qualificat de greu que es podria haver evitat si s'hagués fet el manteniment adequat de les instal·lacions. A la vista dels resultats, la Generalitat ha obert un expedient sancionador a les dues empreses, que poden arribar a ser sancionades amb multes de 30 milions de euros. El reportatge de "30 Minuts" vol donar resposta als interrogants que es van obrir a conseqüència de la apagada: aquest incident greu, es podria haver evitat? Qui controla les inversions d'aquestes empreses privades que donen un servei públic? Qui fa les inspeccions per comprovar si es fa un manteniment adequat? Per què es va trigar tant a restablir el servei? Aquesta apagada, pot tornar a passar? Un reportatge de Santiago Torres i Ramon Vallès, amb imatge de Ferran Prat. Producció de Cristina Rivas i muntatge de Maria Josep Tubella.

22:21 Porca misèria - Batalla de reines
tancar

Batalla de reines

L'Aurora Segura és l'actriu convidada a un episodi de la sitcom. La Laia ha de parlar amb el Lluís per temes de feina i sospita que encara n'està d'ella. L'Àlex aconsegueix una feina a la Casa Encantada. La Sònia torna a treballar i demana al Roger que passi més hores amb el Biel.

23:29 Boqueria 357 - + info
tancar

+ info

El programa que presenta i dirigeix Santi Millán per TV3 ha convidat Pablo Motos. Amb ell parlarà, entre altres coses, de què el fa riure. L'edició de "Boqueria 357" d'aquest diumenge està dedicat a l'humor. Susanna Bergés anirà al mercat de la Boqueria per esbrinar què fa riure als catalans. Els habitants del pis muntaran una petita sitcom. La japonesa Hisako Miki, a més de cuinar plats típics del seu país, ajudarà a entendre perquè fan tanta gràcia els vídeos sobre japonesos que circulen pel Youtube. I com que una de les coses que més fan riure són les caigudes, al carrer el programa jugarà a fer un dominó humà amb totes les persones que s'acostin a la Rambla.

00:27 Investigadors - Poison
tancar

Poison

Un gran nombre d'habitants de la localitat Pine Ridge presenten problemes de ronyó i de fetge i l'advocat Sam Solomon decideix interposar una demanda col·lectiva contra Green Valley Industries. L'acusació al·lega que l'empresa ha abocat un producte químic nociu anomenat PCE en un llac pròxim a Pine Ridge. Per la seva banda, el conseller delegat de Green Valley, Tom Cavalero, insisteix que la demanda és infundada ja que el sistema de biorecuperació de la fàbrica transforma el PCE en una substància innòcua. Però quan Meg posa de manifest que Cavalero s'ha estat embutxacant diners i Harlan denuncia que un camp proper ha estat contaminat amb PCE, Green Valley Industries es declara en bancarrota. Harlan recluta la fiscal Leslie Town per tractar d'accedir als béns personals de Cavalero. Julianne Prescott contracta JRM perquè investigui el seu company sentimental, Seth. Segons les dades financeres només hi ha constància d'ell des de fa tres anys. Chris i Trish descobreixen que Seth rep diners d'una dona, Louise Selzer, i acaben revelant una veritat sorprenent. Escrit per: Evangeline Ordaz - guió de televisió / argument John McNamara - guió de televisió Dirigit per: Tawnia McKiernan

01:11 Parlament - + info
tancar

+ info

El debat sobre el futur de l'economia catalana serà el tema principal de l'edició de demà de "Parlament". El programa oferirà un resum de la intervenció del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, davant la Comissió de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, on va exposar els projectes d'internacionalització que el seu departament té previstos per a l'economia del país. Pel conseller, la innovació i la localització de grans multinacionals a Catalunya haurien de ser les bases d'una economia que, com el mateix Huguet va proposar, hauria d'estar regulada per un pacte nacional. L'espai d'entrevista l'ocuparà la diputada del grup parlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya i exconsellera d'Educació Marta Cid. I el reportatge d'aquesta setmana mostrarà, amb un exemple, com una petició particular pot arribar a modificar una llei estatal. És el cas de la família Vendrell, que es va dirigir a la Comissió de Peticions per sol·licitar que un forense i una jutge es desplacessin al centre assistencial on resideix el seu fill per poder iniciar un procés d'incapacitació, cosa que no ha passat fins ara perquè la llei estatal no ho preveu. Fruit de la iniciativa d'aquests particulars, el Parlament de Catalunya ha iniciat el tràmit per reformar la llei d'enjudiciament civil, una proposta de reforma que s'haurà de discutir al Congrés dels Diputats, ja que es tracta d'una llei estatal.

01:34 Pel·lícula - Dominada pel pànic
tancar

Dominada pel pànic

Walter Richmond és un alt executiu americà que va a Amsterdam amb la seva dona i la seva filla per tancar un negoci i, de pas, fer una mica de turisme. La filla de Walter, Melissa, és muda a causa d'una malaltia, però conserva l'oïda. Els Richmond s'allotgen en un hotel de luxe i coincideixen amb l'arribada d'un cantant famós. La presència de l'estrella provoca uns aldarulls a l'hotel i Melissa, amb la confusió, s'espanta i es perd per l'edifici. En un pati de servei la nena és testimoni d'un assassinat i haurà d'esquivar el criminal fugint pels carrers d'Amsterdam.

03:03 Pel·lícula - La mort d'un àngel
tancar

La mort d'un àngel

Romulus Ledbetter era músic d'una orquestra simfònica i compositor i també era un bon pare de família. Però, per circumstàncies de la vida, ara Romulus és un home mentalment desequilibrat que malviu al carrer, amagat en una cova del Central Park de Manhattan. El dia de Sant Valentí un home apareix mort prop de la cova de Romulus. La policia determina que es tracta d'una mort accidental però Romulus creu que l'ha assassinat David Leppenraub, un fotògraf de renom. Com que la policia no el creu, Romulus s'empesca un pla per arribar al fons de l'assumpte i per recuperar la confiança de Lulu, la seva filla, que és agent de policia.

04:40 Riviera - + info
tancar

+ info

Quan fereixen Gabriella Laurent pensa que la bala, anava per ell. Diego està sota vigilància policial com a primer sospitós. Chloe decideix oblidar Stefan, que ha desaparegut misteriosament del casino.

05:05 Dones enamorades
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient
07:05 Músiques del món
07:15 El planeta amb música
07:25 Entre dragons - Entre dragons
tancar

Entre dragons

Sabem que el varà bronzejat carnívor viu a la selva humida de l'illa Flores, a Indonèsia, i que s'assembla al dragó de Komodo de les illes del voltant. Però no se'n sap gairebé res més. Es tracta d'una espècie nova? On s'amaga? Dos investigadors alemanys intenten esbrinar més coses d'aquest animal misteriós.

08:10 Travessies en camió - La carretera de Tanami
tancar

La carretera de Tanami

200 homes viuen i treballen a les mines d'or del desert de Tanami, a dues hores de vol de Darwin, a 800 quilòmetres d'Alice Springs. Són 800 Km. de carretera polsosa, sovint inundada per la crescuda dels rius. Per l'aprovisionament de carburant i d'altres elements vitals, aquests homes depenen dels trens de carretera, camions que fan 50 metres de llargària i que poden transportar fins a 93.000 litres de benzina. Mick Stanford ha fet tres anys aquest trajecte conduint un d'aquests camions. Un estil de vida diferent tant per ell com per tots aquells a qui es troba pel camí.

09:00 Clàssica - Daniel Baremboim & West-Eastern Divan Orchestra
09:55 Programa sindical CC.OO.
10:10 Parlament - + info
tancar

+ info

El debat sobre el futur de l'economia catalana serà el tema principal de l'edició de demà de "Parlament". El programa oferirà un resum de la intervenció del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, davant la Comissió de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, on va exposar els projectes d'internacionalització que el seu departament té previstos per a l'economia del país. Pel conseller, la innovació i la localització de grans multinacionals a Catalunya haurien de ser les bases d'una economia que, com el mateix Huguet va proposar, hauria d'estar regulada per un pacte nacional. L'espai d'entrevista l'ocuparà la diputada del grup parlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya i exconsellera d'Educació Marta Cid. I el reportatge d'aquesta setmana mostrarà, amb un exemple, com una petició particular pot arribar a modificar una llei estatal. És el cas de la família Vendrell, que es va dirigir a la Comissió de Peticions per sol·licitar que un forense i una jutge es desplacessin al centre assistencial on resideix el seu fill per poder iniciar un procés d'incapacitació, cosa que no ha passat fins ara perquè la llei estatal no ho preveu. Fruit de la iniciativa d'aquests particulars, el Parlament de Catalunya ha iniciat el tràmit per reformar la llei d'enjudiciament civil, una proposta de reforma que s'haurà de discutir al Congrés dels Diputats, ja que es tracta d'una llei estatal.

10:30 Signes dels temps
11:20 Fonaments de la fe - Budisme
tancar

Budisme

Budisme El budisme segueix dues tradicions bàsiques, una índia i l'altra del Tibet, a més d'altres cultures on s'ha estès el budisme. Totes comparteixen la creença que la vida, tal com la senten els humans, és una il·lusió i que si buidem les nostres ments d'influències externes, es pot arribar a l'espiritualitat complerta.

11:45 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

En l'edició de demà el programa de Jaume Figueras es desplaça al Japó i dedica un monogràfic al festival de cinema de Tòquio. Aprofitant el viatge a una de les ciutats més modernes del món, l'espai del 33 estrena nou grafisme i nova sintonia El festival de cinema de Tòquio arriba a l'edició número 20 i "Cinema 3", que ja hi va ser en el primer certamen, dedica un monogràfic a l'esdeveniment. S'inclouen entrevistes amb actors i directors convidats a competició i amb estrelles nipones que comenten les peculiaritats de la cinematografia japonesa. Jaume Figueras i l'equip de "Cinema 3" també han recorregut Tòquio explorant els encants cinèfils de la ciutat. El programa segueix el rastre de Bill Murray a LOST IN TRANSLATION, el bar que va inspirar el bar de KILL BILL, els carrers animats de BABEL o un restaurant amb decorats d'AKIRA KUROSAWA. No hi falta un capítol dedicat al vessant més excèntric del Japó: curiositats, consumisme exagerat, Godzilla i altres fenòmens inexplicables. La visita a la ciutat més a l'última del planeta, també ha servit perquè "Cinema 3" renovi la seva imatge. En aquest monogràfic dedicat al Festival de Tòquio, el programa presenta nou grafisme i nova sintonia.

12:15 TR3S C
12:30 Esports 33
12:30 Esports en joc - Polo
12:45 Vela - Sortida Barcelona World Race
14:00 NBA total - NBA total
14:30 Temps d'aventura - El Rif: la descoberta del Marroc més proper.
tancar

El Rif: la descoberta del Marroc més proper.

El Rif: la descoberta del Marroc més proper Aquest dijous que ve anirem al Rif, al nord del Marroc, per descobrir les possibilitats de practicar esports d'aventura que té aquest territori, on hi viuen els amazics. I ho farem de la mà de dos convidats d'excepció el Xavi i la Najat. En Xavier Barreda va néixer a Catalunya i viu al Marroc des de fa 7 anys treballant de guia turístic. La Najat El Hachmi va néixer al Marroc i viu a Catalunya, des de que tenia 8 anys. El Xavier Barreda és coautor d'una guia d'esports d'aventura al Marroc "Marruecos: guía completa de deportes de montaña y aventura". La Najat va escriure l'any 2004 el llibre "Jo també sóc catalana", publicat per Columna Edicions, on reflexiona sobre la immigració recent a Catalunya. Tots dos ens ensenyaran els millors secrets de la geografia del Rif i també coneixerem els seus habitants, majoritàriament amazics. Anirem a Vic a veure com s'adapten a la nostra societat els immigrants d'aquesta part del Marroc. En el programa també podrem veure la X-Alps, on els participants han de combinar dues disciplines d'aventura: el "trekking" i el parapent; i una excursió, en el nostre apartat de "Racons" per la comarca del Pla d'Urgell, concretament a l'Estany d'Ivars. També us farem saber què heu de fer per participar en la segona edició de Racons, el llibre més aventurer de TV3 i com guanyar la penúltima bicicleta del programa. Mira la "promo" del programa a través del Youtube http://es.youtube.com/watch?v=3LFpx1pTAek

15:00 Futbol - Gavà C. F. - R. C. D. Espanyol B
17:00 Zona zàping - Zona Zàping
17:00 Futbol - Handbol 100 x 100
17:30 Notícies - Notícies
18:00 Basquetmania - DKV Joventut - Ricoh Manresa
20:00 Forat 18 - Forat 18
20:30 Quarts de nou - + info
tancar

+ info

JAN JULIVERT, MÍTIC CAP DE COLLA DELS NENS, A "QUARTS DE NOU" Els Minyons de Terrassa tenen aquest diumenge la darrera actuació per fer proves abans de la seva diada. Serà a Granollers, a la diada dels Xics, en la que també hi actuaran els Castellers de la Vila de Gràcia. A Sant Cugat, també tanquen temporada els castellers locals, acompanyats pels Castellers de Sants, que la setmana passada van estar a un pas d'aconseguir el seu primer castell de nou. El programa també inclou un reportatge sobre Jan Julivert, el mític cap de colla dels Nens del Vendrell mort fa 35 anys. Sota el seu lideratge, els Nens es van convertir en una colla puntera i innovadora, responsable dels primers folres del segle XX. El segon reportatge del programa està dedicat a la xarxa i el seu ús en els assajos de pilars i torres.

21:00 Nydia - + info
tancar

+ info

La dansa "tradinnovació" d'Aukeran Dantza Kompainia i el grup de vents Spanish Brass El primer reportatge de NYDIA ens presenta "Bideak", l'espectacle que la companyai de vasca de dansa d'arrel Aukeran Dantza kompainia va presentar en el marc de la Fira d'Espectacles d'arrel Tradicional "Mediterrània" de Manresa. Una relectura contemporània de la música i la dansa tradicionals. El segon reportatge de NYDIA ens presenta "Metàl.lics", una proposta escènica del grup de vents Spanish Brass en què els músics executen coreografies mentre toquen en directe. A més, recomanacions editorials i discogràfiques, i un clip de dansa a càrrec del coreògraf Joan Serra.

21:30 Esports 33
21:30 Motor a fons - Motor a fons
22:00 Gol a gol - Gol a gol
23:45 Zona Mixta - Zona Mixta
00:15 Transworld sport - Transworld Sport
01:15 Gimnàstica - Gimàstica: Trofeu Joaquím Blume des de Vilanova i la Geltrú
03:00 Forat 18 : Circuit Europeu - Forat 18: Circuit Europeu
03:30 NBA total - NBA total
04:00 Mons perduts - El Mekong, el riu dels nou dracs
tancar

El Mekong, el riu dels nou dracs

El Mekong, riu de la vida, serà l'eix conductor d'aquest episodi. Seguint el seu curs, visitarem Laos, Cambodja i el sud del Vietnam. A través del rastre d'espiritualitat que el riu deixa al seu pas, assistirem, a les muntanyes d'Anam, a Laos, a la celebració de l'any nou amb la tribu Ekor. Les refinades ruïnes de Cambodja, deixen endevinar l'esplendor de l'antic imperi khmer. Però avui el país està marcat per un passat recent de violència. Comptarem amb testimonis estremidors sobre els camps de concentració i sobre els camps de mines que ocasionen víctimes cada dia. Al delta dels Nou Dracs, com l'anomenen els vietnamites, visitarem la família Li, uns pròspers comerciants de peix, que ens mostraran l'agitada vida de la zona.

04:50 Músiques del món
04:55 Turmix concerts - + info
tancar

+ info

Fragments dels concerts enregistrats en el festival Primavera Sound de Barcelona de l'any 2007 corresponents als grups: THE LONG BLONDES, THE RAKES i BEIRUT

05:50 Turmix clàssics - Beat Club
tancar

Beat Club

Beat Club va ser un programa musical molt popular de la TV britànica que es va emetre també a la TV alemanya durant els anys 60 i 70. Pel seu plató van passar els artistes de més èxit del pop i del rock d'aquelles dècades prodigioses pel que fa a la música popular. Cada dimecres us n'oferim una mostra. DON McLEAN - Vincent ROXY MUSIC - Virginia Plain STEVIE WONDER - Living for the City 10 CC - I'm Not In Love DAVID CASSIDY - Rock Me Baby ROD STEWART - Tonight Is The Night DAVE EDMUNDS - Here Comes the Weekend DOLLY PARTON - Jolene BLONDIE - X Offender TINA TURNER - Acid Queen GRACE JONES - La Vie en Rose JOE TEX - Loose Caboose ESTHER PHILLIPS - What a Difference a Daymakes CAT STEVENS - Come on and Dance JAMES TAYLOR - Come On Brother TRAFFIC - Evening Blue CAN - Paperhouse

06:45 Ritmes.clip
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - En Rocko és genial
07:25 Ja arriba en Noddy! - Passejant la Gateta Rosa
tancar

Passejant la Gateta Rosa

En Noddy ha rebut una oferta que no pot rebutjar! La gateta Rosa li deixarà menjar tots els gelats que vulgui amb la condició que li faci de xofer totes les hores del dia tots els dies de la setmana. El nostre amic no s'ho pensa dues vegades. Però, vols dir que no s'hi haurà de repensar...?

07:36 Ja arriba en Noddy! - En Noddy perd la roba
tancar

En Noddy perd la roba

A través d'un encanteri, els Follets han fet que la roba d'en Noddy tingui vida pròpia. Ara ho aprofitaran per fer tota mena d'entremaliadures i faran veure que ha estat el nostre amic. Per descobrir-los, en Noddy i la Dinah miraran de parar-los una trampa. Et sembla que se'n sortiran?

07:48 Bumba
07:53 Pau, la petita guineu roja - Una nova llar per l'Helena
tancar

Una nova llar per l'Helena

L'Helena, com tots els eriçons, es passa tot l'hivern ben calentona tancada dins del seu cau, i no en surt fins que no se'n va el fred. Però, és clar, abans de tancar-se té molta feina a preparar coses. Ha de buscar un bon lloc, amb un llit ben còmode, menjar per molts dies... Avui en Pau, al Poppy i en Carbasseta l'ajudaran amb els preparatius. T'hi apuntes?

08:03 Club Super3
08:03 Els barrufets - Quan surt una lluna blava
tancar

Quan surt una lluna blava

Davant de la sorpresa de tots els barrufets, acaba d'arribar una cigonya al poblat que els ha deixat un paquetet que fa un soroll ben estrany. És un bebè! Quina il·lusió! La Barrufeta se n'ha enamorat de seguida! I és que és tan bufó! Però, pot ser que sigui un error...? La cigonya diu que se l'ha de tornar a emportar. Com s'acabarà tot plegat...?

08:28 Els quatre fantàstics - La cura
tancar

La cura

En Reed ha ideat una alta cura per en Ben i resulta que, aquesta vegada, ha funcionat! En Ben torna a ser humà! Només hi ha una pega: que no es recorda dels 4 Fantàstics. Només recorda la seva vida d'abans del vol que el va convertir en un superheroi. Precisament ara que són un menys, l'Home Talp aprofitarà per atacar amb totes les seves forces!

08:58 Hattori el ninja - Qui es superior
09:26 Doraemon - El secret de la tobasa
tancar

El secret de la tobasa

El secret de la Tobasa - L'am fingidor

09:48 Doraemon - La pistola per canviar la situació / la bomba per
tancar

La pistola per canviar la situació / la bomba per

La pistola per canviar la situació - La bomba per recuperar el temps perdut

10:18 Codi: Lyoko
10:50 Codi 3xl
10:50 Turc per principiants - On tinc la mala sort de fer-me gran
tancar

On tinc la mala sort de fer-me gran

Mentre la Doris intenta refer la seva relació amb la Yagmur, en Cem decideix que ha d'aconseguir que en Costa surti amb la Lena perquè així la podrà controlar millor. Quan la Doris acusa la seva filla de ser incapaç de tenir una relació, la Lena vol mostrar a tothom que és una dona madura, i els assegura que ella i l'Axel ja fa temps que surten junts. I per corroborar-ho, li fa un petó davant de tota la família. L'Axel no posa inconvenients a la comèdia, però ella s'adona massa tard que el seu amic, tot allò no s'ho ha pres només com un joc.

11:14 Turc per principiants - On no tinc sentiments
tancar

On no tinc sentiments

La Doris està tan nerviosa a la feina, que intenta quedar amb en Metin per fer l'amor. Quin mal pas! En Metin s'ofèn d'allò més. Una cita per fer l'amor? Mentre els dos tenen la seva primera discussió seriosa, la Lena medita com s'ha de prendre la declaració d'amor de l'Axel. Finalment decideix acabar la relació encara que, de fet, no han estat mai parella oficialment. Però de sobte, topa amb un dilema. Quins són els seus sentiments respecte a l'Axel, en realitat? Potser vol tenir-hi una relació, al capdavall?

11:47 Samantha ups!
11:52 Samantha ups!
11:59 Bit@bit
12:16 El món perdut - Fantasmes
tancar

Fantasmes

Desconeixedora d'una tràgica obsessió, la Veronica s'enamora bojament d'un músic del segle XIX. Sola a la jungla, la Verònica escolta el so d'un piano i decideix seguir la música per trobar-lo -de sobte apareix en una vila alemanya del segle XIX en una vall atrapada per la boira. Sorpresa, un músic molt guapo, en Thomas Ducart, li explica que acaba d'escriure una bonica melodia per a ella. Adulada per les atencions del músic, la Verònica vol que vagi amb ella, però en Challenger està preocupat. Creu que la vila d'en Ducart és inestable i que la Veronica podria desaparèixer un una altre dimensió si decideix tornar a la vila amb en Ducart. Mentrestant en Roxton i la Marguerite descobreixen terribles esdeveniments en la tràgica vida d'en Ducart, esdeveniments segons sembla es repetiran. Guió: Guy Mullally Direcció: Michael Carson Actors convidats: Sandy Winton, Jennifer Congram, Jack Finsterer

12:59 Ritmes.clip - + info
tancar

+ info

...ens en anem de viatge! Grups com Kabul Babà, Standstill, Mazoni, Erm o Madee han fabricat videoclips amb imatges d¿alguns dels viatges que han fet a diferents parts del planeta. Nosaltres te¿ls recopilem. I si prefereixes viatjar a Mallorca per veure el primer concert de la nova gira d¿Antònia Font, encara pots participar al nostre concurs i guanyar, a més, i en exclusiva, el seu proper nou senzill. I si no en tens prou, parlarem del Festival Saltafolc, et posarem al dia dels concerts que no et pots perdre aquesta setmana i de totes les novetats discogràfiques, i gaudirem amb el més nou d¿Erm, Mendetz, Weleló i Strombers. Això és "Ritmes.clips". Viu la música!

13:26 Codi 3xl
13:26 One piece - En Wapol torna a l'illa i en Dolton pren una determinació
tancar

En Wapol torna a l'illa i en Dolton pren una determinació

Una allau enorme arrasa la ciutat i envesteix a tothom. D'altra banda, en Wapol retorna al seu regne i s'autoproclama rei. En Dolton es rebel·la.

13:49 One piece - L'ascensió a Rocadrum
tancar

L'ascensió a Rocadrum

En Ruffy aconsegueix arribar fins a dalt de tot de la muntanya carregat amb la Nami i en Sanji, tots dos ferits, i allà coneix la bruixa metge.

14:15 Codi 3xl - Codi 3XL - Oh happy day!
tancar

Codi 3XL - Oh happy day!

En aquest Codi 3XL descobrirem que al marge de les modes que marca el mercat de la música, el Gospel continua estant de moda. Impactant.

14:27 Fruits basket - Si estem els tres junts no tindrem res a témer
tancar

Si estem els tres junts no tindrem res a témer

En Shigure ha demanat a la Tohru, en Yuki, en Kio i en Hatori que facin un viatge fins a una casa que la família Sohma té a la vora d'un llac. Però el que haurien de ser unes vacances tranquil·les es tornen força tempestuoses quan la Tohru descobreix que hi ha alguna cosa que preocupa en Yuki i en Kyo. I l'humor dels dos nois empitjora quan apareix un visitant que ningú havia convidat: l'Ayame.

14:53 Codi 3xl - Codi 3XL - Sóc bio
tancar

Codi 3XL - Sóc bio

Que prefereixes, menjar ràpid o menjar sa? El Codi 3X et presenta tres maneres diferents de ser bio.

15:06 Hora Tòquio
15:06 Get Backers - La transformació del domador de bèsties
15:30 Trigun - L'alternativa
15:56 Jugamón - La Durga i el xi
tancar

La Durga i el xi

La Durga va ser adoptada al Nepal. Ara viu amb la seva mare a Barcelona, al barri de Gràcia. Voldria ser actriu per cantar i ballar dalt de l'escenari. Al terrat de casa recordarem el seu país amb un joc d'aguantar la respiració.

16:17 mic 3
16:17 Pingu - + info
tancar

+ info

Han rigut tant amb la broma que li han fet a la mare, en Pingu i la Pinga, que ara l'hi volen fer al pare. La Pinga s'amaga dins d'una capsa i en surt de cop quan ningú no s'ho espera. Però el pare s'emporta la capsa convençut que és un dels paquets que ha de repartir. Ja pots córrer, Pingu, que s'enduen la Pinga!

16:22 Pingu - + info
tancar

+ info

En Pingu està convidat a una festa d'aniversari, però no vol que la Pinga l'hi acompanyi. D'entrada, ha d'anar a comprar el regal, i té tanta mala sort que, només sortir de la botiga, li cau dins d'una esquerda. Ell és massa gran per entrar-hi, però la Pinga potser sí que el pot recuperar. Encara anirà a la festa!

16:30 Bob, el manetes - El Llampec i la cova pintada
16:40 Bob, el manetes - La collita extraordinària del Carbassot
16:54 Hora Local
16:54 Les Tres Bessones - L'home de Mayapán
tancar

L'home de Mayapán

Les bessones se'n van d'excursió amb l'escola. A la primera entremaliadura l'Avorrida les envia a Mayapan. Juan, que els farà d'amfitrió, les introduirà al món de la cultura maia.

17:19 Rovelló - Amb la mel a la boca
tancar

Amb la mel a la boca

Una abella sola no fa res. Ara bé, quan se n'ajunten moltes, ja és una altra cosa. En Rovelló descobrirà que en el món de les abelles, igual que en el món de les persones, n'hi ha de bones i de dolentes.

17:44 Sidèria
17:44 Invasió - Joshua
tancar

Joshua

La policia assetja Cade, que s'ha d'amagar al bosc.

18:30 Time Jam, Valerian & Laureline - Nous Temps
18:55 El món perdut - El secret
tancar

El secret

Un assassí misteriós lligat a un antic secret de la Marguerite amenaça la vida d'en Roxton i la dels exploradors. Guió: Judith i Garfield Reeves-Stevens Direcció: Michael Pattinson Actors convidats: Ben Seton, Ron Lee

19:40 Codi 3xl
19:40 Som així - + info
tancar

+ info

El Jamie descobreix que no té una nota prou alta per entrar a la Universitat, però li fa massa por el que puguin dir els altres, i igualment fa veure que se n'hi va. L'Alex i la Sooz van a viure junts i munten una festa per celebrar-ho. En Rob està a punt que el treguin del pis, mentre que la Nicki surt amb un agent de la propietat immobiliària molt atractiu per aconseguir un pis per a ella i la Sasha.

20:04 Som així - + info
tancar

+ info

La Nicki està convençuda que se n'ha sortit perfectament de la qüestió de buscar pis perquè està sortint amb en Christian, un agent de la propietat immobiliària. La Nicki el fa servir per aconseguir un pis per a ella i la Sasha, però la veritat és que ell també l'utilitza a ella. Mentrestant, l'Alex està força content de la seva nova situació vital.

20:29 HUMANG
20:29 El nan roig - Retorn al nan, tercera part
20:58 El nan roig - Cassandra
21:27 Imp - Llum Negra
21:28 Imp - Cabells
Progrmació BD ....
21:30 Roseanne - Roseambo
21:52 Roseanne - On hi ha manta de ganxet, allà és a casa
22:16 Pel·lícula - La segona nit de noces
tancar

La segona nit de noces

LA SEGONA NIT DE NOCES (La seconda notte di nozze) Idioma versió original: italià Producció: Antonio Avati per a DUEA Film srl., 2005 (Itàlia) Direcció i guió: Pupi Avati Fotografia: Pasquale Rachini (color) Música: Riz Ortolani Intèrprets: Antonio Albanese (Giordano Ricci), Neri Marcorè (Nino), Katia Ricciarelli (Liliana), Angela Luce (Assuntina), Marisa Merlini (Eugenia), Toni Santagata (Ugo di Dante)

23:56 Acapulco H.E.A.T. - El club dels assassins
00:37 Acapulco H.E.A.T. - El sr. paradís
01:18 Pel·lícula - La segona nit de noces
tancar

La segona nit de noces

LA SEGONA NIT DE NOCES (La seconda notte di nozze) Idioma versió original: italià Producció: Antonio Avati per a DUEA Film srl., 2005 (Itàlia) Direcció i guió: Pupi Avati Fotografia: Pasquale Rachini (color) Música: Riz Ortolani Intèrprets: Antonio Albanese (Giordano Ricci), Neri Marcorè (Nino), Katia Ricciarelli (Liliana), Angela Luce (Assuntina), Marisa Merlini (Eugenia), Toni Santagata (Ugo di Dante)

02:59 Acapulco H.E.A.T. - El club dels assassins
03:40 Acapulco H.E.A.T. - El sr. paradís
04:22 Lobster comedies - Smithy
04:33 Clàssics en blanc i negre - El carrer de la tristesa
tancar

El carrer de la tristesa

EL CARRER DE LA TRISTESA (Die Freudlose Gasse) Pel·lícula muda Producció: Sofar Film, 1925 (Alemanya) Direcció: George Wilhelm Pabst Durada: 62 minuts Guió: Willy Haas, basat en la novel·la d'Hugo Bettauer Fotografia: Robert Lach, Curt Oertel I Guido Seeber (blanc i negre) Música: René Gervat i Raymond Delage Intèrprets: Greta Garbo (Greta Rumfort), Einar Hanson (tinent Davis), Asta Nielsen (Maria Lechner), Werner Krauss (carnicer), Valeska Gert (senyora Greifer), Gregori Chmara (Kellner) Tot just acabada la primera guerra mundial, la ciutat de Viena viu una època dura: la feina escasseja, la gent passa fam i hi ha assassinats i corrupció. Greta, la filla d'un exoficial, acaba de perdre la feina i busca diners desesperadament per poder sobreviure. Greta viu amb el pare i una germana petita i li lloga una habitació de casa seva al tinent Davis, un oficial americà de la Creu Roja. Malauradament, però, els diners del tinent se n'aniran de pressa perquè el pare de Greta té molts deutes.

05:35 Clàssics en blanc i negre - El pirata negre
tancar

El pirata negre

EL PIRATA NEGRE (The black pirate) Pel·lícula muda Producció: Douglas Fairbanks per a Elton Corporation, 1928 (Estats Units) Direcció: Robert Parker Durada: 82 minuts Guió: Doglas Fairbanks i Jack Cunningham Fotografia: Henry Sharp (blanc i negre) Música: Mortimer Wilson Intèrprets: Bille Dove (princesa Isobel), Tempe Pigott (Duenna), Donald Crisp (MacTavish), Sam De Grasse (lloctinent), Anders Randolf (capità), Charles Stevens Una banda de pirates es dedica a capturar vaixells i matar-ne tots els ocupants. En un dels atacs, però, hi ha dos supervivents, un jove de la noblesa i el seu pare, que acaba morint a causa de les ferides. El jove jura venjar-se i per això s'infiltra a la colla de pirates. Els malfactors capturen un vaixell i fan presonera una noia. El jove haurà de protegir-la sense aixecar les sospites dels pirates.