Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Joan Solà, premi d'honor de les Lletres Catalanes. A la secció de la denúncia ens visita una dona que porta dos anys d'espera per un pis de protecció oficial. Al tema del dia parlarem amb persones que volen aprendre el català que durant la dictadura els van negar. També parlarem de com el nou llibre d'Ildefonso Falcones ja és a punt i "Un somni immaterial de jazz" interpreten "Me'n vaig a peu".

13:07 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:19 El medi ambient - Fertilitzants i biodiversitat
14:30 Telenotícies migdia
15:34 Cuines - Mosaic de rogers de roca i fetge d'ànec
15:48 El cor de la ciutat - Cap. 1804
tancar

Cap. 1804

En Peris es planteja la possibilitat que en Fidel... sigui culpable. Necessita parlar amb ell. En Fidel explica la seva versió a la policia. Ho confessa tot. La seva versió coincideix amb la de la Patrícia, que calla el més important. Tots els amics i familiars d'en Fidel són interrogats. El senyor Felip en fa una que ja seria definitiva, però les coses sempre poden ser pitjors... Avui és el dia del càsting d'en Beni i en Rafa. Passaran a la fase següent?

16:31 El club - + info
tancar

+ info

La ballarina Sonia Sampayo visita "El Club" per parlar-nos de la seva història d'amor relatada al llibre "Princesa de África". Sampayo narra la seva pròpia experiència com a tercera esposa d'un senegalès, polígam, musulmà i membre d'una societat diferent però alhora apassionant. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran l'advocada Magda Oranich i la periodista Núria Ribó. Tindrem l'humor de Pep Plaza. Com cada dimecres, el professor Sebastià Serrano ens acostarà la seva "Guia emocional per a la gent gran". I descobrirem el repte científic de Dani Jiménez.

18:24 Rex - Cap. 64 Cegada de ràbia
19:15 Rex - Cap. 65 Secrets mortals
20:04 Bocamoll
20:38 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Avui volarem amb Francesc Mauri pel Pallars Sobirà, una zona tranquil·la amb molts indrets per descobrir. Abans d'arribar al poble de Son, darrere de la vegetació alpina descobrirem el Centre d'Interpretació de la Natura. Un espai on els visitants poden entrar en contacte amb la natura, de forma directa, respectuosa i dirigida, per conèixer la fauna i l'entorn d'aquesta zona de gran espectacularitat natural.

21:00 Telenotícies vespre
21:45 Pel·lícula - Amor amb preavís
tancar

Amor amb preavís

La pel·lícula és una comèdia romàntica que explica la relació entre George Wade, un multimilionari, i Lucy Kelson, una advocada a qui Wade contracta per a la seva empresa. George i Lucy representen dues maneres oposades d'entendre els negocis, però Lucy accepta treballar a la Wade Corporation perquè George li promet que farà obres socials amb els beneficis de l'empresa. Ben aviat se sentiran atrets l'un envers l'altre.

23:26 Sense ficció - 638 maneres de matar Fidel Castro
tancar

638 maneres de matar Fidel Castro

"Sense ficció" presenta "638 maneres de matar Fidel Castro", un treball únic sobre tots els intents d'atemptat que ha patit el líder cubà durant els 50 anys del seu govern.

23:39 Sense ficció - 638 maneres de matar Fidel Castro
tancar

638 maneres de matar Fidel Castro

"Aquesta és la història d'un assassinat. La víctima, Fidel Castro". Així és com arrenca aquest documental que aporta els testimonis de bona part dels agents, militars i civils, que van intentar assassinar Castro. Companys d'estudis els uns, rivals polítics uns altres, tots ells parlen sense complexos sobre una acció que, la majoria, consideraven necessària i justificada. Van intentar matar Castro fins a 638 vegades. Cap dels intents, però, no li va fer la més petita rascada. Darrere la figura de Fidel Castro sempre hi va haver els membres del seu servei secret, homes entregats que, des de l'ombra, van vetllar per la vida del seu president.

01:03 Pel·lícula - La decisió de la Sophie
tancar

La decisió de la Sophie

L'any 1947, Stingo, un jove que ha fet el servei militar als marines, arriba a Nova York i s'allotja en una pensió familiar. Stingo, que vol ser escriptor, comença a escriure la seva novel·la. Els seus veïns d'habitació, Sophie i Nathan, es converteixen en els seus millors amics i d'aquesta manera, amb el temps, neixerà una curiosa relació triangular que finalment obligarà Sophie a prendre una decisió.

03:26 El club - + info
tancar

+ info

La ballarina Sonia Sampayo visita "El Club" per parlar-nos de la seva història d'amor relatada al llibre "Princesa de África". Sampayo narra la seva pròpia experiència com a tercera esposa d'un senegalès, polígam, musulmà i membre d'una societat diferent però alhora apassionant. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran l'advocada Magda Oranich i la periodista Núria Ribó. Tindrem l'humor de Pep Plaza. Com cada dimecres, el professor Sebastià Serrano ens acostarà la seva "Guia emocional per a la gent gran". I descobrirem el repte científic de Dani Jiménez.

04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Àfrica extrema - Àfrica extrema: Fugitius de Laikipia
07:49 Camps de batalla animals - Els rius
08:12 Viure Catalunya - El Vendrell (Baix Penedès)
08:21 Bèsties clip - els martinets
08:26 Zoom - Cap. 9 Escenes balineses - Bali, Indonèsia
08:28 Zoom - Cap. 10 Els pastors - Kirguizistàn, Àsia Central
08:31 Com es va fer "Deep blue, la pel·lícula del Planeta Blau" - Com es va fer "Deep blue, la pel·lícula del Planeta Blau"
09:25 Tot un món - sobreocupats
tancar

sobreocupats

Sobreocupats El Lluís Sánchez ens explica en primera persona què és la sobreocupació, quines en són les causes i quines n'haurien de ser les solucions. El Lluís va arribar a Sant Cugat sense documentació i la necessitat li va fer viure un episodi del qual no conserva bons records. Després de l'experiència viscuda en un pis sobreocupat exigeix el dret de tothom a tenir un habitatge en bones condicions.

09:32 Viatge a un món desconegut
10:18 El somni de l'aigua - El somni de l'aigua
tancar

El somni de l'aigua

Quins problemes polítics i socials genera la gestió dels recursos hídrics? Sentirem l'opinió de diferents experts que proposaran les seves idees per evitar els conflictes que provoca la manca d'aigua. A més a més, sentirem nois i noies del Benín, Holanda, l'Índia, la Franja de Gaza i el desert d'Atacama que ens parlaran dels problemes d'aigua amb què han de viure cada dia.

11:18 Destins alternatius - Les illes Salomó
11:45 Biosfera - Biosfera. Charlevoix
12:11 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Francesco Morace, sociòleg, periodista i escriptor italià, reconegut caçador de tendències. President de Future Concep Lab, a Milà. Actuació de la banda musical Anímic.

12:53 Singulars - + info
tancar

+ info

Manuel Valdés Minyar, 61 anys. Psiquiatre. Director de l'Institut Clínic de Neurociències de l'Hospital Clínic Universitari de Barcelona. Especialista en trastorns psicosomàtics i d'estrès. President de les Societats Catalana i Espanyola de Medicina Psicosomàtica. Autor de nou llibres, entre els quals destaca. La confusió dels psiquiatres. Manuel Valdés, entre el cos i la ment.

13:35 Un color nou - "Sense títol", de Saïd Ouarzaz
tancar

"Sense títol", de Saïd Ouarzaz

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen el quadre sense títol de Saïd Ouarzaz. Activitat: Mural. Pintura témpera, corrons i paletes d'esponja. En aquest capítol, els 50 nens i nenes fan mural amb pintura témpera i fent servir corrons i paletes d'esponja. La seva col·laboració, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració de l'obra complementen les divertides i lúcides aproximacions a l'obra de Ouarzaz.

13:58 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

En Jeffrey és un afroamericà que fa 5 anys que viu a Praga. Es guanya la vida tocant el baix i cantant en el seu grup musical. A part d'això, prepara una pel·lícula documental sobre la prostitució als carrers de Praga. Tot això no seria gens estrany si en Jeffrey fos allò que se'n diu "normal". Però en Jeffrey va néixer sense cames ni braços, viu en una cadira de rodes i, en bona mesura, depèn de l'ajuda dels altres perquè en comptes de braços només té un monyó. Però com ell mateix diu: "la gent no es pensa que jo existeixo. Em veuen a la tele i es pensen que no sóc de debò. Però jo existeixo, ah, ah!"

14:09 Ritmes cat
15:54 Pandamónium - Lu Lu's tale
16:44 Històries del zoo
17:07 Curiositats del món animal - La unió fa la força
17:15 Memòria de Catalunya - La Catalunya de la Renaixença
tancar

La Catalunya de la Renaixença

A partir del Romanticisme, la burgesia catalana mira amb enyor el passat i inicia un moviment de recuperació cultural de la identitat catalana, sota uns trets molt concrets, propis dels valors de la burgesia que presideix la Catalunya de la segona meitat del segle XIX.

17:40 Memòria de Catalunya - El modernisme
tancar

El modernisme

La vivor cultural de la Renaixença s'obre a un nou estil artístic que busca solucions en el passat però que, alhora, aplica les modernitats. L'Exposició Universal de 1888 esdevé aparador internacional d'aquesta Barcelona en ebullició.

18:10 Veus oblidades - Cròniques i records de la humanitat. Cròniques dels altiplans. Terra de Nòmades - La vida que somien els pastors del Ladakh
19:02 Biosfera - Biosfera. Charlevoix
19:27 Cànon Mites - Els Romans
19:52 Cànon Mites - Els Maies
20:17 Territori Curts - Los perros de Pavlov
20:31 El planeta - El canvi global
21:24 In situ - In Situ Redux MÒNICA PÉREZ "Morts"
21:31 quèquicom - Albufera de València: una joia en perill
tancar

Albufera de València: una joia en perill

La reportera Anna Lasaga proposa una ruta turisticocientífica per l'Albufera i assisteix als esforços per recuperar, a partir de llavors antigues, una planta aquàtica extingida a causa de la contaminació de les aigües. L'Albufera és, juntament amb Doñana i el Delta de l'Ebre, un dels aiguamolls amb més presència d'ocells aquàtics. Unes 250 espècies d'ocells s'aturen o nidifiquen en aquest parc natural, però els herbívors hi estan en recessió. El problema és que les aigües són fosques i no arriba prou llum al fons perquè les plantes aquàtiques hi visquin. Ara, la Universitat de València ha aconseguit fer rebrotar una planta autòctona desapareguda, la "Chara hispida", a partir de llavors que s'havien conservat en el fang de l'albufera. Però aquesta planta no s'hi podrà reintroduir si no es depuren millor les aigües que rep la llacuna. Manolín Marco, barquer i pescador, explica que fa poc més de trenta anys l'aigua era tan transparent que es podia beure.

21:53 Col.leccionistes - Jocs d'atzar
tancar

Jocs d'atzar

De les màquines escurabutxaques al casino més "posat i tocat", els jocs d'atzar sempre han exercit un porderós atractiu. Els nostres protagonistes d'avui ens mostraran les seves col·leccions d'aparells de la sort, antigues loteries i fantàstics jocs de cartes.

22:21 Loto 6/49
22:25 Valor afegit - + info
tancar

+ info

Els teatres s'omplen, els cinemes fan inversions en nova tecnologia 3D... la crisi no ha fet davallar la indústria. Més aviat al contrari: la cultura és un dels sectors amb més potencial econòmic i així es va evidenciar en l'últim debat sobre economia i cultura que es va celebrar a Barcelona. Entrevistarem a Fernando Trias de Bes. El pensador, economista i escriptor ens parlarà del seu últim llibre, "El hombre que cambió su casa por un tulipán". També parlarem del negoci de l'autoajuda: la societat actual està obrint un ampli espai econòmic per als llibres, cursos, activitats que fan referència a l'autoajuda, i que volen donar resposta a molts que intenten sentir-se millor amb ells mateixos.

22:50 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Josep Bargalló, director Institut Ramon Llull. Actuació: Josep Tero, cantautor.

23:33 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano entrevista els editors Jorge Herralde, fundador de l'editorial Anagrama, que aquest any celebra el 40è aniversari; i Xavier Folch, fundador de l'editorial Empúries, que acaba de complir 25 anys d'activitat. A la peça, Marina Espasa i Enric Juste parlen amb els responsables de l'editorial LaBreu, que acaba d'editar "Sense re, sense remei", els poemes i diaris de Pepe Sales. Hi parlen Marc Romera, Ester Andorrà, Lulú Martorell i Martí Sales. Xavier Lloveras i Víctor Amela comenten novetats literàries. El programa acaba amb l'actuació de Tornasol.

00:37 Cànon Mites - Els Romans
01:01 Cànon Mites - Els Maies
01:27 Museus d'art del món - Cap. 2 El Museu d'Orsay: El nu, una altra revolució francesa
01:52 quèquicom - Albufera de València: una joia en perill
tancar

Albufera de València: una joia en perill

La reportera Anna Lasaga proposa una ruta turisticocientífica per l'Albufera i assisteix als esforços per recuperar, a partir de llavors antigues, una planta aquàtica extingida a causa de la contaminació de les aigües. L'Albufera és, juntament amb Doñana i el Delta de l'Ebre, un dels aiguamolls amb més presència d'ocells aquàtics. Unes 250 espècies d'ocells s'aturen o nidifiquen en aquest parc natural, però els herbívors hi estan en recessió. El problema és que les aigües són fosques i no arriba prou llum al fons perquè les plantes aquàtiques hi visquin. Ara, la Universitat de València ha aconseguit fer rebrotar una planta autòctona desapareguda, la "Chara hispida", a partir de llavors que s'havien conservat en el fang de l'albufera. Però aquesta planta no s'hi podrà reintroduir si no es depuren millor les aigües que rep la llacuna. Manolín Marco, barquer i pescador, explica que fa poc més de trenta anys l'aigua era tan transparent que es podia beure.

02:15 Col.leccionistes - Jocs d'atzar
tancar

Jocs d'atzar

De les màquines escurabutxaques al casino més "posat i tocat", els jocs d'atzar sempre han exercit un porderós atractiu. Els nostres protagonistes d'avui ens mostraran les seves col·leccions d'aparells de la sort, antigues loteries i fantàstics jocs de cartes.

02:40 Valor afegit - + info
tancar

+ info

Els teatres s'omplen, els cinemes fan inversions en nova tecnologia 3D... la crisi no ha fet davallar la indústria. Més aviat al contrari: la cultura és un dels sectors amb més potencial econòmic i així es va evidenciar en l'últim debat sobre economia i cultura que es va celebrar a Barcelona. Entrevistarem a Fernando Trias de Bes. El pensador, economista i escriptor ens parlarà del seu últim llibre, "El hombre que cambió su casa por un tulipán". També parlarem del negoci de l'autoajuda: la societat actual està obrint un ampli espai econòmic per als llibres, cursos, activitats que fan referència a l'autoajuda, i que volen donar resposta a molts que intenten sentir-se millor amb ells mateixos.

03:05 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Josep Bargalló, director Institut Ramon Llull. Actuació: Josep Tero, cantautor.

03:45 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano entrevista els editors Jorge Herralde, fundador de l'editorial Anagrama, que aquest any celebra el 40è aniversari; i Xavier Folch, fundador de l'editorial Empúries, que acaba de complir 25 anys d'activitat. A la peça, Marina Espasa i Enric Juste parlen amb els responsables de l'editorial LaBreu, que acaba d'editar "Sense re, sense remei", els poemes i diaris de Pepe Sales. Hi parlen Marc Romera, Ester Andorrà, Lulú Martorell i Martí Sales. Xavier Lloveras i Víctor Amela comenten novetats literàries. El programa acaba amb l'actuació de Tornasol.

04:45 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

SANPEDRO --- CAMPS ELISIS ELENA --- PLOU EL PETIT DE CAL ERIL --- MANDOLINES TRALARI MANEL --- EN LA QUE EL BERNAT SE¿T TROBA VERY POMELO --- EN JOAN I LA ROSA MESCLAT --- CORRANDES COLONIALS MIQUEL MARIANO --- AEROLINIES MENORQUINES ROGER MAS --- CAMINANT VICTOR BOCANEGRA --- 5221 KITSCH --- DOMINIS MARC PARROT --- AVIONS GERARD QUINTANA --- BLAU SLIPS --- AIXECA¿T VITRUVI --- PACIENCIA

05:36 Expedients de l'espai - Urà i Neptú
05:46 Fonaments de la fe - Humanisme
tancar

Humanisme

És una filosofia sense un déu, però que atorga respecte i dignitat als éssers humans i reemplaça els ritus religiosos per ritus propis. Hi ha diversos grups, des dels hedonistes més extrems, fins als grups de pressió polítics vinculats al secularisme.

06:08 Històries d'objectes - Trobada amb 10 dissenyadors francesos
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Surfistes del cel - L'illa de la por
tancar

L'illa de la por

En Cíber acaba de robar una arma intel·ligent durant unes maniobres de l'OTAN. La seva intenció és posar fi a una conferència internacional sobre la delinqüència que se celebra a Atenes. D'entrada, els Surfistes del Cel hauran de localitzar el seu malvat enemic, amagat en una de les illes gregues... Aturar-lo ja serà una mica més complicat...

07:28 Els barrufets - La germana barrufeta / El règim del Llaminer
tancar

La germana barrufeta / El règim del Llaminer

La Barrufeta ha fet una amiga, una nena de sis anys que viu prop del bosc. Els agrada tant passejar...! El que no saben és que pel bosc hi volta una bruixa que no és precisament gaire bona. Ja saps que el Llaminer sempre té un budell buit. Però és que ara s'atipa com un lladre i cada dia està més gras! Potser és per això que en Gargamel li va al darrere...

07:55 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

Els ninots de paper substituts - La màquina venedora d'allò que et cal

07:57 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

El polvoritzador per reproduir imatges passades - Els adhesius per entrenar-se

08:07 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

Els ninots de paper substituts - La màquina venedora d'allò que et cal

08:25 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

Vull un animal de companyia molt fort - Anem a la muntanya amb la trompeta

08:51 mic 3
08:51 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Aquest any és el primer que la Laia participarà en una cursa del Dia de l'Esport. A més, ho farà en la més difícil de totes: la de l'ou i la cullera! Però, com s'ho farà per córrer i que no li caigui l'ou?! En Carles ja li ha explicat que el que ha de fer és concentrar-se molt. Però, com es fa això de concentrar-se?! Concentra't bé i no te'n perdis ni un detall!

09:05 La vaca Connie - La flor de cactus
tancar

La flor de cactus

La Connie s'ha assabentat que ben lluny, a la muntanya, hi ha un cactus que té una flor molt bonica. La Connie farà un viatge apassionant a la recerca del cactus.

09:12 La vaca Connie - La cançó de la neu
tancar

La cançó de la neu

Cada any, amb l'arribada del Nadal, tots els animals del bosc es reuneixen a tocar d'un gran arbre i canten una cançó. Aquest any la Connie vol cantar una cançó nova, però trobar-ne una no serà gens fàcil.

09:21 Tork - L'amiga d'en Tork
tancar

L'amiga d'en Tork

En Tork està molt enfadat perquè en Batt sempre busca extraterrestres, fins que un dia sent una veu de noia i es convenç que és el seu àlter ego, fins que s'adona que és en Batt amb un megàfon que li modifica la veu.

09:33 Club Super3
09:33 Rovelló - El cas de les gallines que ponien ous ferrats
tancar

El cas de les gallines que ponien ous ferrats

Avui fa calor! Molta calor! Una calor que no es pot suportar! En fa tanta, que les abelles tenen més ganes de picar que mai! En fa tanta, que les gallines ponen els ous... ferrats! Vols dir que pot ser...?!!!

10:05 Lola & Virginia - San Lorenzo contra Columbus
10:17 Info k
10:29 Méteo K - Cap. 51
10:36 Club Super3
10:36 La màgica Do-Re-Mi - Comença el semestre per l'huracà Do-re-mi
tancar

Comença el semestre per l'huracà Do-re-mi

Avui la Do-Re-Mi, la Hazuki, l'Aiko i l'Onpu comencen cinquè de primària. A la Do-Re-Mi, però, li ha tocat anar a una classe diferent. Això sí, tornaran a ser aprenentes de bruixa, per petició expressa de la Reina de les Bruixes!

11:04 Espies de veritat - El lladre més guapo de tots
11:25 La tata - The tart with heart
11:48 La tata - The rosie show
12:13 Club Super3
12:13 Rantaro - Anem d'excursió / El manual del ninja / L'escola dels ninges bolet
12:41 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Benzo abandona la Universitat
13:08 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La titellaire
tancar

La titellaire

Avui els nostres herois coneixeran la Hama, una noia que els explicarà que últimament hi ha hagut moltes desaparicions pels boscos on s'estan. Els misteris continuaran al poble i a l'hostal de la Hama, on els confessarà que ve de la Tribu de l'Aigua del Sud, igual que la Katara. Desaparicions misterioses, una titellaire... i molta por!

13:35 Tags
13:51 3xl.cat
13:51 Sweesters -virtual room- - Wakama Natuchu
tancar

Wakama Natuchu

L'Olívia envia un comunicat a tots els germans mitjans del món.

13:53 Sweesters -virtual room- - La marginada
tancar

La marginada

L'Olívia no sap si acceptar al seu grup a la marginada de la classe.

14:00 El detectiu Conan - El cas del misteri d'en Mogra l'extraterrestre (1)
14:24 El detectiu Conan - El cas del misteri d'en Mogra l'extraterrestre (2)
14:46 Hattori el ninja - Dia a cal barber / Cames llargues per a kanit. / Contr
15:01 3xl.cat
15:01 Fushigi Yugi: el joc misteriós - El jurament davant la tomba
tancar

El jurament davant la tomba

L'escena dantesca que Tamahome es troba a casa els seus pares gairebé el fa tornar boig. La seva fúria es transforma en una força que Suboshi no té cap possibilitat de resistir. Amb prou feines aconsegueix salvar la pell amb l'ajuda de Soi, un altre dels set de Seiryu. Tamahome jura solemnement que es venjarà però també que continuarà el viatge amb els set de Suzaku. Miaka deixa el seu ós de peluix en mans de Hotohori perquè la recordi i Hotohori li dóna la seva espasa sagrada.

15:25 One piece - El noi misteriós del corn i la suposició de la Nico Robin
tancar

El noi misteriós del corn i la suposició de la Nico Robin

Mentre els membres de la tripulació, que han perdut la memòria, expliquen a la Robin l'última cosa que recorden, la Nami baixa a l'illa i hi descobreix un noi misteriós amb un corn. Pot ser que sigui aquest noi qui els ha robat la memòria? Per si de cas, en Ruffy li clava un cop de puny quan veu que ha pujat al vaixell, i immediatament, del corn comença a sortir una boira misteriosa...

15:49 Somnis d'estiu
16:14 Samantha ups! - La Samantha de vacances a Marràqueix 11
16:19 Invasió - L'home doblement beneït
17:03 Curiositats del món animal - Estrelles de mar
17:08 Món salvatge - El flamenc rosat
17:14 mic 3
17:14 Bumba
17:21 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava tota la vida ha tingut la il·lusió de convertir-se en una gran cantant. La pega és que desafina una mica, i ja saps què passa, oi, quan algú canta malament? Diuen que es posa a ploure... i és ben veritat! L'Ava ha quedat xopa de dalt a baix i ha agafat un refredat que no para d'esternudar! I ves per on, que esternudant sí que afina!

17:32 Bob, el manetes - El trencadís de la Panxona
tancar

El trencadís de la Panxona

La Wendy està fent un caminet al jardí de la senyora Fogons, en Bob l'avisa perquè el vagi a ajudar, i deixa el Bolquet i la Panxona sols a continuar la feina. Quan la Wendy torna, s'adona del desastre que han fet.

17:48 Una mà de contes - La migdiada del pare
tancar

La migdiada del pare

Conte basat en l'obra del MNAC "La migdiada", cap a l'any 1884. Autor: Ramon Martí Alsina.

17:57 Club Super3
17:57 Mila - El fantasma que no feia por
tancar

El fantasma que no feia por

Ja deus saber que cada any, per Halloween, tots els fantasmes surten del seu amagatall per donar ensurts a la gent. Bé, tots menys un... Avui la Mila t'explicarà la història d'en Popoll, l'únic fantasma del món que no feia por ni a un poll. En Ratapuet, el seu germà gran, sempre se'n reia, fins que va conèixer en René-Kevin, el nen que li va canviar la vida...

18:05 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

La Gladys no li deixa la consola a en Loopdidoo perquè no vol perdre la partida que té guardada. Ja està a l'últim nivell! Ja et pots imaginar que en Loopdidoo farà mans i mànigues per poder posar les potes damunt d'aquesta consola... I que acabarà esborrant la partida. Avui la Petúnia, en Bagú i en Loopdidoo se'n faran un tip, de jugar amb la consola! Massa i tot!

18:17 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

Fart que a casa no apreciïn les seves qualitats, en Nou està decidit a presentar-se a les proves que farà en Gunther Van Halen, abans caçadors de monstres, per entrar a formar part del seu circ de monstres i persones frikis. El tracte és que viatjaran per tot el món, i la fama anirà acompanyada d'una gran fortuna. Ara, que de vegades no és or tot el que lluu...

18:33 Doraemon - 1ª Hist.: No estiguis trista, Geganteta! 2ª Hist.: El còmic nou de la Geganteta!
19:03 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Aquest any en Danny ha estat l'escollit per fer de director de l'institut durant un dia. Aviat tothom s'adonarà que li han pujat els fums al cap, menys la Wendy, que és l'única que el recolza, però que en realitat és un àlien mòrfic que vol robat tot l'institut. La Wendy de veritat, mentrestant, està fent mans i mànigues per convertir-se en Miss Infermera! Se'n sortirà?!

19:30 Info k
19:41 3xl.cat
19:41 One piece - Els pirates va a l'illa a recuperar la memòria
tancar

Els pirates va a l'illa a recuperar la memòria

La boira misteriosa li ha entrat a en Ruffy pel nas i li ha fet recuperar la memòria. Quan s'adona del que ha passat, immediatament convenç els altres per anar a l'illa a buscar la Nami i en Zoro. Però, és clar, hi ha un petit problema: els habitants de l'illa no recorden ni tan sols el que els ha passat el dia abans! I les coses es compliquen encara més perquè el noi misteriós s'adona que necessita un aliat per anar contra en Ruffy i hipnotitza en Zoro amb el seu corn...

20:07 Sweesters -virtual room- - Wakama Natuchu
tancar

Wakama Natuchu

L'Olívia envia un comunicat a tots els germans mitjans del món.

20:10 Tags
20:25 3xl.cat
20:25 Sweesters -virtual room- - La marginada
tancar

La marginada

L'Olívia no sap si acceptar al seu grup a la marginada de la classe.

20:28 Minúscul - Cap. 34 A la recerca del xupa-xup rosa
tancar

Cap. 34 A la recerca del xupa-xup rosa

Una colònia de formigues s'han trobat un xupa-xup rosa i no s'ho han pensat dues vegades: se l'enduran al formiguer. Aviat, però, arribaran les mosques, que també farien el que fos per poder-se cruspir això que fa tan bona pinta. Està clar que se l'emportarà el més fort. Que comenci el combat i que guanyi el millor!

20:33 Minúscul - Cap. 36 La poma de la concòrdia
tancar

Cap. 36 La poma de la concòrdia

Hi havia una vegada dues erugues que vivien en dues pomes d'un mateix pomer. Un dia, van aparèixer tot d'homes a recollir les pomes i només es van endur una de les erugues. L'altra, que es va quedar molt trista de veure que s'havien emportat la seva amiga, va decidir emprendre un viatge molt llarg per anar-la a buscar. L'hi vols acompanyar?

20:39 La tata - Frieda needa man
21:01 La tata - Me and mrs. joan
21:23 Minúscul - Cap. 35 Marietes
tancar

Cap. 35 Marietes

Una colla de libèl·lules s'han aturat en un bassal per refrescar-se una mica. Feia estona que volaven i tenien molta set. De sobte, els cau un projectil que les esquitxa totes. Qui deu ser el bromista? O la bromista? Saps quins són els insectes més trapelles de tots? Les marietes, és clar! Ara, que de vegades, també han de fugir volant!

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1804
tancar

Cap. 1804

En Peris es planteja la possibilitat que en Fidel... sigui culpable. Necessita parlar amb ell. En Fidel explica la seva versió a la policia. Ho confessa tot. La seva versió coincideix amb la de la Patrícia, que calla el més important. Tots els amics i familiars d'en Fidel són interrogats. El senyor Felip en fa una que ja seria definitiva, però les coses sempre poden ser pitjors... Avui és el dia del càsting d'en Beni i en Rafa. Passaran a la fase següent?

22:05 Sitges
22:54 Extres Coproduccions - L'Edèn
23:00 Sitges
23:49 Porca misèria - CRIM I CÀSTIG
tancar

CRIM I CÀSTIG

El Roger declara davant de la policia i accepta tots els càrrecs. La Natàlia té por de veure el Roger, i l'Àlex la convenç que el vagi a veure. El Pere està angoixat pel Roger. Al laboratori es troben en un punt mort de la investigació i decideixen agafar un dia lliure. La Maria descobreix que el Xavier encara està enamorat de la seva ex.

00:45 Beverly Hills - Amb aquest anell
01:26 Beverly Hills - Un bon noi
02:08 Riviera - + info
tancar

+ info

Contra les amenaces del Dr. Rocher, Jennifer no vol deixar Cap Riviera, malgrat que ella recobraria Sam. Klaus i Beatrice comprenen que han de dir a Gabriella que Sam és el seu germà bastard.

02:33 Riviera - + info
tancar

+ info

Solange es guanya la confiança de tothom a Vil·la Olympia amb la seva innocent alegria. Edward vota per continuar la investigació, malgrat que coneix l'informe del Dr. Rocher. Laurent està ansiós per reprendre el seu rol com a patriarca de la família. Clara prega per la benedicció d'un fill.

02:57 Sitges
03:46 Extres Coproduccions - L'Edèn
03:52 Sitges
04:41 El cor de la ciutat - Cap. 1804
tancar

Cap. 1804

En Peris es planteja la possibilitat que en Fidel... sigui culpable. Necessita parlar amb ell. En Fidel explica la seva versió a la policia. Ho confessa tot. La seva versió coincideix amb la de la Patrícia, que calla el més important. Tots els amics i familiars d'en Fidel són interrogats. El senyor Felip en fa una que ja seria definitiva, però les coses sempre poden ser pitjors... Avui és el dia del càsting d'en Beni i en Rafa. Passaran a la fase següent?

05:17 Joking around
05:36 Beverly Hills - Amb aquest anell
06:18 Beverly Hills - Un bon noi