TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Ricard Gomà, candidat IC-V -EuiA alcaldia Barcelona. La Laura Borràs ens parla de "L'avae" de Molier i l'Empar Moliner fa la seva carta al director. Des de Barcelona la Ruth Coso ens explica la declaració de Lluís Coromines pel Cas Tous. En el cara a cara parlem de què és el seminudisme. A més, veurem l'actuació de Pegasus.

13:19 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - La trenca, un ocell al límit
tancar

La trenca, un ocell al límit

La trenca és l'ocell més escàs de tota la península Ibèrica. El seu futur depèn d'una quinzena de parelles que viuen en captivitat i que són la base del projecte de conservació que porta a terme el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, amb la col·laboració del Zoològic i de l'Associació d'Amics de Vallcalent -que es diu, precisament, "Trenca".

14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - Confitat de bacallà amb maduixots, tirabecs i olives mortes
15:52 La Riera - Cap. 284 La Victòria sospita que en Toni li és infidel
tancar

Cap. 284 La Victòria sospita que en Toni li és infidel

La Victòria explica a la Mercè que està convençuda que en Toni té una amant. En Claudi té més problemes amb l'edifici il·legal, i els prestadors russos es posen nerviosos pels seus diners. En Joan explica a en Lluís que es va embolicar amb la Carol, però la cosa no s'acaba aquí. La Jordina en fa una de freda i una de calenta, i totes dues, exagerades.

16:46 Divendres - + info
tancar

+ info

El punt de vista masculí i femení de la vida s'enfrontaran amb Carolina Ferré, Imma Sust i Sílvia Soler, d'una banda, i José Corbacho, Màrius Carol i Tian Riba, de l'altra. Hi ha qui diu que Bin Laden tenia cara de bo. Però... com és una cara de "bona persona"? I de "dolent"? Què transmet el nostre aspecte? En parlarem amb Mercè Espetell i Pep Armengol, directors de càsting. Parlarem de la carn de la Ribagorça amb la doctora Montse Folch.

18:36 Julie Lescaut - Alerta de segrest
20:17 Esport Club
20:38 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dimarts anirem amb Enric Oller a veure com es fa el cava a cal Recaredo i a cal Rossell. A les mateixes vinyes ja comença un procés que es fa amb molta cura i que respecta molt les tècniques naturals. Un cop premsat el raïm, s'hi afegeix sucre i un cultiu de llevats per aconseguir que fermenti. Inclinar les ampolles, mimar-les una per una cada dia, desgorjar-les per eliminar-ne el pòsit... Tot un procés en què es barregen natura, saviesa i molta passió.

21:00 Telenotícies vespre
21:59 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? farà de dependent en un grans magatzems i no aconseguirà vendre ni un llibre, però sí generar força confusió entre la clientela. Gonzo, el polèmic reporter d'"El Intermedio", passarà per la "Televisió és cultura"; hi haurà un repàs de tot el que han donat de si els clàssics contra el Madrid; es farà un homenatge a José Mourinho; Zapatero i Belén Esteban coincidiran a "La Caja" i es parodiaran alguns dels anuncis més populars.

22:31 L'endemà - + info
tancar

+ info

En Joan Coll té poc més de cinquanta anys i un fetge malalt, de la malaltia d'Andrade. Aquesta malaltia, que és hereditària, fa que tingui forts dolors a les extremitats i que a poc a poc es vagin deteriorant les seves terminacions nervioses. En pocs anys li pot causar la mort. L'única solució és un trasplantament de fetge, que li han de fer a Barcelona, a l'Hospital Clínic.

23:38 Entre línies - + info
tancar

+ info

El programa Entre línies fa un seguiment de com funciona un hotel de luxe. Un equip del programa ha estat a les "sales de màquines " de l'Hotel W de Barcelona, construït fa gairebé dos anys no sense polèmica per la seva ubicació a primera línia de mar. En aquest reportatge descobrirem què ofereixen aquests hotels, on una habitació pot arribar a costar 10.000 euros la nit. Està justificat? Quin tipus de clients hi va?

00:01 Infidels - Cap. 25 No et creguis mai el que diuen a la tele
tancar

Cap. 25 No et creguis mai el que diuen a la tele

L'Arlet descobreix que és filla d'un empresari corrupte... i de sobte es troba immersa en un assetjament mediàtic. La Francina, sola i dolguda, accepta finalment tot el suport i l'afecte de l'Arlet. La Joana té un accident de cotxe i la Gabriela se li fica a casa amb la intenció d'ajudar-la.

00:59 Julie Lescaut - Alerta de segrest
02:26 Jazz a l'estudi - Clara Luna
03:25 Jazz a l'estudi - Gabriel Amargant
04:25 Divendres - + info
tancar

+ info

El punt de vista masculí i femení de la vida s'enfrontaran amb Carolina Ferré, Imma Sust i Sílvia Soler, d'una banda, i José Corbacho, Màrius Carol i Tian Riba, de l'altra. Hi ha qui diu que Bin Laden tenia cara de bo. Però... com és una cara de "bona persona"? I de "dolent"? Què transmet el nostre aspecte? En parlarem amb Mercè Espetell i Pep Armengol, directors de càsting. Parlarem de la carn de la Ribagorça amb la doctora Montse Folch.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:25 Tendències - + info
tancar

+ info

En els temps que corren sembla que no n'hi ha prou amb vestir bé; els consumidors responsables volen estar segurs que la indumentària triada no fa malbé el medi ambient ni esclavitza la gent que treballa en la producció. Això, sumat al desig dels fabricants de protegir la seva reputació, està donant impuls a la moda de vestir amb seny.

07:53 Les muntanyes del món - Népal - Chaîne de l'Himalaya
08:38 En Suggs i la seva missió a Itàlia - Michelangelo and the maestro
tancar

Michelangelo and the maestro

Suggs rep una lliçó de cant de l'home que va ensenyar a Pavarotti, baixa sota terra per explorar les excavacions que van servir d'inspiració a Michelangelo i toca un tema clàssic de Madness amb una banda de rock molt peculiar.

09:04 En Suggs i la seva missió a Itàlia - Frescoes and football
tancar

Frescoes and football

Suggs visita un dels tresors arquitectònics oblidats de Florència, investiga els orígens del futbol i del gelat, i té una topada amb un fresc del segle XVI.

09:31 L'Ebre, camins d'aigua - Cap. 4 De Saragossa a Mequinensa
tancar

Cap. 4 De Saragossa a Mequinensa

En el capítol d'avui veurem com l'Ebre recorre les àrides terres aragoneses recollint l'aigua dels seus nombrosos afluents del sud i del pirenaic Gállego. L'Ebre banya la ciutat de Saragossa, dins la qual rep les tèrboles aigües de l'Huerva i el riu pirinenc Gállego. A partir d'aquest punt les terres de l'Ebre es van fent més àrides; en dóna testimoni el desert dels Monegres, al marge esquerre, i el de Calanda, al dret.

10:03 60 minuts - Estat d'exili
11:06 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

En Jeffrey és un afroamericà que fa 5 anys que viu a Praga. Es guanya la vida tocant el baix i cantant en el seu grup musical. A part d'això, prepara una pel·lícula documental sobre la prostitució als carrers de Praga. Tot això no seria gens estrany si en Jeffrey fos allò que se'n diu "normal". Però en Jeffrey va néixer sense cames ni braços, viu en una cadira de rodes i, en bona mesura, depèn de l'ajuda dels altres perquè en comptes de braços només té un monyó. Però com ell mateix diu: "la gent no es pensa que jo existeixo. Em veuen a la tele i es pensen que no sóc de debò. Però jo existeixo, ah, ah!"

11:15 Singulars - Eduard Rodríguez Farré: "radiació nuclear invisible i inodora, però devastadora"
tancar

Eduard Rodríguez Farré: "radiació nuclear invisible i inodora, però devastadora"

Expert mundial en radiobiologia, metge especialitzat en toxicologia i farmacologia a Barcelona, en radiobiología a París, i en neurobiologia a Estocolm. Investigador al CSIC, va ser-ne el director del Departament de Farmacologia i Toxicologia. Membre fundador del Comitè Antinuclear de Catalunya, forma part del Comitè Científic de la Unió Europea sobre nous riscos per la salut.

12:04 Què en sabem del menjar? - El cafè
12:34 La meva cuina grega
12:59 Mones de carrer - Exiliades
13:51 Els 60 animals més perillosos del món - En perill d'extinció
14:23 A fons - El Perú
14:45 Batecs de natura - El corb marí gros
15:00 Ciència bàsica - Buscar or al riu
15:30 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Us agradaria nedar com un peix? Per increïble que sembli, els peixos robot ens poden ensenyar a propulsar un submarí amb més eficàcia. També demostrarem que el gust no ho és tot quan es tracta de gaudir d'un àpat. Heu somiat mai fer balls de saló en una biblioteca? Us presentarem un projector de sons acústics que controla exactament des d'on se sent la música. Calceu-vos les sabates de ball!

15:59 Les boires de Muanenguba - Les boires de Muanenguba
tancar

Les boires de Muanenguba

Encara queden parts de l'Àfrica per explorar. Fa poc, uns investigadors britànics dels Kew Royal Botanical Gardens van descobrir un d'aquests llocs, un autèntic paradís de la biodiversitat. Aquell descobriment va atreure l'atenció d'altres organitzacions internacionals dedicades a la preservació d'espècies animals en perill, i així es va saber que allà encara hi vivia un grup de drils, uns simis emparentats amb els mandrils. Aquest documental explora la regió que envolta el Mont Mwanenguba, on descobrirem una riquesa extraordinària de flora i fauna i uns paisatges fabulosos que recorden els que descrivia Arthur Conan Doyle a les seves novel·les.

16:56 Enciclopèdia breu - Johannes Brahms
17:07 Cronos - + info
tancar

+ info

26 i 27 d'agost de 1883. Durant bona part de l'any, el volcà Krakatoa, que dóna nom a l'illa indonèsia on està situat, ha donat mostres d'activitat volcànica. Però els habitants de la zona estan relativament acostumats al brogit de la Terra. Però aquells dos dies de l'estiu, el volcà esclatarà literalment. En quatre grans explosions, l'illa de Krakatoa mig desepareixerà i el soroll del volcà serà sentit fins i tot a França, a l'altra punta de món.

17:59 Retalls de món - Viure amb els elephants
18:12 Ànima - + info
tancar

+ info

La cantant Sílvia Pérez Cruz i el contrabaixista Javier Colina seuran al plató d'ÀNIMA per parlar de les respectives carreres, però, especialment, del disc que han fet plegats, "En la imaginación", una revisió de clàssics de la música cubana. Javier Colina ha fet els arranjaments de les cançons que interpreta amb el seu trio, que completen el bateria Marc Miralta i el pianista Albert Sanz, en col·laboració amb el saxo de Perico Sambeat.

19:09 Blog Europa
19:27 Signes del temps reportatges - Thomas Nash Bombes Dispersió
19:38 Catalunya, natura viva - + info
tancar

+ info

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i Reserva Marina de les Illes Medes. El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà es troba situat a la comarca de l'Alt Empordà, entre el cap de Creus i el Montgrí. Va ser declarat Parc Natural l'any 1983 i té una superfície de 4.729 hectàrees. Es reparteix entre els termes municipals de Peralada, Pedret i Marzà, Palau-saverdera, Pau, Castelló d'Empúries, Roses, Sant Pere Pescador, l'Armentera i l'Escala.

20:05 Què en sabem del menjar? - El cafè
20:36 La meva cuina grega
21:00 La Riera - Cap. 284 La Victòria sospita que en Toni li és infidel
tancar

Cap. 284 La Victòria sospita que en Toni li és infidel

La Victòria explica a la Mercè que està convençuda que en Toni té una amant. En Claudi té més problemes amb l'edifici il·legal, i els prestadors russos es posen nerviosos pels seus diners. En Joan explica a en Lluís que es va embolicar amb la Carol, però la cosa no s'acaba aquí. La Jordina en fa una de freda i una de calenta, i totes dues, exagerades.

21:43 Km33 - Vietnam. Viatjant sense guió
tancar

Vietnam. Viatjant sense guió

Fer la volta al món és el somni de molta gent. Pel Bruno Sokolowicz, de l'"Sputnik", ja és una realitat. Enmig de la seva ruta mundial, ens trobarem el periodista musical al Vietnam, perdut pels mercats de les ètnies del nord. El barri vell de Hanoi, la badia de Halong, els mausoleus de Hué o els carrers bohemis de Hoian són ara casa seva.

22:31 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La crisi del sector de la motocicleta serà analitzada a "Valor afegit". El programa econòmic del 33 oferirà amb el títol genèric "La crisi de la moto", diversos reportatges, amb opinions d'experts del sector que expliquen la situació i intenten donar resposta a moltes preguntes que busquen respostes: Acabarà desapareixent la indústria de la moto a Catalunya? Després de perdre el control de les grans marques, ara corren perill les fàbriques. Què es pot salvar encara?

23:02 60 minuts - Ja surt el sol
tancar

Ja surt el sol

"60 minuts" explica la història d'una revolució, l'energètica, que arriba a la seva fi. Fa deu mil anys va tenir lloc una gran revolució. De sobte hi va haver abundància d'aliments. L'home va passar de caçador-recol·lector a agricultor. Hi ha un camp, però, en què encara som caçadors-recol·lectors: el camp de l'energia. Hem pentinat tot el món buscant energia i hem posat en perill fins i tot les nostres fonts d'aliments.

23:52 L'hora del lector
00:55 Les muntanyes del món - Népal - Chaîne de l'Himalaya
01:38 En Suggs i la seva missió a Itàlia - Michelangelo and the maestro
tancar

Michelangelo and the maestro

Suggs rep una lliçó de cant de l'home que va ensenyar a Pavarotti, baixa sota terra per explorar les excavacions que van servir d'inspiració a Michelangelo i toca un tema clàssic de Madness amb una banda de rock molt peculiar.

02:03 En Suggs i la seva missió a Itàlia - Frescoes and football
tancar

Frescoes and football

Suggs visita un dels tresors arquitectònics oblidats de Florència, investiga els orígens del futbol i del gelat, i té una topada amb un fresc del segle XVI.

02:29 Km33 - Vietnam. Viatjant sense guió
tancar

Vietnam. Viatjant sense guió

Fer la volta al món és el somni de molta gent. Pel Bruno Sokolowicz, de l'"Sputnik", ja és una realitat. Enmig de la seva ruta mundial, ens trobarem el periodista musical al Vietnam, perdut pels mercats de les ètnies del nord. El barri vell de Hanoi, la badia de Halong, els mausoleus de Hué o els carrers bohemis de Hoian són ara casa seva.

03:13 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La crisi del sector de la motocicleta serà analitzada a "Valor afegit". El programa econòmic del 33 oferirà amb el títol genèric "La crisi de la moto", diversos reportatges, amb opinions d'experts del sector que expliquen la situació i intenten donar resposta a moltes preguntes que busquen respostes: Acabarà desapareixent la indústria de la moto a Catalunya? Després de perdre el control de les grans marques, ara corren perill les fàbriques. Què es pot salvar encara?

03:39 Blog Europa
03:56 Cultures vives - Els mestres de la fusta
04:48 Mones de carrer - Exiliades
05:40 RITMES
05:40 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - LOS REBELDES: Made in Spain
06:06 Cultures vives - Els mestres de la fusta
06:59 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Creieu que fer balls de saló és romàntic? Ara, al Japó, els homes poden practicar amb atractives robots que ballen el vals com els àngels. Si sou dels que us agrada dinar al despatx, potser després d'aquest capítol us estimareu més canviar la taula per la tassa del vàter. Avui també revelarem el misteri del parpelleig. No suporteu mullar-vos? Tenim un truc perquè no ens entri ni una gota quan plou. Voleu improvisar un gelat?

Progrmació BD ....
07:28 El xai Shaun - Operació Pidsley
07:35 El xai Shaun - El vol dels porcs
07:42 El xai Shaun - Coses de la Shirley
07:53 Doraemon - La gran enciclopèdia completa del futur / El drap.
tancar

La gran enciclopèdia completa del futur / El drap.

La gran enciclopèdia espacial completa del futur - El drap del temps

08:17 Doraemon - Curs fàcil per ser ermità / Gaudir de la platja...
tancar

Curs fàcil per ser ermità / Gaudir de la platja...

Curs fàcil per ser ermità - Gaudim de la platja amb el mapa de traslladar

08:44 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Avui en Timmy, després d'un petit malentès amb el Banyeta, la cabra més popular de Dimmsdale, ha quedat com un heroi. La que ha pagat els plats trencats és la Vicky i ara en Timmy, que se'n sent culpable, no para de demanar desitjos... en somnis! De fet, va ser ell el que va deixar el Banyeta en llibertat, i bé que ho ha de reconèixer. Però, a quin preu?!

09:00 Els cap de drap - El joc de les cadires
tancar

El joc de les cadires

La Mumu decideix treure totes les cadires al jardí. Ella vol seure tranquil·lament, però els Cap de Drap volen jugar amb les cadires. Finalment, la Mumu juga amb els seus amics. Qui guanyarà el joc?

09:09 mic 3
09:09 Pepa, la porqueta - La pilota
09:17 Bob, el manetes - Escolteu amb el Llampec
09:27 Bob, el manetes - La vista d'ocell d'en Corró
09:39 Bob, el manetes - La casa en un vaixell de la Wendy
09:49 Bob, el manetes - L'ajudant del senyor Bonvent
09:59 Pingu - En Pingu amaga una carta
10:05 Pingu - En Pingu no pot jugar
10:10 Pingu - En Pingu guanya la loteria
10:16 L'hora del Timmy - El Timmy va per feina
10:26 L'hora del Timmy - El Timmy no es vol banyar
10:36 L'hora del Timmy - El Timmy vol el timbal
10:50 Els Teletubbies - Juguem sota la pluja
11:11 Els Teletubbies - El camió del meu pare
11:37 El xai Shaun - Febre del dissabte a la nit
tancar

Febre del dissabte a la nit

Avui en Shaun s'ha trobat un tocadiscos vell del granger i no se li ha acudit altra cosa que organitzar una festa a l'estable. La música serà boníssima, es faran un tip de ballar, la diversió està assegurada... Fins que apareguin els porquets trapelles, és clar. La festà continuarà, però d'una altra manera! Comencen les corredisses!

11:44 El xai Shaun - Esperits i fantasmes
tancar

Esperits i fantasmes

És una nit fosca i tempestuosa i el ramat no pot dormir. Se senten sorolls de totes menes i cada cop estan tots més espantats. Algú ha de sortir a investigar qui és el responsable de tot aquest enrenou. Són esperits? Són fantasmes?! Aviat el detectiu Shaun en treurà l'entrellat. Abans, però, segur que s'endurà uns quants ensurts...

11:51 El xai Shaun - En Shaun fotògraf
tancar

En Shaun fotògraf

Avui, tot pasturant, en Shaun s'ha trobat una càmera que han perdut uns excursionistes i s'ha posat a fer fotos a tot el ramat. Hi haurà retrats per tothom. I quin tip de riure que es faran! Riuran i riuran fins que en Bitzer, el gos del granger, comenci a seguir el rastre de la càmera desapareguda. S'ha acabat la diversió i comencen les corredisses!

12:02 Tom i Jerry - Amenaça en miniatura
12:07 Tom i Jerry - El gat mecànic
12:14 Tom i Jerry - Riu bé qui riu darrer
12:22 El xou de Tom i Jerry - El castell encantat / Un ós perillós / La bruixa voladora
12:49 Bugs Bunny - Un conill abduït
12:56 Bugs Bunny - Un conill al trampolí
13:04 Bugs Bunny - Conill a la muntanyesa
13:11 Bugs Bunny - El conill d'Índies
13:17 Bugs Bunny - El conill organista
13:28 Els pingüins de Madagascar - Abducció / L'altra llúdria
tancar

Abducció / L'altra llúdria

En Lemmy, el robot, ha tornat de Mart, però ho ha fet amb un calamar alienígena que no para de créixer i que amenaça de destrossar tot el zoo. Avui hauran de fer tots pinya per aturar aquesta bèstia extraterrestre! Per cert, ho saps que ha aparegut una altra llúdria al zoo? I que té un color ben estrany? La Marlene està encantada de la vida. I aviat sabràs per què!

13:53 Els pingüins de Madagascar - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

14:21 Els Dalton - Els Dalton a la jungla
14:29 Els Dalton - Els Dalton aixequen el vol
14:35 Els Dalton - El fill de la jungla
14:42 Els Dalton - Els Dalton a les escombraries
14:53 Un drama total d'illa - El triatló tribraçat
tancar

El triatló tribraçat

Després de sis setmanes de cuques, menjar fastigós i lavabos encara més fastigosos, els finalistes ja estan a punt de perdre el cap! Avui, per acabar-ho d'adobar, emmanillaran els campistes en parelles pel repte del Triatló Tribraçat: tres reptes, tres equips de dos i tres braços per equip. Els dos guanyadors aconseguiran la immunitat per aquesta nit!

15:14 Un drama total d'illa - Després del moll de la vergonya
tancar

Després del moll de la vergonya

Saps què els passa, als campistes, després d'anar al Moll de la Vergonya, agafar la barca dels perdedors i tocar el dos? Què fan, els expulsats? Com passen l'estona? Qui creuen que es mereix guanyar els 100.000 dòlars? Avui els perdedors ho cantaran tot... i seran els encarregats d'expulsar un dels cinc últims campistes! No te'n perdis ni un detall!

15:38 Doraemon - La miniemissora de tv / La poma, la Blancaneu
16:00 Doraemon - El líquid materialitzador d'ombres
16:26 Els barrufets - El tren dels barrufets / El llibre de bromes
16:51 Els barrufets - La primera paraula del bebè barrufet
17:14 mic 3
17:14 Bob, el manetes - El Trac té un dia regirat
17:24 Pingu - En Pingu acaba la feina
17:30 Chiro
17:39 La Lua i el món - Jo vull ser...
tancar

Jo vull ser...

Què vols ser, quan siguis gran? La Lua i el Demi saben què els agrada, però també saben què fan bé i què no. Quina professió (feina) escolliran?

17:42 La Lua i el món - Demi l'invisible
tancar

Demi l'invisible

Avui el Demi ha decidit ser invisible, però la Lua se'n riu: ella el veu perfectament! Què haurà de fer, el Demi perquè la seva amiga entri al joc?

17:48 mic 3
17:48 L'hora del Timmy - El camió del Timmy
18:05 Una mà de contes - El vestit nou de l'emperador
18:18 La Betty atòmica - Homes llop a Zíbot / El retorn del faraó
18:45 Marsupilami - La trobada
tancar

La trobada

En Marsupilami, que ja saps que no para quiet ni un segon, ha descobert una família d'humans que s'acaba instal·lar en una casa abandonada que hi ha a la riba del riu Soupopoaro. D'entrada, no ho veu gaire clar i se'ls mira des de lluny, sense saber ben bé què fer. De mica en mica, però, s'adonarà que podrien convertir-se en els seus millors amics!

19:07 Marsupilami - Marsu, no pares!
tancar

Marsu, no pares!

En Jean-Pierre ha acabat un programa informàtic molt important que ha d'anar a presentar a uns clients a Chiquito. Només en té una còpia... en un CD que ha agafat en Bibu per jugar! Quan en Theo se n'adona, però, ja és massa tard. En Bibu ja no el té. Vés a saber què n'ha fet! En Marsupilami i en Theo l'han de trobar com sigui! I tenen el temps comptat!

19:30 Info k
19:47 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

Aquesta vegada el doctor Phibes ja ho té tot a punt per convertir-se en un robot molt poderós, immortal i terriblement atractiu! En Shaggy i l'Scooby-Doo hauran d'anar al desert a parar-li els peus, però acabaran literalment amb l'aigua fins al coll! Avui només els pot salvar una superscoobygaleta! La batalla final pot ser espectacular!

20:13 Els pingüins de Madagascar - El pinguzombi / Operació Fiblada
tancar

El pinguzombi / Operació Fiblada

Avui el Capità ha hagut d'anar al veterinari i la resta de pingüins, per error, han acabat convençuts que s'ha convertit en un zombi. Com s'ho farà ara per demostrar-los que no és un monstre?! Més tard, els pingüins s'hauran de desfer d'un niu de vespes que s'ha instal·lat a l'entrada del zoo abans que arribi el primer bus de nens... i sense que els piquin!

20:41 Tom i Jerry - Una festa molt moguda
20:47 Tom i Jerry - Guerra declarada
20:54 Tom i Jerry - Quina son tinc!
21:00 Tom i Jerry - Un cadell net i polit
21:06 El xou de Tom i Jerry - Els aprenents de bruixot / No et moguis! / Supercapa, el superheroi
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - La Patty i el meravellós esquirol volador
06:13 Megaminimals - El vaixell del temps
06:19 Tork - La veu
06:26 Tork - El millor regal
06:33 La legió de superherois - + info
tancar

+ info

Winath, el planeta del Llampec, és el graner de la galàxia. Subministra la major part del menjar del quadrant. L'estació es va construir per absorbir pertorbacions atmosfèriques de fins a 150 megabars. I se n'acosta una que, com a mínim, en té 500! El Llampec és conscient que pot perdre tota la seva gent, però la Legió de Superherois ja ha entrat en acció!

06:59 Els barrufets - L'aliret i el gran llibre dels encanteris
Progrmació BD ....
21:30 One piece - La rebel·lió de l'oficial pel seu somni irrenunciable
tancar

La rebel·lió de l'oficial pel seu somni irrenunciable

Arriba un venedor ambulant al vaixell pirata i els mira de vendre un munt d'objectes molt estranys. La Nami li compra fulls en blanc per fer el seu propi mapa del món.

21:55 Comedy Inc.
22:23 Doctor Who - Cap. 58 Els vampirs de Venècia
tancar

Cap. 58 Els vampirs de Venècia

Amy li explica a el Doctor que d'aquí a poc es casarà, així que ell la portarà fins a Venècia amb en Roy, el seu futur marit. Allà tot hauria de ser perfecte, passejades romàntiques i visites turístiques. Però no, trobaran vampirs atacant els indefensos habitants de la ciutat!

23:19 Els visitants - Cap. 6 El sacrifici
tancar

Cap. 6 El sacrifici

Després d'un atemptat suïcida a bord de la nau nodrissa Sydney, Anna decideix eliminar la Cinquena Columna abans no es facin més forts. Com que els seus membres han començat a sentir emocions humanes, Anna ordena a Joshua que desenvolupi un test per mesurar impulsos emocionals. Tots els que no superin la prova se'ls acusarà de traïció. Ja es poden preparar.

00:02 Crackòvia - Cap. 103 Crackòvia
tancar

Cap. 103 Crackòvia

En aquesta edició, Florentino Pérez continua intentant que algú faci cas de les seves denúncies contra el Barça, portant-les a totes les instàncies imaginables. I a les inimaginables també. "Crackòvia" fa l'últim viatge al futur, per saber com acaba el relat d'un envellit Mourinho sobre els quatre enfrontaments entre el Barça i el Madrid. També es veurà com la tensió acumulada entre els jugadors en aquests partits pot afectar la selecció espanyola.

00:35 Blog Europa
00:54 Traveler - Cap. 6 Informació privilegiada
tancar

Cap. 6 Informació privilegiada

Tyler i Jay s'arrisquen a ser capturats quan tornen a Nova York per analitzar possibles connexions financeres amb l'atemptat. Mentrestant Will es disposa a venjar la mort de la seva xicota i frustrar la conspiració. Finalment, un dels agents secrets de l'FBI podria estar implicat en les activitats de Will.

01:36 One piece - La rebel·lió de l'oficial pel seu somni irrenunciable
tancar

La rebel·lió de l'oficial pel seu somni irrenunciable

Arriba un venedor ambulant al vaixell pirata i els mira de vendre un munt d'objectes molt estranys. La Nami li compra fulls en blanc per fer el seu propi mapa del món.

02:04 Eureka seven (v.o.s.)
02:28 Eureka seven (v.o.s.)
02:52 Comedy Inc.
03:17 Doctor Who - Cap. 58 Els vampirs de Venècia
tancar

Cap. 58 Els vampirs de Venècia

Amy li explica a el Doctor que d'aquí a poc es casarà, així que ell la portarà fins a Venècia amb en Roy, el seu futur marit. Allà tot hauria de ser perfecte, passejades romàntiques i visites turístiques. Però no, trobaran vampirs atacant els indefensos habitants de la ciutat!

04:05 Crackòvia - Cap. 103 Crackòvia
tancar

Cap. 103 Crackòvia

En aquesta edició, Florentino Pérez continua intentant que algú faci cas de les seves denúncies contra el Barça, portant-les a totes les instàncies imaginables. I a les inimaginables també. "Crackòvia" fa l'últim viatge al futur, per saber com acaba el relat d'un envellit Mourinho sobre els quatre enfrontaments entre el Barça i el Madrid. També es veurà com la tensió acumulada entre els jugadors en aquests partits pot afectar la selecció espanyola.

04:36 Blog Europa
04:54 Blog Europa
05:10 Comedy Inc.
05:36 One piece - La rebel·lió de l'oficial pel seu somni irrenunciable
tancar

La rebel·lió de l'oficial pel seu somni irrenunciable

Arriba un venedor ambulant al vaixell pirata i els mira de vendre un munt d'objectes molt estranys. La Nami li compra fulls en blanc per fer el seu propi mapa del món.