Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Ernest MARAGALL, conseller d'educació TERTÚLIA Antoni PUIGVERD Rosa MASSAGUÉ Baltasar PORCEL Susanna FROUCHMAN, periodista Lead: Presenta el llibre " Mi càncer y yo" DENÚNCIA MAGDALENA OLIVER Montserrat ALBESA Benjamí REGINALDO Lead: Volen trobar un accidentat a qui van ajudar fa 40 anys TEMA DEL DIA Núria TERRIBAS, directora Institut Borja Bioètica Margarita BOLADERAS, catedr. Ètica i filosofia política UB Aurora BAU, membre Dret a Morir Dignament Eduald XALAVARDER, membre de PROVIDA Jordi CARRERAS DEL RINCÓN, vicepres. Jurístes Cristians Lead: El cas Eluana: és eutanàsia? Mayka NAVARRO Lead: Crim a Barcelona CONNEXIÓ REUS/ MARTA CASAGOLDA Lead: Onada de robatoris a les masies EL PINTOR AMATEUR Maria Josep SOLER Raul VIDAL, caricaturista Joan Manuel SERRAT, cantautor 10 joves IES Coromines + 5 joves IES Maragall Lead: Serrat canta en català al Palau de la Música ANTONI BOLINCHES Lead: Madurs amb mentalitat de nens MAGDA CARLAS Lead: Menjar de crisi: la truita de patates

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - Els fòssils, l'ADN i l'evolució
14:30 Telenotícies migdia
15:38 Cuines
15:52 El cor de la ciutat - Cap. 1725
tancar

Cap. 1725

En Joel necessita l'ajuda de la Vicky i sap com manipular-la. En Fidel acaba enxampant la Mercè i en Nelson. Un bon dia per a la Pilar: fa net amb en Beni i aconsegueix fer reaccionar la Roser. En Rafa ha de decidir si accepta la proposta d'en Beni. En Iago segueix la pista que li ha donat en Joan. En Jofre torna a enredar en Juli.

16:29 El club - + info
tancar

+ info

El periodista JOHN CARLIN visita "El Club" per conversar sobre el seu nou llibre "Factor humà", on narra com l'expresident de Sud-àfrica Nelson Mandela va unir "el país més dividit del món" mitjançant el rugbi. Ens acostarem al bell món de la fruita tallada amb JUDIT COMES, de FrutArt, empresa dedicada a la decoració, formació i assessorament en matèria gastronòmica. Tindrem també una nova entrega de la psicopatologia digital del DOCTOR SOLER. Acabarem amb la cuina de NANDO JUBANY.

18:24 Tarda de cine - Història d'un policia
tancar

Història d'un policia

Pel·lícula basada en la vida del policia Roger Borniche. Borniche tenia mètodes diferents, no usava armes i els delinqüents li agraïen el tracte humà que els dispensava. Però va aparèixer Emile Buisson, un criminal que no dubtava a matar ni els seus còmplices.

20:22 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:48 Alguna pregunta més
22:13 Oikmentns - + info
tancar

+ info

TV3 presenta una nova edició del programa "OIK mentns?", una proposta d'entreteniment presentada per Roger de Gràcia que dóna veu als adolescents perquè vol saber què pensen de les coses que els envolten, què els preocupa i com es relacionen amb l'entorn. Aquesta vegada el tema serà l'amor. Durant el programa es passaran vídeos realitzats als instituts de Catalunya on els alumnes responen a preguntes del tipus saps què és estar enamorat? Tens parella? Creus en la fidelitat? Tens un amor platònic? I què en penses, del matrimoni? Com sempre, Roger de Gràcia estarà acompanyat al plató per l'historiador Jaume Sobrequès, per l'humorista Toni Moog i per l'actriu Llum Barrera. El programa es completarà amb els reportatges de Susanna Bergés i Óscar Rodríguez ,que ensenyaran tàctiques per seduir i per saber què fer quan una història d'amor no acaba bé.

23:10 HORA Q - + info
tancar

+ info

Convidat: Antoni Castells, Conseller d'Economia.

00:26 Pel·lícula - Trucada perduda 2
tancar

Trucada perduda 2

Es tracta de la segona part de la pel·lícula "Trucada perduda", en la qual una sèrie d'adolescents moren en terribles circumstàncies tres dies després de rebre una trucada que profetitza la seva mort. Aquest cop, Kyoko i el seu company Naoto reben la trucada mortal i s'adonen que la maledicció encara no ha acabat. Una periodista investiga els fets actuals i els de l'any anterior, però quan sembla que està a punt de treure'n l'entrellat, el seu camí es creua amb Kyoko i Naoto. Els queden tres dies per resoldre l'enigma i salvar-se.

02:05 Pel·lícula - Falsa amistat
tancar

Falsa amistat

Una noia de procedència humil va a la universitat, on coneix tres estudiants que la introdueixen en un món perillós ple de festes, sexe i drogues. Un dia, una de les noies queda inconscient a causa d'una sobredosi i està a punt de morir. La policia començarà a investigar.

03:28 Freqüència 04
03:50 TVist
04:23 El club - + info
tancar

+ info

El periodista JOHN CARLIN visita "El Club" per conversar sobre el seu nou llibre "Factor humà", on narra com l'expresident de Sud-àfrica Nelson Mandela va unir "el país més dividit del món" mitjançant el rugbi. Ens acostarem al bell món de la fruita tallada amb JUDIT COMES, de FrutArt, empresa dedicada a la decoració, formació i assessorament en matèria gastronòmica. Tindrem també una nova entrega de la psicopatologia digital del DOCTOR SOLER. Acabarem amb la cuina de NANDO JUBANY.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 National Geographic: Specials - Els transformistes
tancar

Els transformistes

Des de la fertilització de l'ou, qualsevol ésser vivent experimenta una odissea de transformacions fins al seu naixement. Però per algunes criatures, aquests processos no estan ja finalitzats al moment d'arribar al món. Veurem com un peix que comença la seva vida com un mascle, acaba sent una femella. Com els cap-grossos esdevenen granotes i les oruges es tornen papallones. Són criatures de les quals no es pot dir senzillament que creixen, sinó que es reinventen a elles mateixes. Es tracta una vegada més, d'una estratègia per a la supervivència.

07:57 Paranys de la natura - Especialistes sensacionals
08:20 Curiositats del món animal - Les balenes amb gep
08:24 Curiositats del món animal - L'arquer
08:28 A la natura - Richard Dreyfuss: El misteri de les galàpagos
tancar

Richard Dreyfuss: El misteri de les galàpagos

L'actor Richard Dreyfuss, guanyador d'un Oscar, s'embarca en un viatge increïble per descobrir les illes Galápagos. Situades a l'oceà Pacífic, aquestes illes remotes encara amaguen molts enigmes. Com van arribar els animals des del continent fins a les illes? Com poden sobreviure les grans muntanyes de lava sota el sol equatorial sense aigua? Però el misteri més gran de tots és l'existència de criatures com la iguana marina, que no es troba a cap altre lloc del món. Richard Dreyfuss ens descobreix alguns d'aquests misteris.

09:23 Tot un món - D'uniforme
tancar

D'uniforme

L'Alfonso Mora treballa com a mosso d'esquadra des de fa deu anys. El seu cas encara és molt excepcional dins la policia de Catalunya, perquè hi ha pocs agents procedents de famílies immigrades o que representin la diversitat de la societat catalana actual. En Mora és fill de mare catalana i pare nigerià, però l'únic que el diferencia dels seus companys és el color de la pell. El fet que tenir la nacionalitat espanyola sigui el primer requisit per accedir al cos, fa que poques persones nouvingudes en tinguin l'oportunitat.

09:30 El parc prehistòric - The bughouse
tancar

The bughouse

A Nigel Marven li caldrà alguna cosa més que un caçapapallones i un pot de melmelada per capturar aquests éssers grimpadors de quatre potes. Fa tres-cents milions d'anys, els insectes del període Carbonífer eren extremadament grans. Ara bé, n'hi hauria prou amb l'aire que respirem actualment per matar-los. Per portar-los al Prehistoric Park, Nigel haurà de dissenyar i construir una contenidor especial perquè els insectes disposin d'una major quantitat d'oxigen que la que tenim a la nostra atmosfera.

10:19 Destins clàssics: una guia de butaca per la música clàssica
10:45 L'Atlàntida real - L'Atlàntida real
tancar

L'Atlàntida real

Una història de detectius en clau arqueològica que teoritza sobre la desaparició de la civilització minoica a l'illa de Creta. El documental analitza l'origen de la població de Creta, fa 3.500 anys. Els minoics van ser grans artistes que van saber plasmar la seva vida quotidiana en murals increïbles. Els arqueòlegs contemporanis creuen que van construir temples solars alineats de tal forma que aconseguien captar els rajos del sol naixent en dies assenyalats. Però els minoics van ser recordats pels grecs antics sobretot com la gent que hi havia darrere el mite del minotaure, el monstre mig toro mig home que s'alimentava de carn humana. L'estiu del 2006, un equip d'arqueòlegs, científics i experts en tsunamis es van reunir a Creta per analitzar les teories de l'arqueòleg canadenc Sandy McGillivray, que havia vist durant anys dipòsits de petxines i ossos d'animals a 5 metres sobre el nivell del mar sense saber com havien pogut arribar a tanta alçada. Se sap que els minoics van desaparèixer fa uns 3.500 anys, poc després d'una de les erupcions volcàniques més violentes que es coneix. La pregunta és si això va provocar un tsunami de grans proporcions que va destruir tots els poblats minoics de la costa cretenca.

11:37 Què va passar ? - TAPS DE SURO
11:43 Tendències - + info
tancar

+ info

Temps ençà, el millor lloc de tot Àsia per comprar roba d'home bona, feta a mida i a preu de cost, era Hong Kong. Ara que els preus s'han disparat, Bangkok l'ha rellevat com a capital de la confecció a l'Extrem Orient. Tanmateix, trobar un sastre de primera i evitar tripijocs no és precisament bufar i fer ampolles. Quan es tracta de trobar maneres de reduir les emissions de diòxid de carboni, gran part dels esforços es destinen a desenvolupar solucions energètiques alternatives d'alta tecnologia i a disminuir la contaminació de cotxes i avions. A vegades, però, les coses més senzilles són les que marquen la diferència, com per exemple canviar una simple bombeta. Pot ser que els espanyols inventessin el terme "siesta", però ara l'alarma econòmica està a punt d'acabar amb la seva tradició de fer una pausa llarga per dinar i una becaina a ple dia. Amb l'objectiu de no despenjar-se del ritme empresarial europeu, els espanyols reben cada cop més pressions per retallar les dues hores del dinar i afavorir, així, la productivitat i el creixement. El món occidental està familiaritzat des de fa temps amb les marques de cervesa de l'Índia, que normalment acompanyen els curris dels restaurants indis. Ara, els vins d'aquest país pretenen emprendre el mateix camí per seduir els gustos occidentals. Aquesta indústria encara és petita, però ja ha assolit una fita que a molts els pot semblar sorprenent: exportar el seu vi a França. Les èpoques en què els texans eren els pantalons de la classe treballadora fa molt que han quedat enrere. Avui en dia gairebé tothom en té un parell i els millors dissenyadors s'estan beneficiant de la gran demanda de roba texana de disseny. Estem parlant de texans que no costen uns quants dòlars, sinó centenars i, a vegades, fins i tot més. Ara, una manca total de capacitat atlètica no ha de suposar un obstacle per practicar un esport o, fins i tot, per entrenar un equip d'elit. I tot això gràcies al món de Fantasy Sports, un passatemps que està adquirint cada vegada més popularitat i valor, i que dóna una oportunitat a molts aficionats amb ganes de fer realitat els seus grans somnis esportius.

12:09 Àgora - "Crisi del capitalisme: torna Marx?"
tancar

"Crisi del capitalisme: torna Marx?"

Debat amb José María Carrascal, periodista; Miren Etxezarreta, catedràtica d'Economia Aplicada UAB; Francisco Frutos, secretari general PCE, i Joaquim Trigo, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials i director executiu de Foment del Treball al voltatn de la crisi econòmica que afecta el món des de mitjans de l'any passat i que recorda el que va ser la caiguda del mur de Berlín i l'enfonsament del sistema comunista. Ara, però, la víctima seria el capitalisme. La crisi actual fa que molta gent pensi que de la mateixa manera que van caure el comunisme i les teories marxistes, el neoliberalisme està ferit de mort i el capitalisme i les seves propostes, acabats.

13:25 Futbol Cat. - Futbol Cat.
13:56 Túrmix clàssica - Lucerne Festival 2005 (Clàssica)
15:00 L'aventura de Jeff Corwin - Panamà: Pont entre les Amèriques
15:45 Visions inèdites de la Crittercam - Els taurons nodrissa
16:08 Visions inèdites de la Crittercam - Les foques monjo
16:33 Paranys de la natura - Bèsties violentes
16:54 Bèsties clip - El Trencalòs
16:59 Bèsties clip - La Cigonya
17:04 Curiositats del món animal - Orquers i Balenes
17:08 Curiositats del món animal - Habitats del desert
17:14 Bèsties clip - el conill
17:20 Thalassa - L'esperança fa viure. Les dones de Pointe Sarène.
18:06 Al voltant del món amb Stephane Peyron - Els matis, una crida als avantpassats
19:00 Tendències - + info
tancar

+ info

Temps ençà, el millor lloc de tot Àsia per comprar roba d'home bona, feta a mida i a preu de cost, era Hong Kong. Ara que els preus s'han disparat, Bangkok l'ha rellevat com a capital de la confecció a l'Extrem Orient. Tanmateix, trobar un sastre de primera i evitar tripijocs no és precisament bufar i fer ampolles. Quan es tracta de trobar maneres de reduir les emissions de diòxid de carboni, gran part dels esforços es destinen a desenvolupar solucions energètiques alternatives d'alta tecnologia i a disminuir la contaminació de cotxes i avions. A vegades, però, les coses més senzilles són les que marquen la diferència, com per exemple canviar una simple bombeta. Pot ser que els espanyols inventessin el terme "siesta", però ara l'alarma econòmica està a punt d'acabar amb la seva tradició de fer una pausa llarga per dinar i una becaina a ple dia. Amb l'objectiu de no despenjar-se del ritme empresarial europeu, els espanyols reben cada cop més pressions per retallar les dues hores del dinar i afavorir, així, la productivitat i el creixement. El món occidental està familiaritzat des de fa temps amb les marques de cervesa de l'Índia, que normalment acompanyen els curris dels restaurants indis. Ara, els vins d'aquest país pretenen emprendre el mateix camí per seduir els gustos occidentals. Aquesta indústria encara és petita, però ja ha assolit una fita que a molts els pot semblar sorprenent: exportar el seu vi a França. Les èpoques en què els texans eren els pantalons de la classe treballadora fa molt que han quedat enrere. Avui en dia gairebé tothom en té un parell i els millors dissenyadors s'estan beneficiant de la gran demanda de roba texana de disseny. Estem parlant de texans que no costen uns quants dòlars, sinó centenars i, a vegades, fins i tot més. Ara, una manca total de capacitat atlètica no ha de suposar un obstacle per practicar un esport o, fins i tot, per entrenar un equip d'elit. I tot això gràcies al món de Fantasy Sports, un passatemps que està adquirint cada vegada més popularitat i valor, i que dóna una oportunitat a molts aficionats amb ganes de fer realitat els seus grans somnis esportius.

19:26 El medi ambient - Artur Bladé, l'Ebre narrat
tancar

Artur Bladé, l'Ebre narrat

"Artur Bladé, l'Ebre narrat" és el títol del reportatge que el programa "El medi ambient" dedica a aquest escriptor de la Ribera d'ebre. Des de fa un parell d'anys, l'Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila treballa per preservar escenaris descrits per l'escriptor més destacat de la comarca. El reportatge recorre alguns espais de Benissanet i els seus voltants i recorda alguns fragments de l'obra de l'escriptor que fan referència a aquest entorn. Es tracta d'un més dels reportatges que el programa dedica de tant en tant a escriptors, amb l'objectiu de destacar el lligam entre els temes ambientals i la literatura.

19:31 Cànon Sons - .
tancar

.

Ritmes i rimes El hip-hop és la nova música pop a tot el món. I a Catalunya, amb grups com Sólo los Solo, 7 notas 7 colores o Geronación, es construeix una personalitat pròpia i té un públic com més va més ampli. Aquesta setmana estrenem "Rimes i ritmes", un programa elaborat per un equip de l'"Sputnik" que fa una radiografia de l'estat del hip-hop al nostre país: els orígens, les característiques, els protagonistes i el públic del hip-hop a Catalunya, dijous a l'"Sputnik". En el programa hi surten, entre altres, l'Oliver (7 notas 7 colores), Tremendo, Sólo los solo, Ari, DJ2D2, membres del grup Geronación i en Pere Crim.

20:17 Territori Curts - 78 tours
20:21 Territori Curts - Le sujet du tableau
20:29 A la natura - Goldie Hawn: Elefants asiàtics
tancar

Goldie Hawn: Elefants asiàtics

La popular estrella de Hollywood Goldie Hawn es va enamorar dels elefants asiàtics durant un viatge i va estar molt contenta quan li van oferir la possibilitat de tornar-los a veure. Tot i que es va espantar una mica quan va llegir el guió i va veure que hauria de viatjar al damunt d'un elefant, al final va fer amistat amb l'animal.

21:24 In situ - In Situ Redux TONI MOOG "Platja"
21:33 Karakia - El pont de les amèriques-1
tancar

El pont de les amèriques-1

L'Amèrica Central és un territori amb vida pròpia dins d'Amèrica. Exerceix de pont entre els dos grans blocs del nord i del sud i aquesta circumstància d'istme ha condicionat una cultura pròpia compartida entre les nacions centreamericanes. En aquest primer acostament als nostres veïns de l'Amèrica Central parlarem amb nicas, ticos i chapines. Coneixerem la Nicaragua d'en Xavier; la pròspera veïna Costa Rica, gràcies a l'Erika; i també Guatemala, emblema de la civilització maia, que ens ajudarà a comprendre com el passat s'ha colat en el present dels seus habitants. El blat de moro, els frijoles i els plàtans seran protagonistes a taula i en descobrirem unes quantes varietats que els centreamericans han anat cuinant amb molta imaginació i un xic de sornegueria...

22:12 60 minuts - Endeutats Units d'Amèrica
tancar

Endeutats Units d'Amèrica

"60 MINUTS", DIMARTS 10 DE FEBRER Endeutats Units d'Amèrica (IOUSA. Un DOCUMENTAL DIRIGIT PER Patrick Creadon. Producció Theodore James i Kate Incontrera. Estats Units. 2008) Aquest treball aclareix l'origen de la crisi econòmica sense precedents que ens amenaça, centrant-se en un dels reptes més importants: el creixent i immens deute econòmic que George Bush deixa com a herència Barak Obama. Aquest documental analitza el dèficit públic dels Estats Units, que no para de créixer, i les conseqüències que això tindrà per al país i els seus ciutadans. Com ha passat a molts països i imperis al llarg de la història, els Estats Units han de suportar el pes d'una administració i un exèrcit cada vegada més grans, amb la dificultat afegida d'una competència exterior creixent i el llast d'unes obligacions que cada dia li resulten més difícils de complir. Ara que la generació del "baby boom" està a punt de jubilar-se i de començar a cobrar les pensions per a les quals han anat cotitzant, es prepara un desastre econòmic de proporcions gegantines. Patrick Creadon, el director del documental, ha parlat tant amb contribuents de peu pla com amb responsables governamentals que decideixen on i com s'inverteixen els diners públics per explicar com funcionen la política i les pràctiques econòmiques d'aquest país. Creadon també ha acompanyat David Walker, auditor general dels Estats Units, en el seu viatge a través del país per explicar als americans la política fiscal insostenible de la seva administració. A més, el documental analitza per quin motiu històricament al govern americà li ha estat gairebé impossible gastar només el que recaptava amb els impostos. Combinant imatges d'arxiu, dades econòmiques i entrevistes, el documental presenta una imatge molt clara i alarmant de la situació econòmica actual dels Estats Units. Al final exposa diverses situacions econòmiques possibles i apunta idees per aconseguir que el país estigui fiscalment en forma per a les generacions futures. El documental no amaga que el futur econòmic dels Estats Units està amenaçat, però dóna als espectadors les dades i la informació que els permetran exigir responsabilitats als polítics que tenen el mandat de dirigir el país.

23:14 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" plantejarà demà el cas d'aquelles persones que la crisi els ha obligat a comenzar de nou en el món laboral. Què hi ha de veritat en aquesta frase tan arxirepetida que crisi és sinònim d'oportunitat? El programa econòmic del 33 explicarà i amb el títol genèric "Tornar a néixer", històries de gent que ha tornat a néixer econòmicament, històries de treballadors que, a causa del tancament de les seves empreses, han hagut de convertir-se en emprenedors i començar de nou amb una nova manera de guanyar-se la vida. I també, entrevista a Josep Adell, conseller delegat d'Autocars Julià, una empresa amb 75 anys d'història. Després d'haver passat una forta crisi a l'any 2003, la companyia està afrontant amb tranquilitat les dificultats de l'actual situació.

01:11 Karakia - .
tancar

.

Ritmes i rimes El hip-hop és la nova música pop a tot el món. I a Catalunya, amb grups com Sólo los Solo, 7 notas 7 colores o Geronación, es construeix una personalitat pròpia i té un públic com més va més ampli. Aquesta setmana estrenem "Rimes i ritmes", un programa elaborat per un equip de l'"Sputnik" que fa una radiografia de l'estat del hip-hop al nostre país: els orígens, les característiques, els protagonistes i el públic del hip-hop a Catalunya, dijous a l'"Sputnik". En el programa hi surten, entre altres, l'Oliver (7 notas 7 colores), Tremendo, Sólo los solo, Ari, DJ2D2, membres del grup Geronación i en Pere Crim.

01:56 Paletes - Van Eyck: Miracle a la galeria
02:23 Karakia - El pont de les amèriques-1
tancar

El pont de les amèriques-1

L'Amèrica Central és un territori amb vida pròpia dins d'Amèrica. Exerceix de pont entre els dos grans blocs del nord i del sud i aquesta circumstància d'istme ha condicionat una cultura pròpia compartida entre les nacions centreamericanes. En aquest primer acostament als nostres veïns de l'Amèrica Central parlarem amb nicas, ticos i chapines. Coneixerem la Nicaragua d'en Xavier; la pròspera veïna Costa Rica, gràcies a l'Erika; i també Guatemala, emblema de la civilització maia, que ens ajudarà a comprendre com el passat s'ha colat en el present dels seus habitants. El blat de moro, els frijoles i els plàtans seran protagonistes a taula i en descobrirem unes quantes varietats que els centreamericans han anat cuinant amb molta imaginació i un xic de sornegueria...

03:00 Túrmix clàssica - Endeutats Units d'Amèrica
tancar

Endeutats Units d'Amèrica

"60 MINUTS", DIMARTS 10 DE FEBRER Endeutats Units d'Amèrica (IOUSA. Un DOCUMENTAL DIRIGIT PER Patrick Creadon. Producció Theodore James i Kate Incontrera. Estats Units. 2008) Aquest treball aclareix l'origen de la crisi econòmica sense precedents que ens amenaça, centrant-se en un dels reptes més importants: el creixent i immens deute econòmic que George Bush deixa com a herència Barak Obama. Aquest documental analitza el dèficit públic dels Estats Units, que no para de créixer, i les conseqüències que això tindrà per al país i els seus ciutadans. Com ha passat a molts països i imperis al llarg de la història, els Estats Units han de suportar el pes d'una administració i un exèrcit cada vegada més grans, amb la dificultat afegida d'una competència exterior creixent i el llast d'unes obligacions que cada dia li resulten més difícils de complir. Ara que la generació del "baby boom" està a punt de jubilar-se i de començar a cobrar les pensions per a les quals han anat cotitzant, es prepara un desastre econòmic de proporcions gegantines. Patrick Creadon, el director del documental, ha parlat tant amb contribuents de peu pla com amb responsables governamentals que decideixen on i com s'inverteixen els diners públics per explicar com funcionen la política i les pràctiques econòmiques d'aquest país. Creadon també ha acompanyat David Walker, auditor general dels Estats Units, en el seu viatge a través del país per explicar als americans la política fiscal insostenible de la seva administració. A més, el documental analitza per quin motiu històricament al govern americà li ha estat gairebé impossible gastar només el que recaptava amb els impostos. Combinant imatges d'arxiu, dades econòmiques i entrevistes, el documental presenta una imatge molt clara i alarmant de la situació econòmica actual dels Estats Units. Al final exposa diverses situacions econòmiques possibles i apunta idees per aconseguir que el país estigui fiscalment en forma per a les generacions futures. El documental no amaga que el futur econòmic dels Estats Units està amenaçat, però dóna als espectadors les dades i la informació que els permetran exigir responsabilitats als polítics que tenen el mandat de dirigir el país.

03:58 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" plantejarà demà el cas d'aquelles persones que la crisi els ha obligat a comenzar de nou en el món laboral. Què hi ha de veritat en aquesta frase tan arxirepetida que crisi és sinònim d'oportunitat? El programa econòmic del 33 explicarà i amb el títol genèric "Tornar a néixer", històries de gent que ha tornat a néixer econòmicament, històries de treballadors que, a causa del tancament de les seves empreses, han hagut de convertir-se en emprenedors i començar de nou amb una nova manera de guanyar-se la vida. I també, entrevista a Josep Adell, conseller delegat d'Autocars Julià, una empresa amb 75 anys d'història. Després d'haver passat una forta crisi a l'any 2003, la companyia està afrontant amb tranquilitat les dificultats de l'actual situació.

04:23 Túrmix clàssica - Lucerne Festival 2005 (Clàssica)
05:26 Túrmix clàssica - De la terra
05:36 Túrmix clàssica - De la terra
05:46 El medi ambient - Inseguretat alimentària a Mali
05:49 L'aventura de Jeff Corwin - L'Índia: viatge amb el Cobra Express
06:33 Túrmix clàssica - Venècia
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Kong - La filla d'en Cairos
tancar

La filla d'en Cairos

En Cairos ha parat una trampa a la Lua per fer-la caure a l'interior de la Terra. Una noia envoltada de molt misteri acompanyarà la nostra heroïna fins a la cova on s'hi troba la Caverna dels Tretze Xamans. Els jeroglífics de la Caverna faran pensar a la Lua que la noia que l'ha salvat és la Zara, una xaman dels seus avantpassats.

07:30 Els barrufets - La llàgrima d'un barrufet / Com barrufar un arc de Sant Martí
tancar

La llàgrima d'un barrufet / Com barrufar un arc de Sant Martí

Una princesa molt bonica necessita una poció màgica per desfer l'encanteri que l'ha convertit en una bruixa. I per la poció necessita els bigotis d'un gat i la llàgrima d'un barrufet! La Mare Natura té massa feina per barrufar un arc de Sant Martí per la festa dels barrufets. El Gran Barrufet mirarà de fer ell la poció, però no hi ha color groc. Com s'ho farà...?

07:58 Doraemon - El llibre que prediu el futur/ Els superguants
tancar

El llibre que prediu el futur/ Els superguants

El llibre que prediu el futur - Els superguants

08:24 Doraemon - La màquina d'escriure automàtica/ L'espècia atrauga
tancar

La màquina d'escriure automàtica/ L'espècia atrauga

La màquina d'escriure automàtica - L'espècia atraugats

08:49 Domo - + info
tancar

+ info

En Domo ha sentit dir que si menges molt, creixeràs. I a ell li agradaria molt, ser més gran. De fet, li agradaria ser enorme. Dit i fet, doncs. A menjar com un lleó! Aviat, però, la imaginació farà que s'adoni que li costaria molt jugar amb els seus amics, si fos gros com un gegant. El que ha de fer és que els seus amics també mengin molt, és clar!

08:52 Domo - + info
tancar

+ info

En Domo està convençut que ningú no sap on té l'amagatall secret on hi guarda el menjar. El que no sap, però, és que no hi ha cap dels seus amcis que sàpiga guardar un secret. I és que aviat l'amagatall secret d'en Domo serà el lloc més concorregut de la casa. Sembla que l'únic que no sap de què va la història és el senyor Usaji. O potser sí...?

08:55 mic 3
08:55 Ja arriba en Noddy! - Els regals dels follets
tancar

Els regals dels follets

volten per l'arbre on viuen, en Pillet ha tingut una idea fantàstica: repartiran tot de "regals misteriosos" als habitants del País de les Joguines. Més ben dit, faran que el que els reparteixi sigui en Noddy... Ja es pot preparar!

09:08 Elias, el vaixell remolcador - S'acosta tempesta
tancar

S'acosta tempesta

La gran tempesta no pot ser gaire lluny. I això només vol dir una cosa: un temps perfecte per sortir a pescar. L'únic problema que hi ha és que si el temporal arriba abans d'hora l'Elias no donarà l'abast. De fet, a l'època de l'Intrèpid molts vaixells no arribaven a port abans de la gran tempesta. Però ell els rescatava tots. Vols dir que se'n sortirà, l'Elias?!

09:21 Capelito - Capelito Diminut
tancar

Capelito Diminut

En Capelito està decidit a pescar un peix gegant per fer-s'hi una foto i presumir davant dels altres pescadors. De sobte, apareix una bruixa amb una poció màgica que engrandeix les coses. Ja té la solució! I si s'equivoca de poció? El pobre Capelito no sap pas el que li espera!

09:33 Club Super3
09:33 Rovelló - Pujar a la roca
tancar

Pujar a la roca

La Sanda i en Trufot s'enamoren. Que els dos gossos s'estimin porta moltes complicacions al Mas Tolosa. Remullades, crits i separacions... I potser algun casament i tot!

10:01 La brigada dels fossers - On és el mort?
tancar

On és el mort?

El milionari Pastagansa ha mort en un tràgic accident i li fan un funeral de luxe. Els fossers estan encantats perquè guanyaran molta pasta i, a més a més, en Làpida va darrera de la vídua. Però, inesperadament, el mort desapareix!

10:14 Info k
10:26 Un forat a la butxaca - Cap de setmana
10:35 Club Super3
10:35 La màgica Do-Re-Mi - La Majòrica contra les espantabruixes del sisè nivell
tancar

La Majòrica contra les espantabruixes del sisè nivell

La Majòrica proposa un repte a la Do-Re-Mi, l'Hazuki i l'Aiko. Si perden, treballaran per ella, i, si guanyen, els tornarà la Botiga Màgica. La Popi acaba descobrint que la seva germana i les seves amigues són bruixes.

11:02 Espies de veritat - Home o màquina
tancar

Home o màquina

La Sam, l'Alex i la Clover intentaran aturar un eixelabrat que substitueix els governants de tot el món per unes màquines que anomena "animatrons". La seva intenció és convertir el món en un parc d'atraccions ple de perills.

11:25 La tata - The nanny (iii)(49-72)
11:47 La tata - The nanny (iii)(49-72)
12:14 Club Super3
12:14 Enigma - Els amos del temps
tancar

Els amos del temps

En Tsing Pao ha proposat un enigma a l'Enigma: "Mentre uns galopen i troten, a uns altres la sort els toca." I és que en Tick i en Tock són capaços de controlar el temps, però això guanyen tants diners a les curses de cavalls.

12:37 El xou de la granota - Cap. 43 La granota miraculosa
tancar

Cap. 43 La granota miraculosa

En Fred, el fill del president ha organitzat un espectacle de màgia. La preestrena serà espectacular i hi ha convidat la premsa de tot el món. La Peach li farà d'ajudanta i la granota serà l'estrella del xou! El que ha de vigilar en Fred és que enlloc d'aparèixer-li una granota, del barret no li surti una fura... amb una granota a la panxa!

12:50 Megaman, el ciberguerrer - L'ambició d'en Shademan
13:15 Hattori el ninja - Auxili des del globús publ. / Puc llegi. en veu alta /
13:34 Hattori el ninja - Quí és el millor amic de la ium. / Prou de superst. /
13:47 3xl.cat
13:47 El detectiu Conan - La tragèdia a l'escullera de mar endins. 1ª part
tancar

La tragèdia a l'escullera de mar endins. 1ª part

En Conan va a pescar amb el doctor Agasa i la seva colla d'amics a una escullera. Allà fan amistat amb la Shirane, l'Ejiri i en Kanetani, que són membres d'un club universitari de pesca. La Shirane -que és filla de pescadors- fa una aposta amb l'Ai i els altres, a veure qui pescarà més durant tot el dia, i de seguida tots s'hi posen de valent. L'Eijiri, però, no participa a la juguesca i se'n va a pescar al seu lloc de sempre, que queda força apartat. Al final del dia, quan van a buscar l'Eijiri, sembla que s'hagi adormit. L'Eijiri? Impossible que s'adormi pescant!

14:12 El detectiu Conan - La tragèdia a l'escullera de mar endins. 2ª part
tancar

La tragèdia a l'escullera de mar endins. 2ª part

Resulta que algú ha enverinat l'Eijiri però gràcies als primers auxilis que li proporciona en Conan, aconsegueixen salvar-li la vida. Ara se sap que la Shirane es va divorciar de l'Eijiri fa tres anys, per motius molt poc clars. Pot ser que algú hagi intentat enverinar l'Eijiri amb el menjar? No pot ser, perquè en Conan li ha fet la respiració boca a boca, i també hauria patit els efectes del verí. Per tant, el verí no li ha entrat per la boca. Quina és la millor manera d'enverinar un pescador? I qui pot haver tingut interès a acabar amb la vida de l'Eijiri?

14:37 Viewtiful Joe - L'home que fugia de Jadow!
tancar

L'home que fugia de Jadow!

Un home fuig desesperadament dels insistents sicaris de Jadow, obsessionats a capturar-lo. Però qui és aquest home i quin secret amaga? Per què el persegueix Jadow? Trobarà algú de confiança a qui explicar-li el seu secret?

15:02 Kimagure Orange Road - He atrapat l'amor, i, apa, torna a començar!
15:27 One piece - La lluita intensa i ferotge de la fatídica batalla final
tancar

La lluita intensa i ferotge de la fatídica batalla final

La lluita entre en Ruffy i en Foxy arriba al seu punt culminant. Amb un truc molt senzill, en Ruffy ha ensopegat la manera de guanyar: troba un mirall i el fa servir per desviar el raig. Així, quan el reflex toca en Foxy i el deixa estabornit, en Ruffy aprofita per fer fora del ring el seu adversari i d'aquesta manera guanyar la tercera prova. Però en Foxy s'havia jugat els 500 membres de la seva tripulació! Què farà, ara en Ruffy amb un munt tan gran de pirates a bord?

15:51 Freqüència 04
16:15 Samantha ups! - El carter
16:21 Babylon 5 - La llarguíssima nit de londo mollari
17:03 Curiositats del món animal - El peix més gros del mar
17:08 Món salvatge - El cavall przewalski
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:22 La Franny i les sabates màgiques - Germans de ploma
tancar

Germans de ploma

En un estany de l'Índia avui la Franny es farà amiga del Simran i del Hardeep, un flamenc i un paó que se les tenen tot el dia. El Simran fins i tot està construint una tanca enmig de l'estany! La Franny sap que estarien molt més contents si el compartissin, però no troba la manera de fer que ho entenguin. L'hi vols ajudar?! No ho té gaire fàcil...

17:36 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Els viatges llargs i els dies de pluja poden arribar a ser molt avorrits, però està clar que el lloc més avorrit de tots és la sala d'espera del dentista. I més si la infermera no et deixa jugar absolutament a res! Seria tan divertit organitzar-hi una aventura de pirates! Ja saps que en Carles té molta imaginació... I la Laia s'apunta a tot! No t'ho perdis!

17:51 Una mà de contes - La gavina Darina
18:03 Club Super3
18:03 Els petits fantasmes - Dia de bugada
tancar

Dia de bugada

Després d'haver esmorzat al llit, els Petits Fantasmes han baixat al celler a rentar els llençols. Però, quin sabó deuen haver fet servir que sembla que els llençols estiguin vius?! Han saltat de l'estenedor i no paren de voltar com bojos per tot el castell! No sé com s'ho faran, però bé que els han d'atrapar abans que es faci de nit. No poden pas dormir sense llençols!

18:14 Mila - L'ogressa culgròs
tancar

L'ogressa culgròs

La Mila avui t'explicarà una història que va passar en un poblet on tothom tenia molta por perquè una ogressa horrible, que li encantava fer sopa de nens, sovint se'ls apareixia per recollir provisions. Aquesta vegada, però, en Lleonard, un nen molt espavilat, tenia a punt un dels seus invents: uns caramels que la convertirien en vegetariana. Però, com els hi podia fer menjar?!

18:21 Els increïbles germans Adrenalini - El ferrocarril de la desgràcia
tancar

El ferrocarril de la desgràcia

L'Adi, que sempre condueix com un boig, després de mil i una peripècies, ha acabat amb l'autobús a la via del tren. Quin desastre! La pega és que el tren no s'atura i els Adrenalini podrien acabat fets un nyap! Els Adrenalini i la seva estimada carraca tronada! Passatgers a bord, que comença la cursa més esbojarrada de tots els temps!

18:35 Doraemon - 1ª Hist.: Agafa'm el dit!. 2ª Hist.: El duo d'abelles
tancar

1ª Hist.: Agafa'm el dit!. 2ª Hist.: El duo d'abelles

En Suneo és del club de fans de les Trio de Cors, en Gegant és del club de pesca, la Shizuka és del club dels amants dels animals de peluix. I al club d'en Nobita, qui s'hi apuntarà?! Per cert, avui a l'escola toca canvi de llocs i en Nobita està convençut que podrà seure al costat de la Shizuka. Si està de sort, és clar... O si en Doraemon li dóna un cop de mà...

19:05 Equip Galaxy - Excursió intergalactica
tancar

Excursió intergalactica

Les missions de rutina no són el fort d'en Josh. Per això ha decidit animar una mica la cosa i anar fins a una altra galàxia a visitar una nau espacial anomenada Jugadors Celestials, un lloc d'entreteniment per malfactors, altament perillós. En Brett ja l'ha avisat que es tracta d'una zona prohibida, però en Josh ja no es pensa fer enrere. Els hi acompanyes?!

19:30 Info k
19:42 3xl.cat
19:42 One piece - Perduda? Robada? Qui ets tu?
tancar

Perduda? Robada? Qui ets tu?

Un bon matí, tota la tripulació del Going Merry es desperta completament amnèsica. Vaja, tota menys la Robin, que és l'única que ha passat la nit desperta. La Robin els intenta explicar a tots qui són i les aventures que han passat, però els altres troben que és impossible empassar-se aquella història. Mentrestant, la Nami troba l'or i fuig en el waver i en Zoro tampoc troba que hi faci res de bo, al vaixell, i se n'allunya nedant. La pobra Robin es queda sola amb en Ruffy, l'Usopp en Sanji i en Chopper, que continuen tenint la ment absolutament en blanc.

20:06 Golobica TV - Cap. 5 La patata
20:34 Samantha ups! - El primer despertar
20:39 Joves fora de serie - Esquí nàutic adaptat
tancar

Esquí nàutic adaptat

La Sara és de Valladolid i només fa dos mesos que ha arribat a Barcelona. Tot i això s'ha posat les piles ben ràpid: ja ha fet un parell de voluntariats i s'està buscant la vida per fer-ne més. Perquè el cos l'hi demana i perquè, a més a més, així coneix gent. Diu que tirar-se a la piscina i provar coses noves mai li ha fet mandra. Avui ajudarà els monitors d'un curs d'esquí nàutic adaptat que es fa al canal olímpic de Castelldefels.

20:45 La tata - The nanny (iii)(49-72)
21:07 La tata - The nanny (iii)(49-72)
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1725
tancar

Cap. 1725

En Joel necessita l'ajuda de la Vicky i sap com manipular-la. En Fidel acaba enxampant la Mercè i en Nelson. Un bon dia per a la Pilar: fa net amb en Beni i aconsegueix fer reaccionar la Roser. En Rafa ha de decidir si accepta la proposta d'en Beni. En Iago segueix la pista que li ha donat en Joan. En Jofre torna a enredar en Juli.

22:01 Invasió - Arriba un genet
22:45 Invasió - Gulag
23:32 Kingdom Hospital - The young and the headless
tancar

The young and the headless

Mentre en Rolf és pressionat per treure d'enmig en Peter i la senyora Durse, la recerca sobre la fraternitat secreta de l'hospital portarà l'Stegman als horribles soterranis del Kingdom. Fent servir com a guia els dibuixos d'en Peter, en Hook i la senyora Druse aconsegueixen contactar amb la Mary i en Paul i comencen a navegar per l'horrible passat de l'hospital.

00:15 Mar de fons - JOCS D'ATZAR
tancar

JOCS D'ATZAR

Els problemes que envolten els Revert obliguen el Carles a deixar de banda els assumptes personals per poder implicar-se en els assumptes de la família. La Judit segueix força trasbalsada pels últims contactes amb els membres del clan Revert. El Pol continua pensant que la noia s'equivoca i que hauria de replantejar-se les seves conviccions. La Susanna i el Tomàs veuen amb preocupació com la Sílvia es tanca en sí mateixa.

01:09 Beverly Hills - Entre bancs i problemes
01:51 Beverly Hills - Amics, amants i fills
02:35 Riviera - + info
tancar

+ info

Sam rep una visita inesperada a la seva habitació de l'hotel. Beatrice dóna a Christophe les claus de la seva llibertat.

03:00 Riviera - + info
tancar

+ info

Després de la seva trobada amb Gabriella. Sam comença a establir prioritats. Gabriella se sorprèn per la mala reacció de Beatrice en llegir un article sobre Sam al diari.

03:27 Kingdom Hospital - The young and the headless
tancar

The young and the headless

Mentre en Rolf és pressionat per treure d'enmig en Peter i la senyora Durse, la recerca sobre la fraternitat secreta de l'hospital portarà l'Stegman als horribles soterranis del Kingdom. Fent servir com a guia els dibuixos d'en Peter, en Hook i la senyora Druse aconsegueixen contactar amb la Mary i en Paul i comencen a navegar per l'horrible passat de l'hospital.

04:09 Mar de fons - JOCS D'ATZAR
tancar

JOCS D'ATZAR

Els problemes que envolten els Revert obliguen el Carles a deixar de banda els assumptes personals per poder implicar-se en els assumptes de la família. La Judit segueix força trasbalsada pels últims contactes amb els membres del clan Revert. El Pol continua pensant que la noia s'equivoca i que hauria de replantejar-se les seves conviccions. La Susanna i el Tomàs veuen amb preocupació com la Sílvia es tanca en sí mateixa.

05:04 El cor de la ciutat - Cap. 1725
tancar

Cap. 1725

En Joel necessita l'ajuda de la Vicky i sap com manipular-la. En Fidel acaba enxampant la Mercè i en Nelson. Un bon dia per a la Pilar: fa net amb en Beni i aconsegueix fer reaccionar la Roser. En Rafa ha de decidir si accepta la proposta d'en Beni. En Iago segueix la pista que li ha donat en Joan. En Jofre torna a enredar en Juli.

05:35 Beverly Hills - Entre bancs i problemes
06:17 Beverly Hills - Amics, amants i fills