Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avu entrevistem Josep Pérez Moya, director del Servei Català de Trànsit. Des de Reus el Pol Marsà assistirà a la processó del Sant Silenci i la Marga Casagolda des de Verges ens mostrarà la seva processó. Parlarem amb el dramaturg Esteve Polls i Mayka Navarro ens parlarà de com està Haití, dos mesos i mig després del terratrèmol. També parlarem dels excedents de fusta, que fem amb ells.

13:07 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - El món dels mol·luscos
tancar

El món dels mol·luscos

El nàutil és un representant viu d'un grup de mol·luscos cefalòpodes que van aparèixer a la Terra fa sis-cents milions d'anys. Els gasteròpodes i els bivalves són altres grups d'uns animals representats per milers d'espècies diferents.

14:30 Telenotícies migdia
15:46 La Mari - + info
tancar

+ info

La Mari és més forta i més oberta. Ha aconseguit portar a Barcelona els fills, Paquito i Estrella, i la mare, la senyora Rosa. La relació amb ella serà molt difícil ja que a la mare li costarà molt entendre els costums i la mentalitat d'una gran ciutat i d'uns nous temps. Som a finals dels anys seixanta i la Mari està totalment adaptada al barri

16:56 Julie Lescaut - Tràfics
18:47 Bàsquet - R. Madrid - Regal F. C. Barcelona
21:00 Telenotícies vespre
21:51 Disculpin les molèsties - Els concursos a través de la tele. De l'"Un, dos, tres" a "Supervivientes"
tancar

Els concursos a través de la tele. De l'"Un, dos, tres" a "Supervivientes"

El concurs és un dels gèneres clàssics de la televisió. N'hi ha de petit format, grans espectacles, de cultura general i els que ridiculitzen el concursant. Des del "Un millón para el mejor", "Reina por un día" o "Cesta y puntos" fins al gran concurs per excel·lència: l'"Un, dos, tres, responda otra vez" de quan només hi havia una televisió.

22:26 Polònia - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, José Montilla (Sergi Mas), Josep Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) i Joaquim Nadal (Cesc Casanovas) visitaran el nou accelerador de partícules català... amb resultats funestos. Mentrestant, una àvia truca als bombers perquè l'ajudin a rescatar el seu gat, i les conseqüències no són les esperades. I al Saló de Lectura, Quim Monzó (Pep Plaza) i altres membres de la troupe de literats rebran el president Montilla per parlar del seu llibre.

23:02 Danys i perjudicis - Cap. 13 Perquè conec la Patty
tancar

Cap. 13 Perquè conec la Patty

Ellen utilitza la cinta de Malina per rebatre els càrrecs que l'acusen d'haver matat el seu promès i Patty arranja un enfrontament amb Frobisher que portarà el judici a una conclusió dramàtica.

00:06 Sense ficció - El despertar de la cria de mamut
tancar

El despertar de la cria de mamut

Fins ara, se n'havien trobat molt pocs. Però cap com ella. El seu nom és "Lyuba". Una cria de mamut d'un mes d'edat va morir misteriosament mentre caminava per la tundra, ara fa al voltant de 40.000 anys. El seu cos va reaparèixer, el 2007, descobert per un pastor de rens mentre caminava per la riba d'un riu al nord-oest de Sibèria. La Lyuba és la mamut més ben conservada que s'ha descobert mai.

01:03 Pel·lícula - Grasses
tancar

Grasses

Dues dones obeses viuen obsessionades amb el seu pes ja que no se senten acceptades en una societat on el "cos 10" és l'únic referent vàlid. Elles volen trobar l'amor de la seva vida, però els quilos de més no les ajuden gens.

02:33 Pel·lícula - Inconscients
tancar

Inconscients

L'Alma és potser una de les dones més modernes del seu temps. El seu pare, el doctor Mira, es el neurocirurgià més prestigiós del país. El seu marit, León Pardo, exerceix també la medicina com a psiquiatre. Aquell estiu va visitar Viena, on es posa al servei del revolucionari dr. Freud i les seves teories sobre la histèria i la sexualitat. Tot comença la tarda en què l'Alma arriba a casa i troba el seu marit amb els ulls plens de llàgrimes i sense donar cap explicació se'n va i ella queda sola i a punt de donar a llum.

04:17 Dawson's creek - Això és el passat
tancar

Això és el passat

Dawson torna a Capeside High per fer una xerrada sobre la seva trajectòria i Pacey corre cap a casa en saber que el seu pare ha patit un atac de cor.

05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:52 Tot un món
07:57 Planeta Terra
07:57 La natura des de dins - Animals en perill d¿extinció
08:40 Secrets de la natura - L'Harpia: El ranpinyaire de les capçades
09:08 Viure Catalunya - Montmaneu (la panadella)
09:18 Viure a sang freda - A la recerca de cròtals
09:30 Horitzons
09:30 Trekking pel món - L'oest del Canadà
10:22 Pedres vives - Tebes, primera part. Preludi d'una vida eterna...
10:51 Monjos al laboratori - Monjos al laboratori
tancar

Monjos al laboratori

Al llarg de 2.500 anys els budistes han estudiat la naturalesa de la ment. Han desenvolupat unes tècniques de meditació que permeten mantenir l'atenció i transformar les emocions. Durant molt de temps, aquestes pràctiques no es coneixien a occident. En canvi, avui en dia interessen als científics que continuen fent-se les mateixes preguntes: Què són les emocions? Què és la ment?

11:45 Cuidem el planeta - + info
tancar

+ info

A la zona del Pacífic nord de Costa Rica trobem aquesta petita comunitat. "La casa del sol" forma i ensenya les dones a reciclar, tenir cura del medi ambient, conrear i aprofitar l'energia solar. Aquí l'atenció se centra en saber treure rendiment del sol mitjançant aplicacions molt pràctiques.

12:08 RITMES
12:08 Ritmes arrels
12:43 City folk (versió curta)
12:52 Singulars - Rosa Garriga
tancar

Rosa Garriga

Rosa Garriga és veterinària per la UAB i màster en medicina de fauna salvatge per la Universitat de Londres. Treballa, des de fa cinc anys, al santuari de ximpanzés de Tucugama, a Sierra Leone, del qual n'és ara la veterinària en cap. Hi atén, principalment, bebès orfes, víctimes de caçadors furtius que maten les seves mares, sovint, per menjar-se-les. Els bebès no se'n separen i moltes vegades es troben agafats a les restes de la mare.

13:33 Valor afegit
14:03 quèquicom - El pa que s'hi dóna
tancar

El pa que s'hi dóna

Aquest any la farina procedent del blat espanyol ha estat de pèssima qualitat pel seu baix contingut en gluten i una elevada propensió a la colonització per fongs. Els elaboradors han pogut compensar aquests defectes barrejant-la amb farina d'importació, de manera que el pa que es comercialitza no en patirà les conseqüències. Quèquicom investiga quins són els paràmetres de qualitat del pa amb els experts de Laboratoris Girona.

14:29 Planeta Terra
14:29 Euskal Herria: la mirada màgica - Sant Sebastià, la ciutat del mar
tancar

Sant Sebastià, la ciutat del mar

Es recorre, des de l'aire, la capital guipuscoana i els seus voltants. Sant Sebastià s'obre al món a través del mar, viu la història i la intensa complicitat amb un Cantàbric que és generós, però cruel. Sant Sebastià es mostra com una postal que protegeix la secular personalitat darrere un aspecte tranquil. El vol de l'helicòpter la sorprèn i revela els seus misteris, en un viatge insòlit pels últims paisatges secrets d'una ciutat universal.

15:01 Sobreviure a la natura - Els orangutans
15:55 Quaderns d'expedició - Pacífic: quan els moais somien
16:51 Secrets de la natura - El xacal de llom negre: El carronyaire de la costa dels Esquelets
17:18 El documental - The time of their lives
18:20 Horitzons
18:20 Ciutats de Déu - Jerusalem
19:18 Cànon
19:18 Cànon Art - Bernini
20:09 Territori Dansa - Capricho
20:21 Territori Dansa - Graons
20:30 Temps de neu
21:07 L'home dels lleons
21:28 L'home dels lleons
21:51 NBA.CAT
22:17 Pel·lícula - El joc dels idiotes
tancar

El joc dels idiotes

El multimilionari Pierre Levasseur té un afer extramatrimonial amb Elena, una model molt famosa. Un periodista els sorprèn i en publica una foto comprometedora. Pierre, per evitar un divorci que l'arruïnaria, aprofita que a la fotografia també hi surt un home per inventar-se una història inversemblant: Pierre vol fer creure que en realitat ell no estava amb Elena, sinó amb l'home de la foto, François Pignon, i que Elena n'és la dona.

23:38 Millennium - La vellessa, el sabor de l'experiència
tancar

La vellessa, el sabor de l'experiència

A "Millennium", parlarem de com aprendre a envellir millor ara que l'esperança de vida cada cop és més llarga. Per fer-ho, recuperarem valors com l'experiència, la saviesa i el sentit de l'humor amb l'actor Héctor Alterio, que aquests dies representa una comèdia sobre la vellesa a Barcelona.

01:09 Cànon
01:09 Cànon Art - Bernini
02:01 NBA.CAT
02:25 Temps de neu
02:56 Millennium - La vellessa, el sabor de l'experiència
tancar

La vellessa, el sabor de l'experiència

A "Millennium", parlarem de com aprendre a envellir millor ara que l'esperança de vida cada cop és més llarga. Per fer-ho, recuperarem valors com l'experiència, la saviesa i el sentit de l'humor amb l'actor Héctor Alterio, que aquests dies representa una comèdia sobre la vellesa a Barcelona.

04:24 Euskal Herria: la mirada màgica - La ciutat dels anells, Vitòria
tancar

La ciutat dels anells, Vitòria

Fundada fa 800 anys pels reis de Navarra, Vitòria va néixer adossada a la Collada de Gasteiz. Actualment és la capital de la Comunitat Autonòma del País Basc. La Catedral de Santa Maria, construïda sobre una antiga església, segueix sent, encara avui, l'edifici més alt de la ciutat. Cent anys després d'haver nascut, la ciutat s'obre a orient. Les edificacions de famílies influents i riques són més recents. La Casa Torre de Doña Otxanda i l'Església de San Pedro les van construir aprofitant les muralles de la Ribera del riu Zapardiel, que actualment flueix soterrat pel carrer Siervas de Jesús.

04:50 Els 60 animals més perillosos del món - El making of
05:18 Els 60 animals més perillosos del món - En perill d'extinció
05:46 RITMES
05:46 Ritmes.clips - LA SEÑORA DE GONZÁLEZ: De pequeñito
05:49 Ritmes.clips - PRESIDENTE: Porqué te vas?
05:53 Ritmes.clips - ISMAEL COLOMER: Un cant a la llibertat
05:56 Ritmes.clips - SPLAC. Passos de zebra
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - Mendetz:"Future sex"
06:03 Ritmes.clips - lLA PUERTA DE LOS SUEÑOS: "ENTRE NOSALTRES"
06:07 L'Ànima del 33
06:12 Travelogue of masterpieces
06:18 RITMES
06:18 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Lexu's; Joanjo Bosk; The Gruixut's; Maria Coma; Cesk Freixas; Delen; Estanislau Verdet; OBK; Sedajos; La increïble història de Carles Carolina.

06:54 Identitats - Ramon Folch i Camarasa
Progrmació BD ....
07:01 Les Tres Bessones - Marco polo
tancar

Marco polo

Les tres bessones són al moll d'un canal de Venècia en ple segle XIII. Aquesta vegada també viatjaran. Ho faran amb Marco Polo i aniran cap a la Xina, on coneixeran el Gran Khan i descobriran l'origen de molts estris i aliments que ara formen part de la nostra vida quotidiana.

07:23 Les Tres Bessones - Cristòfol Colom
tancar

Cristòfol Colom

L'Anna, la Teresa i l'Helena veuen un anunci on es demanen hostesses per a un viatge en vaixell. No s'ho pensen gaire i cada una s'apunta a una de les tres caravel·les: la "Pinta", la "Niña" i la "Santa María". El viatge cap al nou món serà molt accidentat i hauran de lluitar amb els víkings, que volen arribar abans que ells al nou continent. Gràcies a les bessones, Colom serà el descobridor d'Amèrica.

07:48 El xai Shaun - Bufa que bufaràs
07:55 El xai Shaun - La gran persecució
08:01 El xai Shaun - La garsa
08:07 El xai Shaun - Operació Pidsley
08:17 mic 3
08:17 Spirello - El canguret
08:23 Bob, el manetes - A dormir, Pessic!
08:32 Bob, el manetes - El pansit i el monstre
08:43 La Neli i en Cèsar - Cap. 51 La gran taca. Net o brut?
tancar

Cap. 51 La gran taca. Net o brut?

En Cèsar, que avui ha d'interpretar el paper de rei a la festa de l'escola, s'ha tacat la samarreta de gerds. Primer cal trobar una solució per ell, però és que en Leo, que és el timbaler, també va ple de taques! Com s'ho faran?! Ah! I no t'ho perdis, que avui t'ensenyaran a decidir què és net i què és brut. I és que de vegades no és tan senzill...

08:55 Bali - Cap. 10 Objectiu: Cometa!
tancar

Cap. 10 Objectiu: Cometa!

Avui en Bali i el pare han instal·lat el telescopi a la terrassa de l'edifici per veure passar el cometa Nemo. Quan el pare era petit es va adormir i no el va poder veure. Com s'ho pot fer en Bali per no adormir-se? Hi ha moltes maneres, però és força complicat... Ara, que potser la solució és als somnis... No t'ho perdis! Avui serà una nit molt llarga...

09:07 Bali - Cap. 11 En Buldo, el meu peixet!
tancar

Cap. 11 En Buldo, el meu peixet!

En Tito té un hàmster a casa, i la Tamara, un ocell de veritat. En Bali no vol ser menys i també li agradaria molt tenir una mascota que fos només d'ell. El pare ja li ha dit que és molta responsabilitat fer-se càrrec d'un animal de debò. Avui, però, en Bali tindrà l'oportunitat de provar-ho... I és que la senyora Olga els deixa l'aquari perquè l'hi cuidin! Ja se'n sortirà?!

09:18 Bali - Cap. 12 A l'abordaaatge!
tancar

Cap. 12 A l'abordaaatge!

Avui l'avi, que ha vingut de visita, ha regalat la seva gorra de capità a en Bali i, tot seguit, se'ls ha emportat a ell, a en Tito i a la Tamara al parc. Però fer de capità no vol dir només manar... Si no, et pots quedar sense amics! En un somni, envoltat de pirates, en Bali aprendrà que per ser un bon capità també s'ha de ser just... Preparat per a l'abordatge?!

09:34 Doraemon - La càmera voladora/ La cadira de cavall
10:04 Doraemon - El titella manipulador/ L'aventura marina
10:29 El meu amic gegant - Cap. 13 Mart i Venus
tancar

Cap. 13 Mart i Venus

Un Merope està arrasant la ciutat i no hi ha manera d'aturar-lo. Els mascles d'aquesta espècie són molt agressius i només els pot arribar a aturar una femella de Merope. Casualment, és una espècie molt semblant a la d'en Boom, que avui li tocarà fer-se passar per femella i aprendre's la dansa de l'amor! No t'ho perdis!

10:42 El meu amic gegant - Cap. 14 El nostre amic Glassoon
tancar

Cap. 14 El nostre amic Glassoon

En Glasson, un amic d'infantesa d'en Boom, acaba d'arribar a la Terra sense saber, evidentment, el perill que representa l'SDC. Els nostres herois tenen clar que l'han de trobar abans que ho facin els agents Chase i Sandborn. Avui la Jenny, convençuda que en Boom li ha escrit una carta d'amor, els posarà tots en perill. Però, qui l'hi ha escrit, en realitat?!

10:54 El meu amic gegant - Cap. 15 La gran trampa
tancar

Cap. 15 La gran trampa

L'SDC acaba d'anunciar que han interceptat una nau interestel·lar amb uns vint alienígenes perillosos que ja tenen tancats en un antic magatzem frigorífic. Tot i que l'Iris està convençuda que tot plegat fa pinta de trampa, els nostres herois han decidit tirar endavant el rescat. Què passarà si l'Iris té raó?! Aviat ho sabrem...

11:06 El meu amic gegant - Cap. 16 La princesa Aqaba
tancar

Cap. 16 La princesa Aqaba

L'SDC ha aprofitat una classe de sensibilització de l'amenaça alienígena per portar la princesa dels Acabes tancada en una gàbia energètica a l'escola dels nostres herois. El més sorprenent és que la princesa no està gens ni mica amoïnada. I és que segons l'Iris ha enviat un S.O.S. a un comando de guerrers intergalàctics perquè la rescatin!

11:22 Espies de veritat - La mascota maligna
tancar

La mascota maligna

Una sèrie d'atacs a estudiants de la Universitat de Malibú han fet saltar l'alarma a la WOOHP. En Jerry de seguida ha donat la missió a l'Alex, la Clover i la Sam, que aviat descobriran que totes les víctimes són atletes. L'agressor és una criatura amb urpes a les potes, bec punxegut i plomes blanques. Pot ser que es tracti de la mascota de la universitat de Riptide State?!

11:47 Espies de veritat - Que continuï l'espectacle, perquè si no...
tancar

Que continuï l'espectacle, perquè si no...

Després d'una actuació penosa de la Clover en una classe de teatre, l'estrany comportament d'en Virgil cridarà l'atenció de les Espies. A més d'anar vestit de cowboy, parla amb un accent desconegut! I no és pas l'únic! La Mandy es presentarà a classe vestida d'astronauta, i la Mindy, de minyona! A més, sembla que estiguin hipnotitzats! Tot un misteri!

12:08 Espies de veritat - De pobre noi a heroi
tancar

De pobre noi a heroi

En Virgil, després de veure les noies arribar a la universitat vestides d'espies, ha descobert que l'Alex no és una noia qualsevol. Ara té més clar que mai que la manera d'impressionar-la és convertint-se en un superheroi: l'Home Megamusculat! Com s'ho farà? Fent servir una poció increïble, però amb uns efectes secundaris desastrosos!

12:31 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
13:01 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
13:26 Els Picapedra - Els picapedra (92-166)
13:53 Tags
14:12 Tsubasa: les cròniques perdudes - La princesa fantasmagòrica
tancar

La princesa fantasmagòrica

Al país de Jade, en un poble anomenat Spirit, hi ha una llegenda que parla d'una princesa rossa i d'una ploma. Els nostres herois, que sospiten que podria tenir alguna relació amb les plomes de la Sakura, intentaran esbrinar-ne més coses. L'únic del poble que col·labora, però, és el metge, que els parlarà de la misteriosa desaparició d'un grapat de nens.

14:37 Tsubasa: les cròniques perdudes - La recerca de la veritat
tancar

La recerca de la veritat

La desaparició de la Sakura, juntament amb les dels altres nens, ha posat els nostres herois en alerta màxima. Després d'una sèrie d'investigacions, en Syoran i companyia entraran a casa del senyor Glosum per descobrir que té el mateix llibre d'història que els va deixar el doctor Kyle, amb petites diferències... O potser no tan petites...?

15:05 Doraemon - La càmera voladora/ La cadira de cavall
15:27 Doraemon - El titella manipulador/ L'aventura marina
15:52 Gat i gos - El gat i gos i el gran misteri dels pares (iii)
16:15 Gat i gos - Partida de turments / Gos, el no tan...
16:42 Keroro - Una intrusa anomenada Natsumi! A formar! / L'Aki Hinata, (probablement) la dona
tancar

Una intrusa anomenada Natsumi! A formar! / L'Aki Hinata, (probablement) la dona

En Keroro, després de robar el tresor més gran de la Natsumi, li ha proposat un repte. Si el vol recuperar, haurà d'entrar a la base. D'aquesta manera posarà a prova les seves defenses. No compta, però, que la Natsumi no s'hi presentarà sola... Més tard, un extraterrestre ben misteriós perseguirà la mare dels Hinata per tota la ciutat. Amb quines intencions?!

17:10 mic 3
17:10 Bob, el manetes - A dormir, Pessic!
17:19 Bob, el manetes - El pansit i el monstre
17:31 Spirello - El senglar pacient
17:41 Una mà de contes - La vaca boja i la vella optimista
17:55 El xai Shaun - Bufa que bufaràs
18:02 El xai Shaun - La gran persecució
18:08 El xai Shaun - La garsa
18:14 El xai Shaun - Operació Pidsley
18:24 El meu amic gegant - Cap. 40 Linus contra Boom
tancar

Cap. 40 Linus contra Boom

En Cornell, que s'anava a presentar a les eleccions per delegat de classe contra en Linus, ha tingut una idea encara més bona: fer-hi presentar en Boom, convençut que és ben capaç de manipular-lo. En Linus, que se sent traït per en Boom, ha decidit activar l'alarma d'incendis... O era la d'extraterrestres?! Sigui com sigui, l'SDC va de camí cap a l'escola!

18:38 El meu amic gegant - Cap. 41 Gogalem
tancar

Cap. 41 Gogalem

L'Iris i en Taki, que participen en un concurs de reportatges amateurs, han descobert que a la ciutat hi ha un nou xèrif: un Gogalem reclutat pel Número 9 que, a partir d'ara, substituirà els agents Chase i Sandborn. El que no saben els de l'SDC és que han alliberat una arma capaç de destruir tot el planeta. T'imagines qui seran els encarregats de neutralitzar-lo?!

18:50 El meu amic gegant - Cap. 42 El lladre de cossos
tancar

Cap. 42 El lladre de cossos

Els nostres herois tenen una nova missió. Resulta que acaba d'aterrar un zlurf a la Terra, un alienígena eteri que no pot sobreviure si no s'apodera d'un cos. I ha triat el cos de la Sophia! Ara el problema és que no el poden enviar al seu planeta sense enviar-hi també la Sophia. I és que per fer-lo passar pel vòrtex, l'extraterrestre necessita un cos!

19:09 Gat i gos - El gat i gos i el gran misteri dels pares (iii)
19:32 Gat i gos - Partida de turments / Gos, el no tan...
20:00 Espies de veritat - Més que un ascens, és un malson (2)
tancar

Més que un ascens, és un malson (2)

Les espies no volen trair en Jerry, però han de salvar en Dean. Després de moure cel i terra per recuperar el seu entrenador, s'adonen que, en realitat, en Dean és un doble agent que treballa per en Terence. Enlloc de salvar-lo, cauran a les seves urpes. Aleshores, apareix un personatge misteriós...

20:23 Espies de veritat - Més que un ascens, és un malson (3)
tancar

Més que un ascens, és un malson (3)

El personatge misteriós que ha salvat les espies era en Jerry, que tothom el donava per mort. Ara només els queda aturar el pla d'en Terence. Però, qui és, en realitat, en Terence? Pot ser que sigui el germà bessó d'en Jerry? I, què és el Projecte d'Espies Androides? Hi ha massa caps sense lligar...

20:47 Tom i Jerry - Campionat de tennis
20:53 Tom i Jerry - Aquesta és la meva mama
20:59 Tom i Jerry - Aquest és el meu fillet
21:06 Tom i Jerry - El cosí poruc
21:13 Tags
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:06 Tork - La roca dels desitjos
tancar

La roca dels desitjos

Un ocell enganya en Tork i en Batt fent-los creure que hi ha una roca al bosc que, quan li demanes un desig, te'l concedeix. Quan descobreixen l'engany, en Tork i en Batt decideixen, amb la ajuda de l'Iris, pagar-li amb la mateixa moneda.

06:13 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Avui en Carles i en Marcel s'han d'inventar una cosa pel projecte de l'escola. A la Laia li sembla molt divertit, això d'inventar-se coses i està més que disposada a ajudar-los. El que passa és que de vegades la Laia més que ajudar el que fa és enredar. I l'invent és per demà! Pensa, Laia, pensa, que tu tens molt bones idees!

06:25 Els Fruittis - La inspiració d'en punxarreta
tancar

La inspiració d'en punxarreta

En Punxarreta, el cosí mexicà d'en Punxa, té una crisi creativa. Només ha compost una cançó, s'ha quedat embussat en la versió fruitera de "La Bamba". Van al volcà dels Fruittis perquè en Gaspatxo i companyia l'ajudin a recuperar la inspiració.

06:50 Explica'm un conte - El nen de les sabates que s'avorrien
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - La fira 1
21:37 Samantha ups! - La fira 2
21:40 Freqüència 04
22:00 Extres Coproduccions - Caravaggio
22:05 Pel·lícula catalana - Héctor
tancar

Héctor

Héctor, un adolescent de 16 anys, ha perdut a la seva mare. La seva tia Tere es fa càrrec del jove. De viure amb una cèntrica casa amb jardí es trasllada a un petit pis d'un barri de les afores de Madrid. Héctor intenta comprendre la nova realitat que es mostra davant dels seus ulls. Una forma de vida molt diferent a la seva però que a poc a poc, la sentirà molt pròxima. Tot canvia amb l'arribada de Martín, el pare d'Héctor.

23:50 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Quim i l'Aurora han fet l'amor... i arriba la notícia de la mort de la Mireia. Després de l'episodi del pont amb el Cesc, les coses es compliquen més. El Salvador no podrà trobar-se amb la Gemma: l'Iñaki ha fracassat. I el Víctor comença a robar maragdes...

00:23 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Quim i l'Aurora se senten culpables... Trencament del Cesc i la Marina. La Mati vol parlar amb l'Asensi dels fills... Torna el Ximo i demana a la Ció que es casi amb ell. El Salvador torna a veure la Mati. Li donarà un regal "especial".

01:00 Babylon 5 - Punts de partida
01:41 Babylon 5 - Revelacions
02:20 Samantha ups! - La fira 1
02:27 Samantha ups! - La fira 2
02:30 Freqüència 04
02:50 Extres Coproduccions
02:55 Pel·lícula catalana - Héctor
tancar

Héctor

Héctor, un adolescent de 16 anys, ha perdut a la seva mare. La seva tia Tere es fa càrrec del jove. De viure amb una cèntrica casa amb jardí es trasllada a un petit pis d'un barri de les afores de Madrid. Héctor intenta comprendre la nova realitat que es mostra davant dels seus ulls. Una forma de vida molt diferent a la seva però que a poc a poc, la sentirà molt pròxima. Tot canvia amb l'arribada de Martín, el pare d'Héctor.

04:40 Babylon 5 - Punts de partida
05:21 Babylon 5 - Revelacions