Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem a Joan Ridao, secretari general d'ERC. Al temps de tertúlia ens acompanyen Manuel Cuyàs, Manuel Milàn Mestre, Hèctor López Bofill i Mar Jiménez. Ramón d'Espanya ens presenta el seu llibre "El millonario comunista". L'Alberto Villamor, infermer d'urgències ens contestarà a la pregunta: els termòmetres digitals són fiables? I en el temps de denúncia Ferran Sánchez, un malalt crònic, explica que li fan pagar medicaments imprescindibles.

13:06 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - L'ase català, contra el foc
tancar

L'ase català, contra el foc

La prevenció d'incendis al massís de les Gavarres ha incorporat la ramaderia per fer aclarides al bosc. L'espècie escollida per la seva rusticitat i capacitat d'adaptació a la zona és l'ase català, una raça autòctona de mida grossa, que anys enrere era molt abundant però que ara ja és difícil de trobar.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Pizza d'or comestible amb flors
15:53 La Riera - Cap. 37
tancar

Cap. 37

En Claudi ha fet números i s'ha de fer reducció de personal. L'Ernest té una proposta alternativa. En Lluís inverteix els diners i té un pla "infal·lible" perquè la Irene no sàpiga res. La Lídia declara la guerra a l'ajuntament i l'Estel busca l'ajuda d'en Claudi.

16:36 Divendres - + info
tancar

+ info

Dedicarem el dilluns a recordar Pepe Rubianes, quan es compleix un any de la seva desaparició. Ho farem acompanyats d'alguns dels qui millor el coneixien: Andreu Buenafuente, Albert Om (en el seu retorn televisiu a la tarda) i el seu representant de sempre, el Toni Coll. Coneixerem com treballa un mediador familiar: el Joan Sendra ens explicarà en què consisteix la seva feina, que apareix retratada a la sèrie "Sagrada Família".

18:35 Les germanes McLeod - Cap. 148 El compromís
tancar

Cap. 148 El compromís

Patrick queda cec a causa d'un accident i ha de confiar en Kate perquè l'ajudi. Mentrestant, Jodi organitza un casament sorpresa per a Meg i Terry, i Stevie i Fiona contracten un venedor de cavalls i aprenen a respectar-se mútuament.

19:21 Rex - Cap. 95 Verticalitat mortal
20:16 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Aquest dilluns anirem fins a les drassanes per conéixer el treballs de construcció del submarí científic Ictineu 3. Aquest submarí podrà baixar fins a 1200m de fondària per fer tota mena de treballs cartogràfics, i de reparació i neteja del fons marí. Salvador Sala ens ho explicarà en directe des del Museu Marítim de Barcelona.

21:00 Telenotícies vespre
21:52 Crackòvia - Cap. 57
tancar

Cap. 57

En aquesta edició, Guardiola (Pep Plaza) aplica nous mètodes per motivar els seus jugadors. Laporta (Queco Novell) es prepara per anunciar el seu futur polític. Guti (Xavi Serrano) torna a la convocatòria després de la lesió i Sánchez Llibre (Javi Giménez) presenta la nova marca xinesa que vestirà l'Espanyol la temporada que ve.

22:18 La Sagrada Família - Cap. 6 L'emperador
tancar

Cap. 6 L'emperador

Una dona, membre del comitè d'empresa de la Seat, fa vaga a casa fins que aconsegueix que les feines domèstiques siguin compartides de manera rotativa per tots els membres de la família. La Remei decideix posar en pràctica el mateix sistema a casa seva, cosa que trastoca els costums i les relacions familiars.

23:22 Àgora - + info
tancar

+ info

Xavier Bosch parlarà de l'Afganistan i del nou contingent espanyol que es desplaçarà els mesos vinents cap a la zona en conflicte. Fa pocs dies que el govern espanyol va aprovar l'enviament dels nous 511 soldats, que se sumaran als més de 1.000 desplaçats al país de l'Àsia central.

00:36 Pel·lícula - La meva vida comença avui
tancar

La meva vida comença avui

Kati i Steffi són amigues des que tenien sis anys. Ara totes dues en tenen disset i passen juntes per les vicissituds que comporta el fer-se adultes. Els pares de Kati són molt conservadors i discuteixen constantment, mentre que Steffi viu en una família liberal i aparentment harmoniosa. Però Steffi descobreix que el seu pare és infidel i les dues noies ordeixen un pla delirant per escarmentar-lo.

02:01 Divendres - + info
tancar

+ info

Dedicarem el dilluns a recordar Pepe Rubianes, quan es compleix un any de la seva desaparició. Ho farem acompanyats d'alguns dels qui millor el coneixien: Andreu Buenafuente, Albert Om (en el seu retorn televisiu a la tarda) i el seu representant de sempre, el Toni Coll. Coneixerem com treballa un mediador familiar: el Joan Sendra ens explicarà en què consisteix la seva feina, que apareix retratada a la sèrie "Sagrada Família".

04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Identitats - Raimon
07:53 Tot un món
07:57 Planeta Terra
07:57 Estils de vida salvatge - Devoradores de energía
08:54 A fons - Sud-àfrica
09:17 Viure Catalunya - Igualada
09:30 Horitzons
09:30 Vora el mar - Els artistes i el mar
tancar

Els artistes i el mar

Assegut en una bordada, un dibuixant vestit de bus esbossa tranquil·lament les restes d'un antic vaixell que es troba a més de 80 metres de fondària¿ Més a prop de la superfície, una sirena de trenta tones està sent submergida per un artista plàstic que pretén simbolitzar el renaixement¿

09:59 Horitzó: els secrets del disc de les estrelles - Horitzó: els secrets del disc de les estrelles
tancar

Horitzó: els secrets del disc de les estrelles

Tot va començar amb una operació policial per atrapar lladres de tombes l'any 2001 i es va convertir en un dels descobriments arqueològics més sorprenents dels darrers anys. Aquesta és la història del disc "Nebra Sky", una peça de l'Edat del Bronze feta de coure i or amb uns signes molt poc usuals: la imatge d'un vaixell solar.

10:50 Rutes de l'art - Yunnan: Boscos encantats i xamans
tancar

Yunnan: Boscos encantats i xamans

A la Xina s'ha disparat el turisme internacional, que ja és un dels sectors de més creixement del país. Els viatgers se senten atrets pels tresors culturals del país, i són rebuts amb els braços oberts. Aquesta nova obertura ens permet veure millor aquesta civilització que té milers d'anys d'antiguitat.

11:39 L'art de menjar - Un pinzell i una ampolla
tancar

Un pinzell i una ampolla

Per què ja des dels egipcis els artistes han triat el vi com a motiu? Com s'ho feia un pintor del segle XVIII per aturar una disbauxa amb ginebra? I per què un quadre impressionista amb una copa d'absenta va provocar tant d'enrenou? Oliver Peyton investiga les històries alcohòliques més famoses de l'art, començant per "La gran bacanal", (1627) de Poussin, que celebrava la bondat de la beguda. Ara bé: la representació de l'alcohol en l'art no sempre va ser tan jovial.

12:08 RITMES
12:08 Ritmes concert - Deerhunter
tancar

Deerhunter

Deerhunter és una quartet format el 2001 a Atlanta, Geòrgia, pel jove guitarrista i cantant Bradford Cox i el bateria Moses Archuleta. Dos joves fascinats pel post punk i les possibilitats d'experimentació que aquest estil oferia. Amb tres llargues durades i dos Ep's com a bagatge discogràfic, han recorregut un camí que ha anat transitant de l'experimentació sonora a la recerca de les cançons, a la construcció de melodies.

12:47 City folk (versió curta)
12:58 Hat trick Espanyol
13:28 Hat trick Barça
14:30 Planeta Terra
14:30 Mediterrània submarina - Les Illes Medes
14:57 El millor d'Australia - La zona selvàtica de Tasmania
15:53 National Geographic: Specials - El rei dels cròtals
tancar

El rei dels cròtals

Per tot arreu i més a prop que no ens pensem, hi ha criatures que s'alimenten d'animals vius i beuen la seva sang. Són els paràsits. Tot ésser vivent té paràsits. Els humans en tenim als budells, als peus o a les pestanyes. Malgrat aquesta llarga convivència amb ells, segueixen sent un misteri per a nosaltres.

16:50 A fons - L'Equador
17:13 L'Ànima del 33 - Martirio
17:17 Thalassa - El mar d'aral ressuscita/Els quèrquens, un paradís amenaçat
tancar

El mar d'aral ressuscita/Els quèrquens, un paradís amenaçat

Anirem al mar d'Aral. Després d'una de les grans catàstrofes ecològiques més grans del segle vint, hi torna l'esperança. A més, coneixerem la vida dels pescadors tradicionals a les petites illes dels Quèrquens, a la costa de Tunis.

18:03 Horitzons
18:03 A la recerca de l'or - Els imperis de l'or
tancar

Els imperis de l'or

Durant els cent anys posteriors a la descoberta del Witwatersrand Gold Belt l'any 1886, el valuós metall va aportar a Sud-àfrica uns 25.000 milions de dòlars. Les famílies i empreses més riques del món van començar a formar-se a les mines d'or d'Àfrica. Aquesta història parla de l'extracció massiva d'or i de la total explotació del medi ambient.

18:55 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - L'illa de Saint-Louis. La ciutat de les dones. El Senegal
19:14 Cànon
19:14 Cànon Visions - Corea
20:05 L'Ànima del 33 - Un dia a la Sala Beckett
20:12 Taller - Mira Tarragona
tancar

Mira Tarragona

El documental "Mira Taragona" és el resultat de l'observació col·lectiva de l'espai urbà. Un exercici narratiu en què estudiants de comunicació de la Universitat Rovira Virgili surten al carrer en busca de les petites històries que cada dia passen a l'espai públic. Es tracta de sumar petites accions, senzilles però universals, que permetin copsar l'essència d'una ciutat.

20:33 Futbol Cat.
21:02 La Riera - Cap. 37
tancar

Cap. 37

En Claudi ha fet números i s'ha de fer reducció de personal. L'Ernest té una proposta alternativa. En Lluís inverteix els diners i té un pla "infal·lible" perquè la Irene no sàpiga res. La Lídia declara la guerra a l'ajuntament i l'Estel busca l'ajuda d'en Claudi.

21:40 Cronos - + info
tancar

+ info

"Cronos" presenta el primer dels dos capítols de "La fugida de Lluís XVI", que aborda un episodi cabdal de la Revolució Francesa amb una reconstrucció total i acurada d'aquells dies. Una superproducció històrica on es podrà veure el rei, la reina, els infants reials, els revolucionaris, la Guàrdia Nacional... Per als protagonistes de la història d'avui, la seva vida gira cap a l'infern. Fa més o menys dos anys que ha començat la Revolució Francesa i el rei Lluís XVI i la seva família viuen enmig d'una tempesta d'esdeveniments que els arrosseguen. Lluís és el rei de França des de fa setze anys. Malgrat que en els primers anys del regnat ha posat fi a molts privilegis de la noblesa, el cert és que no pot evitar ser vist com el representant de l'Antic Règim. La revolució del 1789 el desborda. Setmana rere setmana veu com els revolucionaris més radicals van guanyant suport i la guillotina ha començat a funcionar intensament. És aleshores quan la reina Maria Antonieta i alguns dels cortesans s'empesquen la idea de fer fugir, disfressada, la família reial. Avui, a "Cronos", els duem un episodi cabdal de la Revolució Francesa, i ho fem mitjançant una reconstrucció total i acurada d'aquells dies. Veurem el rei, la reina, els infants reials, els revolucionaris, la Guàrdia Nacional... Una superproducció històrica que els oferim a "Cronos".

22:32 Singulars - Edgar Vinyals
tancar

Edgar Vinyals

Edgar Vinyals és integrador social, i amb només 24 anys és un lluitador que treballa per la integració de les persones amb discapacitats mentals o físiques o amb trastorns mentals. A pesar de la seva joventut, és el motor i un dels fundadors de Sarau, una associació sense ànim de lucre que organitza activitats lúdiques i d'oci per persones amb malalties o trastorns mentals, tot i que ell insisteix que són obertes a tothom i que vol esborrar les etiquetes mèdiques i de tot tipus.

23:16 Ànima - + info
tancar

+ info

Amb el seu nou disc de poemes de Miguel Hernández al carrer, "Hijo de la luz y de la sombra", Joan Manuel Serrat visita el plató del programa "Ànima". El programa també obre les portes, dies abans de la inauguració, de la remodelada Fundació Tàpies, de Barcelona. Un espai d'art reconvertit i que recupera la polèmica escultura del mitjó d'Antoni Tàpies.

00:11 Segle XX - La revolució des de l'aire
01:10 Taller - Mira Tarragona
tancar

Mira Tarragona

El documental "Mira Taragona" és el resultat de l'observació col·lectiva de l'espai urbà. Un exercici narratiu en què estudiants de comunicació de la Universitat Rovira Virgili surten al carrer en busca de les petites històries que cada dia passen a l'espai públic. Es tracta de sumar petites accions, senzilles però universals, que permetin copsar l'essència d'una ciutat.

01:30 Cànon
01:30 Cànon Visions - Corea
02:21 Futbol Cat.
02:49 Singulars - Edgar Vinyals
tancar

Edgar Vinyals

Edgar Vinyals és integrador social, i amb només 24 anys és un lluitador que treballa per la integració de les persones amb discapacitats mentals o físiques o amb trastorns mentals. A pesar de la seva joventut, és el motor i un dels fundadors de Sarau, una associació sense ànim de lucre que organitza activitats lúdiques i d'oci per persones amb malalties o trastorns mentals, tot i que ell insisteix que són obertes a tothom i que vol esborrar les etiquetes mèdiques i de tot tipus.

03:29 Ànima - + info
tancar

+ info

Amb el seu nou disc de poemes de Miguel Hernández al carrer, "Hijo de la luz y de la sombra", Joan Manuel Serrat visita el plató del programa "Ànima". El programa també obre les portes, dies abans de la inauguració, de la remodelada Fundació Tàpies, de Barcelona. Un espai d'art reconvertit i que recupera la polèmica escultura del mitjó d'Antoni Tàpies.

04:19 Cuidem el planeta - + info
tancar

+ info

Aquesta casa de Sydney té el mateix aspecte que la majoria de cases del barri; l'única diferència és que és autosuficient gairebé al 100%. Els propietaris es van gastar prop de 80.000 dòlars australians (50.000 euros ) en aparells elèctrics i d'estalvi d'aigua per la seva nova llar.

04:42 Pel·lícula - Més enllà de les estrelles
tancar

Més enllà de les estrelles

El Johan és un nen superdotat amb problemes a l'escola. S'avorreix i discuteix molt sovint amb els professors. A més, els seus pares no li paren l'atenció que es mereix. La seva gran passió és l'astrologia i l'única persona que sembla entendre'l és la seva àvia, a part de la seva amiga Carmeta, a qui ajuda sovint a fer els deures. En Johan és expulsat de l'escola i els seus pares l'internen en un centre especial. Cansat i avorrit, en Johan decideix venjar-se de tothom fugint amb la seva amiga Carmeta.

06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - ELÈCTRIC VAILETS. A Betlem me'n vull anar 2008
06:02 Ritmes.clips - PEPET I MARIETA. La pelu
06:03 Ritmes.clips
06:06 Ritmes.clips - LES TRÈS BIEN ENSEMBLE: Sahara
06:09 L'Ànima del 33 - Actuació Cobosmika Company - Hidden i Choice
06:12 L'Ànima del 33 - Mónica - What Ever Will Be
06:16 Travelogue of masterpieces
06:21 Travelogue of masterpieces
06:26 RITMES
06:26 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Kop, Cesk Freixas, Rosa Luxemburg, La increible història de Carles Carolina, Jaumet, Manel, Cruz, Delen, Vuit, Angelina i els moderns.

Progrmació BD ....
07:04 Animàlia - + info
tancar

+ info

Convençut que les paraules que surten al Llibre del Guardià del Nucli que s'ha trobat a les catacumbes serviran per restaurar el Nucli, l'Alex té tots els números per convertir-se en el nou aprenent d'en Livingstone. Aviat, però, l'Alex convertirà el Nucli en una màquina tocadiscos i els animalians no podran parar de cantar! I potser no hi ha marxa enrere!

07:32 LMN'S
07:46 El xai Shaun - Dia de bugada
tancar

Dia de bugada

Que n'és de divertit jugar amb la roba que hi ha al penjador! La roba neta del granger, és clar. Llàstima que el joc acabarà malament. En Shaun i companyia s'enredaran amb les cordes i deixaran tota la bugada feta una porqueria. Ara els toca tornar a rentar tota la roba abans que se n'adoni el granger... O en Bitzer!

07:54 En Leon - Cap. 7 Match point
tancar

Cap. 7 Match point

Avui en Leon i la hiena s'han llevat amb ganes de gastar-se bromes... pesadetes. I si no paren a temps, això acabarà com una olla de grills... o de granotes saltadores! No t'ho perdis!

08:02 Doraemon - El mini mini robot
tancar

El mini mini robot

El mini mini robot - Que milloris, Muku

08:30 Doraemon - Nobita, campió de sumo
tancar

Nobita, campió de sumo

Nobita, campió de sumo El submarí saltador

08:57 Mila - Crapouillette, la Grenouille
tancar

Crapouillette, la Grenouille

Avui la Mila t'explicarà la història de la Rauqueta, una granota molt presumida que estava decidida a guanyar el primer premi del concurs de bellesa del bosc. Resulta que cada any el premi se l'enduia en Janeudes, el bou, només perquè era molt gros. Vols saber com s'ho va fer la Rauqueta per engreixar-se... i per convertir-se una heroïna?!

09:08 mic 3
09:08 Carrer del zoo 64 - Cap. 57 La història de la casa nova del Toby
09:22 Megaminimals - Els multijocs
09:31 Bumba
09:41 L'aneguet lleig i jo - Cap. 6 Encontres a la fase aviària
tancar

Cap. 6 Encontres a la fase aviària

L'atac d'una colla de corbs ha fet que l'Esmeralda i l'Olga hagin revelat el secret més ben guardat del corral: en Lletget, sense saber-ho, els fa d'espantaocells! Avui, a més, en Ratso està decidit a escapar-se del corral per anar a veure un concent de rock... i aviat quedarà clar que tot eren imaginacions de l'alcaldessa. Qui fa, doncs, d'espantaocells?!

10:05 Info k
10:21 Explica'm un conte - El papa contra els xais ferotges
10:31 Espies de veritat - Halloween
tancar

Halloween

Precisement la nit del Halloween, la Clover s'haurà de quedar a fer de cangur d'en Chucky, el fill de la millor amiga de la seva mare. Per sort, la Sam i l'Alex li aniran a fer companyia. Per desgràcia, un enemic de les espies convertirà el barri en un malson ple de monstres i fantasmes.

10:52 Espies de veritat - El poder del ioga
tancar

El poder del ioga

La gran popularitat de la nova professora de ioga és tot un misteri. De la nit al dia, han aparegut seguidors de tot el món disposats a fer el que faci falta per ella. Les espies han descobert que es tracta, ni més ni menys, que de la Shirley, una dona diabòlica, prou coneguda per les nostres heroïnes.

11:17 Inuyasha - La dona que estimava en Sesshomaru (2a part)
11:36 Inuyasha - L'últim banquet del mestre d'en Miroku
11:58 El xou de la granota - Cap. 13 Un amfibi olímpic
tancar

Cap. 13 Un amfibi olímpic

Avui, com cada any, se celebra la gran cursa de granotes i en Maurice ja té el seu exemplar a punt. Precisament ha atrapat la granota que coneixem nosaltres i està convençut que s'endurà el primer premi. El que també està segur que guanyarà és en Joe dels Pantans que, com que no ha pogut caçar cap granota, s'hi presentarà amb la fura disfressada!

12:10 L'hotel zombi - L'aniversari de mort de la funerala
tancar

L'aniversari de mort de la funerala

En Rictus està preparant una festa sorpresa per l'aniversari de la mort de la Funerela. En Fungus i la Maggot, d'altra banda, estan fent tot el possible perquè no convidin els seus pares al concert de l'escola. T'imagines que el concert el fessin a l'hotel?! Com s'ho farien en Fungus i la Maggot per amagar els clients dels alumnes?! Això és el caos!

12:37 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Un seguit de desaparicions d'allò més insòlites han portat el Club dels Caçamonstres a descobrir el pla de l'Ullets, germà bessó d'en Fletxat, de recórrer tot l'univers amb la seva nova exposició anomenada "Les criatures més estranyes de la galàxia." Avui tothom corre el perill de convertir-se en art... amb el Raig Congelador de l'Ullets!

13:04 Espies de veritat - Halloween
tancar

Halloween

Precisement la nit del Halloween, la Clover s'haurà de quedar a fer de cangur d'en Chucky, el fill de la millor amiga de la seva mare. Per sort, la Sam i l'Alex li aniran a fer companyia. Per desgràcia, un enemic de les espies convertirà el barri en un malson ple de monstres i fantasmes.

13:25 Espies de veritat - El poder del ioga
tancar

El poder del ioga

La gran popularitat de la nova professora de ioga és tot un misteri. De la nit al dia, han aparegut seguidors de tot el món disposats a fer el que faci falta per ella. Les espies han descobert que es tracta, ni més ni menys, que de la Shirley, una dona diabòlica, prou coneguda per les nostres heroïnes.

13:47 Tags
14:07 Inuyasha - La dona que estimava en Sesshomaru (2a part)
14:30 Inuyasha - L'últim banquet del mestre d'en Miroku
14:53 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

En Chico, quan ha vist la Dallas, la noia americana que s'estarà uns quants dies a casa seva, se n'ha enamorat i s'ha quedat sense paraules. La Vaca li farà d'intèrpret... i acabaran fent-se molt amigues! Tant, que la Lulú aviat en començarà a estar fins al capdamunt. I no és pas l'única! En Chico continua sense badar boca... Com s'acabarà tot plegat?!

15:04 Doraemon - El mini mini robot
tancar

El mini mini robot

El mini mini robot - Que milloris, Muku

15:27 Doraemon - Nobita, campió de sumo
tancar

Nobita, campió de sumo

Nobita, campió de sumo El submarí saltador

15:52 Espies de veritat - JOC NET
tancar

JOC NET

En Jerry envia les noies als Jocs Olímpics d'Hivern per investigar l'equip de Zanzíbar, que ho està guanyant tot. Allà descobreixen que l'entrenador, un home malvat, injecta substàncies perilloses als seus atletes per convertir-los en superhomes.

16:14 Espies de veritat - Quin sol!
tancar

Quin sol!

Les espies investiguen una persona que ha creat un aparell que intensifica els raigs del sol i el fa servir a diferents parts del món. Aleshores, ven les seves cremes solars hiperpotents a la gent que en queda afectada.

16:39 Keroro - La batalla final entre keronians i pokopenians! A formar! La bola d'arròs de la
tancar

La batalla final entre keronians i pokopenians! A formar! La bola d'arròs de la

La paga extra dels keronians està en perill. Com que no fan la feina, no cobren... La idea d'en Keroro és simular una invasió per impressionar la comandància. El que passa és que no comptava amb els "Superhinata"! A més, avui els ratonians, una altra classe d'alienígenes, han segrestat la Natsumi i la Koyuki! Qui et sembla que les pot rescatar?!

17:04 Pau, la petita guineu roja - Petjades a la neu
tancar

Petjades a la neu

Quina nevada! Tot el jardí de casa és ple de neu! Quin tip de jugar que es faran avui en Pau, la Poppy i en Carbasseta! Segur que l'Eixerit també s'hi apunta! Poden fer ninots de neu, córrer, patinar... I la neu és plena de petjades. Poden jugar a endevinar qui les ha fet! I les dues línies paral·leles que van fins a dalt de tot del turó, qui les deu haver fet?

17:09 Pau, la petita guineu roja - Mudances
tancar

Mudances

Avui els nostres amics se les ha tingut. S'han enfadat, s'han discutit, s'han esbatussat... Al final han decidit que cadascun se n'aniria a viure a un lloc diferent, pel seu compte, tot sols... Potser no saben que, això de viure sol, sense els pares i en un ciutat tan gran, no és tan fàcil com sembla. Ben mirat, sempre s'hi és a temps a aprendre coses...!

17:17 mic 3
17:17 Bob, el manetes - Net al so d'un xiulet
tancar

Net al so d'un xiulet

La Wendy ja ha deixat ben clar que la feina d'avui és molt especial: donar el toc final al passeig marítim de la badia de Boblàndia. I és que aquesta nit és la gran inauguració! A més, avui també arriba el Raspallet, la màquina que ho deixa tot net al so d'un xiulet! Per cert, què ho fa que han començat a desaparèixer tot de coses?! Qui deu ser?!

17:29 El carrer dels ocells - Esperit esportiu
tancar

Esperit esportiu

El pare d'en Samuel i el senyor Becdepam ja ho tenen tot a punt pel pícnic d'avui... i pels jocs, esclar! Abans de començar han deixat ben clar que el més important és l'esperit esportiu. Encara que perdis, has de ser amable amb el teu oponent. El problema és que cap dels dos no en dóna gaire bon exemple. Avui seran els menuts els que posaran seny. No t'ho perdis!

17:41 Les endevinalles de la Rac-Rac - El ratolí
17:48 Una mà de contes - L'estrany desconegut
18:00 El xai Shaun - Dia de bugada
tancar

Dia de bugada

Que n'és de divertit jugar amb la roba que hi ha al penjador! La roba neta del granger, és clar. Llàstima que el joc acabarà malament. En Shaun i companyia s'enredaran amb les cordes i deixaran tota la bugada feta una porqueria. Ara els toca tornar a rentar tota la roba abans que se n'adoni el granger... O en Bitzer!

18:11 L'aneguet lleig i jo - Cap. 6 Encontres a la fase aviària
tancar

Cap. 6 Encontres a la fase aviària

L'atac d'una colla de corbs ha fet que l'Esmeralda i l'Olga hagin revelat el secret més ben guardat del corral: en Lletget, sense saber-ho, els fa d'espantaocells! Avui, a més, en Ratso està decidit a escapar-se del corral per anar a veure un concent de rock... i aviat quedarà clar que tot eren imaginacions de l'alcaldessa. Qui fa, doncs, d'espantaocells?!

18:36 En Leon - Cap. 7 Match point
tancar

Cap. 7 Match point

Avui en Leon i la hiena s'han llevat amb ganes de gastar-se bromes... pesadetes. I si no paren a temps, això acabarà com una olla de grills... o de granotes saltadores! No t'ho perdis!

18:43 El meu amic gegant - Cap. 14 El nostre amic Glassoon
tancar

Cap. 14 El nostre amic Glassoon

En Glasson, un amic d'infantesa d'en Boom, acaba d'arribar a la Terra sense saber, evidentment, el perill que representa l'SDC. Els nostres herois tenen clar que l'han de trobar abans que ho facin els agents Chase i Sandborn. Avui la Jenny, convençuda que en Boom li ha escrit una carta d'amor, els posarà tots en perill. Però, qui l'hi ha escrit, en realitat?!

19:04 Gat i gos - Un gos se m'ha menjat els deures
19:30 Info k
19:45 Espies de veritat - JOC NET
tancar

JOC NET

En Jerry envia les noies als Jocs Olímpics d'Hivern per investigar l'equip de Zanzíbar, que ho està guanyant tot. Allà descobreixen que l'entrenador, un home malvat, injecta substàncies perilloses als seus atletes per convertir-los en superhomes.

20:10 Espies de veritat - Quin sol!
tancar

Quin sol!

Les espies investiguen una persona que ha creat un aparell que intensifica els raigs del sol i el fa servir a diferents parts del món. Aleshores, ven les seves cremes solars hiperpotents a la gent que en queda afectada.

20:35 Els Podcats - Cap. 36 Nivell
tancar

Cap. 36 Nivell

En Senzo, per fi, ha arribat al nivell 25! Per superar-lo, haurà de vèncer l'enemic final i salvar una princesa en perill, la qual cosa no ha fet gaire gràcia a la Bella, que ha decidit donar-li una poma per convertir-la en un troll fastigós. Ara resulta que la princesa és lletja com un pecat... i està a punt d'abraçar en Senzo! Vols dir que passarà de nivell?!

20:46 Tom i Jerry - Impacient
20:53 Tom i Jerry - Qui s'emportarà el ratolí?
21:00 Tom i Jerry - El gat volador
21:06 Tom i Jerry - El gat embruixat
21:13 Tags
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:06 Tork - A posar-se en forma
tancar

A posar-se en forma

L'Iris s'adona que hi ha coses que en Tork i en Batt els costa fer perquè estan en baixa forma. L'Iris s'encarrega de posar-los a to amb un entrenament rigorós i divertit.

06:13 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

L'espectacle de circ que havien preparat en Carles i la Laia per representar-lo davant dels avis se n'ha anat en orris. I és que el pobre Carles s'ha trencat un braç jugant a futbol amb en Marcel! La Laia i en Soren estan intentant animar-lo, però encara no saben quin número de circ podrà fer en Carles, ara que està lesionat. Se t'acut alguna cosa?

06:24 Pau, la petita guineu roja - Uns ossos molt musicals
tancar

Uns ossos molt musicals

En Pau, la Poppy i en Carbasseta no acaben d'entendre que en Baxter no vulgui compartir el seu os amb ells. Què poden fer? Rosegar ossos és molt divertit... i és per llepar-se'n els dits! Doncs precisament avui l'Eixerit els té una sorpresa preprarada: els durà a un lloc on hi trobaran tants ossos com voldran! Els hi acompanyes?!

06:29 Explica'm un conte - La maledicció de la princesa llop
06:36 L'hotel zombi - L'aniversari de mort de la funerala
tancar

L'aniversari de mort de la funerala

En Rictus està preparant una festa sorpresa per l'aniversari de la mort de la Funerela. En Fungus i la Maggot, d'altra banda, estan fent tot el possible perquè no convidin els seus pares al concert de l'escola. T'imagines que el concert el fessin a l'hotel?! Com s'ho farien en Fungus i la Maggot per amagar els clients dels alumnes?! Això és el caos!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Get Backers
21:55 La tata
22:15 Extres Coproduccions - TaKaT
22:20 Quico (de l'1 al 26) - Sol davant del perill
tancar

Sol davant del perill

Quico rep una notificació d'hisenda reclamant-li diners. Un amic de la seva sogra l'ajudarà, però d'una manera no gens interessada.

22:47 Quico (de l'1 al 26) - Balleu, balleu, maleits
tancar

Balleu, balleu, maleits

Albert intenta treure diners als seu pare per comprar-se una guitarra i la seva sogra per muntar un gimnàs per a la tercera edat.

23:20 Laura - Louis armstrong
tancar

Louis armstrong

Arriba un amic del Berni, arriba un nou llogater per al bar del Jesús, arriben molts problemes per a la Laura, i el Louis Armstrong no arriba, però hi és tota l'estona.

00:10 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La banda del Román entra al restaurant de l'Aurora: problemes. Sabrem qui és l'Òscar. La Mati i el Tomàs no deixen sortir els nanos sols de l'escola. Això durà problemes al Cesc. Però avui tindran un descuit... La Sol se'n va al Brasil amb el Telemann.

00:35 Babylon 5 - Estrella en ascens
01:17 Babylon 5 - La deconstrucció dels estels fugaços
02:00 Dawson's creek - Retorn a Capeside
tancar

Retorn a Capeside

El pare de Dawson no està d'acord amb la seva decisió de deixar l'escola de cine i Joey s'assabenta que Pacey està vivint a Boston.

02:40 Extres Coproduccions
02:45 Quico (de l'1 al 26) - Sol davant del perill
tancar

Sol davant del perill

Quico rep una notificació d'hisenda reclamant-li diners. Un amic de la seva sogra l'ajudarà, però d'una manera no gens interessada.

03:12 Quico (de l'1 al 26) - Balleu, balleu, maleits
tancar

Balleu, balleu, maleits

Albert intenta treure diners als seu pare per comprar-se una guitarra i la seva sogra per muntar un gimnàs per a la tercera edat.

03:45 Laura - Louis armstrong
tancar

Louis armstrong

Arriba un amic del Berni, arriba un nou llogater per al bar del Jesús, arriben molts problemes per a la Laura, i el Louis Armstrong no arriba, però hi és tota l'estona.

04:30 Just for laughs
04:35 Babylon 5 - Estrella en ascens
05:17 Babylon 5 - La deconstrucció dels estels fugaços