TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Camí ral Vic-Olot, una restauració històrica
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Crema de nyàmeres i broqueta de botifarres
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1891
tancar

Cap. 1891

En David, la Marta, en Peris... tots s'eviten, però tots pensen que no hauria de ser així. L'Ester és l'única que s'ho passa bé. En Peris aconsella en Fidel perquè no perdi també el seu fill. L'Alba acaba quadrant-se amb en Fede i en Marcel davant de les bessones.

16:25 Divendres - + info
tancar

+ info

La mòmia de Pere II Amb motiu de la troballa, rememorarem la figura de Pere II el Gran amb un historiador, i explicarem els detalls de la descoberta amb membres de l'equip que la van dur a terme. Txumari Alfaro "Cuidados naturales para niños" és l'últim llibre d'aquest televisiu naturòpata. Amb ell aprofitarem per conèixer alguns remeis casolans pels nostres mals més freqüents. Des de Figueres, amb l'ajuda d'en Rami, tractarem també remeis naturals amb herbes medicinals de l'Empordà.

17:55 Les germanes McLeod - Cap. 94 Foc amic
tancar

Cap. 94 Foc amic

Kane es fica entremig d'Alex i Stevie, fet que posarà a prova la seva amistat.

18:45 Rex - Cap. 35 L'assassí de nines
19:40 Bocamoll
20:15 Esport Club - Cap. 68
20:35 Espai Terra - ESPAI TERRA
tancar

ESPAI TERRA

Aquest dimarts pujarem amb Salvador Sala a l'aerogenerador més alt de Catalunya. Buscarem respostes al vent i gaudirem de tota la seva força a 140 metres d'alçada. Poc apte per persones amb vertigen o Quixots nostàlgics.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més
22:25 Buscant La Trinca
23:35 Entre línies
00:05 Vic Mackey - Exiliat
00:50 Vic Mackey - Els càlculs de la ira
01:40 Divendres - + info
tancar

+ info

La mòmia de Pere II Amb motiu de la troballa, rememorarem la figura de Pere II el Gran amb un historiador, i explicarem els detalls de la descoberta amb membres de l'equip que la van dur a terme. Txumari Alfaro "Cuidados naturales para niños" és l'últim llibre d'aquest televisiu naturòpata. Amb ell aprofitarem per conèixer alguns remeis casolans pels nostres mals més freqüents. Des de Figueres, amb l'ajuda d'en Rami, tractarem també remeis naturals amb herbes medicinals de l'Empordà.

03:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Món natural - Elefants - El llarg camí de tornada
tancar

Elefants - El llarg camí de tornada

Milers i milers d'elefants travessen feixucs un terreny polsegós i apocalíptic. Remolins de terra alts fins a 30 metres castiguen el dessecat paisatge lunar. Alguns no arribaran mai al final del viatge. Però, d'on vénen? I on es dirigeixen? El doctor Mike Chase, un ecologista de Botswana, ha descobert proves noves i sorprenents que confirmen l'existència de les grans rutes migratòries dels elefants. Es tracta d'autopistes mil·lenàries a través del desert, obstruïdes per l'acció de l'home, que no coneixen fronteres internacionals ni agrícoles. El resultat són 160.000 elefants confinats en un espai del tot insuficient per a tots ells. El somni de Mike és crear un projecte que ell anomena "Elefants sense fronteres", és a dir, un sistema de corredors migratoris permanents, per a què aquestes criatures puguin vagar lliurement per Àfrica.

07:50 El diari dels grans fèlids
08:20 Viure Catalunya - Cambrils
08:35 Una odissea tribal - El pas a la maduresa
09:30 Horitzons
09:30 En Suggs i la seva missió a Itàlia - Frescoes and football
tancar

Frescoes and football

Suggs visita un dels tresors arquitectònics oblidats de Florència, investiga els orígens del futbol i del gelat, i té una topada amb un fresc del segle XVI.

09:55 El mirall del món - Mali: arrels sota la sorra
tancar

Mali: arrels sota la sorra

Tombouctú es troba a la ruta principal que connecta l'Àfrica occidental i la Mediterrània, al bell mig del desert del Sàhara. Des d'aquí i al llarg dels meandres del riu Níger, anirem descobrint territoris i fauna diversa, i a la vegada la història del país, la seva gent i les diverses identitats que hi conviuen.

10:20 Enciclopèdia breu - Maria Stuart
10:25 Destins clàssics - Budapest: Franz Liszt, Bella Bartok & Zoltan Kodaly
tancar

Budapest: Franz Liszt, Bella Bartok & Zoltan Kodaly

La pintoresca ciutat de Budapest fou la llar de tres famosos compositors hongaresos: Liszt, Bartók i Kodály. Aquest episodi ens proposa un tomb per una magnífica ciutat que alberga exemples de la música i del llegat memorable de Liszt. L'Orquestra de Cambra Australiana ens obsequia amb una commovedora interpretació de les melodies folklòriques romaneses de Bartók.

10:50 Itineraris - Sabó oriental a Alep, Trípoli i Beirut
11:35 L'Ànima del 33 - REPORTATGE MAYUMANA
11:39 Horitzons
11:39 Tresors animals - El corall: les joies del mar
12:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Eduard Fernández, actor protagonista de la pel·lícula "La Mosquitera", passa pel plató d' "Ànima". La Nau Ivanow, un dels referents de l'activitat cultural de la ciutat de Barcelona, i en concret del barri de la Sagrera, serà l'altre convidat del magazín. A més, actuació del grup Amics de les Arts, un dels exponents del folk pop català.

12:40 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Emili Manzano entrevista Elias Khoury (1948, Beirut), novel·lista i periodista, que presenta a Barcelona la seva última novel·la "Ialo" (Club Editor, 2009). Khoury parlarà també de "La cova del sol" (Club Editor, 2007), la seva primera novel·la traduïda al català, i de la també recentment publicada "El viaje del pequeño Gandhi" (Icaria, 2009). Al reportatge, Marina Espasa i Enric Juste parlen amb els traductors Bozena Zaboklicka i Manel Bellmunt sobre el poeta polonés Zbigniew Herbert, autor del llibre "Un bàrbar al jardí" (Labreu Edicions, 2009) A la segona part, Víctor Amela i Xavier Lloveras recomanen novetats literàries. El programa acaba amb l'actuació de Cleo, la substituta de Tornasol.

13:40 Futbol Cat.
14:10 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ MARC DURANDEAU-TOT EL K VEUS
14:15 RITMES
14:15 Ritmes clàssica - Gala from Berlin 2001: Invitation to the dance
tancar

Gala from Berlin 2001: Invitation to the dance

La Gala desde Berlín és un concert que l'Orquestra Filharmònica de Berlín ofereix desde la seva seu habitual la nit de Sant Silvestre, és a dir la nit de cap d'any. En aquesta ocasió, el director i pianista Daniel Barenboim, fa una tria amena i variada del repertori més dansable de la música clàssica.

15:00 Planeta Terra
15:00 Els nous paradisos - Xile
15:45 Els animals, interiorment - La lluita per la vida
tancar

La lluita per la vida

Aquest capítol explica el cost real de la supervivència com a caçador i com a presa. Com planteja un atac el depredador? I quines maniobres ha de fer la presa per esquivar-lo? Entrarem en el cervell d'un tigre afamat mentre espia un cérvol i sent l'impuls de passar a l'acció. A més a més, ens introduirem a la boca de l'animal més gran del món, la balena blava, per veure com es menja una de les criatures més diminutes de l'entorn marí.

16:40 El diari dels grans fèlids
17:10 L'Ànima del 33 - REPORTATGE VINCENT MOON
17:15 Planeta Terra
17:15 Curiositats del món animal - El Kea, el lloro de muntanya
17:20 Segle XX - 1990: obertura i desenvolupament
tancar

1990: obertura i desenvolupament

El programa d'història que presenta Joan B. Culla mira enrere per recordar, en tres entregues, què va passar entre 1989 i 1990, l'últim any de Alemanya de l'Est. La caiguda del mur el 9 de novembre de 1989 va marcar l'inici dels mesos més excitants en la història de l'Alemanya de postguerra. Va ser com un casament entre l'Oest democràtic i l'Est socialista, amb un petit nuvi, una núvia coberta amb un vel i un dot desconegut. Hi va haver la festa de la vigília del casament, la ressaca i, després del primer rubor, l'assumpció que des d'aleshores en endavant no hi ha marxa enrere, restarien junts. "En el temps de la RDA" ofereix tres pel·lícules fascinants que retraten l'últim any d'existència de l'Alemanya de l'Est sota el règim socialista. Reconstruint històries de la vida quotidiana de la gent d'ambdues bandes, entrellaçades amb material d'arxiu i entrevistes a experts, il·lumina el procés de reunificació d'Alemanya després que el país va estar separat durant 40 anys. Parla sobre els guanyadors i els perdedors en aquest procés de transformació social únic en la història que va marcar l'inici i la fi de la Guerra Freda.

18:10 Tutankamon: els secrets del Rei nen - Tutankamon: els secrets del Rei nen
tancar

Tutankamon: els secrets del Rei nen

L'any 1922 Lord Carnarvon va iniciar les excavacions de la tomba del rei Tutankamon. Vuitanta-cinc anys més tard, el seu rebesnét viatja a Egipte per veure com les investigacions més recents contribueixen a desemmascarar el faraó vertader. Lord Carnarvon treballa estretament amb un destacat egiptòleg, el doctor Zahi Hawass examinant de nou les peces que s'exhibeixen al museu del Caire i moltes altres que no s'havien mostrat mai.

19:00 Cànon
19:00 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Viatjant pels països i les ciutats on van generar la seva obra, la sèrie proposa un recorregut geogràfic i emocional on els guies són coneixedors dels artistes proposats i de la seva obra. Aquesta setmana, historiadors, musicòlegs i, en suma, persones apassionades, ens ajuden a descobrir què hi ha darrere de Vivaldi.

19:55 L'Ànima del 33 - REPORTATGE NOVEL.LA HISTÒRICA
20:00 Una odissea tribal - Avions, porcs i dots
tancar

Avions, porcs i dots

Una odissea tribal - Avions, porcs i dots

20:50 In situ
21:00 Els meus nois - Cap. 28 Tios que fan coses de tios
tancar

Cap. 28 Tios que fan coses de tios

P. J. està molt trista perquè no l'han convidada al comiat de solters de Bobby.

21:20 Pendent
21:30 60 minuts - Indestructible
tancar

Indestructible

"60 minuts" escalfa motors per a "La Marató" de TV3 d'enguany emetent un documental sobre una de les malalties minoritàries que tindran cabuda en aquest programa: l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA). El documental segueix durant els últims tres anys i mig la vida del seu director i protagonista principal, Ben Byer, que emprèn un viatge per trobar curació per a la malaltia, un viatge que el portarà a visitar sis països. Durant el trajecte, Ben es trobarà amb altres malalts d'ELA i també amb el reconegut neuròleg Oliver Sacks, inspirador de la pel·lícula "Despertar". "Indestructible" va ser rodat càmera en mà i narrat en primera persona, i és el retrat del drama humà que s'amaga darrere d'una de les malalties minoritàries més estranyes i que ha passat a ser un dels reptes de la medicina moderna.

22:30 Singulars - ELISABETH VINCENT
tancar

ELISABETH VINCENT

Elisabeth Vincent Nascuda a Cambodja, de pares francesos. Va ser la primera metge que va operar amb cirurgia laparoscòpica a Espanya, coincidint, pel que fa a les dates, amb el doctor Enric Laporte, que va fer-ho a Barcelona. Professora del Departament de Cirurgia de la Universitat Complutense de Madrid. Presidenta de l'Institut de Cirurgia Laparoscòpica que porta el seu nom. L'any passat va rebre el premi a l'Excel·lència de la Federació Espanyola de Dones Directives, Executives, Professionals i Empresàries. Va venir a Espanya per amor, quan només tenia 20 anys. Va llicenciar-se en medicina quan van néixer els seus dos fills i es va doctorar mentre canviava bolquers i preparava biberons. La doctora Vincent no ho va tenir fàcil. Es va topar amb la resistència dels "barons" de la cirurgia d'elit. Explica que el món dels cirurgians és agressiu, vanitós i exclusiu. En aquella època, els professionals masculins no veien bé que una dona tingués tanta ambició professional. El 1989 va veure la primera operació amb laparoscòpia a França. Allà va descobrir que volia especialitzar-se en aquesta tècnica. Així que va comprar un equip amb diners de la seva pròpia butxaca i el va fer instal·lar a l'Hospital Carlos III de Madrid. Al principi li va costar molts disgustos, perquè els seus col·legues no creien en aquesta tècnica. Ara ho recorda tot amb un somriure. Elisabeth Vincent, una dona entusiasta. "Singulars", dimarts 1, a les 22.25, pel Canal 33.

23:15 Arròs covat - Arròs de menú
tancar

Arròs de menú

Al Lluís i al Ricard els hi arriba una oferta de feina d'un important estudi de disseny, que intentaràn amagar-li al Xavi. Mentrestant aquest, confiant amb el seu equip, seguirà buscant feina per la seva empresa; aquesta vegada haurà de dissenyar el poster per un festival de cine gay.

23:25 Pendent
23:30 Ànima
00:05 El documental - Barcelona o la mort
tancar

Barcelona o la mort

Barcelona o la mort és un documental africà rodat al Senegal que reflexiona sobre la immigració cap a Europa i la sensibilització a propòsit de la pròpia identitat i les possibilitats de quedar-se al lloc on s'ha nascut. Thiaroye ja no és el petit poblet pescador que havia estat... Alguns dels seus habitants van ser dels primers a organitzar viatges en pastera des del Senegal amb destinació a les Canàries. A Thiaroye, tots els pescadors volen marxar. Als seus 30 anys en Modou n'és un. En dues ocasions s'ha embarcat, arriscant la seva vida, en aquests vaixells precaris que intenten fer la travessa clandestina fins a Europa en condicions molt perilloses. Novament a Dakar, en Modou només té un pensament: tornar a intentar-ho.

01:00 Blog Europa
01:15 Cànon
01:15 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Viatjant pels països i les ciutats on van generar la seva obra, la sèrie proposa un recorregut geogràfic i emocional on els guies són coneixedors dels artistes proposats i de la seva obra. Aquesta setmana, historiadors, musicòlegs i, en suma, persones apassionades, ens ajuden a descobrir què hi ha darrere de Vivaldi.

02:05 El geni francès - El cristall de la Lorena
02:30 Singulars - ELISABETH VINCENT
tancar

ELISABETH VINCENT

Elisabeth Vincent Nascuda a Cambodja, de pares francesos. Va ser la primera metge que va operar amb cirurgia laparoscòpica a Espanya, coincidint, pel que fa a les dates, amb el doctor Enric Laporte, que va fer-ho a Barcelona. Professora del Departament de Cirurgia de la Universitat Complutense de Madrid. Presidenta de l'Institut de Cirurgia Laparoscòpica que porta el seu nom. L'any passat va rebre el premi a l'Excel·lència de la Federació Espanyola de Dones Directives, Executives, Professionals i Empresàries. Va venir a Espanya per amor, quan només tenia 20 anys. Va llicenciar-se en medicina quan van néixer els seus dos fills i es va doctorar mentre canviava bolquers i preparava biberons. La doctora Vincent no ho va tenir fàcil. Es va topar amb la resistència dels "barons" de la cirurgia d'elit. Explica que el món dels cirurgians és agressiu, vanitós i exclusiu. En aquella època, els professionals masculins no veien bé que una dona tingués tanta ambició professional. El 1989 va veure la primera operació amb laparoscòpia a França. Allà va descobrir que volia especialitzar-se en aquesta tècnica. Així que va comprar un equip amb diners de la seva pròpia butxaca i el va fer instal·lar a l'Hospital Carlos III de Madrid. Al principi li va costar molts disgustos, perquè els seus col·legues no creien en aquesta tècnica. Ara ho recorda tot amb un somriure. Elisabeth Vincent, una dona entusiasta. "Singulars", dimarts 1, a les 22.25, pel Canal 33.

03:10 Ànima
03:40 El món fantàstic d'Albert Khan - + info
tancar

+ info

Aquest episodi explora els orígens del projecte i els processos fotogràfics que es feien servir en aquella època. Els espectadors coneixeran Albert Kahn i emprendran un viatge per l'Anglaterra i la Irlanda del 1913.

04:30 Blog Europa
04:45 Enciclopèdia breu - Maria Stuart
04:50 Viure Catalunya - Cambrils
05:00 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - La casa Tugendhat. Viure en una obra d'art. República Txeca
05:15 Els nous paradisos - Xile
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ MARC DURANDEAU-TOT EL K VEUS
06:10 RITMES
06:10 Ritmes concert - Jarvis Cocker
Progrmació BD ....
07:00 Gat i gos - Una mitja vida meravellosa
07:30 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Avui la Sajuica fa una festa per celebrar que té habitació nova i hi ha convidat personalment el Perky. L'Erky s'hi ha convidat tot sol, és clar, sense cap intenció d'espatllar la festa, evidentment. El Perky està molt nerviós, perquè la Sajuica li presentarà les seves amigues. L'Erky ja li ha explicat com ha d'actuar. Esperem que no li faci gaire cas!

07:40 Al país del Pare Noel
07:50 Doraemon - 1ª Hist.: La carta d'amor perfecta. 2ª Hist.: La proposició de matrimoni
tancar

1ª Hist.: La carta d'amor perfecta. 2ª Hist.: La proposició de matrimoni

El millor que li ha pogut passar avui a en Nobita és que en Doraemon li hagi deixat un aparell per escriure-li una carta d'amor a la Shizuka. El pitjor, que li hagi trobat la carta en Suneo... per convertir-lo en la riota de la classe! Per cert, qui es va declarar primer, el pare o la mare d'en Nobita? Avui amb el Doraemon viatjaran al passat per descobrir-ho! Els hi acompanyes?!

08:13 Doraemon - 1ª Hist.: La llanterna del luxe. 2ª Hist.: Cap a l'espai amb el coet d'en Nobita
tancar

1ª Hist.: La llanterna del luxe. 2ª Hist.: Cap a l'espai amb el coet d'en Nobita

En George, un amic anglès de la Geganteta, anirà a passar uns quants dies al Japó i es quedarà a dormir a casa seva. Per això el Gegant ha amenaçat en Doraemon que si no fa alguna cosa perquè quedin bé amb la visita, els caurà el pèl! Més tard, en Doraemon convertirà una maqueta d'en Nobita, en un coet de veritat. T'hi apuntes, a voltar per l'espai?!

08:50 Contes clàssics - La sireneta
09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 32 La història de la lloro Petula
tancar

Cap. 32 La història de la lloro Petula

Després de fer-li una broma a la Lucy i d'haver-la convençut que havia perdut la veu, el Rialles i el Pessigolles es disposen a explicar-nos la història de la lloro Petula, que els va fer una cosa semblant. Aquella vegada no van riure pas tant. I és que després d'haver-li buidat el rebost a la Petula, els van donar una lliçó que encara no han oblidat. La vols saber?!

09:10 Louie - Louie, dibuixa'm un mico
tancar

Louie, dibuixa'm un mico

Ho sabies que a en Louie i a la Yoko els encanten els plàtans? Però els plàtans són dalt de l'arbre i ells no hi arriben... Com s'ho poden fer per collir-los? Se t'acut algú que els hi pugui ajudar? És clar! En Louie dibuixarà un mico! I és un mico que també li agraden molt, els plàtans... Potser massa i tot! Ai, que encara es quedaran sense, els nostres amiguets!

09:20 Pingu - En Pingu juga a curling
tancar

En Pingu juga a curling

Avui en Pingu ha sortit a jugar a curling amb en Robby. El veí, que estava llegint, s'ha aixecat per ensenyar-los com es fa, això del curling. I tu, que saps què és el curling? No? Doncs avui descobriràs un joc nou. No t'ho perdis!

09:30 Els Hoobs - Un lloc per la tula
tancar

Un lloc per la tula

Avui la Tula vol escriure un poema. Creus que serà capaç de trobar una paraula que rimi amb "hubàstic"? Segurament que sí, però si vol que li surti un poema ben bonic, abans haurà de trobar el lloc ideal per escriure'l.

10:05 Info k
10:20 En Matt i els monstres - L'arma secreta
tancar

L'arma secreta

Madame Bovary vol aprofitar que en Matt i la Manson estan sols a casa per segrestar en Xic i destruir per sempre l'Agència Antimonstres. L'amagarà en una cova secreta i estarà en contacte amb ell amb un sistema de comunicació a distància. Si vol tornar a veure la seva família, en Xic haurà de col·laborar amb ella. Sembla que no té altra opció...

10:40 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura, en Kero i en Shaoran
11:05 Blue dragon - Cap. 24 Caça de dimonis
tancar

Cap. 24 Caça de dimonis

El gran mestre Homeron i la tripulació del Norg s'han estavellat al Gran Bosc de Brandish, una zona verge que no ha trepitjat mai ningú, cau d'uns monstres misteriosos i desconeguts, els ulback, els dimonis que es mengen els homes. En Shu i companyia també han tingut una avaria a la nau... i també han acabat al Gran Bosc de Brandish!

11:25 El detectiu Conan - El secret dels laboratoris ccinematogràfics Tohto (1a part)
tancar

El secret dels laboratoris ccinematogràfics Tohto (1a part)

En Conan i els seus companys van als laboratoris Tohto a veure-hi la preestrena d'una pel·lícula. Però com que encara no està a punt del tot, passen la nit a casa de l'Akira Hojima, en Tokuhiro Furumura i en Norihiko Konjo, tots ells treballadors del laboratori cinematogràfic. Quan tothom ja se n'han anat a dormir, se sent un crit i... en Tokuhiro Furumura apareix apunyalat al sofà de la casa.

11:49 El detectiu Conan - El secret dels LaboratorisCinematogràfics Tohto. 2a part
tancar

El secret dels LaboratorisCinematogràfics Tohto. 2a part

L'inspector Megure apareix immediatament a investigar el crim i comença a interrogar en Hojima, que dormia al costat de la víctima. Aviat arriba a la conclusió que en Hojima és l'únic possible autor del crim. Però els fets demostraran que algú havia tingut molta traça a l'hora d'emmascarar la seva actuació. Només parant-li un trampa es podrà saber la veritat...

12:10 Hattori el ninja - És dur ser dur
12:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La substituta de la mare és una rossa
13:10 Al país del Pare Noel
13:15 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura, en Kero i en Shaoran
13:40 Sweesters -virtual room- - Alegrant la Laia
tancar

Alegrant la Laia

La Laia està trista. Podran animar-la l'Olívia i la Ji Lan?

13:45 Sweesters -virtual room- - Vodú
13:50 Tags
14:05 Imp - Ser famós
14:06 Imp - Atrapats
14:15 El detectiu Conan - La veritat de la caiguda mortal
tancar

La veritat de la caiguda mortal

En Conan, en Kogoro i la Ran són a l'andana d'una estació i veuen que, a resultes d'una lluita, un home cau d'un pas elevat, i mor. Tot sembla indicar que l'incident ha estat causat per un malentès. Però en Conan serà capaç d'explicar amb tota mena de detalls què hi ha darrere d'aquell accident fortuït...

14:39 El detectiu Conan - Els quatre Porsche. 1ª part
tancar

Els quatre Porsche. 1ª part

L'Ai es troba malament i en Conan i el doctor Agasa la porten a un hospital que hi ha a l'interior d'un centre comercial perquè resulta que és diumenge, i els altres hospitals dels volts estan tancats. Un cop allà, s'han d'esperar dues hores que atenguin l'Ai i, sorprenentment, veuen que al garatge hi ha quatre Porsche, un al costat de l'altre. Són els cotxes de quatre amics: en Kureki, en Hotei, en Banba i la Kaoru, que sempre van junts a jugar al golf. Mentre en Conan i el doctor Agasa fan temps en un restaurant xinès, un equip de la televisió entrevista els clients, i en Conan apareix a la pantalla. Immediatament vol marxar d'allà perquè té por que l'hagin reconegut. Baixa corrents a l'aparcament i allà sent el crit d'en Kureki. Ha trobat en Banba mort al seu cotxe.

15:00 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La substituta de la mare és una rossa
15:30 Doraemon
16:10 Gat i gos - Una mitja vida meravellosa
16:40 Keroro - La Natsumi, quina dona! Rialles a la platja
tancar

La Natsumi, quina dona! Rialles a la platja

En Keroro es mor de ganes d'anar a la platja! Això sí, ha de ser una platja concreta i un dia concret. En Kururu converteix la Natsumi en una adulta perquè la mare els doni permís i, quan arriben a la platja resulta que hi ha un concurs ben peculiar... amb un premi ben interessant, almenys per en Keroro: maquetes! Ha de guanyar com sigui!

17:10 Pau, la petita guineu roja - Us he enredat!
tancar

Us he enredat!

Avui a en Pau li ha agafat la dèria de fer bromes a tothom. Ho troba divertit, això d'aixecar la camisa als altres. Fa com en Pere i el llop, i la veritat és que els seus companys ja en comencen a estar una mica tips. Saps què li pot passar? És clar! Que quan necessiti que el vagin a ajudar de veritat, potser no li farà cas ningú... Ai, Pau, que en sortiràs escaldat!

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - La planta de la Cassie
tancar

La planta de la Cassie

Alguna cosa li passa a la planta de la Cassie, està tota mústia. Els Megaminimals intentaran saber què li passa repassant pas a pas quins elements necessiten les plantes per a viure.

17:20 La Neli i en Cèsar - Cap. 32 El joc de la memòria. L'hora de memoritzar
tancar

Cap. 32 El joc de la memòria. L'hora de memoritzar

En Cèsar i en Fred han decidit ajudar la Neli a endreçar l'habitació. L'única pega és que en Cèsar no recorda on van les coses, i en Fred no ho sap, perquè no és la seva habitació. La Neli té la solució: els donarà una foto de quan estava endreçada... i que comenci la cursa! Ah! I no t'ho perdis, que avui t'ensenyaran un joc molt divertit! Estigues atent!

17:30 Bob, el manetes - El gran encàrrec del Robust
17:50 Una mà de contes - EL MARCIANET PERDUT
18:10 El xai Shaun - La neboda del granger
tancar

La neboda del granger

Avui tenim visita a la granja. La neboda del granger ha vingut a passar-hi el dia. D'entrada, sembla una nena preciosa i adorable, però tant en Shaun com en Bitzer aviat descobriran que d'adorable, no en té res! I és que aquesta trafica ha vingut per fer-los la vida impossible! No hi ha res que l'aturi... Ara, que en Shaun sempre ens té sorpreses amagades...

18:20 En Leon - Cap. 15 Paranoia
tancar

Cap. 15 Paranoia

Avui coneixerem un goril·la que té fòbia als llangardaixos. De fet, cada vegada que en veu un, es posa histèric! A més, ha decidit demanar ajuda a en Leon... Què et sembla que pot fer-hi ell?!

18:30 Pat i Stan - Cap. 32 Les bestioles d'en Pat
18:40 Al país del Pare Noel
18:45 En Matt i els monstres - L'arma secreta
tancar

L'arma secreta

Madame Bovary vol aprofitar que en Matt i la Manson estan sols a casa per segrestar en Xic i destruir per sempre l'Agència Antimonstres. L'amagarà en una cova secreta i estarà en contacte amb ell amb un sistema de comunicació a distància. Si vol tornar a veure la seva família, en Xic haurà de col·laborar amb ella. Sembla que no té altra opció...

19:05 Blue dragon - Cap. 25 Esquadró mòbil independent
tancar

Cap. 25 Esquadró mòbil independent

El gran mestre Homeron s'ha jugat la vida per saber qui és la persona que té els Extra Set, que ha resultat ser el General Logi. La Zola i companyia, tan bon punt ho han sabut, s'han mobilitzat de seguida. Tenen clar que atacaran la nau d'en Logi per sorpresa. No compten, però, amb la resistència de l'Esquadró Mòbil Independent!

19:30 Info k
19:45 Els Podcats - Cap. 33 Paladi
19:55 Els Podcats - Cap. 34 Drop
20:20 Tags
20:35 Noies enamorades - Cap. 7 Un ocellet al niu
tancar

Cap. 7 Un ocellet al niu

L'Ellie ha decidit agafar-se bé les coses i dedicar-se a cuidar l'Anna, que està embarassada. La Magda té clar que l'Ellie necessita alguna cosa per estar ocupada fins que no neixi la criatura, com ara... un altre nòvio?! De fet, ja el té clissat i tot: el noi que ha entrat a treballar a la botiga d'animals. Ai, que encara se n'enamoraran totes!

06:00 Megaminimals - El tobogan
tancar

El tobogan

Els Megaminimals surten al patí a jugar. L'Eric no ha baixat mai pel tobogan i en vol aprendre. Els Megaminimals li ensenyen com fer-ho.

06:10 mic 3
06:10 La Neli i en Cèsar - Cap. 31 La decisió d'en Cèsar. Sempre va bé, una mica d'exercici
tancar

Cap. 31 La decisió d'en Cèsar. Sempre va bé, una mica d'exercici

Avui la Neli i en Cèsar han de decidir quin esport faran durant el curs escolar. La Neli vol convèncer en Cèsar que agafi gimnàstica, igual que ella, però ell ha provat el bàsquet i ara no sap què triar. I si prova tots els esports?! L'únic que li pot passar és que acabi rebentat! Ah! I no t'ho perdis, que avui t'ensenyaran com fer-t'ho per estar sempre en forma!

06:15 Bob, el manetes - El pastor Llampec
06:25 Els Hoobs - Afanyar-se
tancar

Afanyar-se

Vinga, Groove, afanya't! Avui els hubs se'n van d'excursió al bosc i en Groove ha de plegar la bossa que fa servir per recollir coses. Caram! Sí que triga! Com s'ho poden fer l'Iver i la Tula perquè s'afanyi una mica més, en Groove?

06:55 Explica'm un conte - Els piraes de l'illa de les flors
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On en Costa clava un cop de puny a en Lukas
tancar

On en Costa clava un cop de puny a en Lukas

La Yagmur descobreix qui és la persona amb qui ha xatejat durant setmanes, i es queda de pedra. I tot i que el seu admirador cibernètic la salva d'uns neo-nazis, ella no el vol veure mai més. O potser només ho fa veure? La Lena descobreix gràcies al seu pare que la seva amiga Ulla també és la seva més gran enemiga perquè a totes dues els agrada en Cem. En Markus vol ajudar la Lena a recuperar en Cem... Amb pràctiques xamàniques!

21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1891
tancar

Cap. 1891

En David, la Marta, en Peris... tots s'eviten, però tots pensen que no hauria de ser així. L'Ester és l'única que s'ho passa bé. En Peris aconsella en Fidel perquè no perdi també el seu fill. L'Alba acaba quadrant-se amb en Fede i en Marcel davant de les bessones.

22:00 La tramuntada - La tramuntada
23:25 Extres Coproduccions - La mosquitera
tancar

La mosquitera

Lluís (Franz) viu la seva adolescència entre les discussions dels seus pares: Alícia (Suárez) i Miquel (Fernández), un matrimoni en crisi. El film mostra com els personatges imposen barreres als seus sentiments fins que l'aparició del conflicte és inevitable.

23:30 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Comença a quedar clar que l'Alba va veure algú a can Aymerich. Però qui? La Irina, pressionada, torna a atacar el Guillem. Ara, ell, està decidit a arrencar-li la veritat. El David i l'Aurora marxen cap a Salzburg.

00:05 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Cèlia sembla haver perdut les ganes de viure. La Irina demana al Ferran el seu número de telèfon. El Salvador es preocupa. A la Rita no se li han acabat els recursos.

00:40 Beverly Hills - Judicis i maldecaps
01:22 Beverly Hills - Abstinència
02:05 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent i Christophe es reconcilien quan Christophe sap que Laurent li va salvar la vida. Elizabeth creu que l'incendi del casino pot haver estat provocat. Sybella ofereix a Edward una alternativa al divorci: un matrimoni sense intimitat. Nicolas pregunta a Chloe quina és la seva relació amb Stefan.

02:30 Extres Coproduccions
02:35 La tramuntada - La tramuntada
04:05 Cròniques de la veritat oculta
04:35 Beverly Hills - Judicis i maldecaps
05:17 Beverly Hills - Abstinència