Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Club Super3
08:00 Els barrufets - Les barrufulleres de colors / El malson del barrufet
tancar

Les barrufulleres de colors / El malson del barrufet

L'Inventor ha regalat unes ulleres a la Barrufeta que fan que tot allò que veus sigui més bonic del que sembla. En Gargamel, que no volta gaire lluny, ja en té una de pensada. Avui el Somiador s'ha llevat amb ganes de conèixer món i no hi ha manera d'aturar-lo. I si acaba a l'olla d'en Gargamel? Sort que el Gran Barrufet té un xiulet màgic!

08:30 Els quatre fantàstics - Johnny Storm i la poció de foc
tancar

Johnny Storm i la poció de foc

En Johnny, per accident, ha rebut una dosi d'una de les pocions que en Diablo està fent servir en una cerimònia que li ha de servir per acabar dominant el món. La poció li donarà molta força, la qual cosa és una bona notícia per en Johnny, però també el convertirà en un ésser maligne, i això, és clar, no és gaire bona notícia pels 4 Fantàstics!

09:00 Hattori el ninja - Discurs és el meu fort/és dur ser ninja
09:25 Doraemon
10:25 Codi: Lyoko - Un gos multiplicat per dos
10:55 Codi 3xl
10:55 Turc per principiants - On en Cem no vol semblar més un gos castrat
tancar

On en Cem no vol semblar més un gos castrat

Un petit accident que ha tingut lloc representa un obstacle més en l'accidentat camí de la Lena cap a en Cem. O potser és que ella hi ha perdut interès? En Metin finalment s'ha armat de valor i ha posat un anell de compromís en un pastís per fer seva la Doris per sempre més. Però com reaccionarà la seva colometa? Al capdavall, la venda de diamants financia les guerres civils de l'Àfrica. Això ho sap tothom! Oi, Metin?

11:19 Turc per principiants - On se m'encongeix l'estómac de l'emoció
tancar

On se m'encongeix l'estómac de l'emoció

En Cem no es troba còmode amb els sentiments profunds i contesta a una carta d'amor de la Lena amb una exhibició de clar desinterès. Aquesta fredor turca enfonsa la Lena en la desesperació. I l'amor desemboca en guerra, no en pau. També resulta que els plans d'en Metin per casar-se amb la Doris topen amb un obstacle implacable: la Yagmur, la seva filla, pensa en la seva difunta mare. La Yagmur està fermament convençuda que la gent només s'ha de casar un cop a la vida!

11:50 Samantha ups! - Samantha a l'ascensor
tancar

Samantha a l'ascensor

La Samantha i la Chantal passaran una bona estona dins un ascensor. Quina claustrofòbia!

11:56 Samantha ups! - La Samantha fa de cangur
tancar

La Samantha fa de cangur

La Samantha farà de cangur d'un nen petit i, d'entrada, se'n sortirà bastant bé... o això sembla!

12:05 L'aventura de Jeff Corwin - Kània: la hiena, la reina dels animals
13:00 La tata - La tata (ii)
13:23 La tata - La tata (ii)
13:55 Zona zàping - Zona Zàping
14:20 Tot un món - Compartir per força
tancar

Compartir per força

Compartir per força No es tracta d'una decisió triada, és l'única opció. Ja fa mesos que l'Adela i les seves dues filles, la Jaqueline i l'Amanda, busquen un pis de lloguer a Torelló. Ningú no els en vol llogar cap, i el motiu que els donen és que són immigrants. Totes tres s'han vist forçades a viure en una habitació d'un pis compartit amb tres homes. La convivència és bona, però l'espai és molt reduït i viure-hi no és gens fàcil.

14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cicle James Bond - Moonraker
tancar

Moonraker

La nau espacial Moonraker, que els nord-americans anaven a lliurar als seus aliats britànics, desapareix en ple vol. James Bond, que s'encarrega del cas, sospita que l'artefacte està en poder de l'organització criminal que dirigeix Drax. Bond li segueix la pista des de Venècia fins a Rio amb l'ajuda de Holly Goodhead, una agent de la CIA.

17:45 Desapareguts - Desequilibri mental
tancar

Desequilibri mental

La recerca d'una dona desapareguda porta Jess a conèixer les desil·lusions d'un assassí en sèrie.

18:30 Desapareguts - Somnis de futur
tancar

Somnis de futur

Quan la investigació d'un segrest aparella Jess amb un físic, ex membre de l'FBI, Coyle sabrà que Brooke està sent avaluada per a una promoció.

19:25 Just kidding
20:00 Mr. Bean - Bona nit, Mr. Bean
20:23 Mr. Bean - Pentinats per mr.bean de londres
tancar

Pentinats per mr.bean de londres

"Hair by Mr. Bean of London", capítol en què el personatge visita una perruqueria i, de cop, com sempre, es veu immers en unes complicacions absurdes, i converteix en complicat el que no ho era, fins que esdevé un problema irresoluble. Repartiment Rowan Atkinson Chris Driscoll Frederick Treves Tony Haase Susie Mckenna Jamie Yeates Colin Wells C. J. Allen Matthew Ashforde Robin Driscoll Equip Direcció: John Howard-Davies, John Birkin, Paul Weiland Guió: Rowan Atkinson, Richard Curtis, Robin Driscoll, Ben Elton Música: Howard Goodall Producció: Sue Vertue Producció exec.: Peter Bennett-Jones

21:00 Telenotícies vespre
21:40 Avantmatx
22:00 El partit - R. C. D. Espanyol - F. C. Barcelona
00:00 El partit - Zona Futbol
00:00 El vestidor
00:45 Pel·lícula - Black Hawk abatut
tancar

Black Hawk abatut

La pel·lícula està basada en la desastrosa incursió militar nord-americana a Somàlia el 1993 i es centra en l¿episodi protagonitzat per un grup de ràngers que dos helicòpters Black Hawk van llançar a la ciutat de Muqdiisho. La seva missió era capturar dos lloctinents d¿un senyor de la guerra, però els seus adversaris els van acorralar i els ràngers van tenir moltes dificultats per sortir-ne vius.

03:00 Pel·lícula - Anticòs
tancar

Anticòs

Un grup de terroristes agafa una colla d'ostatges i amenaça de fer volar la ciutat de Munic amb una bomba nuclear si no es fa cas de les seves peticions. El detonador de la bomba està implantat al cos del cap dels terroristes per evitar que ningú no el pugui desactivar.

04:25 Pel·lícula - L'esparver pistoler
tancar

L'esparver pistoler

Un vell pistoler a qui tothom donava per mort arriba a un poble de l'oest amb l'objectiu de venjar-se d'uns bandolers que l'havien atacat temps enrere. L'ajudarà Lauren, un jove que treu el revòlver amb massa facilitat.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient
07:10 Músiques del món
07:20 Els oceans de l'home - "camarones" pel món
tancar

"camarones" pel món

12.- GAMBETES PEL MÓN Els crustacis d'Amèrica. Pesca de gambetes a l'Argentina. A Guayaquil i els manglars arruïnats. Granges de gambetes i la feina que s'hi fa. La cria de larves de costa Esmeralda. Un dia a San Pablo i San Pedro. Les crisis de la taca blanca i la dolarització. Localitzacions: Equador i Espanya.

08:10 Com un pingüí sense ales - Com un pingüí sense ales
tancar

Com un pingüí sense ales

Coneixerem la història d'un pobre pingüí diferent dels altres que viu en una petita illa perduda enmig de l'Antàrtic. Diuen que és massa jove i agressiu, i el rebutgen. Haurà de tirar endavant tot sol en una illa envoltat de pingüins que no li facilitaran, precisament, les coses, i haurà d'aprendre a fer-ho tot sense cap ajuda: fer un niu, trobar parella, defensar-se dels depredadors i, sobretot, alimentar i protegir les seves cries. En un entorn natural magnífic i alhora terriblement dur, descobrim la història tendra d'un pingüí amb una immensa capacitat d'adaptació.

09:00 Els animals van ser els primers - La cursa armamentista
09:55 Els majestuosos cavalls blancs - Els majestuosos cavalls blancs
tancar

Els majestuosos cavalls blancs

Aquest documental ens porta a conèixer els famosos cavalls Lipizzan d'Àustria i el lloc on viuen, la famosa Escola Espanyola d'Equitació de Viena, des que són joves fins que arriben a l'excel·lència en les seves actuacions. Durant més de 400 anys, aquesta escola té la seu en una obra d'art de l'arquitectura barroca.

10:30 Enginy natural - Martells, pics, pales i aixades
11:00 Madeira: la maragda de l'Atlàntic - Madeira: la maragda de l'Atlàntic
tancar

Madeira: la maragda de l'Atlàntic

L'illa de Madeira és anomenada "la maragda verda de l'Atlàntic". Les muntanyes de l'illa estan totalment cobertes per boscos mil·lenaris. El bosc de Laurisilva, el més gran de la seva classe a Europa, cobreix una àrea de 22.0000 hectàrees i va ser proclamat Patrimoni Natural de la Humanitat per la Unesco l'any 1999. La major part de la vegetació i espècies animals que es troben a Madeira són globalment endèmiques. El documental narra la història del descobriment i la colonització de l'arxipèlag i mostra la seva riquesa natural i cultural.

11:55 Imax - Alaska: l'esperit de la naturalesa
tancar

Alaska: l'esperit de la naturalesa

Poques zones de la Terra imposen grans canvis per a la supervivència. Aquest conflicte entre clima i vida és la temàtica central d'"Alaska". Tot i les dures condicions, a Alaska la vida sempre s'obre camí. Aquest documental mostra la majestuositat i la unicitat de l'Alaska salvatge i tracta de la prolongació de la vida per si mateixa.

12:35 Cànon Visions - Federico Fellini: autoretrat
tancar

Federico Fellini: autoretrat

Aquesta biografia de Federico Fellini ha estat possible gràcies als arxius de la RAI, que han permès muntar una col·lecció única amb les entrevistes que li van fer per televisió al llarg de la seva carrera. Aquestes trobades cara a cara amb el gran director de cinema permeten veure la gran curiositat, la candidesa i l'humor que van caracteritzar-lo.

13:30 TR3S C
13:45 Esports 33
13:45 Futbol Cat. - Futbol Cat.
14:20 Futbol int. - Futbol int.
15:00 Forat 18 : Circuit Europeu - Forat 18: Circuit Europeu
15:30 Transworld sport - Transworld Sport
16:30 Hoquei patins
18:00 Notícies - Notícies
18:30 Futbol - Hèrcules - Gimnàstic
20:30 Parlament
20:55 Tot un món - Veure, captar, mostrar
tancar

Veure, captar, mostrar

Els blocs de Can Garcia desapareixeran. Can Garcia, el formen uns edificis de pisos econòmics que, amb el pas del temps, s'han anat degradant. Ara, l'Ajuntament de Manlleu ha decidit enderrocar-los; però, abans, s'han de reallotjar les 230 famílies que hi viuen. Sergi Càmara, fotògraf professional, en documenta el procés. La trajectòria de Càmara està molt vinculada al món de la immigració des que l'any 2001 va centrar la seva mirada en aquells vigatans arribats d'arreu del món.

21:00 Tot un món - Propietari i llogater
tancar

Propietari i llogater

És la llei del mercat: molta demanda i poca oferta igual a preus elevats. L'escassetat de pisos de lloguer fa que aquest sigui un mercat cada cop més inaccessible. Però, a aquesta dificultat, cal sumar-li el fet que el llogater sigui de fora. Ximo Garcia, propietari, i Jamal Abdelmoujoud, llogater, parlen de les seves experiències personals en aquest terreny a Roquetes, al Baix Ebre.

21:05 Rodasons - + info
tancar

+ info

DE CALAIX a Figueres + OUMOU SANGARE al TIMPT El Rodasons d'aquesta setmana presenta dos reportatges protagonitzats per veus femenines. El primer està dedicat al grup de nova polifonia tradicional catalana De Calaix, que fa uns dies va presentar un nou disc, "Escudella de nadales" al Teatre El Jardí, de Figueres. I en el segon reportatge coneixerem la cantant maliana Oumou Sangare, una de les veus més destacades en la lluita pels drets de les dones d'Àfrica, que va actuar l'estiu passat al XXVII Festival de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú. www.tvcatalunya.com/rodasons rodasons@tv3mail.com

21:30 Loto 6/49
21:40 Cinema tres - cinema tres
22:15 Sala 33 - Positius
tancar

Positius

La Vero és una noia jove portadora del VIH. Treballa d'advocada i viu sola en un pis de Gràcia a Barcelona. Té un grup d'amics, la majoria també advocats, i porta una vida dinàmica dins d'un ambient de classe social mitja. No ha desenvolupat la SIDA amb la qual cosa encara no es medica. La Glòria té 60 anys i també viu afectada pel virus de la SIDA. A nivell mèdic, té totalment contralada la seva malaltia: es medica i malgrat alguns efectes secundaris reacciona bé al tractament. A nivell personal les coses són una mica més complicades. Les seves pors i els seus prejudicis fan que porti la malaltia amb total clandestinitat. Viu amb el seu fill Rober, que també desconeix la seva situació en un petit pis del barri del Carmel on tothom es coneix. Un dia la seva psicòloga li suggereix que faci un pas endavant en la normalització de la seva situació i li recomana anar a una ONG que treballa amb portadors de SIDA per conèixer gent que està en la mateixa situació que ella i poder compartir les seves pors. Allà coneixerà a la Vero. Totes dues intentaran lluitar dins del seu entorn per poder portar una vida normal sense patir el rebuig de la gent que les envolta.

23:55 Millennium
23:55 Millennium - SIDA:UN DIA COM AVUI
tancar

SIDA:UN DIA COM AVUI

El programa "Millennium", presentat i dirigit per Ramon Colom, repassarà, analitzarà i explicarà quina és la situació actual de la malaltia. Per fer-ho, entrevista Bonaventura Clotet, Cap de la unitat de HIV/sida de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. A la taula de debat hi participen Judith Cobeña, Presidenta de la associació ciudadana anti-sida catalana; Rafael Ruiz, de Nostrum psicólogos; Marcel Munné, coordinador de projectes de la coordinadora gai lesbiana; i Joaquim Roqueta, vicepresident de gais positius.

01:15 Clàssica - Europa Konzert 2005 from Budapest (Clàssica)
02:05 Nydia - + info
tancar

+ info

La dansa per a petits i grans de Marta Almirall i l'acte central del centenari de Joaquim Serra Al primer reportatge de NYDIA la coreògrafa Marta Almirall, premi Nacional de Dansa 2007, ens explica com crea els seus espectacles de dansa per a petits i grans amb la companyia Roseland. Després, acompanyem Antoni Ros Marbà dirigint "Puigsoliu" de Joaquim Serra al Palau de la Música Catalana, cinquanta anys després, en l'acte central del centenari del compositor, un concert amb la presència de la Cobla de Cambra de Catalunya, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i la cobla Mediterrània dirigides per Antoni Ros Marbà, Jesús Ventura i Salvador Brotons. A més, recomanacions editorials i discogràfiques, i "La dansa del Velatori", una coreografia d'Albert Sans.

02:30 Rodasons - + info
tancar

+ info

DE CALAIX a Figueres + OUMOU SANGARE al TIMPT El Rodasons d'aquesta setmana presenta dos reportatges protagonitzats per veus femenines. El primer està dedicat al grup de nova polifonia tradicional catalana De Calaix, que fa uns dies va presentar un nou disc, "Escudella de nadales" al Teatre El Jardí, de Figueres. I en el segon reportatge coneixerem la cantant maliana Oumou Sangare, una de les veus més destacades en la lluita pels drets de les dones d'Àfrica, que va actuar l'estiu passat al XXVII Festival de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú. www.tvcatalunya.com/rodasons rodasons@tv3mail.com

02:55 De la terra
03:05 Bèsties clip - Els Flamencs
03:10 Ciència al límit - Els taurons blancs
03:35 El jardí vivent - Viure entre les flors
04:05 Una odissea tribal - La lluita per la selva
05:00 Músiques del món
05:05 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - EDUARD INIESTA
tancar

EDUARD INIESTA

Eduard Iniesta és un multiinstrumentista, compositor i arranjador de Barcelona. És un músic hiperactiu que ha col·laborat amb multitud de projectes al llarg de la seva carrera. La seva música s'inspira amb els sons dels pobles de la Mediterrània.

05:27 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - LES BATINSES
tancar

LES BATINSES

Les Batinses, traduïble com "Els Inquiets", és el nom d'una banda de referència dins el panorama musical del Quebec. Destaquen per atrevits, creatius i revitalitzadors. La seva música podríem emmarcar-la dins el nou folk contemporani. Parteixen de melodies tradicionals però incorporen estils que van des de la salsa, els ritmes balcànics, el rock, el jazz o el hip-hop. Uns veritables centrifugadors d'idees que no obliden el seu orígens.

05:50 Turmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món. AINA - Two questions IT'S NOT NOT - Saling the night FROMHEADTOTOE - I'm the fuel FORA DES SEMBRAT - Je suis la suite ÈLENA - Adèu IVY - Let's go to bed DOMINIQUE A. - Je t'ai toujours aimé ANTÒNIA FONT - Tots els motors MIGALA - El tigre que hay en tí CHUCHO - El detonador emx3 CORCOBADO - La libertad STANDSTILL - 1,2,3, sol ALEX TORIO - Rainy day at Theme Park SIDONIE - Fascinado LE PETIT RAMON - J'aime la Tour Eiffel

06:45 Ritmes.clip
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - El partit de beisbol
07:30 Ja arriba en Noddy! - En Noddy i la flor gegant
tancar

En Noddy i la flor gegant

Aviat se celebrarà el Concurs de Flors del País de les Joguines. La Dinah i l'Osseta Tessie ja ho tenen tot a punt: la llavor, la terra i la il lusió de fer créixer la flor més bonica de totes. En Noddy i en Rodanxonet també s'hi presentaran, però no saben ni per on començar. Qui creus que guanyarà?

07:41 Ja arriba en Noddy! - El gran canvi dels follets
tancar

El gran canvi dels follets

A en Murri i a en Pillet els fa molta ràbia que en Noddy i la Tessie caiguin bé a tothom. Avui tenen un pla que no els pot fallar: transformar-se per art de màgia en els nostres amics! Començaran a fer de les seves i tothom es pensarà que és cosa d'en Noddy i la Tessie. Com s'ho farà el senyor Guàrdia per aturar-los?

07:50 Bumba
07:55 Pau, la petita guineu roja - Us he enredat!
tancar

Us he enredat!

Avui a en Pau li ha agafat la dèria de fer bromes a tothom. Ho troba divertit, això d'aixecar la camisa als altres. Fa com en Pere i el llop, i la veritat és que els seus companys ja en comencen a estar una mica tips. Saps què li pot passar? És clar! Que quan necessiti que el vagin a ajudar de veritat, potser no li farà cas ningú... Ai, Pau, que en sortiràs escaldat!

08:00 Club Super3
08:00 Els barrufets - Les barrufulleres de colors / El malson del barrufet
tancar

Les barrufulleres de colors / El malson del barrufet

L'Inventor ha regalat unes ulleres a la Barrufeta que fan que tot allò que veus sigui més bonic del que sembla. En Gargamel, que no volta gaire lluny, ja en té una de pensada. Avui el Somiador s'ha llevat amb ganes de conèixer món i no hi ha manera d'aturar-lo. I si acaba a l'olla d'en Gargamel? Sort que el Gran Barrufet té un xiulet màgic!

08:30 Els quatre fantàstics - Johnny Storm i la poció de foc
tancar

Johnny Storm i la poció de foc

En Johnny, per accident, ha rebut una dosi d'una de les pocions que en Diablo està fent servir en una cerimònia que li ha de servir per acabar dominant el món. La poció li donarà molta força, la qual cosa és una bona notícia per en Johnny, però també el convertirà en un ésser maligne, i això, és clar, no és gaire bona notícia pels 4 Fantàstics!

09:00 Hattori el ninja - Discurs és el meu fort/és dur ser ninja
09:25 Doraemon
10:25 Codi: Lyoko - Un gos multiplicat per dos
10:55 Codi 3xl
10:55 Turc per principiants - On en Cem no vol semblar més un gos castrat
tancar

On en Cem no vol semblar més un gos castrat

Un petit accident que ha tingut lloc representa un obstacle més en l'accidentat camí de la Lena cap a en Cem. O potser és que ella hi ha perdut interès? En Metin finalment s'ha armat de valor i ha posat un anell de compromís en un pastís per fer seva la Doris per sempre més. Però com reaccionarà la seva colometa? Al capdavall, la venda de diamants financia les guerres civils de l'Àfrica. Això ho sap tothom! Oi, Metin?

11:19 Turc per principiants - On se m'encongeix l'estómac de l'emoció
tancar

On se m'encongeix l'estómac de l'emoció

En Cem no es troba còmode amb els sentiments profunds i contesta a una carta d'amor de la Lena amb una exhibició de clar desinterès. Aquesta fredor turca enfonsa la Lena en la desesperació. I l'amor desemboca en guerra, no en pau. També resulta que els plans d'en Metin per casar-se amb la Doris topen amb un obstacle implacable: la Yagmur, la seva filla, pensa en la seva difunta mare. La Yagmur està fermament convençuda que la gent només s'ha de casar un cop a la vida!

11:45 Samantha ups! - La Samantha fa de cangur
tancar

La Samantha fa de cangur

La Samantha farà de cangur d'un nen petit i, d'entrada, se'n sortirà bastant bé... o això sembla!

11:51 Samantha ups! - Samantha prepara el Nadal
tancar

Samantha prepara el Nadal

S'acosta el Nadal i la Samantha està preparant els regals, el pessebre, l'arbre... tot estarà a punt!

12:00 Info K dia a dia
12:20 El món perdut - L'elixir
13:05 quèquicom - Tintín
tancar

Tintín

Tintín i l'aventura de la ciència En el centenari del naixement del dibuixant Hergé, Quèquicom repassa la ciència que hi ha al darrere de les aventures de l'intrèpid reporter Tintín. Quan l'home va trepitjar la lluna,Tintín ja feia 15 anys que hi havia anat. El reporter Miquel Piris entrevista Andreu Ripoll,que va treballar a la NASA com a enginyer en el programa Apol·lo, per veure si, efectivament, Hergé va anticipar correctament el viatge a la lluna. Per experimentar la ingravidesa, com fa Tintín, Piris se submergeix entre morenes i taurons en un aquari. Més endavant, els professors Manuel Moreno i Ricard Bosch, de la UPC, sotmeten a la prova de la ciència altres situacions que surten en les aventures de Tintín. Per exemple, ¿podia la Castafiore trencar una copa de cristall amb la potència de la seva veu? Toni Mestres intenta superar la soprano amb l'ajuda d'un altaveu capaç d'assolir altes freqüències i explica la manera com, des de casa, qualsevol pot provar de fer petar una copa.

13:30 Codi 3xl
13:30 One piece - L'heroi d'Alabasta i la ballarina de bord
13:53 One piece - L'arribada al país de la sorra! La pols que porta pluja i rebel·lions
14:20 Codi 3xl - Codi 3XL - Amb un parell de nassos
tancar

Codi 3XL - Amb un parell de nassos

Has conegut mai un pallasso? Però un pallasso de debò. Al Codi3XL d'avui parlam amb en Tortell Poltrona i acomplim un desitg.

14:30 Fruits basket - El busca-raons és un futur príncep blau!
tancar

El busca-raons és un futur príncep blau!

La Tohru i la Kisa s'han fet molt amigues, i passen moltes estones juntes. Elles estan molt contentes però n'hi ha d'altres que no n'estan tant, de contents. La Tohru se n'assabenta a les males al carrer quan coneix un nou membre del Zodíac... que li roba la bossa! Es tracta del jove Hiro Sohma, que no està disposat a permetre que la Tohru acapari l'atenció de la Kisa.

14:55 Codi 3xl - Codi 3XL - Sóc analògic
tancar

Codi 3XL - Sóc analògic

Digital és una de les paraules més utilitzades al segle XX i XXI, però encara hi ha gent que no ho tenen tant clar. Una raça en perill d'extinció? Els analògics encara viuen.

15:05 Hora Tòquio
15:05 Get Backers - Makubex, el noi desconegut
15:35 Love Hina - Una residència femenina amb banys termals a l'aire lliure
tancar

Una residència femenina amb banys termals a l'aire lliure

Fa quinze anys, Keitaro Urashima va conèixer una noia i li va prometre que ingressarien junts a la Universitat de Tòquio. Ara, per mantenir la seva promesa, ha d'aconseguir ingressar en un altre lloc. Un dia se li acudeix una idea genial: podria viure i treballar unes hores al dia a la fonda de la seva àvia. Però resulta que la fonda ha estat transformada en una residència d'estudiants femenina. Keitaro, un cop dins, topa amb una noia a la font termal a l'aire lliure i tres de les residents l'empaiten perquè creuen que només ha entrat al centre per veure noies despullades. Hanura, la tia de Keitaro, el salva de les perseguidores, l'informa que la seva àvia s'ha agafat unes vacances i el posa a treballar de conserge de la residència.

16:00 Atrapa-sons - Com sona una imatge?
16:20 mic 3
16:20 Pingu - + info
tancar

+ info

La Pinga s'ha fet mal al peu i en Pingu l'hi ha d'embenar. Quines pessigolles! Quin fart de riure! Que divertit que és, això d'embenar! Què més pot embenar, en Pingu? Tot el que es trobi, encara que no faci falta. Les joguines, un ninot de neu, el trineu. Ai, Pingu, quin embolic que et faràs!

16:25 Pingu - + info
tancar

+ info

La flauta màgica que s'ha trobat en Pingu és molt especial. A tothom li fa mal d'orelles, tret dels peixos, que es queden embadalits quan senten sonar l'instrument d'en Pingu. Saps el conte del Flautista d'Hamelí? Doncs a en Pingu li podria passar el mateix. Fins on el seguiran els peixos?

16:30 Bob, el manetes - El Trac i les fruites tropicals
16:39 Bob, el manetes - Mestre Golut
16:50 Hora Local
16:50 Les Tres Bessones - Pare Noel
tancar

Pare Noel

Som als volts de Nadal. Les bessones, tot passejant, veuen el Pare Noel i li estiren la barba. No s'havien adonat que era l'Avorrida, que les castiga a conèixer el país on viu el Pare Noel.

17:15 Rovelló - La festa de l'arbre
tancar

La festa de l'arbre

En Rovelló ben aviat coneixerà la Festa de l'Arbre. També descobrirà altres coses, com ara que dos gossos es poden arribar a discutir per culpa d'un arbre. I és que els arbres tenen moltes sorpreses amagades.

17:40 Sidèria
17:40 Invasió - Cul-de-sac
tancar

Cul-de-sac

Un lector del Paranoid Times ha estat testimoni d'un doble assassinat en què la segona víctima ha ressuscitat. Cade investiga el cas fent-se passar per periodista.

18:25 Els misteris de Roswell - Dies comptats. Segona part
18:45 El món perdut - Retalls
19:30 Codi 3xl
19:30 Som així - + info
tancar

+ info

La Nicki fa tot el que pot per oblidar el Rob i continuar la seva vida, i es posa a treballar en un bar i en una llibreria. I justament en aquestes noves feines hi coneix dos nois, en Toby i en Max. Per desgràcia, els dos nois es coneixen i juguen amb la Nicki. Per variar, ella no té la paella pel mànec. Però quan la Nicki s'embolica amb dos nois alhora, els problemes estan assegurats.

19:55 Som així - + info
tancar

+ info

L'amistat de la Sooz i en Tyler es fa cada cop més estreta. Ell li dóna un munt d'idees que l'ajuden a gestionar més bé la seva vida i els seus diners. Però arriba el moment de pagar el lloguer, i en Tyler amaga un petit secret pel que fa al seu estil de vida. La Sooz lluita per posar en ordre la seva vida i la seva economia, i l'esperen unes quantes sorpreses.

20:20 HUMANG
20:20 El nan roig - Suficiència i paranoia
20:49 El nan roig - Jo, al quadrat
21:20 Imp - El xef
21:21 Imp - El gra
Progrmació BD ....
21:30 Roseanne - El miracle
21:52 Roseanne - La roseanne k.o.
22:15 Vic Mackey - Caçadors de dracs
22:59 Vic Mackey - Carnívors
23:43 Vic Mackey - Dos dies de sang
00:27 Vic Mackey - Cercles
01:10 Guàrdia de costes - El dia més bonic
tancar

El dia més bonic

La prohibició de pesca està complicant la ja de per sí difícil vida dels pescadors de Tropea. La situació assoleix un punt crític per a un d'ells, Bruno, quan la seva filla malalta s'enamora d'un vestit de comunió molt car. Melluso l'intenta ajudar però les seves bones intencions no arriben a bon port. Un cop localitzats els barrils plens de residus tòxics gràcies a Ibrahim, Angelo demana a l'almirall Cordari que enviï un expert per assessorar-los. A l'oficina del port arriba la bonica i encantadora tinent Elena Dapporto. Males noticies per a Angelo: l'avaluació de la situació indica que caldrà força temps per recuperar els barrils i fer que es pugui tornar a pescar sense perill. El suggeriment de Carmine d'adoptar una solució ràpida -enterrar els barrils sota un ciment especial- sembla cada vegada més factible, tot i que Angelo es resisteix a perdre'n el contingut, sobretot perquè Compatri s'aferra a un silenci obstinat i aterrador. La Guàrdia de costes organitza una acció nocturna amb èxit, ja que capturen un bot abarrotat d'immigrants que pretenien desembarcar en una platja llunyana, fet que tindrà conseqüències inesperades per Melluso quan salva una noia a punt d'ofegar-se, Amina. Angelo respira alleujat quan l'informen que Compatri està determinat a parlar. Ara la veritat sortirà a la superfície, ell podrà prendre la solució més ràpida i retirar la prohibició de pesca.

01:59 Guàrdia de costes - Por a alta mar
tancar

Por a alta mar

Lucio està decidit a fer un gir en la seva vida i començar de nou. En autodefensa, mata el que un bon dia fou el seu company de delictes, Cosimo. Queda varat per culpa del motor espatllat i el rescaten Irene i David. Lucio els agafa presoners i utilitza la seva embarcació per una última remesa de contraban. Compatri ha promès revelar una informació que trasbalsarà Tropea, però només parlarà quan se li garanteixi que entrarà en el programa de protecció de testimonis. Angelo vol eliminar la prohibició de pesca en ocasió de l'arribada anual de tonyines a les aigües de Tropea i per això ordena a Elena que s'encarregui d'enterrar els barrils. Melluso vol protegir Amina de l'home que l'està cercant amb violència i demana a Lo Foco que amagui la noia a casa d'ell. Carmine intercanvia dures paraules amb Angelo mentre la seva dona, Viviana, apareix per allunyar Margherita del seu nou amor, potser perquè enyora la relació de la noia amb el seu fill Toni. Angelo aconsegueix conquistar el gremi de pescadors amb l'anunci de la retirada de la prohibició, però quan Compatri mor a l'hospital aquella mateixa nit, es veu obligat a repensar-se la promesa feta .

02:50 Roseanne - El miracle
03:12 Roseanne - La roseanne k.o.
03:35 Cinema tres - cinema tres
04:05 Lobster comedies
04:15 Clàssics en blanc i negre - La reina de Nova York
tancar

La reina de Nova York

Hazel FLagg, una noia de Vermont, fingeix tenir una malaltia incurable per aconseguir un viatge gratis a Nova York amb el periodista Fredric March. March, a través dels seus articles, converteix Hazel Flagg en una celebritat nacional perquè la noia ha demostrat molta valentia davant la seva mort imminent. Hazel s'enamora de March i decideix de revelar la veritat al periodista, però no hi ha solució de continuïtat: si March escriu la veritat, els nord-americans es trobaran privats d'una màrtir construïda, a través del diari, per sublimar-hi l'exhibició pública de l'autocompassió.

05:30 Clàssics en blanc i negre - Passió salvatge
tancar

Passió salvatge

El fogoner d'un vaixell, durant una travessia per aigües africanes, s'enamora d'una passatgera distingida. La dona s'adona de la passió que ha despertat en ell i l'utilitza per protegir-se d'uns companys de viatge massa sol·lícits. El groller fogoner està a punt de matar una persona d'influència que l'ha insultat, i acaba identificant-se amb el comportament dels grans goril·les africans.