Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Paradisos asiàtics - Rajasthan, India
10:24 La Roma secreta
11:24 La Roma secreta
12:28 Pel·lícula - El tresor perdut dels cavallers templers
tancar

El tresor perdut dels cavallers templers

Katrine, de 12 anys, passa els estius amb el seu pare a l'illa de Bornholm, on hi té molts amics. Però aquest estiu tot serà diferent: Nis, un dels amics de Katrine, ha trobat un llibre que assegura que les esglésies de Bornholm van ser construïdes pels cavallers templers.

14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Estudiar els lèmurs de Madagascar
tancar

Estudiar els lèmurs de Madagascar

A la reserva natural d'Ivoloina hi viuen nou espècies de lèmurs. Un grup d'estudiants catalans hi han fet pràctiques universitàries gràcies a un acord de l'Institut de Biodiversitat Tropical amb el Grup de Fauna de Madagascar.

14:30 Telenotícies migdia
15:39 Pel·lícula - Un seguit de desgràcies catastròfiques de Lemony Snicket
tancar

Un seguit de desgràcies catastròfiques de Lemony Snicket

El comte Olaf és un malvat que, amb les seves disfresses i els seus terribles estrategemes, està decidit a prendre la fortuna familiar dels tres germanets Baudelaire, que s'han quedat orfes. Els pares van morir en un incendi i ara els nens passen de mà en mà d'uns parents que el comte anirà eliminant.

17:27 Pel·lícula - El meu monstre i jo
19:17 Quarts de nou - TOTS SANTS . VILAFRANCA
tancar

TOTS SANTS . VILAFRANCA

Un programa especial de "Quarts de nou" informarà de la jornada des de Vilafranca del Penedès La diada castellera de Tots Sants serà present demà a TV3 emetrà una edició especial del magazín "Quarts de nou", amb tot el que hagi passat a la gran jornada de Vilafranca del Penedès. La diada de Tots Sants ha estat més d'una vegada el marc de les actuacions castelleres més important de la història. Per intentar repetir-ho, els Castellers de Vilafranca, líders indiscutibles del món casteller, preparen els castells actuals de màxima dificultat: el 3 de 10 amb folre i manilles i la torre de 9 amb folre sense manilles, dos castells que els vilafranquins han coronat però que mai no han descarregat. Amb la colla vilafranquina competiran els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona.

20:12 Esport Club
20:42 Just for laughs
21:00 Telenotícies vespre
21:48 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

Al programa d'humor "APM?" l'Homo fa una entrevista a l'actriu Marta Etura, que presentava la pel·lícula "Eva". L'actriu no coneixia l'Homo APM? i s'ho va passar força malament. A més a més, Risto Mejide valorarà la precampanya electoral; es presentarà el tràiler de "La cosa"; s'estrenarà un anunci d'Esperanza Aguirre; Mou i Guardiola s'enfrontaran a "Karate Kid"; es mostrarà la versió APM? de "14 d'abril", i hi haurà una nova edició dels 10 "millors" de la setmana.

22:35 Pel·lícula - Memòries d'una geisha
tancar

Memòries d'una geisha

Una humil família japonesa cedeix una filla petita perquè vagi a treballar com a serventa en una casa de geishes. Amb els anys, la nena es converteix en la llegendària geisha Sayuri, que captiva els homes més poderosos amb la seva bellesa i el seu talent. Però ella no és feliç perquè està enamorada d'un home a qui no pot aconseguir.

01:04 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" mostrarà aquesta setmana la revifada que hi ha en el món de l'artesania amb el reportatge "L'artesania reviu". En un món global amb productes que cada vegada arriben de més lluny, l'artesania viu un nou impuls. Productes que aprofiten matèries primeres que ajuden a mantenir el territori, peces úniques fabricades pels mateixos artistes i noves línies de comercialització que donen resposta a una demanda disposada a pagar una mica més per tenir un producte diferenciat.

01:29 La nit del màster de TV3 - LA NIT DEL MÀSTER
tancar

LA NIT DEL MÀSTER

El quart programa emetrà els treballs de ficció dels estudiants. Es tracta de dos capítols pilot de dues sèries: "Quòniams", sobre un grup de joves que intenta obrir-se camí en el món de la música, però tot els surt al revés; i "Sudoku", que tracta sobre un home d'uns 50 anys que es troba en una situació sorprenent després de patir un atac de cor.

02:23 Les germanes McLeod - Cap. 152 La llegenda d'en Harry Ryan
tancar

Cap. 152 La llegenda d'en Harry Ryan

Després de la mort de Harry, Alex coneix la verdadera història de la vida del difunt. A més, Stevie confessa a Alex que va estar discutint amb Harry el matí que ell va morir. Mentrestant, Kate i Regan es veuen obligades a treballar plegades davant d'un misteriós cas de plumbisme.

03:05 Ventdelplà - Cap. 37
tancar

Cap. 37

L'Svetlana no veu cap més sortida que anar a Barcelona i continuar exercint la prostitució. El Jaume no sap què fer per aturar-la i la Isabel dóna veus per trobar-li una feina. Però, per a una noia com ella, desfer-se del passat no és gens fàcil. D'altra banda, després de la mort del gat, el Julià regala unes sargantanes al Biel, en part per veure la Teresa. Aquesta truca al David perquè sap que és capaç d'expressar-li el que sent, però hi ha la Marga i no li volen fer mal.

03:57 Jazz a l'estudi - Elisabet Raspall
04:56 Jazz a l'estudi - Francesc Capella
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 La policia dels rens - La policia dels rens
07:53 Retalls de món - La vida al delta
08:03 Viatges extraordinaris - El territori del Nord
08:53 Guies de butxaca - Istanbul
09:04 D'aquíd'allà. Pakistan - L'ànima sufí. La música mística de l'islam
tancar

L'ànima sufí. La música mística de l'islam

D'un temps ençà, l'extremisme musulmà sovint ha dominat els titulars de portades i noticiaris. Però l'escriptor i historiador William Dalrymple explora un vessant de l'islam totalment diferent. "L'ànima sufí. La música mística de l'islam" segueix Dalrymple per un recorregut personal que l'endinsa en el món místic i musical de l'islam, en què investiga les tradicions de la música sufí a Síria, Turquia, el Pakistan, l'Índia i el Marroc.

10:00 Cuiner sota pressió - Wyoming
10:25 La meva cuina xipriota - Foraging & goats
tancar

Foraging & goats

La Tonia visita la regió de Pafos, on surt a collir herbes silvestres i verdures amb el seu amic George, amb qui després prepararà una antiga recepta de carn de porc. A més, la Tonia muny una cabra i amb la llet aprèn a fer l'"anari", un dels seus formatges xipriotes predilectes.

10:48 Retalls de món - Curitiba, ciutat ecològica
11:03 Karakia - "Massala basar", comunitat pakistanesa
tancar

"Massala basar", comunitat pakistanesa

La comunitat pakistanesa de Catalunya és una de les que més ha fet perquè el barri del Raval de Barcelona es converteixi en un paisatge multicultural. La intensa vida comercial dels seus integrants amaga una important activitat cultural, i, els restaurants i fogons casolans, una gastronomia rica, plena de colors, aromes i espècies.

11:36 Nydia - LA MUNTANYA AL TEU VOLTANT. Cesc Gelabert al centre de la rotllana
tancar

LA MUNTANYA AL TEU VOLTANT. Cesc Gelabert al centre de la rotllana

El coreògraf i ballarí Cesc Gelabert va obrir el festival d'estiu Grec 2011, a Barcelona, amb un espectacle que ofereix una mirada personal sobre la sardana. El programa monogràfic "La muntanya al teu voltant - Cesc Gelabert al centre de la rotllana", de 25 minuts, et presenta el procés de treball de l'experiència, els seus antecedents i la presentació, amb la participació de tretze dansaires de colles sardanistes al costat dels ballarins de la companyia Gelabert&Azzopardi.

12:01 D'aquíd'allà. Pakistan - La Ramsha i el haar, kabutar i doli.
tancar

La Ramsha i el haar, kabutar i doli.

La Ramsha viu a l'Hospitalet de Llobregat amb els seus pares i germans. Els dissabtes ajuda el seu pare al locutori, el negoci familiar. La noia ensenya a la colla un joc anomenat "jasu, panju, haar, kabutar i doli" i algunes paraules en urdú. També mostra alguns dels plats típics del seu país d'origen (el Pakistan), parla de la religió musulmana i dels seus amics, sobretot de la seva amiga d'origen indi. També comenta les diferències entre Catalunya i el Pakistan. Per últim, com cada nit, explica un conte de por als seus germans petits. "Jugamón" és una aventura protagonitzada per nens i nenes catalans d'entre 9 i 13 anys de diverses procedències culturals que comparteixen cada setmana una estona de diversió i d'intercanvi. Cada capítol està protagonitzat per un membre del grup, que exerceix d'amfitrió. Rep els altres a casa seva i els proposa un joc propi de la seva cultura o país d'origen i un lloc per jugar-hi: un menjador, un terrat, un bosc, una platja... El que és important no és el joc, sinó la creativitat que hi ha al darrere de cada proposta, les reflexions sobre temàtiques diverses vinculades a la seva vida quotidiana... El programa propicia un espai educatiu on es mostra el valor de la convivència en la diferència. Els 13 nens i nenes de la colla "Jugamón" tenen diferents colors de pell, famílies estructurades de maneres diverses, cultures de procedència molt variades i maneres de parlar català ben diferents en funció del territori on viuen. Uns són catalans de naixement i altres d'acollida. Catalunya és el que els uneix.

12:23 Animals sentinella - Alerta! Aigua contaminada
13:13 Sentinelles de la natura - Grècia
14:04 La Saba i el secret del rinoceront - La Saba i el secret del rinoceront
tancar

La Saba i el secret del rinoceront

Fa deu anys, mentre treballava per a la fundació Salvem els Rinoceronts a l'interior de Namíbia, la famosa experta en fauna Saba Douglas-Hamilton va descobrir que un gran nombre de rinoceronts negres s'havien adaptat a un estil de vida àrid als inhòspits deserts de la Costa dels Esquelets. El rinoceront negre té fama de ser malcarat, miop i solitari. Diuen que el seu primer reflex, si es troba en perill, és atacar.

15:00 Cases ecològiques - Vinya
15:26 El repte àrtic - El repte àrtic
tancar

El repte àrtic

El fràgil medi de l'Àrtic és testimoni dels indicis més importants i més ràpids del canvi climàtic. Jacqueline McGlade, directora executiva de l'Agència Europea del Medi, i tres col·legues seus decideixen participar en un viatge extraordinari a través de Groenlàndia. En aquest recorregut, veuen en directe els efectes del canvi climàtic i coneixen testimonis dels canvis en el medi de l'Àrtic.

16:21 Retalls de món - La festa dels morts
16:35 La màquina del temps - El món esculpit pel temps
tancar

El món esculpit pel temps

Aquest episodi desperta la naturalesa inquieta de la Terra per il·lustrar com van sorgir els accidents geogràfics més coneguts. Comprimint mil·lennis en mil·lisegons, veurem com els rius tallen roques sòlides, com les muntanyes s'alcen i es desplomen, com un mar menut es converteix en un oceà poderós. Contemplarem el Grand Canyon, l'esfinx i el desert del Sàhara, però també glaceres, terratrèmols, volcans i muntanyes.

17:23 La màquina del temps - Una cursa contrarellotge
tancar

Una cursa contrarellotge

Des de l'obertura diària dels pètals d'una flor fins a l'evolució del cavall durant milers d'anys, els éssers vius utilitzen el temps de diferent manera per a la pròpia supervivència. Aquest programa examina els ritmes de la vida a la Terra i distorsiona el temps per viatjar a través de la història de l'evolució.

18:13 La màquina del temps - Amos del temps
tancar

Amos del temps

Aquest capítol tracta de l'obsessió de l'home per imposar-se al temps en el món modern. Aquest programa revela el misteri de com experimentem el temps i de com el rellotge biològic que duem a dins fa de pauta en les nostres vides. L'habilitat musical ens ajuda a tenir un sentit del temps? Per què és més fàcil acabar ebri al dinar que al sopar? Com ha afectat el frenesí de l'actual estil de vida de l'home a la naturalesa? I realment... algun dia serem capaços d'enganyar el temps?

19:11 Cronos - La Xina
tancar

La Xina

La Xina misteriosa: un imperi extremament violent i amb una inventiva infinita. Un imperi que durarà 4.000 anys, però consumit per la vanitat i l'avarícia, serà enderrocat per revoltes populars contra l'opressió.

19:58 Cuiner sota pressió - Wyoming
20:24 La meva cuina xipriota - Foraging & goats
tancar

Foraging & goats

La Tonia visita la regió de Pafos, on surt a collir herbes silvestres i verdures amb el seu amic George, amb qui després prepararà una antiga recepta de carn de porc. A més, la Tonia muny una cabra i amb la llet aprèn a fer l'"anari", un dels seus formatges xipriotes predilectes.

20:51 Karakia - "Massala basar", comunitat pakistanesa
tancar

"Massala basar", comunitat pakistanesa

La comunitat pakistanesa de Catalunya és una de les que més ha fet perquè el barri del Raval de Barcelona es converteixi en un paisatge multicultural. La intensa vida comercial dels seus integrants amaga una important activitat cultural, i, els restaurants i fogons casolans, una gastronomia rica, plena de colors, aromes i espècies.

21:21 10 coses que heu de saber sobre el son - 10 coses que heu de saber sobre el son
tancar

10 coses que heu de saber sobre el son

Tots necessitem dormir. Però per què tenim tants problemes per mantenir el son? Mitjançant un reguitzell de consells i recomanacions útils, el documental explica per què és tan vital fer les vuit hores. Dormir hauria de ser fàcil. Un està cansat, se'n va al llit i s'aixeca sentint-se fresc i a punt per encetar un nou dia. A vegades, però, independentment de com s'intenti, és impossible mantenir els ulls tancats.

22:13 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" mostrarà aquesta setmana la revifada que hi ha en el món de l'artesania amb el reportatge "L'artesania reviu". En un món global amb productes que cada vegada arriben de més lluny, l'artesania viu un nou impuls. Productes que aprofiten matèries primeres que ajuden a mantenir el territori, peces úniques fabricades pels mateixos artistes i noves línies de comercialització que donen resposta a una demanda disposada a pagar una mica més per tenir un producte diferenciat.

22:40 Singulars - Rafael Santandreu: pensa bé i et sentiràs millor
tancar

Rafael Santandreu: pensa bé i et sentiràs millor

Aquesta setmana, a "Singulars", ens visita Rafael Santandreu, llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en Psicologia Clínica al Centre di Terapia Strategica de Arrezzo, Itàlia, i formador en Psicologia al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Amb ell analitzarem les creences irracionals i les necessitats fictícies que condicionen la nostra felicitat i l'estabilitat emocional.

23:27 60 minuts - Ones de xoc
tancar

Ones de xoc

Aquest "60 minuts" narra la història d'una ràdio que lluita per la pau, que dóna la paraula a la gent d'un país on s'imposa el silenci a punta de fusell. Al Congo, un país on l'índex de violació dels drets humans és dels més elevats de tot el món, els periodistes de Radio Okapi - una emissora que va néixer l'any 2002 - denuncien contínuament, posant les seves vides en perill, els pitjors abusos als quals la població civil està sotmesa.

00:25 Viatges extraordinaris - El territori del Nord
01:17 Guies de butxaca - Istanbul
01:26 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" mostrarà aquesta setmana la revifada que hi ha en el món de l'artesania amb el reportatge "L'artesania reviu". En un món global amb productes que cada vegada arriben de més lluny, l'artesania viu un nou impuls. Productes que aprofiten matèries primeres que ajuden a mantenir el territori, peces úniques fabricades pels mateixos artistes i noves línies de comercialització que donen resposta a una demanda disposada a pagar una mica més per tenir un producte diferenciat.

01:50 Singulars - Rafael Santandreu: pensa bé i et sentiràs millor
tancar

Rafael Santandreu: pensa bé i et sentiràs millor

Aquesta setmana, a "Singulars", ens visita Rafael Santandreu, llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en Psicologia Clínica al Centre di Terapia Strategica de Arrezzo, Itàlia, i formador en Psicologia al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Amb ell analitzarem les creences irracionals i les necessitats fictícies que condicionen la nostra felicitat i l'estabilitat emocional.

02:32 Animals sentinella - Alerta! Aigua contaminada
03:21 Sentinelles de la natura - Grècia
04:12 La Saba i el secret del rinoceront - La Saba i el secret del rinoceront
tancar

La Saba i el secret del rinoceront

Fa deu anys, mentre treballava per a la fundació Salvem els Rinoceronts a l'interior de Namíbia, la famosa experta en fauna Saba Douglas-Hamilton va descobrir que un gran nombre de rinoceronts negres s'havien adaptat a un estil de vida àrid als inhòspits deserts de la Costa dels Esquelets. El rinoceront negre té fama de ser malcarat, miop i solitari. Diuen que el seu primer reflex, si es troba en perill, és atacar.

05:04 El repte àrtic - El repte àrtic
tancar

El repte àrtic

El fràgil medi de l'Àrtic és testimoni dels indicis més importants i més ràpids del canvi climàtic. Jacqueline McGlade, directora executiva de l'Agència Europea del Medi, i tres col·legues seus decideixen participar en un viatge extraordinari a través de Groenlàndia. En aquest recorregut, veuen en directe els efectes del canvi climàtic i coneixen testimonis dels canvis en el medi de l'Àrtic.

05:56 Videoclips catalans
06:00 Videoclips catalans - MARIA COMA, Mil orelles
06:03 Videoclips catalans - VERY POMELO, Les dones em miren
06:06 Videoclips catalans - BUHOS, L¿eclipsi
06:10 Els bruixots de Vanuatu - Els bruixots de Vanuatu
tancar

Els bruixots de Vanuatu

A les illes volcàniques de Vanuatu, al Pacífic Sud, la gent creu en la màgia i ningú no en qüestiona el poder. Els mags de Vanuatu són temuts i respectats. Viuen aïllats dels altres habitants de les illes i tenen el poder de comunicar-se amb la naturalesa i protegir la gent dels esperits del mar i del bosc. En aquest documental seguirem dos homes que apel·len a la màgia per poder superar proves molt difícils.

Progrmació BD ....
07:25 Les Tres Bessones - Cristòfol Colom
tancar

Cristòfol Colom

L'Anna, la Teresa i l'Helena veuen un anunci on es demanen hostesses per a un viatge en vaixell. No s'ho pensen gaire i cada una s'apunta a una de les tres caravel·les: la "Pinta", la "Niña" i la "Santa María". El viatge cap al nou món serà molt accidentat i hauran de lluitar amb els víkings, que volen arribar abans que ells al nou continent. Gràcies a les bessones, Colom serà el descobridor d'Amèrica.

07:54 Doraemon - El rellotge del temps / La pistola de les emocions / El mirall duplicador
08:14 Doraemon - L'equip de combat / La pera del retorn inmediat / L'esprai de l'oxígen
08:38 mic 3
08:38 Bob, el manetes: quan en Bob va començar a treballar - Bob, el manetes: quan en Bob va començar a treballar
09:11 Tom i Jerry amb Sherlock Holmes - Tom i Jerry amb Sherlock Holmes
tancar

Tom i Jerry amb Sherlock Holmes

El robatori d'una joia a Londres fa confondre Scotland Yard i només el llegendari Sherlock Holmes i el seu ajudant, el doctor Watson, poden trobar l'autèntic lladre. Però, aquesta vegada, tindran una col·laboració inesperada, ja que en Tom i en Jerry també buscaran pistes per trobar el lladre entre tots els sospitosos i poder resoldre el cas.

10:02 El viatge de Chihiro - El viatge de Chihiro
12:11 Uh! Oh! No tinc por! - Directe festa desl Supers 2011
13:08 Els pingüins de Madagascar - Alarma rèptil / Colomassa a dojo
tancar

Alarma rèptil / Colomassa a dojo

El Capità i companyia tenen clar que en Roger no pot continuar vivint a les clavegueres de la ciutat. Per això han posat en marxa l'Operació "Salvem l'Al·ligàtor." Però, vols dir que hi està gaire d'acord en Roger?! Més tard els pingüins hauran d'aturar en Frankie, el colom de les tifes blaves, que està decidit a atacar el delegat de parcs de Nova York.

13:35 Els pingüins de Madagascar - Cançó de bressol per a pingúins / Un boà de boa
13:59 Els pingüins de Madagascar - Pam, patapam! / El casc
tancar

Pam, patapam! / El casc

En Rico, de cop i volta, s'ha posat a les ordres del rei Julien i ha començat a solucionar-li tots els problemes a base de patapams! Ara la feinada serà aturar-lo! Comença l'Operació Recuperem en Rico! No t'ho perdis! Més tard, en Julien robarà l'últim invent d'en Kowalski: un casc que fa realitat tot el que penses! Ja es poden anar preparant els pingüins!

14:25 Espies de veritat - Més que un ascens, és un malson (1)
tancar

Més que un ascens, és un malson (1)

La Sam, la Clover i l'Alex ja són, oficialment, espies secretes d'elit de la WHOOP, la qual cosa vol dir més perills i més missions! Fins i tot missions malèfiques d'en Terence, que ha segrestat en Dean, el seu entrenador! Com ara, robar el microxip que porta en Jerry amagat al cos.

14:50 Espies de veritat - Més que un ascens, és un malson (2)
tancar

Més que un ascens, és un malson (2)

Les espies no volen trair en Jerry, però han de salvar en Dean. Després de moure cel i terra per recuperar el seu entrenador, s'adonen que, en realitat, en Dean és un doble agent que treballa per en Terence. Enlloc de salvar-lo, cauran a les seves urpes. Aleshores, apareix un personatge misteriós...

15:10 Espies de veritat - Més que un ascens, és un malson (3)
tancar

Més que un ascens, és un malson (3)

El personatge misteriós que ha salvat les espies era en Jerry, que tothom el donava per mort. Ara només els queda aturar el pla d'en Terence. Però, qui és, en realitat, en Terence? Pot ser que sigui el germà bessó d'en Jerry? I, què és el Projecte d'Espies Androides? Hi ha massa caps sense lligar...

15:34 La partida de TV3 - + info
tancar

+ info

El concurs "La Partida de TV3" ha dedicat una edició especial per commemorar els 20 anys del Super3. En aquesta superpartida, hi apareixeran els membres de la Família del Super3 i molts dels personatges de les sèries del canal. Hi jugaran, acompanyant els concursants, el Cruyff i el Rexach del "Crackòvia", i el Dani Jiménez portarà un pastís amb sorpresa final.

17:12 mic 3
17:12 Bob, el manetes - Les giragonses de la Panxona
17:24 La Lua i el món - Mandra interestel·lar
17:27 La Lua i el món - L'atac del monstre rovellat
17:32 En Thomas i els seus amics - Desastre floral
17:46 L'hora del Timmy - El Timmy i el picarol
18:02 Una mà de contes - El gran llibre de les pors
tancar

El gran llibre de les pors

Aquest capítol especial d'"Una mà de contes", amb una durada més llarga de l'habitual, es planteja què fa més por, si les bruixes, el vampirs o els monstres que s'amaguen sota el llit. "El gran llibre de les pors" recull una selecció de quatre històries de por, que potser ajudin a perdre-la.

18:46 Els pingüins de Madagascar - L'esquirol roig / Ja era hora!
tancar

L'esquirol roig / Ja era hora!

En Boc Rocdur, l'heroi pingüinià més famós d'Amèrica, ha convençut tot el zoo que l'Equirol Roig és l'enemic número U de tots els pingüins. El Recluta és l'únic que sap la veritat... i el que ha de convèncer tots els altres! Com s'ho farà?! Més tard, en Kowalski amenaçarà tothom de partir en dos el contínuum espai-temps. Avui pot passar de tot!

19:13 Els Dalton - Els Dalton es retoquen la cara
19:20 Els Dalton - Una gran amistat
19:27 Els Dalton - El tornado
19:33 Els Dalton - La reencarnació
19:41 El llibre de la selva - L'artista Mowgli
19:52 El llibre de la selva - Al pot petit hi ha la bona confitura
20:06 Els pingüins de Madagascar - La cursa de bòlids / Cremor d'estómac
tancar

La cursa de bòlids / Cremor d'estómac

Els pingüins i els lèmurs han decidit fer una cursa de bòlids per tot el zoològic. Els pingüins amb el seu vehicle oficial, els lèmurs, amb el cotxet del zoològic de l'Alice! El que guanyi es queda el cotxe de l'altre! Aparteu les criatures, que comença la cursa! Més tard, en Rico s'empassarà una bomba amb temporitzador... i no hi ha manera de fer-lo regurgitar!

20:32 Els pingüins de Madagascar - La truita cap de serp / Amor de falcons
tancar

La truita cap de serp / Amor de falcons

Un peix monstruós té aterrits tots els habitants de l'estany. El comando dels pingüins aviat s'adonaran que no es tracta d'un peix qualsevol. És, ni més ni menys, que la truita cap de serp! Més tard, el capità se'ns enamorarà d'un falcó femella que ha hagut de fer un aterratge d'emergència al zoo. El problema és que més d'un pot acabar convertint-se en el seu sopar!

20:57 Tom i Jerry - L'amor és perillós
21:04 Tom i Jerry - Serenata a la llum de la lluna
21:14 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill llanut
21:21 Tom i Jerry - Jerry i el lleó
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Superlua
06:04 La Lua i el món - Sense tele
06:07 Megaminimals - La porta dels secrets
06:13 Megaminimals - Els músics del bosc
06:20 La vaca Connie - La formiga aventurera
06:28 Zoomix
06:35 Kamichama Karin - + info
tancar

+ info

En Kirio, disfressat d'endeví ambulant, intentarà enredar la Himeka, que està desesperada per saber a qui li va fer el petó en Kazune. Ara ja sap que ha de ser una persona que viu a casa seva... Com la Karin, per exemple?! Seran capaços de descobrir que l'endeví és en Kyrio i de destruir-li l'anell, en Kazune i la Karin? El combat està servit!

06:58 Kamichama Karin - + info
tancar

+ info

Després de recuperar-se del combat amb en Kyrio, en Kazune i companyia han decidit anar a la fira de tardor. La Karin ha somiat que apareixia un altre Kazune i s'ha quedat una mica trasbalsada, però de totes maneres anirà a la fira amb en Michiru i la Himeka. Allà, en Kyrio en té una altra de preparada: endur-se la Karin en un helicòpter!

Progrmació BD ....
21:31 Bola de Drac Z Kai - Apareix el jugador estrella ! Guineu contra Goku !
22:01 Plats bruts - Tinc pànic
tancar

Tinc pànic

"Ràdio Bofarull" està a punt de tancar per falta d'audiència.... Al Ramon se li acut una idea per salvar-la; escriu un guió radiofònic sobre una fuita nuclear a Ascó... Paral·lelament, l'Emma es presenta a les proves per a Mossa d'Esquadra.

22:30 Pel·lícula - Exorcisme a Connecticut
tancar

Exorcisme a Connecticut

Un jove malalt de càncer rep un tractament amb drogues molt fortes, la qual cosa fa que comenci a manifestar efectes secundaris. Però al mateix temps, a la casa que ha llogat la seva família per estar més a prop de l'hospital on ell està, comença a haver-hi fenòmens estranys.

00:08 Chuck - Cap. 26 En Chuck contra les zones residencials
tancar

Cap. 26 En Chuck contra les zones residencials

L'última missió d'en Chuck i la Sarah els obliga a fer veure que són un matrimoni feliç que viu a la perifèria. Allà coneixen alguns personatges interessants, com ara en Brad, el simpàtic veí del costat que treballa en el negoci fix, i la Sylvia, una dona seductora i atractiva que viu a l'altre cantó del carrer i té l'ull clavat a en Chuck. Mentrestant, en Big Mike revoluciona Buy More després que la seva dona li demana el divorci.

00:51 Farscape - El gran salt
tancar

El gran salt

El disc de la vida que unia Chiana al seu germà Nerri s'apaga, cosa que vol dir que el noi és mort. Desesperada, Chiana se'n va a viure sota la superfície d'un planeta cementiri, amb una comunitat de joves nihilistes. Crichton, Aeryn i Rygel aterren al planeta per intentar convèncer-la que torni a Moya, però Chiana prefereix els arriscats jocs dels seus nous companys, el més perillós dels quals consisteix a llançar-se a un precipici d'uns cent metres amb l'única xarxa protectora de les ones sonores d'un crit.

01:38 Berlín, Berlín - La por és una burrada
tancar

La por és una burrada

A la discoteca, la Lolle es decideix a parlar amb el jove de qui s'ha enamorat, però quan s'hi acosta li cauen les faldilles i ha de fugir a corre-cuita. El que de debò necessita, però, és trobar feina i en Lenny li explica que es venen la botiga de còmics. La Lolle intentarà que la seva mare faci una inversió i la compri. El noi del metro, que es diu Felix, torna a aparèixer: li porta les faldilles que va perdre a la discoteca! La Lolle es fa passar per sordmuda, però només és qüestió de temps que la mentida es destapi...

02:04 Vampirs a l'internat - El costat fosc
tancar

El costat fosc

Tothom acusa la Merrill d'haver atacat una estudiant del torn de dia, però aquesta jura que no ha sigut ella. A més, descobreix que l'autèntica culpable és la seva doble malvada i també que l'ha de destruir o la destruïda serà ella.

02:28 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El centre recreatiu de dins la gruta
02:52 Bola de Drac Z Kai - Apareix el jugador estrella ! Guineu contra Goku !
03:20 Plats bruts - Tinc pànic
tancar

Tinc pànic

"Ràdio Bofarull" està a punt de tancar per falta d'audiència.... Al Ramon se li acut una idea per salvar-la; escriu un guió radiofònic sobre una fuita nuclear a Ascó... Paral·lelament, l'Emma es presenta a les proves per a Mossa d'Esquadra.

03:45 Berlín, Berlín - Sorpreses
tancar

Sorpreses

La Lolle ha descobert una làpida on diu "Martha Damrosch". Nom de soltera: Beckstein. Per sort, en Max no ha vist la làpida. La Lolle només gosa dir-li la veritat a en Max després d'un moment en què ballen junts. La Martha és morta. "Vull veure la seva tomba ara mateix", diu en Max, tot i que ja és de nit. Van cap al cementiri, però allà un guardià els descobreix, i explica a la Lolle que la Martha en realitat no és morta. La Lolle corre a donar la notícia a en Max i descobreix que ha tingut un atac de cor.

04:09 Berlín, Berlín - Un milió
tancar

Un milió

Un trasbals de bon matí: ja és el quart dia que la regla de la Lolle es retarda. A la capsa de pastilles anticonceptives n'hi ha quedat una que no hi hauria de ser. Com és possible? La Lolle es fa una prova d'embaràs, i mentre n'espera el resultat, arriben visites molt desagradables al pis.Mentrestant, la Rosalie ja n'està tipa que l'Sven i la Lolle es passin el dia fent morros. A més, fer de taxista no li agrada gens. Només li queda una sortida: se'n va a Nova York. Llavors pugen al seu taxi dos mafiosos russos, en Bebetov i en Krustxev. Els dos parlen obertament de la fortuna que porten en una maleta perquè no sospiten que la Rosalie entén el rus. La Rosalie es decideix a accelerar de sobte just en el moment en què els mafiosos baixen del cotxe, i es queda la maleta. "Un milió d'euros: el bitllet cap a Nova York!" La Rosalie comença immediatament a fer la ronda per acomiadar-se de tothom. Primer va a veure la seva mare. De fet, no té ni idea que els dos mafiosos russos ja són al pis dels tres amics i tenen l'Sven i la Lolle en el seu poder.

04:37 Farscape - El gran salt
tancar

El gran salt

El disc de la vida que unia Chiana al seu germà Nerri s'apaga, cosa que vol dir que el noi és mort. Desesperada, Chiana se'n va a viure sota la superfície d'un planeta cementiri, amb una comunitat de joves nihilistes. Crichton, Aeryn i Rygel aterren al planeta per intentar convèncer-la que torni a Moya, però Chiana prefereix els arriscats jocs dels seus nous companys, el més perillós dels quals consisteix a llançar-se a un precipici d'uns cent metres amb l'única xarxa protectora de les ones sonores d'un crit.

05:21 Arròs covat - Sobres d'arròs
tancar

Sobres d'arròs

El Xavi es disculpa amb els companys de l'estudi per haver mentit i troba noves perspectives de feina per a ells. La Sònia torna a casa, però per a emportar-se les seves coses i la nevera, regal dels ex-sogres del Xavi. Don Teodoro i el seu ex-jendre tindràn una agradable conversa.

05:35 Imp - De nenes
05:38 Bola de Drac Z Kai - Apareix el jugador estrella ! Guineu contra Goku !